View Full Version : τροχαιο στον βυρωνα...
reinmeister
19/09/2008, 13:02
προ 10λεπτου συναντω εξω απο το γραφειο εναν πελατη με σκισμενο τζιν και λερωμενο μπλουζακι...
"τι εγινε ρε μαλακα?"
"ασε με...τσακιστηκα"
"πως ρε"?
"πηγαινα με το xt στον... με καμια 60αρια και βλεπω ενα κουτι να ξεπαρκαρει με μια γρια στο τιμονι..."
"ωχ"
" κοβω λιγο κι ετοιμαζομαι να σταματησω τελειως...με βλεπει η γρια και μου κανει νοημα με το χερι να περασω...ανοιγω κι εγω ο μαλακας και με το που περναω απο μπροστα της ξεκιναει...παιρνει την πισω ροδα του xt και ΜΠΑΜ..."
"??????"
"σηκωνομαι,σηκωνω και το μηχανακι,ευτυχως δεν επαθε τιποτα και παω στο παραθυρο της γριας..."..."ρε γιαγια θες να με σκοτωσεις?????????? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ?
"?????"
και απανταει η γρια...
" το ξεχασα γιε μου"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
ακομα δεν εχω συνελθει...γελαω σαν ηλιθιος επι ενα τεταρτο...
:bawl: :bawl:
πες μου οτι δεν ειναι πραγματικο περιστατικο !!!
reinmeister
19/09/2008, 13:06
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα τωρα στο γραφειο να σου γνωρισω τον τυπο.....διπλα ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα τωρα στο γραφειο να σου γνωρισω τον τυπο.....διπλα ειναι...
:a018: :a018: :a018:
reinmeister
19/09/2008, 13:10
μαλακα...κατουρηθηκα λεμε...το συνδυασα και με το καπταιν νεμο το κινουμενο σχεδιο,που μετα απο ολο το σκηνικο με τις χελωνες γυρναει η γκομενα-ψαρι και λεει" αχ...κοιτα...χελωνες"...
:bawl: :bawl: :bawl:
μαλακα...κατουρηθηκα λεμε...το συνδυασα και με το καπταιν νεμο το κινουμενο σχεδιο,που μετα απο ολο το σκηνικο με τις χελωνες γυρναει η γκομενα-ψαρι και λεει" αχ...κοιτα...χελωνες"...
Ντόρυ την έλεγαν τραγανόβλαχε....:evil: kαι σιγά μην ήταν στο Captain Hook... :sick:
:bawl: :bawl: :bawl:
καταλαβα τι λες αν και εχεις μπλεξει τα μπουτια σου.καπτεν νεμο ητανε ο κυβερνητης του ναυτιλου στο 20000 λευγες κατω απο τη θαλασσα.αυτο που λες ητανε το ψαχνοντας τον νεμο.
σε συνδυασμο με την ακρατια που δηλωσες οτι εχεις,μηπως να μην οδηγησεις?:lol:
κανω κυκλο αλλα δε βαριεσαι...ερχομαι και σε περνω.και αν εχεις και ασταθεια πες μου να ρθω με το αμαξι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που σαι αμα ξεχασεις και που ειναι το δσ παρε με τηλ. το οποιο βαλτο τωρα στη δεξια σου τσεπη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι αλλο να κανω....αντε θα εχω και τα χαπια σου για το αλτσχαιμερ μαζι μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lilipoua
19/09/2008, 13:21
:eyepop:
εεχμμμμ, πού ακριβως στο Βύρωνα??? Για να ξέρουμε απο που περνάμε!! :lol: :lol:
... του xt και ΜΠΑΜ..."
....
Αν τον λένε και Γιώργο..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
reinmeister
19/09/2008, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
:eyepop:
εεχμμμμ, πού ακριβως στο Βύρωνα??? Για να ξέρουμε απο που περνάμε!! :lol: :lol:
νεας ελβετιας...
στις λουγκρες δεν απαντω...εβαλα ενα "καπταιν" και επεσαν να με φανε...
εγω κοριτσια δεν βλεπω παιδικα...:D
εκτος απο ice age με τον θεο τον σκρατ...(αντε να βγει επιτελους το 3)...
εκτος απο ice age με τον θεο τον σκρατ...(αντε να βγει επιτελους το 3)...
Πάσο...
142139
makis206
19/09/2008, 13:34
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
19/09/2008, 13:44
http://www.kewego.com/video/iLyROoaftJ5h.html
lilipoua
19/09/2008, 13:48
νεας ελβετιας...
ΩΩΩΩΧ!!! :eyepop: :eyepop:
Αυτό είναι κοντά στο σπίτι μου!!!!! :rolleyes:
Αστα να πάνε....
και μη χειροτερα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.καπτεν νεμο ητανε ο κυβερνητης του ναυτιλου στο 20000 λευγες κατω απο τη θαλασσα.
αυτο που λες ητανε το ψαχνοντας τον νεμο.
:eyepop: :lol: :lol: :rotflmao:
devil's animal
19/09/2008, 14:12
αφου δεν επαθε τιποτα το παλικαρι οντως η υποθεση ειναι για πολλα :lol: :lol: :lol: :lol:
sergiosm
19/09/2008, 14:34
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!
ευτυχως το παιδι ειναι οκ..
DimChios
19/09/2008, 16:23
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΛΚ!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:sick:
Φυσικα...μεχρι το ΧΤ να ξεκινησει εχει προλαβει η γιαγια να ξεχαστει, να ξεκινησει και να βρει και τη ροδα:D (Καλα, εντελως σχολιο vestroma ηταν αυτο). Παντως να ναι καλα το παιδι και ολα τα αλλα...!!!
Γαμάτο.. :rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS
19/09/2008, 17:33
Παιδιά απ'τη στιγμή που γρια 100χρονών(ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, μέχρι και οι μπάτσοι που ήρθανε για καταγραφή τραβάγανε τις λουτσότριχές τους...) τράκαρε πρόπερσι στη Ρόδο το γιο συναδέρφου που οδηγούσε το βεσπάκι του και μετά τη δικιά μου στούκα δε μου κάνει τίποτα εντύπωση...όλα γίνονται
Αφού το παιδί δεν έπαθε τίποτα πάλι καλά...
Τι λες ρε μλκ@... :bigcry: :bigcry:
Lilith_tzw
20/09/2008, 02:41
Αφου ειναι καλα το παλικαρι μια χαρα... αλλα το θεμα ειναι για ανεκδοτο....:dizzy: :lol: :lol: