View Full Version : ΜΟΤΟ = ΕΞΑΡΤΗΣΗ
paulopoulos
08/09/2008, 08:01
Αν είναι δυνατόν... Καλύτερα να έπερνα πρέζα.. Τόσα χρόνια με τα μικρά τα μηχανάκια ήμουν μια χαρά.. Τα έβλεπα σαν μεταφορικό μέσο μέσα στην πόλη. Από τότε που πήρα το ΧΤ ασχολούμε σαν ναρκωμανής. Τώρα θέλω να την δώσω και να πάρω μεγαλύτερη, με περισσότερο γκάζι. Και πάλι νομίζω πως δεν θα είμαι ευχαριστημένος. Άντε να είχα και τα λεφτά να περισσέουν θα έλεγα όλα οκ. Θα ανοίξω ένα κέντρο απεξάρτησης για μηχανόβιους.
ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.
Ταξιδευτής
08/09/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
Αν είναι δυνατόν... Καλύτερα να έπερνα πρέζα.. Τόσα χρόνια με τα μικρά τα μηχανάκια ήμουν μια χαρά.. Τα έβλεπα σαν μεταφορικό μέσο μέσα στην πόλη. Από τότε που πήρα το ΧΤ ασχολούμε σαν ναρκωμανής. Τώρα θέλω να την δώσω και να πάρω μεγαλύτερη, με περισσότερο γκάζι. Και πάλι νομίζω πως δεν θα είμαι ευχαριστημένος. Άντε να είχα και τα λεφτά να περισσέουν θα έλεγα όλα οκ. Θα ανοίξω ένα κέντρο απεξάρτησης για μηχανόβιους.
ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.
+1 :lol: :lol: :lol: Ετσι ακριβως φιλε! Να φανταστεις τις Δευτερες που μαζευομαστε στο Δελεαρ, ενας παει πανω κατω σουζα φωναζοντας πχ "Με λενε Νικοοοοοοο καιιιιι ειμαι καλαααααααααααααα" και ολοι οι αλλοι φωναζουμε "Και ο Νικος ειναι καλα!!!!" :lol: :lol: :lol:
ΥΓ. Εξαιρειται ο Παπ που το προβλημα ειναι εκ γενετης και ο Μακις5006 μας που απλα ειναι φιρμα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
08/09/2008, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
και ο Μακις5006 μας που απλα ειναι φιρμα!!!
Εμάς τις φίρμες να φοβάστε μ'αυτού του είδους τις εξαρτήσεις !:cool: :lol: :rotflmao:
:a47: :a47:
Ταξιδευτής
08/09/2008, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμάς τις φίρμες να φοβάστε μ'αυτού του είδους τις εξαρτήσεις !:cool: :lol: :rotflmao:
:a47: :a47:
:nono: Ποτε! :nono:
Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη Μακη μου! :blush: :a07: :blush:
makis206
08/09/2008, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
:nono: Ποτε! :nono:
Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη Μακη μου! :blush: :a07: :blush:
Αυτά μας κάνετε εσείς τα φαν κλαμπ και σηκώνουμε ψηλά τον αμανέ μετά εμείς...!:lol:
σε διαρροή φλάντζας σωλήνα υδραυλικού τιμονιού οφείλεται Νικόλα, no need to worry :look:
:lol: :beer: :lol: