View Full Version : Καφετερια με TV GP & WSB?
Καλημερα σε ολους,
μηπως ξερει κανεις εαν υπαρχει στην Αθηνα καφετερια 'η οτιδηποτε αλλο που να παιζει ολους τους αγωνες του WSB και των GP? Επισης αν δειχνει και Αμερικανικα 'η και Βρετανικα superbike τοσο το καλυτερο.....:)
Ισως θα ηταν καλο σημειο για συναντηση των μελων και αφορμη για βολτα κατι τετοιο....
Βείκου προς Αθήνα δίπλα απο Flocafe, μαζευόμαστε καμπόσοι adrenaline junkies και χαιρόμαστε γενικώς
s..
SPORKY ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΟΤΟΝΟΠΟΥΛΟ.
ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ::wave2:
πριν απο δύο εβδομάδες είδα στο όνειρο μου το 954 να με κοιτάει αγριεμένο στα μάτια και να μου λέει ....δεν πιστευώ!
μετά τί κάνεις...emmm; αναμένω καιρούς αιθρίους για βόλτες
s..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
Βείκου προς Αθήνα δίπλα απο Flocafe, μαζευόμαστε καμπόσοι adrenaline junkies και χαιρόμαστε γενικώς
s..
Τελεια! Ελπιζω να δειξει στις 26 Φεβρουαριου (αυτο το μηνα δλδ) τον πρωτο αγωνα στο Καταρ...............
africanos31
07/02/2005, 15:18
Yparxei και το Pit stop cafe (συνορα κερατσινιου-Πειραια) το ελληνικο joe bar team
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Yparxei και το Pit stop cafe (συνορα κερατσινιου-Πειραια) το ελληνικο joe bar team
Ωραια, θα το δοκιμασουμε κι αυτο! :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Α, μηπως εχεις την διευθυνση ωστε να το βρουμε οταν χρειαστει?
Thanks! :)
CBRPOWER
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΑΡΑΜΑΡΑ
8395
africanos31
08/02/2005, 15:05
PIT STOP CAFE Δογανης 147 (Πειραιας) Τηλ. 210 4618564, 6977-477582
εΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ?
Για την κοπη πιτας λες ε? Εγω με εναν φιλο μαλλον ναι, δεν εχω ποσταρει ακομα γιατι δεν ειναι απολυτα σιγουρο.... Και με την ευκαιρια θα ρωτησουμε εκει αν θα δειξουν και τον αγωνα του WSB τελος του μηνα! ;)
Μεχρι τωρα παντως 4 επιλογες για MotoGP-WSB-Καφετερια! Μια χαρα! :)
Υπάρχει επίσης και ο "Ανεμος" που εκτός από τα σεμινάρια κάνει και τις προβολές των MOTOGP - Δημοσθένους 224 Καλλιθέα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
Υπάρχει επίσης και ο "Ανεμος" που εκτός από τα σεμινάρια κάνει και τις προβολές των MOTOGP - Δημοσθένους 224 Καλλιθέα.
Τελεια, αλλο ενα μερος! :) Εννοεις σεμιναρια-συναντησεις μελων απο εδω μεσα?