View Full Version : Βοηθεια επιλογης Enduro-z125
καλησπέρα σας φίλοι ειμαι λίγο μπερδεμένος και θα ήθελα μια βοηθια εαν ειναι δυνατόν, ι κατάσταση ειναι η εξης: θελω να αγοράσω καινούργιο μηχανάκι φυσικά η οικονομική κατάσταση δεν ειναι τόσο ευέλικτη και ειμαι ανάμεσα σε enduro 50ari kai z125 εαν παρω το enduro θα ειμαι το εχοω λιγο καιρο 50 κιβικα μεχρι να μασω τα χριματα να το ανεβασω κυβικα θελο κατι ομορφο κατι μουρατο ;)τι πιστευετε εσεις? ειναι πιο μουρατο το Z? ι το enduro
Αρχικά δημιουργήθηκε από Soile
καλησπέρα σας φίλοι ειμαι λίγο μπερδεμένος και θα ήθελα μια βοηθια εαν ειναι δυνατόν, ι κατάσταση ειναι η εξης: θελω να αγοράσω καινούργιο μηχανάκι φυσικά η οικονομική κατάσταση δεν ειναι τόσο ευέλικτη και ειμαι ανάμεσα σε enduro 50ari kai z125 καταλαβενω πως με τη προτι ματια ειναι προφανές πιο θα διάλεγε ο καθενας μα το enduro είναι άλλη φαση ξερό κα τσι τρελά καιι αλλη φαση είναι το ζιιτακι εάν πάρω το enduro 8a to φτιαξω και θα δοσο εως και 500 ? μα αν παρω το ζιτακι με 9 κατοστάρικα θα ειμαι τζετε αλλα ξερω πως θελη συντήρηση και πως θα φαο πολλα χρηματα στο service ...... θελο κατι μουρατο και να μου αντεξη κάνα διο χρόνια +θέλω κάτι να αρέσει το enduro κοστιζι 7 κατοσταρικα, σας ευχαριστώ θα περιμένω απάντηση...σκεφτομε παλλι πως το enduro δεν ειναι παπακι
Ξεκινάς με λάθος βάση.. Καλή τύχη..
Tomahawk
10/09/2008, 00:26
Συγγνώμη που ρωτάω αλλα, τη μηχανή θα την πάρεις:
1) Για σένα
2) Για να πιάσεις γκόμενα
3) Για να πουλάς μούρη σε φίλους και γνωστούς
4) Να πηγαίνεις στην καφετέρια
????????????????????
(Αν και τα τρια τελευταία είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν)
Φίλε ένα πράγμα θα σου πω και στο λεώ για το καλό σου...Πάντα κράνος και ένα της προκοπής.Ξέκινα καλύτερα με ένα τέτοιο και μετά βλέπεις για μηχανάκι,γτ αλλιώς σε βλέπω σε κάνα χαντάκι να σε κλαίνε άδικα κάποιοι χώρις λόγο...
Z125!
To μουράτο όταν σέρνεται και το φτύνεις για να τσουλήσει
τι να το κάνεις και μούρη να θέλεις να πουλήσεις! Και τι να
πεις; Ορίστε εντούρο πενηντάρι;;
Ζ125, και εργαλείο και ξύπνιο και σβέλτο και μουράτο,
πάντα παπί να σκέφτεσαι φίλε μου όταν το συγκρίνεις με
πενηντάρι ότι κι αν είναι. Την ομορφιά την βαριέσαι, τη δύναμη
όχι. Ζ125 λοιπόν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Z125!
To μουράτο όταν σέρνεται και το φτύνεις για να τσουλήσει
τι να το κάνεις και μούρη να θέλεις να πουλήσεις! Και τι να
πεις; Ορίστε εντούρο πενηντάρι;;
Ζ125, και εργαλείο και ξύπνιο και σβέλτο και μουράτο,
πάντα παπί να σκέφτεσαι φίλε μου όταν το συγκρίνεις με
πενηντάρι ότι κι αν είναι. Την ομορφιά την βαριέσαι, τη δύναμη
όχι. Ζ125 λοιπόν!
Τι του λες ρε συ του μικρού?? :nono: Για κοίτα καλύτερα την ηλικία του.. και για κοίτα και λίγο τους λόγους που το θέλει.. :wave2: Όπως είπε και ο Κώστας, εξοπλισμό, αφού στο θέμα της επιλογής δεν νομίζω να έχουμε και πολλά περιθώρια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Soile
καλησπέρα σας φίλοι ειμαι λίγο μπερδεμένος και θα ήθελα μια βοηθια εαν ειναι δυνατόν, ι κατάσταση ειναι η εξης: θελω να αγοράσω καινούργιο μηχανάκι φυσικά η οικονομική κατάσταση δεν ειναι τόσο ευέλικτη και ειμαι ανάμεσα σε enduro 50ari kai z125 εαν παρω το enduro θα ειμαι το εχοω λιγο καιρο 50 κιβικα μεχρι να μασω τα χριματα να το ανεβασω κυβικα θελο κατι ομορφο κατι μουρατο ;)τι πιστευετε εσεις? ειναι πιο μουρατο το Z? ι το enduro
Αν την παίρνεις για να έχεις κάτι μουράτο είναι λάθος.
Αν την παίρνεις για να πηγαίνεις στην καφετέρια είναι λάθος.
Αν την παίρνεις για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου είναι λάθος.
Το να κυκλοφορείς ανήλικος με μοτοσυκλέτα πάνω από 50 cc είναι ανεύθυνο και μόνο προβλήματα θα σου προκαλέσει.
Ξέρω ότι είμαι λίγο απότομος και απόλυτος αλλά σκέψου πόσες φορές έχω κάνει την ίδια συζήτηση εδώ μέσα. Γνώμη μου, και αν θες την ακούς, είναι να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο 50 άρι εντουράκι της aprilia π.χ, όπου βρίσκεις ακόμα και με 1300 δύο - τριών ετών άριστο και να ξεκινήσεις από αυτό. Σίγουρα δεν έχει γρήγορο, αλλά σε αυτήν την ηλικία δεν βλέπω το λόγο να τρέξεις. Μάθε όσα περισσότερα μπορείς από αυτό και στα 21 δώσε το για να πάρεις μία μοτοσυκλέτα 250 cc +, εξάλλου στα 18 δεν χρειάζεται να το αλλάξεις με ένα 125, απλώς αγόρασε ένα κιτ 80 cc και πέρασε του το. Δεν θα έχει διαφορά στις επιδόσεις από ένα 125 4T, απλώς θα πρέπει ίσως να αλλάζεις πιο σύντομα τα ελατήρια. Και εγώ από ένα 50 άρι εντούρο του 88 ξεκίνησα, το οποίο σε κατηφόρα σκασμένο έβγαζε 70 χλμ, αλλά δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή..
Ότι και να κάνεις, πάρε καλό εξοπλισμό, και ανεξάρτητα από τους φίλους σου (συχνά ίσως και να σε σνομπάρουν) εσύ φόρα τον σε κάθε βόλτα, ακόμα και αν θες να πας μέχρι το περίπτερο που είναι στην γωνία στα 50 μέτρα. Δεν χρειάζεται να πάθεις και εσύ για να μάθεις. Το έχουν κάνει άλλοι για σένα. :wave2:
Tomahawk
11/09/2008, 18:26
Elle, plz διάβαζε καλά τα posts πριν απαντήσεις...
Το παιδί είναι σίγουρα κάτω απο 18 και κατα πάσα πιθανότητα το κράνος μόνο σε περίπτωση πολέμου θα το φόραγε...
Τι Z125 του λες...!!! :winka:
Πάρε ενα ποδήλατο....:bigcry:
και εγω θελω μηχανη αλλα δεν μπορω να αποφασισω, η μια μου φαινεται ακριβη, η αλλη δε'αρεσει το φαναρι το μπροστα , η αλλη ειναι αργη. τι να κανω ρε γαμωτο?:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΑΖ
και εγω θελω μηχανη αλλα δεν μπορω να αποφασισω, η μια μου φαινεται ακριβη, η αλλη δε'αρεσει το φαναρι το μπροστα , η αλλη ειναι αργη. τι να κανω ρε γαμωτο?:wacko: Πάρε το μετρό....
να σαι καλα βρε μου βρικες τι λυση που διακαως εψαχνα.
αλλα ακομη κ λυση να ηταν ειμαι απο ηρακλειο κρητης δεν εχουμε μετρό. σοβαρα τωρα εχεις γνωμη για wr250x,husqvarna 610 smr?
να σαι καλα βρε μου βρικες τι λυση που διακαως εψαχνα.
αλλα ακομη κ λυση να ηταν ειμαι απο ηρακλειο κρητης δεν εχουμε μετρό. σοβαρα τωρα εχεις γνωμη για wr250x,husqvarna 610 smr? το yamaha είναι πολύ ωραίο μηχανάκι.... για μέσα πόλη φοβερο παιχνίδι... ειδικά σε sm θα είναι κορυφη...
Ο Ιατροδικαστής έχει ενα τέτοιο αλλα όχι sm... ρωτησέ τον να σου πει λεπτομέρειες...:wave2:
Για το 610 δεν ξέρω... δεν το έχω οδηγήσει... αλλά γενικά τα husqy φημίζονται για το fun factor τους.....
ενας γνωστος μου το οδηγησε το 610 και τρελαθηκε αλλα με φοβιζει οτι ειναι ευρωπαικο. τι γνωμη εχεις?
ειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη?
ειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη? ασε τον βρηκα,εχω εισαγαγει συζητηση για πρωτη μηχανη βοηθεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ειμαι νεος στο φορουμ δεν ξερω πολυ καλα πως λειτουργει,πως θα βρω τον ιατροδικαστη?
Με αυτήν την κατεύθυνση θα τον βρεις.. στον φυσικό του χώρο.. :rotflmao: :bigcry:
Πέρα από την πλάκα τώρα, μικρέ, σοβαρά τι πας να κάνεις??? Καλά μου φαίνεται στα λέει ο Zid.. συμορφώσου.. άκου 610 και πράσινα άλογα.. δίπλωμα έχεις? πόσο χρονών είσαι? για κάνε μία αναζήτηση για σχετικά θέματα να δεις τι σε περιμένει.. :hypnotize
Αν θες έλα στην επόμενη συνάντηση του κρητικού ΔΣ στο ΤΙΤΑ ΜΠΡΙΚΙ (θα το βρεις στις συναντήσεις) μπας και σου βάλουμε μυαλό..
ε αυτήν την κατεύθυνση θα τον βρεις.. στον φυσικό του χώρο..
ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ 26 ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΠΟΥ 610 Η' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.............Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!:eyepop:
ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ 26 ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΠΟΥ 610 Η' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.............Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!:eyepop:
Μηνά με συγχωρείς.. σε μπέρδεψα με τον πιτσιρίκο που ήθελε να επιλέξει μεταξύ 50 cc εντούρο και Z όντας 16.. κεκτημένη ταχύτητα.. :blush:
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΛΗΡΩΣ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μηνά με συγχωρείς.. σε μπέρδεψα με τον πιτσιρίκο που ήθελε να επιλέξει μεταξύ 50 cc εντούρο και Z όντας 16.. κεκτημένη ταχύτητα.. :blush:
Α και επειδή το ξέχασα.. σε περιμένουμε την Τετάρτη, και τις Τετάρτες γενικότερα στο Τιτα Μπρίκι για τις καθιερωμένες :beer: :beer:
Νομίζω ότι το yamaha είναι πιο χρηστικό, χωρίς να χάνει σε καμία περίπτωση σε εκτός δρόμου δυνατότητες. Είναι μία μοτοσυκλέτα που θα σε συντροφεύει στην δουλειά σου καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και το σαββατοκύριακο θα σε πάει μία καλή βόλτα στο βουνό.. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 30 άλογα που βγάζει σαν 2μισάρι τότε δες το, πραγματικά αξίζει.. λίγο ακριβό αλλά αξίζει. :beer: :wave2:
ΜΜΜΜΜ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, 6500 ΓΙΑ ΕΝΑ 250CC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΟΤΑΡΝΤ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝ ΟFF. ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙΣ?