Σύνδεση

View Full Version : Gatoulis Enduro Ride 19-10-2008

Σελίδες : 1 [2]

Μικρή Λουλού
01/09/2008, 00:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
[B]GATOULIS ENDURO RIDE ΤΟΥ Σ.Υ.ΜΟ.Φ.Ε. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
1.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

10. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ

Οι συνεδριάσεις των αγωνοδικών θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων των αγωνοδικών.

16. ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ : Μπενάκης Βασίλειος
ΜΕΛΗ : Χριστόφορος Σανταμούρης: Θανάσης Τσέλιος - mikri loulou :lol:

οχι ρε γμτ...
Αγωνοδικης,ε..??

και ποσοι θα τρεξετε ειπαμε..??:smokin:

πως τα φερνει ομως η πουτανα η ζωη ωρες-ωρες...:D

OldMan
01/09/2008, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
οχι ρε γμτ...
Αγωνοδικης,ε..??
Την "ένστασή" μου που ακριβώς θέλεις να στην βάλω ??? :winka:

Μικρή Λουλού
01/09/2008, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Την "ένστασή" μου που ακριβώς θέλεις να στην βάλω ??? :winka:

με την σειρα σας κυριε...
ξερετε ποσοι περιμενουν γι αυτην ακριβως την διαδικασια..???:smokin:

marulis
01/09/2008, 17:23
Υπάρχει μυστικό για ευνοϊκή ρύθμιση των ενστάσεων , αλλά δεν το λέω

:a13:

140061

Μικρή Λουλού
01/09/2008, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Υπάρχει μυστικό για ευνοϊκή ρύθμιση των ενστάσεων , αλλά δεν ......

omerta bro....:smokin:

iatrodikastis
02/09/2008, 08:11
Εχω τις ενστάσεις έτοιμες λέμε...

Να προσέχουν επίδοξοι γεννηθέντες πριν το 68...υπάρχει το ιστορικό όλων σας στα χέρια του Αλέξη(Κούγια).

:smokin:

KaTaNaS
02/09/2008, 12:39
ερωτησις: το μη οκοκληρωθεν κυπελλο αττικα εντουρο 2008 λαμβανεται υποψιν; :confused:

dirtbird
06/09/2008, 14:47
ερωτησις: το μη οκοκληρωθεν κυπελλο αττικα εντουρο 2008 λαμβανεται υποψιν; :confused:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tagre
07/09/2008, 20:03
Καποιες ερωτησεις προς τα παιδια του ΣΥΜΟΦΕ:
1) Ο Συμοφε στην ιστοσελιδα του, φαινεται οτι ανηκει στη ΜΟΤΟΕ. Τον αγωνα τον κανει με την ΠΟΑΜ-ΕΛΠΑ. Σωστο?
2) O αγωνας απευθυνεται μονο σε οσους εχουν μηχανακια με αριθμο και ασφαλεια, ετσι?
3) Eντασσεται σε καποιο επαθλο η ειναι ...ορφανος και σκετος?
4) Γιατι ρε παιδια στο Κουβαρα? Δεν εχετε ακουσει για τα προβληματα στο παρελθον με αστυνομιες, κυνηγητα, ενοχλημενοι κατοικοι, λιμεναρχεια, δασαρχεια?
5) Οι διαδρομες μοιαζουν εξαντλημενες, αφου εχουν γινει απειρα τρειλ-ραιντ και εντουρακια εκει. Βρηκατε κατι καινουργιο?
6) Κατ επαναληψη στο παρελθον, "καποιοι" εβαζαν τελευταια στιγμη τους αγωνες τους, πανω σε αγωνες αλλων, ετσι για σπασιμο! Που το προβλημα? Αλλωστε απευθυνεται σε αλλο κοινο το Εντουρακι σε αλλο το Σκραμπλ.
------------------------------------------------------------------
Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!!

geotriada
07/09/2008, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre

Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!! [/B]

Τακης ,εσυ παντως μπορεις να λαβεις μερος χωρις τυψεις:bigcry: :bigcry:

τιμης ενεκεν, αφου εισαι το μνημειο του εντουρο στην χωρα :a19:

caninus
08/09/2008, 06:49
1) Ο Συμοφε στην ιστοσελιδα του, φαινεται οτι ανηκει στη ΜΟΤΟΕ. Τον αγωνα τον κανει με την ΠΟΑΜ-ΕΛΠΑ. Σωστο?
2) O αγωνας απευθυνεται μονο σε οσους εχουν μηχανακια με αριθμο και ασφαλεια, ετσι?
4) Γιατι ρε παιδια στο Κουβαρα? Δεν εχετε ακουσει για τα προβληματα στο παρελθον με αστυνομιες, κυνηγητα, ενοχλημενοι κατοικοι, λιμεναρχεια, δασαρχεια?
5) Οι διαδρομες μοιαζουν εξαντλημενες, αφου εχουν γινει απειρα τρειλ-ραιντ και εντουρακια εκει. Βρηκατε κατι καινουργιο?
6) Κατ επαναληψη στο παρελθον, "καποιοι" εβαζαν τελευταια στιγμη τους αγωνες τους, πανω σε αγωνες αλλων, ετσι για σπασιμο! Που το προβλημα? Αλλωστε απευθυνεται σε αλλο κοινο το Εντουρακι σε αλλο το Σκραμπλ.
------------------------------------------------------------------
Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!!

δε νομιζω ο ΣΥΜΟΦΕ να ανηκει πουθενα,απλα εψαξε και βρηκε τις οποιες συνθηκες ασφαλισης του αγωνα πιο σωστες και προτιμησε οπου προτιμησε.
για το δευτερο πιστευω οτι ετσι θα γινει.
μη ξεχνας οτι ο αγωνας περναει και απο δημοσιο δρομο.
το θεμα του κουβαρα ειναι μια ευκολη λυση για το πολυ απλο εντουρακι που θελει να κανει και να προσελκυσει κοσμο.
η απεναντι μερια και δη η παρνηθα ειναι απαγορευτικη!!!
τακη ασε τη προσπαθεια να γινει και μη το γκρινιαζεις απο τωρα....
δε νομιζω να υπηρχε προθεση σπασιματος του ΣΥΜΟΦΕ να το βαλει σε καποιο αγωνα πανω.
αυτα ειναι τερτιπια της απεναντι πλευρας οπου στο παρελθον εχουν διχασει αναβατες κατα πολυ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ο ΣΥΜΟΦΕ οπως πολυ καλα ξερουμε και οι δυο μας καθοτι εχουμε κανει πραγματα εκει για πολλα χρονια δεν εχει πονηρο σκοπο απλα ξυπνησε για λιγο απο το ληθαργο χρονων(οχι οτι δε κανει πραγματα εκτος απο αγωνες)και οι παλιογατες της λεσχης φυσικα και εχουν την συμπαρασταση μας ακομα και τη βοηθεια μας εθελοντικα.

:smilea: :smilea: :smilea:

marulis
19/09/2008, 22:16
1) Άλλο ΜΟΤΟΕ άλλο ΑΜΟΤΟΕ.
2) ναι
3) ορφανός :( για φέτος και βλέπουμε
4) καθήκον μας λοιπόν ( όλων ) να φροντίσουμε ώστε να αλλάξουν γνώμη και με την κόσμια συμπεριφορά μας να μην τους ενοχλήσουμε ώστε να δουν ότι είμαστε καλά παιδιά κατά βάθος.
5) Οι διαδρομές είναι εξαντλημένες σε όλη την Αττική και τα περιθώρια όλο και στενεύουν.
6) 100% λάθος. Πιστεύω πως καμία λέσχη δεν χαίρεται με εμφυλίους. Ευχή νομίζω όλων είναι τα προβλήματα με της ημερομηνίες και τους αγώνες να λυθούν και οι ομοσπονδίες να στρωθούν ώστε να βρουν λύση που να πάει μπροστά τους αγώνες και όχι αυτό που γίνεται

Ειτε επαναδραστηριοποιηται ο Συμοφε, ειτε ειναι κινηση προετοιμασιας για κατι αλλο για το μελλον(ΠΟΝΗΡΟΝ αυτο), αυτη η αποφαση απο τα ...παλιοσκυλα του ΣΥΜΟΦΕ ειναι θετικη, μας ξαφνιαζει ευχαριστα, και αν μη τι αλλο εχει την αμεριστη συμπαρασταση ολων ημων των νοσταλγων!!!! Αυτό μόνο το πονηρό σου το μυαλό θα μπορούσε να το σκεφτεί. Όσο για το «παλιόσκυλα» παρακαλώ να ανακαλέσετε (παλιογατες ) :smokin:

ΥΓ. κατά βάθος χαίρομαι που γκρινιάζεις , είναι καλός οιωνός . μένει να αρχίσει την γκρίνια και ο Χριστόφορος για να βεβαιωθώ πως όλα θα πάνε καλά :lol: :rotflmao: :lol:

tagre
20/09/2008, 00:53
Προς Αποφυγην λαθεμενων εντυπωσεων:
1)Για τα περι ημερομηνιων η μια πανω στην αλλη, ειμαι 100% μαζι σου αγαπητη παλιο..γατα Maroulis. Αν ομως διαβαζες πιο πανω-πριν απο τα δικα μου- θα εβλεπες οτι καποιοι βαζουν θεμα ημερομηνιων, και τα λεγομενα μου ηταν προς απαντηση τους. Σ' αυτους πηγαινε το σχολιο.Οχι στο Συμοφε!Αρα δεν διαφωνουμε, ουτε γκρινιαζω!
2)Δεν καταλαβαινω τι σημαινει αλλο ΜΟΤΟΕ αλλο ΑΜΟΤΟΕ. Αν θελεις το διευκρινιζεις. (Δηλ. αλλο Νουλης, αλλο Γαζουλης?)
3)Αναφερομαι στα γεγονοτα καποιου Αττικα, που ηταν πολυ αρνητικα!Η κοινη γνωμη οτι και να κανεις δεν αλλαζει μυαλα. Αποψη μου.
4)Το "Πονηρον" αναφερεται στο αν θα κανετε κοινο επαθλο του χρονου, μαζι με αλλο οργανωτη. ΟΚ λοιπον.Με καλυψες.
5)Επειδη η μιση μας καρδια στο Συμοφε, Μaroulis βρισκετε, -μια ζωη-,δεχομαι ακομα και να τρεξω αν υπαρξει θεση. (η οτι αλλο θελετε)
6) Γονυπετης ζητω συγνωμη για το "(παλιο)σκυλα".Εννοουσα λογω της ...πολυετους ψυχικης δυναμης.

Με εκτιμηση
Τagre
Στειλε μου p.m. παλιο-maroulo-γατα με το "φακελο σου". Who you,ρε...!

dirtbird
20/09/2008, 04:54
......
Στειλε μου p.m. παλιο-maroulo-γατα με το "φακελο σου". Who you,ρε...!

ιΈφτασεεεεε.... (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=21369) :)

tagre
20/09/2008, 09:54
Εληφθηηηηη...!
(Σωτηρη εχεις παρελθον στην ...ΕΥΠ? O "φακελος" πληρεστατος. Και σε χρονο dt. Ευχαριστω!
Ξερεις συγκινηθηκα που οι παλιο...γατες πηραν παλι μπροστα. Αν μας χρειασθουν καπου ειμαστε μεσα, ετσι?)

tagre
20/09/2008, 10:23
Την καλημερα μου κ. Χρηστο μας....! Νασαι παντα καλα. Αλλα marulis ρε παιδι μου. Με μπερδεψες, καμμια σχεση.Πως δεν σκεφτηκα το rapanakis για δικο μου...!

marulis
21/09/2008, 00:07
Την καλημερα μου κ. Χρηστο μας....! Νασαι παντα καλα. Αλλα marulis ρε παιδι μου. Με μπερδεψες, καμμια σχεση.Πως δεν σκεφτηκα το rapanakis για δικο μου...! Τι να κάνω , έτσι με βάφτισαν μετά την πρώτη μου εκδρομή με τον ΣΥΜΟΦΕ (πριν 10 χρόνια ) και από τότε με ακολουθεί. Είδες για να λείπεις τόσα χρόνια, χάνεις τις εξελίξεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ιΈφτασεεεεε.... (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=21369) :) Τι είσαι εσύ ρε παιδί μου, τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτω. Απαπα

Μικρή Λουλού
24/09/2008, 22:00
ελα Ταγκρε...
εδω Θατσε..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α ρε παπαρα Τακη,ουτε ενα νικνεϊμ της προκοπης δεν ξερεις να φτιαξεις!!:lol: :lol:

:wave2:

KaTaNaS
25/09/2008, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εδω Θατσε..

με ένα Ρό στο τέλος και θα σε λέγαμε ο σιδηρός μηχανοβιος! :lol:

tagre
25/09/2008, 15:58
Στην αρχη ηθελα να φτιαξω ενα nick-name που να πηγαινει καπως ετσι:
-Eιμαι ενα τυραααακι, κασερακι θαρρω...!
Δεν μου εβγαινε και μετα επιασα το :
- Hσουνα στη μανα σου, και επλενες με Τάιντ,
τωρα που σε πηρα 'γω, γυρευεις Τρειλ Ράιντ!
Και αυτο μεγαλο.

Αμα δεν εχει μπριζολες και οργανα στον τερματισμο, θα βαλω τον Χριστοφορο να σε εξομολογησει, και το Τριπολιτσιωτη να σε ανασκολωπισει(χαρα εσυ, ε?)

Τιμη μου, Κ. Θανασ..., εε Μικρη Λουλου, ηθελα να πω.

KaTaNaS
10/10/2008, 09:22
βγηκε ανακοίνωση... (θα σκαναρω το εντυπο αργοτερα) απο συμοφε, πως στην μιση ωρα καπέλο ενας αγωνιζόμενος είναι εκτός αγώνα! του ανακοινώνεται στο επόμενο ΣΕΧ και γυρνάει απο άσφαλτο... για αυτό να θυμόσαστε πως τα καπέλα τα τραβάμε μαζί μας αλλάζοντας τον χρόνο που πρέπει να περασουμε το επόμενο ΣΕΧ, μην χρεωνόσαστε προπορείες...

KaTaNaS
10/10/2008, 10:15
(θα σκαναρω το εντυπο αργοτερα)

144798

marulis
11/10/2008, 22:46
βγηκε ανακοίνωση... (θα σκαναρω το εντυπο αργοτερα) απο συμοφε, πως στην μιση ωρα καπέλο ενας αγωνιζόμενος είναι εκτός αγώνα! του ανακοινώνεται στο επόμενο ΣΕΧ και γυρνάει απο άσφαλτο... για αυτό να θυμόσαστε πως τα καπέλα τα τραβάμε μαζί μας αλλάζοντας τον χρόνο που πρέπει να περασουμε το επόμενο ΣΕΧ, μην χρεωνόσαστε προπορείες...

Για να μην υπάρχει παρανόηση, κανένα ΣΕΧ και κανένας κριτής δεν έχει την εξουσιοδότηση να διακόψει τον αγώνα οποιουδήποτε αγωνιζόμενου.

062.58 ΟΡΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Αναβάτης που, μεταξύ δύο συνεχόμενων ΣΕΧ, καθυστερεί περισσότερο από 30' λεπτά από τον ιδανικό του χρόνο, είναι αυτομάτως εκτός αγώνα. Παρόλα αυτά, και με δική του ευθύνη, μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την τελική απόφαση του αλυτάρχη.

Επειδή σε έναν αγώνα ENDURO μπορεί να σβηστούν καπελά κάτω από ειδικές συνθήκες, συνεχίζει ο αγωνιζόμενος με δική του ευθηνή , εφόσον το επιθυμεί.

Για παράδειγμα βλέπεται έναν αναβάτη χτυπημένο σε ένα χαντάκι. Δεν τον πατάτε για να μην φάτε καπέλο, αλλά τον βοηθάτε και ενημερώνετε .Όποιος αποδεδειγμένα έχει λειτουργήσει για την ασφάλεια του , μπορεί να του σβηστούν τα καπελά σε αυτό το ΣΕΧ. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως αν κάνει βαβά το ποδαράκι του φίλου μας ή του μπει κανα αγκαθακι στο μπρατσουλι του που τον τσούζει και κάτσουμε να τον παρηγορήσουμε , θα μας σβηστούν τα καπέλα.

Υπενθύμιση: την Πέμπτη 16/10/2008 στης 20:00 με 20:30 θα γίνει ενημέρωση για τους αγωνιζόμενους στην Λέσχη για την διαδρομή, τον κανονισμό και για όποια ερώτηση εχετε

:beer: :beer: :wave2:

Doc Off-Road
13/10/2008, 11:11
Για να μην υπάρχει παρανόηση, κανένα ΣΕΧ και κανένας κριτής δεν έχει την εξουσιοδότηση να διακόψει τον αγώνα οποιουδήποτε αγωνιζόμενου.

062.58 ΟΡΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Αναβάτης που, μεταξύ δύο συνεχόμενων ΣΕΧ, καθυστερεί περισσότερο από 30' λεπτά από τον ιδανικό του χρόνο, είναι αυτομάτως εκτός αγώνα. Παρόλα αυτά, και με δική του ευθύνη, μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την τελική απόφαση του αλυτάρχη.

Επειδή σε έναν αγώνα ENDURO μπορεί να σβηστούν καπελά κάτω από ειδικές συνθήκες, συνεχίζει ο αγωνιζόμενος με δική του ευθηνή , εφόσον το επιθυμεί.

Για παράδειγμα βλέπεται έναν αναβάτη χτυπημένο σε ένα χαντάκι. Δεν τον πατάτε για να μην φάτε καπέλο, αλλά τον βοηθάτε και ενημερώνετε .Όποιος αποδεδειγμένα έχει λειτουργήσει για την ασφάλεια του , μπορεί να του σβηστούν τα καπελά σε αυτό το ΣΕΧ. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως αν κάνει βαβά το ποδαράκι του φίλου μας ή του μπει κανα αγκαθακι στο μπρατσουλι του που τον τσούζει και κάτσουμε να τον παρηγορήσουμε , θα μας σβηστούν τα καπέλα.

Υπενθύμιση: την Πέμπτη 16/10/2008 στης 20:00 με 20:30 θα γίνει ενημέρωση για τους αγωνιζόμενους στην Λέσχη για την διαδρομή, τον κανονισμό και για όποια ερώτηση εχετε

:beer: :beer: :wave2:

ΟΡΘΟΝ!

Μικρή Λουλού
16/10/2008, 09:44

:beer: :beer: :wave2: [/B]

up !!

taxydromos
17/10/2008, 15:01
..η ενημερωση ηταν πολυ κατατοπιστικη!:beer:

μπραβο στους συμοφεδες για την ποιοτικη δουλεια τους μεχρι τωρα..:a013:

καλη επιτυχια στο club!!!!!

145604

taxydromos
20/10/2008, 13:06
ολα καλα και ολα ωραια....τα διαβασατε και στο χωματινο τεραιν..

πετυχημενη σε ολα κριθηκε η πρωτη διοργανωση του Γατουλη απο την συμοφε..
..προσωπικα το ευχαριστηθηκα τα μαλα!η πρωτη ειδικη ηταν και η καλυτερη μου..χεχε

:beer: :beer: :beer:

με αγωνια περιμενουμε τον επομενο αγωνα και θα γουσταραμε πολυ αν διοργανωθουν
δυο αγωνες το 2009 ενας την ανοιξη και ενας το φθινοπωρο..:a2:

το HomatoCapuccino Athens Enduro Club συμετειχε χωρις απώλεις και επεδειξε συνοχη και αληλεγγειη μεταξυ των μελων του..:smokin: :smokin:

..ποσταρω τις λιγες φωτο που τραβηξα..:wave2:

taxydromos
20/10/2008, 13:07
την κυριακη η προετοιμασια αρχισε απο νωρις..:)
zapmaria,marios8,iatrodikastis

145854

taxydromos
20/10/2008, 13:08
zubitos:cool:

145855

taxydromos
20/10/2008, 13:08
τα μελη του club παρακολουθουν τον κυριο Τσελιο της συμοφε που δοκιμαζει το επισημο ποτο της διοργανωσης..:a33:

145856

taxydromos
20/10/2008, 13:09
ο κυριος Χρηστος της οργανωτικης επιτροπης 'εξεταζει' τον mpou:smilea:

145857

taxydromos
20/10/2008, 13:09
ο kostas yz παραλαμβανει το μεταλιο του απο τον δημαρχο..:a18:

145858

taxydromos
20/10/2008, 13:10
το club ανοιξε την δικια του σαμπανια γιορταζοντας την πρωτη του συμετοχη σε αγωνα....'εκτελεστης' η zap:cool: :cool:

145859

taxydromos
22/10/2008, 15:48
φωτό μου από το βραχώδες κατηφορικό μονοπάτι....(και δεν έπεσα!):cool:

146087

taxydromos
23/10/2008, 13:18
το ωραίο αλματάκι στην ειδική που ήθελε λίγο γκαζάκι αλλοιώς έτρωγες μια καλή..

146154