View Full Version : africa twin club?
LARISEOS
31/08/2008, 21:19
ρε πεδια το africatwin.gr δουλευει??
υπαρχει κανενα αλλο club με δικουσ μασ?
:beer:
Verbal Kint
31/08/2008, 21:42
Το africatwin.gr κανονικα δουλευει αλλα κατι εχουν κανει στον server τους και δεν δεχεται
διαφορα IP. Εγω με forthnet δυσκολευομαι να μπω......
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Αν την ιδια στιγμη αποσυνδεθω και μπω με otenet π.χ......μπαινω.
Μυστηρια πραγματα.......:sick:
LARISEOS
31/08/2008, 21:45
εμενα μου λεει πωσ το pass ειναι λαθοσ,,,ομωσ δεν ειναι ,,,,,,,το περνο απο το mail που μου στηλανε και δεν κανει τπτ,,,μαλλων δεν με εχουν εγκρηνει ακομα? καπιο προβλημα εχει!
μπορεισ να ρωτησεισ? καπιον εκει?
Verbal Kint
01/09/2008, 00:18
Γραψε στο ShoutBox αριστερα στην σελιδα (μπορεις να γραψεις εκει και αν δεν εισαι μελος μου φαινεται) ή στειλε mail στο info@africatwin.gr να σε πουν τι θα κανεις.
Μη νομιζεις οτι και εγω ειμαι ενεργο μελος εκει. Απλως μπαινω και διαβαζω (οπως και στο moto.gr) απο τοτε που πηρα το μηχανακι.
Τωρα βασικα μπαινω καπως ετσι......http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.africatwin.gr/Nemesis/portal.php γιατι απο Forthnet δεν με δεχεται καθολου.:confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εμενα μου λεει πωσ το pass ειναι λαθοσ,,,ομωσ δεν ειναι ,,,,,,,το περνο απο το mail που μου στηλανε και δεν κανει τπτ,,,μαλλων δεν με εχουν εγκρηνει ακομα? καπιο προβλημα εχει!
μπορεισ να ρωτησεισ? καπιον εκει?
Βασικά και εμένα τα ίδια μου κάνει και έθεσα και εγώ το ίδιο ερώτημα... αλλα απάντηση δεν πήρα..
Δεν δέχεται τους κωδικούς μου....
LARISEOS
01/09/2008, 10:10
δεν ειναι κανενασ απο εδω μεσα που να ειναι και εκει,,,να μασ δωσει μια απαντηση!
Μου φαίνετε πως μιας και η δουλειά μου είναι η κατασκευή ιστοσελίδων να δημιουργίσω ένα φορουμ για μας τους αφρικανούς.....
LARISEOS
01/09/2008, 10:55
απο που ειπαμε πωσ εισαι????σερρεσ? βεροια?
απο που ειπαμε πωσ εισαι????σερρεσ? βεροια?
Μελίκη Ημαθίας - Δημήτρης <<για να γνωριζόμαστε κιόλας...>>
LARISEOS
01/09/2008, 10:59
μπερδευτηκα λιγο!
πρεπει να λυσουμε το προβλιμα στο africatwin.gr! βρεσ λυση!
Το θέμα είναι απο ότι κόβω μάλλον δεν θέλουν άλλα μέλοι στο φόρουμ τους.... και απο ότι είδα είναι παραμελλημένο μέχρι αηδίας.....!!! Για αυτό σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσω νέο φόρουμ...!!!
LARISEOS
01/09/2008, 11:08
αν μπορεισ να κανεισ κατι καλο!
Θα μιλήσω και με το συμβουλιο του Africa twin Βορειου ελλάδος την Τετάρτη αν είναι και ανλόγως θα πράξω διότι φόρουμ μόνο με εμάς τους 2 δεν γίνεται... χρειαζόμαστε υποστήριξη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Θα μιλήσω και με το συμβουλιο του Africa twin Βορειου ελλάδος την Τετάρτη αν είναι και ανλόγως θα πράξω διότι φόρουμ μόνο με εμάς τους 2 δεν γίνεται... χρειαζόμαστε υποστήριξη!!! ΕΕΕΕΕΕ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ:wave2: ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!:beer:
africa twin club? MΑΛΛΟΝ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ,ΜΠΕΜΒΕ,ΚΑΤΕΜ,ΤΡΑΝΣΑΛΠ,...........και λοιπα,εχουν χασει την μπαλα εκει,ημουν μελος και ξερω,καλα παιδια αλλα δεν υποστηριζουν το αφρικα πια,οι περισσοτεροι εχουν παρει βαραντερο:sad: :sad:
LARISEOS
01/09/2008, 13:57
πριν κανα δυο ωρεσ καταφερα και μπηκα στο africatwin.gr .
τωρα βασικα δεν ανηγει ουτε η σελιδα!
αντε ...λεμε,,,,:beer:
Verbal Kint
01/09/2008, 14:38
Το θέμα είναι απο ότι κόβω μάλλον δεν θέλουν άλλα μέλοι στο φόρουμ τους.... και απο ότι είδα είναι παραμελλημένο μέχρι αηδίας.....!!! Για αυτό σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσω νέο φόρουμ...!!!
Το να κανεις ενα νεο forum δεν ειναι η λυση. Σκεψου οτι πισω απο το official africatwin.gr βρισκεται και η επισημη λεσχη της Africa twin. Τι θα κανεις? Θα κανεις και νεα λεσχη? Μειναμε που μειναμε λιγοι, να διαλυθουμε κιολας θα ηταν οτι χειροτερο. Εστω και αν προκειται για την δημιουργια ενος νεου forum...
Μιας που γνωριζεις απο ιστοσελλιδες, και εχεις το μερακι και τον ελευθερο χρονο, θα προτεινα να γραφτεις κανονικα στη λεσχη και να τους προτεινεις να διατηρεις/συντηρεις το εν λογω forum. Δεν φαντάζομαι να το αρνηθουν. Αν το αρνηθουν τοτε ναι και εγω μαζι να κανουμε κατι καινουριο.
Ασχέτως αν το site ειναι παραμελημένο ή οχι ειναι μια μεγαλη πηγη πληροφοριων για το συγκεκριμενο μοντελο που εμενα προσωπικα με βοηθησε διαβάζοντας και μονο (χωρις να κανω καποιο ποστ και να ρωτησω) σε πολλα προβληματα που ειχα. Δεν υπαρχει κατι αλλο το οποιο μπορει να βγαλει αυτη η μοτοσυκλετα και να μην έχει απαντηθει πιστευω.
Ας μη γελιωμαστε ρε παιδια. Ο μεσος ορος ηλικιας των ατομων που εχουν αυτον τον τυπο μοτοσυκλετας περναει τα 40 χρονια πραγμα που σημαινει οικογενεια, παιδια, και πολλες αλλες υποχρεωσεις. Που χρονος να ασχολειθεις με το forum στα σοβαρα?
africa twin club? MΑΛΛΟΝ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ,ΜΠΕΜΒΕ,ΚΑΤΕΜ,ΤΡΑΝΣΑΛΠ,...........και λοιπα,εχουν χασει την μπαλα εκει,ημουν μελος και ξερω,καλα παιδια αλλα δεν υποστηριζουν το αφρικα πια,οι περισσοτεροι εχουν παρει βαραντερο
...τα οποια Africa τα αγορασαμε εμεις οι νεοτεροι και κ@υλομενοι (δεν χανεται αυτο το μηχανακι!:p ) και τωρα θελουμε να γινουμε "βασιλιαδες" σε "θρονους" που εχτισαν αλλοι. ;)
Παντα φιλικα...:a15: :a15:
Κωστας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Verbal Kint
Το να κανεις ενα νεο forum δεν ειναι η λυση. Σκεψου οτι πισω απο το official africatwin.gr βρισκεται και η επισημη λεσχη της Africa twin. Τι θα κανεις? Θα κανεις και νεα λεσχη? Μειναμε που μειναμε λιγοι, να διαλυθουμε κιολας θα ηταν οτι χειροτερο. Εστω και αν προκειται για την δημιουργια ενος νεου forum...
Αγαπητέ μου Κώστα έχεις δίκιο.... αλλα αν πρόσεξες είπα ότι θα ενημερώσω και το Africa Club Βορείου Ελλάδος ώστε να γίνει κάτι απο αποτέλεσμα συνεργασίας..!! Και όχι να ξεκινήσω κάτι μόνος μου....!!! Και όσο για αυτό που λές να επικοινωνήσω ώστε να μπορέσω να αναβαθμίσω την υπάρχων σελίδα... το έχω κάνει άπειρες φορές ωστε να με κάνουν μέλος αλλα φώς δεν είδα.... οπότε αυτομάτος νιώθω να μην με σέβοντε και απο μέρος μου δεν πάω να κάνω κάτι με κάποιους που δεν με σέβοντε...!!!
Φυσικά να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους Admin του Moto.gr για την παραχώρηση του χώρου τους...!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ΕΕΕΕΕΕ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ:wave2: ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!:beer:
Α παρεπιπτόντως πήγα την μηχανη φορτωμένη σήμερα στον Κατσέα.... Λογικά τον ξέρεις!!!
Καλό χειμώνα....!!!!!!!!!
Verbal Kint
01/09/2008, 15:59
Νομιζω οτι το Africa Twin Club Hellas ειναι ενα και το αυτο. Δεν υπαρχει δηλαδη Club Βορειου Ελλαδος και Club Νοτιου Ελλαδος. Το Club της θεσ/νικης ειναι απλως ενα "παραρτημα" του club των Αθηνων ωστε τα μελη να εχουν ενα χωρο συναντησης στην βορειο ελλαδα. (Καπου στη Νεαπολη νομιζω). ΑΝ ειναι ετσι πρεπει να αποσταλει αιτημα απο Θεσ/νικη στην Αθηνα (πως τα λεω ο μπουστης) να συζητηθει στο συμβουλιο και να ληφθει μια αποφαση. AN OXI να προτεινω και ονομα για την "βορεια ιστοσελιδα" των Africanων :) :)
Διορθωσε με αν κανω λαθος σε παρακαλω.
Αν ειδες καλα προτεινα ΠΡΩΤΑ να γραφτεις στην επισημη λεσχη (http://www.africatwin.gr/Nemesis/viewtopic.php?t=1063&highlight=%E5%E3%E3%F1%E1%F6%E7&sid=6142c04005c8feb00067d9a47d2f3a15) και μετα (εφοσον σε γνωριζει το συμβουλιο μιας και θα εισαι μελος) να ζητησεις Administration για την σελιδα.
Δεν μπορει καποιος να σου δωσει ετσι, με ενα mail, διαχειρηση σελιδας χωρις να ξερει ποιος εισαι.
Εσυ θα το εκανες αν ησουν στη θεση αυτων?
Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ειμαι αντιθετος σε οποιαδηποτε νεα ενεργεια απο οποιοδηποτε ανθρωπο ιδιως αν εχει να προτεινει και κατι καλο. Απλως δεν ειμαι οπαδος του "διαιρει και βασιλευε" κατα οποιονδηποτε τροπο και ιδιως με τον παραμικρο λογο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Verbal Kint
Νομιζω οτι το Africa Twin Club Hellas ειναι ενα και το αυτο. Δεν υπαρχει δηλαδη Club Βορειου Ελλαδος και Club Νοτιου Ελλαδος. Το Club της θεσ/νικης ειναι απλως ενα "παραρτημα" του club των Αθηνων ωστε τα μελη να εχουν ενα χωρο συναντησης στην βορειο ελλαδα. (Καπου στη Νεαπολη νομιζω). ΑΝ ειναι ετσι πρεπει να αποσταλει αιτημα απο Θεσ/νικη στην Αθηνα (πως τα λεω ο μπουστης) να συζητηθει στο συμβουλιο και να ληφθει μια αποφαση. AN OXI να προτεινω και ονομα για την "βορεια ιστοσελιδα" των Africanων :) :)
Διορθωσε με αν κανω λαθος σε παρακαλω.
Αν ειδες καλα προτεινα ΠΡΩΤΑ να γραφτεις στην επισημη λεσχη (http://www.africatwin.gr/Nemesis/viewtopic.php?t=1063&highlight=%E5%E3%E3%F1%E1%F6%E7&sid=6142c04005c8feb00067d9a47d2f3a15) και μετα (εφοσον σε γνωριζει το συμβουλιο μιας και θα εισαι μελος) να ζητησεις Administration για την σελιδα.
Δεν μπορει καποιος να σου δωσει ετσι, με ενα mail, διαχειρηση σελιδας χωρις να ξερει ποιος εισαι.
Εσυ θα το εκανες αν ησουν στη θεση αυτων?
Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ειμαι αντιθετος σε οποιαδηποτε νεα ενεργεια απο οποιοδηποτε ανθρωπο ιδιως αν εχει να προτεινει και κατι καλο. Απλως δεν ειμαι οπαδος του "διαιρει και βασιλευε" κατα οποιονδηποτε τροπο και ιδιως με τον παραμικρο λογο.
το θέμα είναι όμως πρώτα απο όλα να με δεχτούν σαν μέλος...... και αυτο εδώ και μήνες δεν γινεται και ας έχω κάνει προσπάθειες...!!
Σε αυτές τις περιπτώσεις χέρεις τι γίνεται?? Βγάζει ενα πόστ και ανακοινώνεις πώς ψάχνεις κόσμο να διαχειριστεί την σελίδα και όχι να την αφηνεις στο έλεος του θεού!
Ααααα..... βρές όνομα για το site!! xexexe:beer: :beer: :D
LARISEOS
01/09/2008, 17:38
παντωσ εμενα με εβαλε σημερα ,,,κανω logg in κανονικα!
yiiiooouuupppiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντωσ εμενα με εβαλε σημερα ,,,κανω logg in κανονικα!
yiiiooouuupppiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον διαβασαν το ποστ...!!! χεχεχεχε
xristoforos
03/09/2008, 15:42
ΜΑΓΚΕΣ
Αντί να <<<<‘’’’’’’’τρωγόμαστε ‘’’’’’’’’’’ >>>> μεταξύ μας , δεν στέλνουμε κανα email στη χοντα να βγάλει καινούριο AFRICA ώστε να μην έχουμε χρόνο για ιντερνετ διότι θα ήμαστε στους δρόμους ?
Θεωρώ πάντος πως και καινούριο να βγεί δεν θα έχει αυτήν την επιτυχία.... Αυτή η μηχανή που έχουμε έχει το <κάτι> που την κάνει ξεχωριστή!!
xristoforos
04/09/2008, 15:46
Θεωρώ πάντος πως και καινούριο να βγεί δεν θα έχει αυτήν την επιτυχία.... Αυτή η μηχανή που έχουμε έχει το <κάτι> που την κάνει ξεχωριστή!!
Φίλε winbox
Κάτσε να βγει νέο και θα βρούμε τρόπο να το μεταλαμπαδεύσουμε το <κάτι> που ξέρουμε καλά τι εννοεί ο ποιητής .
Πάντως... αν ποτέ βγεί το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να βάλουμε το χέρι αρκετά βαθεια στην τσέπη μας!!!!!
xristoforos
04/09/2008, 16:18
Πάντως... αν ποτέ βγεί το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να βάλουμε το χέρι αρκετά βαθεια στην τσέπη μας!!!!!
Νομίζω φίλε winbox πως ο castor θα πρέπει να μας << ντοπάρει >> με τα επιχειρήματα του γιατί και γω κάτι τέτοιο πιστεύω .
Φιλοι μου,δεν ξερω για σας αλλα εγω africa twin θεωρω μονο αυτα www.africatwin.ru/models/ τα μοντελα που εχουν βγει απο το 88 εως το 03,οτιδηποτε καινουργιο μπορει να λεγεται αφρικα,αλλα αφρικα σαν αυτα δεν θα ειναι ποτε. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΡΩΣΗ Κ@ΥΛΛΛΛΛΛΛΛ@!!!!!![
140314
xristoforos
04/09/2008, 17:13
Φέξε μου και γλίστρησα .
Και εγώ σκόνταψα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
04/09/2008, 21:17
ΤΕΛ ΜΕ ΧΟΒ ΓΙΟΥ ΝΤΟΥΙΝΓΚ?!!!
Ολα καλα? μολισ γυρησα απο ενα γυρω στον ολυμπο,,, πωσ παει?
Το θέμα είναι απο ότι κόβω μάλλον δεν θέλουν άλλα μέλοι στο φόρουμ τους.... και απο ότι είδα είναι παραμελλημένο μέχρι αηδίας.....!!! Για αυτό σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσω νέο φόρουμ...!!! γεια σας παιδια.λεγομαι βασιλης απο την παρο ειμαι,και εδω κι ενα μηνα αποκτησα κι εγω ενα africa του 95.μολις γραφτηκα στο forum και ειπα να στειλω ενα γεια.
γεια σου βασίλη. Καλως ήλθες και όρθιος....
Για σου ρε βασίλη! Καλορίζικη!!! Αλήθεια ρε παιδιά... πόσοι έχουν πάρει africa απο το καλοκαίρι και μετά??? Νομίζω 4 μας είπαν ένα γειά εδω μέσα....!!! έλα να ζωντανέψουμε πάλι....
Για σου ρε βασίλη! Καλορίζικη!!! Αλήθεια ρε παιδιά... πόσοι έχουν πάρει africa απο το καλοκαίρι και μετά??? Νομίζω 4 μας είπαν ένα γειά εδω μέσα....!!! έλα να ζωντανέψουμε πάλι....
Εμείς ζωντανοί είμαστε... Οι άλλοι με τα στρώματα, τις βάρκες και τα "ΚaThe ligo ston Mixaniko" δεν μπορούν να φύγουν από τα "ψόφια"!:D :D :D :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
XRV AFRICA για ΠΑΝΤΑ!:sun: :sun: :sun:
Υ.Γ. Γαμ* τα πάθη μου μέσα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
XRV AFRICA για ΠΑΝΤΑ!:sun: :sun: :sun:
Έτσι έτσι.... χαίρομαι να ακούω τέτοιες φωνές!!!
Μια φορά αγαπας! Οι άλλοι είναι έρωτες, απλά...
xristoforos
03/11/2008, 16:52
Συμφωνώ με όλους αλλά πιστεύω ότι δεν μας φταίνε τα αλλά ον-οφοιδη αν η χοντα μας έχει ξεχάσει .
Ο Σαρακακης διαλύεται – κλίνει ?
Κάτι τέτοιο άκουσα και εγώ!!! Ας κλείσει να ησυχάσουμε..... μπας και μπορέσουμε να πάρουμε κανα φτηνό ανταλακτικό.....!!!!
xristoforos
03/11/2008, 17:13
Φίλε winbox
Αυτή είναι η θετική πλευρά . Η αρνητική είναι ότι απολύει πολύ κόσμο .
Για σου ρε βασίλη! Καλορίζικη!!! Αλήθεια ρε παιδιά... πόσοι έχουν πάρει africa απο το καλοκαίρι και μετά??? Νομίζω 4 μας είπαν ένα γειά εδω μέσα....!!! έλα να ζωντανέψουμε πάλι.... ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ AFRICA.
xristoforos
03/11/2008, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από djvasos
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ AFRICA.
Όταν δουλεύει το www.africatwin.gr που μπορείς να δεις πως να κανείς το θηρίο -> βίδες και να το ξαναδέσεις τι νόημα έχει ?
Όταν δεν δουλεύει υπομονή …………:wave2:
Το νόημα είναι ότι εδώ ειμαστε φιλοξενουμενοι ενώ σε ένα δικό μας φόρουμ θα είμαστε σαν το σπίτι μας!!!
xristoforos
03/11/2008, 19:47
:eyepop:
Το οποίο είναι μερικές φορές κλειστό ……..Αλλά είναι πάντα εκεί
Είναι σαν την εκκλησία!! Δεν είναι πάντα ανοιχτή...(παράδειγμα που βρήκα ε??? χεχεχε)