View Full Version : Η καλύτερη σχολή...
kriskris
02/08/2008, 11:13
Γειά σε όλους!Ανοίγω ένα θέμα για το οποίο πολλά εχω ακούσει και διαβάσει...Θέλω λοιπόν να ακούσω και τη γνώμη σας(όσοι πιστοι....)
Το θέμα έχει ως εξής:Ποιά μηχανή πιστεύεται οτι είναι αποτελεί τη καλυτερη 'σχολή' για να μπει και να μάθει κάποιος στο χώρο;;(δε μιλαμε για παπιά,σκουτερ κτλ)
Προσωπικά είμαι κατοχος μηχανής και το θέμα ξέρω οτι ίσως να ακούγεται μπανάλ,βαρετό κ.α τέτοια, αλλα έχει αποτελέση αντικείμενο συζήτησης με φίλους(μηχανόβιους και μη) εκτος φόρουμ και θέλω να ακουσω κι αλλες απόψεις!
Ελπίζω να τα λέμε!:a51:
Η απαντηση ειναι αυτονοητη
CB400 SF
ER-5
XT 550
catmaster
02/08/2008, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
Γειά σε όλους!Ανοίγω ένα θέμα για το οποίο πολλά εχω ακούσει και διαβάσει...Θέλω λοιπόν να ακούσω και τη γνώμη σας(όσοι πιστοι....)
Το θέμα έχει ως εξής:Ποιά μηχανή πιστεύεται οτι είναι αποτελεί τη καλυτερη 'σχολή' για να μπει και να μάθει κάποιος στο χώρο;;(δε μιλαμε για παπιά,σκουτερ κτλ)
Προσωπικά είμαι κατοχος μηχανής και το θέμα ξέρω οτι ίσως να ακούγεται μπανάλ,βαρετό κ.α τέτοια, αλλα έχει αποτελέση αντικείμενο συζήτησης με φίλους(μηχανόβιους και μη) εκτος φόρουμ και θέλω να ακουσω κι αλλες απόψεις!
Ελπίζω να τα λέμε!:a51:
Σχολείο για τι πράγμα ;;;
Χώμα; Πίστα; Ακροβατικά ;;:wacko:
Καινούργια η μεταχείρο ;;; Πόσα λεφτά;;;
:wave2:
πιστευω το καλυτερο σχολειο (για οποιοδηποτε ειδος μοτοσυκλετας προτιμισεις να οδιγισεις μετα ) ειναι το ΧΩΜΑ , εντουρακι και χωματακι
kriskris
02/08/2008, 12:56
Σχολείο οχι για χώμα παιδιά,καθαρά για δρόμο για κάποιον πχ. που θέλει να περασει στο μετά-παπί στάδιο,αυτό εννοώ!
Τώρα άσχετα απο λεφτα,καινούριο-μεταχειρισμένο, απλά ποιο θεωρείται ως το καταλληλότερο για αυτό το σκοπό.Τα κυβικα για να ξεκινίσει κάποιος είναι υποκειμενικό θέμα,άλλωστε εδώ διαφωνουν πολλοι κι αυτό συζητάμε.... Ελπίζω να έγινα σαφής...:beer:
cbf 250
ybr 250
ninja 250
(παλια ηταν AX-1 250, serrow 225, kle 250)
μερικοί θα πουν και er-650 κλπ κλπ αλλα τα 70 άλογα είναι πολλά όσο φιλικά και να είναι...
Αν θέλει κάποιος, φοβερό σχολείο για να ξεκινήσει υπερπηδώντας το στάδιο του παπιού είναι τα 50cc εντουροειδή όπως το aprilia rx και όλα τα συναφή. Είναι πολύ ελαφριά, ορισμένα είναι κάτω από 90 κιλά, έχουν επαρκές γκαζάκι για να μετακινηθείς αξιοπρεπώς σε αστικό περιβάλλον, θα πατήσεις και χώμα.. όρθια θέση, κόβει πολύ το τιμόνι.. πολύ άνετα.. επίσης πολύ καλό είναι το ybr125 που έχω.. πολύ πολύ εύκολοδήγητο και ήρεμο μηχανάκι.. το συνιστώ ειδικά σε μικρόσωμα άτομα, συνήθως κοπέλες που θέλουν να μπουν στον κόσμο των 2 τροχών.. Αν έχει ήδη μία επαφή με τους 2 τροχούς και έχει προσαρμοστεί στην κίνηση νομίζω ότι o johnpan το έθεσε πολύ σωστά :winka: