PDA

View Full Version : 1η μηχανή...ζόρικο!

Nikoskazer2000
12/08/2008, 07:26
:sun: Καλημέρα σας! :sun:

Εύκολο το login σήμερα και εχω απορία που με καίει.

Σχεδόν 10 χρόνια ισχύει το μηχανάκι στο παρόν προφίλ μου. Μεγαλώσαμε, γελάσαμε και κλάψαμε μαζί σε ολη αυτήν την πορεία. Το αγαπώ και δεν το αφήνω με τίποτα αλλα τελευταία με τσιγκλάνε διάφοροι γνωστοί/άγνωστοι με κάτι κάμπιες κάτι αλλοι τύποι με 999 κόκκινες ιταλίδες που μου προσφέρονται για ήπιο test ride αλλα ενω υπάρχει το δίπλωμα απεριορίστων εδω και 1 χρόνο δεν υπάρχει η εμπειρία. :sick:

Λοιπόν, μιας και τα οικονομικά μου δεν είναι και στην άριστη κατάσταση εχω τις εξής επιλογές:

1.) Πάω και παίρνω το καινούργιο νιτζάκι 250 και το προσπαθώ ώσπου να μπορώ να νιώθω πιο σίγουρος για μεγαλύτερα κυβικά και πιο άκαμπτα πλαίσια.

Το πρόβλημα σ' αυτή τη λύση είναι οτι για τα λεφτά του δεν βλέπω και κάτι το πολύ ξεχωριστό και φοβάμαι πως θ' απογοητευτώ πολύ γρήγορα.

Γιατί το λέω αυτό: στο τετρακύλυνδρο cb400 sf της σχολής μου φάνηκε πολύ πατάτα απ' ολες τις απόψεις.
Ποιός μου λέει οτι δεν θα νιώσω το ίδιο και χειρότερα μετά απο λίγο καιρό και με το νιτζάκι? :sad:

2.) Εχω ενα φίλο (το λένε Κωνσταντίνο :rotflmao: - οχι Νίκο τον λένε κι' αυτόν, πλάκα κάνω) ο οποίος πήγε απο Kaze-R σε μεταχείρο ER-N με 570χλμ. περίπου (ούτε στρωμένο δλδ.) και τώρα 2 χρόνια μετά ετοιμάζεται για το καινούργιο CB1000 (αυτό με τις μαμάτες ζάντες τ' ακούς Μάκη :smokin: ) και θέλει να το διώξει το ER.
Ξέρω πως θα προτιμήσει να μου το δώσει εμένα και σε αρκετά καλή τιμή είμαι σίγουρος.

Το πρόβλημα: μήπως θα μου πέσει πολύ και θ' αγοράσω κανα οικόπεδο?

Εξοπλισμός υπάρχει σχεδόν full και φοριέται ΠΑΝΤΑ (οσοι με ξέρουν, ξέρουν) και σύνεση στο γκάζι αρκετή.

Ε...καλά κάποιες φορές την αφήνω στο σπίτι μαζί με τα άπλυτα (εε Φφφανταστική μου Ζάχη? :p ) αλλα επανέρχεται γρήγορα ξανά.

Ολες οι απαντήσεις καλοδεχούμενες!

:beer:

makis206
12/08/2008, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
και τώρα 2 χρόνια μετά ετοιμάζεται για το καινούργιο CB1000 (αυτό με τις μαμάτες ζάντες τ' ακούς Μάκη :smokin: ) και θέλει να το διώξει το ER.

Ακούει ο έρμος αλλά κι εγώ οικονομικώς άστα βράστα :lol:

Τα έβαλα κάτω πάντως και το μηχανάκι δεν μου "κάνει", απλά. :winka:

Κάτσε να δούμε τι θα κάνουμε με σένα τώρα, κατ'αρχήν θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι άνθρωποι είμαστε και δεν χορταίνουμε με τίποτα. Χαγιαμπούσα θα πάρεις ; Ελικόπτερο θα θέλεις σε ένα χρόνο. Χρεώνεσαι για Απάτσι στην Κύπρου ; F16 την επόμενη χρονιά για να κάνεις το Μπαλί Χανιά-Χαλέπα.. :lol:

Επειδή ξέρω πως ότι και να πάρεις σκοπεύεις να το κρατήσεις χρόνια, θα σου πρότεινα να βγάλεις εντελώς απ'το μυαλό σου την κατηγορία -των μικρών έστω- SS. Στις βόλτες που κάνεις θα σου είναι εντελώς άχρηστο και πολύ σύντομα θα καταλάβεις ότι έκανες λάθος επιλογή. Σ'αρέσει ένα μηχανάκι που έχει σπορ χαρακτήρα αλλά δεν σου κάνει Νικολή, τέλος.

Για Κρήτη και για τις διαδρομές που ακολουθείς μέχρι σήμερα χρειάζεσαι ένα on-off, από μεταχείρω Transalp (σοβαρότατα μιλάω) μέχρι ένα V-Strom για να σου κάθεται πιο άνετα το μακρυνό ταξίδι ή από ΧΤ-660 μέχρι Aprilia Pegaso για όμορφες βόλτες στα επαρχιακά μας και τεράστια ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Σ'έδιωξα τελείως απ'τα street επειδή αυτή είναι η γνώμη μου για το τι ταιριάζει στο νησί, απ'το δικό μου το μυαλό περνάει η -ηλίθια ίσως- ιδέα να δώσω το CBF για να ξαναπάρω το προηγούμενο Transalp να φανταστείς, αυτό ταιριάζει και στις βόλτες που κάνω, και στις ταχύτητες που πηγαίνω, και στην άνεση που ζητάω από μια μοτοσυκλέτα (είναι τόσο μαλακό όσο χρειάζεται), γενικώς το βλέπω σαν το μηχανάκι της Κρήτης.

Γνώμες ζήτησες !:o :rotflmao:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 08:43
Φίλε συμφωνώ μαζί σου οτι ενα ss δεν είναι για την Κρήτη, αλλα το μικρό νιτζάκι είναι μόνο σε εμφάνιση ss. Δικύλινδρο, ελαστικότατο στις μεσσαίες και πάρα πολύ φιλικό για αρχάριους αναβάτες το λένε. Οπότε ο κινητήρας θα συμβιβαστεί με τους δρόμους μας.

Ναί το Kaze-R θα το κρατήσω για πάντα αλλα δε θα έλεγα το ίδιο και για το επόμενο, όποιο κι' αν είναι αυτό.

Και το ER πολύ καλύτερο είναι αλλα έχει πολύ δύναμη φαντάζομαι (δεν το 'χω οδηγήσει ακόμη) για 'μένα και αυτό με προβληματίζει. :sick:

Αμα είναι για ER μπορώ να του βάλω εγω το fairing του F ή δεν έχει βάσεις για να "κουμπώσει";

makis206
12/08/2008, 08:54
Φίλε συμφωνώ μαζί σου οτι ενα ss δεν είναι για την Κρήτη, αλλα το μικρό νιτζάκι είναι μόνο σε εμφάνιση ss. Δικύλινδρο, ελαστικότατο στις μεσσαίες και πάρα πολύ φιλικό για αρχάριους αναβάτες το λένε. Οπότε ο κινητήρας θα συμβιβαστεί με τους δρόμους μας.

Τον πωπό σου πάνω στη σέλα του να δω αν συμβιβαστεί "ορκισμένε σιδηρόκωλε" !:a01: :rotflmao:

Σκέψου την άνεση που προσφέρει στα επαρχιακά ; Τα πράγματα που θα θέλεις κατά καιρούς να κουβαλάς μαζί σου και δεν θα σου δίνει τη δυνατότητα να τα φορτώσεις (το ίδιο άνετα τουλάχιστον με ένα on-off) ; Το μικρό "κόψιμο" του τιμονιού ;

Μάλλον θα τα πούμε το απόγευμα από κοντά αν μπορείς κι εσύ βέβαια, θα πάμε με τον Λεωνίδα να δούμε τον Τροπέα ή στην Κάϊνα ή στις Καλύβες που μάλλον θα βρίσκεται απ'ότι μου είπε πριν λίγο στο τηλέφωνο. μιλάμε τηλεφωνικώς :winka:

Road67
12/08/2008, 09:00
CBF600s κι εφυγες :beer:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 09:01
Ρε φίλε αφού το λέει και η υπογραφή μου..! :rotflmao: :lol:
(ξέχασες πέρισυ την Αράδαινα;;;) :smokin:

Εδω με το ορειβατικό σακίδιο και φόρτωμα να πονάει η πλάτη μου στο τέλος λέμε με το μικρό και στο 250 θα κολλήσω; :nono:

Ασε και πήγαμε τη μπάρα στα 70κιλ. :smokin:

Το ER δεν έχει clip-on (άσχετο) αλλα το θέλω και fairingάτο (ταξίδι).

Για το απόγευμα πες μου ώρα γιατί σχολνάω 15:00.

Nikoskazer2000
12/08/2008, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
CBF600s κι εφυγες :beer:

Καλή λύση δε λέω αλλα 4Κ; :confused:

Εδω στα 2Κ και το σκέφτομαι μην αγοράσω καμία αγροικία...:look:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 09:06
@Makis206: Να πάμε στη Γιωργιούπολη στο Tropicana :sun: :beer: :sun:

makis206
12/08/2008, 09:14
@Makis206: Να πάμε στη Γιωργιούπολη στο Tropicana :sun: :beer: :sun:

Βρε ο άλλος κουτσάθηκε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=64242) λέμε !:a21: :lol:

(εννοείται πως δεν το βλέπω αστείο το θέμα, το αντιμετωπίζω με χιούμορ όπως και ο Λάμπρος):winka:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βρε ο άλλος κουτσάθηκε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=64242) λέμε !:a21: :lol:

(εννοείται πως δεν το βλέπω αστείο το θέμα, το αντιμετωπίζω με χιούμορ όπως και ο Λάμπρος):winka:

:eek: :eek: :eek:

ΟΧΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΗΜΙΑ!

Δεν ήξερα τίποτα ρε φίλε!

Το απόγευμα θα έρθω οπως και δήποτε μαζί σας.

Road67
12/08/2008, 09:26
Η 600 αποδιδει αρμονικα σε ολο το φασμα των στροφων και με τα 75 της αλογατα δεν προκειται να σε φοβησει. Και μιλαμε για αλλη θεση οδηγησης απ' οτι το νιντζακι και τελειως αλλο στυλ.

Nikoskazer2000
12/08/2008, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Η 600 αποδιδει αρμονικα σε ολο το φασμα των στροφων και με τα 75 της αλογατα δεν προκειται να σε φοβησει. Και μιλαμε για αλλη θεση οδηγησης απ' οτι το νιντζακι και τελειως αλλο στυλ.

75 αλόγατα ? :eyepop:
νόμιζα πως ηταν παραπάνω
(μπρόκα για τον αποπάνω) :p

Άλλη θέση οδήγησης και αλλο στύλ, γνωρίζω. Βε-στρομίζει αρκετά μπορώ να πω, ειδικά η μούρη.
(ξαναβλέπε τον αποπάνω) :p

Θα συμπεριληφθεί στη λίστα πάραυτα.

Danke!

makis206
12/08/2008, 09:35
(μπρόκα για τον αποπάνω) :p

Εδώ λέμε ότι σκεφτόμαστε να γυρίσουμε στα 50 κι εσύ μιλάς για πρόκες :lol: :rotflmao:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 09:46
Εδώ λέμε ότι σκεφτόμαστε να γυρίσουμε στα 50 κι εσύ μιλάς για πρόκες :lol: :rotflmao:

Άλλος είχε τις τσίτες για το CB... :evil: :smokin: :rotflmao:

sober
12/08/2008, 10:19
Βρε που χα8ηκες εσυ????

Λοιπον Νικολα ... να σου πω την αλη8εια δεν ειναι τα κυβικα που 8α πρεπει να σκεφτεις εδω ...αλλα....το δεξι σου χερακι που δεν λεει να αφησει το γκαζι...:p

Δε νομιζω να σε δυσκολεψει το ΕR ...ΑΝ! το πας με συνεση μεχρι τουλαχιστο να το συνη8ισεις...και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα το ΕR μπας και το φοβη8εις λιγακι γιατι με το νιτζακι σε κοβω να κανεις ''ψαρακι'' πριν κλεισεις 10ημερο...

Οσον αφορα στο 8εμα ανεσης ξερω πως δε μασας αλλιως δε 8α κοιταζες τις στριτ κα8ολου..:winka:

Αντε με το καλο σε οτι και να καταληξεις!!:beer: :beer: :wave2:

catmaster
12/08/2008, 10:31
Επειδή δεν το αναφέρεις πουθενά .....

Το Versys με ABS το έχεις απορρίψει ;; Δεν κάνεις ένα τέστ να το δείς καλύτερα ;;

:wave2:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Βρε που χα8ηκες εσυ????

Λοιπον Νικολα ... να σου πω την αλη8εια δεν ειναι τα κυβικα που 8α πρεπει να σκεφτεις εδω ...αλλα....το δεξι σου χερακι που δεν λεει να αφησει το γκαζι...:p

Δε νομιζω να σε δυσκολεψει το ΕR ...ΑΝ! το πας με συνεση μεχρι τουλαχιστο να το συνη8ισεις...και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα το ΕR μπας και το φοβη8εις λιγακι γιατι με το νιτζακι σε κοβω να κανεις ''ψαρακι'' πριν κλεισεις 10ημερο...

Οσον αφορα στο 8εμα ανεσης ξερω πως δε μασας αλλιως δε 8α κοιταζες τις στριτ κα8ολου..:winka:

Αντε με το καλο σε οτι και να καταληξεις!!:beer: :beer: :wave2:

Μα εχω γίνει καλό παιδίιιιιι......:blush:

Σε περιμένουμε φέτος εε!
:beer: :beer:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Επειδή δεν το αναφέρεις πουθενά .....

Το Versys με ABS το έχεις απορρίψει ;; Δεν κάνεις ένα τέστ να το δείς καλύτερα ;;

Γειά σου Vincent..εε..Άκη! :beer:

Το ABS το γουστάρω σε οτι μηχανάκι και να 'ναι, κανένα πρόβλημα εδω, αλλα το Versys εμφανησιακά δε μ' αρέσει καθόλου και η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για 'μένα!

Δηλαδή τι να το κάνω π.χ ενα Κ8 (π.χ είπαμε) που τα κάνει ολα τέλεια αλλα κάθε φορά που το βλέπω ξυνίζω; :sick:

catmaster
12/08/2008, 10:56
Γειά σου Vincent..εε..Άκη! :beer:

Το ABS το γουστάρω σε οτι μηχανάκι και να 'ναι, κανένα πρόβλημα εδω, αλλα το Versys εμφανησιακά δε μ' αρέσει καθόλου και η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για 'μένα!

Δηλαδή τι να το κάνω π.χ ενα Κ8 (π.χ είπαμε) που τα κάνει ολα τέλεια αλλα κάθε φορά που το βλέπω ξυνίζω; :sick:

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου .... και το γούστο είναι καθοριστικός παράγοντας στις αποφάσεις μας ...

Εγώ στην αρχή το Versys δεν το πολυσυμπάθησα (από τις εκθέσεις και τα περιοδικά που έβλεπα) αλλά έτυχε και το οδήγησα πριν λίγο καιρό (το αγόρασε ενας φίλος και μου το έδωσε μια καλή βολτούλα )..... πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα και από την συμπεριφορά του, τόσο στην απόδοση του κινητήρα του και το στρίψιμο , καί από την κατανάλωση (πολύ οικονομικό μηχανάκι) ....

Αλλά είπαμε .... τα γούστα μας πρώτα ... σε τελική μηχανή πας να αγοράσεις ... :smokin:

(ότι αποφασίσεις να κάνεις καλό τεστ πρώτα ... βάλε και αυτό το γρόθο το Μάκη να σου δωσει το Χόνδα λίγες ώρες ... :p )

Road67
12/08/2008, 10:59
Ενα ευχρηστο και βολικο μηχανακι ειναι το CB500s μου φαινεται με 50 αλογα η καπου εκει

138937

Nikoskazer2000
12/08/2008, 11:06
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου .... και το γούστο είναι καθοριστικός παράγοντας στις αποφάσεις μας ...

Εγώ στην αρχή το Versys δεν το πολυσυμπάθησα (από τις εκθέσεις και τα περιοδικά που έβλεπα) αλλά έτυχε και το οδήγησα πριν λίγο καιρό (το αγόρασε ενας φίλος και μου το έδωσε μια καλή βολτούλα )..... πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα και από την συμπεριφορά του, τόσο στην απόδοση του κινητήρα του και το στρίψιμο , καί από την κατανάλωση (πολύ οικονομικό μηχανάκι) ....

Αλλά είπαμε .... τα γούστα μας πρώτα ... σε τελική μηχανή πας να αγοράσεις ... :smokin:

(ότι αποφασίσεις να κάνεις καλό τεστ πρώτα ... βάλε και αυτό το γρόθο το Μάκη να σου δωσει το Χόνδα λίγες ώρες ... :p )

Έχει τον ίδιο κινητήρα με το ER, σωστός; αλλα το στήσιμο του είναι και λίγο χωμάτινο σε σχέση με το ER εε;

Σημ. "Γρόθος" λένε οι Ηρακλειώτες, οι υπόλοιποι λένε απλά "μαΡάκας". :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλα κανένα δεν ισχύει για το Μανωλιό μας που είναι κοπέλι ολο μάλαμα και μέλι!!!
:blush: :blush: :blush:

makis206
12/08/2008, 11:18
Αλλα κανένα δεν ισχύει για το Μανωλιό μας που είναι κοπέλι ολο μάλαμα και μέλι!!!

Για να πούμε του στραβού το δίκιο μια δόση -κίας την έχει εδώ που τα λέΤε πάντως... :ninja:

:lol:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 11:25
Πες μου τι ώρα θα συναντηθούμε τ' απόγευμα να ξέρω και ασε τις λοιπές -κίες. :o

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
12/08/2008, 11:34
Πες μου τι ώρα θα συναντηθούμε τ' απόγευμα να ξέρω και ασε τις λοιπές -κίες. :o
:rotflmao: :rotflmao:

Θα τα μιλήσουμε τηλεφωνικά γιατί πριν καμμιά ώρα μεσολάβησε οδοντίατρος, είναι επείγουσα η περίπτωση !

:bigcry:

catmaster
12/08/2008, 11:35
Έχει τον ίδιο κινητήρα με το ER, σωστός; αλλα το στήσιμο του είναι και λίγο χωμάτινο σε σχέση με το ER εε;

Ναι τον ίδιο κινητήρα έχει με το ER ... 2 σε σειρά (πιό οικονομικός στην συντήρηση από τετρακύλινδρο) .... αλλά είναι πολύ ζωντανός κινητήρας και τραβάει κάργα από τις 1500 μέχρι τις 8-9 χιλιάδες ... όσο και να έστιψα το γκάζι πάνω από 5,5 λίτρα στα εκατό χλμ δεν μου έκαψε (έκανα γύρω στα 500 χιλιόμετρα ) και έχει και ένα ανάποδο μπροστινό που όντως δουλεύει καλά και είναι και μπάνικο ...

Πίσω είναι πολύ σκληρή η ανάρτηση (αλλά δεν πείραξα τίποτα) - δουλεύει καλά με συνεπιβάτη όμως (σίγουρα πάντως το μηχανάκι συμπεριφέρεται σαν να φοράει πολύ ακριβότερο εξοπλισμό στα πολλά χιλιόμετρα ), αεροδυναμική καλή και δεν σου βγάζει τον αυχένα ο δυνατός άνεμος ακόμη και πάνω από τα 200 ... Το ABS δεν ξέρω αν δουλεύει καλά γιατί δεν το χρειάστηκα σε πολύ απότομο φρενάρισμα - γενικά φαντάζομαι θα δουλέψει εκέι που πρέπει χωρίς να παρεμβαίνει πιό νωρίς ...

Τι με χαλάει;;

- Η εξάτμιση δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου και ακόμη και αν παίξεις με afternarket δεν φαίνεται εκεί από κάτω (βέβαια άλλοι το θεωρούν προτέρημα αυτό σαν καλύτερη κατανομή μαζών και στο θέμα ήχου - επίσης δεν ξέρω με τα χρόνια πόσο θα αντέξει από σκουριά γιατί εκεί που είναι τρώει πολύ νερό

- Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη που είναι ένα ενιαίο κομμάτι μετάλλου βιδωμένα πάνω στο υποπλαίσιο και όχι ξεχωριστά , ώστε σε πτώση να πετάξω με 2 βίδες μόνο αυτά και όχι να χρειαστεί λύσιμο όλο το πίσω μέρος

Σημ. "Γρόθος" λένε οι Ηρακλειώτες, οι υπόλοιποι λένε απλά "μαΡάκας". :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :beer: :beer:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 11:44
Άκη πολύ δελεαστικά ακούγονται ολα αυτά και ειδικά αυτό το ανάποδο μπροστινό κάτι μου κάνει αλλα η εμφάνιση με κόβει ρε γμτ... :sick:

Οπως και να 'χει --> :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
12/08/2008, 11:48
Άκη πολύ δελεαστικά ακούγονται ολα αυτά και ειδικά αυτό το ανάποδο μπροστινό κάτι μου κάνει αλλα η εμφάνιση με κόβει ρε γμτ... :sick:

Ο Άκης την ψάχνει πάντα πολύ σωστά τη δουλειά δεν το συζητώ, αν πας και πάρεις το Versys όμως εγώ δεν σου ξαναμιλάω !:evil:

:lol: :lol:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 12:20
Ο Άκης την ψάχνει πάντα πολύ σωστά τη δουλειά δεν το συζητώ, αν πας και πάρεις το Versys όμως εγώ δεν σου ξαναμιλάω !:evil:

ΡΕ ΚΡΥΦΟΚΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ' ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ !?

Μια φορά στο 'δωσα να δοκιμάσεις και 'συ μπήκες με τα πράσινα στα "κόκκινα"
( -->Modenas --> ZX-130) που πάει ο κόσμος... :sad:

138940

catmaster
12/08/2008, 12:20

Οπως και να 'χει --> :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Νίκο ... θα έλεγα ειλικρινά ότι η εμφάνιση του έχει όντως κάτι διαφορετικό σε σχέση με όλα τα άλλα 650 των υπόλοιπων ιαπωνικών σε αυτή την κατηγορία ...

Πιάσε ένα ένα και δές ...

CBF 600 - Πολύ κοινότυπο σχήμα και τα όργανα είναι σαν να βλέπω το παλιό Transalp
(άσε που οι μακάκες στο νέο μοντέλο έβγαλαν το δείκτη θερμκρασίας και έβαλαν το Fi ):a31:

V-Strom 650 - Λες και τράκαρα με τον παγωτατζή της γειτονιάς - ντάξει είπαμε να έχει κάλυψη από τον αέρα .... αλλά το σκρίνιο της γιαγιάς μου τι το θέλω επάνω ;;;

Bandit - Καλό χρυσό δε λέω ... θεόβαρο όμως και καίει το πάτο του μέσα στην κίνηση

Fazer 600 -Ωραίο κράτημα αλλά χαμηλά το μοτέρ είναι βάστα τούρκο να γιομίσω ....

κάνε το Versys ένα τεστ και μπορεί να το δείς με άλλο μάτι ...

Nikoskazer2000
12/08/2008, 12:23
@catmaster: :eyepop: :dizzy:

Εντάξει ρε Άκη με την 1η ευκαιρία θα το ζητήσω για td!

:beer: :beer: :beer:

makis206
12/08/2008, 12:25
ΡΕ ΚΡΥΦΟΚΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ' ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ !?

Έλα μου ντε ; Αυτός ο κατήφορος (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=63279) που έχω πάρει δεν φαίνεται να έχει τέλος...:cry:

Λεωνίδας
12/08/2008, 12:25
κάνε το Versys ένα τεστ και μπορεί να το δείς με άλλο μάτι ...

:wave2: μα....

.. δεν είναι Honda !!! :uplate:

catmaster
12/08/2008, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μα....

.. δεν είναι Honda !!! :uplate:

Ας μην το πάρει σε πράσινο ρε παιδάκι μου .... :lol:

138943

Λεωνίδας
12/08/2008, 12:31
Ας μην το πάρει σε πράσινο ρε παιδάκι μου .... :lol: μα γιατί θα ταιριάζει με την κάμπια του Μάκη :lol: :lol: :lol:

hercul
Βρε βρε ο Νικόλας!! Καιρό είχαμε να σε δούμε!! :wacko:
Αφού είσαι kawasakias ρε Νικόλα!! Τσίμπα το ER!! :D
Από γκάζια δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!!
Εμένα μΕ αρέσει πολύ σαν μηχανάκι από αυτά που βλέπω και διαβάζω, αν και δεν το έχω οδηγήσει!
Θέλει βέβαια κάποια προσοχή αλλά δεν είναι και κανένα τετρακύλινδρο!! :winka:

Ότι και να αποφασίσεις .... καλούς δρόμους να έχεις!! :beer: :beer: :beer: :beer:

Nikoskazer2000
Όχι Άκη συγνώμη, δεν μπορώ, είναι οπτικά πολύ "εκτός" για τα δικά μου δεδομένα.

Καλό, χρυσό δε λέω και εντυπωσιάστηκα πραγματικά απ' τα γραφόμενά σου αλλα... βλ. παράδειγμα με Κ8. :(

makis206
Μπερδεύεστε κύριοι, ο Νικόλας θα την κάνει την αγορά κι όχι εγώ :winka:

Σε καρα-καμπιέ θα το πάρει αν...:lol: :lol: :lol:

catmaster
12/08/2008, 12:33
Όχι Άκη συγνώμη, δεν μπορώ, είναι οπτικά πολύ "εκτός" για τα δικά μου δεδομένα.

Καλό, χρυσό δε λέω και εντυπωσιάστηκα πραγματικά απ' τα γραφόμενά σου αλλα... βλ. παράδειγμα με Κ8. :(

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αμετανόητος λέμε ....

οκ πάσο ... είπαμε γούστα είναι αυτά ....

(πάντως ο Μάκης θα έβλεπε πάντα τη πινακίδα σου λέμε ... ) :smokin: :evil:

:beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
12/08/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μα γιατί θα ταιριάζει με την κάμπια του Μάκη :lol: :lol: :lol:

[Spam mode on :D ]
Κάτω απ'τα δέντρα της αυλής σου θα το παρκάρω ρε για να μάθεις, ρίξε ψέκασμα να τα γλυτώσεις!
:evil:
[Spam mode off :D ]

Nikoskazer2000
12/08/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Βρε βρε ο Νικόλας!! Καιρό είχαμε να σε δούμε!! :wacko:
Αφού είσαι kawasakias ρε Νικόλα!! Τσίμπα το ER!! :D
Από γκάζια δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!!
Εμένα μΕ αρέσει πολύ σαν μηχανάκι από αυτά που βλέπω και διαβάζω, αν και δεν το έχω οδηγήσει!
Θέλει βέβαια κάποια προσοχή αλλά δεν είναι και κανένα τετρακύλινδρο!! :winka:

Ότι και να αποφασίσεις .... καλούς δρόμους να έχεις!! :beer: :beer: :beer: :beer:

Κι' έλεγα και 'γω γιατί με το που είδα στην οθόνη το γνωστό "ευχαριστούμε που στείλατε μυν. μπλα μπλα μπλα) μου μύρισε καουδίλα και έτρεξα να δω για τροφοδοτικό! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να 'σαι καλά ρε Hurc για το καλωσόρισες (αν και καμμένο :rotflmao: )

Προσοχή με το 2Κ; :confused: Γιατί; τα 4κ τα είχα για σκοτώστρες.

Nikoskazer2000
12/08/2008, 12:38
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αμετανόητος λέμε ....

Και τώρα το ίδιο καλά θα την βλέπει με την κάμπια που πήγε και πήρε
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

makis206
12/08/2008, 12:46

Mε τι; Με το CBF ;;; :eyepop: :a21: :a24:

Εγώ σ'είχα για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ρε Άκη...!:uplate:

hercul
12/08/2008, 12:46
Τελικά το τροφοδοτικό OK?? :lol: :lol: :lol:

Για δικύλινδρο το ΕR πάντως πρέπει να κινείται σχετικά γρήγορα με 72 άλογα και τελική πάνω από 200 χλμ! Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι από τις πιο κατάλληλες μοτοσικλέτες για να πας από το παπί!

Nikoskazer2000
12/08/2008, 12:48
Mε τι; Με το CBF ;;; :eyepop: :a21: :a24:

Με την κάμπια :D

Nikoskazer2000
12/08/2008, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Τελικά το τροφοδοτικό OK?? :lol: :lol: :lol:

Για δικύλινδρο το ΕR πάντως πρέπει να κινείται σχετικά γρήγορα με 72 άλογα και τελική πάνω από 200 χλμ! Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι από τις πιο κατάλληλες μοτοσικλέτες για να πας από το παπί!

Ναι εντάξει false alarm ηταν, ε το παμε: αφού πόσταρες !? :lol:

Road67
12/08/2008, 12:52
λοιπον για να τελειωνουμε παρε ενα μπομπο βαλτου μοτερ απο cb400 κι εισαι τζαμι. Α αμα θες εχω και κονε να σου φτιαξουν ολοσωμη :D :D

Nikoskazer2000
12/08/2008, 12:57
Και για να σοβαρευτούμε και λίγο:

1.) Το νιτζάκι δλδ. κόβεται λόγω άβολης θέσης για ταξίδι, υψηλής τιμής για οτι προσφέρει και γενικής μετριότητας. Στα συν οτι είναι πανέμορφο αλλα δε γα.. :sad:

2.) Το CBF είναι 4Κ και ΗΟΝΤΑ οπότε βασικά για το 2ο ΚΟΒΕΤΑΙ και τέλος. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι χωρίς πλάκα καλό είναι και εμφανισιακά μ' αρέσει περισσότερο απ' το Versys αλλα πολύ βαρύ θα μου πέσει σε συνδιασμό με τους 4Κ και το φοβάμαι. Α ναι δεν έχει και ανάποδο που το θεωρώ πολύ σημαντικό για το δρόμο και δείκτη βενζίνης για να μην ξεμείνω στη στροφή.

3.) Πάμε για ER-F λοιπόν; :rolleyes:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 13:00
Μην ξεχάσω: Το fairing του F που λιέται σαν aftermarket; Και αν "ναι" κουμπώνει πάνω στο Ν;

makis206
12/08/2008, 13:02
Μην ξεχάσω: Το fairing του F που λιέται σαν aftermarket; Και αν "ναι" κουμπώνει πάνω στο Ν;

Νικόλα ούτε το ίδιο φανάρι δεν έχουν...:winka:

Τον ακούμπωτο θα έχει σου λέω !:lol:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 13:03
Νικόλα ούτε το ίδιο φανάρι δεν έχουν...:winka:

Τον ακούμπωτο θα έχει σου λέω !:lol:

Δε μου κάνεις πλάκα τώρα εε;

:bawl:

makis206
12/08/2008, 13:11
Δε μου κάνεις πλάκα τώρα εε;
:bawl:

Βάλε όργανα, καθρέπτες, βάσεις φαίρινγκ...:D

138948

Nikoskazer2000
12/08/2008, 13:33
Με μ@μησες :bawl:

makis206
12/08/2008, 13:34
Με μ@μησες :bawl:

Καλύτερα να στο κάνω εγώ παρά να πας στον ακατανόμαστο και να σου πει "πως πως, γίνεται με δυο κλικ" !

Έδιτ: Άμα σε ψήνει το γυμνό γιατί δεν κοιτάς την περίπτωση να του βάλεις ζελατίνα ; Άσχημο θα δείξει (προσωπική άποψη) αλλά μπρος στον πόνο τι'ν'τα κάλη :dizzy: :lol:

Nikoskazer2000
12/08/2008, 13:38
Πάρε τηλ. πιο μετά γιατί ξελογγάρω σε λίγο.

devil's animal
12/08/2008, 15:00
ειναι ωραιο (οχι σαν σχημα) το ER.
αν σ'αρεσει και εμφανησιακα,παρ'το!
:beer: :beer: :beer:

vasdekiss
12/08/2008, 15:29
Ρίξε και μια ματιά στο Bandit. Είναι ήσυχο άμα το πηγαίνεις ήσυχα και αγριεύει καλά όταν θελήσεις....

Καλές αγορές...

Nikoskazer2000
13/08/2008, 06:38
danke danke !

TROOPER
14/08/2008, 10:02
νικο το er φανταζει οκ αλλα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα???

το 250 πιστευω δε θα σε καλυψει.

στη θεση σου θα πηγαινα για το fazer το φερινγκατο με τα 78 αλογα και αυτο το λεω γιατι εχει γκαζακι οσο χρειαεται (ισως και λιγο παραπανω για νεο οδηγο) αλλα επειδη σε θεωρω σοφρων δε σε φοβαμαι και εκτος αυτου οταν αργοτερα θελησεις τα παραπανω θα σου δωθουνε πολυ ευκολα(εδω αν εχεις απορια στειλε μου ενα πμ να σου το εξηγησω)

ειναι τιμιο, τα κανει ολα και θεωρω οτι θα ητανε η καλυτερη επιλογη.αν βρεις καποιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση νομιζω οτι θα ητανε η εξυπνη αγορα.

οτι και να αποφασισεις καλη αγορα !!!!

:beer: :wave2:

Nikoskazer2000
14/08/2008, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

το 250 πιστευω δε θα σε καλυψει.

στη θεση σου θα πηγαινα για το fazer το φερινγκατο με τα 78 αλογα και αυτο το λεω γιατι εχει γκαζακι οσο χρειαεται (ισως και λιγο παραπανω για νεο οδηγο) αλλα επειδη σε θεωρω σοφρων δε σε φοβαμαι και εκτος αυτου οταν αργοτερα θελησεις τα παραπανω θα σου δωθουνε πολυ ευκολα(εδω αν εχεις απορια στειλε μου ενα πμ να σου το εξηγησω)

ειναι τιμιο, τα κανει ολα και θεωρω οτι θα ητανε η καλυτερη επιλογη.αν βρεις καποιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση νομιζω οτι θα ητανε η εξυπνη αγορα.

οτι και να αποφασισεις καλη αγορα !!!!

:beer: :wave2:

Γιώργο το 'χω και το Fazer (το fairingάτο) στην άκρη αλλα κολλάω στο οτι είναι 4Κ και ίσως να με "δαγκώσει" εκεί που δεν το περιμένω και στο οτι εχω ακούσει/διαβάσει για την περιβόητη τρύπα στις μεσσαίες του που βασικά αυτό το φάσμα rpm θα χρησιμοποιώ (βλ. μινι-ταξιδάκια)

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
14/08/2008, 10:27
Γιώργο το 'χω και το Fazer (το fairingάτο) στην άκρη αλλα κολλάω στο οτι είναι 4Κ και ίσως να με "δαγκώσει" εκεί που δεν το περιμένω και στο οτι εχω ακούσει/διαβάσει για την περιβόητη τρύπα στις μεσσαίες του που βασικά αυτό το φάσμα rpm θα χρησιμοποιώ (βλ. μινι-ταξιδάκια)

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ειναι 4κ αλλα αρκετα κομενο και φιλικο.

οσο για τη τρυπα σε πληροφορω οτι αυτο ειναι ατου για εναν νεο οδηγο μια και εκει που θα το χρησιμοποιεις ειναι ακομα πιο πεσμενο και δε φοβιζει καθολου.

παρτο ενα test ride και το βλεπεις.

απο την αλλη σκεψου και το versys που δεν ειναι 4κ αν σε φοβιζει τοσο πολυ :winka:

ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ !!!!

makis206
14/08/2008, 10:31

Αυτό το παιδί το αγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ !:p

:lol: :beer: :lol:

TROOPER
14/08/2008, 10:35
Αυτό το παιδί το αγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ !:p

:lol: :beer: :lol:

και που να σου ρθω κιολας !!!

να πιουμε καμια 300 ευρο σε 3 μερες και να ξαναθυμηθουμε τα ονοματα μας μετα απο καμια βδομαδα !!!!

φιλησε μου τον χιωτη σε περικαλω...ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Ε !!!! :lol: :lol: :lol:

makis206
14/08/2008, 10:37
φιλησε μου τον χιωτη σε περικαλω...ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Ε !!!! :lol: :lol: :lol:

Θα του ρίξω και χαστουκάκι στο κwλομάγουλο !:eyepop: :blush:

:lol: :rotflmao: :a20:

TROOPER
14/08/2008, 10:40
Θα του ρίξω και χαστουκάκι στο κwλομάγουλο !:eyepop: :blush:

:lol: :rotflmao: :a20:

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΣΙΤ !!!!

περνατε καλα εκει κατω τελικα ε ???:lol: :lol: :lol:

υ.γ.μηπως να σταματησουμε το σπαμ στο θρεντακι του νικου ???:winka:

Nikoskazer2000
14/08/2008, 10:40
ειναι 4κ αλλα αρκετα κομενο και φιλικο.

οσο για τη τρυπα σε πληροφορω οτι αυτο ειναι ατου για εναν νεο οδηγο μια και εκει που θα το χρησιμοποιεις ειναι ακομα πιο πεσμενο και δε φοβιζει καθολου.

παρτο ενα test ride και το βλεπεις.

απο την αλλη σκεψου και το versys που δεν ειναι 4κ αν σε φοβιζει τοσο πολυ :winka:

ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ !!!!

Ναι αλλα το Versys δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, πρόβλημα... :rolleyes:

Ενω το Fazer μου αρέσει εμφανισιακά αλλα θα το προτιμούσα πιο γραμμικό πάραυτα :rolleyes: :evil:

...ωστόσω...ποτέ δεν ξέρεις με τι σηματάκι θα καταλήξεις... :smokin:

Nikoskazer2000
14/08/2008, 10:45
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΣΙΤ !!!!

περνατε καλα εκει κατω τελικα ε ???:lol: :lol: :lol:

υ.γ.μηπως να σταματησουμε το σπαμ στο θρεντακι του νικου ???:winka:

Κοίτα να δείς που θα πάρω κανα FΖ και θα 'ναι αιτία που 'ναι τόσο καλό παιδί! :smilea: :sun:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οχι σπαμάρετε ελεύθερα, εγω γνώμες ζητάω και οσο πάει ξεδιαλύνεται το τοπίο
(ακόμα και μέσω σπάμινγκ :lol: )

makis206
14/08/2008, 10:46

:smokin: :smokin: :smokin:

139003

TROOPER
14/08/2008, 10:47
Ναι αλλα το Versys δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, πρόβλημα... :rolleyes:

Ενω το Fazer μου αρέσει εμφανισιακά αλλα θα το προτιμούσα πιο γραμμικό πάραυτα :rolleyes: :evil:

versys: δε σου αρεσει, το ξεχνας !!!

fazer:επιμενω στο να το δοκιμασεις και επαναλαμβανω ΤΟ ΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ 78ΗΡ !!!

δε νομιζω οτι μπορω να βοηθησω αλλο.:sad:

καλη αγορα νικολη και περιμενουμε νεα :beer: :beer: :beer:

makis206
14/08/2008, 10:50
Στα 6 χιλιάρικα μανούλα μου !

Σωστός ο makis ??? :D

:smokin:

139004

TROOPER
14/08/2008, 10:54
Στα 6 χιλιάρικα μανούλα μου !

Σωστός ο makis ??? :D

:smokin:

μακη αγορα μοτοσυκλετας θελει να κανει το παιδι οχι να παντρευτει !!!!

TROOPER
14/08/2008, 10:59
:smokin: :smokin: :smokin:

αυτο ομως αν και χονδα ειναι μια οψιον

makis206
14/08/2008, 11:07
αυτο ομως αν και χονδα ειναι μια οψιον

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι Η όψιον για τον Νίκο αλλά δεν θέλει τετρακύλινδρο λέει, εγώ δεν το καταλαβαίνω πάντως

1 τετρακύλινδρο = 2 δικύλινδρα !:a25:

η 4 ΧΤ-660R :rotflmao:

Nikoskazer2000
14/08/2008, 11:10
Αμα πάμε για CBF ε τότε να πάμε και για V-Strom μα ίδια μούρη έχουν :o

Το Bandit δεν υφίστατε σαν όψιον. :nono:

TROOPER
14/08/2008, 11:12

1 τετρακύλινδρο = 2 δικύλινδρα !:a25:

η

1 fazer 600(78 hp)= 1.5 cbf 600

:D

Nikoskazer2000
14/08/2008, 11:13
versys: δε σου αρεσει, το ξεχνας !!!

fazer:επιμενω στο να το δοκιμασεις και επαναλαμβανω ΤΟ ΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ 78ΗΡ !!!

δε νομιζω οτι μπορω να βοηθησω αλλο.:sad:

καλη αγορα νικολη και περιμενουμε νεα :beer: :beer: :beer:

Will do φίλε!

makis206
14/08/2008, 11:17
η
1 fazer 600(78 hp)= 1.5 cbf 600
:D

ΑΚΥΡΟ !!!:evil:

l