View Full Version : Αυξησεις Διοδιων ...
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/12/1562363.htm
:D
:yuck:
Operater
12/09/2008, 13:27
Ενας λόγος παραπάνω να περνάμε τα διόδια, ανευ σταματημού! :mad:
Τα έργα θα εκτελούνται κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μην εμποδίζεται η ροή των οχημάτων ... Ναι ξερω, το 'χουμε ξαναζησει, ειδικα απο το 2000 και μετα παμπολλες φορες.
Για κοιτα ρε κατι πραγματα, να πληρωνουμε τους δρομους που προπληρωσαμε :mad:
και κάτι άλλο θα πρέπει να αυξηθεί:
.
.
.
.
.
.
.
....... τα "μαύρα"που θα πρέπει να φάνε στις επόμενες εκλογές όλοι όσοι εδώ και πολλά χρόνια μας πίνουν το αίμα. Όσο αυτό το ξεχνά ο Έλληνας, και πάει και τους ξαναψηφίζει, τόσο μεγαλύτερες αυξήσεις θα τρώει και βέβαια σε αυτή την περίπτωση, καλά να πάθει.
lakou636
12/09/2008, 15:26
Αν και ειμαι κατα,μου φαινεται οτι η μονη λυση εμεινε το ξηλωμα τησ πινακιδασ.....
ημαρτον
μεχρι που θα φτασει ο τραμπουκισμοσ?
ασ φτιαξουν πρωτα τον δρομο και μετα ας τα πανε στο θεο...
να πληρωνω τουλαχιστον κατι που αξιζει...οχι μια μ@λ@κι@ και μιση....
the_passenger
12/09/2008, 15:52
Το μόνο που έμεινε είναι ..ή να βάζουμε βαζελίνη για να μή μας τσούζει ..ή να τους γ@μ@@με εμείς με κάποιον τρόπο αλλά δεν ξέρω με ποιόν......... :smokin:
Προτείνω όλοι στα διόδοια με "χοντρά" ωστε να μή μπορούν να εξυπηρετήσουν κ να τα ανοίγουν αναγκαστικά. ΟΛΟΙ. καλή ιδέα;
:look:
Δεν είναι κακή ηδέα .
Σκέψου μόνο την έκφραση του υπαλλήλου όταν δει κανένα 200 ή 500€
:hypnotize :uplate: :look: :wacko: :sick: :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Δεν είναι κακή ηδέα .
Σκέψου μόνο την έκφραση του υπαλλήλου όταν δει κανένα 200 ή 500€
:hypnotize :uplate: :look: :wacko: :sick: :eek:
και να σε γεμίσει μονόλεπτα αδειάζοντας το τσουβάλι που θα έχει δίπλα του. :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
και να σε γεμίσει μονόλεπτα αδειάζοντας το τσουβάλι που θα έχει δίπλα του. :smilea:
Τα οποια θα δωσεις στο επομενο διοδιο ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τα οποια θα δωσεις στο επομενο διοδιο ;)
Μονόλεπτα από ρέστα 500?; Πρέπει να περάσεις 23948723786 διόδια για να τα τελειώσεις. :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Μονόλεπτα από ρέστα 500?; Πρέπει να περάσεις 23948723786 διόδια για να τα τελειώσεις. :D
Πες μου οτι το εκανες με το μυαλο τη πραξη..
Αυτο μονο και τελος
:beer:
Εχουμε παθει ανοσια πλεον οταν ακουμε τη λεξη αυξηση.....αυξηση... χτυπα κ' αλλο θα το αντεξω..... σκιστε μας σεμνα και ταπεινα :rotflmao:
μ'αρεσει που πριν λιγο καιρο συζηταγαμε οτι αυτα τα διοδια ειναι παρανομα και δεν πρεπει να τα πληρωνουμε...
τωρα ας τη φαμε τη ψωλια για να μαθουμε να μιλαμε κιολας...
:lol: :lol: :lol:
έχω να πληρώσω διόδια από το 2002. Η πινακίδα έχει φύγει προ πολλού.
Τρελάθηκα που άκουσα χθες στις ειδήσεις ότι τώρα έχει 1 ευρώ για μοτό και θα πάει 1,90 !!!
ρε μλκς που μας κυβερνάτε, που έχετε δει αύξηση 90% !!!! και τους ακούμε να λένε τις μλκιες τους άπραγοι ???
ε, ας στα διάλα πια, τα έχουνε #αμίσει όλα :mad:
οικόπεδα, ακίνητα, αυτοκίνητα, φόρους, πάγια...και πόσα άλλα γμτπτνα μου :hypnotize :confused:
και ύστερα ψήφισαν το μεροκάματό τους από 367 ευρώ να πάει 389 γιατί δεν βγαίνουν ????!!!!
μηνιαία σύνταξη παίρνουν κάποιοι άνθρωποι !!! και εσείς μιλάτε για μεροκάματο ????!!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
αποφασίζουμε και διατάζουμε ??? :mad:
το νου σας ρε μην προκαλείται γιατί ο κόσμος αγριεύει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Προτείνω όλοι στα διόδοια με "χοντρά" ωστε να μή μπορούν να εξυπηρετήσουν κ να τα ανοίγουν αναγκαστικά. ΟΛΟΙ. καλή ιδέα;
:look:
ενα αυτο ..........
λοιπον ακουτε ........σταματας στα διοδια ,βαζεις σταντ,βγαζεις τα γαντια ,βγαζεις το κρανος ,ανοιγεις το τανκ μπαγκ ,βγαζεις το πορτοφολι ,βγαζεις το 2 ευρω .........πληρωνεις κιριλε ............και ξανα βαζεις μεσα το πορτοφολι,βαζεις το κρανος ,βαζεις τα γαντια .......κοιτας λιγο τα ελαστικα ,καθαριζεις τα μυγακια ,λιγο σπρει στην αλυσιδα ,τρως ενα τυροπιτακι ,λιγο εμφιαλωμενο νερο ,μετα καβαλας και φευγεις σαν κυριος ...........
GAP: 07:26:785" :evil: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ενα αυτο ..........
λοιπον ακουτε ........σταματας στα διοδια ,βαζεις σταντ,βγαζεις τα γαντια ,βγαζεις το κρανος ,ανοιγεις το τανκ μπαγκ ,βγαζεις το πορτοφολι ,βγαζεις το 2 ευρω .........πληρωνεις κιριλε ............και ξανα βαζεις μεσα το πορτοφολι,βαζεις το κρανος ,βαζεις τα γαντια .......κοιτας λιγο τα ελαστικα ,καθαριζεις τα μυγακια ,λιγο σπρει στην αλυσιδα ,τρως ενα τυροπιτακι ,λιγο εμφιαλωμενο νερο ,μετα καβαλας και φευγεις σαν κυριος ...........
GAP: 07:26:785" :evil: :lol:
Ναι ρε φιλε ολα καλα αυτα που γραφεις αλλα το 1,90 που θα σκασεις για μηχανη το θεωρω προκληση
Κανονίζετε εκδρομή.
5-6 μηχανές , και παραπάνω να είναι ακόμα καλύτερα.
Σταματάτε πριν τα διόδια και ξεκάνει ένας ένας να πάει να περάσει.
Όλοι βγάζετε 100 € και κάνετε τις πάπιες , σφυρίζετε χαζά , λέτε ότι μόλις το βγάλατε από την τράπεζα , ότι χθες πληρωθήκατε και ότι άλλο γουστάρετε.
Που θα πάει θα το πάρουν πρέφα ότι απλά είναι μια αντίδραση
Κανονίζετε εκδρομή.
5-6 μηχανές , και παραπάνω να είναι ακόμα καλύτερα.
Σταματάτε πριν τα διόδια και ξεκάνει ένας ένας να πάει να περάσει.
Όλοι βγάζετε 100 € και κάνετε τις πάπιες , σφυρίζετε χαζά , λέτε ότι μόλις το βγάλατε από την τράπεζα , ότι χθες πληρωθήκατε και ότι άλλο γουστάρετε.
Που θα πάει θα το πάρουν πρέφα ότι απλά είναι μια αντίδραση
Και γιατι να μην μαζευτουμε καμια χιλιαδα η και παραπανω την κυριακη στα διοδια στον Αγ.Στεφανο , με ενα τυπωμενο φυλλαδιακι και ενα πανο που να γραφει ποσο αδικο ειναι να πληρωνουμε αυτα τα λεφτα , να τα μοιραζουμε στους οδηγους και να κανουμε και κανα τσαμπουκα αμα λαχει να ουμ.:smokin:
Ακρα του ταφου σιωπη.:lol:
Οσο στα διόδια της πάτρας, το ePass δεν έχει μπάρα, δεν θα δούνε ούτε τί χρώμα κράνος έχω.
Όταν θα βάλουν μπάρα όπως και στα υπόλοιπα διόδια, απλώς θα σταματάω, θα χαιρετάω και θα φεύγω.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και γιατι να μην μαζευτουμε καμια χιλιαδα η και παραπανω την κυριακη στα διοδια στον Αγ.Στεφανο , με ενα τυπωμενο φυλλαδιακι και ενα πανο που να γραφει ποσο αδικο ειναι να πληρωνουμε αυτα τα λεφτα , να τα μοιραζουμε στους οδηγους και να κανουμε και κανα τσαμπουκα αμα λαχει να ουμ.:smokin:
MESA mazepse kosmo kai ipologise kai enan akoma ( emena )
gia tetoioy idoys tsampoyka trelenomai.
πολυ καλη ιδεα...
αλλα θυμαμαι κατι παιδια απο τις σχολες που ειχαν κανει μια ωραια μαγκια(τωρα φανταζεστε απο ποια παραταξη:p )
ειχαν παει στη γεφυρα Ριου-Αντιριου και κραταγαν σε ενδειξη διαμαρτηριας τις μπαρες των διοδιων ανοιχτες,και περασαν καμια χιλιαρα αυτοκινητα τουλαχιστον...
κοστος για τα @@,12*1000=12,000?,μεσα σε μια ωριτσα περιπου...
Θυμάσαι που κάποτε μια γνωστή λεσχη του χωρου ειχε οργανωσει κατι τετοιο?
Μπήκε σε όλα τα φόρουμ, λέγανε οτι θα μαζευτόυν μηχανάκια και μηχανάκια...
Τελικά 30 άτομα με το ζορι ηταν παροντες...
Ολοι απο τον καναπέ μας ξέρουμε να διαμαρτυρόμαστε...:beer:
1,90 για ποιούς δρόμους??? που πηγαίνεις βόλτα και γυρίζεις με "κομμένη" μέση???
για να μαζευόμαστε :)
Εγω παντως εκτος απροοπτου για κανα ΣΚ ειμαι μεσα...
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Τα ξερω πολυ καλα και γι'αυτο το λογο το προτεινω, να δω αντιδρασεις.
Το τι εγινε παλια δεν μου δινει καμια ελπιδα για το αυριο.
Αν θελετε ανοιγω ενα θεμα μονο με αυτο για να δηλωσουμε συμμετοχες και να δουμε αν ειναι εφικτη η ιδεα.
Τι λετε, να την κανω και βλεπουμε.:look:
Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να γίνει μια προσπάθεια..
Operater
13/09/2008, 13:44
.......
Τι λετε, να την κανω και βλεπουμε.:look:
Μέσα! Ευκαιρία να ξεσκονίσουμε το φωτοτυπικό στη δουλειά! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
:nono: :nono:
141423
φυγαμαν !!!!!!!
:smokin:
ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!
και 100 να μαζευτούμε και να πάμε με τάξη και σειρά να περάσουμε τα διόδια πληρώνοντας με 100σταρικο, τον ντόρο θα τον κάνουμε!
φωνάζουμε και τα ΜΜΕ
βγάζουμε και φυλλάδια
100 μοιρασμένοι σε 3-4 πύλες και με αργούς ρυθμούς πληρωμής, σε 10 λεπτά, θα δημιουργήσουμε μια ουρά απο την Ελευσίνα μέχρι την ομόνοια:evil:
kerasaki
14/09/2008, 13:13
Απαραδεκτοι οι καννιβαλοι!
Απο 2 και 2.5 σε 2.8 για τα αυτοκινητα και
απο 1 σε 1.9!!! για τις μηχανες? 90% πανω?
Σιγουρα αν οι αυτοκινητιστες ειχαν τετοια αυξηση θα γινοταν χαμος στα μμε,
για δρομο που δεν υφισταται κιολας!
Παρολο που ειμαι αντιθετος στην αφαιρεση πινακιδας, μου φαινεται πως στα ταξιδια μου πλεον θα με συνοδευει πατω απο τη σελα:nono:
"Η συγκεκριμένη λύση απαιτεί το ξερίζωμα 55 πεύκων, αλλά, οι υπεύθυνοι διαβεβαιώνουν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να περιορισθεί η απώλεια στα 15. Κάθε άλλη λύση, όπως η παράκαμψη, κρίθηκε ότι θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο φυσικό περιβάλλον και γι αυτό απορρίφθηκε. "
δεν πιστευω να εχουν προβλημα, μετα τις περσινες φωτιες δεν εχουν μεινει και πολλα
Η κατά 90% αύξηση στα διόδια είναι όντως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ...
το να συμβαίνει όμως αυτό και στην καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών είναι ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα που θα μπορούσα να ακούσω...
Αν είναι δυνατόν να ζητάνε αύξηση διοδίων για την ντροπή της Ευρώπης... Αν και μέχρι τώρα συνήθως πλήρωνα, από αύριο δεν ξαναπληρώνω ότι και να κάνουν...
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα οι μοτολέσχες να ενεργοποιηθούν...Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε να αυξάνονται τα διόδια σε έναν δρόμο που σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή για εκατοντάδες δολοφονίες οδηγών...
kalgeorge
15/09/2008, 21:01
mesa kai egw pano :wave2:
LARISEOS
15/09/2008, 21:13
επειδη δεν πληρωνω ποτε αλλα βλεπω πωσ καποιεσ βλαμενες μολισ βλεπουν μηχανες περνουν ενα μπλοκ και σου γραφουν την πινακιδα ,,,,,αν και πιστευω πωσ δεν μπορουναι να κανουν παλι τπτ με αυτο!!!!
προτηνω,,,,,,,βεβαια δεν ξερω με τουσ μπατσουσ τη γηνεται,,,,,αλλα πρωχτεσ που περνουσαμε απο τα διοδια κοντα στην κατερινη ,,,οι μπατσοι γελουσαν με την τυπησα στα διοδια που πρωσπα8ησε να γραψει ολουσ τουσ αρι8μους!
αρα αμα σταματασ λιγο πριν τα διοδια το κολασ και το ξεκολασ μετα! μονο και μονο για σπασιμο αξηζει να βγαλουμε ενα αυτοκολιτο που να λεει κατι ,,,,,,,,,,,να κατουραει τα διοδια ασ πουμε !
141702
LARISEOS
15/09/2008, 21:16
βγαζουμε ενα αυτοκολιτο με μια πινακιδα τυχαια,,,,,,,και θα γραφουν ολα τα διοδια την ιδια πινακηδα!!!!!
αχαχαχαχαχαχ τι γελιο θα πεσει οταν το παρουν χαμπαρι!!!!!:beer:
Να δώσω πινακίδα απο μηχανή Ζητά? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AIΣΧΟΣ!:mad:
Μετα την επικειμενη επιστροφη των ηλιθιων και αναποτελεσματικων τεκμηριων για τις μοτο,αυξησεις και στα διοδια και μαλιστα περα απο καθε λογικη.Πως ειναι δυνατον ενα οχημα με το 1/4 του ογκου και βαρους ενος μικρου ΙΧ να πληρωνει τα 2/3 του αντιστοιχου τιμηματος και μαλιστα για δρομους που αποτελουν στην πλειοψηφια τους ασφαλτινες εκατομβες?Φανταζομαι οταν το δικτυο της αρπαχτης ολοκληρωθει οι τιμες θα αυξηθουν και αλλο.
Για να μην αναφερθω στις μηχανολογικες και τοπογραφικες σκατομελετες τους(το μαθαμε εδω και χρονια πια το κολπο συμπιεσης του κοστους που καταληγει να γινει εχοχικο στην μυκονο) οπου οι μπαριερες δολοφονοι ,η μακαβρια τσιμεντουρα και η απουσια πλεγματων για να μην περνανε τα ζωα τον δρομο, παραμενουν ο αγνωστος χ σε μια χωρα που εχει εκσυγχρονιστει ως προς την βιτρινα αλλα παραμενει ιδεολογικα καπου μεταξυ εμφυλιου και χουντας.
Λοιπον το αποφασισα τερμα οι πληρωμες οπως και η πινακιδα.Γιατι εγω να ειμαι νομοταγης την στιγμη που το ιδιο το κρατος με κλεβει στεγνα και με εχει γραμμενο ως δικυκλιστη στα αρχιδια του??Κλεφτες εσεις κλεφτης και εγω.Τοσα χρονια πια το παραμυθι το κανουμε ανετα διπλωματικη.
Αν αποφασιστει κινητοποιηση θα κατεβω απο τα βορεια αμεσως.
LARISEOS
15/09/2008, 22:26
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=66180
:beer: :beer: :beer: :beer:
mats8282
15/09/2008, 23:43
Μην φοβαστε βρε....Θα πεσει η βενζινη που κατεβηκε στα 100$ το βαρελι και θα μπορουμε να πληρωνουμε διοδια...
Αλλα ξεχασα...Οι τιμες στα βενζιναδικα μονο ανεβαινουν,δεν πεφτουν...
Αντε και καλα τεκμηρια :beer:
Ταξιδευτής
16/09/2008, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Η κατά 90% αύξηση στα διόδια είναι όντως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ...
το να συμβαίνει όμως αυτό και στην καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών είναι ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα που θα μπορούσα να ακούσω...
Αν είναι δυνατόν να ζητάνε αύξηση διοδίων για την ντροπή της Ευρώπης... Αν και μέχρι τώρα συνήθως πλήρωνα, από αύριο δεν ξαναπληρώνω ότι και να κάνουν...
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα οι μοτολέσχες να ενεργοποιηθούν...Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε να αυξάνονται τα διόδια σε έναν δρόμο που σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή για εκατοντάδες δολοφονίες οδηγών...
+απειρο σε ολους!
Και που να δεις φιλε Τεο οταν ολοκληρωθουν τα ..."εργα" στην Κορινθου-Πατρων που το αντιτιμο θα παει στα 10 ευρω οπως εμαθα! :mad:
Μεσα και εγω για οποιαδηποτε κινητοποιηση. :wave2:
Ποιός θα κανονίσει την συγκέντρωση????
Ποιός θα κανονίσει την συγκέντρωση????
Κανενας.....
Ταξιδευτής
16/09/2008, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
επειδη δεν πληρωνω ποτε αλλα βλεπω πωσ καποιεσ βλαμενες μολισ βλεπουν μηχανες περνουν ενα μπλοκ και σου γραφουν την πινακιδα ,,,,,αν και πιστευω πωσ δεν μπορουναι να κανουν παλι τπτ με αυτο!!!!
προτηνω,,,,,,,βεβαια δεν ξερω με τουσ μπατσουσ τη γηνεται,,,,,αλλα πρωχτεσ που περνουσαμε απο τα διοδια κοντα στην κατερινη ,,,οι μπατσοι γελουσαν με την τυπησα στα διοδια που πρωσπα8ησε να γραψει ολουσ τουσ αρι8μους!
αρα αμα σταματασ λιγο πριν τα διοδια το κολασ και το ξεκολασ μετα! μονο και μονο για σπασιμο αξηζει να βγαλουμε ενα αυτοκολιτο που να λεει κατι ,,,,,,,,,,,να κατουραει τα διοδια ασ πουμε !
Νομιζω οτι ενα τετοιο αυτοκολλητο θα ηταν ισως προκλητικο.... Δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν καλη ιδεα αυτο... Αλλο η δικαιη διαμαρτυρια και αλλο η κοροιδια.
Απο την αλλη με τετοιο ΘΡΑΣΣΟΣ που εχουν τους χρειαζεται και με το παραπανω! ΠΟΛΥ ευχαριστως να πληρωνω διοδια... Και σε δρομους που το αξιζουν οπως η ΑΟ και η Γεφυρα Ριου πληρωνω και δεν λεω απολυτως τιποτα, αλλα οχι ρε πστ μου να αυξανεις 100% τα διοδια για τη μηχανη σε ενα δρομο καρμανιολα οπως η Πατρων...
Και να μου το αυξανεις ΞΑΝΑ μεσα σε ενα χρονο;;; :mad:
Αιχρη και ελλεεινη απατη και κοροιδια!!! :mad:
Δεν θελω να βγαλω πινακιδα αλλα με ολα αυτα δεν ξερω πια τι να κανω... :sad: :sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κανενας.....
Γιατί ρε παιδιά ???
Δεν έχουμε την δύναμη ?? ή την θέληση???
Αρκετοί είναι αυτοί που είπαν ότι είναι μέσα με την παρουσία τους
Ταξιδευτής
16/09/2008, 12:18
Ασε τον Σλιπερ να λεει. Οποιος ΔΕΝ θελει ΔΕΝ συμμετεχει. Ας συμμετασχουμε εμεις τα κοροιδα! :rolleyes:
Ζεφυρε, ενα νεο θεμα σχετικα με αυτο θα ηταν καλη ιδεα... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ασε τον Σλιπερ να λεει. Οποιος ΔΕΝ θελει ΔΕΝ συμμετεχει. Ας συμμετασχουμε εμεις τα κοροιδα! :rolleyes:
Ζεφυρε, ενα νεο θεμα σχετικα με αυτο θα ηταν καλη ιδεα... :wave2:
+++++1000000
:beer: :beer: :beer:
Περιμένω το θέμα για να δηλώσω συμμετοχή…..
Κανενας.....
Λογω μοτο.γρ ή λογω @@ιων??:confused:
Λογω μοτο.γρ ή λογω @@ιων??:confused:
Λόγω χρόνου, διάθεσης και της από τώρα γνώσης ότι μία Α.Ε. (η οποία προεισπράττει έσοδα για κάτι που ΘΑ φτιάξει στο μέλλον - τι μαλάκας είμαι.... δεν έφτιαχνα μία κατασκευαστική, και με 1-2 γνωστους πολιτκούς να έπαιρνα εγώ την δουλειά) η οποία έχει κάνει μελέτες οικονομετχνικές και βασίζεται σε αυτά τα έσοδα (από μοτο/ΙΧ/ΔΧ κλπ), θα αλλάξει τα έσοδά της επειδή μαζεύτηκαν 100- 200-300-1000 μηχανές και έδωσαν κάτι φυλλάδια;
Ποιος θα τα τυπώσει;
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τυχόν μαλακίες που θα γίνουν εκεί;
κλπ κλπ.....
Μετά θα έχει και πορτοκαλάδα στο mall;
Ταξιδευτής
16/09/2008, 12:38
Λόγω χρόνου, διάθεσης και της από τώρα γνώσης ότι μία Α.Ε. (η οποία προεισπράττει έσοδα για κάτι που ΘΑ φτιάξει στο μέλλον - τι μαλάκας είμαι.... δεν έφτιαχνα μία κατασκευαστική, και με 1-2 γνωστους πολιτκούς να έπαιρνα εγώ την δουλειά) η οποία έχει κάνει μελέτες οικονομετχνικές και βασίζεται σε αυτά τα έσοδα (από μοτο/ΙΧ/ΔΧ κλπ), θα αλλάξει τα έσοδά της επειδή μαζεύτηκαν 100- 200-300-1000 μηχανές και έδωσαν κάτι φυλλάδια;
Ποιος θα τα τυπώσει;
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τυχόν μαλακίες που θα γίνουν εκεί;
κλπ κλπ.....
Μετά θα έχει και πορτοκαλάδα στο mall;
ΕΛΕΟΣ πια ρε Νικο! :mad:
Γ@μω τον αρνητισμο σου πια!!!! :mad: :mad: :mad:
Αμα ειναι ετσι να κατσουμε ολοι στο κ@λοδαχτυλο μας και να τελειωνει η υποθεση! :mad:
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ! :mad:
ΣΤΑ ΔΙ@Λ@ ΠΙΑ! :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΕΛΕΟΣ πια ρε Νικο! :mad:
Γ@μω τον αρνητισμο σου πια!!!! :mad: :mad: :mad:
Αμα ειναι ετσι να κατσουμε ολοι στο κ@λοδαχτυλο μας και να τελειωνει η υποθεση! :mad:
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ! :mad:
ΣΤΑ ΔΙ@Λ@ ΠΙΑ! :yuck:
Εσύ βγάλε από τον κώλο σου, την σωλήνα του μέτρου που κουβαλάγατε παλιά και πήγαινε όπου σε φωτίσει... το κωλοδάχτυλό σου.
Ταξιδευτής
16/09/2008, 12:44
Εσύ βγάλε από τον κώλο σου, την σωλήνα του μέτρου που κουβαλάγατε παλιά και πήγαινε όπου σε φωτίσει... το κωλοδάχτυλό σου.
:) Ωραια και ωριμη απαντηση! :wave2:
Σεμνά ρε παιδιά ……..
Είναι και νωρίς !!!!!
Ένα καλό πάμε να κάνουμε
Μην το γαμήσουμε…..
Γιατί ρε παιδιά ???
Δεν έχουμε την δύναμη ?? ή την θέληση???
Αρκετοί είναι αυτοί που είπαν ότι είναι μέσα με την παρουσία τους
+1
Ισως δεν ιδρωσει καν το αυτι τους , ισως ομως πετυχουμε κατι
Μια προσπαθεια πρεπει να γινει.
:wave2:
200-300-1000 μηχανές και έδωσαν κάτι φυλλάδια;
Ποιος θα τα τυπώσει;
Νικόλα, και όλοι σας !!!!
φτιάξτε το κείμενο σε ένα αρχείο και στείλτο μου στο email μου, πείτε μου και ποσότητα,
και την εργασία μου την βάζω δώρο. θα πληρώσουμε ότι μου στοιχίσουν τα χαρτιά διά όσους :beer:
και plz ξεκολλείστε και μην τσακώνεστε για άσχετα θέματα :sun: ας προσπαθήσουμε έστω για κάτι
thanks;)
αν και για μένα η λύση είναι μία και την εφαρμόζω χρόνια τώρα....μην πληρώνετε τα διόδια
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
+1
Ισως δεν ιδρωσει καν το αυτι τους , ισως ομως πετυχουμε κατι
Μια προσπαθεια πρεπει να γινει.
Πάμε πάλι από την αρχή.... τα διόδια τα διαχειρίζεται, πλέον, μία Α.Ε.
Ενάντια σε ποιον θα πάμε; Σε μια ιδιωτική επιχείρηση; Που σε αφήνει, αντί κάποιου ποσού που ΕΚΕΙΝΗ κρίνει το πόσο θα είναι, να μπεις στον ΔΙΚΟ της δρόμο;
Ενάντια σε ποιον θα πάμε; Σε μια ιδιωτική επιχείρηση; Που σε αφήνει, αντί κάποιου ποσού που ΕΚΕΙΝΗ το πόσο θα είναι, να μπεις στον ΔΙΚΟ της δρόμο;
Οχι ρε συ Νικο, δεν παμε να κανουμε αγωγη σε κανενα (Μ)πουστη.
Εγω πιο πολυ το σκεφτομαι ως σπασιμο νευρων προς καποιους οι οποιοι σπαζουν τα δικα μας νευρα χρονια τωρα. Μια αντιδραση, τιποτα αλλο.
Ενάντια σε ποιον θα πάμε; Σε μια ιδιωτική επιχείρηση; Που σε αφήνει, αντί κάποιου ποσού που ΕΚΕΙΝΗ το πόσο θα είναι, να μπεις στον ΔΙΚΟ της δρόμο;
όντως άμεσα δεν πρόκειταινα επιτύχουμε τίποτα.
οκ θα μοιράσουμε τα φυλλάδια και ???? ....αυτό είναι όλο....ξεχάστηκε μετά.
Αλλά και από την άλλη εάν δεν προσπαθήσουμε, βολεύονται ακόμα περισσότερο και συνεχίζουν στην ίδια τακτική της "πούτσας με το μέτρο".....σε όλους τους τομείς της ζωής....
εκεί στηρίζονται στο ότι ο έλληνας δεν ενώνεται και λειτουργεί ο καθένας για την πάρτη του και την οικογένειά του.....
έτσι θα μας πηδάνε στεγνά για μια ζωή....
keep σκύφτινγκ in four
Ταξιδευτής
16/09/2008, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
όντως άμεσα δεν πρόκειταινα επιτύχουμε τίποτα.
οκ θα μοιράσουμε τα φυλλάδια και ???? ....αυτό είναι όλο....ξεχάστηκε μετά.
Αλλά και από την άλλη εάν δεν προσπαθήσουμε, βολεύονται ακόμα περισσότερο και συνεχίζουν στην ίδια τακτική της "πούτσας με το μέτρο".....σε όλους τους τομείς της ζωής....
εκεί στηρίζονται στο ότι ο έλληνας δεν ενώνεται και λειτουργεί ο καθένας για την πάρτη του και την οικογένειά του.....
έτσι θα μας πηδάνε στεγνά για μια ζωή....
keep σκύφτινγκ in four
+1000 !!!! ΕΤΣΙ! :wave2:
Στον αρνητισμο οτι τιποτα δεν θα αλλαξει στηριζονται οι @$@@$@!!!!!! :mad:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! :mad:
ΥΓ. Νικολα, ανοιξε νεο θεμα αδερφε να το κρατησουμε καθαρο...
Για περαστε. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=66213) :)
Ενάντια σε ποιον θα πάμε; Σε μια ιδιωτική επιχείρηση; Που σε αφήνει, αντί κάποιου ποσού που ΕΚΕΙΝΗ κρίνει το πόσο θα είναι, να μπεις στον ΔΙΚΟ της δρόμο;
Ενταξει και τι εγινε.Ετσι και αλλιως το κρατος περα απο τις στενοτατες-τρυφεροτατες επαφες με τις διαφορες -και πολυ μεγαλες ΑΕ-εχει καταντησει και το ιδιο μια τεραστια μπιζνα.Ουσιαστικα ειναι σαν να εναντιωνομαστε απεναντι σε αυτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Ενταξει και τι εγινε.Ετσι και αλλιως το κρατος περα απο τις στενοτατες-τρυφεροτατες επαφες με τις διαφορες -και πολυ μεγαλες ΑΕ-εχει καταντησει και το ιδιο μια τεραστια μπιζνα.Ουσιαστικα ειναι σαν να εναντιωνομαστε απεναντι σε αυτο.
Εκείνο το ανέκδοτο με την αρκουδα και το κυνήγι την θυμάσαι;
panagiotispapa
16/09/2008, 15:25
Νομίζω ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Μπορείς άνετα να παρακάμψεις όλα τα διόδια, νόμιμα, κάνοντας κάποια χιλιόμετρα στην Παλιά Εθνική. Το εφαρμόζω εδώ και καιρό τώρα, ο δρόμος είναι πάντα άδειος και δεν νομίζω να έχω χάσει ποτέ πάνω από 10 λεπτά σε χρόνο μέχρι να ξαναβγώ στην Νέα Εθνική.
Παραδείγματα (extra χρόνος από αυτόν που θα έκανες άμα πλήρωνες διόδια):
Λουτράκι-Κινέτα < 10 λεπτά,
Ελευσίνα-Μέγαρα < 10 λεπτά,
έξοδος λίγο πριν από τα διόδια για Τρίπολη στο Σπαθοβούνι - είσοδος από Αρχαία Νεμέα < 10 λεπτά,
Άγιος Στέφανος - Σχηματάρι: ο δρόμος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ευθεία και μπορείς άνετα να πηγαίνεις με 100-120 km/h
Διόδια Τραγάνας (γυρνώντας για Αθήνα) < 10 λεπτά
και παρόμοια ισχύουν σχεδόν για όλα τα διόδια ως την Θεσσαλονίκη.
Μπορείς άνετα να μην ξαναπληρώσεις ποτέ διόδια με μοναδικό κόστος να φτάσεις στον προορισμό σου λίγο αργότερα. Μάλιστα, σε ένα ταξίδι με πολλά χλμ στην Εθνική (> 250χλμ), είναι μια ευχάριστη αλλαγή το να κάνεις μερικά χλμ εκτός Εθνικής, ξεκουράζεσαι από την μονοτονία.
Μικρή Λουλού
16/09/2008, 15:31
δεν εχεις δικιο.
ακομα και ετσι ως εχει η Ε.Ο ειναι απειρως ασφαλεστερη απο την παλια που περνας μεσα απο οοολα τα χωρια (με οτι αυτο σημαινει) διασχιζεις αρκετες φορες τις σιδηροδρομικες γραμμες,περνας απο κτηματα και δεν συμμαζευεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
δεν εχεις δικιο.
ακομα και ετσι ως εχει η Ε.Ο ειναι απειρως ασφαλεστερη απο την παλια που περνας μεσα απο οοολα τα χωρια (με οτι αυτο σημαινει) διασχιζεις αρκετες φορες τις σιδηροδρομικες γραμμες,περνας απο κτηματα και δεν συμμαζευεται...
Άσε που σε λίγο καιρό θα βάλουν και διόδια σε όλες τις εισόδους της Ε.Ο., όπως παλιότερα....
το πλεον εκνευριστικο πραμα με τον sniper ειναι οτι δυστυχως σε αυτα που λεει εχει δικιο.:sad:
Μικρή Λουλού
16/09/2008, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το πλεον εκνευριστικο πραμα με τον sniper ειναι οτι δυστυχως σε αυτα που λεει εχει δικιο.:sad:
μπαρδον???
δεν αντεληβην..????
δλδ κυριος,εγω δεν εχω δικιο σ'αυτα που γραφω..?????:mad:
ΕΕΕΕΕΕ????????????:mad: :mad:
απαιτω απο τουδε και στο εξης να εκνευριζεσαι ισοποσα και στα δικα μου,ακους?????:mad: :mad:
α στα διαλα ποια με δαυτους...:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Κι ο Θανάσης ρε.... Καμιά φορά... :lol:
μπαρδον???
δεν αντεληβην..????
δλδ κυριος,εγω δεν εχω δικιο σ'αυτα που γραφω..?????:mad:
ΕΕΕΕΕΕ????????????:mad: :mad:
απαιτω απο τουδε και στο εξης να εκνευριζεσαι ισοποσα και στα δικα μου,ακους?????:mad: :mad:
α στα διαλα ποια με δαυτους...:mad:
εσυ εχεις δικιο σε αλλο θρεντ ρε ποντιε !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
16/09/2008, 15:59
Ο Νικος εχει δικιο σε αυτα που λεει, τα ξερουμε και εμεις...
απλα εγω προτιμω να κανω κατι ( ότι και αν ειναι αυτο ) εστω και με πιθανοτητα μια στις χιλιες να ¨θορυβηθουν¨ καποιοι, παρα να κατσω και να δεχτω κατι - που σιγουρα θα περασει βεβαια - μενοντας τελειως απραγος..
προτιμω να δειξω οτι ΔΕΝ ειμαι τοσο μ@λ@κ@ς οσο νομιζουν και δεν περνανε ολες οι μ@λ@κιες τους στο ντουκου
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
....
προτιμω να δειξω οτι ΔΕΝ ειμαι τοσο μ@λ@κ@ς οσο νομιζουν και δεν περνανε ολες οι μ@λ@κιες τους στο ντουκου
Ναι αλλά κάθε 4 χρονάκια οι άλλοι πάνε και τους ψηφίζουν....
Είσαι δεν είσαι μαλάκας έτσι θα σου φέρονται.... Επειδή είσαι ανάμεσα σε μαλάκες.... If you know what I mean :winka:
panagiotispapa
16/09/2008, 16:09
Μικρή Λουλού, Sniper έχετε και οι δύο δίκιο.
Ο επαρχιακός δρόμος σίγουρα έχει τους κινδύνους του.
Τα διόδια σε όλες τις εισόσους της Ν.Ε.Ο θα ξαναλειτουργήσουν (ήδη λειτουργούν τα διόδια στο Κρυονέρι, λίγο πριν τα McDonalds, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πριν 2 χρόνια δεν λειτουργούσαν).
Για να κάνουμε ταμείο
- 20% αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας
- επαναφορά τεκμηρίου
- >200% αύξηση στα διόδια μέσα στα επόμενα 5 χρόνια...
- βενζίνα σταθερά πάνω από 1.1Ε το λίτρο (με προοπτικές να φτάσει μέχρι τον ουρανό)
δλδ θα θες τουλάχιστον τα διπλάσια λεφτά για να κάνεις την ίδια απόσταση που έκανες πριν 3 χρόνια (και δεν νομίζω να διπλασιάστηκαν οι μισθοί τα τελευταία 3 χρόνια)
:sad:
Ο Νικος εχει δικιο σε αυτα που λεει, τα ξερουμε και εμεις...
απλα εγω προτιμω να κανω κατι ( ότι και αν ειναι αυτο ) εστω και με πιθανοτητα μια στις χιλιες να ¨θορυβηθουν¨ καποιοι, παρα να κατσω και να δεχτω κατι - που σιγουρα θα περασει βεβαια - μενοντας τελειως απραγος..
δεν διαφωνω γιωργη.
και εγω θα κανω οτι μπορω.
απλα εκανα τη διαπιστωση οτι ο νικος εχει δικιο.
kalgeorge
16/09/2008, 16:29
sniper : το ξερω νικολα...και εγω δεν παταω να ψηφισω...ή οταν ειναι υποχρεωτικο θα ψηφισω κατι ασχετο....
troop: γιωργαρα καλα-σωστα εκανες...απλα μου φαινεται καπως για το συγκεκριμενο θεμα να κατσω σπιτι απλα και να πω-.....ρε τους π@@@`@δες, το εχουν παρακανει....
αντε γιατι το εχουν γα@@@ το θεμα
sniper : το ξερω νικολα...και εγω δεν παταω να ψηφισω...ή οταν ειναι υποχρεωτικο θα ψηφισω κατι ασχετο....
.....
Τώρα αν σε πω εγώ μαλάκα θα παρεξηγηθούμε; :confused:
kalgeorge
16/09/2008, 16:48
Τώρα αν σε πω εγώ μαλάκα θα παρεξηγηθούμε; :confused:
για πε :confused:
Μικρή Λουλού
16/09/2008, 17:19
κοριτσια,σταματηστε τις μεσημεριανες μπυρες...
ας ηρεμησουμε λίγο ρε παιδια!!
σε λιγο δεν θα χρειαζομαστε αυτους να μας ξεκανουνε γιατι θα τα'χουμε καταφερει μονοι μας!!!:lol: :lol:
μεγαλα παιδια ειμαστε,θα κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει καλυτερα.
δεν ειναι θεμα εξυπναδας,ουτε αντιπ[αραθεσης..
αντε μη γαμησω τιποτα μεσημεριατικο....:smokin:
Μικρή Λουλού
16/09/2008, 17:20
αντε μη γαμησω τιποτα μεσημεριατικο....:smokin: [/B]
οχι ρε γμτ...
τωρα που το'πα αυτο,πεινασα..!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ρε πουστη μου,μονο εγω μπορω να κανω quote στον εαυτο μου..!!!!:smokin: )
kalgeorge
16/09/2008, 17:25
κοριτσια,σταματηστε τις μεσημεριανες μπυρες...
ας ηρεμησουμε λίγο ρε παιδια!!
σε λιγο δεν θα χρειαζομαστε αυτους να μας ξεκανουνε γιατι θα τα'χουμε καταφερει μονοι μας!!!:lol: :lol:
μεγαλα παιδια ειμαστε,θα κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει καλυτερα.
δεν ειναι θεμα εξυπναδας,ουτε αντιπ[αραθεσης..
αντε μη γαμησω τιποτα μεσημεριατικο....:smokin:
μην τρελενεσαι...δνε τσακωνομαι με τον νικο....
απλα δεν καταλαβα που ειναι η αντιρηση του σε αυτο που ειπα.
Μικρή Λουλού
16/09/2008, 17:30
μην τρελενεσαι...δνε τσακωνομαι με τον νικο....
.
αλοιμονο ρε Γιωργη,μεταξυ μας..????:beer: :beer:
(ουτε αυτο επιασε ρε γαμωτη... :sad: )
Εκείνο το ανέκδοτο με την αρκουδα και το κυνήγι την θυμάσαι;
Η λογικη του "δεν θελω να κανω τιποτα"δεν μου λεει κατι,ουτε και οι μηδενιστικες σου αποψεις.Αφου τα παντα βασιζονται στην λογικη της αρκουδας και του κυνηγου δεν υπαρχει λογος ουτε να το συζηταμε.
Τι ΑΕ και παπαριές μας λέτε ρε παιδιά?
Σοβαρευτείτε, διαχείριση κάνει η ΑΕ. Δεν είναι ιδιοκτησία της ο δρόμος.
Δηλαδή αν είναι παράνομο να κλείσουμε τα διόδια ώστε να χάσει έσοδα η ΑΕ τότε νομιμοοπιείται αυτή να κλείσει της Ε.Ο επειδή απλά γουστάρει.
Σοβαρευτείτε, υπάρχουν όροι στην σύμβαση που προβλέπει τι θα κάνουν και πότε. Υπάρχουν επίσης νόμοι και κανονισμοί της Ε.Ε που ορίζουν τα όρια κάθε σύμβασης.
Απλά εγρήγορση θέλει απο τον κόσμο ώστε να πιάσουν δικηγόροι δουλειά και να ξεσκονίσουν όλους τους όρους των συμβάσεων.
Μωρ' θα τη βγάλω καμμιά ώρα την πινακίδα, που θα πάει, θα τη βγάλω και θα κάνω ότι δεν τους βλέπω!!:mad: :mad: :mad: :a43: :a37: :a45: :a39: