View Full Version : Ηonda Cb550
nakedorange
17/09/2008, 19:24
"THIS IS the latest work of installation art at Jack the Pelican Gallery in Brooklyn, in New York City.
It's a Honda CB550 chained to the ceiling of a warehouse with the throttle stuck open. The work has been made by artist Hubert Dobler, who really should get out a bit more."
Συγχωρέστε με αλλά με τα εικαστικά δεν τα είχα ανέκαθεν καλά...Παρ 'όλα αυτά το συγκεκριμένο "έργο τέχνης"κάτι μου κάνει ,κάτι μου βγάζει...κατι μου θυμίζει.
:rolleyes:
Chained Honda CB550 (http://www.visordown.com/news/article.asp?UAN=5542&v=1)
κριμα ενα κοσμημα σαν αυτο να καταληγει ετσι...
:sad:
Operater
17/09/2008, 19:35
Συγχωρέστε με...αλλά μοιάζει σαν να είναι κρεμασμένο ζώο και να προσπαθεί να φύγει.... :( :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Συγχωρέστε με...αλλά μοιάζει σαν να είναι κρεμασμένο ζώο και να προσπαθεί να φύγει.... :( :confused: :confused:
ναι,αυτη υποτιθεται οτι ειναι η ''εικαστικη'' αξια αυτου του βιντεο...
αλλα εξακολουθω να στεναχωριεμαι για τη μηχανη,πολυ σπανια πλεον...
ας εβαζε κανα παπακι ο μαλακας στη τελικη...
:lol: :lol: :lol:
rantanplan
17/09/2008, 19:56
χωρις λογια......:( :( :(
δν ξερω ενιωσα φοβισμενος βλεποντας αυτο το βιντεο....ειμαι περιεργος να δω πως το στησανε
+1 :sad:
gdevelek
17/09/2008, 20:02
κάποιος να τον πιάσει τον "καλλιτέχνη" και να του βάλει νέφτι στον πωπό
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
κάποιος να τον πιάσει τον "καλλιτέχνη" και να του βάλει νέφτι στον πωπό
σιγα ρε παιδια μη τον σκοτωσουμε κιολας...
:lol: :lol: :lol:
δηλαδη αυτοι που κανουν σταντς με 4κιλυνδρα και τα διαλανε καλυτεροι ειναι?
η μονη μλκια της ιστοριας ειναι οτι ειναι σπανια η μηχανη...
stefanos
17/09/2008, 20:56
Με δέκα χιλιαρικάκια μπορώ να δημιουργήσω ανάλογη τέχνη στο σαλόνι σας με το μηχανάκι σας:p
όταν ορισμένοι ονομάζουν ''τέχνη'' κάτι τέτοιο, όταν κάποιοι άλλοι θεωρούν ''τέχνη'' το να βασανίζουν αθώα σκυλάκια μέχρι θανάτου...τα πράγματα δεν είναι απλώς απογοητευτικά.
Το γελείο της υπόθεσης είναι ότι οι υπεύθυνοι αυτοονομάζονται ως ''καλλιτέχνες'' και εκτός αυτού έχουν κ κοινό που τους χειροκροτεί.
nakedorange
18/09/2008, 08:21
O συγκεκριμένος "καλλιτεχνης"νομίζω πως την μισεί την μοτοσυκλέτα αυτή...εμένα αυτό μου βγάζει!
Υπάρχει και ένα σχόλιο στο youtube οτι η"αλυσοδεμενη" μηχανή (το έργο τέχνης ντε...) πωλήθηκε 660.000$!
:yuck:
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ και από ότι φαίνεται και άλλοι εδώ μέσα.
Αλλά από τη στιγμή που είχαμε την ίδια σκέψη μήπως …… λέω μήπως ρε αδερφέ ο «καλλιτέχνης» κατάφερε να δώσει ψυχή σε κάτι άψυχο και εν τέλει χωρίς να βασανίσει κάνα ζωάκι (όπως έχουν κάνει στο παρελθόν κάποιοι άλλοι τρελοί για χάρη της τέχνης) να περάσει το οποιοδήποτε μήνυμα ή εν τέλει να κατάφερε να δημιουργήσει τις ανάλογες καλλιτεχνικές αντιδράσεις …. ?
:look:
:( ...δε μου εμφανιζει το βιντεακι...:( ..
αλλα ρε παιδια αν απο τα γραφομενα σας 8εωρησω οτι ο τυπος σας εκανε να μιλατε για φυλακισμενα ζωα που προσπα8ουν να ξεφυγουν..αν μερικοι απο σας ψιλοτρομαξατε...τοτε...μια χαρα εχει πετυχει το σκοπο του ...
τετοια ''οραματα'' βλεπουν συνη8ως οσοι περνουν χαπια...ενω ο τυπος καταφερε να εξαψει τη φαντασια σας με ενα ματσο σιδερα κρεμασμενα απο το ταβανι...
και σορρυ κιολας αλλα περα απο εμας που οδηγαμε μηχανες και τις αγαπαμε για ολο τον υπολοιπο κοσμο ειναι απλα ''υλικα''....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ενω ο τυπος καταφερε να εξαψει τη φαντασια σας με ενα ματσο σιδερα κρεμασμενα απο το ταβανι...
και σορρυ κιολας αλλα περα απο εμας που οδηγαμε μηχανες και τις αγαπαμε για ολο τον υπολοιπο κοσμο ειναι απλα ''υλικα''....
+1
περα απο εμας που οδηγαμε μηχανες και τις αγαπαμε για ολο τον υπολοιπο κοσμο ειναι απλα ''υλικα''....
Εχω ορεξη κι εγω να εκφραστω καλλιτεχνικα. Να περασω ατσαλινα αγκαθια αντι για τροχους σ' ενα CB-1 η σε κανα GSXR-750F και να περασω πανω απο καμια Ε32 η καμια Ε220. Κι αυτο τεχνη θα ειναι, θα εκφραζομαι εκεινη τη στιγμη εναντια στον υλισμο των καινουργιων πολυτελων κουτιων :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εχω ορεξη κι εγω να εκφραστω καλλιτεχνικα. Να περασω ατσαλινα αγκαθια αντι για τροχους σ' ενα CB-1 η σε κανα GSXR-750F και να περασω πανω απο καμια Ε32 η καμια Ε220. Κι αυτο τεχνη θα ειναι, θα εκφραζομαι εκεινη τη στιγμη εναντια στον υλισμο των καινουργιων πολυτελων κουτιων :mad:
Ο "καλλιτέχνης" μπορεί να θεωρεί υλικά ΚΑΙ τα κουτιά. Δεν το έκανε από ρατσισμό προς τα μοτοσακά.
Μήπως ο καλλιτέχνης αγαπά της μηχανές???
Μήπως ήθελε να δήξει ότι η μηχανή ακόμα και μονή της έχει ψυχή προσπαθώντας να ξεφύγει από τα δεσμά της ???
Το μόνο κακό είναι η σπανιότητα τη μηχανής
Πάντως άξιο παρατήρησης είναι ότι αν και το μοτεράκι δουλεύει σχεδόν στο όριο περιστροφής του χωρίς λίπανση (εξ'αιτίας της κατακόρυφης θέσης), συνεχίζει για αρκετή ώρα χωρίς να καπνίσει/κολλήσει ή σπάσει...
Για φανταστείτε να ήταν κανα ΚΤΜ ή απρίλια. Του έδινα-δεν του έδινα 10 δεύτερα.
έδιτ: ξέχασα τα ντουκάτι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πάντως άξιο παρατήρησης είναι ότι αν και το μοτεράκι δουλεύει σχεδόν στο όριο περιστροφής του χωρίς λίπανση (εξ'αιτίας της κατακόρυφης θέσης), συνεχίζει για αρκετή ώρα χωρίς να καπνίσει/κολλήσει ή σπάσει...
Για φανταστείτε να ήταν κανα ΚΤΜ ή απρίλια. Του έδινα-δεν του έδινα 10 δεύτερα.
Μήπως τελικά το έκανε για να μας δήξει την αξιοπιστία τη συγκεκριμένης εταιρίας ??? :lol: :lol:
Εδιτ . λίγα με τα απριλια
GSXR-750F
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:confused: :confused: :confused: Αν αναρωτιεσαι τι ειναι δε μπορω να σε βοηθησω. Υπαρχει ενα παρατημενο κοντα στο σπιτι μου εδω και αρκετα χρονια και νομιζα οτι ειναι καποιο αυτοκολλητο, αλλα πριν 2 μερες ειδα κι ενα εν κινησει στο δρομο κοντα στο Ρεντη παλι με το F στο τελος. Παντως απο κοψια θυμιζει τελη 80 αρχες 90.
Αν αναρωτιεσαι τι ειναι δε μπορω να σε βοηθησω. Υπαρχει ενα παρατημενο κοντα στο σπιτι μου εδω και αρκετα χρονια και νομιζα οτι ειναι καποιο αυτοκολλητο, αλλα πριν 2 μερες ειδα κι ενα εν κινησει στο δρομο κοντα στο Ρεντη παλι με το F στο τελος. Παντως απο κοψια θυμιζει τελη 80 αρχες 90.
μηπως εννοεις gsx 750 f ????
μηπως εννοεις gsx 750 f ???? μα αυτό με μπέρδεψε κι εμένα, ότι τουλάχιστον αυτό που είδα στο δρόμο έγραφε gsxR 750F
μα αυτό με μπέρδεψε κι εμένα, ότι τουλάχιστον αυτό που είδα στο δρόμο έγραφε gsxR 750F
εγω παντως δεν το ξερω το μοντελο που αναφερεις.
:wave2:
nakedorange
19/09/2008, 08:49
εγω παντως δεν το ξερω το μοντελο που αναφερεις.
ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.motorbikes.be/en/Suzuki_GSX-R_750_F_1985.aspx)
142116
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.motorbikes.be/en/Suzuki_GSX-R_750_F_1985.aspx)
ευχαριστω ρε :winka:
Αυτη ηταν η μηχανη σε χρωμα κοκκινο-λευκο-μαυρο αλλα εχω την αισθηση -μπορει να το θυμαμαι και λαθος- οτι η ζελατινα ηταν διαφορετικη, η μπορει και να την ειχε αλλαξει.