View Full Version : Τι αλλάζουν στο σέρβις των 20.000;
alximistis
19/09/2008, 14:45
έχω το multi το 1000. Το άργησα λιγάκι αλλά οκ μπήκε για το σέρβις των 20.000 χλμ.
Για να έχω μια ιδέα τι αλλάζουν συνήθως ή πάντα δεν ξέρω σε αυτό;
Κάποιος να μου πει με βεβαιότητα; Υπάρχει κάτι που να αλλάζει μόνο αν υπάρχει πρόβλημα ή όλα είναι στάνταρ;
Ευχαριστώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
.....
Βγήκε μεγάλο το ποσό ή εγκυκλοπαιδική η ερώτηση;
alximistis
19/09/2008, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βγήκε μεγάλο το ποσό ή εγκυκλοπαιδική η ερώτηση;
¨οχι Νίκο μου εδώ είναι το απολύτως κουφό!
Βγήκε νομίζω πολύ μικρό το ποσό και μ' έχει βάλει σε σκέψεις. Κάτι δεν μου κολλάει που λένε. ;)
dirtbird
19/09/2008, 15:07
Ωραία τότε ας το ξαναπάμε μία φορά.......
ΩΧ.... :bigcry: :bigcry:
catmaster
19/09/2008, 15:10
έχω το multi το 1000. Το άργησα λιγάκι αλλά οκ μπήκε για το σέρβις των 20.000 χλμ.
Κάποιος να μου πει με βεβαιότητα; Υπάρχει κάτι που να αλλάζει μόνο αν υπάρχει πρόβλημα ή όλα είναι στάνταρ;
Ευχαριστώ
ρε Στέλιο ..... το service book δεν το έχεις ;;; γιατί δεν κοιτάς εκεί πρώτα ;;;
:wave2:
filipp0s
19/09/2008, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ρε Στέλιο ..... το service book δεν το έχεις ;;; γιατί δεν κοιτάς εκεί πρώτα ;;;
δε γραφει τα ποσά ρε μλκ...:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
19/09/2008, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Το έχω ρε Άκη αλλά δεν είμαι σπίτι. Πέρασα από το μάστορα και με κούφανε! Δηλαδή τι να σου πω... υπερβολικά χαμηλή τιμή για Ducati. Κι επειδή δεν θα πάω σπίτι καθόλου σήμερα είπα μήπως κάποιος μπορούσε να μου κάνει μία γρήγορη εξήγηση-ανάλυση-εξυπηρέτηση.
Το έχω ρε Άκη αλλά δεν είμαι σπίτι. Πέρασα από το μάστορα και με κούφανε! Δηλαδή τι να σου πω... υπερβολικά χαμηλή τιμή για Ducati. Κι επειδή δεν θα πάω σπίτι καθόλου σήμερα είπα μήπως κάποιος μπορούσε να μου κάνει μία γρήγορη εξήγηση-ανάλυση-εξυπηρέτηση.
Ε αφού πέρασες και σε κούφανε.... δεν ρώταγες και τι έκανε; :confused:
Εδιτ : τι εννοείς μικρό ποσό; Κανα 500ρι; :rotflmao: :rotflmao: :lol:
filipp0s
19/09/2008, 15:24
μπορει να του είπε και να μην το ακουσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
19/09/2008, 15:24
Εδιτ : τι εννοείς μικρό ποσό; Κανα 500ρι; :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ΚΑΤΩ από 300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γι αυτό ρωτάω και ξαναρωτάω κάποιος μπορεί να μου πει να ξέρω;
το τι έκανε ρε νίκο το ρώτησα το τι ΚΑΝΟΥΝ θέλω να ξέρω!!!
alximistis
19/09/2008, 15:30
Λοιπόν... για δώστε βάση στην πενιά. Εύρηκα!
Αυτά αλλάζουν στο σέρβις των 20.000 χλμ:
1. Oring βαλβίδων
2. Καπελότα x 2
3. Ιμάντες x 2
4. Φίλτρο λαδιού
5. Λάδια
6. Μπουζί x 4
7. Φίλτρο αέρα
8. Φίλτρο βενζίνης
9. Ρουλεμάν συμπλέκτη (το εξωτερικό της καμπάνας)
10. Υγρά συμπλέκτη
11. Υγρα φρενων και συστηματος ψυξης
Έλεγχο δισκων συμπλεκτη, τακακιων΅
Νέα ερώτηση λοιπόν:
Για ΟΛΑ αυτά τι ποσό κανονικά θα έπρεπε να διαθέσω;;;;; Χωρίς κλεψιές και υπερβολές. Ποιο είναι το ποσό που θα έπρεπε να γράφει στο τέλος;
Με λιγότερα από 300.......
Να σου πω.....
Σίγουρα κατάλαβε για ποιο μηχανάκι μιλάγατε; :lol: :lol: :lol:
alximistis
19/09/2008, 15:37
Με λιγότερα από 300.......
Να σου πω.....
Σίγουρα κατάλαβε για ποιο μηχανάκι μιλάγατε; :lol: :lol: :lol:
γι αυτό και έχω αναστατωθεί. Γιατί με όλα αυτά κάτω από 300 δεν παίζει με τίποτα! με βλέπω να ξαναπηγαίνω από εκεί οπλισμένος. :mad:
blackbusa
19/09/2008, 15:55
γι αυτό και έχω αναστατωθεί. Γιατί με όλα αυτά κάτω από 300 δεν παίζει με τίποτα! με βλέπω να ξαναπηγαίνω από εκεί οπλισμένος. :mad:
με αιθερα και βαζελινη....να σε ξυπνησει ευκολα....αφου θα σε εχει ''τιμησει''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
orizontas
19/09/2008, 19:00
Ευχαριστώ
μοτοσυκλετα ..........:blush: :rotflmao:
Aν ηταν ο Θωμας παιζει...
οι ιμαντες μονο κανουν σαν ανταλακτικο κοντα στο 100αρικο ..εργασια περιπου ολοι στα εξουσιοδοτιμενα περνουν στα 150 ...τωρα απο κει και περα υπαλογισε και τα υπολοιπα ...εγω παντως και στα 20.000χλμ και στα 40.000χλμ δεν πληρωσα ποτε κατω απο 350 ..
Κανένα νεώτερο ρε Στέλιο;
Έκανες την ρήξη/ανατροπή και σου βγήκε σέρβις 20.000km με <300Ε?
alximistis
23/09/2008, 15:49
Νεώτερα και λεπτομέρειες.
Λοιπόν το αρχικό κοστούμι ήταν ΚΑΤΩ από 300 ευρώ!!! Πολύ κάτω!!! Πήγα λοιπόν οπλισμένος με ένα χαρτί το οποίο αρχικά ΔΕΝ του το έδειξα και πάνω είχε τι αλλάζουμε στο σέρβις των 20.000 χλμ. Τον ρώτησα τι έκανε και αφού μου τα είπε διαπίστωσα ότι πράγματι είχε κάνει τα περισσότερα. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα. Τον ξαναρώτησα μετά του λέω ας πούμε τα ορινγκς ή κάπως έτσι δεν χρειάζεται μου λέει είναι σε άψογη κατάσταση. Κι επειδή με είδε και ανησυχούσα μου λέει μην αγχώνεσαι όλα είναι απολύτως οκ αυτά που μου λες δεν χρειάζονταν άλλαγμα. Το μηχανάκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Τι να πω οκ... δεκτόν λίγα τα λεφτά με συνέφερε τον ξέρω κιόλας φαινόταν πολύ σίγουροςλέω θα το τολμήσω. Κι εκεί που πάω να φύω μου λέει όμως θα χρειαστείς δίσκους. Οπωσδήποτε. Αν δεν μπορείς το καθυστερούμε λίγο αλλά θα χρειαστείς σύντομα. Οπότε του κοτσάρω και δίσκους κι έφτασε το τελικό κοστούμι 430 ευρά. ΜΕ αλλαγή δίσκων λάδια αντικατάσταση μανέτας που είχε στραβώσει και σχεδόν ότι άλλο χρειάζονταν για το σέρβις των 20.000.
Εμένα μου φαίνεται καταπληκτική τιμή αν σκεφτώ πως ο Θωμάς για το ίδιο σέρβις με αλλαγή δίσκων έφτανε στα 600-650 ευρά.
Τώρα... το μέλλον θα δείξει. Ή θα βλαστημάω τον εαυτό μου που εμπιστεύτηκα ή θα το χαρώ και θα ξεχάσω ότι ducati= ακριβό μηχανάκι. Τσιμπημένο ναι.
GST: φίλε τους ιμάνστες τους άλλαξα πριν το ταξίδι στας Ευρώπας στα 16.700 χλμ. :) Επομένως δεν ήταν στο σέρβις μέσα.
E δε θα μας πεις και το μαστορα? Εστω με ΠΜ?
Δίσκους στα 20.000χλμ....:sick: :uplate:
τι έγινε ρε, με το ταξιδιωτικό...????
(εκτός αν έχεις γράψει κ δεν το έχω δεί..)
lilipoua
23/09/2008, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τι έγινε ρε, με το ταξιδιωτικό...????
(εκτός αν έχεις γράψει κ δεν το έχω δεί..)
Βαλτός είσαι κι εσύ?? δεν είδες τις καλημέρες?? :lol: :lol:
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Βαλτός είσαι κι εσύ?? δεν είδες τις καλημέρες?? :lol: :lol: :D
Όχι, αλλά τώρα είδα.
Καλά, μην βιάζεστε, το βάζετε του χρόνου με το επόμενο...:D
lilipoua
23/09/2008, 16:36
Όχι, αλλά τώρα είδα.
έλα μωρεεεεε!!! αύριο , μεθαύριο το πολύ!! :D
alximistis
23/09/2008, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
E δε θα μας πεις και το μαστορα? Εστω με ΠΜ?
Δεν έχω πρόβλημα φίλε κανένα. :) Απλώς αν κάτι δεν πάει καλά ξηγημένα πράγματα το ξύλο δεν θα το φάω εγώ έτσι; :D :lol: :lol:
Είναι ο Παπαδόγιαννης Γιώργος και Σωτήρης στο Παγκράτι στην Πρόκλου. Είναι πολύ καλά παιδιά εκεί πήγαινα το ΧΤ μου εκεί και τον τίγρη μου και τώρα δοκιμάζω και το multi μου.
Είναι μάλιστα και μηχανικοί (τουλάχιστον ήταν μέχρι και πέρυσι) σε αγωνιζόμενο. :)
alximistis
23/09/2008, 16:43
Όχι, αλλά τώρα είδα.
Πέστα ρε φίλε πέστα!!!! :smokin:
Εγώ λέω να το βάλουμε του χρόνου με το καινούργιο που θα κάνουμε. :evil:
Δεν έχω πρόβλημα φίλε κανένα. :) Απλώς αν κάτι δεν πάει καλά ξηγημένα πράγματα το ξύλο δεν θα το φάω εγώ έτσι; :D :lol: :lol:
Είναι ο Παπαδόγιαννης Γιώργος και Σωτήρης στο Παγκράτι στην Πρόκλου. Είναι πολύ καλά παιδιά εκεί πήγαινα το ΧΤ μου εκεί και τον τίγρη μου και τώρα δοκιμάζω και το multi μου.
Είναι μάλιστα και μηχανικοί (τουλάχιστον ήταν μέχρι και πέρυσι) σε αγωνιζόμενο. :)
Οκ:beer: