View Full Version : Πως πανε στα Τρικαλα;
el_hymador
18/09/2008, 21:54
...εννοω πως πας πιο ευκολα....
Δεδομενα:
Αυτοκινητο: Chevrolet Matiz
Επιβατες: Εγω
Ωρα αναχωρησης: (εξαρταται απ την ωρα αφιξης)
Ωρα αφιξης: 17:00 απογευματινη
Το λοιπον, ειναι προτιμοτερο να παω απο την συντομη () αλλα πιο δυσκολη λενε...) διαδρομη Λαμια - Δομοκος - Σοφαδες - Καρδιτσα - Τρικαλα;
ή
Να παω απο Λαμια - Λαρισα μεσω εθνικης και να το κοψω αριστερα μετα; (πολυ περισσοτερα χλμ. αλλα ευκολος δρομος)
Για πειτε οσοι γνωριζετε, ποση ωρα -περιπου- θα παρει η διαδρομη Α, ποση η διαρομη Β...πρεπει να ειμαι στα Tρικαλα στις πεντε το απογευμα....
υ.γ. απαντησεις του στυλ "εχει γαμω τα στροφιλικια" - "ξερω μια γαματη ταβερνα με κοψιδια" κτλ. δεν βοηθανε....Please data για την διαδρομη μονο...
ευχαριστω
:wave2:
vangelis 64
18/09/2008, 22:03
Άμα πας με Matiz το ίδιο θα σού'ρθει.:lol: :lol:
Πλάκα πλάκα η διαδρομή Καρδίτσα Τρίκαλα(και όχι μόνο)είναι πολύ ωραία.....
άμα πάς με μηχανή.:rotflmao:
el_hymador
18/09/2008, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άμα πας με Matiz το ίδιο θα σού'ρθει.:lol: :lol:
Πλάκα πλάκα η διαδρομή Καρδίτσα Τρίκαλα(και όχι μόνο)είναι πολύ ωραία.....
άμα πάς με μηχανή.:rotflmao:
το ιδιο θα μου ρθει;
αφου ειναι πολυ πιο μακρινη η διαδρομη της εθνικης...:confused:
vangelis 64
18/09/2008, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το ιδιο θα μου ρθει;
αφου ειναι πολυ πιο μακρινη η διαδρομη της εθνικης...:confused: Έλα ρε....από οδηγικής απόψεως εννοώ.Είπα να σ'τη σπάσω λίγο:D
Από την κλασική και σύντομη διαδρομή - ο Δομοκός έχει τρεις λωρίδες (δύο στον ανήφορο), οπότε δεν σε δυσκολεύουν λεωφορεία - φορτηγά κλπ...
Αν υπολογίσεις περίπου δύο ώρες μέχρι Λαμία, από εκεί είναι περίπου μιάμισυ ώρα μέχρι Τρίκαλα, με φυσιολογικό ρυθμό.
Πρόσεχε στο κομμάτι Ν. Μοναστήρι - Σοφάδες (στενός - γίνονται έργα) και πάρε τον περιφερειακό της Καρδίτσας.
Καλό ταξίδι ...:beer: :beer:
Από Δομοκό.
Και πιο σύντομη διαδρομή και πιο ωραία (μετα τη Λαμία).
el_hymador
18/09/2008, 22:19
ευχαριστω πολυ! :beer: :beer: :wave2:
(και εσενα Βαγγο....:wave2: )
αν πας από την μέσα διαδρομή, να προσέχεις στις μεγάλες ευθείες, γιατί βγαίνουν αγροτικά μηχανήματα και προσπάθησε να τηρείς τα όρια ταχυτήτων γιατί είχε αρκετά ραντάρ
el_hymador
18/09/2008, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
αν πας από την μέσα διαδρομή, να προσέχεις στις μεγάλες ευθείες, γιατί βγαίνουν αγροτικά μηχανήματα και προσπάθησε να τηρείς τα όρια ταχυτήτων γιατί είχε αρκετά ραντάρ
...ok thanks!
αν και με το Matiz δυσκολο να τρεξεις και να θελεις...(που εγω δεν θελω...)
LARISEOS
18/09/2008, 23:11
8ελεισ ελα απο λαρισα... να πιουμε εναν καφε!!!
με το ματιζ τι σκατα το ιδιο 8α κανεισ!!!!! απο δομοκο πιο γρηγορα αλλα μονο κανα 20λεπτο διαφορα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...εννοω πως πας πιο ευκολα....
Δεδομενα:
Αυτοκινητο: Chevrolet Matiz
Επιβατες: Εγω
Ωρα αναχωρησης: (εξαρταται απ την ωρα αφιξης)
Ωρα αφιξης: 17:00 απογευματινη
Το λοιπον, ειναι προτιμοτερο να παω απο την συντομη () αλλα πιο δυσκολη λενε...) διαδρομη Λαμια - Δομοκος - Σοφαδες - Καρδιτσα - Τρικαλα;
ή
Δεν έχει ή. Ότι σου είπαν και οι αποπάνω,ακολουθείς κανονικά την εθνική μέχρι την Λαμία,έχει έξοδο δεξιά για Τρίκαλα-Καρδίτσα πριν την Λαμία.Ανεβαίνεις προς Δομοκό,μια χαρά είναι η ανάβαση έχει 2 λωρίδες,το κομμάτι χρησιμοποιείται και για προπόνηση με SS :D Μετά Ν.Μοναστήρι-Σοφάδες-Καρδίτσα μπαίνεις δεξιά στον περιφερειακό έχει ταμπέλες για Μετέορα-Καλαμπάκα-Τρίκαλα... :beer:
Γενικά δεν νομίζω να προβληματιστείς ιδιαίτερα,για να είσαι χαλαρός στο δρόμο πρέπει να φύγεις γύρω στις 1 το μεσημέρι το αργότερο,με 120-130 θα είσαι άνετα πριν τις 5 στα Τρίκαλα .Το λεοφωρείο κάνει 5 ώρες με 20 λεπτά στάση...:D :D
:wave2: :wave2:
προσπάθησε να τηρείς τα όρια ταχυτήτων γιατί είχε αρκετά ραντάρ
Δεν θέλει κ ιδιαίτερη προσπάθεια. Γράφει παραπάνω ότι είναι με ματιζ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν θέλει κ ιδιαίτερη προσπάθεια. Γράφει παραπάνω ότι είναι με ματιζ. ναι το ειχα δει αλλα τα 80 +του επαρχιακου τα πιανει ανετα το ματιζ
:ninja: :)
ναι το ειχα δει αλλα τα 80 +του επαρχιακου τα πιανει ανετα το ματιζ
:ninja: :) Και Καρδίτσα τότε που είχαμε περάσει με τον tai είχε μέσα στα όρια της πόλης ραντάρ
απο Δομοκο..
δε το συζηταμε..
καλως να μας ερθεις..
νωρις το πρωι κ το βραδακι..βγαζει ψ@λοκρυο..κ η υγρασια τρυπαει κοκκαλα..υποψιν..
:beer:
tolistrk
19/09/2008, 15:55
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
[B]Το λεοφωρείο κάνει 5 ώρες με 20 λεπτά στάση...:D :D
Το λεωφορειο κανει 4 ωρες και 30 λεπτα με στασει 10 λεπτων στο δρομο. :wave2:
Πιο πολυ θα σε κουρασει η αποσταση αν ερθεις απο Λαρισα παρα αν πας απο Δομοκο.
Ασε που το matiz θα ξεμπουκωσει μια χαρα στην αναβαση Λαμια - Δομοκος.:beer:
αν πας από την μέσα διαδρομή, να προσέχεις στις μεγάλες ευθείες, γιατί βγαίνουν αγροτικά μηχανήματα
+1000 ........γαμα τα φιλαρακι,τα ματια σου 14 γιατι εχω πετυχει και γω κατι μπουλντοζες ,κατι τρακτορες ,θεριζοαλωνιστικες , μεχρι και ...... JCB ..........:lol:
gixxerpap
19/09/2008, 18:52
το νου σου στη μεγάλη ευθεία έξω απο την καρδίτσα, το όριο ταχύτητας είναι 50 χλμ/ωρα:eyepop:
και οι φίλοι μας κόβουν κανονικότατα κλήση!
εχω φάει κλήση με 72 χλμ/ωρα και ενας μπαρμπας μου με 64!!!!!
εννοείται απο δομοκό, από λάρισα θα σου φανεί ατελείωτη η διαδρομή ...
γυρισες βλεπω
για λεγε ! :)