View Full Version : ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟ
ΓΝΩΜΕΣ , ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΤΟ
ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ Υ ΠΕΡΒΩ ΤΑ 125cc.ΝΟΜΙΖΩ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ HUSQVARNA 610 SMR, TO WR 250X KAI ΙΣΩΣ ΤΟ FAZER 600. Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ??????????
xristoforos
10/09/2008, 20:21
Για τι χρίση το θες και ως πόσα ?
Το FAZER 600 καλό . Η Africa Twin δεν σου αρέσει καθόλου ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΑΖ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ HUSQVARNA 610 SMR, TO WR 250X KAI ΙΣΩΣ ΤΟ FAZER 600. Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ??????????
Κατασταλαξε πρωτα στο ΤΙ θελεις να κανεις με το μοτοσακο που με το καλο θα αγορασεις.
Ποσα λεφτα θα δωσεις, για να προτεινουμε
Α
Και πατα το caps lock :D
devil's animal
10/09/2008, 22:54
ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ Υ ΠΕΡΒΩ ΤΑ 125cc.ΝΟΜΙΖΩ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ HUSQVARNA 610 SMR, TO WR 250X KAI ΙΣΩΣ ΤΟ FAZER 600. Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ??????????
διαφορετικα μηχανακια αυτα που λες..
πες μας την χρηση που θα του κανεις και ποσα λεφτα δινεις..
α,και αν θες καινουργιο ή μεταχειρισμενο...
και βλεπουμε.
:wave2:
Κάνε μια αναζήτηση....
Μεταφερόμαστε στα μοντέλα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Για τι χρίση το θες και ως πόσα ?
Το FAZER 600 καλό . Η Africa Twin δεν σου αρέσει καθόλου ?
η Αφρικα βγαινει καινουργια? :D
περαν της πλακας ,καλη μηχανη , αξιοπιστη αλλα μεχρι εκει . Η νεοτερη που μπορεις να βρεις θα ειναι 6 ετων και θα καιει ~2 λιτρα παραπανω στα 100 χλμ απο ολα τα τελευταια μοντελα της κατηγοριας ..
προσωπικα θα ηθελα πραγματικα να εχω μια αλλα (πλεον) για συναισθηματικους λογους και οχι για καθημερινη χρηση η για οτιδηποτε αλλο..
παλικαρια χτεσ ετυχε κατι κ επρεπε να βγω επειγοντως, λοιπον τη μηχανη τη θελω για καθημερινη χρηση σε πολη (ηρακλειο κρητης) αλλα θελω να μπορω να παω κ μια βολτα με σταθερα 120 χλμ χωρις προβλημα. θελω μηχανη και για να μειωσω λιγο την καταναλωση καυσιμου που καιω με το αυτοκινητο και γιατι δε βρισκω παρκινγκ με τιποτα στο κεντρο.
οσον αφορα τα χρηματα εχω μπροσταντζα 2000 Ευρω και τα υπολοιπα δοσεις,σκεφτομαι πιο πολυ καινουριο αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος.
:dizzy:
xristoforos
12/09/2008, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
η Αφρικα βγαινει καινουργια? :D
περαν της πλακας ,καλη μηχανη , αξιοπιστη αλλα μεχρι εκει . Η νεοτερη που μπορεις να βρεις θα ειναι 6 ετων και θα καιει ~2 λιτρα παραπανω στα 100 χλμ απο ολα τα τελευταια μοντελα της κατηγοριας ..
προσωπικα θα ηθελα πραγματικα να εχω μια αλλα (πλεον) για συναισθηματικους λογους και οχι για καθημερινη χρηση η για οτιδηποτε αλλο..
Φίλε derd
Μην καταπιέζεσαι :nono: :nono: :nono: :nono:.
Πάρε ένα Africa να γουστάρεις :a08:
και τρώγοντας έρχεται η όρεξη :a54:.
:bigcry: ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 610 SMR ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ HUSQVARNA?H' NA ΠΑΡΩ ΥΑΜΑΗΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Κ FAN?ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ SMR EINAI ΕΡΩΤΑΣ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Κ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Φίλε derd
Μην καταπιέζεσαι :nono: :nono: :nono: :nono:.
Πάρε ένα Africa να γουστάρεις :a08:
και τρώγοντας έρχεται η όρεξη :a54:.
και V-strom και Africa ντεν γινεται..
....καθημερινη χρηση σε πολη ........μια βολτα με σταθερα 120 χλμ ...............μειωσω λιγο την καταναλωση καυσιμου ...................
bmw g650 x country abs.
taksidiotis25
16/09/2008, 20:15
μπα δε θα προτεινα το παραπανω μοντελο.
γιατι δε κοιτας για κανενα vstrom
xristoforos
16/09/2008, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
και V-strom και Africa ντεν γινεται..
Πούλα το V-strom και πάρε 2 Africa , η’ 1 και τα ρέστα για ασφάλειες και καβατζα :smokin: .
Λύσης υπάρχουν φιλε derd :wave2: .
Πούλα το V-strom και πάρε 2 Africa , η’ 1 και τα ρέστα για ασφάλειες και καβατζα :smokin: .
Λύσης υπάρχουν φιλε derd :wave2: .
Μετα δεν θα υπαρχουν λεφτα για βενζινη.. :D :D :D :D
Το συγκεκριμενο μοντελο της husqvarna κατα τη γνωμη μπορεις να το εμπιστευτεις αφοβα αρκει να του κανεις τα προβλεπομενα σερβις του χωρις να τα παραμελεις, το κοστος συντηρησης του δεν το γνωριζω αλλα ξερω οτι δεν ειναι μεγαλο γιατι sm 610 (ετσι γραφεται) δεν ειναι 510 smr ή 450 smr που ειναι οι αγωνιστικες εκδοσεις.
Το wr250x φαινεται υποσχομενο μοντελο και ομορφο, σιγουρα ομως δεν θα σου προσφερει το μικρο ταξιδακι τοσο ευκολα οσο το 610, και ι τιμη τους δεν εχει μεγαλη διαφορα,
το wr250x αν δε κανω λαθος κοστιζει κοντα στα 7 χιλιαρικα!
Οσο για το fazer 600 δεν εχω να σου πω και παρα πολλα απο προσωπικη εμπειρια, ολοι λιγο πολυ ξερουμε πως ειναι το καλυτερο για ταξιδια, ανετο, γρηγορουτσικο και με καλη καταναλωση σε λογικες ταχυτητες.
Στα θετικα της μηχανης αυτης βαζω τη προστασια απο αερα που θα εχεις με τον ανεμοθορακα.
Τωρα οπως ειπες εφοσον το θελεις για πολη κυριως , κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ειναι το 610, ειναι μηχανακι που θα χωνεσαι παντου στη κινηση με εξαιρετικη ευκολια , θα ανεβωκαταβαινεις πεζοδρομια +++ , με αλλα λογια ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, και οταν φτασει η ωρα για ταξιδακι θα το κανεις με 130 σταθερα ανετα με μοναδικο μειονεκτημα τον αερα επειδη δεν θα εχεις ανεμοθορακα, αλλα αυτο για μενα ειναι θεμα συνηθειας και καλου κρανους.
Οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε φιλε!:beer: