PDA

View Full Version : Για πυραμίδες καλά πάμε???

winbox
07/08/2008, 14:07
Καλησπέρα στα παιδιά!!! Ελπίζω να είστε καλα...!!!
Είμαστε μια παρέα με μηχανές δηλαδή 3 με goldwind και εγώ με την Αφρικα...!!! Έχουν κανονίσει να πάνε στις πυραμίδες της Αιγύπτου μέσω Μαρόκου (Ιταλια-Γαλλια-Ισπανία-Γιλβραταρ-Μαρορο μέχρι την Αιγύπτο) και σκέφτησα να τους ακολουθήσω....!!! Άραγε θα αντεξει η μηχανή την υπερβοπλική ζέστη εκείνων των χωρών η θα γίνω Αλγερινός κάτοικος????

Κάθε γνώμη σεβαστή...

(ααα... την προσωπική κούραση δεν την υπολογίζω γιατί έχω περάσει και χειρότερα.... χεχεχε)

Cpt. Haddock
07/08/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Είμαστε μια παρέα με μηχανές δηλαδή 3 με goldwind και εγώ με την Αφρικα...!!! Έχουν κανονίσει να πάνε στις πυραμίδες της Αιγύπτου μέσω Μαρόκου (Ιταλια-Γαλλια-Ισπανία-Γιλβραταρ-Μαρορο μέχρι την Αιγύπτο) και σκέφτησα να τους ακολουθήσω....!!! Άραγε θα αντεξει η μηχανή την υπερβοπλική ζέστη εκείνων των χωρών η θα γίνω Αλγερινός κάτοικος????

Κάθε γνώμη σεβαστή...

(ααα... την προσωπική κούραση δεν την υπολογίζω γιατί έχω περάσει και χειρότερα.... χεχεχε)

Γιατί να κάνετε όλο τον κύκλο και να μην πάτε Ιταλια-Τυνησία-Λιβύη-Αιγυπτο; Εκτός εάν θελετε να κανετε το ταξίδι οποτε πάσο

Υπόψιν οτι κατι στραβό παίζει με το πέρασμα της Αλγερίας και, νομίζω, της Λιβύης.

Αυτά

υ.γ. Εφόσον πάνε οι goldwing θεωρώ αστείο να αμφιβάλεις για την αφρικα :beer:

υ.γ.2. Σε τέτοια μέρη αποφεύγεις να πας το καλοκαίρι

LARISEOS
03/09/2008, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox

Κάθε γνώμη σεβαστή...

win τελικα πηγεσ εκδρομη??? εισαι για κανενα ταξιδακι on off του χρονου ?

winbox
04/09/2008, 09:07
Για του χρόνου είναι η εκδρομή και λογικά θα πάω!! Φυσικά είναι ο καθένας ευπρόσδεκτος! Πάμε όπου θέλεις φιλαράκο μου αρκει να το κανονίσουμε καλά!

LARISEOS
04/09/2008, 09:23
μηλουσα με 3 φιλουσ για ...ελλαδα -τουρκια- αιγυπτο- μαροκο- σικελια- ιταλια ελλαδα

πεσ μου τι λεσ? εμεισ ισωσ ημαστε 3!

winbox
04/09/2008, 14:18
Βασικά για τέτοια ταξίδια θεωρώ απαραίτητο καποιος που είναι στην παρέα να είναι και μηχανικός η να έχει άριστες γνώσεις σε περίπτωση κάποια βλάβης, διεθνή οδική βοήθεια για παν ενδεχόμενο και κάποια ανταλλακτικα, όπως σαμπρελες, ανορθωτές και αλλα τετοια που ξέρουμε ότι πονάνε τα αφρικα μας! Θέλει πολυ προετοιμασια για κάτι τέτοιο... δεν είναι απλό!

ΥΓ. και το βασικότερο να αλλάξεις σέλα!! :rotflmao: :rotflmao: :cool: :cool:

LARISEOS
04/09/2008, 21:29
πρεπει να βρουμε ενα ταλεντο να ειναι μαζι μασ και να εχουμε καποια ανταλακτικα που μπορει να χρειαστουναι!!!\

εγω ειμαι μεσα!

:beer:

αρκει να ειναι καλα το χερι μου μεχρι τοτε!

winbox
05/09/2008, 10:01
Θα πώ τον μηχανικό μου αν θέλει να έρθει γιατί έχει γυρίσει όλη την ευρώπη με την μηχανή!
www.moto-explorer.net

LARISEOS
05/09/2008, 10:25
Το οργανώσουμε καλά θα είναι και γαμώ τα ταξιδάκια! ε? συμφωνείς?

:beer:

winbox
05/09/2008, 10:34
Χαρά στο κουράγιο μας....!!! Και στους κόλους μας!

Operater
05/09/2008, 10:42
Ενα link (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=374796) , πιστεύω σχετικό.

LARISEOS
05/09/2008, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ενα link (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=374796) , πιστεύω σχετικό.

θανκσ operater! :lol:

winbox
05/09/2008, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater

Πολύ χρήσιμο δώρο!! Thanks....