View Full Version : Φωτογραφίες των CBF 125 - 250
Λεωνίδας
16/05/2006, 09:24
Πάμε και χώμα :lol:
48078
και μια από το σπίτι μου
48319
Φωτογραφίες από Παυλόκαστρο Πάτρας. Ευχαριστώ το φίλο Κώστα για την παρέα, και χρόνια του πολλά για σήμερα!
1. Στρίβω... ας πούμε!
48755
Από την πρώτη μου βόλτα-στρώσιμο στο Σούνιο
51530
Από το Μικρολίμανο!!!
51531
Από το Μικρολίμανο 2
51532
Από το Μικρολίμανο 3
51533
!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: !!!
51626
:eyepop: :lol: :lol: :lol:
Έχει βάψει και την σέλα. Έλεος ...
:eek:
Αλλά το ταμπούρο-ταμπούρο....
Ακόμη μία όμορφη CBF 250...!!!:cool: :cool: :cool:
51727
Άντε μα δούμε πότε θα έρθουν και στην Ελλάδα εξατμήσεις για το μηχανάκι μας...! :mad: :mad: :mad:
51728
απο παλια εθνικη Πατρων-Κορινθου (μαλλον Ακρατα)
Προς μελλοντικους αγοραστες του Airoh Stardom: η ζελατινα ανοιγει αυτοματα για να παρετε αερα στα 100 χμ/ωρα (δε πα να σαι και ο πισω). Τα αυτακια που κραταν τη ζελατινα κανουν μαζι με τη βαση τους κανα 20ρικο (σε κανα μηνα θα ξερω σιγουρα) χωρις τη ζελατινα. Παλι καλα ειχα χαρτοταινια μαζι μου (!!!)
51835
Μία ακόμη όμορφη!!!
:a013: :a013: :a013:
51844
Alexander
15/06/2006, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
απο παλια εθνικη Πατρων-Κορινθου (μαλλον Ακρατα)
Προς μελλοντικους αγοραστες του Airoh Stardom: η ζελατινα ανοιγει αυτοματα για να παρετε αερα στα 100 χμ/ωρα (δε πα να σαι και ο πισω). Τα αυτακια που κραταν τη ζελατινα κανουν μαζι με τη βαση τους κανα 20ρικο (σε κανα μηνα θα ξερω σιγουρα) χωρις τη ζελατινα. Παλι καλα ειχα χαρτοταινια μαζι μου (!!!)
Ωραία η πίσω ζάντα...
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ωραία η πίσω ζάντα...
:rolleyes:
Πωπω τωρα το'δα! :confused: χαχαχαχα σκια ειναι! (παρολο που'ναι αρκετα βρομικες οι ζαντες - οσο φαινεται η μπροστινη)
Η ιδανική CBF 250 για μένα είναι η παρακάτω...!!!
:eek: :eek: :eek:
:a30: :a30: :a30:
:a03: :a03: :a03:
:a54: :a54: :a54:
:a46: :a46: :a46:
51930
Η ιδανική CBF 250 για μένα είναι η παρακάτω...!!! Νο2
:a30: :a30: :a30:
:a54: :a54: :a54:
:a46: :a46: :a46:
Καλά θα ήθελα και μία καλύτερη εξάτμηση!!!
51931
Όμορφη κόκκινη!!!
52419
Όμορφη κόκκινη!!! Νο2
52420
Νο 1/5
53132
Νο 2/5
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
53134
Νο 3/5
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
53136
Νο 4/5
53137
Νο 5/5
:eek: :eek: :eek: :eek:
:a03: :a03: :a03: :a03:
:a23: :a23: :a23: :a23:
53139
Πωπω τωρα το'δα! :confused: χαχαχαχα σκια ειναι! (παρολο που'ναι αρκετα βρομικες οι ζαντες - οσο φαινεται η μπροστινη)
Ledz εισαι Θεος οργωνε γιατι χανομαστε... οργανωσου για αυγουστο κ περνα κ καμια κορινθο....
metallica rules
Καλησπέρα,
Μια φωτογραφία παρέα με το CBF και τις ανεμογεννήτριες στο Παναχαϊκό Όρος.
54372
Ωραια η μηχανη σου μαγκα μου.
Παρτε τωρα και μια χαλασμενη φλατζουλα!
55575
SnakeMJK
17/07/2006, 17:53
Πάρτε και ένα πιο μάχιμο μηχανάκι απ του Ούλα :D
(από εκδρομή στο Λουτράκι)
SnakeMJK
17/07/2006, 17:58
η φώτο :D
55582
Μια χαρα ειναι το δικο μου. Επειτηδες το χω κανει ετσι, να σε πεταει λαδια, να κανεις στην μπαντα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
η φώτο :D
Σα να'σαι λιγο στον αερα;
Λεωνίδας
18/07/2006, 08:29
Σα να'σαι λιγο στον αερα; Πετάνε τα μηχανάκια μας... ΠΕΤΑΝΕ !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SnakeMJK
01/08/2006, 07:30
http://img230.imageshack.us/my.php?image=p7290099lk7.jpg
CBF 250 @ Andros 2006
paramedic
06/08/2006, 21:46
Καλησπέρα σε όλους παιδιά!! Τι όλους δηλαδή αυτους που μεινατε πίσω και δεν έιστε διακοπές σε κανένα νησι. Να μερικές φωτο απο την δική μου μικρή απο τις φετινές διακοπές στην Κρήτη!
57986
paramedic
06/08/2006, 21:47
Φωτο 2
57987
paramedic
06/08/2006, 21:52
Η απάντηση σε όσους λένε οτι δε κάνει για ταξίδια(μικρά χεχε)!!Με σαμάρια μεγάλα σχετικά,βαλίτσα πίσω γεμάτη με σακβουαγιάζ και τσάντα πλάτης μπροστά και φυσικά εμένα και την κοπελιά μου πάνω κάναμε Σούδα-Ρέθυμνο με ταχύτητα να πιάνει 120 και πήγαινε και λίγο ακόμα το καημένο!!
57988
paramedic
06/08/2006, 21:54
Το φωρτομένο σα μουλάρι CBFάκι απο πλάι. Πάντως ήταν τέλεια ζυγισμένο παιδιά αλλιώς θα πήγαινα σαν μεθυσμένος.
57989
Αν δεν είχε τα κουσούρια της, μια χαρά μηχανούλα θα ήταν(ακόμα και για ταξιδάκια). Τι κατάντια είναι αυτή για την Honda ! Αυτό βέβαια που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αδιαφορία τους για το afersales :(
Nα προσεχεις τα φλας σου, ειχαν λιγισει αρκετα και αν σκαλωσει κανα καλωδιο καπου εκει μεσα θα στο κοψει:wave2:
Η κοπελα σου μπορουσε να βαλει καπου τα ποδια της?
paramedic
07/08/2006, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Nα προσεχεις τα φλας σου, ειχαν λιγισει αρκετα και αν σκαλωσει κανα καλωδιο καπου εκει μεσα θα στο κοψει:wave2:
Η κοπελα σου μπορουσε να βαλει καπου τα ποδια της?
Το ήξερα για τα φλάς και προσπαθούσα να βρω τρόπο να λυγίζουν όσο το δυνατόν λιγότερο. Παλι καλά που έιναι τοσο ευλύγιστα.Δε δημιουργήθηκε κανένα προβλημα ευτυχώς.
Όσο για την κοπέλα μου μια χαρά καθόταν και τα πόδια της ακουμπούσαν κανονικά.Αλλά και καλά να μην καθόταν δε θα γκρίνιαζε γιατι στα σαμάρια ήταν τα ρούχα της,οι τσαντες της,τα παπούτσια της και πολλά άλλα συν οτι έιχε και στα άλλα μέρη πραγματα της!
Το πλαστικο του φλας σαν υλικο εχει αντοχη, δεν εχουν ομως τα καλωδια μεσα πολυ περιθωριο. Εμενα το πετυχε σταθμευμενο κυρατσα με καροτσι τις λαικης, λιγισε λιγο παραπανω απο εσενα το φλας, δεν επαθε εξωτερικα τιποτα. Μου λεει συγνωμη και φευγει.
ΜΕτα απο 3-4 μερες πηρα χαμπαρι οτι δεν δουλευε πισω αριστερα το φλας. Τελικα ειχαν ξεριζωθει τα καλωδια, τοτε καταλαβα τι ειχε παθει ( Κατι σαν εσωτερικη αιμοραγια ανθρωπου δηλαδη) και πηγα συνεργειο και αλλαξα τα καλωδια τα οποια ηρθαν μετα απο 10 μερες:hypnotize
Προσεχε εισαι στο οριο, και σε καμια λακουβα, κουνιουντε και παραπανω με το βαρος απο τις βαλιτσες.:wave2:
Alexander
09/02/2007, 15:14
Έλα να στρώσουμε λίγο λαστιχάκι λέμε...:D
77339
Alexander
09/02/2007, 15:17
Μια χαρά πάει το άτιμο...
77340
Και μία καλλιτεχνική από τη σημερινή (δεύτερη!) εντουράδα
79668
Λοιπόν..ερωτεύτηκα ένα γαλάζιο μωρό σιμπιφάκι660.
Θἐλω να βάλετε όλη σας την τέχνη και να μου περιγράψετε την οδηγική του συμπεριφορά.
Πως είναι σε χώμα, πως είναι σε πολύωρο ταξίδι.
Τα προβλήματα, όταν έχει μάσκα . όταν δεν έχει.
Και τέλος η τιμή του μου είπαν 5800 € είναι καλή???
sakdrama
31/12/2007, 20:18
Κρίμα που σε λίγες μέρες το αλλάζω
Ηταν καλή σύντροφος
:bigcry:
Προσεχώς Fazer η TDM πωλείται βλέπεις το CBFακι μου
:D
115868
Καλημέρα σε όλους!Πραγματικα έχω μεινει άφωνος
με το cbf που έχει υποστεί όλες αυτές τις μετατροπές!!το φανάρι που έχεις τοποθετήσει
από τι μηχανή είναι? και πόσο κοστίζει?χρειάστηκαν πατέντες ?Είναι φοβερή η δουλειά σου και ομολογω ότι έχεις πολυ γούστο!αναμένω απάντηση!
pilotos_xtreme
25/07/2008, 01:06
to palio mou mixanaki.... taksidiariko to xa kai ayto!!!! alla epatha plaka otan ithela na to dwsw ,2 mines prospathousa.... kalo alla xwris gazi.... parte kai mia foto
137678
pilotos_xtreme
25/07/2008, 01:09
kai mia apo tis kalokairines mou eksormiseis sti marathwnos......
to mixanaki mama teleiws me tank bag ,dixtaki (voliko gia ta vivlia tis sxolis mou) kai tapes stis vaseis gia kathreftes... mipws kaneis apo sas exei vrei kamia eksatmisi? epsaxna 1 mina kai de vrhka tpt!!!!
137680
Πάνος Χ.
02/08/2008, 18:24
Γεια σας παίδες.
Πολύ ωραίο το θέμα και μου έλυσε πολλές απορίες για το cbf 250 που ευελπιστώ ν' αγοράσω μέχρι τα τέλη του Αυγούστου! Βλέπω ότι οι εντυπώσεις αυτών που αγόρασαν το cbf είναι οι καλύτερες. Άρα είναι αξιόπιστο και στίβαρο με την σωστή συντήρηση.
Μια τελευταία ερώτηση:
Παρατήρησα ότι το ψυγείο είναι μικρό. Ψύχει ικανοποιητικά; Θα μου πείτε ότι ο κατασκευαστής έκρινε το συγκεκριμένο ψυγείο αρκετό, αλλά πολλές φορές έχουμε δει ελαττώματα σε διάφορα μοντέλα και θα στεναχωριόμουν αν μάθαινα ότι μια τόσο καλή μηχανή έχει τέτοιο ελάττωμα.
το ψυγείο είναι λαδιού, γι αυτό είναι τόσο μικρό. Και καλύτερα να τα συζητάμε αυτά στο cbf chat και όχι στις φωτογραφίες. οπότε γραψτο εκεί και συνεχίζουμε εκεί :beer:
paschalis
14/08/2008, 18:10
photo και απο την δικια μου:)
139022
paschalis
14/08/2008, 18:15
να μια και απο το δικο μου
139023
πασχάλη πες μου με π.μ. πού βρήκες τη μάσκα και πόσο! :beer: :beer: Για ένα φιλαρακι μου
paschalis
14/08/2008, 19:57
φιλε μου καλησπερα.την μασκα την πηρα απο ενα μαγαζι βαρδαρι στην θεσσαλονικη moto duck αν θυμαμαι καλα αλλα ειναι της biondi ιταλικη εταιρεια:D γυρω στα 130 ευρω εκανε:( αλλα δεν πειραζει η μηχανη εγινε πολυ ομορφη χαλαλι:)
θελει μια μικρομετατροπη στην δευτερη βιδα στο φλασακι για να μπει
139026
υπάρχει και σε μαύρο? και το αυτοκολλητο honda μόνος σου το έβαλες ή το είχε?
paschalis
16/08/2008, 10:38
ναι φιλε johnpan βγαινει και σε μαυρο:) τα αυτοκολλητα εγω τα εβαλα.
καλησπέρα φίλε Πασχάλη!Για καλή μου τυχη ενημερώθκα από το μοτο forum ότι κάποιος έστειλε φωτο και είχα την ευκαιρία να δω το cbf κάπως διαφορετικά!Η επιλογή σου ήταν τέλεια!να σου πω έχεις κάποιο τηλ. από το μαγαζί που το αγόρασες?Επειδή μένω Αθήνα μήπως θα μπορουσα να το δω σε κάποιο site και να προβω στην αγορά του!αν μπορεις στείλε μου τι ακριβώς πρέπει να ζητήσω!Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλές βόλτες!!:beer:
Bavarian
16/08/2008, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikon
καλησπέρα φίλε Πασχάλη!Για καλή μου τυχη ενημερώθκα από το μοτο forum ότι κάποιος έστειλε φωτο και είχα την ευκαιρία να δω το cbf κάπως διαφορετικά!Η επιλογή σου ήταν τέλεια!να σου πω έχεις κάποιο τηλ. από το μαγαζί που το αγόρασες?Επειδή μένω Αθήνα μήπως θα μπορουσα να το δω σε κάποιο site και να προβω στην αγορά του!αν μπορεις στείλε μου τι ακριβώς πρέπει να ζητήσω!Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλές βόλτες!!:beer:
Μπορείς να το παραγγείλεις απ' ευθείας από την Biondi στην Ιταλία.Υπ' όψιν ότι δεν βγαίνει ακριβώς για το CBF 250 αλλά είναι universal και ταιριάζει και σε άλλες μοτοσυκλέτες :wave2:
http://www.biondiaccessori.eu/biondi/dettaglio.asp?ID=1554
paschalis
16/08/2008, 15:27
φιλε maikon ειναι ακριβως οπως τα λεει ο bavarian:beer:
Να και η δικια μου
157618
Ειναι και μμια αλλη που δεν μπορω να την ανεβασω διοτι ειναι τεραστια.εχει παντου μαυρα ματ φαιρινγκ
ευχαριστώ παιδιά πουμου απαντησατε αν και τωρα πια το cbfακι ειναι σε αλλα χερια !!τωρα ειμαι κατοχος του hornet 600 του 2008 !!αλλη μηχανη αλλα ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου αγάπη!!!!!καλές βόλτες και πάντα ορθιοι!!!!! :beer:
Να κ η αλλη που σας εγραψα πιο πανω
161683
Αυτη ειναι η cbx 250 twixter(Brazil)....δηλ...δεν θα την βρειτε στη Αθηνα οσο και αν ψαξετε...
paschalis
22/04/2009, 22:26
cbx 250 twixter λεγεται ετσι στην βραζιλια και ειναι ιδια με την δικια μας
αυτη εδω ειναι κατι αλλο!!!!!!:eyepop:
Και αυτη cbx 250 ειναι απλα την εχει χαμηλωσει, της εχει βαλει μαυρα ματ φαιρινγκ, και στο πλαϊ, και της εχει αλλαξει φαναρι
paschalis
23/04/2009, 17:25
ε ναι αυτο λεω και γω ομορφη ε???:eek:
Κουκλα την εχει κανει ο βρωμοβραζιλιανος...Θα προσπαθησω και εγω να τη χαμηλωσω και θα σας στειλω φωτο.Ή θα είναι καταστραμένη ή πανεμορφη
Έτσι ξηγουνται οι cbfάδες !!!:winka:
163715
Κακη ποιοτητα φωτογραφιας απλα για να δειξω τη ζελατινα που της φορεσα προσφατα.
Εκτος του οτι γλιτωνεις τον αερα, εχω την εντυπωση οτι βοηθαει λιγο και στο να αναπτυξει και να κρατησει τελικη ευκολοτερα
170825
Καλησπέρα παιδιά,
Σας παραθέτω και εγω με τη σειρά μου το εργαλείο μου....
185674
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasus
Καλησπέρα παιδιά,
Σας παραθέτω και εγω με τη σειρά μου το εργαλείο μου....
την εξάτμιση που τη βρήκες????? :eyepop:
Ωραιά η εξατμισουλα αλλα για δές και αυτό.
185937
Την εξάτμιση μετα απο πααααρα πολυ ψάξιμο βρήκα:
Γνωστές εταιρείες δεν βγάζουν απο οσες έψαξα τουλάχιστον. Μονο μια έβγαζε δεν θυμάμαι ποια και είχε 400 κατι ευρώ!!!!
Υπάρχει χειροποίητη ελληνική νίκελ γυρω στα 200κατι ευρά και μετά μονο
παραγγελία απο Βραζιλία...
Στη Βραζιλία αν δεν το ξέρετε ήδη το μηχανάκι μας βγαίνει ως CBX Twister και είναι 99% το ίδιο. Επίσης είναι best seller και ολη η βραζιλία είναι τιγκα σε ανταλλακτικά και aftermarket προϊόντα για το μηχανάκι μας.
Οποτε και βρήκα απο ενα site οπου έχει εξατμίσεις μαυρες, λευκές, νικελ, κάρμπον, διπλες μπούκες μονές οτι θέλετε.
Ένα απο τα site για ανταλλακτικά και αξεσουάρ είναι το: http://www.cityparts.com.br/int/buscar.aspx?busca=twister
και το site οπου παράγγειλα την εξάτμιση είναι:
https://roncar.websiteseguro.com/eng/
Η εξάτμιση είχε 118 ευρώ αλλα με 35 ευρώ τελωνείο που πέρασε δυστυχώς και 40 ευρώ έξοδα αποστολής έφτασε 195 ευρω περιπου. Τέλος να πω οτι αυτές οι εξατμίσεις βγαίνουν αποκλειστικά για αυτό το μηχανάκι κομμένες και ραμένες στα μετρα του για να αποδώσει σωστά και να δουλεύει απροβλημάτιστα. Έρχεται κομπλε κιτ με σωλήνα απο μπροστά και οτι χρειάζεται για να μπεί. Εγω την έβαλα μονος μου πανεύκολο είναι.
Οτι άλλο θές φίλε μου πες μου αν θες να την δεις και να την ακουσεις κιολας απο κοντά οποτε θες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasus
Την εξάτμιση μετα απο πααααρα πολυ ψάξιμο βρήκα:
Γνωστές εταιρείες δεν βγάζουν απο οσες έψαξα τουλάχιστον. Μονο μια έβγαζε δεν θυμάμαι ποια και είχε 400 κατι ευρώ!!!!
Υπάρχει χειροποίητη ελληνική νίκελ γυρω στα 200κατι ευρά και μετά μονο
παραγγελία απο Βραζιλία...
Στη Βραζιλία αν δεν το ξέρετε ήδη το μηχανάκι μας βγαίνει ως CBX Twister και είναι 99% το ίδιο. Επίσης είναι best seller και ολη η βραζιλία είναι τιγκα σε ανταλλακτικά και aftermarket προϊόντα για το μηχανάκι μας.
Οποτε και βρήκα απο ενα site οπου έχει εξατμίσεις μαυρες, λευκές, νικελ, κάρμπον, διπλες μπούκες μονές οτι θέλετε.
Ένα απο τα site για ανταλλακτικά και αξεσουάρ είναι το: http://www.cityparts.com.br/int/buscar.aspx?busca=twister
και το site οπου παράγγειλα την εξάτμιση είναι:
https://roncar.websiteseguro.com/eng/
Η εξάτμιση είχε 118 ευρώ αλλα με 35 ευρώ τελωνείο που πέρασε δυστυχώς και 40 ευρώ έξοδα αποστολής έφτασε 195 ευρω περιπου. Τέλος να πω οτι αυτές οι εξατμίσεις βγαίνουν αποκλειστικά για αυτό το μηχανάκι κομμένες και ραμένες στα μετρα του για να αποδώσει σωστά και να δουλεύει απροβλημάτιστα. Έρχεται κομπλε κιτ με σωλήνα απο μπροστά και οτι χρειάζεται για να μπεί. Εγω την έβαλα μονος μου πανεύκολο είναι.
Οτι άλλο θές φίλε μου πες μου αν θες να την δεις και να την ακουσεις κιολας απο κοντά οποτε θες....
Πωωωωωωωωωωωωωωωω
μαμάνε...να σαι καλα ρε Τάσο
ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα???
Περίπου 20 μερες εκανε να ερθει αλλα εχει και tracking number οπου μπορεις να το εντοπίσεις. Ερχεται στο κοντινοτερο ταχυδρομειο σου και σου ερχεται ενα χαρτι σπιτι οτι εχεις δέμα και πας και το παιρνεις. Παντως επειδη εχω ψαχτει αν και την εχω μολις 2 μηνες αν θες κατι αλλο πες μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κακη ποιοτητα φωτογραφιας απλα για να δειξω τη ζελατινα που της φορεσα προσφατα.
Εκτος του οτι γλιτωνεις τον αερα, εχω την εντυπωση οτι βοηθαει λιγο και στο να αναπτυξει και να κρατησει τελικη ευκολοτερα
Μήπως μπορείς να μου πεις από που πήρες τη ζελατίνα και πόσο; Κουμπώνει κανονικά στο cbf ή έχει προβλήματα σταθερότητας και προσαρμογής;
Αρχικά δημιουργήθηκε από basdel
Μήπως μπορείς να μου πεις από που πήρες τη ζελατίνα και πόσο; Κουμπώνει κανονικά στο cbf ή έχει προβλήματα σταθερότητας και προσαρμογής;
Τη ζελατινα μπορεις να τη βρεις στα μοτομαρκετ
Ειναι τις Κappa και προσαρμοζετε σε ΟΛΑ τα γυμνα
Προβλημα ειτε σταθεροτητας ειτε προσαρμογης δεν συναντησα και ισα ισα εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος γιατι πλεον ο αερας δε χτυπα στο στηθος...
Δεν ειναι ειδικα για το σιμπιεφ αλλα universal
Δυστυχως δε θυμαμε το μοντελο
lionsalaman
29/08/2011, 21:28
exw ena cbf 125 kai apo deytera xwris na na kanw kati merikes fores fgazei kenh.....to granazi?kainoyrgia einai h mhxanh.parakalw diafwtiste me