View Full Version : γιατι πωλουνται τοσα 1000
harvester
28/08/2008, 12:33
ρε παιδια το εχω απορια.
επειδη με το fazer το 1000-06+ ειμαι ερωτευμενος απο την πρωτη μερα που βγηκε ποιος ο λογος να πωλουνται τοσα πολλα?
θεωρω το πιο ολοκληρωμενο street μηχανακι που κυκλοφορει και ο κοσμος το δινει και μαλιστα με πολυ λιγα χιλιομετρα.
μακαρι να καταφερω να συγκεντρωσω συντομα τα λεφτα που μου λειπουν.
παντως ειναι λιγο τρελο να πουλας ενα μηχανακι που κοντα του μπορει να σταθει μονο το tiger.
μαλιστα εχουν ελαχιστα χιλιομετρα που μ'αυτο το μηχανακι αθηνα σαλονικη την εχεις για πλακα και στην πιστα ειναι υπερ αρκετο
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
μαλιστα εχουν ελαχιστα χιλιομετρα που μ'αυτο το μηχανακι αθηνα σαλονικη την εχεις για πλακα και στην πιστα ειναι υπερ αρκετο
Τα street δεν ειναι ειναι για πιστα, ποσο μαλλον το συγκεκριμενο. Για γρηγορα ταξιδια σαφως ειναι οτι πρεπει.
harvester
28/08/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από liago86
Τα street δεν ειναι ειναι για πιστα, ποσο μαλλον το συγκεκριμενο. Για γρηγορα ταξιδια σαφως ειναι οτι πρεπει.
καλα δεν ειπα να παει να τρεξει σε αγωνες.αλλα γκαζι εχει,αναρτησεις εχει, φρενα εχει, στησιμο εχει μια χαρα παει στην πιστα.εδω με δυσκολια πιανεις τα προηγουμενα.
ο zephyr1 ταπα το παει.
ειναι το μοναδικο street που τα εχει ολα αλλα δεν μπορω να μαθω γιατι τα πουλανε
....
ο zephyr1 ταπα το παει.
....
Τον πάει τάπα... δεν το πάει.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατι την μηχανη δεν φτανει να εχεις λεφτα να την αγορασεις
πρεπει να εχεις και χερια να την πας
και 150 αλογα δεν ειναι λιγα.....
μαλλον θα ειχαν το εξης Δίλλημα
να παρω το μπεβερλυ το 500 - το σουζουκι το βεργκμαν650 ή ενα φειζερ 1000 !!!
Τα αποτελεσματα τα βλεπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
....
Και τελικά πουλήσανε το 1000 και πήρανε την BMW που πάντα ήθελαν..... 650, 800, 1100, 1150, 1200 δεν εχει σημασία :lol:
harvester
28/08/2008, 13:11
Γιατι την μηχανη δεν φτανει να εχεις λεφτα να την αγορασεις
πρεπει να εχεις και χερια να την πας
και 150 αλογα δεν ειναι λιγα.....
δηλαδη ο λογος ειναι τα πολλα αλογα?
ας το πηγαινανε με τρεις ταχυτητες πανω.
ρε μπας και εχει μεγαλη καταναλωση και κωλωσανε με την βενζινη?
:look:
Παω να κανω μια δουλεια και μετα ταλεμε(θα με φτασει η μπενζινα?):lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και τελικά πουλήσανε το 1000 και πήρανε την BMW που πάντα ήθελαν..... 650, 800, 1100, 1150, 1200 δεν εχει σημασία :lol:
αυτο και εαν θα ειναι αναβάθμιση....απο γιαπωνεζικη τσαγιερα σε μια μοτο με κύρος!!!!!
Ρε μπας και τα κανουνε τραμπα με κανα βεστρομ....ετσι και αλλιως τα ιδια πάνε!!!
harvester
28/08/2008, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:look:
Παω να κανω μια δουλεια και μετα ταλεμε(θα με φτασει η μπενζινα?):lol:
θειο κοιτα τι μωρο βρηκα
139827
ρε μπας και εχει μεγαλη καταναλωση και κωλωσανε με την βενζινη?
Κάπου πήρε το μάτι ένα τεστ για το 1000. Ο δοκιμαστής έμεινε 3 φορές από βενζίνη :lol:
Κατανάλωση min στα 9-10 lt/100 και με γκάζι 15,3lt/100 :eyepop: .
Εγραψε ότι το μόνο που πρέπει να έχει μαζί του ο οδηγός του FZ είναι χάρτης με βενζινάδικα :uplate:
harvester
28/08/2008, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάπου πήρε το μάτι ένα τεστ για το 1000. Ο δοκιμαστής έμεινε 3 φορές από βενζίνη :lol:
Κατανάλωση min στα 9-10 lt/100 και με γκάζι 15,3lt/100 :eyepop: .
Εγραψε ότι το μόνο που πρέπει να έχει μαζί του ο οδηγός του FZ είναι χάρτης με βενζινάδικα :uplate:
σοβαρα μιλας καιει τοσο?
Ναι αυτο διαβασα και εγω.....
νταξ....μωρε......τι ειναι 16-17 λιτρακια στα 100....
λιγοτερο απο χαμερ καίει....
αν θες οικινομια παρε στρομ...
harvester
28/08/2008, 13:23
αν θες οικινομια παρε στρομ...
το προηγουμενο παντως δεν εκαιγε με τιποτα τοσο.του zephyr γεμιζε μια στο τοσο θυμαμαι
σοβαρα μιλας καιει τοσο?
Τι να σου πω. Εχει το Moto ένα FZ1 για μακροχρόνιο τεστ και γράφει κάθε τόσο τις εντυπώσεις. Και εγώ κουφάθηκα.
Εφυγε λέει από Σερρες με παρέα για επιστροφή Αθήνα (είχε μείνει ήδη 1 φορά) και στα 98 χλμ έμεινε από βενζίνη !:hypnotize
Το πήγαν πατάκι σε βενζινάδικο και νομίζω ξαναέμεινε αργότερα. Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα το μηχανάκι, 15 lt είναι εξωφρενικό νούμερο. Ούτε Cayenne δεν καίει τόσο. :lol:
το προηγουμενο παντως δεν εκαιγε με τιποτα τοσο.του zephyr γεμιζε μια στο τοσο θυμαμαι
κάθε πέρσι και καλυτερα...ακομα να το παρεις γραμμη....
χ@σ@ μέσ@!
εγω παλι ρε παιδες για την καταναλωση νομιζω οτι απλα ειναι ιστοριουλες αυτα που ειπατε,σιγα μην μενεις στα 98 χλμ απο βενζινη,ελεος..μην τα πιστευετε..το θεμα ειναι πως τα συγκεκριμενα μηχανακια,σαν στρεετ δεν εχου καθολου καλη θεση οδηγησης..απο στρομ που εχω εκανα βολτα με φεϊζερ και θα με περνε ο αερας..πολυ χαλι ε :smokin:
θειο κοιτα τι μωρο βρηκα
Eγώ ξέρεις πόσα βρίσκω στην Χρυσή Ευκαιρία; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
εγω παλι ρε παιδες για την καταναλωση νομιζω οτι απλα ειναι ιστοριουλες αυτα που ειπατε,σιγα μην μενεις στα 98 χλμ απο βενζινη,ελεος..μην τα πιστευετε..το θεμα ειναι πως τα συγκεκριμενα μηχανακια,σαν στρεετ δεν εχου καθολου καλη θεση οδηγησης..απο στρομ που εχω εκανα βολτα με φεϊζερ και θα με περνε ο αερας..πολυ χαλι ε :smokin:
Μπορεί και να είναι ψέμα. Εχεις FZ1 να μας πεις για την κατανάλωση;
Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
Τώρα ρε φιλαράκι κάθεσαι και συγκρίνεις το Vstrom με την μαλακία το FZ1;
filipp0s
28/08/2008, 13:57
Τώρα ρε φιλαράκι κάθεσαι και συγκρίνεις το Vstrom με την μαλακία το FZ1;
πεστα ρε φίλε! Ασε που ο στρωμας δεν καει και τίποτα (ισως κατιτις εκει ψηλά... στα 240)
:lol:
Ασε που το FZ δεν παει μια τελικη κλπ....
το εψαξα λιγο κ εμαθα οτι τα μηχανακια μεχρι το 06 καιγανε πολυ τωρα το χουν βελτιωσει αυτονομια γυρω στα 270 με ταχυτητες μεχρι 140χμ.διαφορα στη χαρτογραφηση κ κατι τετοια λεει!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
.... αυτονομια γυρω στα 270 με ταχυτητες μεχρι 140χμ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Και εγώ που νόμιζα πως είναι πολύ το 9l/100km που καίει το δικό μου.. :uplate:
750 KAI PALI 750 RE...
KAI PETYXENO KAI KANA TETOIO SE KAMIA ETHNIKH KAI TON METRAO KAI MIA..
APA PA PA ..KAI ITHELA NA TO PARO KIOLAS.:rolleyes:
αν θες οικινομια παρε στρομ... Μονο v strom ; Εδω η murcielago εχει καταναλωση 14.8 lt / 100 Km :lol: :lol:
Ασχετο το μπλε της φωτο ειναι ξαναβαμμενο; Το δικο μου ιδιο χρωμα και ποτε δε γυαλιζε ετσι, καλα βεβαια θα μου πεις εγω το 'πλενα καθε τρεις μηνες :rotflmao:
το εψαξα λιγο κ εμαθα οτι τα μηχανακια μεχρι το 06 καιγανε πολυ τωρα το χουν βελτιωσει αυτονομια γυρω στα 270 με ταχυτητες μεχρι 140χμ.διαφορα στη χαρτογραφηση κ κατι τετοια λεει!!!
:a029: :a9:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
σου φαινεται αστειο ε???:a51:
σου φαινεται αστειο ε???:a51:
Πολύ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Ρε harvester π@υτανα τα χεις κανει.
Μιλαμε για το fazer της γενιας 01-05 ή για το καινουργιο, για να καταλαβουμε ναουμ.
Θειο να πεις τον χασαπη σου.:mad:
Πολύ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
οχι ρε σιγα μην μενει στα 98 χμ.:lol:
:a2: :a029: :a38:
οχι ρε σιγα μην μενει στα 98 χμ.:lol:
:a2: :a029: :a38:
Υπονοείς ότι λέω ανακρίβειες; :smokin:
Υπονοείς ότι λέω ανακρίβειες; :smokin:
δεν το υπονοησα,ειναι στανταρ:smokin:
δεν το υπονοησα,ειναι στανταρ:smokin:
Μετέφερα τις εντυπώσεις του περιοδικού ΜΟΤΟ. Αν είναι off δεν το ξέρω. Αυτό συζητάμε εδώ.
Εσένα πόσο σου καίει δλδ;
δεν εχω φιλαρακι μου εγω,φιλος μου εχει κ εχουμε ταξιδεψει κ μαζι,ειδα οτι σταματησαμε για βενζινη στα 230χμ με ταχυτητες 140-160 κστιγμιαια ανοιγματα κ πρεπει να χε κανα 2 λτ ακομα μεσα,τωρα απο κει κ περα τι να σου πω!οτι ειδα λεω!;)
δεν εχω φιλαρακι μου εγω,φιλος μου εχει κ εχουμε ταξιδεψει κ μαζι,ειδα οτι σταματησαμε για βενζινη στα 230χμ με ταχυτητες 140-160 κστιγμιαια ανοιγματα κ πρεπει να χε κανα 2 λτ ακομα μεσα,τωρα απο κει κ περα τι να σου πω!οτι ειδα λεω!;)
φιλαράκι, με 140-160 το δικό μου βγάζει 250+ αλλά σπανίως πάει κάποιος με τέτοιες ταχύτητες ταξίδι..... Αν το ανοίξω πολύ, στα 100χλμ είναι στεγνό....
φιλαράκι, με 140-160 το δικό μου βγάζει 250+ αλλά σπανίως πάει κάποιος με τέτοιες ταχύτητες ταξίδι..... Αν το ανοίξω πολύ, στα 100χλμ είναι στεγνό....
fz1 exeις?μοντελο??ε ενταξει μιλαμε για ταχυτητες τετοιες,δεν ειπα τεζα κ αυτονομια 250+;)
15 lt είναι εξωφρενικό νούμερο. Ούτε Cayenne δεν καίει τόσο. :lol:
κι όμως...η τούρμπο φτάνει εύκολα τα 30-35λτ/100χλμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εδω η murcielago εχει καταναλωση 14.8 lt / 100 Km....
ΜΠΟΡΕΛΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Και εγώ που νόμιζα πως είναι πολύ το 9l/100km που καίει το δικό μου.. :uplate:
ησύχασε μωρέ...τίποτε δεν σου καίει. Παπί.
(αλλάξτε κ τον τίτλο σε: ''γιατί καίνε τόσο τα 1000'')
fz1 exeις?μοντελο??ε ενταξει μιλαμε για ταχυτητες τετοιες,δεν ειπα τεζα κ αυτονομια 250+;)
Όχι.... αλλά δεν εχει να κάνει.... όλα τα 1000 με inj πάνω-κάτω τα ίδια καίνε....
τι να σου πω ρε αδερφε παντως εγω το ψαχνω γιατι το γουσταρω κ ελεγα να το παρω,να δωσω κ το toudoumou,τωρα ξερω γω τι να πω αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως,παντως για μοντελα πριν το 07 το χα ακουσει κ γω οτι καινε τον κολο τους!:confused:
τι να σου πω ρε αδερφε παντως εγω το ψαχνω γιατι το γουσταρω κ ελεγα να το παρω,να δωσω κ το toudoumou,τωρα ξερω γω τι να πω αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως,παντως για μοντελα πριν το 07 το χα ακουσει κ γω οτι καινε τον κολο τους!:confused:
Ό,τι και ν' αποφασίσεις.... Δώσε το TDM.. Είναι μια καλή αρχή.
:smokin:
καλησπερα εχω fazer 1000 07και εχω κανει 16000χλμ σε ενα χρονο. η καταναλωση φετος λογου ακριβειας βενζινης επεσε στα 6-6.5λ, συνηθως καιει 7-8 λ και μεγιστα εχω φτασει 13λ
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
καλησπερα εχω fazer 1000 07και εχω κανει 16000χλμ σε ενα χρονο. η καταναλωση φετος λογου ακριβειας βενζινης επεσε στα 6-6.5λ, συνηθως καιει 7-8 λ και μεγιστα εχω φτασει 13λ
Γεία σου φίλε. Τι εννοείς λ; Με μπέρδεψε το "λόγου ακριβειας βενζινης έπεσε"
η καταναλωση φετος λογου ακριβειας βενζινης επεσε στα 6-6.5λ, συνηθως καιει 7-8 λ και μεγιστα εχω φτασει 13λ
τι δουλεια εχει κ τι σχεση η ακριβεια της βενζινης με τα λιτρα που καις???:confused:
τα 6-6.5λ τα εκανα στην επαρχια στις διακοπες μου.οι ταχυτητες δεν ξεπερνουσαν με τιποτα τα 100-110χλμ.οι στροφες το πολυ μεχρι 5000 και οχι απατωμα.στην αθηνα με πολυ κοπο 7λ αλλα το στανταρ ειναι περιπου 8λ.θεωρω οτι ειναι μηχανη που πινει λιγο παραπανω
τα 6-6.5λ τα εκανα στην επαρχια στις διακοπες μου.οι ταχυτητες δεν ξεπερνουσαν με τιποτα τα 100-110χλμ.οι στροφες το πολυ μεχρι 5000 και οχι απατωμα.στην αθηνα με πολυ κοπο 7λ αλλα το στανταρ ειναι περιπου 8λ.θεωρω οτι ειναι μηχανη που πινει λιγο παραπανω
καλα σιγουρα...!:beer:
μονο στην τσεπη. επρεπε να ριξω την καταναλωση και τα καταφερα 6-6.5λ
Το λ είναι λίτρα/100 δλδ;
το λ ειναι λιτρα 6l/100χλμ απλα το συντομευσα:rolleyes:
αν ταξιδευετε με ταχυτητα εως 150χλμ σταθερα υπολογισε να ανάψει ρεζερβα στα 200χλμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
(αλλάξτε κ τον τίτλο σε: ''γιατί καίνε τόσο τα 1000'') Δε χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις εμείς οι V-stromers. Τις απαντήσεις μας τις έχουν δώσει τα υπερηχητικά μας οχήματα!
καινε για να τα πουλανε :sick:
harvester
28/08/2008, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε harvester π@υτανα τα χεις κανει.
Μιλαμε για το fazer της γενιας 01-05 ή για το καινουργιο, για να καταλαβουμε ναουμ.
Θειο να πεις τον χασαπη σου.:mad:
για το 06 και μετα ελεγα απλα βρηκα ενα σαν το δικο σου που ειναι πολυ προσεγμενο.
ειπα τον χασαπη θειο και με τον σφυριξε εχασες την ευκαιρια:lol:
καλα αν καιει τοσο θα το παρω με πατεντα για φυσικο αεριο:bawl:
harvester
28/08/2008, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
750 KAI PALI 750 RE...
KAI PETYXENO KAI KANA TETOIO SE KAMIA ETHNIKH KAI TON METRAO KAI MIA..
APA PA PA ..KAI ITHELA NA TO PARO KIOLAS.:rolleyes:
το ειδα που το ποσταρες και λεω παει τρελαθηκε.
το δικο σου ειδικα οταν την φορεσε στο κ4 1000 μεσα στην πιστα ηταν ολα τα λεφτα.
διαβαζα το συγκριτικο καθε μερα αλλα ειχα κωλωσει που δεν το φερνανε επισημα και πηγα πηρα το 636
harvester
28/08/2008, 20:03
ε ρε φιλε αν πηρες 1000 για να πηγαινεις 90-100 και με καταναλωση 6 με 6,5 τοτε σου προτεινω να κανουμε ανταλλαγη με το geopolis που εχω το οποιο στα 100 με τετοιες ταχυτητες καιει 3 ευρω
Εχεις FZ1 να μας πεις για την κατανάλωση;
check plzzzz...
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=26&t=3051
:D :wave2:
ειπα τον χασαπη θειο και με τον σφυριξε εχασες την ευκαιρια:lol:
:bigcry:
Ευτυχως.:eek:
Παμε τωρα στην ουσια, θα πω τα πλην που πανω-κατω υσχιουν για ολα τα 1000.Μιλαμε παντα για καθημερινη χρηση και οχι βολτα σκ.
Υψηλο κοστος συντηρησης(σερβις-βενζινες-τελη κυκλοφοριας,αναλωσημα).Εδω παιζεται ολο το κολπο , αν αντεχει η τσεπη σου αυτο το ''βαρος'' ,τοτε κερδιζεις την καwla των 1000 κυβικων(πιστευω οτι ειναι τ'απολυτα κυβικα για διτροχο).
Για ποσο μπορει ν'αντεξει καποιος αυτο το ''βαρος'' + την μεταπωληση + των καταιγισμο νεων μοντελων(και ειδικα fazer06-08 πολλες αλλαγες,ψεκασμο,χαρτογραφηση)
Μετα περνεις ενα μικρο για καθημερινη χρηση και το αλλο για βολτα ωσπου μενεις με το μικρο και λυπασαι το αλλο που καθεται οποτε οσο αντεξεις και μετα πουλ, αναλογα της αναγκες σου αναγκαστηκα πεφτει και η τιμη.
Τα ειδες καπως και εσυ πως ειναι, το κακο ειναι οτι οταν καβαλησεις γενικα μεγαλη μηχανη και για καποιους λογους πρεπει να πας σε κατι μικρο, μετα απο λιγο καιρο 1000cc στοιχειωνουν τ'ονειρα σου.:D
Ανταλλαγη το fazer με το γεωπολις?
:rotflmao:
για αυτο τα πουλανε μετα.
139872
για αυτο τα πουλανε μετα. και οποιος νομιζει οτι στην πιστα δεν θα το ευχαριστηθεί γελιεται
Themis_81
29/08/2008, 01:17
Με γεματο τεποζιτο μεσα στην πολη μου βγαζει απο 180 μεχρι και 220 χλμ αναλογα το ποσο γυρναει ο δεξης σας καρπος .. :D
Σε εθνικη με ρυθμους απο 100 μεχρι 170 θα βγαλει περιπου 240 χλμ
Σε κλειστο στροφιλικι και με καλο κυνηγητο εχω δει να μου βγαζει κοντα στα 170 χλμ , αλλα λεμε για οδηγηση με μικρη σχεση στο κιβωτιο και οπου ευθεια τρελλο χουφτωμα στο γκαζι ...
:beer:
Themis_81
29/08/2008, 01:24
Οσο το γιατι πωλουνται τοσα Fz1 και με λιγα χιλιομετρα τι να σας πω ... Εγω μετα απο 1μιση χρονο και 31000 χλμ μπορω να πω οτι δεν με εχει προδωσει ποτε και οτι δεν μετανοιωσα που εκανα την αγορα αυτη ... Και σε ταξιδι θα πει το ναι ανετα και σε κλειστο στροφιλικι , και στην πιστα γυρναει μια χαρα ( για μηχανη χωρις κλιπον ) ...
Σε γενικες γραμμες , προσωπικη γνωμη , ειναι ενα πολυ καλο συνολο με δυνατο κινητηρα που οποιος του βαλει κ ενα καλο αμορτισερ πισω δεν θα θελει να κατεβει ...
Τωρα για τα περι θεσης οδηγησης η ανεσης , ειναι κατι που δεν μπορω να εκφερω γνωμη ...
Αν καποιος προτιμα την πολυθρονα καποιου on off και πιο τουριστικη θεση οδηγησης , ειναι θεμα αναβατη και γουστου ... Αλλα δεν ειναι κ συγκρισιμα μοντελα ...
Το μονο αρνητικο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι θα μπορουσε να ειχε λιγα λιτρα μεγαλυτερο ρεζερβουαρ για να μην χρειαζεται να σταματας ανα 200 κμ μιας και εμενα προσωπικα δεν με κουραζει οποτε θα ηθελα λιγοτερες στασεις !!!
Ό,τι και ν' αποφασίσεις.... Δώσε το TDM.. Είναι μια καλή αρχή.
:smokin:
Δεν παιζεσαι!!!!
:a028:
:a23:
ε ρε φιλε αν πηρες 1000 για να πηγαινεις 90-100 και με καταναλωση 6 με 6,5 τοτε σου προτεινω να κανουμε ανταλλαγη με το geopolis που εχω το οποιο στα 100 με τετοιες ταχυτητες καιει 3 ευρω
Εμ το πα εγω.......μπεβερλυ θελανε και τους εκατσε το φειζερ!!!!
:lol:
εμενα δεν θα με χαλαγε να ειχε λιγο μαλακοτερη σελα και να μην εβρισκε το μαρσπιε τοσο ευκολα κατα τα αλλα το μωρο μαμαει:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
check plzzzz...
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=26&t=3051
:D :wave2:
Οπως ειπε ο φιλος απο πανω, οποιοι ενδιαφερονται για πραγματικες καταναλωσεις, σε διαφορα στυλ οδηγησης, θα λυθουν ολες οι αποριες τους, αν διαβασουν αυτα που γραφουν οι κατωχοι που εχουν "πιει" τα εν λογω μηχανακια και δε τα εχουν για καφετερια και μεχρι τη Χαλκιδα.
Ολοι οι αλλοι μπορειτε να σπαμαρετε και κανετε πλακιτσα στο εδω ποστ και ας μην το εχετε οδηγήσει ποτε και να μεταφερετε ραδιο αρβυλες.
Τωρα γιατι πωλουνται πολλα........, νομιζω οτι πωλουνται πολλα περισσοτερα SS 1000 ........δε σημαινει οτι εχουν προβλημα τα μηχανακια......παντα εμεις οι οδηγοι - αγοραστες τους εχουμε το προβλημα....
Themis_81
29/08/2008, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Οπως ειπε ο φιλος απο πανω, οποιοι ενδιαφερονται για πραγματικες καταναλωσεις, σε διαφορα στυλ οδηγησης, θα λυθουν ολες οι αποριες τους, αν διαβασουν αυτα που γραφουν οι κατωχοι που εχουν "πιει" τα εν λογω μηχανακια και δε τα εχουν για καφετερια και μεχρι τη Χαλκιδα.
Ολοι οι αλλοι μπορειτε να σπαμαρετε και κανετε πλακιτσα στο εδω ποστ και ας μην το εχετε οδηγήσει ποτε και να μεταφερετε ραδιο αρβυλες.
Τωρα γιατι πωλουνται πολλα........, νομιζω οτι πωλουνται πολλα περισσοτερα SS 1000 ........δε σημαινει οτι εχουν προβλημα τα μηχανακια......παντα εμεις οι οδηγοι - αγοραστες τους εχουμε το προβλημα....
+1000
:wave2:
Παιδακια καλα τα περι καταναλωσης αλλα αν ειναι εστω και κατα ενα βαθμο καλυτερη σε ολα απο το 600αρακι μου, τωρα που παω επαρχια για δυο χρονακια μακαρι να την ειχα. Δεν εχω οδηγησει το 1000 ποτε μου, αλλα μπορω να φανταστω οπως και οποιος εχει ζησει [οχι να εχει καβαλησει, αλλα να εχει συγκατοικησει] με ενα οποιοδηποτε fzn και fazer :wave2:
SvsGreek
03/09/2008, 17:12
Οντως πωλουντε αρκετα fz1 παντως παιδες.
Εγω που εχω το 2002 κ το δινω για να παρω το fz1 πρεπει να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αποτην καταναλωση στο δικο μου.
2 φορες εχω κανει το ιδιο δρομολογιο, Θεσ/νικη-Συκια χαλκιδικης, με γεμισμα στο ιδιο σημειο, διπλος, με μπαγκαζιερα, bagster κ γενικα φορτωμενος. Κ τις δυο φορες η μηχανη μου εβγαλε τα ιδια χιλιομετρα, 327 κ 324 αντιστοιχα. Κ γεμισα οταν πλεον ημουν με μισο λιτρο μεσα.
Την 1η φορα μου φανηκαν πολλα τα χιλιομετρα που εβγαλε η μηχανη (πρωην κατοχος Κ5), αλλα η 2η ηρθε να επιβεβαιωσει το αληθες. Κ τις 2 φορες το ταξιδι ηταν σχετικα σβελτο με διαφορες ταχυτητες, απο 120 μεχρι 170.
Παντως βλεπω οτι το νεο fazer εχει αισθητα μεγαλυτερη καταναλωση, κ μικροτερο ρεζερβουαρ ως γνωστον.