View Full Version : Θα αγοραζατε "γυμνο" 1098;
nakedorange
12/08/2008, 22:05
Επειδη η Ducati (Gabriele Del Torchio ) θελει την γνωμη σας για να αποφασισει... αν θα προχωρησει στην παραγωγη του εν λογω "γυμνου",ριξτε μια ματια
εδω (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/august/11-17/aug1108-ducati-naked-1098-poll/?R=EPI-102270),ψηφιστε και διαμορφωστε καταστασεις!
*Εννοειται οτι ψηφισα yes!:D
138962
psifisa OXI .piran ena telio mixanaki ....kai to g@..san!:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
*Εννοειται οτι ψηφισα yes!:D
+1 :winka:
vangelis 64
12/08/2008, 23:26
Μού φαίνεται τουλάχιστον άσχημο,έως κακάσχημο.Δεν πρόκειται να ψηφίσω,αλλά αν ήθελα κάτι τέτοιο,θα προτιμούσα το brutale.
Πήραν μια όμορφη μηχανή και της άλλαξαν τον αδόξαστο ............... :yuck: :yuck: :yuck:
Το μόνο θετικό είναι ότι με την λεκανίδα που βάλανε κάτω από το μοτέρ δεν θα τρέχουν λάδια στο πάτωμα !!!:lol: :lol: :lol:
Το μόνο θετικό είναι ότι με την λεκανίδα που βάλανε κάτω από το μοτέρ δεν θα τρέχουν λάδια στο πάτωμα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nikoskazer2000
13/08/2008, 06:47
Εννοείται πως ΟΧΙ!
Ταξιδευτής
13/08/2008, 07:49
Καταρχας το μηχανακι οπως το βλεπω ΕΙΝΑΙ ενα 1098 χωρις τα φερινγκ.
Αν προσεξετε εχει ακομα και τα κλιπακια που βιδωνουν οι βιδες μισης στροφης πανω στο σκελετο! :rolleyes:
Πηρανε ενα κλασσικο τιμονι, 2 καβαλετα πανω στην τιμονοπλακα και τελος.
Δεν βλεπω που ειναι το ξεχωριστο στο συγκεκριμενο μοτο, για να τιθεται και θεμα παραγωγης.
Υποθετω οτι αυτο ειναι ενα προχειρο προσχεδιο για να δουν τις αντιδρασεις του κοσμου....
Απο εκει και περα, ειναι και κατι ακομα: το μοτερ testastretta δεν σχεδιαστηκε για να ειναι ομορφο -οπως πχ του Dorsodurο- παρα μονο για μεγαλη αποδοση. Οι σχεδιαστες δεν νοιαστηκαν προφανως γιατι ηταν να ειναι κρυμμενο κατω απο φερινγκ και οχι σε κοινη θεα.
Τα παραπανω με κανουν να διαφωνω με το ολο project και να συμφωνω με τομ αδερφο Βαγγελη: αν ηθελα γυμνο το Brutale ειναι μονοδρομος. :wave2:
Cpt. Haddock
13/08/2008, 08:39
:nono:
Ακόμα και η photoshopιά είναι κακόγουστη...
:yuck:
CBR600RR7
13/08/2008, 08:48
μπα......:nono:
makis206
13/08/2008, 09:14
Τσού !:smokin:
harvester
13/08/2008, 09:38
ουτε ντυμενο δεν θα περναμε :lol:
Μην σας μπερδεύει η φωτό που το αδικεί κατάφωρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί γυμνό 1098 και να είναι σαν μηχανάκι που κάνει service.
Το θέμα είναι η πρόθεση να βγεί ένα γυμνό τούμπανο, που σαφώς είναι θετική κίνηση (ΙΜΟ).
Τυφλοι ειστε ; Με το συμπαθειο :D :D
Παρτε το 1098 και βγαλτε του τα πλαστικα. Ειναι αναγκη να κυκλοφορησει επισημα αυτο το πραγμα;
Fireball400
13/08/2008, 10:12
Σαν κάτι τρακαρισμένες μηχανές που κυκλοφορούν χωρίς πλαστικά:sick:
ηταν που ηταν ασχημο αυτο το μηχανακι...εγινε...:a06:
Cpt. Haddock
13/08/2008, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ηταν που ηταν ασχημο αυτο το μηχανακι
:a014:
gdevelek
13/08/2008, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Σαν κάτι τρακαρισμένες μηχανές που κυκλοφορούν χωρίς πλαστικά:sick:
παρόμοια εικόνα δίνουν και τα υπόλοιπα γυμνά ντουκάτια
το ίδιο και speed triple/street triple
το ντυμένο 1098 μου αρέσει, το γυμνό καθόλου
devil's animal
13/08/2008, 11:09
οχι. :a027: χωρις τα πλαστικα ειναι πολυ "ξενο"...
τι πανε να "πιασουν" οι μ@λακες? τους καφετεριακηδες?
αφου χωρις φαιρινγκ στα πολλα δεν μπορεις.
ή μηπως εκαναν καμια τρελη μοντιφα στο μοτερ και αποδιδει σαν μονοκυλινδρο για να γινεις καγκουρας τον πολεων?:confused:
ακυρο νομιζω ειναι εντελως.
:a47:
MitsosNaked
13/08/2008, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Λάθος!!!!:nono: :nono: :nono:
χωρίς φέριγκ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!!
taxydromos
13/08/2008, 11:25
ειναι λογικο να αλαξουν τον τροπο αποδοσης του κινητηρα,δινοντας ροπη χαμηλα και κανοντας τον πιο φιλικο για καθημερινη οδηγηση στην πολη..
μενει να δουμε πως θα πλαισιοσουν τον κινητηρα.....σιγουρα πιστευω το μοτορι θαναι ομορφοτερο απο τα γιαπωνεζικα.....μακαρι οι ιταλοι να δωσουν σημασια στη λεπτομερεια οπως στο brutale.. :beer:
catmaster
13/08/2008, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
παρόμοια εικόνα δίνουν και τα υπόλοιπα γυμνά ντουκάτια
το ίδιο και speed triple/street triple
το ντυμένο 1098 μου αρέσει, το γυμνό καθόλου
τα υπόλοιπα γυμνά ντουκάτια (όλη η σειρά των monster δηλαδή ) εγώ προσωπικά τα θεωρώ πανέμορφα ... και δεν σχεδιάστηκαν σαν ντυμένα μηχανάκια που μετά τα τσιτσίδωσαν ...
ή μηπως εκαναν καμια τρελη μοντιφα στο μοτερ και αποδιδει σαν μονοκυλινδρο για να γινεις καγκουρας τον πολεων?
ακυρο νομιζω ειναι εντελως.
Σταύρο ... έχεις οδηγήσει 1098 ;;
Τραβάει σαν τρένο , ανεβάζει στροφεεεεεεεεες σαν κούφιο και τα φρένα είναι αλλού ....
Θεωρώ οτι ο συνδυασμός αυτού του πακέτου (σαν σύνολο) με φαρδύ τιμόνι είναι "θανατερός"
(αν και θα μου άρεσε με πιό "μπουγιόζικη" μάσκα )
Σε τελική ανάλυση το Tuono (που είναι ενα γυμνό mille) δεν πούλησε ;;; :evil:
:wave2:
devil's animal
13/08/2008, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Σταύρο ... έχεις οδηγήσει 1098 ;;
Τραβάει σαν τρένο , ανεβάζει στροφεεεεεεεεες σαν κούφιο και τα φρένα είναι αλλού ....
Θεωρώ οτι ο συνδυασμός αυτού του πακέτου (σαν σύνολο) με φαρδύ τιμόνι είναι "θανατερός"
(αν και θα μου άρεσε με πιό "μπουγιόζικη" μάσκα )
Σε τελική ανάλυση το Tuono (που είναι ενα γυμνό mille) δεν πούλησε ;;; :evil:
Ακη αυτο σκεφτομουν ακριβως. το tuono.
το tuono επιασε σαν streetfighter οχι σαν ss (mille)
δεν εχω οδηγησει 1098,αν και πολυ θα το'θελα αλλα δεν μπορει ενα μοτερ (χωρις μετατροπες) να ταιριαζει σε 2 διαφορετικα ειδη οδηγησης. (αλλο η πιστα,αλλο οι καγκουριες και η εξτρα ροπη στον δρομο.)
οταν λανσαρουν το ΥΠΕΡ-οπλο της πιστας και του επαρχιακου δρομου,δεν μπορουν ταυτοχρονα να στοχευουν με τον ιδιο κινητηρα και απλα χωρις την απουσια πλαστικων (εστω και με μια καρατιμονα) να χτυπησουν τα streetfighter.
αλλαζουν γεωμετριες,αλλαζουν τα παντα.
αντιστοιχο παραδειγμα η KTM με το SD και το RC8 αντιστοιχα.
:wacko:
dirtbird
13/08/2008, 11:57
Ούτε γυμνό, ούτε ντυμένο..... :cool: :cool:
δεν μπορουν ταυτοχρονα να στοχευουν με τον ιδιο κινητηρα και απλα χωρις την απουσια πλαστικων (εστω και με μια καρατιμονα) να χτυπησουν τα streetfighter.
αλλαζουν γεωμετριες,αλλαζουν τα παντα.
Αμ μπορεί.....:smokin:
gdevelek
13/08/2008, 12:26
δεν εχω οδηγησει 1098,αν και πολυ θα το'θελα αλλα δεν μπορει ενα μοτερ (χωρις μετατροπες) να ταιριαζει σε 2 διαφορετικα ειδη οδηγησης. (αλλο η πιστα,αλλο οι καγκουριες και η εξτρα ροπη στον δρομο.)
πόσο πιθανό θεωρείς το μοτέρ του 1098 να έχει έλλειμμα ροπής χαμηλά ως γυμνό;
εγώ βάζω στοίχημα πως έχει τόση ροπή που θα υπάρχει διαρκής κίνδυνος γλιστρήματος στην "άσφαλτο" των ελληνικών δρομων
εγώ βάζω στοίχημα πως έχει τόση ροπή που θα υπάρχει διαρκής κίνδυνος γλιστρήματος στην "άσφαλτο" των ελληνικών δρομων
Όση και να ΄χει, έχει λιγότερη απ΄τα Busa των 200 εύκολων hp.
dirtbird
13/08/2008, 12:28
.... διαρκής κίνδυνος γλιστρήματος στην "άσφαλτο" των ελληνικών δρομων
ΩΙΜΕ......
:a53: :a53: :a53:
gdevelek
13/08/2008, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όση και να ΄χει, έχει λιγότερη απ΄τα Busa των 200 εύκολων hp.
εγώ άλλο σε ρώτησα βέβαια....
δεν πειράζει
devil's animal
13/08/2008, 12:46
ρε παιδια δεν ειπα οτι δεν εχει ροπη το εργαλειο.
αλοιμονο δλδ. 2κιλυνδρο ειναι, 1098cc...φυσικα και θα εχει ροπη.
το ολο θεμα δεν ειναι κατα ποσο θα ειναι δυνατο.
το ολο θεμα ειναι κατα ποσο θα ειναι οδηγησιμο με το τιμονι,ενω ουσιαστικα η θεση οδηγησης θα ειναι σαν αυτη του 1098. δλδ ss.
ολα εχουν καποια λογικη και γινονται.
δεν μπορει η θεση οδηγησης του 1098 να ειναι τιγκα "σκυφτη" λογω κλιπ -ον και να μπαινει ενα τιμονι και να μην αλλαζει...:rolleyes:
αν αλλαξουν την γεωμετρια της μηχανης ας κανουν οτι θελουν αλλα αυτο που βλεπω στην φωτο δεν νομιζω να ευοδωσει.
εγώ άλλο σε ρώτησα βέβαια....
δεν πειράζει
Δεν ρώτησε εμένα αλλά δεν πειράζει...:D
Φυσικά και δεν έχει έλλειμα ροπής. Το αντίθετο μάλιστα. Το αν μπορούν να λειτουργήσει το μοτέρ του 1098 στην ελληνική άσφαλτο είναι παντελώς αδιάφορο.
Οποιοδήποτε μηχανάκι με πάνω από 50 άλογα έχει θέμα, ενω η αγορά της Ελλάδας δεν νομίζω ότι παίζει καποιο ρόλο στις όποιες αποφάσεις της διεύθυνσης marketing.
το ολο θεμα ειναι κατα ποσο θα ειναι οδηγησιμο με το τιμονι,ενω ουσιαστικα η θεση οδηγησης θα ειναι σαν αυτη του 1098. δλδ ss.
ολα εχουν καποια λογικη και γινονται.
δεν μπορει η θεση οδηγησης του 1098 να ειναι τιγκα "σκυφτη" λογω κλιπ -ον και να μπαινει ενα τιμονι και να μην αλλαζει...:rolleyes:
Κι όμως δεν αλλάζει η γεωμετρία. :winka:
Αν και το μοναδικό μηχανάκι που προέρχεται αυτούσιο από SS είναι το Tuono, αρκεί για να δεις ότι το πείραμα μπορεί να λειτουργήσει.
gdevelek
13/08/2008, 12:52
συνήθως τα κλιπον δυσκολεύουν παρά διευκολύνουν την οδηγησιμότητα... εξάλλου η καρατιμόνα σε φέρνει πιο όρθιο και βολεύει περισσότερο για την πολη
catmaster
13/08/2008, 12:54
.....ενω η αγορά της Ελλάδας δεν νομίζω ότι παίζει καποιο ρόλο στις όποιες αποφάσεις της διεύθυνσης marketing....
Thank God for that .... :wacko:
(μια χαρά ροπή έχει - τραβάει τρένο το 1098 και η γεωμετρία του σαν ss δεν θα αλλάξει με την καρατιμόνα - μόνο ο τρόπος που θα "γαντζώνομαι" πάνω του θα αλλάζει )
(να του βάλουν και ένα μούτρο απο Tuono και θα κλέβει εκκλησίες το εργαλείο .. )
:beer: :beer: :beer:
devil's animal
13/08/2008, 12:55
Κι όμως δεν αλλάζει η γεωμετρία. :winka:
Αν και το μοναδικό μηχανάκι που προέρχεται αυτούσιο από SS είναι το Tuono, αρκεί για να δεις ότι το πείραμα μπορεί να λειτουργήσει.
πασο Βυρωνα.
:p
μπορει να εχω και λαθος αλλα οπως βλεπω στην φωτο.εκει που πανε και "θυληκωσουν" τα ποδια στο ρεζερβουαρ, ακριβως απο πανω ειναι τα χερια που πανε να πιασουν το τιμονι.
επειδη δεν εχω οδηγικη εμπειρια απο streetfighter δεν μπορω να πω.
ιδωμεν...
:smilea:
nakedorange
13/08/2008, 16:27
...Μην σας μπερδεύει η φωτό που το αδικεί κατάφωρα.
...Το θέμα είναι η πρόθεση να βγεί ένα γυμνό τούμπανο, που σαφώς είναι θετική κίνηση (ΙΜΟ).
Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα...
Η ερευνα αγορας που επιχειρειται απο την Ducati ειναι ξεκαθαρη...οπως και το ερωτημα προς τους καταναλωτες!
Would you buy a Ducati 1098 Naked?
Δεν ρωτανε αν θα αγοραζατε το συγκεκριμενο γυμνο 1098 στην φωτογραφια...
gdevelek
13/08/2008, 16:31
επίσης δεν ρωτάνε αν θα το αγοράζαμε στην τωρινή του μορφή... :rolleyes:
GreenBill
13/08/2008, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Καταρχας το μηχανακι οπως το βλεπω ΕΙΝΑΙ ενα 1098 χωρις τα φερινγκ.
Αν προσεξετε εχει ακομα και τα κλιπακια που βιδωνουν οι βιδες μισης στροφης πανω στο σκελετο! :rolleyes:
Πηρανε ενα κλασσικο τιμονι, 2 καβαλετα πανω στην τιμονοπλακα και τελος.
Δεν βλεπω που ειναι το ξεχωριστο στο συγκεκριμενο μοτο, για να τιθεται και θεμα παραγωγης.
Υποθετω οτι αυτο ειναι ενα προχειρο προσχεδιο για να δουν τις αντιδρασεις του κοσμου....
Απο εκει και περα, ειναι και κατι ακομα: το μοτερ testastretta δεν σχεδιαστηκε για να ειναι ομορφο -οπως πχ του Dorsodurο- παρα μονο για μεγαλη αποδοση. Οι σχεδιαστες δεν νοιαστηκαν προφανως γιατι ηταν να ειναι κρυμμενο κατω απο φερινγκ και οχι σε κοινη θεα.
Τα παραπανω με κανουν να διαφωνω με το ολο project και να συμφωνω με τομ αδερφο Βαγγελη: αν ηθελα γυμνο το Brutale ειναι μονοδρομος. :wave2: :a10:
vestromas
15/08/2008, 11:19
Και μονο που ρωτανε οι ντουκαταιοι, φτανει να καταλαβεις τι κοτες ειναι.
Αν ειναι μαγκες ας το βγαλουνε και βλεπουν αν πουλησει.
Παντως η τιμη του θα ειναι απαραδεκτα ψηλη για γυμνο αν βγει, οποτε ολοι θα προτιμουν τα τουονο και τα σουπερ ντουκ και τα σπιντ τριπλ.
Αλωστε σε αυτη την κατηγορια, μονο ακριβοτερη τιμη μπορει να σου προσφερει το ντουκατι, μια και τα αλλα που αναφερθηκα, ειναι ειδη κορυφαια και ακριβα.
Αμα ειναι να το φτασουν 20 χιλιαρικα το καγκουριλικι, ζητω που καηκαμε.:lol: :beer: :wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
[B]Και μονο που ρωτανε οι ντουκαταιοι, φτανει να καταλαβεις τι κοτες ειναι.
Αν ειναι μαγκες ας το βγαλουνε και βλεπουν αν πουλησει.
den einai kotes......diafimisi kanoun ,me auto ton tropo.
anagi eixan tora ....:look:
sakisvolos
15/08/2008, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πήραν μια όμορφη μηχανή και της άλλαξαν τον αδόξαστο ............... :yuck: :yuck: :yuck:
Το μόνο θετικό είναι ότι με την λεκανίδα που βάλανε κάτω από το μοτέρ δεν θα τρέχουν λάδια στο πάτωμα !!!:lol: :lol: :lol:
+ 1000
Συν ότι θα τρομάζουν και τα μικρά παιδάκια που θα το βλέπουν στο δρόμο!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Υ.Γ. Καλησπέρα Κώστα!:wave2:
μωρέ άμα θέλουν να βγάλουν street fighter πέραν του s4r υπάρχουν λύσεις :eyepop: :D
http://img146.imageshack.us/img146/7529/999r20l20sidegn5.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/7717/12vn1.jpg