View Full Version : Adventure 2009?
KOSTAS-ER6
17/09/2008, 09:37
Υπαρχει κανενα νεο αν αλλαξει το μοντελο για το 2009 η θα παραμεινει ως εχει?
Ειχα ακουσει κατι για το μοτερ του RC8(1190),αλλα τιποτα επισημο!
BILL VUZAS
17/09/2008, 09:53
Απο οτι εχω διαβασει στα διεθνη φορουμ,το 2010.
Πατρινός
17/09/2008, 13:07
Aπο φημες καλα παμε.Απο ουσια ομως μαλλον το ξεχναμε το 2009.Και χαιρομαστε τα 990 μας για παραπανω :)
Αρχικά ετοιμάζεται να παρουσιαστεί 990 S με κινητήρα απο SM. Παίζει να έχει πορτοκαλί πλαίσιο κ να βγαίνει κ σε λευκό
taksidiotis25
17/09/2008, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
Αρχικά ετοιμάζεται να παρουσιαστεί 990 S με κινητήρα απο SM. Παίζει να έχει πορτοκαλί πλαίσιο κ να βγαίνει κ σε λευκό ωπ,θα ηθελα να το δω αυτο,αλλα σε ασπρο δεν νομιζω να του πηγαινει
Operater
17/09/2008, 19:52
Πηγή από: link (http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=34)
Bοήθησα? :confused:
141936
skritikos
17/09/2008, 23:14
Αυτο το απόκομμα από κάποια αναφορά της ΚΤΜ έχει κλείσει μάλλον 3ετια από τότε που εμφανίστηκε! Προφανώς τα σχέδια έχουν αλλάξει από τότε. Βαθιά στο 2009 θα παρουσιαστεί από οτι φαίνεται το επόμενο Adventure, και θα διατίθεται από άνοιξη του 2010 και έπειτα.
Καλά μπαντιλίκια με τα 990 μας!! :D :D :D
KOSTAS-ER6
18/09/2008, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πατρινός
Aπο φημες καλα παμε.Απο ουσια ομως μαλλον το ξεχναμε το 2009.Και χαιρομαστε τα 990 μας για παραπανω :) αυτο με το λευκο καλο μου ακουγεται αλλα....δεν ειναι 100% οτι θα βγει ετσι?
Οσον αφορα την τιμη του καινουργιου 990 παλι δεν εχει ακουστει τιποτα για καποια προσφορα στην τιμη η υπαρχει περιπτωση να κανουν κανενα 2χιλιαρο???
skritikos
19/09/2008, 02:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
αυτο με το λευκο καλο μου ακουγεται αλλα....δεν ειναι 100% οτι θα βγει ετσι?
Οσον αφορα την τιμη του καινουργιου 990 παλι δεν εχει ακουστει τιποτα για καποια προσφορα στην τιμη η υπαρχει περιπτωση να κανουν κανενα 2χιλιαρο???
Κώστα, και 2000 πάνω να το πάνε, πρέπει να το δοκιμάσεις, και τελικά να το πάρεις. Γιατί δεν θα μπορέσεις να αντέξεις χωρίς αυτό :)
Όσο για λευκό Adv, υπάρχει τουλάχιστον ένα custom κάπου στις USA, ίσως βρω και την photo....
skritikos
19/09/2008, 02:22
http://www.madpedals.com/files/KTM950inblackwhite1.jpg
http://www.madpedals.com/files/KTM950inblackwhite2.jpg
KOSTAS-ER6
19/09/2008, 14:11
το μονο που μπορω να κανω προς το παρον ειναι να περιμενω λιγο ακομη,να πουληθει εν τω μεταξυ κ το Ζ....
Αν βγει 990 ασπρο,μαλλον το χω τσιμπησει!
taksidiotis25
19/09/2008, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από skritikos
http://www.madpedals.com/files/KTM950inblackwhite1.jpg
http://www.madpedals.com/files/KTM950inblackwhite2.jpg ωπ,ρε δεν ειναι ασχημο.
Ενας φιλος βρηκε αυτο:photoshop;;;;
144076
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
μονη δισκοπλακα και αθλιο φτερο..
φοτοσοπ ειναι :smokin:
KOSTAS-ER6
03/10/2008, 14:51
βλακεια!ΔΕ ΜΑΡΕ!
taksidiotis25
05/10/2008, 11:26
Ενας φιλος βρηκε αυτο:photoshop;;;; ρε μηπως και ειμαι ανωμαλος???μου αρεσει αν και photoshop.
LC8-990-salonic
14/10/2008, 15:44
περίμενα κατι καλύτερο ρε παιδιά. ειδικά αν δεν εχει διορθώσει λιγο τον φωτισμό. το φτερό μπροστά δεν το βλέπω να αντέχει στον αέρα. θα δούμε....:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
ρε μηπως και ειμαι ανωμαλος???μου αρεσει αν και photoshop.
ή αλάζεις γνώμη γλήγορα; και το ένα καλό σε φαίνεται και το άλλο δε σε χαλνάει... πολύ βολικός φαίνεσαι... μήπως τελικά είσαι;;;:wacko:
Όσο για το λευκό.... μεγάλος έρωτας.Όταν το δικό μου χρειαστεί βάψιμο... Θα το ασπρίσω. Κυκλοφορεί ένα λευκό και εν Αθήναις... αν τον δείτε φωτογραφήστε το.
Εθεάθει στο advrider..
145397
Trickster
15/10/2008, 11:02
εκτός από τον χρωματισμό που είναι πιο "ready to race" τον βαμένο σκελετό και το ψαλίδι πίσω αυτό το 99 παραπέμπει μάλλον σε facelift και όχι σε ουσιαστικές αλλαγές..
Ωψώμεθα..
το μπλεδάκι εκεί πίσω είναι αξεπέραστο όπως και να το κάνουμε.. :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
εκτός από τον χρωματισμό που είναι πιο "ready to race" τον βαμένο σκελετό και το ψαλίδι πίσω αυτό το 99 παραπέμπει μάλλον σε facelift και όχι σε ουσιαστικές αλλαγές
Bάλε κ το μοτέρ του 990 SM με τα 115 αλόγατα..
taksidiotis25
15/10/2008, 17:44
πολυ ωραιο απο θεμα χρωματων.
taksidiotis25
15/10/2008, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
Bάλε κ το μοτέρ του 990 SM με τα 115 αλόγατα.. θα χει ομως αυτο το μοτερ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
θα χει ομως αυτο το μοτερ???
Έτσι λένε.. Αυτή θα είναι η βασική αλλαγή..
KOSTAS-ER6
18/10/2008, 12:19
Δεν μπορω να τους καταλαβω,αλλες εταιριες εχουν ηδη τα μοντελα του 2009 στις βιτρινες κ αυτοι δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα ακομη,να μας σκασουν θελουν!
skritikos
19/10/2008, 20:01
εγώ λέω πως το μοτέρ θα είναι το ίδιο με όλα τα προηγούμενα 990 Adventure ;)
KOSTAS-ER6
19/10/2008, 21:05
και εγω έτσι πιστεύω αλλα θα περιμενω επισησημα τα να μοντελα,αλλιως αν ειναι εντελως ιδιο θα δω για ελαφρως μτχ!
+1
Το μοτερ του sm με τα 115 αλογα ειναι πολυ δυνατοτερο απ'αυτο που φοραει το 990,οποτε θα επρεπε να κανουν εκτεταμενες αλλαγες και σε αναρτησεις φρενα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
+1
Το μοτερ του sm με τα 115 αλογα ειναι πολυ δυνατοτερο απ'αυτο που φοραει το 990,οποτε θα επρεπε να κανουν εκτεταμενες αλλαγες και σε αναρτησεις φρενα... ti lete edo mesa re malakes to xete xasei etsi??:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ti lete edo mesa re malakes to xete xasei etsi??:rotflmao: :lol: :rotflmao:
γιατι σου φαινεται περιεργο δλδ?
:confused:
ιδια φρενα εχει το adventure με το sm με ακτινικες τρομπες και τετραπιστονες δαγκανες προδιαγραφων ss???
η μηπως οι αναρτησεις ειναι ιδιες?
ιδια φρενα εχει το adventure με το sm με ακτινικες τρομπες και τετραπιστονες δαγκανες προδιαγραφων ss???
η μηπως οι αναρτησεις ειναι ιδιες? Δεν εχει ιδια φρενα γιατι ειναι αλλου τυπου μοτο.
παει χωμα..παει παντου ειναι ΟΝ-ΟΦΦ.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΙΚΕΣ ΕΞΑΠΙΣΤΟΝΕΣ..ΚΑΙ ΤΡΟΧΟ 19-21..ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑΙ..ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
BILL VUZAS
20/10/2008, 13:23
η μηπως οι αναρτησεις ειναι ιδιες?
Ας δω το ADV με τα φρενα του SM και ας.......πεθανω!!
Δεν ξαναμπαινω στο moto.....
Θα ψαξω για καμια καλη συνταγη για πρασοπιτα,:bigcry:
Δεν εχει ιδια φρενα γιατι ειναι αλλου τυπου μοτο.
παει χωμα..παει παντου ειναι ΟΝ-ΟΦΦ.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΙΚΕΣ ΕΞΑΠΙΣΤΟΝΕΣ..ΚΑΙ ΤΡΟΧΟ 19-21..ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑΙ..ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
μα γι'αυτο το λογο λεω οτι δε γινεται να βαλουν τοσο δυνατο κινητηρα.Αυτος που φοραει το τρεχων adventure ειναι ΥΠΕΡαρκετος...
μα γι'αυτο το λογο λεω οτι δε γινεται να βαλουν τοσο δυνατο κινητηρα.Αυτος που φοραει το τρεχων adventure ειναι ΥΠΕΡαρκετος... ρε φιλε..πραγματικα δε χρειαζεται ...αλλα δωσε γκαζι στο λαο λεμεεε
ρε φιλε..πραγματικα δε χρειαζεται ...αλλα δωσε γκαζι στο λαο λεμεεε
:lol: :lol: :lol:
Trickster
20/10/2008, 17:12
μα γι'αυτο το λογο λεω οτι δε γινεται να βαλουν τοσο δυνατο κινητηρα.Αυτος που φοραει το τρεχων adventure ειναι ΥΠΕΡαρκετος...
Δεν ξέρω που τα έχετε δουλέψει τα δικά σας adventure αλλά μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή που έζησα φέτος στο περιφεριακό στις Σέρρες με το δικό μου δικάβαλο, full αποσκευές και κόντρα άνεμο κανά 4 μποφοράκια ένιωσα ότι ήθελα καμμιά 10αριά αλογάκια ακόμα και μερικά kg παραπάνω ροπή :)
KOSTAS-ER6
20/10/2008, 18:36
τιποτα επισημο μαγκες απο που θα μαθουμε κ ποτε???
θα πρεπει να μπειτο 2009 κ να περιμενουμε την ΚΤΜ!!!
Δεν ανακοινωνουν τιποτα νωριτερα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Δεν ξέρω που τα έχετε δουλέψει τα δικά σας adventure αλλά μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή που έζησα φέτος στο περιφεριακό στις Σέρρες με το δικό μου δικάβαλο, full αποσκευές και κόντρα άνεμο κανά 4 μποφοράκια ένιωσα ότι ήθελα καμμιά 10αριά αλογάκια ακόμα και μερικά kg παραπάνω ροπή :)
μακαρι να χα adventure αλλα...
:bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
Ας δω το ADV με τα φρενα του SM και ας.......πεθανω!!
Δεν ξαναμπαινω στο moto.....
Θα ψαξω για καμια καλη συνταγη για πρασοπιτα,:bigcry:
Βill, μία που θα το δείς κ μία που θα το μαζεύεις στο χώμα..
Για συνταγή άμα θες σου στέλνω της μάνας μου, αλλα θα στείλεις κ απο δώ κανα κομμάτι!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
BILL VUZAS
22/10/2008, 13:33
Φιλοι μου ειμαι κατοχος του 990 5 μηνες και 7500 χιλιομετρα.Δεν εχω ανακαλυψει εως τωρα κατι που να του λειπει.Ισως κατι με την ευαισθησια του ψεκασμου,κατι που συνηθησα.Δεν ξερω τι νεο θα φερει το 1190 εκτος απο την τιμη.Εαν θελω να παρω κατι ποιο τουριστικο θα παρω το GS.Αυτη η μανια με το νεο-νεο-νεο μονο τα ταμεια των εταιρειων γεμιζει.
skritikos
04/11/2008, 19:27
http://www.madpedals.com/files/KTM990AdvR2009.jpg
http://www.madpedals.com/files/KTM990Adv2009.jpg
Copy όσα έγραψα στο Adventure Rider forum:
black swingarm on both
black subframe on both
orange frame on R
new exhausts
white rear light
completely redesigned glove box
new digital tach, speed and info panel
electric plug on the left of the panel
ABS switch on the left of the panel
black Brembos on both
νομιζω απο τους καλυτερους χρωματισμους για το adventure!
skritikos
04/11/2008, 19:34
νομιζω απο τους καλυτερους χρωματισμους για το adventure!
Και που να δείτε το νέο SMR και SMT :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
τελικα θα εχει το μοτερ με τα 115 αλογα?
skritikos
04/11/2008, 19:38
τελικα θα εχει το μοτερ με τα 115 αλογα?
Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία αν και πιστεύω πως λογικά θα δώσουν κάποια άλογα παραπάνω για να ταρακουνήσουν κι άλλο την αγορά και να προκαλέσουν κάποιους από τους κατόχους να πάμε στο 2009 μοντέλο.
Τώρα γιατί μπορεί να χρειάζεται και άλλα άλογα είναι άλλη κουβέντα :lol: :lol: :lol:
Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία αν και πιστεύω πως λογικά θα δώσουν κάποια άλογα παραπάνω για να ταρακουνήσουν κι άλλο την αγορά και να προκαλέσουν κάποιους από τους κατόχους να πάμε στο 2009 μοντέλο.
Τώρα γιατί μπορεί να χρειάζεται και άλλα άλογα είναι άλλη κουβέντα :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
skritikos
04/11/2008, 19:49
Το SMT δείχνει πραγματικά ιδανικό για τους ασφάλτινους κατόχους του τωρινού Adventure.
http://www.madpedals.com/files/KTM990Adv2009,cockpit_detail.jpg
http://www.madpedals.com/files/KTM990SMT2009.jpg
http://www.madpedals.com/files/KTM990SMR2009.jpg
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
skritikos
04/11/2008, 20:37
Μέσα έπεσα! :lol:
official info:
"Around 20 percent more powerful that its successful pioneer, the 990 Adventure S, the “R” from 2009, and only available without ABS, gives sports-oriented two-wheel adventurers 115 hp at their disposal while the 990 Adventure with power increased to 106 hp also underscores the undisputed sporting competence of the KTM company"
KOSTAS-ER6
04/11/2008, 23:13
σε αναμενα καρβουνα ειμαι....ξερουμε ποτε θα ερθουν εδω???
Το SMT δείχνει πραγματικά ιδανικό για τους ασφάλτινους κατόχους του τωρινού Adventure.
http://www.madpedals.com/files/KTM990Adv2009,cockpit_detail.jpg
http://www.madpedals.com/files/KTM990SMT2009.jpg
http://www.madpedals.com/files/KTM990SMR2009.jpg
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Είμαι κάτοχος 990 SM 2008 και βλέποντας τις φωτο που έστειλες για τα sm διαπίστωσα ότι το SMT έχει επιτέλους προστατευτικά στην εξάτμιση που η δική μου είναι εντελώς γυμνή και υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος όταν ακουμπήσει κανείς όταν είναι η μηχανή σβηστή προσφάτως
Ξέρει κανείς που θα βρουμε αυτά τα προστατευτικά ??
Να και μία light φωτο του 990 sm με τα 115 άλογα που λέγατε παραπάνω
147275
skritikos
05/11/2008, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
σε αναμενα καρβουνα ειμαι....ξερουμε ποτε θα ερθουν εδω???
Adv, SMT, SMR και το νέο RC8, λογικά όχι πριν τον 2-3 του 2009.
skritikos
05/11/2008, 01:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
Είμαι κάτοχος 990 SM 2008 και βλέποντας τις φωτο που έστειλες για τα sm διαπίστωσα ότι το SMT έχει επιτέλους προστατευτικά στην εξάτμιση που η δική μου είναι εντελώς γυμνή και υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος όταν ακουμπήσει κανείς όταν είναι η μηχανή σβηστή προσφάτως
Ξέρει κανείς που θα βρουμε αυτά τα προστατευτικά ??
Να και μία light φωτο του 990 sm με τα 115 άλογα που λέγατε παραπάνω
Έχεις θεικό μηχάνημα :beer:
Αντί να δώσεις 100+ Eurο για carbon προστατευτικά, κάνε υπομονή και βάλε ένα σετ εξατμίσεις τιτανίου (Wings, Acra, etc). Μετά από οποιαδήποτε διαδρομή βάζω το χέρι μου πάνω στην εξάτμιση και είναι απλά ζεστή. Ακόμη και στην Αθήνα του Αυγούστου.
Θες να κάνεις βόλτα το 990 Adv? Γιατί εγώ θέλω να κάνω βόλτα το SM! :D
haskosktm
05/11/2008, 12:41
Αυτό το ADV R θα μας βάλει σε χοντρούς μπελάδες..... Πανέμορφος χρωματισμός....
skritikos
05/11/2008, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από haskosktm
Αυτό το ADV R θα μας βάλει σε χοντρούς μπελάδες..... Πανέμορφος χρωματισμός....
Για μένα οι αναβαθμίσεις του 2009 είναι απλά ένα "γλυκό" και καθυστέρηση μέχρι το επόμενο οριστικά ανανεωμένο Adv να είναι έτοιμο. Λογικά το 2010 με 11. Θα περιμένω το επόμενο :wave2:
Για το 2009 τώρα, οι πληροφορίες λένε πως τα περισσότερα άλογα βγήκανε με δανεισμό εξαρτημάτων από τα Superduke, που σημαίνει πως δεν θα είναι απλά ένα MAP upgrade για τους παλιότερους.
Έχεις θεικό μηχάνημα :beer:
Αντί να δώσεις 100+ Eurο για carbon προστατευτικά, κάνε υπομονή και βάλε ένα σετ εξατμίσεις τιτανίου (Wings, Acra, etc). Μετά από οποιαδήποτε διαδρομή βάζω το χέρι μου πάνω στην εξάτμιση και είναι απλά ζεστή. Ακόμη και στην Αθήνα του Αυγούστου.
Θες να κάνεις βόλτα το 990 Adv? Γιατί εγώ θέλω να κάνω βόλτα το SM! :D
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η κάθε moto έχει τα πλεονεκήματα και τα μειονεκτήματά της Το Adv είναι εκπληκτικό μηχάνημα παντός χρήσης . Κάνει τα πάντα πολύ καλά !!! και πάει παντού , για αυτό άλλωστε το λόγο βγήκε η best on-off mega moto
Την έχω οδηγήσει (το μοντέλο injection 2007) γιατί πηγαίνω συχνά βόλτες με ένα φίλο που την έχει και μου άρεσε πάρα πολύ για αυτό πήρα απόφαση αρχικά να πάρω KTM (είχα VARADERO 2003) και στη συνέχεια ήμουν μεταξύ του adv 990 και του sm 990 και τελικά πήρα το sm γιατί οι διαδρομές που μου αρέσει να πηγαίνω είναι η σχεδιαστική φιλοσοφία του sm ( ορεινό σφικτό ή και ανοικτό ασφάλτινο στροφιλίκι) με γνώμονα πάντα τη διασκέδαση και όχι τους αγώνες .
Έχουμε φτιάξει μία παρέα 4-5 φίλοι και πηγαίνουμε βολτίτσες με διάφορες mega on off moto και μπορούμε να τα πουμε κάποια στιγμη απο κοντά και φυσικά να οδηγήσεις το sm Aν θέλεις όμως στείλε μου mail και να τα πούμε και τηλεφωνικά και να βρεθούμε.
Με ενδιαφέρει αυτό που μου είπες για τις εξατμίσεις και θα ήθελα τις απόψεις σου
Επειδή το συγκεκριμένο ποστ αναφέρεται στα ADV αισθάνομαι λίγο άβολα που μπαίνω σφήνα και ίσως θα πρέπει να αποχωρήσω
Ευχαριστώ και εύχομαι το νέο adv να έχει τη διαμόρφωση του κινητήρα του sm αφού άλλωστε ο κινητήρας είναι ο ίδιος ο LC8 , θα είναι όντως αρκετά πιό δυνατό αφου και το βάρος τους είναι σχεδόν ίδιο.
Αν ξέρεις κάτι ή κάποιον που κατασκευάζει carbon προστατευτικά για τις εξατμίσεις πές μου πάντως
Χαιρετώ!
skritikos
06/11/2008, 00:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η κάθε moto έχει τα πλεονεκήματα και τα μειονεκτήματά της Το Adv είναι εκπληκτικό μηχάνημα παντός χρήσης . Κάνει τα πάντα πολύ καλά !!! και πάει παντού , για αυτό άλλωστε το λόγο βγήκε η best on-off mega moto
Την έχω οδηγήσει (το μοντέλο injection 2007) γιατί πηγαίνω συχνά βόλτες με ένα φίλο που την έχει και μου άρεσε πάρα πολύ για αυτό πήρα απόφαση αρχικά να πάρω KTM (είχα VARADERO 2003) και στη συνέχεια ήμουν μεταξύ του adv 990 και του sm 990 και τελικά πήρα το sm γιατί οι διαδρομές που μου αρέσει να πηγαίνω είναι η σχεδιαστική φιλοσοφία του sm ( ορεινό σφικτό ή και ανοικτό ασφάλτινο στροφιλίκι) με γνώμονα πάντα τη διασκέδαση και όχι τους αγώνες .
Έχουμε φτιάξει μία παρέα 4-5 φίλοι και πηγαίνουμε βολτίτσες με διάφορες mega on off moto και μπορούμε να τα πουμε κάποια στιγμη απο κοντά και φυσικά να οδηγήσεις το sm Aν θέλεις όμως στείλε μου mail και να τα πούμε και τηλεφωνικά και να βρεθούμε.
Με ενδιαφέρει αυτό που μου είπες για τις εξατμίσεις και θα ήθελα τις απόψεις σου
Επειδή το συγκεκριμένο ποστ αναφέρεται στα ADV αισθάνομαι λίγο άβολα που μπαίνω σφήνα και ίσως θα πρέπει να αποχωρήσω
Ευχαριστώ και εύχομαι το νέο adv να έχει τη διαμόρφωση του κινητήρα του sm αφού άλλωστε ο κινητήρας είναι ο ίδιος ο LC8 , θα είναι όντως αρκετά πιό δυνατό αφου και το βάρος τους είναι σχεδόν ίδιο.
Αν ξέρεις κάτι ή κάποιον που κατασκευάζει carbon προστατευτικά για τις εξατμίσεις πές μου πάντως
Χαιρετώ!
Για εξτμίσεις ρίξε μια ματία www.wings.si και τα λέμε και από κοντά σύντομα. Θα σου στείλω PM να κανονίσουμε βόλτα :D
Για carbon προστατευτικά, μιλάω με USA και σου απαντάω.
http://www.carbon-performance.com/index.php?kat_id=57
καλές αγορές
Free Filip
06/11/2008, 12:56
Photoshop toy kerata
O sunadelfos photoshopas den exei kanei katholou kali douleia...fenete sto ftero ekei pou temnetai katheta me to kalami...einai tholomeno arketa!!!
leo go twra!
Μέσα έπεσα! :lol:
official info:
"Around 20 percent more powerful that its successful pioneer, the 990 Adventure S, the “R” from 2009, and only available without ABS, gives sports-oriented two-wheel adventurers 115 hp at their disposal while the 990 Adventure with power increased to 106 hp also underscores the undisputed sporting competence of the KTM company"
που μεταφράζεται σε 113,3hp. Άρα έπεσες μέσα και 104,6hp το απλό...:)
http://www.ktm.com/990-Adventure-R.197.0.html?&detailview=2&cHash=da62385a81
Για το 2009 τώρα, οι πληροφορίες λένε πως τα περισσότερα άλογα βγήκανε με δανεισμό εξαρτημάτων από τα Superduke, που σημαίνει πως δεν θα είναι απλά ένα MAP upgrade για τους παλιότερους.
Σαν τί εξαρτήματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά; Κανένα ζιγκλέρ στον ψεκασμό; Δεν μπορεί να είναι τραγικό...:)
dirtbird
22/11/2008, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Σαν τί εξαρτήματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά; Κανένα ζιγκλέρ στον ψεκασμό; Δεν μπορεί να είναι τραγικό...:)
και όμως είναι....:( :(
skritikos
22/11/2008, 16:20
Διαφορετικοί εκκεντροφόροι, αν και μάλλον αυτό θα ισχύει μόνο για το R, που για πρώτη φορά θα είναι και ακριβότερο από το "απλό".
Xristos67
22/11/2008, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
http://www.carbon-performance.com/index.php?kat_id=57
καλές αγορές
An 8eleis na agoraseis carbon apo tin parapano etairia , epeidi gnorizo prosopika kai sinergazomai mazi tou ( exei edra tin Tsexia ) mporo na sou po oti exei apsogi poiotita kai poli prosegmeni douleia.
Xrisimopoio prosopika proionta tou sta agonisitika R6 2008 pou exo gia enoikiasi ...