View Full Version : φανταζεστε?
harvester
20/08/2008, 19:25
:hypnotize
πλαγιαζει?
ποσο?:lol:
Ποποπο έτσι όπως το κόβω πρέπει να βγάζει άσχημα γούστα :lol:
dammed_kittin
20/08/2008, 19:35
:uplate: :hypnotize :eyepop:
τι ειν τουτο? :sick:
Lazareth η φωτοσοπας με μερακι;:D
Aitherobamwn
21/08/2008, 00:27
Το Raptor ειναι με πλαίσιο και κινητήρα R6 και ρόδες απο Piaggio :wacko: :wacko:
dimokritos
21/08/2008, 00:47
tesseract λέγεται..
concept ακόμα.. :rolleyes:
139259
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΟΧΙ !!!!!!!
:a029: :rotflmao: :lol:
latris mixanis
22/08/2008, 11:36
Δεν έχω τερατόμορφη φαντασία :lol: :lol: :lol:
rantanplan
22/08/2008, 14:21
εμενα μου αρεσεις:)
θα το παρω :smokin: ποσο?:confused:
ποτε βγενει?:lol:
dimokritos
22/08/2008, 14:45
εμένα πάντως μου αρέσει λίγο... :blush:
μα καλά μικροί δε βλέπατε transformers??? :confused: :confused:
να και μια γλήγορη γουρούνα:p
Ε ρε κατι παντιλίκια που θα κάνει:a25:
αμα της βάλουν και δυο σκάρες δεξιά αριστερά, την πήρα με την μια για γρήγορες on-Of εκδρομές:a30:
:lol:
Στη δευτερη φωτο που στριβει εμενα παντως μου θυμισε τρανσφορμερς ετοιμο να γινει ρομποτ :D
Aitherobamwn
22/08/2008, 15:29
Οταν τα βλέπω όλα αυτά τα concepts αναρωτιέμαι μήπως τελικά η μοτοσυκλέτα εκφυλιστεί και επικρατήσουν αυτού του είδους τα τετράτροχα που πλαγιάζουν σαν μοτό έχουν 4 ρόδες σαν τα αυτοκίνητα ενώ είναι μια μπίιιιιπ και μισή με το να προσφέρουν την ψευδαίσθηση της μοτό και τη σιγουριά ενός τετράτροχου θα υποσκελίσουν την παλιά κλασσική μοτο των 2 τροχών η οποία μελλοντικά να αποτελέσει μουσειακό είδος?
dimokritos
22/08/2008, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Οταν τα βλέπω όλα αυτά τα concepts αναρωτιέμαι μήπως τελικά η μοτοσυκλέτα εκφυλιστεί και επικρατήσουν αυτού του είδους τα τετράτροχα που πλαγιάζουν σαν μοτό έχουν 4 ρόδες σαν τα αυτοκίνητα ενώ είναι μια μπίιιιιπ και μισή προσφέρουν την ψευδαίσθηση της μοτό και τη σιγοθριά ενός τετράτροχου ενώ η παλιά κλασσική μοτο των 2 τροχών απλά γίνει μουσειακό είδος?
no way mate.. τουλάχιστον όσο ζούμε εμείς. η μοτοσυκλέτα πλέον είναι στην καλύτερη εποχή της..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Οταν τα βλέπω όλα αυτά τα concepts αναρωτιέμαι μήπως τελικά η μοτοσυκλέτα εκφυλιστεί και επικρατήσουν αυτού του είδους τα τετράτροχα που πλαγιάζουν σαν μοτό έχουν 4 ρόδες σαν τα αυτοκίνητα ενώ είναι μια μπίιιιιπ και μισή με το να προσφέρουν την ψευδαίσθηση της μοτό και τη σιγουριά ενός τετράτροχου θα υποσκελίσουν την παλιά κλασσική μοτο των 2 τροχών η οποία μελλοντικά να αποτελέσει μουσειακό είδος?
NAI
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ:mad: