View Full Version : οι διακοπές του κ. alximisti και της κ. lilipoua
alximistis
25/09/2008, 00:12
ξανά...
143045
alximistis
25/09/2008, 00:13
πως... είπατε;;;;
143046
alximistis
25/09/2008, 00:14
και η νούμερο 3 φωτό μας...
143047
alximistis
25/09/2008, 00:16
εδώ είναι που μένεις βλάκας! πάντρεμα γυαλιού και μετάλλου δίδυμοι πύργοι και δίπλα... δίπλα είναι έτερο θαύμα. Ο σφαιροειδής πύργος είναι φτιαγμένος ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο λεβιές της ταχύτητας ενός αυτοκινήτου BMW. Κι από πάνω αν το κοιτάξεις δηλαδή από ψηλά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το πάνω μέρος του λεβιέ με το χρώμα και το σχέδιο. BMW!
143048
alximistis
25/09/2008, 00:17
κοίτα χαρά! καλά κορίτσι μου έχεις bmw οκ μην κάνεις έτσι. δεν την κράταγα παιδιά...
143049
alximistis
25/09/2008, 00:18
έλα και τα σπορ οχήματα για να καταπλήξεις τα πλήθη...
143050
alximistis
25/09/2008, 00:19
ποιος είπε ότι δεν μπορεί ένα σπορ μοντέρνο ΙΧ να είναι καθαρό προς το περιβάλλον;
143051
alximistis
25/09/2008, 00:20
δεν γυρίζω την πλάτη μου στο μέλλον... γιατί δείχνει πολύ φουτουριστικό και μ αρέσει...
143052
alximistis
25/09/2008, 00:22
κακώς δεν πόσταρε η Κωνσταντίνα αυτές τις φωτό... άντε να το εξηγήσω εγώ τώρα τούτο... λοιπόν... ο πάγκος που βλέπετε είναι ένας απλός πάγκος. Από πάνω υπάρχει προτζέκτορας και προβάλλει πάνω του.
143053
alximistis
25/09/2008, 00:24
Σιγά το σπουδαίο θα πείτε ναι καλά μην βιάζεστε! Διότι βάζοντας το δαχτυλάκι σου και πατώντας πάνω σε αυτά που προβάλλονται... ανοίγουν παράθυρα!!! Είναι "ζωντανό" παιδιά! Πάταγα και ανοίγαν παράθυρα εντελώς hi teck πράγματα μιλάμε...
143054
alximistis
25/09/2008, 00:25
αλλά και το παρελθόν... γλυκούλι και αυτό. Όποιος είναι πάνω από 55-60 στάνταρ το θυμάται... όχι για όσους κρύβουν την ηλικία τους λοιπόν. :D :lol:
143055
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
αλλά και το παρελθόν... γλυκούλι και αυτό. Όποιος είναι πάνω από 55-60 στάνταρ το θυμάται... όχι για όσους κρύβουν την ηλικία τους λοιπόν. :D :lol: έλα ρε , ιζετα. Ένα τέτοιο σε καλή κατάσταση πάει 12000 με 15000 γιουρια :blush:
alximistis
25/09/2008, 00:33
Break! Τέλος από μένα για σήμερα. Μην... πάτε μακρυά ακολουθεί αύριο το υπόλοιπο του μουσείου ΜΕ μοτοσικλέτες καθώς και το τέλος του πανέμορφου τούτου ταξιδιού. Προς το παρόν...
φίλε Βασίλη!!! ομίλησες για τον Αντώνιο... μήπως το μηχανάκι σου... λέω μήπως μετά το ταξίδι το μηχανάκι σου καθότι βράχηκε έπαθε ένα κατιτίς;;;;;;;;; :D :lol: :lol: :lol:
(για... τσέκαρε στις γενικές)... :evil:
και για πες για μην αγωνιούμε...το δουκάτο έβγαλε όλο το ταξίδι δίχως κανένα πρόβλημα?
την αλήθεια, ρε!
alximistis
25/09/2008, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και για πες για μην αγωνιούμε...το δουκάτο έβγαλε όλο το ταξίδι δίχως κανένα πρόβλημα?
την αλήθεια, ρε!
Αν και ήθελα να το γράψω στο τέλος που θα βάλω τον επίλογο μια και ρωτάς θα σου πω.
ΧΩΡΙΣ απολύτως κανένα πρόβλημα!!! Και όχι μόνο φίλε. Να πληροφορήσω πως στο ταξίδι ξεπέρασε και τα χλμ για το σέρβις των 20.000 χλμ και όμως τίποτα! Άψογο του δουκάτο. :)
DimChios
25/09/2008, 02:55
Να σχολιασουμε (μιας και το ξεπαρθενεψαν αλλοι πριν απο μενα το θρεντ) τωρα ή να το αφησουμε για αυριο?
Ας το αφησουμε, δε γ@μεις?
:beer: :beer: :beer: :beer:
alximistis
25/09/2008, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να σχολιασουμε (μιας και το ξεπαρθενεψαν αλλοι πριν απο μενα το θρεντ) τωρα ή να το αφησουμε για αυριο?
Ας το αφησουμε, δε γ@μεις?
:beer: :beer: :beer: :beer:
ότι γουστάρεις μήτσε. :)
Πολυ καλες φωτο,ωραια διηγηση,πολυ καλη διαδρομη...θα την εχω υπ-οψην. :a18: :a18:
Το
1.ειναι εκτιναξη καθισματος?
κ
2.αερος/αερος?
:rotflmao: :rotflmao:
143080
PortisHead
25/09/2008, 11:51
Τι να πω βρε παιδια....ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ
Ηταν σα να μας ειχατε παρει κιεμας μαζι στις αποσκευές σας :D
Αψογοι !!!
:beer:
:wave2:
alximistis
25/09/2008, 11:59
Ευχαριστώ παίδες όλους σας για τα καλά σας λόγια. να στε πάντα καλά και όρθιοι. :) Άντε την άλλη φορά να ταξιδέψουμε και μαζί... ;)
lilipoua
25/09/2008, 12:01
σε λίγο έρχονται και οι τελευταίες φωτο!!! :D
latris mixanis
25/09/2008, 12:12
To κτιριο που δεν ηξερες τι ειναι... ΤΡΑΠΕΖΑ λεμε :D
Παντα τετοια και καλυτερα παιδακια μου!!!
:beer: :wave2: :beer:
lilipoua
25/09/2008, 13:01
συνεχίζουμε με κάτι ακόμα απο τα παλιά.......
........απίστευτο κουκλί εεε??
143081
lilipoua
25/09/2008, 13:02
δεν έλειπαν φυσικά νεότερα αλλά θρυλικά μοντέλα.....
my name is Bond.......James Bond!!!! :D
143082
lilipoua
25/09/2008, 13:04
my name is bamiatzis!!!! :lol: :lol: :lol:
" το πάμε Μέγαρα??" :lol: :lol: :lol:
143083
lilipoua
25/09/2008, 13:06
το καλύτερο δωμάτιο αν θες να "την ακούσεις a la BMW" !!!
μπορούσες να ακούσεις μερικούς απο τους καλύτερους κινητήρες της φίρμας ,να κάνουν θαύματα!!!!!
143084
lilipoua
25/09/2008, 13:08
το κλασικό νουμεράκι που αναγράφεται στα αυτοκίνητα και το design που είχε σε κάθε δεκαετία!!!
143085
lilipoua
25/09/2008, 13:09
" The wall of fame" :D
143086
lilipoua
25/09/2008, 13:11
χωρίς σχόλιο!!!!!
δεν μπορω.....θα σκάσω!! :D
BMW RULES λέμεεεεεεεε!!!
143087
lilipoua
25/09/2008, 13:13
ιστορία δεκαετιών σε ένα δωμάτιο!!!!!!
143088
lilipoua
25/09/2008, 13:14
άλλο ένα κουκλί !!!!!
143089
lilipoua
25/09/2008, 13:16
οι άνθρωποι έχουν φτιάξει απίθανα πραγματα στο μουσείο!!
143090
lilipoua
25/09/2008, 13:17
αφού καταφέραμε να ξεκολλήσουμε απο το μουσείο, είπαμε να βγάλουμε μια φωτο με το ανάλογο φόντο.....
143091
lilipoua
25/09/2008, 13:20
και στη συνέχεια να επισκεφθούμε αυτό το καταπληκτικό δημιούργημα που φιλοξενεί ένα μέρος της έκθεσης BMW!!
143092
lilipoua
25/09/2008, 13:22
!!!
143093
lilipoua
25/09/2008, 13:23
!!!!! (2)
143094
lilipoua
25/09/2008, 13:25
ακόμα ένα movie star!!!!
143096
lilipoua
25/09/2008, 13:27
και αφού ήταν σε καλή διάθεση είπα να δοκιμάσω ξανα την τύχη μου......
