View Full Version : Από μικρός...
zimouras
05/09/2008, 12:59
Και τι κάνεις μου λένε όταν βρέχει, βρέχομαι απαντάω, και άμα χιονίσει? Κάθομαι σπιτάκι μου και πετάω χιονόμπαλλες σε κανά περαστικό. Γιατί ? άμα είχα χιόνισει θα πάρω το αμάξι? Σε κανά τοίχο θα καταλήξει.
Μετά από περιέργεια ανοίγω καμιά σελίδα κατασκευαστή αυτοκινήτων να χαζέψω, για να δούμε τι πουλάνε από 4τροχα? Πέφτει το μάτι μου σε έαν έτσι ομορφούλι-αεράτο cross-over-suv-μπασταρδο-4χ4-οικογενειακό με "έξυπνη 4κίνηση"- καλά εγώ τι θα κάνω εκεί μέσα το βλάκα?
Φορτωμένο με της Παναγιάς τα μάτια, ABS, ECS, EDB, CCT, PPT, ADC, ACD, ABCDEFGH.....XΥZ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ τι πάει να πει ανεξάρτητος σταθεροποιητής μεταβαλόμενης πλευρικής- και οριζόντιας ισχύος??? Λες να γίνει καμιά στραβή και να δημιουργήσει καμιά μαύρη τρύπα???
Πάμε στην καμπίνα... οθόνη εδώ οθόνη εκεί, οθόνη παρα-πέρα (video wall έχει??), κουμπιά κουπμιά κουμπάκια, ρε σεις ούτε στο σαλόνι μου δεν έχω τόση τεχνολογία.
Κάποτε έπερνες ένα ascona και το έβαζες φέτες, αλλά το έβαζες ρε γαμώτο, δε σε έβαζε αυτό, άμα δεν ήξερες σε ΄εστελνε αυτό όπου ήθελε.
Κάποτε φτιάχνανε αυτοκίνητα για οδηγούς με ψυχή που σκέπτονταν, σήμερα σκέπτονται τα μηχανήματα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ που πριν από κάθε στροφή πρέπει να βάλουν πρώτη, αν είχαν και βοηθητική πρώτης θα την καρφώνανε κι αυτή.
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΣ ΒΡΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, εμένα μου αρέσει να πετάω σε 2 ρόδες και οδηγάω ο ίδιος, όχι να πάω σαν το πρόβατο πίσω από τα άλλα πρόβατα.
Γιατί έχουνε μείνει ακόμα μερικοί που δεν είμαστε χέστηδες και δεν το παίζουμε ωραίοι και γρήγοροι μέσα σε ηλίθια 4τροχα με δερμάτινο σαλόνι και γεμάτο ηλεκρτρονικά ντζιρτζιλόνια.
Όλα αυτά λοιπόν είναι η αφορμή για την πιτσιρικά ενός φίλου που αν και 5 χρονών γουστάρει απίστευτα τις μηχανές.
Ο Δημητράκης λοιπόν όταν του είπαμε "να σε βάλουμε πάνω στη μηχανή?" έλαμψε ολόκληρος, όχι μόνο άραξε και γούσταρε, αλλά σε κάποια φάση τον ξεχάσαμε και ο τσάκαλος είχε αρράξει πάνω στο ντεπόζιτο και χάζευε τα όργανα λες και ήξερε τι κοίταζε.
Τον κόβω σε καμιά δεκαριά χρόνια κάγκουρα με 2τροχο.
Του υποσχέθηκα και βόλτα την άλλη φορά και θα το τηρήσω, αν βέβαια μας αφήσει ο μπαμπάς του που είχε ασπρίσει λίγο όταν του είπα ο μικρός είναι μηχανόβιος.
Άστον ρε ήσυχο, άμα το χει μέσα του θα ανέβει, άστον καλύτερα να ανεβαίνει στη δικιά του και όχι σε καναν άλλο κάγκουρα.
Άντε Δημητράκη όταν σε ξαναφέρει ο μπαμπάς σου θα πάμε βολτα και άμα δε σου πάρει αυτός μηχανή θα σου πάρω εγώ ρε.
:beer: ;)
140362
την εχει αγκαλιάσει ο μικρός και δεν την αφήνει.
Η καψούρα στα μάτια του:wacko:
zimouras
05/09/2008, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
την εχει αγκαλιάσει ο μικρός και δεν την αφήνει.
Η καψούρα στα μάτια του:wacko:
Μιλάμε μπορούσε να αρράξει άνετα καμιά ώρα εκεί πάνω.
Άντε πάλι καλά που δε χάλασε όλη η νεολαία....:rotflmao:
:beer:
airamhag
05/09/2008, 22:55
ωραιος ο πιτσιρικας..πριν του παρεις μηχανη..παρτου ενα κρανακι..κ μετα βολτα..:D
:wave2:
zimouras
05/09/2008, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ωραιος ο πιτσιρικας..πριν του παρεις μηχανη..παρτου ενα κρανακι..κ μετα βολτα..:D
Κρανάκι θα πάρει μόνος του, αυτά είναι προσωπικά πράγματα, σαν το σώβρακο, ο καθένας διαλέγει το δικό του, δεν του παίρνει άλλος...:p
zimouras
05/09/2008, 23:10
Να χρησιμοποιείς radiosity στα 3d σου.
:D
airamhag
05/09/2008, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
Κρανάκι θα πάρει μόνος του, αυτά είναι προσωπικά πράγματα, σαν το σώβρακο, ο καθένας διαλέγει το δικό του, δεν του παίρνει άλλος...:p
σωστο κ αυτο..
γιατι για μηχανη δεν εχει επιλογες..Honda θα παρει..τι αλλο?ε?:lol:
παντως περα απο την πλακα..οταν μου ειπε ο ανιψιος μου (17χρ.) οτι θελει να βγαλει διπλωμα για μηχανη..κ εγω ψιλο χλωμιασα..:look:
ας μην ανοιγουμε-παλι- τετοια συζητηση..
του πιτσιρικα παντως του παει γαντι το hornet..:D
Τι θυμηθηκα τωρα... οταν ειχα πρωτοδει [ισως και να 'μουν στην ηλικια του] το FZR και φυσικα το CB-1 :D Τυχερος ο πιτσιρικας να παει βολτουλα με τη σφικα, εμενα παντως με ειχανε παει βολτα και με το FZR και με το θρυλικο ΧΤ550 και με μια ... φλορετα το γυρο μιας πλατειας :rotflmao:
zimouras
06/09/2008, 15:02
σωστο κ αυτο..
γιατι για μηχανη δεν εχει επιλογες..Honda θα παρει..τι αλλο?ε?:lol:
παντως περα απο την πλακα..οταν μου ειπε ο ανιψιος μου (17χρ.) οτι θελει να βγαλει διπλωμα για μηχανη..κ εγω ψιλο χλωμιασα..:look:
ας μην ανοιγουμε-παλι- τετοια συζητηση..
του πιτσιρικα παντως του παει γαντι το hornet..:D
Λογικό να σε φοβίζει, αλλά όπως πήραμε και όλοι εμείς, έτσι θα πάρει κι αυτός άμα θέλει.
Στο κάτω κάτω ο Αλλάχ είναι μεγάλος και μας προσέχει...
;)
Fireball400
07/09/2008, 00:35
Ωραίος ο μικρός:p
Και συμφωνώ οτι καλύτερα να οδηγεί ο κάθε πιτσιρικάς το δικό του μηχανάκι έχοντας ακούσει 5 πράγματα παρά να ανεβαίνει σε άλλους
Και τι κάνεις μου λένε όταν βρέχει, βρέχομαι απαντάω, και άμα χιονίσει? Κάθομαι σπιτάκι μου και πετάω χιονόμπαλλες σε κανά περαστικό. Γιατί ? άμα είχα χιόνισει θα πάρω το αμάξι? Σε κανά τοίχο θα καταλήξει.
Μετά από περιέργεια ανοίγω καμιά σελίδα κατασκευαστή αυτοκινήτων να χαζέψω, για να δούμε τι πουλάνε από 4τροχα? Πέφτει το μάτι μου σε έαν έτσι ομορφούλι-αεράτο cross-over-suv-μπασταρδο-4χ4-οικογενειακό με "έξυπνη 4κίνηση"- καλά εγώ τι θα κάνω εκεί μέσα το βλάκα?
Φορτωμένο με της Παναγιάς τα μάτια, ABS, ECS, EDB, CCT, PPT, ADC, ACD, ABCDEFGH.....XΥZ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ τι πάει να πει ανεξάρτητος σταθεροποιητής μεταβαλόμενης πλευρικής- και οριζόντιας ισχύος??? Λες να γίνει καμιά στραβή και να δημιουργήσει καμιά μαύρη τρύπα???
Πάμε στην καμπίνα... οθόνη εδώ οθόνη εκεί, οθόνη παρα-πέρα (video wall έχει??), κουμπιά κουπμιά κουμπάκια, ρε σεις ούτε στο σαλόνι μου δεν έχω τόση τεχνολογία.
Κάποτε έπερνες ένα ascona και το έβαζες φέτες, αλλά το έβαζες ρε γαμώτο, δε σε έβαζε αυτό, άμα δεν ήξερες σε ΄εστελνε αυτό όπου ήθελε.
Κάποτε φτιάχνανε αυτοκίνητα για οδηγούς με ψυχή που σκέπτονταν, σήμερα σκέπτονται τα μηχανήματα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ που πριν από κάθε στροφή πρέπει να βάλουν πρώτη, αν
είχαν και βοηθητική πρώτης θα την καρφώνανε κι αυτή.
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΣ ΒΡΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, εμένα μου αρέσει να πετάω σε 2 ρόδες και οδηγάω ο ίδιος, όχι να πάω σαν το πρόβατο πίσω από τα άλλα πρόβατα.
Γιατί έχουνε μείνει ακόμα μερικοί που δεν είμαστε χέστηδες και δεν το παίζουμε ωραίοι και γρήγοροι μέσα σε ηλίθια 4τροχα με δερμάτινο σαλόνι και γεμάτο ηλεκρτρονικά ντζιρτζιλόνια.
δες την παρακάτω φωτό, όχι ακριβώς ασκόνα αλλά..
'68 ford thundirbird tudor
V8 427ci (7,0L), auto, p/s, air con, 3 seater front bench,4 power windows, auto door locks, intermident wiper switch, steering wheel with lateral movement, driver's arm rest, map lights.
Το είδα σε ένα χωράφι το '99. Δεν το έδινε με τίποτε. Μετά από 7 χρόνια κατάφερα και το πήρα.
140527
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
'68 ford thundirbird tudor
V8 427ci (7,0L), auto, p/s, air con, 3 seater front bench,4 power windows, auto door locks, intermident wiper switch, steering wheel with lateral movement, driver's arm rest, map lights.
Το είδα σε ένα χωράφι το '99. Δεν το έδινε με τίποτε. Μετά από 7 χρόνια κατάφερα και το πήρα.
:a8: Για βάλε καμιά φωτογραφιούλα τόση δα. :p
vestromas
07/09/2008, 18:24
Aν το εχεις σενιαρη, θελουμε φωτο οπωσδηποτε. Πολυ νταβατζιλιδικο αυτοκινητο.
Φιαξε μας!
devil's animal
07/09/2008, 18:37
ωραιος ο μπομπιρας!!
:beer: :beer: :beer:
TOLISTOLAROS
07/09/2008, 19:33
Βάψτο πορτοκαλί με αυτοκόλλητα και πάρε με τηλ να το δω!:lol: :rotflmao: :lol: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Βάψτο πορτοκαλί με αυτοκόλλητα και πάρε με τηλ να το δω!:lol: :rotflmao: :lol: :beer:
μάλλον θα εννοείς κάτι τέτοιο..πορτοκαλί μπορεί να έναι μόνο ένα charger.
140657
LARISEOS
07/09/2008, 21:05
ολα τα μικρα γουσταρουν μηχανες , αλλα προσοχη ,,,,,οταν ημουνα 5 με ανεβασε ο θειος μου να με παει μια βολτα με την μηχανη του, εγω τρελαθηκα . στην πορεια 100 μετρα εβαλα καταλαθος το ποδι στην εξατμησει.
-δεν εκανα τπτ,,,,,,κοκαλοσα! ο 8ειος μου με κατεβασε πιο κατω χωρις να καταλαβει τπτ!
τοσο μεγαλη ητανε η χαρα μου , ισωσ και εγω να μην εννιωσα πονο! (εκεινη την στιγμη)
γιατι ολο το καλοκαιρι πηγε χαμενο , ,, το θυμαμαι ακομα,,,!
TOLISTOLAROS
07/09/2008, 21:10
μάλλον θα εννοείς κάτι τέτοιο..πορτοκαλί μπορεί να έναι μόνο ένα charger.
Η Νταίζη πάει πακέτο;:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Ρε δικό σου είναι;Μεγεια και καλές κόντρες με το Ροσκο!!
Αν προσέξεις το avatar μου έχει μια Hayabusa General Lee...
Go General...gooooo!!!
airamhag
07/09/2008, 21:14
χμμμ..
δρομος..
καταλληλη μουσικη
και ταξιδευεις κ μεταφορικα.. :beer:
μονο που δεν εχουμε τις αμερικανικες ευθειες..( κ το οδοστρωμα βεβαιως-βεβαιως):sick:
ΥΓ.του αξιζει κ μια καλλιτεχνικη φωτο..
zimouras
07/09/2008, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ολα τα μικρα γουσταρουν μηχανες , αλλα προσοχη ,,,,,οταν ημουνα 5 με ανεβασε ο θειος μου να με παει μια βολτα με την μηχανη του, εγω τρελαθηκα . στην πορεια 100 μετρα εβαλα καταλαθος το ποδι στην εξατμησει.
-δεν εκανα τπτ,,,,,,κοκαλοσα! ο 8ειος μου με κατεβασε πιο κατω χωρις να καταλαβει τπτ!
τοσο μεγαλη ητανε η χαρα μου , ισωσ και εγω να μην εννιωσα πονο! (εκεινη την στιγμη)
γιατι ολο το καλοκαιρι πηγε χαμενο , ,, το θυμαμαι ακομα,,,!
Ο σοφός Soichiro σκέφτηκε να βάλει την εξάτμιση χαμηλά στο hornet. :p :beer:
zimouras
07/09/2008, 21:22
χμμμ..
δρομος..
καταλληλη μουσικη
και ταξιδευεις κ μεταφορικα.. :beer:
μονο που δεν εχουμε τις αμερικανικες ευθειες..( κ το οδοστρωμα βεβαιως-βεβαιως):sick:
ΥΓ.του αξιζει κ μια καλλιτεχνικη φωτο..
δεν πειράζει έχουμε στροφιλίκι.... και ξέρουμε να γέρνουμε. :a54:
airamhag
07/09/2008, 21:33
δεν πειράζει έχουμε στροφιλίκι.... και ξέρουμε να γέρνουμε. :a54:
:look:
για να γειρεις με αυτο πρεπει να πεσεις σε γκρεμο ... :eek:
και
ΥΓ. ανοιξε επιτελουσ αυτο το π.δ μελους... :o
zimouras
07/09/2008, 22:42