View Full Version : Για Την Προτοβουλια Μοτοσηκλετηστων
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
15/02/2005, 18:29
το τσουκαλι μπηκε στην φωτια και αρχησε να βραζη.
το θεμα ειναι οτι ολοι πρεπει να βωηθησουμε στο μαγηρεμα για να πετηχη η σηνταγη.
καποιοι απο εμας ειτε ειναι σε λεσχες ειτε οχι ειναι προθημοι να βοηθησουν ενεργα σε μια επομενη κηνηση της προτοβουλιας.
για να μπορεσουμε να ειμαστε πιο οργανομενοι θα ηθελα να βαλουν ενα ποστ εδω με το ψευδονυμο τους και απο πιο φορουμ ειναι η να μου στηλουν προσοπικο μηνημα με το τηλεφωνο τους η να μου στηλουν σε μηνημα το τηλεφωνο τους στο κηνητο μου που ειναι 6977 290 361 γιωργος ρουσσος
σκοπος που εβαλα αυτο το ποστ ειναι οτι μολις μαθω οτι ετοιμαζετε καποια κηνηση να σας στηλω μηνημα να μαζευτουμε για να οργανοθουμε.
το παρων ποστ θα μπη και σε αλλα φορουμ.
λογο οτι δεν ξερω πολλα απο κομπιουτερ οσοι δεν το δουνε σε καποιο φορουμ που μπενουν ας το ποσταρουν αυτοι.
ευχαριστω πολυ.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
15/02/2005, 18:31
και πρωτος εγω
γιαγια αρκουδα
ΠΑΡΩΝ
periklisk
15/02/2005, 19:56
periklisk:wave2:
Μη του
Αν δεν βρέχει παπάδες πρωτοσύγκελους άντε και κάνα διάκονο, ώστε να μπορώ να μετακινηθώ από την επαρχία, βρίσκομαι και στην Ελλάδα, μέσα
Κατά κόσμον Κωνσταντίνος
Κι εγω μεσα, ωραριου επιτρεποντος βεβαια.......
stako
powerphot
16/02/2005, 08:50
Μέσα!!!:wave2:
θα εχει και τιποτα κοριτσακια?
ΜΕΣΑ!!! (σοβαρα... με τον ΠυραυλΑκη οπως στο μουσειο το Σαββατο) :beer:
Δεν νομιζω γιωργο - αρκουδα οτι αυτη η κινηση ειναι ενδεδειγμενη.
Δηλαδη
"το τσουκαλι μπηκε στην φωτια και αρχησε να βραζη.
το θεμα ειναι οτι ολοι πρεπει να βωηθησουμε στο μαγηρεμα για να πετηχη η σηνταγη.
καποιοι απο εμας ειτε ειναι σε λεσχες ειτε οχι ειναι προθημοι να βοηθησουν ενεργα σε μια επομενη κηνηση της προτοβουλιας.
για να μπορεσουμε να ειμαστε πιο οργανομενοι θα ηθελα να βαλουν ενα ποστ εδω με το ψευδονυμο τους και απο πιο φορουμ ειναι η να μου στηλουν προσοπικο μηνημα με το τηλεφωνο τους η να μου στηλουν σε μηνημα το τηλεφωνο τους στο κηνητο μου που ειναι 6977 290 361 γιωργος ρουσσος
σκοπος που εβαλα αυτο το ποστ ειναι οτι μολις μαθω οτι ετοιμαζετε καποια κηνηση να σας στηλω μηνημα να μαζευτουμε για να οργανοθουμε.
το παρων ποστ θα μπη και σε αλλα φορουμ.
λογο οτι δεν ξερω πολλα απο κομπιουτερ οσοι δεν το δουνε σε καποιο φορουμ που μπενουν ας το ποσταρουν αυτοι.
ευχαριστω πολυ."
Ειτε δεν το καταλαβαινω εγω καλα ειτε εχει διατυπωθει λαθος αλλα απο το κειμενο φαινεται το εξης:
Οτι απο εδω και μπρος σταματατε τη δημοσια ενημερωση του κοινου και θα ενημερωνονται καποιοι μεσω μυνηματων κινητων η πμ για τις επομενες κινησεις.
Το οποιο ειναι αντιστροφως αναλογο με τις κουβεντες που εχουμε κανει ειδικα εδω στο moto.gr για θεματα ενημερωσης απο λεσχες και λοιπα.
Και προτεινω να μην μπειτε σε αυτη τη διαδικασια διοτι αυτο δεν εξυπηρετει κανεναν μας
Ευχαριστω
Σταθης
moto.gr moderation team
σωστος ομως και ο Hornet μπορουμε ανα πασα στιγμη να ενημερωθουμε απο αυτο το φορουμ που παντα στηριζει τετοιες προσπαθειες:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Δεν νομιζω γιωργο - αρκουδα οτι αυτη η κινηση ειναι ενδεδειγμενη.
...................
Ειτε δεν το καταλαβαινω εγω καλα ειτε εχει διατυπωθει λαθος αλλα απο το κειμενο φαινεται το εξης:
..................
Μαλλον το 'χεις καταλαβει λαθος Σταθη ... :(
Αυτο που καταλαβα εγω, σε συναρτηση και με ενα αλλο ποστ στο θρεντ της εκδηλωσης, ειναι οτι ψαχνει ατομα να βοηθησουν στην οργανωση ΠΡΙΝ απο μια εκδηλωση!
Αυτο καταλαβα και σ' αυτο προθυμοποιηθηκα να βοηθησω ... :sick:
Κοιταξτε που ειναι το προβλημα :
Το προβλημα δεν ειναι εαν εγω καταλαβα λαθος!Αυτο πρεπει να το σκεφτειτε εσεις...ασε με εμενα εγω ξερω πολυ καλα τι εννοει ο Γιωργος (εννοει αυτο ακριβως που λες)
Ο νωον νοειτο
............
Ο νωον νοειτο
Οκ!
Νομιζω οτι καταλαβα τον "βαθυτερο" προβληματισμο ... :winka:
Στάθη και εγώ κατάλαβα το ίδιο με τον crs-k
δεν δείχνει ότι σταματάει η ενημέρωση μεσω φόρουμ, αλλά ζητα τηλέφωνα για μια αμεσότητα
πολλοί μπαίνουν στο φορουμ, μόνο από τις δουλείες τους και όχι από το σπίτι τους
ειδικά τα σαββατοκύριακα και αργίες δεν πατάει γάτα
ακόμα και βόλτες έχουν χαθεί λόγω μη ενημέρωσης
periklisk
16/02/2005, 10:16
Εγώ έβαλα το όνομά μου εδώ πέρα γιατί κατάλαβα πως το παρόν ποστ μπήκε για να δούμε ποιοι το πήραν ζεστά το θέμα της πρωτοβουλίας μοτοσυκλετιστών κλπ....
Αν αρχίσουμε τα κουλά του στυλ: Έλα τώρα να κάνουμε αυτό, πήγαινε εκεί να κάνεις το άλλο και διάφορα τέτοια εγώ λε πουλ....
Ξανατονίζω πως οι λέσχες και τα καπέλα τους είναι κάτι που δεν πάω μια και δεν θα ήθελα και αυτή η προσπάθεια να καταλήξει σε καπέλωμα....
Οργανώνουμε μια διαμαρτυρία-εκδήλωση.... Θες κύριε να συμμετέχεις καλώς.... δεν θες με γεια σου με χαρά σου δεν σου κρατάμε κακία.....
Αν θέλουμε να το κάνουμε ομάδα κρούσης και έμεις είμαστε και οι υπόλοιποι στην απ' έξω εγώ δεν θέλω να συμμετέχω...
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ......
powerphot
16/02/2005, 10:55
...παρουσία μου στο ποστ ισχύει και κατάλαβα πολύ καλά
τι εννοούσε ο παππούς αρκούδος.
Τώρα το θέμα είναι ότι πάλι το ποστ ξεφεύγει απο το
νόημα του. Δεν νομίζω ότι κανένας θα αρέσκεται στο να δρά
μυστικά και μέσω "sms" αλλά είναι κι αυτός ένας
τρόπος επικοινωνίας για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο net.
Hornet κατάλαβα τι εννοείς αλλά βλέπω να μένουμε
πάλι στις συζητήσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Γιώργο
ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα και αυτά που ακολούθησαν καλό θα ήταν να διευκρινίσετε και να αναλύσετε, είτε εσύ είτε οποιοσδήποτε άλλος από την πρωτοβουλία, περισσότερα πράγματα, γιατί όντως υπάρχουν κενά
η κίνηση της πρωτοβουλίας είναι δημόσια και αλίμονο αν στηρίζεται στα κινητά
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
16/02/2005, 16:55
το ποστ το εβαλα για τον εξεις σκοπο.
με το που πεση στην αντηλιψη μου οτι υπαρχη καπια σκεψη να γινη καποια κηνηση θα μπορεσουμε να ενημεροθουμε και να κηνηθουμε οτι θα γινη αυτο και αυτο .
περα απο τα φορουμ υπαρχουν και ανθρωποι που δεν παρακολουθουν τα φορουμ και πρεπει να ενιμερωθουν. αλλα και καποιοι απο εμας μπορει να θελουμε να ειμαστε εθελοντες στο πχ να μηρασουμε φιλαδια κατα την εκδηλοση. η να πουμε την γνωμη μας για την κηνηση που ετυμαζεται. δεν ειναι κανεις αλανθαστος και με τον διαλογο θα πετηχουμε καλυτερο αποτελεσμα.
και αφου κατασταλαξουμε στο τι θα γηνη οποιος ενδιαφερετε θα κανει της διαφορες δουλιες που απετουντε. ακομα και να εκτυποση στον εκτυποτη του 100 φιλαδια πχ.
και στην συνεχεια αφου ξερουμε οτι εχουμε μια βαση 30-40 ατομων που θα κανουν καποιες <<αγκαριες>> μενη η ανακηνωση στα φορουμ και οπου αλλου χρηαζετε.
και αυτο το σκευτηκα γιατι αν τρεχουν σηνεχως 3-4 ατομα καποια στιγμη θα κουραστουν αλλοστε δεν ειναι δικαιο να τρεχουν 3-4 για κατι που ειναι καλο για το συνολο..
γιωργος
Λοιπόν Γιώργο, άμα μαζευτείτε πολλοί και κάνετε την δουλειά, πάρε με τηλέφωνο να έρθω να ξεκουραστώ για σας. Μην τα κάνετε όλα εσείς.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εννοείτε ότι είμαι μέσα.
:wave2:
Ring ding ding...ding ding.....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MESA!
Magges, mexri kai o Idi pou me exei sto mati molis tou apokaluyw thn apokaluyh mou 0a me sumpa0hsei, kapou to shmeiwsa se ena adeio paketo tsigara.........ftou....
To magiko oplo enantiwn ths kameras, ena diafano sprei pou bafeis thn pinakida kai oti allo 0es kai dhmiourgei tetoies antanaklaseis stis kameres pou den diabazoun tipota! Mexri kai se zelatines, parpriz klp to bazeis.
Mporoume na to poulhsoume gia na bgaloume koumpara gia ta e3oda ths prwtoboulias .....!!!
Λυπαμαι αλλα εγω δεν ειμαι!!!
Τελικα μου φαινεται οτι ειχα απολυτο δικιο
Αρα να τη και η task force
Λυπαμαι αλλα εγω δεν ειμαι!!!
Τελικα μου φαινεται οτι ειχα απολυτο δικιο
Αρα να τη και η task force
Σε ποιον απαντας ρε φιλε ?
Μας μπερδεψες ... :wacko:
τωρα νομιζω ειναι καλυτερα
αυτο που καταλαβα εγω χτες και συμφωνω με τον hornet...αν λεμε το ιδιο πραγμα ....ειναι με λιγα λογια ειναι οτι με την κινηση αυτη η ανεξαρτητη πρωτοβουλια μοτοσυκλετιστων παει να γινει ¨΄λεσχη πρωτοβουλιας μοτοσυκλετιστων¨΄......προσωπικη αποψη παντα......και νομιζω οτι καθε ιδεα για κινητοποιηση και δραση μαζι με τους λογους που γινεται θα πρεπει να φιλτραρετε και να δημοσκοπητε απο τα σπαργανα και οχι επι τετελεσμενου γεγονοτος.....δεν κρινω τις κινησεις σας προς θεου ...αν και δεν σας ξερω σας σεβομαι μονο και μονο για το γεγονος του ενδιαφεροντο σας για δραση.......απλα η γνωμη μου για το ποσο επιτυχια θα εχουν ολα αυτα στο μελλον εξαρτατε οχι μονο απο το τροπο που θα γινεται η δραση(που παντα θα ειναι σε νομιμα πλαισια) αλλα και απο τα αιτηματα που εχουμε και τους λογους δρασεις οι οποιοι θα πρεπει να αγγιζουν βαθια στο κοκκαλο τους συμετεχοντες σε αυτη......με το να συζητατε με 10-15 ατομα του χωρου ..αλλα 20-30 να κανουν τις αγγαριες οπως ανφερθηκε πιο πανω ...και τελικα να μας λετε τοτε θα κανουμε αυτο....μας φερνετε προ τετελεσμενου γεγονοτος και η συμμετοχη ενος ωριμου ανθρωπου θα εξαρτατε απο το ποσο πιστευει σε αυτα που θιγονται..........πχ...προσωπικα το θεμα με τις καμερες αγγιζει και αλλες ανθρωπινες ομαδες και δεν ειναι καθαρα μοτοσυκλετιστικου ενδιαφεροντος...κοινωνικα θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια αν γινοταν μονο του απο μεγαλυτερες ομαδες ανθρωπων που θιγονται.........ξερω οτι ολα αυτα ειναι δυσκολα στη πραξη και ισως αυτα που ανεφερα να ακουγονται αμπελοφιλοσοφιες στα αυτια καποιων......απλα αναφερα την γνωμη μου.....δεν μειωνω με τιποτα την προσπαθεια σας ....και ευχομε οτι καλυτερο για την κινηση αυτη στο μελλον
φιλικα παντα :beer:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
17/02/2005, 11:41
το λαθος ειναι δικο μου ισως δεν μπωρω να μεταφερω σωστα της σκεψεις μου .
οποτε ξεχαστε το θα γινουν ολλα οπως γηνωντουσαν μεχρη τωρα..
αυτο που με πιραζε ηταν οτι εβλεπα να υπαρχη ενδιαφερων για να τρεξουν να οργανοσουν την ολλη κατασταση μια μικρη μερηδα μοτοσηκλετηστων. με δικα τους εξωδα πχ γινωντουσαν τα φιλαδια, γιατι τα ιδια ατομα να επιβαρηνοντε το κοστος των φιλαδιων? ενω αν μαζευωμασταν 40-50 ατομα και βαζαμε απο 50 σελιδες στον εκτηποτη μας να τιποναμε το κοστος θα ηταν ασημαντο. μετα γιατι την τελευταια στιγμη την ωρα της διαμαρτηριας να ψαχνουμε πιος θα μιραση τα φιλαδια, πιος θα κοληση της αφισες, πιος θα κανει το ενα πιος το αλλο.... ενω αν ξεραμε οτι υπαρχουν 50-60 ατομα προθημα να κανουν αυτα θα το ειχαμε προσηνενοηθη. και με αυτον τον τροπο και εμεις οι ανεξαρτητοι μοτοσηκλετηστες θα βοηθουσαμε και με αυτον τον τροπο θα εμποδιζαμε το καπελομα απο της λεσχες. γιατι αν παντα κανουν τα πραγματα οι ιδιοι και οι ιδιοι καποια στιγμη θα κουραστουνε και θα τα παρατησουνε οι περισοτεροι. αν ομως ξερουν οτι απο το ταδε φορουμ ειναι τοσα ατομα προθημα να βοηθησουν απο το αλλο φορουμ αλλοι τοσοι τοτε θα υπηρχε περισοτερη ορεξη πιστευω....
τελος παντων ξεχαστε το..
αρα μπορεις να ζητησεις την βοηθεια αυτη οταν θα γινει κατι τετοιο και για την συγκεκριμενη κινητοποιηση..χωρις να δινετε η εντυπωση οτι παει να δημιουργειθει ομαδα κρουσης.....ετσι μπορει τα ατομα καθε φορα να αλλαζουν ...αλλα και οι υπολοιποι να νιωθουν ενημερωμενοι για καθε βημα τησ κινητοποιησης:)
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
17/02/2005, 12:24
ζητω συγνωμη αν καποιους τους προσβαλα με το ποστ αυτο δεν ειχα κακο σκοπο. ξεχαστε το και αν θελουν θα παρακαλουσα να διαγραψουν αυτο το ποστ απο την αρχη του. εγω εχω δηλωσει οτι ειμαι παρων και εχουν ολλοι το τηλεφωνο μου για οτι γηνετε η θα γινη στο μελων. συνεχηζουμε οπως ημασταν με το που δω κατι θα σας ριξω ποστ.
:winka:
Ετσι νομιζω ειναι καλυτερα
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
17/02/2005, 16:06
παντως η βεφα της φωτο με το αεροπλανο ετσι που πεταγετε μιαζη με ρινοκαιρο.... εισαι να την ζευγαροσουμε με τον δυνοσαυρο (ζζρ) μου:rotflmao: :rotflmao:
χααχαχχχααχαχαχαχαχ αμα ειναι ρατσας το δικο σου μεσα
Παιδιά για να βάλω τα πράγματα λίγο σε μιά άλλη βάση.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω εκ μέρους της πρωτοβουλίας επίσημα καθώς δεν έγινε κάποια συνάντηση ακόμα για να πάρω την άδεια να μιλήσω επίσημα εκ μέρους τους.
Η πρωτοβουλία δημιουργήθηκε μετά από σκέψη κάποιων λεσχών για το πώς θα βγούμε σαν ,μοτοσικλέτιστές λεσχών , από τον απομονωτισμό μας και να κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Βασική προυπόθεση τέθηκε ότι δεν θα παρουσιάζονται προς τα έξω οι λέσχες μεμονωμενα έτσι ώστε να μην υπάρχουν καπελώματα.
Σημειώστε ότι σε καμμία περίπτωση η πρωτοβουλία δεν πάει να αντικαταστήσει την ΜΟΤΟΕ. Απλά κάνει πράγματα που δεν κάνει εκείνη.
Η συμφωνία αυτή μέχρι τώρα έχει τηρηθεί κατά γράμμα.
Ενα άλλο που τέθηκε από την αρχή ήταν ότι θα απευθηνόμαστε σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσικλετιστές και όχι μόνο στους οργανωμένους και για αυτό τον λόγο υπήρχαν σε πολλές συνεδριάσεις (και στις ενέργειες) και ανεξάρτητοι. Βέβαια το υπέρ των λεσχών είναι ότι υπάρχουν οι υπεύθυνοι και αυτοί είναι που ενημερώνουν μετά από κάθε συνάντηση τα μέλη τους , οπότε δεν γίνεται μεγάλη βαβούρα καθώς οι κατευθύνσεις και οι επιλογές κάθε λέσχης συζητιούνται από πρίν με τα μέλη.
Δεν υπάρχει η διάθεση από την πρωτοβουλία να καπελώσει κανέναν και γιά τίποτα και αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί και με μία μόνο συνάντηση. Αντιθέτως προσπαθεί να αφυπνίσει όσο μπορεί τους αναβάτες σε σχέση με τα δικαιωματά τους. Ο καιρός θα δείξει ποσο σωστά θα το κάνει καθώς σε κάθε νηπιακό βήμα υπάρχουν και επιτυχίες και αποτυχίες.
Προτασή μου :sun: ......αν θέλετε μέσα από το forum μπορείτε να βάλετε δυο-τρείς εθελοντές να παρευρίσκονται στις συναντήσεις σαν μία άτυπη εκπροσώπηση , έτσι ώστε να ενημερώνεστε και καλύτερα όσοι θέλετε αλλά και η φωνή σας να περάσει στις ιδέες-αποφάσεις-ενέργειες που θα γίνουν (μιά ιδέα είπα μην βαράτε).
Βέβαια έτσι θα διαπιστώσετε όχι μόνο το κλίμα αλλά και τις δυσκολίες των ενεργειών και κρίνετε και εμάς από τις λέσχες λίγο ηπιότερα (:D :D ) . Επειδή γνωρίζω από κοντά την "Γιαγια" καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε στην ανακοίνωση , καθώς μόνο καλοπροαίρετος είναι (και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία)
Θα ήθελα να γράψω και άλλα .......αλλά ο χρόνος δυστηχώς με δεσμεύει. Ακόμα και μπύρα μπορούμε να κανονίσουμε και να σας τα αναλύσω από κοντά.
αρα ουσιαστικα η γνωμη μας δεν μπορει να εκφραστει επησιμα ...απλα οι συζητησεις σας θα μπορουν να γινονται και δικο μας αντικειμενο συζητησης...και ελπιζω οι αποψεις μας να σας βοηθησουν...αν πραγματικα σας ενδιαφερουν...και να νιωθουμε και μεις πιο ενεργοι στο λογο....αν βεβαια συμφωνουν ολοι γιατι να μην υπαρχει συνεχεις επικοινωνια και με τα φορουμς οπου υπαρχει μεγαλοι μεριδα ανεξαρτητων...ο απεξω πολλες φορες βλεπει πραγματα που δεν βλεπουν οι μεσα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
αρα ουσιαστικα η γνωμη μας δεν μπορει να εκφραστει επησιμα ...απλα οι συζητησεις σας θα μπορουν να γινονται και δικο μας αντικειμενο συζητησης...και ελπιζω οι αποψεις μας να σας βοηθησουν...αν πραγματικα σας ενδιαφερουν...και να νιωθουμε και μεις πιο ενεργοι στο λογο....αν βεβαια συμφωνουν ολοι γιατι να μην υπαρχει συνεχεις επικοινωνια και με τα φορουμς οπου υπαρχει μεγαλοι μεριδα ανεξαρτητων...ο απεξω πολλες φορες βλεπει πραγματα που δεν βλεπουν οι μεσα...
Fantazomai gia ton aplo logo oti oloi osoi hdh exoun dhmiourghsei thn prwtoboulia mporei na mhn exoun prosbash sto net kai sta forum h" kai na mhn 0eloun.
Epeidh emeis ka0omaste sto xazokouti wres oloklhres 0a paroume ki allous sto laimo mas;
Einai mia e3arthsh ki auto.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Avapxia
Fantazomai gia ton aplo logo oti oloi osoi hdh exoun dhmiourghsei thn prwtoboulia mporei na mhn exoun prosbash sto net kai sta forum h" kai na mhn 0eloun.
Epeidh emeis ka0omaste sto xazokouti wres oloklhres 0a paroume ki allous sto laimo mas;
Einai mia e3arthsh ki auto.....
κοσμο ομως θελουν απο δω....οποτε ειναι ενας καλος τροπος να παρεις την ¨΄γνωμη του κοινου΄΄
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
όπως ανέφερα και παραπάνω..................
----------
Προτασή μου ......αν θέλετε μέσα από το forum μπορείτε να βάλετε δυο-τρείς εθελοντές να παρευρίσκονται στις συναντήσεις σαν μία άτυπη εκπροσώπηση , έτσι ώστε να ενημερώνεστε και καλύτερα όσοι θέλετε αλλά και η φωνή σας να περάσει στις ιδέες-αποφάσεις-ενέργειες που θα γίνουν
---------
Οπότε υπάρχει επίσιμη έκφραση της γνώμης. Τώρα βέβαια το πρόβλημα είναι ότι το MOTO.gr αποτελείται από πολλά μέλη και θα πρέπει να έχει από πρίν κάποια κατευθηντήρια γραμμή για να εκφράζουν οι αντιπρόσωποι μιά άποψη. Και αυτό για οικονομία χρόνου. Μπορείς να φανταστείς μιά συγκέντρωση και να πρέπει να μιλήσουν 150 άτομα και ο καθένας με μιά δική του γνώμη και ιδέα και όλα αυτά να πρέπει να μπούν σε ένα καζάνι και να βγεί αποτέλεσμα ????? Ήδη είμαστε 20 άτομα και πάλι κάνουμε μεγάλες συζητήσεις μέχρι να καταλήξουμε.
Από το forum σας (μας) μπορείτε να πετύχετε μιά εκπροσώπηση από ένα - δύο άτομα και να εκφραστήτε στην πρωτοβουλία ???????
Όπως είπα και πρίν ΚΑΙ οι ανεξάρτητοι έχουν γνώμη και θέση ΚΑΙ το μύνημα ανάμεσα στις λέσχες στην πρωτοβουλία ήταν ΠΡΩΤΑ να απευθυνθούμε στους ανεξάρτητους και να τους κινητοποιήσουμε. Δεν στοχεύουμε να αυξήσουμε τα μέλη μας, να κινητοποιήσουμε τους μοτοσυκλετιστές θέλουμε. Ελπίζω κάτι να καταφέρουμε. Ουτοπικός ????ρομαντικός ????μαλάκας????? ο χρόνος (και οι πράξεις) θα δείξει.
Epeidh logw dikwn mou paraponwn 3ekinhse oi prosfora na sumetasxoumai autoproteinomai na enhmerwnw to forum otan 0a paw sthn epomenh sunanthsh.
Alla mh to paraxezoume to thread me posts, o an0rwpos eipe na poume poioi endiaferomaste, kai den hmastan kai tosoi polloi!
Mia emeis oi treis mia oi alloi treis.... h enhmerwsh 0a ginei.
Euxaristoume
Kai kati asxeto, an den diabasate thn kafrila ths diorganwshs Supercross 2005, ema0a shmera apo eggurotath phgh oti gia thn ek0esh moto h Metzeler eidopoih0hke 3 meres prin arxisei!
Egw ema0a gia thn ek0esh otan phga na bgalw eishthria gia to supercross sto ekdwthrio pou htan kleisto!
Meta leme giati to kratos gamaei emas tous motosukletistes!
Giati oi pragmatikoi motosukletistes einai toso ligoi kai toso ektos organwshs kai probolhs tou spor pou mas exoun grayei eku pou mas a3izei.
Na doume autous me ta papia xwris kranh kai piankides poios 0a tous organwsei.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
22/02/2005, 07:23
tidime
Προτασή μου ......αν θέλετε μέσα από το forum μπορείτε να βάλετε δυο-τρείς εθελοντές να παρευρίσκονται στις συναντήσεις σαν μία άτυπη εκπροσώπηση , έτσι ώστε να ενημερώνεστε και καλύτερα όσοι θέλετε αλλά και η φωνή σας να περάσει στις ιδέες-αποφάσεις-ενέργειες που θα γίνουν
tidime
Και αυτό για οικονομία χρόνου. Μπορείς να φανταστείς μιά συγκέντρωση και να πρέπει να μιλήσουν 150 άτομα και ο καθένας με μιά δική του γνώμη και ιδέα και όλα αυτά να πρέπει να μπούν σε ένα καζάνι και να βγεί αποτέλεσμα ????? Ήδη είμαστε 20 άτομα και πάλι κάνουμε μεγάλες συζητήσεις μέχρι να καταλήξουμε.
Από το forum σας (μας) μπορείτε να πετύχετε μιά εκπροσώπηση από ένα - δύο άτομα και να εκφραστήτε στην πρωτοβουλία ???????
------------------------------------------------------------------------------------
Μηνα... για τους λογους που αναφερεις εβαλα το ποστ αλλα δεν μπορεσα μα το εκφρασω σωστα......
γαμω την μορφοση μου γαμω...:alien: :confused: :cry: :bigcry:
Μηνα... για τους λογους που αναφερεις εβαλα το ποστ αλλα δεν μπορεσα μα το εκφρασω σωστα......
γαμω την μορφοση μου γαμω...:alien: :confused: :cry: :bigcry:
Δεν ειναι το προβλημα αν το εχεις εκφρασει σωστα ή οχι εσυ Γιωργο ...
Το βασικο θεμα ειναι οτι σ' αυτον τον διδυκτιακο τοπο συναντησης δεν μπορει να υπαρξει καποιος εκπροσωπος, μιας και δεν υπαρχει καποια "γραμμη" ή "καταστατικο" ή "αρχες" ή οτιδηποτε αλλο ...
Ειμαστε ανθρωποι με εντελως διαφορετικες αντιληψεις σε πολλα θεματα, οποτε ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να "εκπροσωπησει" κανενας κανεναν!
Απο 'κει και μετα, οταν ανακοινωθει καποια εκδηλωση ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ απο 'δω μεσα, τρεχουν να βοηθησουν! :wacko:
Kala ta osa lete kai oi duo na pros0esw ki egw kati.
Egw den metrhsa panw apo 5-10 atoma na ekdhlwsoun endiaferwn edw, mporei na kanw la0os sto metrhma.
Alla an pragmati exoume endiaferwn apo 150 e0elontes organwtes auto einai ena EYXARISTO problhma.
Mia organwsh, oso kai sugkekrmenoi ai ftwxoi oi stoxoi ths exei polles kai diafores drasthriothtes (grayimo anakoinwsewn, ektupwsh, antigrafh, dianomh, sullogh stoixeiwn epafwn,...klp klp.)
Den mazeuontai kai oi 150 xwrizontai se omades bash dunatothtwn kai endiaferwntos gia ka0e 0ema kai drasthriothta.
Makari na hmaste tosoi polloi pou den uparxei kati na kanei kapoios oso ki an 0elei.
0a doume!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Avapxia
Kala ta osa lete kai oi duo na pros0esw ki egw kati.
..................
0a doume!
Καλα τα οσα λες, αλλα ξεχνας κατι βασικο!
ΔΕΝ ειμαστε ΛΕΣΧΗ!
Οποτε δεν μπορεις (και ουτε ειναι σωστο) να "υποχρεωσεις" καποιον σε καποια δουλεια.
Αν καποιος θελει να "ενεργοποιηθει" στον χωρο, ας γραφτει σε καποια "ενεργη" λεσχη.
Φυσικα δεν μιλαω για τα διαφορα "Αφρικα_τουιν_Β_εξαμηνο_του_95_Κλαμπ"!
Αυτο δεν τον κανει να χασει την επαφη του με το φορουμ, που ειναι απλα ενας χωρος επικοινωνιας, πληροφοριας και ανταλλαγης αποψεων.
Μια τετοια ενεργοποιηση που λες, ειναι σαν να προσπαθουμε να φτιαξουμε μια καινουργια λεσχη απο 'δω μεσα.
Οχι οτι κατι τετοιο θα ηταν κακο, αλλα το βλεπω μαλλον δυσκολο και ειδικα οταν υπαρχουν λεσχες που καλυπτουν σε μεγαλο βαθμο τα ενδιαφεροντα του καθενος.
Αν ψαξει και πειραματιστει λιγο ο καθενας, πιστευω οτι μπορει να βρει κατι που να τον εκφραζει ...
Κι εγω στην αναζητηση ειμαι! :cool:
Δυστυχως δεν προκειται να εκλεγει η παραστει σε καμια συνεδριαση καποιος ο οποιος θα εχει ταμπελα moto.gr καταρχην και αυτο το τονιζω οτι ΔΕΝ θα το κανει κανενας (ετσι αναρχια!!!!)
Υστερα αν και το σκεπτικο σου tidime ειναι σωστο η πρακτικη πλευρα ειναι αδυνατη!Οριστε εσεις στη πρωτοβουλια ενα ανθρωπο ο οποιος να εχει ευχερεια συννενοησης με τα forum (εννοω να γραφει και στα δυο! το board ουτως η αλλως ενημερωνεται) οποτε να ενημερωνει το κοσμο για τα γενομενα
Συμφωνώ για το πρόβλημα της πρακτικότητας. Σίγουρα θα υπάρχει ενημέρωση κάθε φορά απλά είπα μήπως θα μπορούσατε να εκφράσετε και εσείς την αποψή σας και τις λύσεις σας κατά την διάρκεια των αποφάσεων, γιατί μετά αφού αποφασιστεί κάτι είναι δύσκολο να γυρνάμε πίσω να το αλλάζουμε αλλά και να έχουμε κριτική για αυτά που δεν θα αρέσουν σε ορισμένους. Ενώ με την συμμετοχή κατά την διάρκεια των συζητήσεων κατανοούνται καλύτερα κάποια πράγματα.
Δυστυχως ειναι αδυνατον (δεν υπαρχουν διαδικασιες δηλαδη) να εκπροσωπηθει ενα forum απο καποια ατομα.
Μετα θα συζηταμε για καπελωματα ανθρωπων κλπ κλπ
Φανταζομαι το πλαισιο στο οποιο μιλατε αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει αποδεκτο μελος και μετα ειναι ακομα δυσκολοτερο να επικοινωνησει με τα μελη και να παρθει μια αποφαση...οποτε αυτος που θα παει θα παει ουτως η αλλως θα μιλαει απο παρτη του για παρτη του πραγμα το οποιο δεν ειναι σωστο
Αυτα λεω.Απο την αλλη η επικοινωνια μας εστω και ηλεκτρονικα νομιζω ειναι οτι καλυτερο μπορει να γινει.
Η ενημερωση ειναι το κλειδι πιστευω, και οχι η αργανωση οπως την εννοειτε εσεις...
Μην βιαζετε καταστασεις, τα πραγματα ειναι ακομη στην αρχη.
Αμα χαθει ο και αυθορμητισμος στην μοτοσυκλετα...χαθηκαμε.
Αυτο αλλωστε, μας διαχωριζει απο τις αλλες κοινωνικες ομαδες, των οποιων τα μελη, ειναι πολλες φορες απλα φερεφωνα.
Hornet: Oxi, den ekproswpw to moto.gr pou0ena, kai auto eipa h" toulaxistwn prospa0hsa na pw. Apla an paw 0a sas enhmerwsw apo thn "proswpikh mou" empeiria.
Giagia Arkouda: afierwsh!
http://www.joe-ks.com/archives_feb2005/MotorcycleGrannies.jpg (http://www.joe-ks.com/archives_feb2005/MotorcycleGrannies.jpg)
antonis111
24/02/2005, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν ειναι το προβλημα αν το εχεις εκφρασει σωστα ή οχι εσυ Γιωργο ...
Το βασικο θεμα ειναι οτι σ' αυτον τον διδυκτιακο τοπο συναντησης δεν μπορει να υπαρξει καποιος εκπροσωπος, μιας και δεν υπαρχει καποια "γραμμη" ή "καταστατικο" ή "αρχες" ή οτιδηποτε αλλο ...
Ειμαστε ανθρωποι με εντελως διαφορετικες αντιληψεις σε πολλα θεματα, οποτε ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να "εκπροσωπησει" κανενας κανεναν!
Απο 'κει και μετα, οταν ανακοινωθει καποια εκδηλωση ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ απο 'δω μεσα, τρεχουν να βοηθησουν! :wacko:
Αν και τον μισώ τον κύριο ομολογώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα.
άνοιγμα- κάλεσμα σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, ενοήτε.
να καλέσουμε όμως εκπροσώπους στα συμβούλια από το φόρουμ του μοτο.γρ είναι άδικο, πρέπει και από άλλα φόρουμ, ακόμα και πέντε φοίλοι μηχανόβιοι να υπάρχουν, γιατί να μην εκπροσωπιθούν και αυτοί?
απ ότι καταλαβαίνω πολοί από εσάς υπονοούν πως είναι μέσα στα συμβούλια εκπροσοπόντας λέσχες, και εκφράζουν γνώμμες ναί μεν αλλά... ανόνυμα, <<δεν εκπρωσοπώ κάποια λέσχη>> κτλ. . πιοί είστε? αοριστολογίες δεν είναι σωστές. ακούω...
εγώ συμετέχω στην προσπάθεια και στα συμβούλια με το vespa club
powerphot
24/02/2005, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
Αν και τον μισώ τον κύριο ομολογώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα.
Ρε Χρήστο, γιτί σε μισεί το παληκάρι??:lol: :lol:
Τι του έκανες??:winka: :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ρε Χρήστο, γιτί σε μισεί το παληκάρι??:lol: :lol:
Τι του έκανες??:winka: :winka:
Ελα μωρε ...
Δεν ειναι τιποτα!
Κι εγω τον λατρευω!
:lol: :rotflmao: :lol:
Κι οπως λεει κι ο κ.Αφρος ...
Αν δεν του αρεσει ο crs-k ας φαει μονο τις πατατες !!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
:eek:
Egw lew na 3ekolhsoume apo ta organwtika, akoma de phgame se sunanthsh ths prwtoboulias mperdeyame ta mpoutia mas.
Mias ki exoume tosh dia0esh na spatalhsoume faia ousia den arxizoume kammia protash gia tous stoxous ths prwtoboulias.
Sugkekrimena problhmata pou kata th gnwmh mas epireazoun tous perissoterous motosukletistes, kai proteinomenes luseis pou 0a prospa0hsoume na ekfrasoume.
1 Asfalish motosukletas!
Mhpws oi asfalistikes etaireies aisxrokerdoun ws pros tous motosukletistes xrewnontas astikh eu0hnh ligaki katw tou autokinhtou, bash poiwn stoixeiwn to kanoun auto. Egw den dexomai oti oi zhmies pou prokalei h motosukleta genika san ftaixths se atuxhma dikaiologoun tetoia posa.
Na apaithsoume elegxo apo tis armodies uphresies stis asfalistikes, na organwsoume ena BB pou 0a anaferontai sugkrhtika stoixeia gia ka0e asfalistikh kai oi xrewseis tous. Isws enas pio sklhros antagwnismos meta3u tous na mas boh0hsei.
2 Odostrwma, lakoubes, erga, sumansh.
Zhmiofora gia to autokinhto 0anathfora gia emas. Mhpws 0a eprepe na epiblh0oun poines gia kakotexnies, na upoxrew0ei h sumansh anomaliwn, na ginontai genokotera pio oratoi oi kindhnoi!
Ante na ftia3oume mia lista!
και πρωτος εγω
γιαγια αρκουδα
ΠΑΡΩΝ
και ΕΓΩ !!!
μέσα είμαι και ας έχω «πατίνι» ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
άνοιγμα- κάλεσμα σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, ενοήτε.
να καλέσουμε όμως εκπροσώπους στα συμβούλια από το φόρουμ του μοτο.γρ είναι άδικο, πρέπει και από άλλα φόρουμ, ακόμα και πέντε φοίλοι μηχανόβιοι να υπάρχουν, γιατί να μην εκπροσωπιθούν και αυτοί?
απ ότι καταλαβαίνω πολοί από εσάς υπονοούν πως είναι μέσα στα συμβούλια εκπροσοπόντας λέσχες, και εκφράζουν γνώμμες ναί μεν αλλά... ανόνυμα, <<δεν εκπρωσοπώ κάποια λέσχη>> κτλ. . πιοί είστε? αοριστολογίες δεν είναι σωστές. ακούω...
εγώ συμετέχω στην προσπάθεια και στα συμβούλια με το vespa club
Απλά σε αυτό το forum μιλούσα απο αυτό κάλεσα :) . Η ίδια πρόσκληση θα γίνει και στα υπόλοιπα. Δεν είπα δεν εκπροσωπώ λέσχη , είπα δεν εκπροσωπώ την πρωτοβουλία. Την λέσχη μου την εκπροσωπώ και μάλιστα ονομαστικά (TDM Hellas) απλά δεν ανάφερα λέσχη καθώς στην πρωτοβουλία προχωράμε λίγο πιό πέρα από τις λέσχες και δεν είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τα ονόματα των λεσχών.
Εχετε ενημερωθεί για την επόμενη συνάντηση ?????? Στην προηγούμενη σας έβαλα απουσία :) :) :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
Εχετε ενημερωθεί για την επόμενη συνάντηση ?????? Στην προηγούμενη σας έβαλα απουσία :) :) :beer: :beer:
Poia prohgoumenh kai poia epomenh? Den exw dei kammia plhroforia edw sto forum, ektos ki an ap'ta polla posts xasame to zoumerotero!
zerogara@yahoo.com
antonis111
28/02/2005, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
Απλά σε αυτό το forum μιλούσα απο αυτό κάλεσα :) . Η ίδια πρόσκληση θα γίνει και στα υπόλοιπα. Δεν είπα δεν εκπροσωπώ λέσχη , είπα δεν εκπροσωπώ την πρωτοβουλία. Την λέσχη μου την εκπροσωπώ και μάλιστα ονομαστικά (TDM Hellas) απλά δεν ανάφερα λέσχη καθώς στην πρωτοβουλία προχωράμε λίγο πιό πέρα από τις λέσχες και δεν είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τα ονόματα των λεσχών.
για κάτι <<μαλάκες με βέσπες >> πήρε το αυτί μου!!!
αν και σε γενικές γραμμές είστε καλά παιδιά οι, του tdm club.
:beer: