PDA

View Full Version : Pirelli Diablo Rosso

xtapodias
03/09/2008, 15:22
Εδώ και μια εβδομάδα έβαλα τα Pirelli Diablo Rosso.

Μετα από στρώσιμο 200 χιλιομέτρων, πήγα μια κοντινή βόλτα να τα χαρώ.
Εμένα, το λιγότερο που μπορώ να πω, μου πέσανε τα σαγώνια.
Απίστευτο λάστιχο. Η μηχανή στρίβει μόνη της.
Το ποιο εντυπωσιακό είναι η ομαλότητα της κλίσης. Λές και παίζω playstation πάει.
Το κράτημα είναι απίστευτο και η μηχανή πλέον εμπνέει υπερβολική εμπιστοσύνη.
Τόση εμπιστοσύνη που έπιασα τον εαυτό μου να βγαίνει έξω από το όρια του, και τον επανέφερα αμέσως στην τάξη και στην ηθική.

Εντάξει δεν έχω δοκιμάσει και όλα τα λάστιχα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι τόσο από αλλαγή ελλαστικών σε όσα μηχανάκια είχα.

TROOPER
03/09/2008, 17:06
και που να βαλεις corsa III !!!!!

:a8:

:wave2:

cartman
04/09/2008, 10:38
xtapodias :a10:
Ότι ανέφερες, τα ίδια θα έλεγα για τα corsa III. Μόλις τα δοκιμάσεις και στο βρεγμένο πες εντυπώσεις, μιας και δεν βρήκα κανέναν που να τα έχει δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες!

Trooper συμφωνώ απόλυτα φίλε! Το λάστιχο είναι αλλού, αν και τα Roso λογικά θα είναι κάπου κοντά (τουλάχιστο σε μηχανάκια σαν τα δικά μας)

Το μόνο μελανό (αν και βαριά λέξη για τόσο σπουδαία λάστιχα) σημείο των corsa III είναι ότι δεν πιάνουν κατάλληλη θερμοκρασία εύκολα, οπότε μέχρι να πάω στην δουλειά μου δεν έχω το κράτημα που θα ήθελα (6-7 χλμ)! Για να είμαι πιο συγεκριμένος, το πιο πάνω παίζει μόνο με το πίσω ελαστικό και στο άνοιγμα του γκαζιού. Το μπροστινό δηλώνει παντού και πάντα παρών :smokin:

TROOPER
04/09/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ότι ανέφερες, τα ίδια θα έλεγα για τα corsa III. Μόλις τα δοκιμάσεις και στο βρεγμένο πες εντυπώσεις, μιας και δεν βρήκα κανέναν που να τα έχει δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες!

Trooper συμφωνώ απόλυτα φίλε! Το λάστιχο είναι αλλού, αν και τα Roso λογικά θα είναι κάπου κοντά (τουλάχιστο σε μηχανάκια σαν τα δικά μας)

Το μόνο μελανό (αν και βαριά λέξη για τόσο σπουδαία λάστιχα) σημείο των corsa III είναι ότι δεν πιάνουν κατάλληλη θερμοκρασία εύκολα, οπότε μέχρι να πάω στην δουλειά μου δεν έχω το κράτημα που θα ήθελα (6-7 χλμ)! Για να είμαι πιο συγεκριμένος, το πιο πάνω παίζει μόνο με το πίσω ελαστικό και στο άνοιγμα του γκαζιού. Το μπροστινό δηλώνει παντού και πάντα παρών :smokin:

ο λογος που συμβαινει αυτο (στο πισω ελαστικο σου) ειναι εξ αιτιας της πιο σκληρης γομας που εχει στο κεντρο (συν των υπεροχα ασφαλτοστρωμενων δρομων μας φυσικα,που μπορουν να διαχειριστουν τελεια το ανοιγμα του γκαζιου!!!).

τα ροσσο ειναι αναμεσα στα III και τα corsa τα απλα.

jpag
04/09/2008, 21:51

να πηγαινεις πλαγιασμενος φιλαρακι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και κρατα και λιγο λαστιχο εχουμε πιστα αυτο το μηνα :p :p :p

:beer: :beer: :beer:

cartman
05/09/2008, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ο λογος που συμβαινει αυτο (στο πισω ελαστικο σου) ειναι εξ αιτιας της πιο σκληρης γομας που εχει στο κεντρο (συν των υπεροχα ασφαλτοστρωμενων δρομων μας φυσικα,που μπορουν να διαχειριστουν τελεια το ανοιγμα του γκαζιου!!!)...

Πολύ σωστός! Και εγώ προχθές το έμαθα :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
να πηγαινεις πλαγιασμενος φιλαρακι

και κρατα και λιγο λαστιχο εχουμε πιστα αυτο το μηνα :p :p :p

Γιές σέρ! Αι τράι σερ!!! :smokin:

:beer: :beer: :beer:

aquatic
12/09/2008, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias

Το ποιο εντυπωσιακό είναι η ομαλότητα της κλίσης. Λές και παίζω playstation πάει.
Τόση εμπιστοσύνη που έπιασα τον εαυτό μου να βγαίνει έξω από το όρια του, και τον επανέφερα αμέσως στην τάξη και στην ηθική.

Εντάξει δεν έχω δοκιμάσει και όλα τα λάστιχα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι τόσο από αλλαγή ελλαστικών σε όσα μηχανάκια είχα.

πόσο τ αγόρασες κι από που? μπας και αλλάξουμε κι εμεις πριν πέσουν οι πρώτες βροχές! :beer:

george72
12/09/2008, 10:47
εμενα δεν με επαιρνε χρηματικως για τα rosso (η πρωτη μου επιλογη) οποτε ξηγηθηκα τα continetal sport attack στο fazer.

δεν τους εχω κανει ακομη πολλα χλμ αλλα προς το παρον συμπεριφερονται μια χαρα στον δρομο και στο στροφιλικι καμια σχεση με τα απαραδεκτα μαμισια της yamaha.

supergeorge
12/09/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

τα ροσσο ειναι αναμεσα στα III και τα corsa τα απλα.

Τα Rosso είναι ο αντικαταστάτης του απλού Diablo :wave2:

Pirelli spec link (http://www.pirellityre.com/en_IT/browser/attachments/pdf/TechnicalRelease_eng.pdf)

McTalas
12/09/2008, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
Τα Rosso είναι ο αντικαταστάτης του απλού Diablo :wave2:

Pirelli spec link (http://www.pirellityre.com/en_IT/browser/attachments/pdf/TechnicalRelease_eng.pdf)
και του corsa ΙΙΙ

sapila racing
12/09/2008, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
και του corsa ΙΙΙ

:nono: :nono:

Κοίτα το διάγραμμα στο πιο πανω link.

supergeorge
12/09/2008, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
:nono: :nono:

Κοίτα το διάγραμμα στο πιο πανω link.

:a10:

spytas
04/10/2008, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias

einai polu kala ta rosso......mikrh diafora me ta corsa III kai epeidh den eimaste pagkosmioi einai super gia mas..........oloi CSS............................aksizoune ola ta level.............

stavrogin
04/10/2008, 22:40
... Μόλις τα δοκιμάσεις και στο βρεγμένο πες εντυπώσεις, μιας και δεν βρήκα κανέναν που να τα έχει δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες!....

diablo rosso
Τα δοκιμασα απο κορινθο εως σπαρτη με βρεγμενο ,νυχτα αστρωτα ακομα. Πηγαινα φυσικα πολυ προσεχτικα αλλα δεν ενέπνευσαν κανενα λογο ανυσηχιας.
Εκανα και καμια 80 χλμ στα Κυθηρα βρεγμενο σε άσφαλτο συμπαθητική κι εκει ειχα ξεθαρρέψει αρκετα ,τα λαστιχα έδιναν αίσθηση ασφάλειας στο βρεγμενο.

Στην πολη βεβαια ολα αλλαζουν....:wave2:

supergeorge
04/10/2008, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
diablo rosso
Τα δοκιμασα απο κορινθο εως σπαρτη με βρεγμενο ,νυχτα αστρωτα ακομα. Πηγαινα φυσικα πολυ προσεχτικα αλλα δεν ενέπνευσαν κανενα λογο ανυσηχιας.
Εκανα και καμια 80 χλμ στα Κυθηρα βρεγμενο σε άσφαλτο συμπαθητική κι εκει ειχα ξεθαρρέψει αρκετα ,τα λαστιχα έδιναν αίσθηση ασφάλειας στο βρεγμενο.

Στην πολη βεβαια ολα αλλαζουν....:wave2:

Με τι μοτοσυκλέτα??? :confused:

TROOPER
04/10/2008, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
Με τι μοτοσυκλέτα??? :confused:

Ζ 750 S εχει

trumanps
20/01/2009, 08:06
Pirelli Diablo Rosso ebala ki ego paidia pragmatika einai apisteuta
h yamaha prepei na to skefti na kanei sumbasi me tin pirelli gi uato to lastixo :)

cult
27/01/2009, 13:55
μολις σημερα πηρα το νεο μου Fazerακι 600 ...μεταχειρισμενο (7000 χλμ) με λαστιχα ΒΤ 020...και το πρωτο εξοδο που θα κανω μαλλον ειναι η αλλαγη ελαστικων. Σκληρο,πολυ σκληρο κι εχοντας πριν 2 χρονια αλλο fazer με diablo τωρα ειναι σα να καβαλω αλλη μηχανη.Στην αρχη σκεφτηκα οτι παει το ξεχασα το σπορ,αλλα το ελαστικο εχει κανει 7000 χλμ και ειναι αφαγωτο...(σιγουρα παντως οικονομικο το ΒΤ)
και η αντοχη των Diablo απο εμπειρια φτανει ανετα τα 10000,αρκει να μη πηγαινεις κολλημενος στα 200 εθνικη...α,και ειναι κουραστικά σε μεγαλες ευθειες με πολλα χιλιομετρα

jimako
10/03/2009, 06:30
edit byr0n

stefi21
29/03/2009, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimako
........ι

Για δώσε παραπάνω info γιατί ψάχνομαι για Diablo 120-190...
Αλλιώς παραγγέλνω απο e-bay!

jimako
01/04/2009, 15:52
diablo rosso 120/70-17 front 180/55-17 rear = 390euro με τοποθετηση και ζυγοσταθμηση
diablo rosso 120/70-17 front 190/50-17 rear = 400euro με τοποθετηση και ζυγοσταθμηση

sapila racing
01/04/2009, 16:00
diablo rosso 120/70-17 front 180/55-17 rear = 390euro με τοποθετηση και ζυγοσταθμηση
diablo rosso 120/70-17 front 190/50-17 rear = 400euro με τοποθετηση και ζυγοσταθμηση

Κι αυτη τώρα είναι καλή τιμή???? Πλάκα κάνεις ετσι?

kyko
01/04/2009, 16:01

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπα σε καλο να μας βγει.....ευθυμησαμε παλι

stefi21
04/04/2009, 14:17
Και απο το ebay τα παίρνω 200 ευρώ...