PDA

View Full Version : προσοχη!!

george72
07/08/2008, 09:07
Σε οσους εχουν μεινει αθηνα και κινουνται σημερα στο κεντρο!!

στην γωνια του χιλτον με βασ. σοφιας αλλα και στην πινακοθηκη εχουν βγει τα μπατσακια τα μικρα τα δοκιμα, με ενα μπλοκακι στο χερι και ξεκολ.....ζουν τα μηχανακια στις κλησεις!

ακομη και πανω στο διαζωμα ειχαν σταματησει ενα ταλαιπωρο ντιλιβερα και τον σκιζανε!!!

εγω περασα πριν απο 20 περιπου λεπτα

καλημερα σας!!

notakos600
07/08/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72

στην γωνια του χιλτον με βασ. σοφιας αλλα και στην πινακοθηκη εχουν βγει τα μπατσακια τα μικρα τα δοκιμα, με ενα μπλοκακι στο χερι και ξεκολ.....ζουν τα μηχανακια στις κλησεις!

ακομη και πανω στο διαζωμα ειχαν σταματησει ενα ταλαιπωρο ντιλιβερα και τον σκιζανε!!!

καλημερα σας!!

Ο καθ' όλα νόμιμος τι έχει να φοβηθεί;

Cpt. Haddock
07/08/2008, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72

καλημερα σας!!

Τι πρέπει να προσέξουμε ακριβώς; :confused:

Κάθε πρωί περνάω απο εκεί και δε με έχουν σταματήσει ποτέ και μάλιστα σταματάω ακριβώς μπροστα τους στο φαναρι...

Ισως να φταίει το οτι φοράω κρανος αλλα αυτό ειναι λεπτομέρεια :wave2:

devil's animal
07/08/2008, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

φταιει το οτι φορας γραβατα. :rolleyes:

:a13:

Cpt. Haddock
07/08/2008, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
φταιει το οτι φορας γραβατα. :rolleyes:
:a13:

Δε φαίνεται μέσα απ' το μπουφάν ρε :p

το οποιο δε φοράω πάντα... :ninja:

gdevelek
07/08/2008, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ο καθ' όλα νόμιμος τι έχει να φοβηθεί;

δεν απευθύνεται στους καθόλα νόμιμους

αλλά σ' αυτούς που ξεκ...ζουν τον ΚΟΚ

και ΠΡΕΠΕΙ να προστατευθούν από τον μέγα εχθρό, τους κακούς, ΠΟΛΥ κακούς μπάτσους

devil's animal
07/08/2008, 09:44
Δε φαίνεται μέσα απ' το μπουφάν ρε :p

το οποιο δε φοράω πάντα... :ninja:

ναι αλλα σε ξερουν απο την προηγουμενη φορα.
:lol: :lol: :lol:

trigger
07/08/2008, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
δεν απευθύνεται στους καθόλα νόμιμους

αλλά σ' αυτούς που ξεκ...ζουν τον ΚΟΚ

και ΠΡΕΠΕΙ να προστατευθούν από τον μέγα εχθρό, τους κακούς, ΠΟΛΥ κακούς μπάτσους Άν όπως λες συμπεριφέρονται έτσι με τον ΚΟΚ τότε θέλουν :a021: :a021: και όχι ενημέρωση για να προστατευθούν :wave2:

byron
07/08/2008, 09:57
Τι πρέπει να προσέξουμε ακριβώς; :confused:

Τους έχουν βγάλει για πρακτική ρε σεις. :lol: Νέοι τροχονόμοι έιναι και κάνουν μάθημα σε «πραγματικές συνθήκες».

Καλά παιδιά φαίνονται btw. 3 μέρες τώρα τους βλέπω και κάθε μέρα με χαιρετάνε :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/08/2008, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά παιδιά φαίνονται btw. 3 μέρες τώρα τους βλέπω και κάθε μέρα με χαιρετάνε :rotflmao:

Που να ξέραν τι κάνεις 2 φανάρια πιο κάτω :evil: :evil: :evil:

xampos
07/08/2008, 10:03

pame στοιχημα πως αμα περασω εγω φοροντας κρανος κανονικα θα με σταματησουνε?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D

Cpt. Haddock
07/08/2008, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
pame στοιχημα πως αμα περασω εγω φοροντας κρανος κανονικα θα με σταματησουνε?

Πάμε :smokin:

Όπως είπα, τους βλέπω κάθε πρωί. Δεν έχω δει ποτε να σταματήσουν καποιον με κράνος :wave2:

xampos
07/08/2008, 10:09
Πάμε :smokin:

Όπως είπα, τους βλέπω κάθε πρωί. Δεν έχω δει ποτε να σταματήσουν καποιον με κράνος :wave2:

δεν εχει τυχη να ειναι διπλα σου κανενας ''πιτσιρικας'' μαλλον γιατι αυτους σταματανε και τους κανουν οτι θελουν :evil:

Cpt. Haddock
07/08/2008, 10:12
δεν εχει τυχη να ειναι διπλα σου κανενας ''πιτσιρικας'' μαλλον γιατι αυτους σταματανε και τους κανουν οτι θελουν :evil:

:a9:

byron
07/08/2008, 10:12
pame στοιχημα πως αμα περασω εγω φοροντας κρανος κανονικα θα με σταματησουνε?

Εκπέμπεις μια αύρα παρανομίας ρε χάμπο :lol:

:wave2:

byron
07/08/2008, 10:13
και τους κανουν οτι θελουν :evil:

Εχεις περάσει δύσκολες «στιγμές» ανάμεσα τους; :blush:

xampos
07/08/2008, 10:14
εγω ποτε θα γινω επιτελους κυριλε σωστος μοτοσυκλετιστης να με χαιρετανε και οι μπατσοι? :a11: :a11: :a016: :a018: :a018: :a47: :a47: :a47:

xampos
07/08/2008, 10:17
Εχεις περάσει δύσκολες «στιγμές» ανάμεσα τους; :blush:

αν εχω περασει λεει ...... ευτηχως δεν εχω δωσει μια περιουσια στις κλησεις παρα μονο μια φορα για κρανος , αλλα πραγματικα δεν ξερω , στο φαναρι καθομαι και με σταματανε :cry: , να πεις πως φατιει το παπι :nono: και με τη μηχανη με σταματουσανε :cry: , σε παρκινγκ καθομαι με ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ :cry: σε παρκινγκ με το παπι και τα παλικαρια βγαλανε και οπλα και μας σημαδευανε !!!!!!!!!!!!:uplate: :uplate: :uplate:

byron
07/08/2008, 10:18
εγω ποτε θα γινω επιτελους κυριλε σωστος μοτοσυκλετιστης να με χαιρετανε και οι μπατσοι? :a11: :a11: :a016: :a018: :a018: :a47: :a47: :a47:

Το 1200GS, Varadero άντε και κανένα Tiger βοηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση...

(απαραίτητα με βάσεις για τριβάλιτσο και τη μπαγκαζιέρα on top) :wave2:

Cpt. Haddock
07/08/2008, 10:20
αν εχω περασει λεει ...... ευτηχως δεν εχω δωσει μια περιουσια στις κλησεις παρα μονο μια φορα για κρανος , αλλα πραγματικα δεν ξερω , στο φαναρι καθομαι και με σταματανε :cry: , να πεις πως φατιει το παπι :nono: και με τη μηχανη με σταματουσανε :cry: , σε παρκινγκ καθομαι με ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ :cry: σε παρκινγκ με το παπι και τα παλικαρια βγαλανε και οπλα και μας σημαδευανε !!!!!!!!!!!!:uplate: :uplate: :uplate:

Παραδέξου το...

Δε βγαίνεις έξω για βόλτα :a021:

:lol:

138652

sniper
07/08/2008, 10:29
στο ίδιο ακριβώς σημείο ήταν χθες το βράδυ (σήμερα τα χαράματα δλδ) κατά τις 01:15...... μαζί ήταν κι ένα τηλεοπτικό συνεργείο.....

κι ένα στρουμφ ήταν με το Ταχυ-gun και προσπαθούσε να μετρήσει ταχύτητες...... κι εκείνη την στιγμή περνάνε ένα Κ8 κι ένα Repsol RR με όλα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: προσπαθεί, μάταια, να τους μετρήσει, κάτι πρέπει να έκανε με το Κ8, γύρισε στον επικεφαλής κι εκείνος σήκωσε τους ώμους.... :lol: :lol:

Cpt. Haddock
07/08/2008, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
στο ίδιο ακριβώς σημείο ήταν χθες το βράδυ (σήμερα τα χαράματα δλδ) κατά τις 01:15...... μαζί ήταν κι ένα τηλεοπτικό συνεργείο.....

Συνεργείο είχε και σήμερα το πρωί...

ΕΡΤ...

"Εντείνονται οι προσπάθειες της Τροχαίας για τη μείωση των ατυχημάτων..." κλπ κλπ

byron
07/08/2008, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

κι ένα στρουμφ ήταν με το Ταχυ-gun και προσπαθούσε να μετρήσει ταχύτητες...... κι εκείνη την στιγμή περνάνε ένα Κ8 κι ένα Repsol RR με όλα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: προσπαθεί, μάταια, να τους μετρήσει, κάτι πρέπει να έκανε με το Κ8, γύρισε στον επικεφαλής κι εκείνος σήκωσε τους ώμους.... :lol: :lol:

Στο Hilton περνάμε τις νύχτες μας αγαπητέ; :D

gdevelek
07/08/2008, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Άν όπως λες συμπεριφέρονται έτσι με τον ΚΟΚ τότε θέλουν :a021: :a021: και όχι ενημέρωση για να προστατευθούν :wave2:

συμφωνώ 101%

Cpt. Haddock
07/08/2008, 10:38
Στο Hilton περνάμε τις νύχτες μας αγαπητέ; :D

Δεν έχεις προσέξει έναν όμορφο και ευθυτενή νέο με μια εντυπωσιακή στολή με σειρήτια, στην είσοδο; :confused:

hidefnick
07/08/2008, 10:44
σε παρκινγκ καθομαι με ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 3 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ :cry: σε παρκινγκ με το παπι και τα παλικαρια βγαλανε και οπλα και μας σημαδευανε !!!!!!!!!!!!:uplate: :uplate: :uplate:

Για το κουτί σου έχω λύση. Την έχω εφαρμόσει εδώ και 2 χρόνια και με χαιρετάνε κάθε φορά στα μπλόκα. XSARA station πράσινο.:D :D :D

Αν κάνεις και τα τζάμια φΟυμέ παρκάρεις και όπου θές. Σου κάνω μια καλή τιμή. (θέλω clio sport :bigcry: :bigcry: :bigcry: )

xampos
07/08/2008, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Για το κουτί σου έχω λύση. Την έχω εφαρμόσει εδώ και 2 χρόνια και με χαιρετάνε κάθε φορά στα μπλόκα. XSARA station πράσινο.:D :D :D

Αν κάνεις και τα τζάμια φΟυμέ παρκάρεις και όπου θές.

καλο το εχω σκεφτει :lol: αλλα γαλικο αυτοκινητο δεν περνω :yuck: :lol: :lol:

sniper
07/08/2008, 10:46
Δεν έχεις προσέξει έναν όμορφο και ευθυτενή νέο με μια εντυπωσιακή στολή με σειρήτια, στην είσοδο; :confused:

Ε.. ο δίπλα είμαι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: