View Full Version : Modenas Παπί
ETV-bomba
16/09/2008, 11:56
καλημερα,μετα απο καιρο
λοιπον το θεμα μου
εχω ενα modenas KRISS II 115 κυβικα και θελω να το αλλαξω για να παρω μεγαλυτερο παπι
η modenas (την οποια εμπιστευομαι τυφλα) εχει βγαλει το καινουργιο KRISS 125 κυβικα αλλα και το EXCITE 135 κυβικα
εχει καποιο παλικαρι καποιο απο τα παραπανω μηχανακια,ωστε να προτεινει τι να προτιμησω?
ΑΞΙΖΕΙ πιστευετε να κανω αυτη την ανταλλαγη?
υπαρχει και διαφορα στην τιμη οχι μικρη,εννοειται...το παραπανω 125 το δινουν σε τιμη Χ και το παραπανω 135 σε τιμη Χ+400 ευρω........
(παρεπιπτόντως άκουσα οτι το KRISTAR θα αποσυρθει)
ακουω γνωμες :wave2:
notakos600
16/09/2008, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ETV-bomba
καλημερα,μετα απο καιρο
λοιπον το θεμα μου
εχω ενα modenas KRISS II 115 κυβικα και θελω να το αλλαξω για να παρω μεγαλυτερο παπι
η modenas (την οποια εμπιστευομαι τυφλα) εχει βγαλει το καινουργιο KRISS 125 κυβικα αλλα και το EXCITE 135 κυβικα
εχει καποιο παλικαρι καποιο απο τα παραπανω μηχανακια,ωστε να προτεινει τι να προτιμησω?
ΑΞΙΖΕΙ πιστευετε να κανω αυτη την ανταλλαγη?
υπαρχει και διαφορα στην τιμη οχι μικρη,εννοειται...το παραπανω 125 το δινουν σε τιμη Χ και το παραπανω 135 σε τιμη Χ+400 ευρω........
(παρεπιπτόντως άκουσα οτι το KRISTAR θα αποσυρθει)
ακουω γνωμες :wave2:
Ταπεινή μου γνώμη, κράτησε το KRISS και μη χρεώνεσαι χωρίς λόγο.
Με ελάχιστη συντήρηση θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια απροβλημάτιστα.
Άλλωστε πάνω-κάτω ίδιες επιδόσεις έχει με το 125, μη περιμένεις τρελλά πράγματα.
yannis24
16/09/2008, 14:34
Μαρκο εγω εχω το Kristar to 125 και να σου πω την αληθεια ειμαι πολυ ευχαριστημενος !
ουτε στον δρομο αλλα ουτε και πουθενα αλλου....
προβληματα κανενα...εκτος του οτι τον χειμωνα δυσκολευεται λιγο....
δεν μου παιρνει μπροστα μονο με μιζα αλλα πρεπει να κανω και "πεταλια "....
αυτο το εχω αμελησει εγω να το φτιαξω.....
μια χαρα παπακι ειναι ....
απο την αλλη η διαφορα του με το KRISS II 115 του κουμπαρου μου ειναι απλα....καμια !
Χτύπα το καινούργιο το 135, είναι πολύ όμορφο και δυνατό απ ότι φαίνεται
Ελπίζω το KRISS σου να στα έχει βγάλει τα λεφτά του! Αν το χεις λιγότερο απο 5 χρόνια μην το δώσεις, είναι φοβερό παπί!!
Εγώ το είχα 2 χρόνια και ήταν σκύλος μαύρος! Απο τα τελευταία ΄΄γνήσια΄΄ παπιά. Τα πιο καινούργια είναι όλο πλαστικούρα..
xanthi84
21/04/2009, 17:16
Γεια σου ρε φιλε κ χρονια πολλα!! καλα κανεισ και την εμπιστευεσαι την modenas οπως και χιλιαδες αλλοι,αναμεσα τους κι εγω,γιατι πλεον εχει ανεβει κατηγορια k den einai οπως παλια. Στο λεω απο πρωτο χερι αφου δουλευα στην αντιπροσωπεια εναμιση χρονο. Στο θεμα σου τωρα.. Συνιστω να κρατησεις το kriss αφου εχει αποδειξει την αξια του τοσα χρονια. Προσωπικα εχω το kristar εδω και 2 χρονια και ειμαι σιγουρος οτι τετοια παπια μια στα 10 χρονια! Συμαζεψε το προσεχε το γιατι τα "χαμηλοκωλα" modenas σπανιζουν ηδη! Κι οσο περι της αποσυρσης του kristar εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα το παει για αποσυρση αν καποτε γινει. Απλως ερχεται το ψεκαστο kristar σε λιγο καιρο. Το kristar το εχω μη βρεξει κ μη σταξει παντως,το ιδιο κι αυτο με μενα. (βλεπεις τι γινεται οταν η μαμα kawasaki βαζει το χερακι της???) τα λεμε...