PDA

View Full Version : hdmi , hdcp κ.τ.λ. βοηθηστε με να καταλαβω

steve610
23/09/2008, 18:30
καλησπερα παιδια. θελω να αγορασω μια τιβι για το πισι και το πσ3 (22 ιντσες - αντε 20 ) θελω να συνδεω και το πισι και το πσ3. το πσ3 θα το συνδεω με hdmi καλωδιο.

η συγκεκριμενη τιβι που εχω βρει και θελω να παρω

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=54061

λεει οτι δεν υποστηριζει hdmi. θα εχω προβλημα ??θα εχω μειωμενη αποδοση δεδομενου οτι ειναι hd ready?? η δε παιζει κατι απ αυτα?η για να εχω αποδοση πρεπει να υποστηριζει hdmi??

για πειτε ρε παιδες αν ξερετε τιποτα η αν εχετε να αντιπροτεινεται κατι αναλογο μεχρι 300 γιουρια

ευχαριστω

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

div400
23/09/2008, 18:36
θα σου έλεγα να κατασταλάξεις πρώτα στην χρήση που το θες και μετά να επιλέξεις!

άλλο μηχανάκι θα πάρεις για την πόλη και άλλο για τις αγωνιστικές σου βλέψεις! και τα 2 σε 1 :nono: μηχανές είναι όχι σαμπουάν!

δες λοιπόν πρώτα σε τι θέλεις να επικεντρωθείς και μετά έλα να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις μηχανή!

:wave2: :beer:

steve610
23/09/2008, 18:39
τωρα με μπερδεψες
και ερωτω φιλτατε για το συγκεκριμενο θεμα δε μπορω να εχω την οθονη για το πισι(αφου συνδεεται το πισι ) και να παιζω και με το πσ3 (οχι ταυτοχρονα χεχεχε)????

:confused: :confused: :confused:

:beer: :beer:

paris-3
23/09/2008, 18:42
HD ready σημαίνει ότι θα πιάνει ανάλυση μέχρι 720p.Full hd πιάνει μέχρι 1080..!ΗDMI υποστηρίζει οπότε μπορείς να συνδέσεις το ps3 μέσω hdmi.Αλλά δεν υποστηρίζει το hdcp protocol εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα....!Το ps3 απ'όσο ξέρω δν κλειδώνει στα 720p αν η οθόνη δν υποστηρίζει hdcp..!Είναι ένα μέσο προστασίας κ καλά...που χρησιμοποιεί η sony...!Αν ισχύει αυτό σίγουρα, θα έχεις ανάλυση συμβατικής οθόνης...κ όχι hd..!Aπό την άλλη καινούρια τηλεόραση να μην υποστηρίζει το εν λόγω πρωτόκολο παράξενο μου φαίνεται...για ψάξτο λίγο..!

ΥΓ.η HDMI είναι θύρα

div400
23/09/2008, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από steve610
τωρα με μπερδεψες
και ερωτω φιλτατε για το συγκεκριμενο θεμα δε μπορω να εχω την οθονη για το πισι(αφου συνδεεται το πισι ) και να παιζω και με το πσ3 (οχι ταυτοχρονα χεχεχε)????

οχι γιατί αν δεν αλλάξεις ρυθμίσεις, θα μπερδεύει σε όλο το φάσμα! και μετά...σκατά αίσθηση και απόλαυση θα λάβεις!

η λύση? power commander κατά προτίμηση το ΙΙΙ με θύρα USB (το οποίο να το συνδυάσεις με το quick shifter της Dynojet.....ΤΕΛΛΛΟΣ)

paris-3
23/09/2008, 19:02
Εγώ έχω μονιτορ με ενσωματομένο tv tuner, μια χαρά εικόνα έχω στο pc, και έχω ένα xbox360 μέσω composite..άλλες θύρες καμιά επιροή ή μπέρδεμα..Απλά τα Monitors με tv tuner δν έχουν κ την καλύτερη ποιότητα όσον αφορά στην τηλεόραση...δηλ. η εικόνα όταν βλέπεις TV δεν λέει κ πολλά.. αλλά την συνηθίζεις:beer:

filipp0s
23/09/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
οχι γιατί αν δεν αλλάξεις ρυθμίσεις, θα μπερδεύει σε όλο το φάσμα! και μετά...σκατά αίσθηση και απόλαυση θα λάβεις!

η λύση? power commander κατά προτίμηση το ΙΙΙ με θύρα USB (το οποίο να το συνδυάσεις με το quick shifter της Dynojet.....ΤΕΛΛΛΟΣ)

+1000

και μπορείς επίσης να ρωτήσεις ότι θέλεις για το husqvarna 610 εδώ! (http://www.insomnia.gr/forum/local_links.php)

gcrook
23/09/2008, 19:04
Fιλε θα σου προτεινα να περιμενεις τις Κ9 HD οθονες με το αναβαθμισμενο HDMI γιατι με το παρον σκαμπιλιζουν στο πολυ motion blur.

Operater
23/09/2008, 19:05
Eπίσης, πωλείται πήγασος, χωρίς USB και τέτοια, απλό αναλογικό, με σήμα στα 650 k.ek./sec αλλά μάλλον τα λεφτά που προσφέρεις είναι λίγα σε αυτά που προσφέρει η μηχανή...

filipp0s
23/09/2008, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Fιλε θα σου προτεινα να περιμενεις τις Κ9 HD οθονες με το αναβαθμισμενο HDMI γιατι με το παρον σκαμπιλιζουν στο πολυ motion blur.

όχι ρε φίλε! :nono: αυτες κόβουν pixel...

gcrook
23/09/2008, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
όχι ρε φίλε! :nono: αυτες κόβουν pixel...

Εισαι κουλαδι και ασχετος.
Τα Κ8 μοντελα με τις ελαττωματικες ηλεκτρονικες που απεικονιζουν 1080i δεν θα φτουρανε μια μπροστα στα Κ9 που θα ειναι 1080p.
Κατεβαζουν λεει 2 δευτερα στις Σερρες με το καλημερα και εχουν και μονοδρομο τηλεκοντρολ.

Operater
23/09/2008, 19:13
Στις Σέρρες δεν έχει κωτσόβολο...:sad:

div400
23/09/2008, 19:17
ΡΕΕΕΕ:confused: :mad:

τι σπαμάρετε ρε μλνα? μια χαρα συνενούμασταν με το παλικάρι!

αυτο spam πια σε αυτο το φορουμ....:sad:

gcrook
23/09/2008, 19:27

Φιλαρακο εγω ξερεις ποση την εχω την ΗΔΜΙ μου;
ΤΟΣΗ!
(μικρη δηλαδη) :blush:

filipp0s
23/09/2008, 19:29

ασε ρε φίλε ακόμη δεν βγήκε το μοντελο (Κ9) αρχίσαν τα προβλήματα :sad:

142686

div400
23/09/2008, 19:32
Φιλαρακο εγω ξερεις ποση την εχω την ΗΔΜΙ μου;
ΤΟΣΗ!
(μικρη δηλαδη) :blush:

άντε απεδώ ρε Ψ@#$νε κινεζομογγολε προσκυνητή του Soihiro και τσιράκι του Pedrosa....

που να σου γίνει άλλη τόση ρε η ΗΔΜΙ σου...να να να (σσ:μουτζα) ρε
και να σου καεί και το κεντρικό pixel...:smokin:

gcrook
23/09/2008, 19:40
άντε απεδώ ρε Ψ@#$νε κινεζομογγολε προσκυνητή του Soihiro και τσιράκι του Pedrosa....

που να σου γίνει άλλη τόση ρε η ΗΔΜΙ σου...να να να (σσ:μουτζα) ρε
και να σου καεί και το κεντρικό pixel...:smokin:

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΛΕΠΡΗ ΨΩΛΟΦΑΛΚΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ HRC ΚΑΙ ΠΑΘΑΝΑΙΝΕΙΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.
ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΘΕΙ Η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ ΡΗΞΗ, ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ PIXEL ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΝ ΦΛΟΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ Ο Η ΚΕΡΑΙΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟΥ ΣΑΜΑΝΟΥ.

doctor x
23/09/2008, 19:42
ασε ρε φίλε ακόμη δεν βγήκε το μοντελο (Κ9) αρχίσαν τα προβλήματα :sad:
γιαπωνεζικο τι περιμενες?????

filipp0s
23/09/2008, 19:42
ρε αλήτες το αποπήρατε το παλληκαρακι...:mad:

Τι έκανε ρε? Λάθος ερώτηση σε λάθος site... να του πάρουμε το κεφάλι?

Φιλέ για τη TV δες εδώ.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=66717)

ελπίζω να βοήθησα :wave2:

doctor x
23/09/2008, 19:44
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΛΕΠΡΗ ΨΩΛΟΦΑΛΚΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ HRC ΚΑΙ ΠΑΘΑΝΑΙΝΕΙΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.
ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΘΕΙ Η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ ΡΗΞΗ, ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ PIXEL ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΝ ΦΛΟΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ Ο Η ΚΕΡΑΙΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟΥ ΣΑΜΑΝΟΥ.
ρε καναγιες παρτε τα μπλουρει και τις 42 αρες και παμε ενα Σουνιο αν τολματε!!!!!!

div400
23/09/2008, 19:45

ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΥΧΙΑ ΗΣΥΧΗ! ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΤΣΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ!
ΑΝΤΕ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕ 2 ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ HD VIDEO.....
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ BRUCE LEE ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΤΖΑ?

gcrook
23/09/2008, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ρε καναγιες παρτε τα μπλουρει και τις 42 αρες και παμε ενα Σουνιο αν τολματε!!!!!!

42ΑΡΕΣ;
Ρε φιλε τρωω τις 42αρες και χεζω ipod's .:smokin:

filipp0s
23/09/2008, 19:47

ρε φιλε πήρες 42αρα και μας το παίζεις μαγκας?

σε πατάω και με απρόμαυρη-έπιπλο αμα λάχει :smokin:

div400
23/09/2008, 19:47

σε παρακαλώ παιδί μου μην ανακατεύεσαι σε αντρικές υποθέσεις!:smokin:

div400
23/09/2008, 19:49
42ΑΡΕΣ;

μμμμ σιγαααααα! ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ!!!!!

με πονανε βεβαια λιγο οι αιμορροΐδες μου αλλα....

gcrook
23/09/2008, 19:50
ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΥΧΙΑ ΗΣΥΧΗ! ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΤΣΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ!
ΑΝΤΕ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕ 2 ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ HD VIDEO.....
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ BRUCE LEE ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΤΖΑ?

Φιλαρακο δε μιλας ωραια.
Παιρνω τηλεφωνο τωρα τον Πεπλε τον Ακροφυσιο και τον Λιναρη τον Σμπουτσο και σε κανουμε RGB στο ξυλο.
Οταν ξεμπλεξουμε μαζι σου θα βλεπεις ταινιες σε Beta και θα ακους μουσικη απο γουοκμαν.

filipp0s
23/09/2008, 19:50
σε παρακαλώ παιδί μου μην ανακατεύεσαι σε αντρικές υποθέσεις!:smokin:

Ωπα φίλος το παιδί το ξέρω

είναι HD ready το νου σου...

ασε που απ'ότι έμαθα κουβαλάει κι ένα dvd ένα μέτρο κατω από τη σέλα... όπως παλιά:smokin:

doctor x
23/09/2008, 19:51
42ΑΡΕΣ;
30 GIGA........stock!!!!!

div400
23/09/2008, 19:53
Φιλαρακο δε μιλας ωραια.
Παιρνω τηλεφωνο τωρα τον Πεπλε τον Ακροφυσιο και τον Λιναρη τον Σμπουτσο και σε κανουμε RGB στο ξυλο.
Οταν ξεμπλεξουμε μαζι σου θα βλεπεις ταινιες σε Beta και θα ακους μουσικη απο γουοκμαν.

να μαζεψεις και τον Βαγγέλα τον Σουγιά και τον Μπάμπη τον υδραυλικό....

VILLAGE PEOPLE RELOADED θα εισαστε! που θα με απειλήσεις ΕΣΥ! ξεβαμμένη σερβιέτα

div400
23/09/2008, 19:54
30 GIGA........stock!!!!!

:a029: :a9:

never bring a knife to a gunfight!

filipp0s
23/09/2008, 19:55

Παιρνω τηλεφωνο τωρα τον Πεπλε τον Ακροφυσιο ...

έλα ρε τι κάνει ο Πεπλε?

Εχω να τον δω από τότε που κατεβαιναμε στα μεγαρα με τα γραμμόφωνα :sick:

doctor x
23/09/2008, 19:55
Φιλαρακο δε μιλας ωραια.
φοβηθηκαμε τωρα:smokin:

142693

div400
23/09/2008, 19:56
Ωπα φίλος το παιδί το ξέρω

είναι HD ready το νου σου...

ασε που απ'ότι έμαθα κουβαλάει κι ένα dvd ένα μέτρο κατω από τη σέλα... όπως παλιά:smokin: .

HD όπως λεμε HARLEY DAVIDSON ας πούμε?......

ή HD=hollow dick?

gcrook
23/09/2008, 19:56
να μαζεψεις και τον Βαγγέλα τον Σουγιά και τον Μπάμπη τον υδραυλικό....

VILLAGE PEOPLE RELOADED θα εισαστε! που θα με απειλήσεις ΕΣΥ! ξεβαμμένη σερβιέτα

Νομιζω οτι με αυτο το θρεντ θα εκπληρωθει το παιδικο μου ονειρο.
Να φαω μπαν.

:lol:

filipp0s
23/09/2008, 19:58
.

HD όπως λεμε HARLEY DAVIDSON ας πούμε?......

ή HD=hollow dick?

το δευτερο. Όπου hollow βαλε hard.

div400
23/09/2008, 20:00
το δευτερο. Όπου hollow βαλε hard.

HARD όπως η καρδία ενός μαρουλιού!!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

filipp0s
23/09/2008, 20:10
μαγκες σας αφήνω... πάω μια βόλτα :smokin:

142695

steve610
23/09/2008, 21:16
απ ότι διάβασα από τις απαντήσεις σας κατέληξα στο εξής συμπέρασμα ότι

nکار بسیاری عالی ای است هر کمکی که از دست من بربیاید دریغ ندارمدستتون واقعاْ د hdcp رد نکنه! :دیدستتون واقعاْ درد نکن hdmi ه! :دیدستتون واقعاْ درد نکنه! :دیدس fcr n nکار بسیاری عالی ای است هر کمکی که از دست من بربیاید دریغ ندارمکار بسیاری عالی ای است هر کمکی که از دست Спасибо! Очень полезн acrapovic ая вещь! இப்போது இந்த இடைமுகத்தைப் பாவித்து வருகின்றேன். அருமையாக உள்ளது. இலங்கை த husqvarna மிழுக்கு தமிழ் இடைமுகம் கிடைப்பது அருமை.من بربیاید دریغ ندارم تتون واقعاْ درد نکنه! :دی
πιστεύω να έγινα αντιληπτός.

σας αφήνω τώρα λέω να μπω στο zoo.gr γιατί έχω μια απορία για την ρύθμιση της μπροστινής ανάρτησης μου.:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

div400
23/09/2008, 22:08
απ ότι διάβασα από τις απαντήσεις σας κατέληξα στο εξής συμπέρασμα ότι

nکار بسیاری عالی ای است هر کمکی که از دست من بربیاید دریغ ندارمدستتون واقعاْ د hdcp رد نکنه! :دیدستتون واقعاْ درد نکن hdmi ه! :دیدستتون واقعاْ درد نکنه! :دیدس fcr n nکار بسیاری عالی ای است هر کمکی که از دست من بربیاید دریغ ندارمکار بسیاری عالی ای است هر کمکی که از دست Спасибо! Очень полезн acrapovic ая вещь! இப்போது இந்த இடைமுகத்தைப் பாவித்து வருகின்றேன். அருமையாக உள்ளது. இலங்கை த husqvarna மிழுக்கு தமிழ் இடைமுகம் கிடைப்பது அருமை.من بربیاید دریغ ندارم تتون واقعاْ درد نکنه! :دی
πιστεύω να έγινα αντιληπτός.

σας αφήνω τώρα λέω να μπω στο zoo.gr γιατί έχω μια απορία για την ρύθμιση της μπροστινής ανάρτησης μου.:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!

:lol: :rotflmao: :lol:

ναι το μαμήσαμε λιγουλάκι.....να μας ξανάρθεις όμως καταβάθος είμαστε πολύ χειρότεροι!:lol:

blackbusa
24/09/2008, 00:25
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

τελικα ειμαι οντως εξερετικα αναγωγος....:sad: :sad: :sad:

AVATOS
24/09/2008, 11:44
τωρα με μπερδεψες

μπορεις να χρησιμοποιησεις την tv κ ως οθονη pc κ για το ps3.
το pc στην εισοδο vga κ jack σερεο καλωδιο για ηχο & στο HDMI το ps3.
αναλυση η LE22S81 ανεβαζει σε pc μεχρι 1680χ1050
σε εισοδο ΗDMI απο το ps3 εως 720p ή 1080i

το πρωτοκολο του HDMI ειναι βασικο να ειναι το 1.3 για σωστη συνεργασια με ps3
κ να υποστηριζει HDCP, 2 στοιχεια που δεν αναφερονται στα χαρακτηριστικα της εν λογο TV.

γνωμη μου παρε την LE26A457 εκτος κ αν πας με το ps3 παραμασκαλα στο μαγαζι κ το
δοκιμασεις επι τοπου.