View Full Version : Παπαδες
mats8282
30/01/2008, 23:56
Αν και δεν μου αρεσει η εφημεριδα δειτε ενα παλιο,σχετικα,αρθρο (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14396&m=D06&aa=1) για την εκκλησιαστικη περιουσια.Το αρθρο και τα νουμερα ειναι του 2005.
Για παραδειγμα
υπαρχουν λεει 6,700 νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου που στο συνολο τους κατεχουν την εκκλησιαστικη περιουσια.Μοναστηρια,μονες κτλ κτλ
161,000,000 ευρω πληρωνει το κρατος στους κληρικους.10% ειναι ο φορος της κεντρικης διοικησης η οποια ειχε 14.462.700 ευρώ εσοδα με βάση τον προϋπολογισμό του 2005.Αλλα 2.268.100 ευρώ θα εισπραχθούν ως έκτακτα έσοδα. Δαπανη 4,300,000Ε για 100 ιεραρχες και μερικους ιεροκυρηκες.
Βεβαια ο συγγραφεας λεει <<H εικόνα που αποκαλύπτεται για την περιουσία της Εκκλησίας είναι ότι είναι «ζάπλουτη, αλλά ρακένδυτη» και αυτό διότι δεν μπορεί ούτε να αποτιμηθεί, ούτε να αξιοποιηθεί αυτή η περιουσία>>
Ε βεβαια που να μετρας τωρα..Παρε τα εσοδα της κεντρικης διοικησης που οντως στην Αττικη απο μονη της δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο και ασε τα υπολοιπα στην τυχη τους...
6,700 ισολογισμους ποιος καθεται να κανει..... Και αληθεια ποιος ελεγχει τα πραγματικα εσοδα τους???Την διοικηση της Μεγαλοχαρης στην Τηνο που μια φορα περασα απεξω και κουδουνιζανε σακια που αδειαζανε απο νομισματα για 10 λεπτα????Το μοναστηρι της Χοζοβιωτισσας που εχει την μιση Αμοργο????Και τα λοιπα και τα λοιπα και τα λοιπαααα.....
mats8282
30/01/2008, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ακριβώς αυτό :beer:
Το δικο μου timing ειναι καλυτερο απο των ΜΜΕ και το δικο σου οποτε δεν θα σταματησω να αναπτυσω επαναστατικη δραση στο φλορουμ :smokin:
:lol:
project.breeze
31/01/2008, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Το δικο μου timing ειναι καλυτερο απο των ΜΜΕ και το δικο σου οποτε δεν θα σταματησω να αναπτυσω επαναστατικη δραση στο φλορουμ :smokin:
:lol:
Συνέχισε την επαναστατική σου δράση καθώς εγώ θα τραγουδάω:
Πάγωσε η τσιμινιέρα
κ απέξω από την πύλη
εργατες μαζεμένοι συζητάνε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
OΛΟΙ ΟΙ ΓΚΟΥΕΒΑΡΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ??
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.
Οι θρησκείες είναι το όπιο των λαών, και,
το κόμμα η ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ.
mats8282
31/01/2008, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
OΛΟΙ ΟΙ ΓΚΟΥΕΒΑΡΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ??
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.
Οι θρησκείες είναι το όπιο των λαών, και,
το κόμμα η ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ.
Αφου το λεει ο Τζημας του ποδοσφαιρου :wave2:
ΥΓ Ο Τζημας ο κανονικος ποιος ειναι?Ενας ψιλολιγνος με μεγαλη μυτη??
ΥΓ2 Μαλλον χρειαζεσαι καθοδηγηση φιλε Terens ελα μια βολτα απο τα γραφεια της νεολαιας.....
Αφου το λεει ο Τζημας του ποδοσφαιρου :wave2:
ΥΓ Ο Τζημας ο κανονικος ποιος ειναι?Ενας ψιλολιγνος με μεγαλη μυτη??
ΥΓ2 Μαλλον χρειαζεσαι καθοδηγηση φιλε Terens ελα μια βολτα απο τα γραφεια της νεολαιας.....
Φιλαράκο,
όταν εγώ χτύπαγα τις γκόμενες του Ρήγα που βγαίναν για ψάρεμα,
ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ.
:wave2:
mats8282
31/01/2008, 09:18
Φιλαράκο,
όταν εγώ χτύπαγα τις γκόμενες του Ρήγα που βγαίναν για ψάρεμα,
ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ.
Φιλε οταν εγω περναγα την πορτα της νεολαιας του Κομματος(με Κ)ηταν σε προηγουμενη ζωη γιατι δεν ειμαι ενταγμενος σε κανενα κομμα στην παρουσα.
ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ??
Καλα χτυπαγες τις γκομενες του Ρηγα,οταν ειμουνα σπερματοζωαριο :rolleyes: , και δεν εμαθες να γραφεις?
Μηπως εισουνα εσατζης και τις χτυπαγες κυριολεκτικα?Μια στο κεφαλι και παρτες κατω?
Και στην τελικη οσο διαφορα ηλικιας και να εχουμε εαν δεν εχεις να πεις τιποτα σοβαρο και επι του θεματος καλυτερα να μην μιλας.2 φορες το ανοιξες βλακειες ειπες.Οι κομπασμοι δεν κανουν καλο ουτε η ειρωνια :wave2:
Φιλε οταν εγω περναγα την πορτα της νεολαιας του Κομματος(με Κ)ηταν σε προηγουμενη ζωη γιατι δεν ειμαι ενταγμενος σε κανενα κομμα στην παρουσα.
Καλα χτυπαγες τις γκομενες του Ρηγα,οταν ειμουνα σπερματοζωαριο :rolleyes: , και δεν εμαθες να γραφεις?
Μηπως εισουνα εσατζης και τις χτυπαγες κυριολεκτικα?Μια στο κεφαλι και παρτες κατω?
Και στην τελικη οσο διαφορα ηλικιας και να εχουμε εαν δεν εχεις να πεις τιποτα σοβαρο και επι του θεματος καλυτερα να μην μιλας.2 φορες το ανοιξες βλακειες ειπες.Οι κομπασμοι δεν κανουν καλο ουτε η ειρωνια :wave2:
Δυστυχώς μια και δεν το κατάλαβες προσπάθησα να σε προστατεύσω
από το να μην ανοίξεις αλλο το στόμα σου σε μια ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Έχε τη γνώμη σου ,έχε τις απόψεις σου,
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ............
και μια στιγμή που καλώς ή κακώς ένας ολόκληρος λαός πενθεί,
ΜΗ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ.
Κάποιος άλλος σου τόπε πιο ευγενικά.
ΑΣΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΡΩΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ??
Τόση πρεμούρα σ'έπιασε να κράζεις πάνω στο πτώμα ??
Τι κουβέντα να κάνω , και πως να αντιπαρατεθώ μαζί σου ??
Αφού είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
ΚΑΙ ΤΟ ΗΣΟΥΝΑ,
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Η.
mats8282
31/01/2008, 10:05
Δεν προσπαθησες τιποτα.Εχεις την γνωμη που εχουν μερικοι ακομα.Εγω εχω αλλη.
Ολοκληρος ο λαος δεν πενθει τα ΜΜΕ πενθουν.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.
ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ????????????ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ.....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ-ΠΟΙΟΝ???????????
Διαβασες τιποτα απο αυτα που εγραψα?????
Το μονο σωστο που εγραψες και ειπες μεχρι στιγμης στο θεμα ειναι το Ησουνα.Τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε και ανακριβειες ή κομπασμοι για τις γκομενες του Ρηγα.
Μαζι με,και καλα,<<κατηγοριες>>,εμμεσως πλην σαφως,για κομμουνιστικη δραση στο φορουμ.
project.breeze
31/01/2008, 11:08
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!!!
118933
mats8282
31/01/2008, 11:29
Salam malekom
118936
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αυτό με το Πανεπιστήμιο περίεργο...
Αφού είναι Πανεπιστήμιο Κρήτης & εδώ έχουμε δικό μας Αρχιεπίσκοπο. Είμαστε Αυτοκέφαλη Εκκλησία. Έχουμε τον Ειρηναίο εδώ.
& το μόνο που θα πω γενικά για το όλο thread είναι ΞΕΦΤΙΛΑ.
ο ειρηναίος είναι ο χανίων ο αντίστοιχος του αρχιεπισκόπου πάσης ελλάδος (που ήταν ο χριστόδουλος) είναι το πατριαχρείο στο φανάρι, δε θυμάμαι όνομα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
den mporeis na perimeneis prota na ton thapsoun kai meta?
σωστά όπως κάνουν τώρα οι δελφίνοι
μετά που θα πέσουν σαν τα κοράκια για τη θέση δεν θα τρέχει τίποτα γιατί τις 4 μέρες τον πένθησαν
οποία υποκρισία
αλλά θα μου πεις κι ο χριστόδουλος στη διαδοχή του σεραφείμ τα ίδια δεν έκανε;
ε του τα κάνουν τώρα
κι ο σεραφείμ παραπίσω μπορεί να έκανε τα ίδια κ.ο.κ.
είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας
χρόνια τώρα οι χειρότεροι εκφραστές κάθε θρησκείας είναι οι εξουσιαστές της
Cpt. Haddock
31/01/2008, 12:05
Δείτε αυτό....
http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082&hl=de
ενα δίωρο σχεδόν αλλά αξίζει τον κοπο :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Αναπαύθηκε :(
118948
μαζι με τις ιδεες του...
118955
Cpt. Haddock
31/01/2008, 14:00
Όπως δεκάδες καρκινοπαθείς καθημερινα :rolleyes:
Bavarian
31/01/2008, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όπως δεκάδες καρκινοπαθείς καθημερινα :rolleyes:
:a10:
sergiosm
31/01/2008, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ο ειρηναίος είναι ο χανίων ο αντίστοιχος του αρχιεπισκόπου πάσης ελλάδος (που ήταν ο χριστόδουλος) είναι το πατριαχρείο στο φανάρι, δε θυμάμαι όνομα
Υπάρχους δύο Ειρηναίοι:
Ο Ειρηναίος που είναι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης
http://www.iak.gr/hairetism_arhiep.html
Και ο Ειρηναίος που ήταν Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου
http://www.stigmes.gr/gr/grpages/articles/eirinaios.html
Μην μπερδεύεσαι
mats8282
31/01/2008, 16:04
Καλυτερα για αυτον να μην υποφερει ουτε απο την κωλοαρρωστεια ουτε απο το πανηγυρι που στηθηκε στην μητροπολη 3-4 μερες τωρα..
mats8282
31/01/2008, 17:53
Δείτε αυτό....
Μολις το ειδα και ηταν πραγματικα πολυ ωραιο.
Ειδικα το οτι η Κεντρικη Αμερικανικη Τραπεζα ειναι ιδιωτικη και ανεξαρτητη απο την κυβερνηση δεν το ηξερα....Ουτε τις σχεσεις Αμερικανικου κεφαλαιου και πολεμου οπως τις αναλυουνε στο φιλμ...Μια γενικη ιδεα ειχα και την βεβαιοτητα οτι υπαρχουν...
Μιλαμε δεν πηρα τα ματια μου για 2 ωρες απο τη οθονη :beer:
RaGe_Raptor
31/01/2008, 17:54
Δείτε αυτό....
τι ειναι αληθεια και τι οχι?θα μαθουμε ποτε?το βιντεακι παντως,αν μη τι αλλο,σε κανει να προβληματιστεις...
mats8282
31/01/2008, 17:57
Καπταιν βαλτο ρε φιλε σε τιποτα Γενικες ή Προβληματισμους μπας και το δει και κανενας που δεν ενδιαφερεται για το παπαδαριο :beer:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
[B]Δεν προσπαθησες τιποτα.Εχεις την γνωμη που εχουν μερικοι ακομα.Εγω εχω αλλη.
Ολοκληρος ο λαος δεν πενθει τα ΜΜΕ πενθουν.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.
ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ????????????ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ.....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ-ΠΟΙΟΝ???????????
Διαβασες τιποτα απο αυτα που εγραψα?????
Ποιό αριστερός από μένα αποκλείεται να είσαι.
Το αν δε μπορείς να δεις που και πως θέλω να σε προστατεύσω λυπάμαι,δεν μπορώ να
κάνω κάτι παραπάνω γιαυτό.
Λεβέντη μου είσαι πολύ νέος και γω πολύ μεγάλος για να σου κάνω φιγούρα με τις
Ρηγοπούλες.
Μπορεί και με το ζόρι να μου σηκώνεται τώρα πια.
Δε με πιάνεις,δεν πειράζει,μ'αρέσει που είσαι ΑΕΚΑΡΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ, Τζήμας.
Bavarian
31/01/2008, 19:16
Κι εγώ Αεκάρα είμαι...:beer:
project.breeze
31/01/2008, 20:05
Μαντέψτε τί είμαι εγώ :beer: :beer:
118998
Δείτε αυτό....
Κάπταιν Κάπταιν....αλήθεια έψαξες μήπως να βρείς τον αντίλογο σε όλα αυτά που λέει το φιλμ; Ή το πήγες αμάσητο;
Όλα αυτά που παρουσιάζει η ταινία είναι γνωστές θεωρίες συνωμοσίας από αυτές που λατρεύουν όλοι..και έχουν παρουσιαστεί εκτενώς σε άλλες ταινίες και μάλιστα αναλυτικότερα και χωρίς να γίνονται σούπα όλα μαζί σε μία. Για όλα αυτά τα στοιχεία λοιπόν υπάρχει αντίλογος.
Με μια πολύ γρήγορη γκουγκλιά μπείτε και δείτε τον αντίλογο στο φιλμ που "σου ανοίγει τα μάτια"
James Randy Educational Foundation* Forum:
Thread για την τανία Zeitgeist (http://forums.randi.org/showthread.php?t=85264)
Ο αντίλογος στις θεωρίες συνομωσίας για:
τα θρηκευτικά θέματα της ταινίας (http://members.optusnet.com.au/gakuseidon/God_Who_Wasnt_There_analysis.htm)
Την 11η Σεπτεμβρίου (http://www.loosechangeguide.com/LooseChangeGuide.html)
Τους τραπεζίτες (http://www.geocities.com/CapitolHill/Senate/3616/FedReserveFacts.html)
Τη φορολογία εισοδήματος στην Αμερική (http://docs.law.gwu.edu/facweb/jsiegel/Personal/taxes/F2F.htm)
*What Is JREF (http://www.randi.org/joom/content/view/50/40/)
Α, ναι! Όλα αυτά τα βρήκα επειδή είχα δει την ταινία και με ενθουσίασε με όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που ανέφερε!:wave2: :wave2: :wave2:
Είπαμε πίστευε και μη ερεύνα αλλά όχι και έτσι φίλε μου...:beer:
mats8282
31/01/2008, 20:50
[Ποιό αριστερός από μένα αποκλείεται να είσαι.
Το αν δε μπορείς να δεις που και πως θέλω να σε προστατεύσω λυπάμαι,δεν μπορώ να
κάνω κάτι παραπάνω γιαυτό.
Λεβέντη μου είσαι πολύ νέος και γω πολύ μεγάλος για να σου κάνω φιγούρα με τις
Ρηγοπούλες.
Μπορεί και με το ζόρι να μου σηκώνεται τώρα πια.
Δε με πιάνεις,δεν πειράζει,μ'αρέσει που είσαι ΑΕΚΑΡΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ, Τζήμας.
Ποτε δεν απαντας σε αυτα που σε ρωταει ο αλλος....Η ηλικια ειναι το τελευταιο καταφυγιο του ανικανου να απαντησει σε μερικα πραγματα.
Οσο για τις συγκρισεις φρονηματων τις αφηνω σε εσενα δεν προκειται να κοντραριστω μαζι σου αλλο,δεν το θεωρω απαραιτητο ουτε θα βγαλει καπου :wave2:
Ποτε δεν απαντας σε αυτα που σε ρωταει ο αλλος....Η ηλικια ειναι το τελευταιο καταφυγιο του ανικανου να απαντησει σε μερικα πραγματα.
Οσο για τις συγκρισεις φρονηματων τις αφηνω σε εσενα δεν προκειται να κοντραριστω μαζι σου αλλο,δεν το θεωρω απαραιτητο ουτε θα βγαλει καπου :wave2:
Βρε πουλάκι μου,τη μια βλάκας ,την άλλη ανίκανος.
Βλέπεις ότι απέφυγα να χαρακτηρίσω και σε πάω χαλαρά.
Άφου το θες άκου το λοιπόν .
για να μπω στη διαδικασία να σε πάρω στα σοβαρά και να εμπλακώ σε κουβέντα
σοβαρή μαζί σου,πρέπει πρώτα να κερδίσεις το σεβασμό μου με αυτά που λές,
την ώρα που τα λες και τον τρόπο που τα λες.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ.
ΕΛΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ.
Κι αν περάσεις τις εξετάσεις μετά μπορούμε να μιλήσουμε για θρησκείες,για παπάδες,
για το βασιλιά, για τον Μάρξ και τα κολλητάρια του στο Παρίσι και για όποιον άλλον
γουστάρεις.
Προς το παρόν ,διάβασμα και έλα και στα αθλητικά να σου μάθω και λίγα για
ποδόσφαιρο.
Τέλος γιατί κουράσαμε και το κοινό:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
project.breeze
31/01/2008, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
Είπαμε πίστευε και μη ερεύνα αλλά όχι και έτσι φίλε μου...:beer:
Αυτό επίσης είναι κάτι που όλοι κάνουμε λάθος.Δεν είναι πίστευε και μη ερεύνα.Είναι πίστευε και μη,ερεύνα.Είδες πως αλλάζει η έννοια από ένα , ; :beer:
Αυτό επίσης είναι κάτι που όλοι κάνουμε λάθος.Δεν είναι πίστευε και μη ερεύνα.Είναι πίστευε και μη,ερεύνα.Είδες πως αλλάζει η έννοια από ένα , ; :beer:
I know...αστειευόμενος το έγραψα ...αν και κάπου κάποτε διάβασα οτι πουθενά στις γραφές δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ...με κομμα ή χωρίς. Αντιθέτως είναι γεμάτο με κάτι πράγματα τύπου "μελετάτε τις γραφές" και άλλα τέτοια..;) ;) :wave2: :wave2:
Bavarian
31/01/2008, 23:25
Μαντέψτε τί είμαι εγώ :beer: :beer:
Ε ρε και να μας βγεί ο Καλόν...μουσουλμάνος θα γίνω λέμε :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Υπάρχους δύο Ειρηναίοι:
Ο Ειρηναίος που είναι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης
http://www.iak.gr/hairetism_arhiep.html
Και ο Ειρηναίος που ήταν Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου
http://www.stigmes.gr/gr/grpages/articles/eirinaios.html
Μην μπερδεύεσαι
και πάλι ο αντίστοιχος είναι στο φανάρι
Ωριγένης, 2ος αιώνας ,Αλεξάνδρεια.
Άστα μη τα ανακατεύουμε τώρα γιατί χαμένοι θα βγούμε.
Καλά το πάμε έτσι ελαφριά.
mats8282
01/02/2008, 09:07
Βρε πουλάκι μου,τη μια βλάκας ,την άλλη ανίκανος.
Βλέπεις ότι απέφυγα να χαρακτηρίσω και σε πάω χαλαρά.
Τέλος γιατί κουράσαμε και το κοινό:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Ειπα δεν θα μπλεξω αλλο σε <<κουβεντα>> μαζι σου,αλλα οι 2 βλακειες δεν κανουν εναν ανθρωπο βλακα.Ουτε το να μην μπλεκει σε σοβαρη συζητηση τον κανουν ανικανο.Γενικα παντα.Δεν σε ξερω μπορει να εισαι φοβερος τυπος.
Συμφωνω το κουρασαμε και χωρις ιδιαιτερο λογο....Ελα στα αθλητικα γιατι κατι ειπες για τον Καστιγιο και διαφωνησα ;)
mats8282
01/02/2008, 09:45
Απο http://www.cosmo.gr/News/Hellas/185836.html
Ο μητροπολίτης Καρυστίας, τοποτηρητής του αρχιεπισκοπικού θρόνου, εξήρε το έργο του μακαριστού αρχιεπισκόπου, και πρόσθεσε: «Ο Θεός να μας βοηθήσει να βγάλουμε το διάδοχό το». Διευκρίνισε ότι «δεν υπάρχει κενό εξουσίας», ενώ υπογράμμισε ότι «όλα είναι έτοιμα για την εκλογή της 7ης Φεβρουαρίου». Ερωτηθείς για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο νέος αρχιεπίσκοπος, τόνισε ότι «πρέπει να είναι όσιος, άκακος και αμόλυντος».
<<Κενο εξουσιας>> :eyepop:
<<Πρεπει να ειναι οσιος, ακακος και αμολυντος>> :lol: :rotflmao: :lol:
Που λετε παιδια με το που βγηκαν απο το νεκροταφειο οι αρχιπαπαδες,με τα ΜΜΕ μαζεμενα εκει,αρχισαν τις δηλωσεις για την διαδοχη.Το παιχνιδι εξουσιας.
<<Σειρά μητροπολιτών έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας με δηλώσεις τους έξω από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών και από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου παρατέθηκε επίσημο γεύμα από την Ιερά Σύνοδο.>>
Και μετα σας πειραζουν οσοι μιλανε για την εκκλησια εστω και με προσφατα κοιμισμενο τον προκαθημενο.....
<<Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, είπε ότι «οι ιεράρχες εύχονται να εκλεγεί ο καλύτερος. Να ευχηθούμε να συμπληρώσει το έργο του Χριστοδούλου. Να επιλέξουμε τον αγιότερο». Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο είχε πάρει τις αποφάσεις του και θα ψηφίσει το μητροπολίτης Σπάρτης.>>
Τον ΑΓΙΟΤΕΡΟ??? :rotflmao: :rotflmao:
<<Δήλωσε ότι όταν ο μακαριστός Χριστόδουλός εισήχθη στο Αρεταίειο Νοσοκομείο είδε τον Σπάρτης Ευστάθιο λέγοντας του: «Ο Χριστόδουλος τελειώνει, ετοιμάσου να πας μπροστά, ετοίμασε τον εαυτό σου να ανεβείς ψηλά».>>
Εδω οι ιδιοι δεν τον περιμενανε να πεθανει.Αυτα ειναι τα ιερα και τα οσια που πρεπει να σεβομαστε οι υπολοιποι???