Σύνδεση

View Full Version : 50cc εντός πόλης???

selemeles
04/09/2008, 15:30
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα :)

Λοιπόν επειδή μένω Πετρούπολη και η δουλειά είναι Μαρούσι (17 χλμ) σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά ενός μηχανακίου, διότι το αμάξι ήδη καίει πολλά και μαζεύονται τα χλμ!!

Έχω δίπλωμα για 50cc! Λέτε να αγοράσω κάποιο 50αρακι ή θα με πατήσουν???.:rotflmao:

Στο μέλλον σίγουρα θα βγάλω δίπλωμα Α, αλλά για τώρα θα κάνω την δουλειά μου με ένα μικρό;

Θέλω κάτι οικονομικό, να μην καίει και με λίγα σερβις και φτηνα :Ρ
Στην περίπτωση που βγάλω δίπλωμα σκέφτομαι για κάποιο παπί 125.

Γενικά τι προτείνετε? 50 ή οπωσδήποτε 125? Καινούριο ή μεταχειρισμένο?

Road67
04/09/2008, 15:45
Garelli :D

:bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα τωρα εχω μια φιλη που καθημερινα παει στη δουλεια της [20 χιλιομετρα] μ' ενα suzuki katana [το μοντελο των 50cc, οχι τιποτε αλλο μην το πληκτρολογησεις στο google και σου βγαλει το τερας:lol: ] εδω και 3-4 χρονια ισως και παραπανω. Δεν αντιμετωπιζει προβληματα, το χειριζεται ευκολα λογω βαρους, πολυ οικονομικο δεν ειναι, αλλα σιγουρα κοστιζει φτηνοτερα απο βενζινες αυτοκινητου, service, προφυλακτηρες :D , παρκινγκ κλπ. Απ' οταν προσαρμοστηκε [γιατι χρειαζεται ενας χρονος προσαρμογης] φτανει γρηγορα και ξεκουραστα [αρχικα καθοταν πισω απο τα λεωφορεια και περιμενε :rotflmao: ]. Απλως τα 50αρια ειναι αργα και τις μεγαλες διαδρομες δικαβαλο μαλλον πρεπει να τις ξεχασεις.
Οταν το peugeot ludix εχει 990 ευρω καινουργιο [βεβαια δεν κανει για ολους τους σωματοτυπους] εγω στη θεση σου δε θα επαιρνα ουτε μεταχειρισμενο, ουτε κινεζικο απο τα super market. Aυτα :wave2:

selemeles
04/09/2008, 15:52
Κινέζικα γιατί όχι;;;

Λόγω ανταλλακτικών έχω ακούσει, αλλά αν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα πιο το προβ??

Με λίγα λόγια να το αποφύγω το 50?? (90 κιλά είμαι :Ρ) Όταν είχα το Honda Chally στο σχολείο ήμουν και 20 κιλά πιο κάτω :Ρ:Ρ αλλά σε ανηφόρες παρέδιδε πνεύμα :ninja:

panavour
04/09/2008, 19:28
Αγαπητε Δημητριε ακου και μια γνωμη απο καποιον λιγο μεγαλυτερο σου που το 1981 ,οταν γεννηθηκες οδηγουσε σε ηλικια τοτε 21 χρονων 50αρι SIMSON (ισως να μην το ξερεις σαν μαρκα)

1)Τα συγχρονα 50αρια δεν εχουν καμμια σχεση με παλαιοτερα.Ειναι γρηγορα,οικονομικα,και το κυριωτερο ΑΣΦΑΛΗ.
2)Αμα δεις το Αβαταρ μου το μηχανακι που εχω για την πολη ειναι το ΥΑΜΑΗΑ why 50.
Mε παει παντου εντος πολεως,αλλα και εκτος (λουτρακι-χαλκιδα) οικονομικα αρκει να αρκεισαι σε ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ 60 ΧΛΜ και ΤΕΛΙΚΗ 75 ΧΛΜ.
3)Ειμαι 1,85 και αρκετα παραπανω κιλα απο σενα και το μηχανακι δεν παρουσιασε ποτε κανενα προβλημα.Το παω και δικαβαλλο ενιοτε και οχι μονο γυναικα 60 κιλων αλλα και ανδρα 90 κιλων.Το συγκεκριμενο βασει μανουαλ εχει ωφελιμο φορτιο 185 κιλα (BMW 1200 ,220 κιλα)!!!!!
Αρα μην δισταζεις οσον αφορα τα κιλα.
4)Το κοστος για ενα 50αρι ειναι χαμηλοτερο σε κοστος αγορας-συντηρησης-ασφαλισης-τελων κυκλοφοριας και για τα χιλιομετρα που θες καθημερινα να κανεις δεν το συζητω.Σου κανει κουτι.
5)Δεν χρειαζεται να βγαλεις αλλο διπλωμα απ αυτο που εχεις

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.για οτι απορια μην διστασεις να ρωτησεις:) :) :wave2: :wave2:

panavour
04/09/2008, 19:30
και μια φωτο

140322

panavour
04/09/2008, 19:33
και αλλη μια

140323

panavour
04/09/2008, 19:35
και κατι ακομα

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ
Μονο japan.

selemeles
04/09/2008, 20:07
gia liberty ti les? metaxeirismeno???

panavour
04/09/2008, 20:31
Δεν το εχω οδηγησει.Σαν ευρωπαικο ομως πιστευω οτι εχει πολυ περισσοτερα προβληματα αξιοπιστιας απο γιαπωνεζικο.
Απ οτι διαβαζω παντα στα διαφορα sites στο διαδικτυο και απο φιλους που ειχαν παλαιοτερα
ιταλικα σκουτερ.Επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω οτι το συγκεκριμμενο μηχανακι δεν το εχω οδηγησει.Τα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ που εχω οδηγησει ειναι εκτος απ αυτο που αναφερθηκα στα προηγουμενα μηνυματα,ειναι SIMSON 50,MOTOBECANE 50,VESPA 50,SUZUKI 50 ,και τα τρια την περιοδο 76-86.Καμμια σχεση με σημερα.Μονο το SUZUKI πλησιαζε τα σημερινα και τα ξεπερνουσε σε επιδοσεις και οι παλιες FLORETTE ,ZUNDAPP KAI ZACHS,αλλα εκεινα τα μηχανακια ηταν αλλης φιλοσοφιας και νοοτροπιας απο τα σημερινα.Τοτε για να εχεις μηχανακι επρεπε να εισαι και λιγο μαστορας,και να εχεις και καμποσα εργαλεια μαζι σου.Σημερα καβαλας και φευγεις χωρις να νοιαζεσαι για την αξιοπιστια αυτου που καβαλας (πλην κινεζικων και σε λιγοτερο βαθμο πλην ευρωπαικων):) :) :)

epp1640
04/09/2008, 20:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από selemeles
gia liberty ti les? metaxeirismeno???

Ακριβώς όπως στα λέει ο panavour.. και το liberty δεν πρέπει να είναι κακό αλλά προτιμώ το γιαπωνέζικο στα ίδια χρήματα. Να ρωτήσω εγώ κάτι ή θα φάω κράξιμο?? :rotflmao: Γιατί δεν κοιτάς και κάτι τέτοιο? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/45165

Μηδενική συντήρηση.. και σίγουρα πιο δυνατό από ένα 50άρι scooter. Βγάζει 8,5 άλογα..

Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την Αγγελία απλώς ξεκίνησα από 50 άρι endurάκι και νομίζω ότι είναι πολύ καλά για αστικό περιβάλλον, το τιμόνι κόβει απίστευτα, στις λακούβες δεν νιώθεις τπτ, και ανεβαίνει και για πλάκα πεζοδρόμια.. Καινούρια κοστίζουν γύρω στα 2500 ευρώ, και αν δεις τον εξοπλισμό σε κάποια (φρένα, αναρτήσεις) θα καταλάβεις γιατί.. όμως δεν είναι καθόλου εμπορικά και έτσι βρίσκεις ένα τριετίας - τετραετίας με 1000 ευρώ.. :beer: :beer:

ΥΓ ( Τα πλαστικά του συγκεκριμένου είναι λίγο τσίρκο απλά ήθελα να καταλάβεις τι έχω στο μυαλό μου..Αν το ψάξεις θα βρεις δύο τρία σε αυτά τα λεφτά περίπου..)

epp1640
04/09/2008, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ακριβώς όπως στα λέει ο panavour.. και το liberty δεν πρέπει να είναι κακό αλλά προτιμώ το γιαπωνέζικο στα ίδια χρήματα. Να ρωτήσω εγώ κάτι ή θα φάω κράξιμο?? :rotflmao: Γιατί δεν κοιτάς και κάτι τέτοιο? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/45165

Μηδενική συντήρηση.. και σίγουρα πιο δυνατό από ένα 50άρι scooter. Βγάζει 8,5 άλογα..

Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την Αγγελία απλώς ξεκίνησα από 50 άρι endurάκι και νομίζω ότι είναι πολύ καλά για αστικό περιβάλλον, το τιμόνι κόβει απίστευτα, στις λακούβες δεν νιώθεις τπτ, και ανεβαίνει και για πλάκα πεζοδρόμια.. Καινούρια κοστίζουν γύρω στα 2500 ευρώ, και αν δεις τον εξοπλισμό σε κάποια (φρένα, αναρτήσεις) θα καταλάβεις γιατί.. όμως δεν είναι καθόλου εμπορικά και έτσι βρίσκεις ένα τριετίας - τετραετίας με 1000 ευρώ.. :beer: :beer:

ΥΓ ( Τα πλαστικά του συγκεκριμένου είναι λίγο τσίρκο απλά ήθελα να καταλάβεις τι έχω στο μυαλό μου..Αν το ψάξεις θα βρεις δύο τρία σε αυτά τα λεφτά περίπου..)

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/49416

p@nos
04/09/2008, 23:38
φιλε μου νομιζω το καλυτερο ειναι να πας σε ενα 125 παπι η ακομη καλυτερα αν αντεχει η τσεπι σου σε ενα σκουτερ ''νεου τυπου'',μιας και τα 40 χλμ τη μερα μονο για τη δουλεια ειναι πολλα,= οτι επειδη θα καλομαθεις με το μηχανακι θα βαζεις πολυ περισσοτερα απο αυτα για να πας στη δουλεια σου μονο...

:beer:

selemeles
04/09/2008, 23:58
Αν η τσέπη μου όμως δεν αντέχει ένα 125?
διότι αν τα προσθέσεις όλα μαζί βγαίνουν κάμποσα....

Δίπλωμα = 400 ?
Κράνος = 100 ?
Μπουφάν = 200 ?

Σύνολο -> 700 ?

Όπότε πόσα να περισσέψουν για το μηχανάκι...

σε αντόθετη περίπτωση αν πας σε 50 γλυτώνεις τα 400 του διπλώματος και επειδή γενικά είναι πιο φτηνα τα 50 αρια αγοράζεις κάτι καλύτερο.

ΑΛΛΑ είναι ασφαλές, μπορείς να αντέξεις στην ζούγκλα της αθήνας;;;;;:ninja:

Sapadak
05/09/2008, 00:05
Εφοσον για πενηνταρι σου περισσευουν περισσοτερα για σοπινγκ

Κοιτα το runner 50. Απο τα δυνατοτερα 50αρια

epp1640
05/09/2008, 00:10
Δεν μας λες καλύτερα πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις? Θα είναι πιο εύκολο έτσι να σου προτείνουμε κάτι..

selemeles
05/09/2008, 08:18
Καλημέρα,
Άμεσα το πολύ μέχρι 1.000 €, οπότε πάω σε 50!!
Αλλά ρωτάω αν αξίζει να περιμένω λίγο ακόμη ή αν απλά ΠΡΕΠΕΙ να περιμένω λίγο ακόμη, διότι με το 50cc θα με πατήσουν!!!

Nefos
05/09/2008, 08:28
Το αν πρέπει να περιμένεις ή να προχωρήσεις σε άμεση αγορά είναι καθαρά δικό σου θέμα...
Πάντως όταν ήμουν με το scooter 125cc μέσα στην πόλη βλέπαμε τα 50 άρια να πηγαίνουν ακόμα πιο άνετα μέσα στο χαμό της πόλης....
Είναι καθαρά θέμα χρημάτων φίλε....

selemeles
05/09/2008, 08:44
Δεν είναι απόλυτα θέμα χρημάτων, διότι είναι και η ασφάλεια!

Σίγουρα στο χωριό που ήμουν δεν είχα προβ με το 50cc. Σε συνθήκες πόλης όμως δεν έχω ιδέα !!

Για αυτό ρωτάω και εσάς να με συμβουλέψετε, που έχετε μια πείρα παραπάνω :-)

Nefos
05/09/2008, 08:51
Τα κυβικά θα τα χρειαστείς σε ανοιχτό δρόμο....αττική οδός για παράδειγμα...που και πάλι εκεί τα 125 είναι λίγα έως επικίνδυνα...Μέσα στην πόλη όμως που σχεδόν όλα είναι ακινητοποιημένα δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με το 50αρι....συν ότι θα έχεις κάποια λεφτά καβάντζα για τις ασφάλειες, σέρβις, εξοπλισμό....
Πάντως ότι αγορά και να κάνεις προτίμησε κάτι με μεγάλες ρόδες......

selemeles
05/09/2008, 09:01
Οκ ευχαριστώ.

Παπάκι ή σκουτεράκι σε 50cc???

Από άποψη οικονομίας και ίσως ιπποδύναμης. Εμφάνιση δεν με νοιάζει κ τόσο :)

Nefos
05/09/2008, 09:08
Αυτό είναι άλλο ζήτημα....Προσωπικά δεν τα συμπαθώ τα παπιά......και δεν γνωρίζω να σου προτείνω μοντέλα κλπ...πάντως τα scooter είναι πολύ άνετα μέσα στην κίνηση...γκάζι, φρένο....
Συν ότι έχουν και κάποιους χώρους για να βάζεις λίγα πραγματάκια.....τα μείον στα scooter είναι οι φθορές...ιμάντας, φυγοκεντρικό σύστημα....αλλά ξέρω παιδιά που έχουν scooter χρόνια και έχουν σωθεί μέσα στην πόλη.....
Το παπί πλησιάζει περισσότερο στη φιλοσοφία της μηχανής....

selemeles
05/09/2008, 09:12
Για αυτές τις φθορές που λες τι κόστος είναι και κάθε πόσα χλμ δηλαδή;

Γενικά τι κόστη έχουν τα παπιά και τι τα σκούτερ.
Αντίστοιχα και η κατανάλωση?

Nefos
05/09/2008, 09:19
Ο ιμάντας νομίζω αλλάζει στα 10000 χλμ...δεν τα θυμάμαι ρε μάστορα.....τα ράουλα σε πιο πολλά χιλιόμετρα....με έπιασες λίγο αδιάβαστο.....δεν μιλάμε για κανένα τρελό ποσό....απλά τα scooter λόγω κατασκευής (ντυμένο με πλαστικό) είναι μπελάς να τα ανοίξεις......
Τώρα στα 50cc τι κατανάλωση να έχεις......πιο φτηνά δεν γίνεται....

paulopoulos
05/09/2008, 10:48
Αγαπητέ φίλε. Σε περίπτωση που η διαδρομή είναι καθάρα μέσα στην πόλη μην φοβηθείς το 50ακι. Άμα όμως βγαίνεις Αττική οδό κλπ.. ξέχνα το. Σε οποιαδήποτε περίπτωση να αγοράσεις κάτι επώνυμο. π.χ. yamaha, honda..... όχι κινέζικα noname (ένος γνωστού σε κινέζικο του έσπασε κάποιος άξονας από κάτω και κάθισε όλο το μηχανάκι στην άσφαλτο, ευτύχώς ήταν σταματημένος σε φανάρι). Τώρα μεταξύ του παπιου και αυτόματου εγώ θα σε συμβούλευα αυτόματο. (ούτω συ άλλως η honda και η yamaha δεν βγάζουν 50αρια πλέον σε πάπάκια). Το αυτόματο έχει το καλό πως σε μικρές βροχές λόγω το ότι τα πόδια σου καλύπτονται θα πηγαίνεις στην δουλειά στεγνός. Έχουν θήκη κάτω από την σέλα για κράνος. Σίγουρα τα παπάκια είναι ποιο σκυλιά και φτηνότερα στο servise, άλλα μην φανταστείς καμια τρελή διαφορά

selemeles
05/09/2008, 10:58
Η διαδρομή είναι σε στενά (Πετρουπολη -> Μαρουσι), αλλά και στην εθνική (η οποία όμως θα είναι σίγουρα κολλήμένη :Ρ)

Αν πάω σε κάτι μεταχαχειρισμένο, τι προτείνετε; ΤΙ να προσέξω;

Επίσης αξίζει η αγορά μεταχειρισμένου;

paulopoulos
05/09/2008, 11:53
Από ότι βλέπω η yamaha π.χ. έχει καινούργιο το jog 1700 ευρώπουλα. Άρα με ένα 1000 ευρώ θα πάρεις κάτι καλό. Καλά είναι αυτός που το έχει να μην είναι κανένας πιτσιρίκος. Γιατί τα σκίζουν. Καλύτερα βέβαια άμα βρεις κάτι να το πας να το δει κανένας μάστορας. Ευτυχές θα είναι το γεγονός να είναι μέσα στην εγγύηση το μηχανάκι. Φίλε όταν έψαχνα για 125 ήμουν μεταξύ παπιου και αυτόματου. Τελικά πήρα αυτόματο.. Έψαχνα τα πάντα τιμές - servise κλπ. Τώρα που μπήκα σε περισσότερα κυβικά βλέπω πως τα servise είναι γελοία στα μικρά. Η μοναδική συμβουλή μου είναι να είναι yamaha ή honda. Και κοίτα να πάρεις κάτι που κυκλοφορεί αρκετά. Αυτό συνεπάγεται πως θα έχει παντού ανταλακτικά και μαστόρια να στο φτιάξουν.

p@nos
05/09/2008, 12:31
στα 1000? που διαθετεις νομιζω οτι ειναι καλυτερο να παρεις ενα 125 παπι παρα οποιοδηποτε 50αρι...

αλλα αν παρεις 50αρι επειδη σου λεω οτι θα καλομαθεις με τις δυο ροδες και το αυτοκινητο θα το ακινητοποιησεις,καλυτερα να πας σε κατι λιγο πιο μεγαλο,μιας και οποιοδηποτε 50αρι σε λιγο καιρο θα θες να το δωσεις,και θα εχεις μεγαλυτερο κοστος...

οποτε αν μπορεις να αντεξεις το διπλωμα, πηγαινε σε 125αρι παπι...

selemeles
05/09/2008, 14:43
Αλήθεια με την μεταβίβαση τι παίζει;
Κόστος και γενικά διαδικασία;;;

p@nos
05/09/2008, 15:37
Αλήθεια με την μεταβίβαση τι παίζει;
Κόστος και γενικά διαδικασία;;;

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62485&highlight=%EC%E5%F4%E1%E2%E9%E2%E1%F3%E7

selemeles
05/09/2008, 19:38
Ρε συ panavour έψαχνα να βρω τπτ για το why.
Το μόνο ποπυ έβρισκα ήταν εσύ σε διάφορα φορουμ να το διαφημίζεις !!

ποσοστά πέρνεις :Ρ????

Μήπως ξέρεις πότε βγήκε ώστε να το πάρω μεταχειρισμένο?

Εκείνο που με χαλάει είναι το κοντέρ του!!

Μου θυμίζει κατάσταση 1960...:beer:

selemeles
05/09/2008, 20:36
Επίσης αυτό που είδα είναι ότι στο why ο πίσω αναβάτης έχει ξεχωριστή θέση????????
Είναι άνετο για δυο άτομα?

http://katalog-motocykli.pl/img/yamaha-why-50-3.jpg

panavour
06/09/2008, 00:13
μου δινει η γιαμαχα 20 ευρω καθε φορα που λεω καλα λογια γι αυτο.
η ΠΙΣΩ σελλα ειναι ξεχωριστη και για αστικη χρηση και για μια γυναικα δεν θα ενοχλησει.
το κοντερ εμενα μου αρεσει και τονιζει την ρετρο αισθηση που σου δινει το μηχανακι.
Μεταχειρισμενο το βρισκεις απο 700-1200 αναλογα την κατασταση.

ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ,ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ,ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

panavour
06/09/2008, 00:17
Ξεκινησε να παραγεται απο το 1999 εως σημερα απαραλακτο.
Αυτο κατι σημαινει:winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

epp1640
06/09/2008, 00:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
μου δινει η γιαμαχα 20 ευρω καθε φορα που λεω καλα λογια γι αυτο.

Με τόση διαφήμιση νομίζω σε ρίχνουν..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

selemeles
06/09/2008, 08:30
η ΠΙΣΩ σελλα ειναι ξεχωριστη και για αστικη χρηση και για μια γυναικα δεν θα ενοχλησει.
Δηλαδή αν βάλεις κάποιον ματράχαλο πίσω θα ενοχλήσει ε? :mad: Άσχετα βέβαια αν τρβάει ή όχι :Ρ

Τελική πόσο είπες πως έχει; Με δυο άτομα (σύνολο κιλών περίπου 160) κόβει πολύ????

ΑΑΑααΑΑ και κόψε λίγο από την προμήθειά σου να μας βγει πιο φτηνό :Ρ

selemeles
06/09/2008, 08:33
Σκέφτομαι λοιπόν το

1. YAMAHA WHY 50cc
2. PIAGGIO LIBERTY 50 4T (τι διαφορές έχει από το S)
3. KYMCO PEOPLE 50 (αντίστοιχα και εδώ το απλό με το S)

Καταρχήν καταλήγω σε 50, λόγω διπλώματος και σε 1-2 χρόνια κάνουμε μια αναβάθμιση ;-)

Λέω σκουτεράκι λόγο της ποδιάς που έχει από κάτω ώστε δεν λερώνει τόσο όταν πας στην δουλειά. Συμφωνείτε;
Επίσης δεν θυμάμαι κάποιο αξιόπιστο παπάκι σε αυτά τα κυβικά. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Ακούω σχόλια :beer:

panavour
06/09/2008, 11:18
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ
1)PIAGGIO λογω ιταλικης καταγωγης και τετραχρονου κινητηρα (ασθενης σε ισχυ και με περιττη
πολυπλοκοτητα για 50αρι) κατατασσεται τριτο.

2)ΚYMCO ( το διχρονο παντα)λογω καταγωγης κατατασσεται δευτερο.Εχει βεβαια ενα μεγαλο πλεονεκτημα οτι εχει χωρους και μεγεθος σαν 125)

3) ΥΑΜΑΗΑ WHY .Επειδη το εχω εγω:lol: αλλα και αντικειμενικα το πιο δοκιμασμενο στον χρονο και συμπερασματικα το καλυτερο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

οτι και να παρεις κοιτα να εχει μεγαλες ροδες λογω αυξημενης ασφαλειας.

epp1640
06/09/2008, 11:26
Σκέφτομαι λοιπόν το

1. YAMAHA WHY 50cc
2. PIAGGIO LIBERTY 50 4T (τι διαφορές έχει από το S)
3. KYMCO PEOPLE 50 (αντίστοιχα και εδώ το απλό με το S)

Καταρχήν καταλήγω σε 50, λόγω διπλώματος και σε 1-2 χρόνια κάνουμε μια αναβάθμιση ;-)

Λέω σκουτεράκι λόγο της ποδιάς που έχει από κάτω ώστε δεν λερώνει τόσο όταν πας στην δουλειά. Συμφωνείτε;
Επίσης δεν θυμάμαι κάποιο αξιόπιστο παπάκι σε αυτά τα κυβικά. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Ακούω σχόλια :beer:

Ανάμεσα στα 3 χωρίς συζήτηση αυτό που σου λέει ο panavour.. :winka:

panavour
06/09/2008, 11:50
http://www.arpem.com/motos/modelos/yamaha/modelos-08/yamaha-why-50.html

panavour
06/09/2008, 11:55
http://www.youtube.com/watch?v=ixf9bnGG0GE

panavour
06/09/2008, 12:44
καγκουριες γινονται και με αυτοματα πενηνταρια ετσι???????????

http://www.youtube.com/watch?v=-g5tMTyhxiA

epp1640
06/09/2008, 15:27
καγκουριες γινονται και με αυτοματα πενηνταρια ετσι???????????

http://www.youtube.com/watch?v=-g5tMTyhxiA

Αυτός μοιάζει με εξτρεμιστή της Χαμάς σε διατεταγμένη αποστολή.. :rotflmao:

Χωρίς πλάκα, ενώ δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση αυτό το scooterάκι, το είδα την μέρα που πήγα να παραλάβω το ybr στην αντιπροσωπεία και ήταν πολύ καλό.. Μεγάλοι τροχοί, καλή τιμή, πανάλαφρο, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής..

Αν μου περίσσευαν λίγα χρήματα το έπαιρνα χαλαρά στο άλλο μισό.. :beer: :wave2:

ntss
30/04/2009, 15:35
Endiaferomai na agorasw ena aytomato mixanaki gia na pigainw kodines apostaseis.
latrevw tis vespes, alla den tha agoraza se kammia periptwsi kainouria (poly akrivi) kai oute kai me taxitites (kathoti asxeti).
eimai dixsmeni ws pros to na vgalw grigora ena diplwma gia 50 kai na kanw tin douleia mou amesa, i an einai xasimo xronoy kai xrimatwn kai sydoma tha thelw megalytero mixanaki, mias kai ta elaxista penidaria tetraxrona den pane mia.
etis toulaxiston mou xoun pei kai 2xrono den thelw me tipota dne adexw tin fasaria kai tin mpoxa!!

poylaei kaneis mio tis sym i vespa mexri 125cc??? exete idea pou tha borousa na vrw? ektos apo xrysi eykairia fysika, exw koitaxei xwris epitixia :-(
eyxaristw poly ek twn proterwn!
xxx

epp1640
30/04/2009, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ntss
Endiaferomai na agorasw ena aytomato mixanaki gia na pigainw kodines apostaseis.
latrevw tis vespes, alla den tha agoraza se kammia periptwsi kainouria (poly akrivi) kai oute kai me taxitites (kathoti asxeti).
eimai dixsmeni ws pros to na vgalw grigora ena diplwma gia 50 kai na kanw tin douleia mou amesa, i an einai xasimo xronoy kai xrimatwn kai sydoma tha thelw megalytero mixanaki, mias kai ta elaxista penidaria tetraxrona den pane mia.
etis toulaxiston mou xoun pei kai 2xrono den thelw me tipota dne adexw tin fasaria kai tin mpoxa!!

poylaei kaneis mio tis sym i vespa mexri 125cc??? exete idea pou tha borousa na vrw? ektos apo xrysi eykairia fysika, exw koitaxei xwris epitixia :-(
eyxaristw poly ek twn proterwn!
xxx

κοίταξε στις αγγελίες εδώ αλλά σπάνια πουλάνε αυτόματα και μικρά μηχανάκια.. car.gr κοιτάζω που και που.. :winka: :wave2: