PDA

View Full Version : Athletic Tape??

McTalas
06/09/2008, 14:29
Ξερετε που μπορω να βρω στο νετ ή σε μαγαζι "Athletic Tape" ? ειναι αυτες οι κολυτικες ταινιες που τις φορανε για να προστατευουνε το δερμα/αρθρωσεις, τις φορανε και οι παγκωσμιοι κατω απο τα γαντια για προστατευουν τις κεφαλες των μετακαρπιων και των φαλαγγων των χεριων.

700_Thespieis
07/09/2008, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Ξερετε που μπορω να βρω στο νετ ή σε μαγαζι "Athletic Tape" ? ειναι αυτες οι κολυτικες ταινιες που τις φορανε για να προστατευουνε το δερμα/αρθρωσεις, τις φορανε και οι παγκωσμιοι κατω απο τα γαντια για προστατευουν τις κεφαλες των μετακαρπιων και των φαλαγγων των χεριων.

Δοκιμασε φαρμακειο η κατι σαν Intersport..

:wave2:

bentouza
07/09/2008, 15:28
απλο τειπ θα ζητησεις απο μαγαζι με αθλητικα.

δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι αυτο που ψαχνεις.
αυτα τα φορανε στο βολευ αν δεις για να σταθερωποιησουν κλειδωσεις απο καποιο δαχτυλο ή στο μποξ τυλιγουν τα χερια τους.

ισως αν φασκιωθεις να προστατεψει "απλωνωντας" την πιεση απο χτυπημα και περιοριζοντας την κινηση που θα κανει καποια αρθρωση αν πιεστει..
αλλα δεν θα μπορεις να κουνησεις το χερι σου

McTalas
07/09/2008, 16:39
οχι ρε παιδια!Δεν με καταλαβατε, εγω τα θελω για να μην πληγωνονται τα χερια απο την πολυωρη χρηση των γαντιων, οχι για προστασια απο πεσιμο...

Trans
18/09/2008, 09:53
εγώ θα σοy πρότεινα απλό tape (απο φαρμακείο). Επίσης, ζήτα και "αράχνη". Είναι μια μαλακία που την βάζεις πριν το tape στο χέρι, πόδι, όπου θες, και από πάνω περνάς το tape. Αποτέλεσμα να μην κολλάει το tape πάνω στο δέρμα και να μην ταλαιπωριέσαι με το βγάλσιμο...

Ας είναι καλά το handball:D

sober
18/09/2008, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
εγώ θα σοy πρότεινα απλό tape (απο φαρμακείο). Επίσης, ζήτα και "αράχνη". Είναι μια μαλακία που την βάζεις πριν το tape στο χέρι, πόδι, όπου θες, και από πάνω περνάς το tape. Αποτέλεσμα να μην κολλάει το tape πάνω στο δέρμα και να μην ταλαιπωριέσαι με το βγάλσιμο...
:D

Σωστοοοοοςςςςςςςς !! :o

snow
18/09/2008, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
οχι ρε παιδια!Δεν με καταλαβατε, εγω τα θελω για να μην πληγωνονται τα χερια απο την πολυωρη χρηση των γαντιων, οχι για προστασια απο πεσιμο...

αν παρεις τειπ..μπορω να σου γραψω ,πως να κανεις επιδεση του καρπου σου ,η οτι αλλο 8ες να προστατεψεις απο κακωσεις...το τειπ σε προστατευει απο κακωσεις,περιοριζοντας το ευρος κινησης της αρ8ρωσεις,οποτε να 3ες οτι δεν 8α ειναι τοσο ανετο,για πολυωρη χρηση:winka: