Σύνδεση

View Full Version : Θεσσαλικό κλιμάκιο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

project.breeze
28/06/2009, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΝΑ γινει αντικατασταση παραυτα ... :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
28/06/2009, 19:22
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

167287

SVX
28/06/2009, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:uplate: Ανισορροπε .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sakisvolos
28/06/2009, 20:08
Αφού σε μια στιγμή τον χάσαμε,είχε πάρει τον ανήφορο και τραβούσε φωτογραφίες...

Εμ βέβαια τα CD όμως με τις φωτογραφίες από την ετήσια δεν τα πήρε να τα δώσει στα παιδιά ο κουλός! :mad: :mad: :mad:

Τα γαϊδουράγκαθα τα φωτογράφησε κανονικά!:lol: :lol: :lol:

george88
28/06/2009, 20:09
:rotflmao: :rotflmao: έχω καράφλα αδερφό δεν πειράζει όμως...

Ώραιες foto παιδιά..Εγώ ήμουν ήδη στο εξοχικό και τελευταία στιγμή έμαθα πως θα πάτε βολτίτσα οπότε στην επόμενη θα δώσω το παρών...

Υ.Γ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΜΑΥΡΟ θα ξεχάσετε το μαυρο :lol: :beer:

SVX
28/06/2009, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
κουλός! :mad: :mad: :mad:

Μπραλοχεράς...! ΟΧΙ κουλός.. :nono:

@ggelos
28/06/2009, 20:29
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Ηθελα να έρθω κ εγώ...
Ας όψεται το κωλομάθημα

Μπραβο παιδιά,πάντα τέτοια :beer:

sakisvolos
28/06/2009, 21:39
Μπραλοχεράς...! ΟΧΙ κουλός.. :nono:

'Ετσι σου λέει Μήτσε???:confused: :confused: :confused:

SVX
28/06/2009, 21:57
'Ετσι σου λέει Μήτσε???:confused: :confused: :confused:

OXI ....κοιτα ... :rolleyes: ο Elle μου τα εξηγησε ολα ........στον Μπραλο παει διοτι ειναι σημειο οπου διασταυρωνονται γραμμες Lei , και υπαρχει υπερδραστηριοτητα ενεργειακων πεδιων τα οποια επηρεαζουν την υποφυση του εγκεφαλου , ΚΑΙ διεγειρουν τον τενοντα του δεξιου χεριου(γκαζι) .......:alien: :alien: :alien:

sakisvolos
28/06/2009, 22:06
OXI ....κοιτα ... :rolleyes: ο Elle μου τα εξηγησε ολα ........στον Μπραλο παει διοτι ειναι σημειο οπου διασταυρωνονται γραμμες Lei , και υπαρχει υπερδραστηριοτητα ενεργειακων πεδιων τα οποια επηρεαζουν την υποφυση του εγκεφαλου , ΚΑΙ διεγειρουν τον τενοντα του δεξιου χεριου(γκαζι) .......:alien: :alien: :alien:

Ναι αλλά για να κλείσει το γκάζι όχι να το ανοίξει! :lol: :lol: :lol:

johndoe
28/06/2009, 23:12
geia sou re elle kalitexni!!!!!!!

:beer: :beer: :beer:

project.breeze
29/06/2009, 13:12
Αυτά που λέγαμε για τα παπάκια προχτές.Κοιτάξτε τί είδα μπροστά στο Quick χτες το βράδυ και έβγαλα σπυριά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

167362

LARISEOS
29/06/2009, 19:52
εεεε

παιδες αμα κανονίζεται κανένα ημερήσιο ταξιδακι της ταξης τον 500 με 800 χλμ......να μου πειτε και εμενα ε??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:sun:

SVX
29/06/2009, 20:00
Αυτά που λέγαμε για τα παπάκια προχτές.Κοιτάξτε τί είδα μπροστά στο Quick χτες το βράδυ και έβγαλα σπυριά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

P.R.T. Racing Developement and Dragster Novelties LTD kedesimazevetai :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Elle
29/06/2009, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εεεε

παιδες αμα κανονίζεται κανένα ημερήσιο ταξιδακι της ταξης τον 500 με 800 χλμ......να μου πειτε και εμενα ε??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:sun:
Το πήρες πολύ ζεστά το ζήτημα με τα χιλιόμετρα δεληρέ Τασουιήλ! :D
Και το 'πα εγώ, αμα γυρίσεις θα την έχεις δει Ευρωτουρίστας! :lol: :lol: :rotflmao: :beer: :beer:

SVX
29/06/2009, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Το πήρες πολύ ζεστά το ζήτημα με τα χιλιόμετρα δεληρέ Τασουιήλ! :D
Και το 'πα εγώ, αμα γυρίσεις θα την έχεις δει Ευρωτουρίστας! :lol: :lol: :rotflmao: :beer: :beer:

Ε.... :look: μαλακες αν ειναι ετσι να μου πειτε να παρω κανα Versys ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να σκαρφαλωνω μαζι σας σκαλοπατια...να κανω διαβαση ρεματος ....καταριχηση ...HillClimb κλπ κλπ (Ζηλευω) :sad:

Ε ! ΝΤΙΤ! : και ΠΟΛΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ χιλιομετρα .......

:lol: :lol: :lol:

LARISEOS
29/06/2009, 20:11
ρε εφτασα στο σημειο να με παρη παρα λιγο και ο υπνος...........εχεχεχεχεχεχ

ευτηχως ειχαμε ενδοεπικοινωνία και ρηχναμε πολυ γελιο!!!!!!

project.breeze
29/06/2009, 20:41
Ε.... :look: μαλακες αν ειναι ετσι να μου πειτε να παρω κανα Versys ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να σκαρφαλωνω μαζι σας σκαλοπατια...να κανω διαβαση ρεματος ....καταριχηση ...HillClimb κλπ κλπ (Ζηλευω) :sad:

Ε ! ΝΤΙΤ! : και ΠΟΛΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ χιλιομετρα .......

:lol: :lol: :lol:

Μήτσο,άμα πάρεις Versys όμως θέλω οπωσδήποτε να δω την αντίδραση του Elle,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
29/06/2009, 22:56
ΜΗΤΣΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙς KAMIA PAPARIA VESRUS 8A KANONHSO NA SE DIOXOUME APO THN POLYKATIKIA!

PARE ENA ON OFF RE NA GOYSTARHS!!!!!!!!!!!

PARE ENA AFRIKA !

:rotflmao:

NA SE PARO KAI STHN PANELADIKH STO PILIO!!!!

Elle
30/06/2009, 16:16
Αν τύχει και πάρει ο Σουβουξούκιος VERSUS...

α) να μπαναριστεί άμεσα από το Μοto.gr, να του κοπεί το ίντερνετ για να μην τύχει και τον
ξαναπετύχουμε, να του κοπεί το τηλέφωνο, για να μη μας καλεί, το ρεύμα, το νερό, η περίοδος
κτλ.

β) να εκδιωχθεί άμεσα από την πολυκατοικία με λιθοβολισμό

γ) να ανατιναχθεί άμεσα δια ταύτα κι επι χώρου το κακόγουστο αλουμινοχαρτοκατασκεύασμα-
ανέκδοτο της Καβλασάκη, καθότι τούτο αποτελεί τραγωδία και τρισμέγιστη προσβολή για την
εν λόγω πολυκατοικία

δ) να μαστιγωθεί ο SVX στην πλατεία του χωριού μέχρι να πει 100.000 φορές αποταξάμην
το Versusuraδοκατασκεύασμα και έπειτα να κατακάψει κάθε αρτιμελή Versys που κυκλοφορεί
στη Θεσσαλία.

ε) Αη σιχτήρ!!!

στ) Να κινηθεί τάχιστα η διαδικασία της αναβίωσης των Ναζιστικών βασανιστηρίων στο σώμα
του Σουβουξούκιου αν αυτός προσπαθήσει να φέρει αντίσταση και φωνάξει ζήτω Versus και
άλλα τέτοια αντιστασιακά συνθήματα

ζ) Αν παραυτά δεν αλλάξει και πάλι τρόπο σκέψης, να θανατωθεί με την επώδυνη, φαρμακερή
και βασανιστική μέθοδο της σταγόνας!!!

Πιπέρι στο στόμα και μεγάλο φαρμάκι αν ξανακούσω κανέναν απ'την παρέα να λέει VERSUS!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

project.breeze
30/06/2009, 19:32
Αν τύχει και πάρει ο Σουβουξούκιος VERSUS...

α) να μπαναριστεί άμεσα από το Μοto.gr, να του κοπεί το ίντερνετ για να μην τύχει και τον
ξαναπετύχουμε, να του κοπεί το τηλέφωνο, για να μη μας καλεί, το ρεύμα, το νερό, η περίοδος
κτλ.

β) να εκδιωχθεί άμεσα από την πολυκατοικία με λιθοβολισμό

γ) να ανατιναχθεί άμεσα δια ταύτα κι επι χώρου το κακόγουστο αλουμινοχαρτοκατασκεύασμα-
ανέκδοτο της Καβλασάκη, καθότι τούτο αποτελεί τραγωδία και τρισμέγιστη προσβολή για την
εν λόγω πολυκατοικία

δ) να μαστιγωθεί ο SVX στην πλατεία του χωριού μέχρι να πει 100.000 φορές αποταξάμην
το Versusuraδοκατασκεύασμα και έπειτα να κατακάψει κάθε αρτιμελή Versys που κυκλοφορεί
στη Θεσσαλία.

ε) Αη σιχτήρ!!!

στ) Να κινηθεί τάχιστα η διαδικασία της αναβίωσης των Ναζιστικών βασανιστηρίων στο σώμα
του Σουβουξούκιου αν αυτός προσπαθήσει να φέρει αντίσταση και φωνάξει ζήτω Versus και
άλλα τέτοια αντιστασιακά συνθήματα

ζ) Αν παραυτά δεν αλλάξει και πάλι τρόπο σκέψης, να θανατωθεί με την επώδυνη, φαρμακερή
και βασανιστική μέθοδο της σταγόνας!!!

Πιπέρι στο στόμα και μεγάλο φαρμάκι αν ξανακούσω κανέναν απ'την παρέα να λέει VERSUS!!!

Για αυτήν ακριβώς την αντίδραση μιλούσα SVX,ξανασκέψου το :rotflmao: :bigcry:

SVX
30/06/2009, 20:17

:a48: :a48: :a48: :a48: :a48: :a48:

167501

LARISEOS
01/07/2009, 08:40

κοιτα δεν μπορω να σκεφτο που θα το παρκαρης το versus στην πολυκατικια........

παντος εκει που ειχες το svx,,,,,ξεχασετο!

ευτηχως σε αυτην την πολυκατικια εχει απο εξς δυο τρια καλα μηχανακια.....και την στηρηζουν...

ενα busa
ενα capanord
και φυσικα ενα afrika!

Elle
01/07/2009, 16:29

:smokin: :smokin:

Να κάνεις παρέα με αυτούς που έχουν versys τότε κι όχι με μας!
Γιατί....

:lol: :lol: :rotflmao:

167593

SVX
01/07/2009, 16:46

Γιατί....

KATARAMMENE!!!!!!!!!mh me Μπριζωνς α........!!!!! :evil:

167595

sakisvolos
01/07/2009, 17:09

Γιατί....

Είστε θεότρελοι και οι δυο τέλος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
01/07/2009, 17:26
gamhseta...... den pane kala!!!!

Elle
01/07/2009, 17:52

Τρισάθλιε!!!:mad: :mad: :mad:

"ΖΒΗΣΤΟ ΖΒΗΣΤΟ" :rotflmao:

Αυτό Σουβουξούκιε σημαίνει πόλεμος, κι αν θέλεις πόλεμο θα τον έχεις!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil:

LARISEOS
01/07/2009, 17:58
Τρισάθλιε!!!:mad: :mad: :mad:

"ΖΒΗΣΤΟ ΖΒΗΣΤΟ"

Αυτό Σουβουξούκιε σημαίνει πόλεμος, κι αν θέλεις πόλεμο θα τον έχεις!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil:

εγω περνω το μερος του σβουξ...σαν καλος γειτωνας των χρειαζομαι......εχεχεχεχε

Elle
01/07/2009, 18:02
Αν το V-Strom τελικά είναι της ΚΤΜ τότε τι να πεις εσύ, Ω άρχων της ζημιάς ΩΩΩ!!!

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

167601

LARISEOS
01/07/2009, 18:09
εχεχεχεχ.....................................μαρεσει το χιτλερικο το συμα που εβαλες!!!!

εχεχεχεχεχεχεχε

Elle
01/07/2009, 18:12
εχεχεχεχ.....................................μαρεσει το χιτλερικο το συμα που εβαλες!!!!

εχεχεχεχεχεχεχε

Μα και βέβαια, αφού αν έχεις τέτοιο μηχανάκι είναι σαν να λες...

ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ 'Η ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ??

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

LARISEOS
01/07/2009, 18:17
Μα και βέβαια, αφού αν έχεις τέτοιο μηχανάκι είναι σαν να λες...

ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ 'Η ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ??

egw krataw to skor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

svoyx-stroma
0---------1

SVX
01/07/2009, 18:45
μιας που το φερε η κουβεντα... που ναι ο Φαιδωνας ρε?

167603

SVX
01/07/2009, 18:49
Αν το V-Strom τελικά είναι της ΚΤΜ τότε τι να πεις εσύ, Ω άρχων της ζημιάς ΩΩΩ!!!

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

εισαι λαθος ΕΔΩ :nono: εγω εχω φερστ Τζενερεησον SV ...καρμπυρατερ (ιδιος κινητηρας του V-strom με διορθωμενο το ΛΑΘΟΣ του ψεκασμου )

και σε διαβεβαιω ειναι Αξιοπρεπεστατο μηχανακι.....ουτε Μπραλους ουτε καγκουριες οπως με τα STROMATA :look:

167604

Φαιδων ΚΤΜ
02/07/2009, 16:50
Γεια σας ρε λεβεντιες.

Εχω 1 ωρα που γυρισα απο Σκυρο με το μοτορι και με πληρη φορτο.

Χαλκιδα, Κιμη 100χλμ. ολο στροφιλικι αν και δικαβαλος και φορτομενος το ευχαριστηθικα.

SVX παντρεφτικες και το χασες, τι Versus ονειρευεσαι??

Δεν παιρνεις την φριτεζα τις ΚΤΜ να το βαλεις και 2 ροδες καλητερο θα ειναι.

LARISEOS
02/07/2009, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Γεια σας ρε λεβεντιες.

Εχω 1 ωρα που γυρισα απο Σκυρο με το μοτορι και με πληρη φορτο.

Χαλκιδα, Κιμη 100χλμ. ολο στροφιλικι αν και δικαβαλος και φορτομενος το ευχαριστηθικα.

SVX παντρεφτικες και το χασες, τι Versus ονειρευεσαι??

Δεν παιρνεις την φριτεζα τις ΚΤΜ να το βαλεις και 2 ροδες καλητερο θα ειναι.

το χασε γαμησετα...........τι τον καρφςσε δεν ξερω.

SVX
02/07/2009, 17:30
το χασε γαμησετα...........τι τον καρφςσε δεν ξερω.

ΣΤον Lariseo Για καφε σε 10 λεπτα ......εχει να πεσει κουτσομπολιοοοοοοοοοο..... :o

ρε JONDO πουσαι ρε.???? Ηρακλη ελα και συ στο MILK ρε.... :wave2:

LARISEOS
02/07/2009, 17:35
ΣΤον Lariseo Για καφε σε 10 λεπτα ......εχει να πεσει κουτσομπολιοοοοοοοοοο..... :o

αντε πας ν παρς καφεδακι περιμενο

Elle
02/07/2009, 21:38
αντε πας ν παρς καφεδακι περιμενο
Βλάχοι :cry: :cry:

Φίδων πόσο λάδι σου έκαψε το ΓΚΑ-ΝΤΕ-ΕΜ σου??

Πως τα πέρασες;:wave2:

167740

SVX
02/07/2009, 22:32
τωρα τελευταια μου γυαλιζει το Vstrom.... Μου καλοφαινεται ρε ...εβγαλε κατι ωραιες ΕΚΔΟΣΕΙΣ ....

167752

@ggelos
02/07/2009, 22:34
τωρα τελευταια μου γυαλιζει το Vstrom.... Μου καλοφαινεται ρε ...εβγαλε κατι ωραιες ΕΚΔΟΣΕΙΣ ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
02/07/2009, 22:48

AXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
02/07/2009, 23:19
σβουξ-ιλλισ
1-1

project.breeze
03/07/2009, 06:34

Τώρα το είδα,είχε πέσει τούφα εκείνη την ώρα.Άντε κανονίστε να κατεβείτε για κανένα καφεδάκι Αγιόκαμπο Σ/Κ,εγώ κάτω θα είμαι:smokin:

Hell_Rider
03/07/2009, 20:19
Τώρα το είδα,είχε πέσει τούφα εκείνη την ώρα.Άντε κανονίστε να κατεβείτε για κανένα καφεδάκι Αγιόκαμπο Σ/Κ,εγώ κάτω θα είμαι:smokin:

Αυριο το απογευμα προς βραδακι λεω να ερθω προς hocus pocus...αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις...

SVX
05/07/2009, 06:56
παιζει κανενα παλουκαρι για καφε εντος εντοπιοτητας? να μαζευτουμε εδω Λαρισα?

πειτε ιδεες..............

Hell_Rider
05/07/2009, 10:48
εγω λεω να παω Νεαπολη στις Χαντρες σε λιγο...

LARISEOS
05/07/2009, 19:11
μολις γυρησαμε απο χαλκιδικη....... τι να πω!

αισχος 10 ευρο η μαργκαριτα..............ξεφτυλα

ο δρομος? τι να πω .....καταλαβα γιατι σκοτονεται ο κοσμος εκει!

βροχη? μολις περασαμε τα τεμπη εγηνε χαμος!!!!

διοδια αναγκαστικα να πληρώσω στα διοδια εκει στο λειτοχωρο .......στα αλλα περνας και διπλα απο της μπαρες.

SVX
05/07/2009, 19:15
Μουζακι - Λιμνη Πλαστηρα παντως ειχε 17'Κελσιου ......:wacko: χτυπησα μια πριτζολα και μολις εφτασα ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ αρχισε να ψιχαλιζει :sad: (με το IGNIS ημασταν)

LARISEOS
05/07/2009, 19:22
phges epano re? batsounia?

emeis paraskeyh bradi apofasisame na pame pros epano.........kai fygame sabbato !

SVX
05/07/2009, 19:29
phges epano re? batsounia?

emeis paraskeyh bradi apofasisame na pame pros epano.........kai fygame sabbato !

εγω παρασκευη ημουν σε αναρωση ( επεσε πολυ ΚAiser )

LARISEOS
05/07/2009, 19:44
καλα ρε σει σκεφτομουνα να ανοίξω ενα thread με τον δρομο που πανε απο σαλονικη χαλκιδικη ......

αλλα δεν το κανω γιατι θα μας φανε .......

δεν εχω δει χειροτερη συμπεριφορά απο οδηγους και με μηχανες και με αμαξια να πηγαινουν και να ερχονται για ενα μπανιο!

προσφατα χασαμε και ενα μελος και για πολους φιλο απο το moto.gr και αυτος ητανε ο λογος που ασχολουμε με την εκδρομη!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
παντελης ελειψη της αστυνομιας αλλα και σε κανα 2 σημεια που ητανε κανανε ελενχο και να διμιουργουναι μποτιλιαρισμα!

ΑΜΑΞΙ
τι να πω...οτι να ναι ....στρηβουν οπου βρουναι..... στον δρομο το 80% τον αυτοκηνιτων ειναι στην αρηστερη λοριδα με αποτελεσμα ολοι να προσπερνανε απο δεξια!

ΜΗΧΑΝΕΣ
καλα εκει ολα τα λεφτα......παντοφλιτσες ακρανοτοι.....και να κανουν αναμεσα στα αυτοκηνιτα ζικ ζακ λες και ειχανε βαλει αγωνα πιος θα φτασει πρωτος σαλονικα με αποτελεσμα να κυνδηνευουν αλλα και να διμιουργησουν ατυχημα... που μπορει να κοστησει σε αλλους μηχανοβοιους.
επισης δεν φταινε οι οδηγοι με το αμαξι οταν μια παρεα με μοτοσυκλετηστες περνανε 1ας απο αρηστερα 1ας απο δεξια ...κτλ......

τελος παντων ο δρομος ειναι κυνδηνος θανατος με πολυ κίνηση,

project.breeze
05/07/2009, 20:21

ΜΗΧΑΝΕΣ
καλα εκει ολα τα λεφτα......παντοφλιτσες ακρανοτοι.....και να κανουν αναμεσα στα αυτοκηνιτα ζικ ζακ λες και ειχανε βαλει αγωνα πιος θα φτασει πρωτος σαλονικα με αποτελεσμα να κυνδηνευουν αλλα και να διμιουργησουν ατυχημα... που μπορει να κοστησει σε αλλους μηχανοβοιους.
επισης δεν φταινε οι οδηγοι με το αμαξι οταν μια παρεα με μοτοσυκλετηστες περνανε 1ας απο αρηστερα 1ας απο δεξια ...κτλ......

τελος παντων ο δρομος ειναι κυνδηνος θανατος με πολυ κίνηση,

Αυτό με τις μηχανές με τις παντόφλες,ακράνωτοι που κάνουν παντιλίκια και καγκουριές δεν χρειάζεται να πας Χαλκιδική για να τα δεις.Στον Αγιόκαμπο γίνονται ακριβώς τα ίδια,χτες το βράδυ ήταν ένας τύπος με R1 ο οποίος είχε πιάσει κόφτη με δευτέρα.Δεν έχω καβαλήσει R1 αλλά υπολογίζω 180+ km/h και πού;;; Στο κομμάτι από Black Pitt μέχρι Θάλασσα.Για πολύ ξύλο το παλλικάρι...

SVX
05/07/2009, 20:29
Ο Θεος να μας φυλαει ...μακρυα απο μας που λενε....

:rolleyes:

167919

LARISEOS
05/07/2009, 20:42
Αυτό με τις μηχανές με τις παντόφλες,ακράνωτοι που κάνουν παντιλίκια και καγκουριές δεν χρειάζεται να πας Χαλκιδική για να τα δεις.Στον Αγιόκαμπο γίνονται ακριβώς τα ίδια,χτες το βράδυ ήταν ένας τύπος με R1 ο οποίος είχε πιάσει κόφτη με δευτέρα.Δεν έχω καβαλήσει R1 αλλά υπολογίζω 180+ km/h και πού;;; Στο κομμάτι από Black Pitt μέχρι Θάλασσα.Για πολύ ξύλο το παλλικάρι...

κητα να δεις..... δεν με ενδιαφερει αν οδηγαει ο αλλος με παντοφλες...γιατι και εγω οδηγαω αλλα το να κανεις καγκουριες η να ταξιδευεις σε εναν τοσο επικυνδηνο δρομο και να διμιουργεις προβλημα σε αλλους οδηγους ακομα και μηχανονοιους....

καλα να μην πω για ενα βουρλο με ενα 125 βαραντερο που εκανε ελιγμους αναμε σα στα αυτοκηνιτα και μετα απο 10 χλμ ητανε παλι διπλα μου ενω εμεις πηγαινεμε χαλαρα απο την βοη8ιτικη ......τερμα δεξια!

Φαιδων ΚΤΜ
06/07/2009, 14:59
Αρε Τασο πηγες Ευρωπη και ξεχαστηκες ανεκαθεν γινοταν αυτο και ποσο μαλον στην Χαλκιδικη που εχει ακομα περισσοτερο λαο απο την Λαρισα.
Το 2007 του Αγιου πνευματος τριημερο εκανα με το αμαξι θεσσαλονικη Χαλκιδικη 3.30 ωρες το χαλι που γινεται εκει ειναι απεριγραπτο.

Και εσυ μου λες για τα ατυχηματα, που ειναι το ποιο ευκολο πραγμα που μπορει να γινει εκει.

Και βεβαια η ασυδοσια των οδηγων αυτο. και μηχ.

Καλα στον Αγιοκαμπο φιλε μου.................... αυτοι οι Αγιοτες οι καγκουρες ξερεις πως το περιμενουν αυτο το καλοκαιρι???

SVX
06/07/2009, 15:37
TASOS μην ξεχασεις να πεις για την υπεροχη ταξιδιωτικη υποστηριξη των γνωστων ασφαλειων..... ΒΑΛΕ ΜΠΙΠ για θα μας λογοκρινουν.... :wacko:

Anty12
06/07/2009, 15:49
καλα ρε σει σκεφτομουνα να ανοίξω ενα thread με τον δρομο που πανε απο σαλονικη χαλκιδικη
αλλα δεν το κανω γιατι θα μας φανε .......

Έχεις απόλυτο δίκαιο....και μέσα στην πόλη τα ίδια σκατά κάνουν...

Συμβουλή: Την επόμενη φορά , πάρτε τον πίσω δρόμο από Πολύγυρο-Αρναία....
Ωραία βουνίσια διαδρομή, με λιγότερη κίνηση, βγαίνει χωρίς να αγχώνεσαι

LARISEOS
06/07/2009, 16:24
TASOS μην ξεχασεις να πεις για την υπεροχη ταξιδιωτικη υποστηριξη των γνωστων ασφαλειων..... ΒΑΛΕ ΜΠΙΠ για θα μας λογοκρινουν.... :wacko:

εχχεχεχεχε........ μπιπ μπιπ μπιπ ,,,,και μπιπ αλλα ενταξει μπιπ ρε μπιπ μου .!

εχεχεχεχεχε

LARISEOS
07/07/2009, 19:59
παω για παιδακια στην αστροφεγγια.......

ειναι στον περα μαχαλα........

168061

LARISEOS
07/07/2009, 19:59
SVX KAI MOUNT EINAI MESA??????

JOHNDOE????

johndoe
07/07/2009, 20:04
transformers
paw se kana 20 leptoden mporw gia astrofegia

Elle
08/07/2009, 20:41
Καλησπέρα στη θεσσαλική αδελφότητα! Ζήτησα από τον Byr0n να μας μετονομάσει!
Νομίζω πως είναι πολύ καλύτερα έτσι!:wave2:

SVX
08/07/2009, 20:46
Καλησπέρα στη θεσσαλική αδελφότητα! Ζήτησα από τον Byr0n να μας μετονομάσει!
Νομίζω πως είναι πολύ καλύτερα έτσι!:wave2:

Γιατι δεντουλεγες να το πει " Αυτονομοι Θεσσαλοι Δικυκλιστες...." :bigcry: :bigcry: :bigcry:

LARISEOS
08/07/2009, 21:54
katanthsame aderfes moy fenetai!!!

SVX
08/07/2009, 21:56
katanthsame aderfes moy fenetai!!!

αυτο ειναι σε αλλο θρεντακι ρε....

168222

LARISEOS
08/07/2009, 22:06
αυτο ειναι σε αλλο θρεντακι ρε....

xexexeex.....elle pou sai re...? ola kala?

ton sakis volo exw kairo na dw!

sabbato mallon pame mamba agious 40 ston bolo gia xefreno xydi ktl!!!!!!

8a mhnoyme paralia xyma!

sakisvolos
08/07/2009, 22:27
xexexeex.....elle pou sai re...? ola kala?

ton sakis volo exw kairo na dw!

sabbato mallon pame mamba agious 40 ston bolo gia xefreno xydi ktl!!!!!!

8a mhnoyme paralia xyma!

Why not Κυριακή? Έχω να πάω σε ένα γάμο το Σάββατο δεν γίνεται να τον αποφύγω!:bigcry:

SVX
08/07/2009, 22:35
Why not Κυριακή? Έχω να πάω σε ένα γάμο το Σάββατο δεν γίνεται να τον αποφύγω!:bigcry:

ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ παιζει....

sakisvolos
08/07/2009, 22:45
ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ παιζει....

Μέσα! :a8: :a8:

johndoe
08/07/2009, 22:53
fisika:beer: :beer: :beer: :look: :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D

SVX
08/07/2009, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
fisika:beer: :beer: :beer: :look: :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D

ΣΥΡΕ to sleep ρε.... :ZZZ:

:smokin:

Viking
08/07/2009, 23:02
Μέσα! :a8: :a8:
Δουλεύω Κυριακή ρε, έλεος :confused:

Άλλη φορά :beer:

Σάκη αύριο καφέ :wave2:

sakisvolos
08/07/2009, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Δουλεύω Κυριακή ρε, έλεος :confused:

Άλλη φορά :beer:

Σάκη αύριο καφέ :wave2:

Ναι ρε είπαμε!:winka:

johndoe
08/07/2009, 23:13
ΣΥΡΕ to sleep ρε.... :ZZZ:

:smokin:

1 wra kano 1 wra beach volley kai 2 wres mpires...tin palevw giatre?

Viking
08/07/2009, 23:22
Ναι ρε είπαμε!:winka:
check PM,επείγον :dizzy:

Elle
09/07/2009, 17:15
Μαγκες εγώ έχω πρόβλημα με τα καινούρια λάστιχα. Τρέμανε λίγο στην αρχή και τώρα
τρέμουν συνέχεια και μάλιστα πάρα πολύ! Έχω γυρίσει όλα τα συνεργεία και λαστιχάδικα
για να βγάλω άκρη αλλά ακόμα τίποτα! Έχω φάει μεγάλο πακέτο. Ο Σουβουξούκιος ξέρει.
Μέχρι την Κυριακή δεν πιστεύω να έχω ξεμπερδέψει... Θα δείξει! :beer: :beer: :beer:

@ggelos
09/07/2009, 17:18
Μαγκες εγώ έχω πρόβλημα με τα καινούρια λάστιχα. Τρέμανε λίγο στην αρχή και τώρα
τρέμουν συνέχεια και μάλιστα πάρα πολύ! Έχω γυρίσει όλα τα συνεργεία και λαστιχάδικα
για να βγάλω άκρη αλλά ακόμα τίποτα! Έχω φάει μεγάλο πακέτο. Ο Σουβουξούκιος ξέρει.
Μέχρι την Κυριακή δεν πιστεύω να έχω ξεμπερδέψει... Θα δείξει! :beer: :beer: :beer:

Επειδή και εγώ είχα κάτι παρόμοιο, το συνεργείο που μου έχει προτείνει ο LARISEOS, μου έχει πει πως μπορεί να "ζυγίσει" ( :confused: ) τα λάστιχα...

sakisvolos
09/07/2009, 17:26

Ακόμα τίποτα???????:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

SVX
09/07/2009, 17:41
τα καινούρια λάστιχα. Τρέμανε λίγο στην αρχή και τώρα
τρέμουν συνέχεια και μάλιστα πάρα πολύ!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: gamo τις μαστοροι μεσα και τους λαστιχαδες γαμω το διαολο τους...!!!!!!:a37:

LARISEOS
09/07/2009, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
Επειδή και εγώ είχα κάτι παρόμοιο, το συνεργείο που μου έχει προτείνει ο LARISEOS, μου έχει πει πως μπορεί να "ζυγίσει" ( :confused: ) τα λάστιχα...

se aktines kaneis aktinologisei.....re sei elle mhpws efages kamia zanta kapou???

den mporei na exeis kainouria lastixa kai na tremounai kai na mhn mporei kanenas na brei to problhma!!!!

Φαιδων ΚΤΜ
10/07/2009, 13:36
Απο δυνατο χτυπημα(λακουβα η πεζοδρομιο) τα λαστιχα μπορουν να στραβωσουν και αυτο οφειλεται απο τα λινα του ελαστικου αν αυτα πειραν μεντα το λαστιχο ειναι για πεταμα.
Και αν θυμαμαι Εlle ειχες βαλει street λαστιχα, που αυτα ειναι ακομα ποιο ευαισθειτα.

Η μετα να ειναι το ζυγισμα.

Και με τα δυο λαστιχα εχεις προβλημα?

Ευχομαι να ειναι το δευτερο.

LARISEOS
10/07/2009, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Απο δυνατο χτυπημα(λακουβα η πεζοδρομιο) τα λαστιχα μπορουν να στραβωσουν και αυτο οφειλεται απο τα λινα του ελαστικου αν αυτα πειραν μεντα το λαστιχο ειναι για πεταμα.
Και αν θυμαμαι Εlle ειχες βαλει street λαστιχα, που αυτα ειναι ακομα ποιο ευαισθειτα.

Η μετα να ειναι το ζυγισμα.

Και με τα δυο λαστιχα εχεις προβλημα?

Ευχομαι να ειναι το δευτερο.

ξερεις εσυ θα σου πω εγω τι εγηνε............

LARISEOS
10/07/2009, 13:50
1 κατεβηκε αυτος...........

168446

LARISEOS
10/07/2009, 13:51
και βρηκε αυτους.........

168447

Φαιδων ΚΤΜ
10/07/2009, 13:53
χαχαααχαχαχαχαχαχχαχ:rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
10/07/2009, 13:54
για να βρουναι τον πιο γρηγορο vestromrider in the world!

αυτον εδω.......

168448

LARISEOS
10/07/2009, 13:58
ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟ......

168449

Φαιδων ΚΤΜ
10/07/2009, 13:58
Εδω κοιτα ο ερμος που παει??

http://www.youtube.com/watch?v=SYO4J7ssZ38

.................και πιο πισω η περισυλογη

LARISEOS
10/07/2009, 14:01
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝΕ .....ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ........ΑΡΧΗΣΑΝΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.....

ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ JAMES POP FROM VATICAN CITY!

168451

mount
10/07/2009, 14:04
Τελείως άχρηστος όμως!!

LARISEOS
10/07/2009, 14:09
ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟ ΛΑΡΙΣΕΟ...!

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ........

168452

Φαιδων ΚΤΜ
10/07/2009, 14:12
Ε mount που ρε??

mount
10/07/2009, 14:15
Εδώ στη γύρα!
Αν γουστάρετε πίνουμε κανα καφέ !

LARISEOS
10/07/2009, 14:18
Ο VESTROM RIDER .........O FASTER ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ GAME.............

LARISEOS
10/07/2009, 14:19
......................XESTHKE!

168455

LARISEOS
10/07/2009, 14:20
H SUNEXEIA APO TON ELLE OUXIM!

O 8EOS VESTROMRIDERS AYTSIAKO KATAGWGHS KAI SFENTONOXIM!

Φαιδων ΚΤΜ
10/07/2009, 14:20
Ε πως δεν γουσταρουμε.

Κανονισε με τον Τασουιηλ.
Αλλα οχι για του χρονου.

mount
10/07/2009, 15:00
Τάσοοοοο!!!
Καφέεεεεεε!