View Full Version : Ktm Μεταχειρισμενα
Giannis_77
09/09/2008, 03:14
Ρε μαγκες εχω να κανω μια ερωτηση που μπορει να φανει ηλιθια.Εχω ενα Honda Cr 250 και ενδιαφεομαι πολυ για μια Ktm 640 Lc4 η μια γυρω στα 400 κυβικα αλλα οπως και να χει την θελω μεταχειρισμενη...Για ποιον λογο ολοι αποφευγουν τα μεταχειρισμενα Ktm ομως περα απ το λιωσιμο??Και τα Service τους ειναι ακριβα?
κοιτα φιλε εγω εχω το ktm lc4 640 και θα ηθελα σου πω οτι ενταξει μερικοι τα λιωνουν,εγω τωρα το πουλαω γιατι αγορασα ενα kawasaki z 750 και δεν μπορω να εχω δυο μηχανακια,τα σερβις ολα του ειναι κανονικα και δεν μου εχει παρουσιασε προβλημα,οταν κανεισ καλο σερβις καθε φορα χωρις να σκεφτεσαι τα χρηματα,οτι πληρωνεις παιρνεις!!!φ
prospathise na breis na to pareis apo idiwth na psyxologhseis ton idiokthth...
kathe 2500 ladia kathe 5000 balbides, tsek se ladia kai nera mia fora tis 3 meres
den tha sou bgalei tipota... merika bgalane ragisma kefalis... mono ayto...
alloi pou milane gia roleman strofalou kai tetoia einai logv kakhs ejaerwshs kata thn allagh ladioy... phgaine th moto se ejousiodotimeno synergeio:wave2:
Giannis_77
09/09/2008, 13:45
και αυτα τα μηχανακια πως τα μεταχειριζεσαι οσον αφορα την οδηγηση?βγαζουν καθολου προβληματα με το πολυ σταματα στα φαναρια πχ?
Giannis_77
09/09/2008, 13:51
και θερμοκρασια ανεβαζουν ευκολα?
Από εκεί και πέρα... Κάθε Τετάρτη Μάστορα... Η κεφαλήτου κυλίνδρου που ραγίζει είναι συχνό πρόβλημα από ότι έχω ακούσει.
figo-migo
18/09/2008, 16:11
Αφού έχεις Honda και ξέρεις πάρε κανά XR καλύτερα....για καλό και για κακό!!:lol:
karadrift
14/01/2009, 18:58
τα μοτερ των LC4-DUKE ειναι λιγο μπουρδελα.
κοιτα για EXC.πολυ πιο αξιοπιστα αν αντεχεις την σελα.
για ταξιδιο δεν κανει,αλλα αν το θες για σουζες και παντιλικια ειναι οτι ονειρευτικες.
notakos600
15/01/2009, 09:25
Συγνώμη και με όλο το θάρρος, αλλά αν το μηχανάκι που αγόρασα καινούργιο και έσκασα ένα σκασμό λεφτά, μου ράγιζε κεφαλή να πάει να μαμηθεί η εγγύηση.
Θα το έκαιγα έξω από το εξουσιοδοτημένο, αυτό δεν λέγεται κ@ύλα, κορο'ι'ιδία το λέμε στο χωριό μου.
Όσο για μεταχειρισμένο, εκεί παίζεις λόττο κανονικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Συγνώμη και με όλο το θάρρος, αλλά αν το μηχανάκι που αγόρασα καινούργιο και έσκασα ένα σκασμό λεφτά, μου ράγιζε κεφαλή να πάει να μαμηθεί η εγγύηση.
Θα το έκαιγα έξω από το εξουσιοδοτημένο, αυτό δεν λέγεται κ@ύλα, κορο'ι'ιδία το λέμε στο χωριό μου.
+900:beer:
ΥΓ: Απο το ιδιο χωριο ειμαστε...:lol:
socratis
15/01/2009, 16:03
καλή και σχολαστική συντήρηση (όπως έγραψε και ο ΚαΤαΝας) και σωστή χρήση, δηλαδή όχι σκίσιμο κρύο, όχι τέρμα γκάζι παρατεταμένα και ζωηρό δούλεμα στις σωστές στροφές, όπως σε κάθε μεγάλο μονοκύλινδρο( όχι λίγες στροφές, μεγάλη σχέση και τέρμα γκάζι - να σκορτσάρει)
αν το μηχανάκι που αγόρασα καινούργιο και έσκασα ένα σκασμό λεφτά, μου ράγιζε κεφαλή
θα το έκαιγα έξω από το εξουσιοδοτημένο.
Αν το μηχανάκι είναι κτμ, το καίς και χωρίς να σου ραγίσει κεφαλή...
:rotflmao: :bigcry:
Eγώ αγόρασα το δικό μου 640 2002 με 8.000 το 2004 και απο τότε έχω κάνει 58.000 και εκτώς απο μπαταρία στα 40.000 δέν έχει βγάλει κανένα άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής.... κάνει τα σέρβις του κάθε 5.000 και του αλλάζω τα λάδια κάθε 2.500. Και να το άλλαζα πάλι ktm θα έπαιρνα... (αντε να βγεί και τo adv690!)