PDA

View Full Version : Δηλώσεις Stoner για αγώνα laguna seca

kenpo
06/08/2008, 08:06
....τα μωρομάντηλα γρήγορα....:cry:

http://www.motograndprix.gr/news_details.asp?news_id=304

xampos
06/08/2008, 10:03
Mπορεί να έχουν περάσει δυο εβδομάδες από τον αγώνα-εμπειρία ζωής της Laguna Seca, ωστόσο ο Casey Stoner δεν έχει καταφέρει να βγάλει από το μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο τον νίκησε ο Valentino Rossi.

Σε συνέντευξή του στο ισπανικό περιοδικό Solo Moto, o Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε μεταξύ άλλων πως «...μετά τη Laguna Seca μπορώ να πω ότι έχασα τον σεβασμό μου προς το πρόσωπο του Valentino Rossi, ενός εκ των κορυφαίων αναβατών στην ιστορία του σπορ».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Stoner έκανε παράπονα για το επιθετικό στιλ οδήγησης του Rossi. «Γνωρίζω καλά ότι ο ήταν πάντα ένας αναβάτης-υπόδειγμα, με μια φανταστική καριέρα, αλλά είμαι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του στη Laguna Seca. Χρησιμοποίησε διάφορους τρόπους που σηκώνουν συζήτηση για να μείνει μπροστά μου. Πιθανότατα γνώριζε ότι ήμουν πιο γρήγορος από αυτός και έτσι ο μοναδικός τρόπος για να μείνει μπροστά ήταν να κάνει διάφορες επικίνδυνες μανούβρες. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος. Στο 50% των κινήσεων του ήταν επιθετικός αλλά μέσα στους κανονισμούς. Για τις υπόλοιπες ενέργειές του όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο. Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις λίγο έλειψε να με πετάξει κάτω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε κλείνοντας: «Στο βάθρο του είπα πως ξεπέρασε τα όρια και πως είμαι δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά του. Είμαι πάντα ευθύς και λέω αυτό που θέλω. Θα δούμε στους επόμενους αγώνες αν θα είναι το ίδιο επιθετικός».

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ρε Βαλε γιατι δεν εκανες στην ακρη να περασει το παιδι να μην κλαιει?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: γιατι τον προσπερασες αφου ητανε πιο γρηγορος?:rotflmao:

Zid
06/08/2008, 10:21
θα του περάσει που θα πάει.... :bigcry:

H.A.Balafoutre
06/08/2008, 10:59
Ο Στόνερ έχει βάλει παροπίδες και θα δει την μεγάλη εικόνα όταν και όποτε φτάσει σε νίκες και πρωταθλήματα κάτι Doohan και λοιπούς αυστραλούς. Δηλαδή όταν γίνει κι αυτός μεγάλος και τρανός αυστραλός αναβάτης...

Τότε, αν έχει ηρεμήσει, θα δει πως ο Ρόσσι τον ξεπαρθένεψε κανονικά σε έναν από τους καλύτερους αγώνες, όπως έχουν ήδη εκφραστεί οι εμπειρότεροι σπίκερς σε όλα τα κανάλια ανεξαιρέτος (και αυστραλιανά)και πως αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να κεφαλαιοποιεί επί της ήττας παρά να σκέφτεται ηττοπαθώς.

Ήταν τόσο καλός ο αγώνας που όλοι θα τον δικαιολογούσαν αλλά θα του έδιναν φυσικά και το αβαντάζ για την συνέχεια, αφού είναι πολύ δυνατός.

Κι αν ήταν γρήγορος ας τον περνούσε και ας έκανε διαφορά. Απλά πράγματα.

Πάντως έχει ξεφτυλιστεί το άθλημα. Εμείς για να πάρουμε μια στροφή και να επιταχύνουμε ανοίγοντας το γκάζι...προσέχουμε πάρα πολύ....πλέον στα MotoGp, με το που παίρνουν τη στροφή...καρυδώνουν το γκάζι κι ότι γίνει....τα ηλεκτρονικά ξέρουν. Σε 1-2 περιπτώσεις ήταν πάρα πολύ καθαρό στην κάμερα. Δηλαδή κανονικά το καρυδώνουν και ο ηλεκτρονικός Θεός βοηθός, χαβαλέ χιού χιού.

catmaster
06/08/2008, 11:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

138610

caninus
06/08/2008, 11:16
το οτι εχουν περασει 2 εβδομαδες και οι δηλωσεις του ειναι αυτες να θεωρησουμε οτι δεν ειναι πια εν βρασμω...
ο μικρος μικρυνε κι αλλο και κριμα γιατι πριν απο αυτον εχουν περασει αυστραλοι αναβατες που ηταν υποδειγμα οδηγησης και fair play μεσα στη πιστα(gardner,doohan,beattie).

η συνεχεια μετα το διαλειμα θα ειναι συρναπαστικη αφου πλεονεκτημα βαθμολογικα και ψυχολογικα εχει ο γιατρος(πιστευω πως και η yamaha θα κανει πραγματα)και ο μικρος πρεπει ακομα να μαθει να υπολογιζει κι αλλους αντιπαλους που ακομα δε τα εχουν παρατησει(pedrosa).

:cool: :cool: :cool:

vangelis 64
06/08/2008, 15:49
Ρε το καημένο τι έπαθε και συνεχίζει να λέει παπαριές. Ε βέβαια,άμα σε περνάνε από μέσα,απ' εξω,από τίς μασχάλες και τ' αυτιά,τι θα πεις;Μαλακίες θα πεις.
Πάλι καλά που δεν είπε ότι στο warm up δεν έκαψε πολλή βενζίνη κι ήταν βαρειά η μηχανή . :lol: :lol:

Τέλος πάντων ο Ρόσι είναι τεράστια προσωπικότητα,εκτός από πιλότος.Ο Στονεράκος αποδεικνύεται ένα γρήγορο παπάρι.:rotflmao: :rotflmao:

alximistis
06/08/2008, 15:53
Μία λέξη μόνο! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!! :(

byron
06/08/2008, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και το έτερο ήμισυ.

ΥΓ: Η φωτό είναι μετά από κέρασμα μπομπονέλας του Vale που του ΄κατσε στα δόντια. :lol:

138633

sniper
06/08/2008, 16:05
Τουλάχιστον οι 2 παραπάνω κύριοι είχα τα κοχόνες να πολεμάνε......

Οι σημερινοί... την είδαν Φ1 :rolleyes: :mad:

vassilis88
06/08/2008, 16:41
Rossi said: "Laguna was the most important victory of the year for me. I think that because it arrived at a time when nobody expected it. On Saturday we lost a second in our times. Because of that I believe that the victory in Laguna is decisive for the championship.
"I would say that fundamentally because Casey must now understand that we are very strong and we know that still we must improve a little, because we are not only racing against a great Ducati, but also a great rider.
"I do not like that the Laguna race finished angry, but I am sure it will all calm down."

Ταξιδευτής
06/08/2008, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Rossi said: "Laguna was the most important victory of the year for me. I think that because it arrived at a time when nobody expected it. On Saturday we lost a second in our times. Because of that I believe that the victory in Laguna is decisive for the championship.
"I would say that fundamentally because Casey must now understand that we are very strong and we know that still we must improve a little, because we are not only racing against a great Ducati, but also a great rider.
"I do not like that the Laguna race finished angry, but I am sure it will all calm down."

Για αλλη μια φορα ο Vale αποδεικνυει την κλαση του ΚΑΙ σαν ανθρωπος! Respect. :wave2:

OzZzZzY
06/08/2008, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
«Στο βάθρο του είπα πως ξεπέρασε τα όρια και πως είμαι δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά του. Είμαι πάντα ευθύς και λέω αυτό που θέλω. Θα δούμε στους επόμενους αγώνες αν θα είναι το ίδιο επιθετικός».

να καει παρεα με τον lorenzo να μοιραζονται τα γλυφειτζουρακια τα chupa chups για να μην κλαιει το παιζακι :lol: :lol: :lol:

138635

H.A.Balafoutre
07/08/2008, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τουλάχιστον οι 2 παραπάνω κύριοι είχα τα κοχόνες να πολεμάνε......

Οι σημερινοί... την είδαν Φ1 :rolleyes: :mad:

Ε ναί ρε συ. Εκ του αποτελέσματος έτσι είναι, αλλά κλαίει πολύ πιο άσχημα από ότι ο Ρόσσι πέρυσι, ο οποίος απέξειξε τελικά ότι είχε δίκιο...ενώ ο Στόνερ παέι επι προσωπικού....

Και κάτι ακόμη χειρότερο...σε ποιόν στον κόσμο να το πω ότι Αυστραλός αναβάτης μοτοσικλέτας κλαίει και να με πιστέψει....:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όλοι θα πίστευαν πως είναι ένα κακό Νεο Ζηλανδέζικο ανέκδοτο....κι ας είμαι μεσόγειος...

700_Thespieis
07/08/2008, 01:28
Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να δω τον αγωνα που εγινε γιατι τον εχασα??

schumacher_
07/08/2008, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να δω τον αγωνα που εγινε γιατι τον εχασα??

Αν χρησιμοποιείς torrents, μπορείς από

- http://www.torrentz.com/search?q=motogp+laguna+seca+2008

ή αν κάνεις εγγραφή από

- https://www.racing-underground.com/

Το δεύτερο είναι καλύτερο κατά τη γνώμη μου και έχει άπειρο υλικό σχετικό με μηχανοκίνητο αθλητισμό.

:wave2:

pan_ski
15/08/2008, 08:40
μπράβο στον stoner που έδειξε χαρακτήρα με αυτή του την κίνηση. Αν και όποιος έχει κάνει πρωταθλητισμό καταλαβαίνει ότι πάνω στον αγώνα είναι εύκολο να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Ο rossi παρεμπιπτόντως είχε γκρινιάξει πολύ περισσότερο στη μάχη σώμα με σώμα από τον rookie elias πρόπερσι στην τουρκία. Αυτά συμβαίνουν πάνω στον αγώνα, κακώς τους δίνουν μερικοί τόση σημασία κατά τη γνώμη μου.

http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/mcn/2008/august/11-17/aug1408-brno-motogp-stoner-apologises-to-rossi/

Aitherobamwn
15/08/2008, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ο Στόνερ έχει βάλει παροπίδες και θα δει την μεγάλη εικόνα όταν και όποτε φτάσει σε νίκες και πρωταθλήματα κάτι Doohan και λοιπούς αυστραλούς. Δηλαδή όταν γίνει κι αυτός μεγάλος και τρανός αυστραλός αναβάτης...

Τότε, αν έχει ηρεμήσει, θα δει πως ο Ρόσσι τον ξεπαρθένεψε κανονικά σε έναν από τους καλύτερους αγώνες, όπως έχουν ήδη εκφραστεί οι εμπειρότεροι σπίκερς σε όλα τα κανάλια ανεξαιρέτος (και αυστραλιανά)και πως αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να κεφαλαιοποιεί επί της ήττας παρά να σκέφτεται ηττοπαθώς.

Ήταν τόσο καλός ο αγώνας που όλοι θα τον δικαιολογούσαν αλλά θα του έδιναν φυσικά και το αβαντάζ για την συνέχεια, αφού είναι πολύ δυνατός.

Κι αν ήταν γρήγορος ας τον περνούσε και ας έκανε διαφορά. Απλά πράγματα.

Πάντως έχει ξεφτυλιστεί το άθλημα. Εμείς για να πάρουμε μια στροφή και να επιταχύνουμε ανοίγοντας το γκάζι...προσέχουμε πάρα πολύ....πλέον στα MotoGp, με το που παίρνουν τη στροφή...καρυδώνουν το γκάζι κι ότι γίνει....τα ηλεκτρονικά ξέρουν. Σε 1-2 περιπτώσεις ήταν πάρα πολύ καθαρό στην κάμερα. Δηλαδή κανονικά το καρυδώνουν και ο ηλεκτρονικός Θεός βοηθός, χαβαλέ χιού χιού.

Α έχεις ανεβεί στη moto του Rossi και του Stoner και τις πηγαινες αέρα πατέρα με τα 250 άλογα τροχό και τα 200 κιλά μαζί με τον αναβάτη και είπες α τα ηλεκτρονικά φταίνε και εγώ μπορώ να τρέξω στα Moto GP.Είσαι μεγάλος πιλότος ρε φίλε

H.A.Balafoutre
15/08/2008, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Α έχεις ανεβεί στη moto του Rossi και του Stoner και τις πηγαινες αέρα πατέρα με τα 250 άλογα τροχό και τα 200 κιλά μαζί με τον αναβάτη και είπες α τα ηλεκτρονικά φταίνε και εγώ μπορώ να τρέξω στα Moto GP.Είσαι μεγάλος πιλότος ρε φίλε

Ρε παλίκαρε, μην μπερδεύεις τα λόγια μου.

Λεω πως σε 1-2 περιπτώσεις και κυρίως στην Ducati του Guintoli (όπου βασικά η λήψη της κάμερας ήταν καλή), βγαίνοντας από την τελευταία στροφή για τη γραμμή εκκίνησης-τερματισμού, φαίνεται (είναι και οφθαλμοφανές δηλαδή) καθαρά μια μόνον μια κίνηση. Καρύδωμα στο γκάζι κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Και λέω πως το κορυφαίο μοτοσικλετιστικό άθλημα με τα πρωτότυπα και τους καλύτερους αναβάτες (θεωρητικά) όπου στη μηχανή έτσι κι αλλιώς ο αναβάτης έχει τεράστια συμμετοχή...κουμάντο κάνουν τα ηλεκτρονικά.

Ούτε εμπειρία, ούτε ικανότητα, ούτε ταλέντο....δεν είναι ότι διαφωνώ κάθετα με τη χρήση ηλεκτρονικών αλλά κι αυτό το πράγμα....είναι ξεφτίλα.

Κατάλαβες τι θέλω να πω? :wave2:

pan_ski
15/08/2008, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε παλίκαρε, μην μπερδεύεις τα λόγια μου.

Καρύδωμα στο γκάζι κι ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Ούτε εμπειρία, ούτε ικανότητα, ούτε ταλέντο....δεν είναι ότι διαφωνώ κάθετα με τη χρήση ηλεκτρονικών αλλά κι αυτό το πράγμα....είναι ξεφτίλα.

:wave2:

Χωρίς παρεξήγηση αλλά ή κάνεις πλάκα ή μιλάς για άλλο άθλημα. Άμα είναι τόσο απλά τα πράγματα να στείλουμε μία αίτηση και εμείς στο ducati corse, HRC, κλπ. μήπως καταφέρουμε να μπούμε και εμείς στην ομάδα, και ας είναι και δορυφορικό το μηχανάκι τον πρώτο χρόνο. Και τώρα που το λες, μάλλον ξεχάσανε οι χαζοί της yamaha να βάλουν ηλεκτρονικά στη μηχανή του lorenzo γιατί πως αλλιώς εξηγείται ότι έχει ξεκωλοθεί στο High side?

H.A.Balafoutre
15/08/2008, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
Χωρίς παρεξήγηση αλλά ή κάνεις πλάκα ή μιλάς για άλλο άθλημα. Άμα είναι τόσο απλά τα πράγματα να στείλουμε μία αίτηση και εμείς στο ducati corse, HRC, κλπ. μήπως καταφέρουμε να μπούμε και εμείς στην ομάδα, και ας είναι και δορυφορικό το μηχανάκι τον πρώτο χρόνο. Και τώρα που το λες, μάλλον ξεχάσανε οι χαζοί της yamaha να βάλουν ηλεκτρονικά στη μηχανή του lorenzo γιατί πως αλλιώς εξηγείται ότι έχει ξεκολωθεί στο High side?

Ξέρουν να καβαλάνε, φυσικά και ξέρουν. Μα δεν ήθελα να δείξω ότι δεν ξέρουν αυτοί και ξέρω εγώ....ρε πάτε καλά μωρέ....απλώς λέω πως κάποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να δείξουν το ταλέντο τους, ή ότι άλλο έχουν αν έχουν να δείξουν. Αφήνουν τα ηλεκτρονικά να το κάνουν...κι απλά τερματίζουν. Κι σε μια φάση που περιέγραψα ήταν και οφθαλμοφανές. Σαν διακόπτης.

Διότι ας πούμε στα 125 και 250 γίνεται περισσότερο χαμός....βέβαια εκεί δεν κλείνει το γκάζι......:lol:

fethry
15/08/2008, 19:09
Προφανώς ο doohan δεν έχει πει στο μικρό stoner πόσο τυχερός είναι που δε βρήκε μπροστά του τον τρομοκράτη cadalora (http://www.youtube.com/watch?v=mf9aZ_SprOw) ...
Απλά η "πρόοδος" του αθλήματος έχει κάνει αρκετά πιο μαλθακούς τους αγωνιζόμενους στο βωμό της ασφάλειας τους...

H.A.Balafoutre
16/08/2008, 02:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Προφανώς ο doohan δεν έχει πει στο μικρό stoner πόσο τυχερός είναι που δε βρήκε μπροστά του τον τρομοκράτη cadalora (http://www.youtube.com/watch?v=mf9aZ_SprOw) ...
Απλά η "πρόοδος" του αθλήματος έχει κάνει αρκετά πιο μαλθακούς τους αγωνιζόμενους στο βωμό της ασφάλειας τους...

Έτσι μπράβο. Άψογα τα λες. Αλλά τι να το κάνεις. Όσα ηλεκτρονικά και να βάλεις...αμα δεν είναι ψωμομένος ο αναβάτης....να αντέχει τα τυχόν κοπανήματα άτσαλα και μη....

Είναι πολύ λεπτή η γραμμή μεταξύ της "προόδου" και της ασφάλειας που λες με την αποστείρωση του αθλήματος.