"καλά μωρό μου, δεν πειράζει για το διαμερισματακι στη Βασιλεία, θα μου πάρεις αυτό δώρο να πηγαίνω μπαρότσαρκα???? " (το πετάρισμα των βλεφαρίδων εννοείται ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Τζίφος!!!! :sad:
143097
lilipoua
25/09/2008, 13:32
αφού είδε πως δεν συμφέρει να παραμένουμε στο κτήριο ( μαζευτηκαν πολλά τα δωρα !! :lol: ) ......
......αποφασίσαμε να φύγουμε και να κατευθυνθούμε προς τη Βερόνα για να διανυκτερεύσουμε!!!
Πρώτα όμως, κάναμε μια στάση στο Insbruck!!!
143098
lilipoua
25/09/2008, 13:32
Insbruck 2
143099
lilipoua
25/09/2008, 13:33
Insbruck 3
and the oscar goes to.......!!!!
143100
lilipoua
25/09/2008, 13:36
βασικά..... το όσκαρ το κερδισα εγώ........ που άντεξα όλα τα βάρη της εκδρομής!!! :lol: :lol:
143101
lilipoua
25/09/2008, 13:37
το μόνο σίγουρο είναι πως στο δρόμο για Βερόνα..... δεν κουράστηκα να κοιτάζω γύρω μου το τοπίο!!!!
143102
lilipoua
25/09/2008, 13:43
Το βραδάκι φτάσαμε στη Βερόνα!!
Το camping δεν ήταν απο τα καλύτερα που συναντήσαμε στο ταξίδι αλλά για έναν ύπνο ήταν ό,τι πρέπει!!!
ξυπνήσαμε σε σχήμα γατζόκλειδου και δεχτήκαμε πρωινές επισκέψεις!!!!
143103
lilipoua
25/09/2008, 13:45
φυσικά συστηθήκαμε και "δώσαμε τα χέρια" :lol: :lol:
143104
alximistis
25/09/2008, 13:46
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠ!!!!
Λείπε φωτό!!! Από το μουσείο-έκθεση της BMW... :blush: :D:
lilipoua
25/09/2008, 13:47
"άσε με ήσυχο με τις φωτό....δεν θέλω να γυρίσω Ελλάδα σου λέωωω"
143105
lilipoua
25/09/2008, 13:51
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠ!!!!
Λείπε φωτό!!! Από το μουσείο-έκθεση της BMW... :blush: :D:
Παντόφλα mode on
"αυτό το "χάλι" εννοείς?? " :evil:
Ορίστε........χάρισμά σας!! :lol: :lol: :lol: :lol:
143107
lilipoua
25/09/2008, 13:54
και συνεχίζω :mad: .......
δυστυχώς, επρεπε να προλάβουμε το πλοίο στην Ανκόνα και δεν μείναμε αρκετά στη Βερόνα!
Απο το λίγο που είδαμε όμως, δείχνει κούκλα!!!
We 'll be back!!!!
143108
lilipoua
25/09/2008, 13:55
Βερόνα 2
143109
Δεν γυρίζατε ένα βιντεάκι καλύτερα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Ωραία περάσατε...... μάλλον.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
lilipoua
25/09/2008, 13:55
Βερόνα 3
143110
lilipoua
25/09/2008, 13:59
Βερόνα 4
ωχ, λάθος!! :lol: :lol: :bigcry: :lol:
Βρε Στέλιο, ντροπή!!!
:D
143111
lilipoua
25/09/2008, 14:00
τί λέγαμε?
α, ναι!! Βερόνα 5
143113
lilipoua
25/09/2008, 14:05
με βαριά καρδιά πήραμε το δρόμο για την Ανκόνα :(
και απο τις ομορφιές που συναντήσαμε, βρεθήκαμε στο πλοίο της επιστροφής!!!
Άντε να μπουν κι οι τελευταίοι να φευγουμε!!!!!
143114
'Ετσι είναι η Ευρώπη;
Ούτε μια ομορφη γυναίκα δεν είδαμε... :rolleyes: :sad:
PortisHead
25/09/2008, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
'Ετσι είναι η Ευρώπη;
Τς,τς,τς...ντροπη.... και η υπογραφουσα τι ειναι ?
Μοτοσακο ?
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Τς,τς,τς...ντροπη.... και η υπογραφουσα τι ειναι ?
Μοτοσακο ?
:lol:
φίλη μας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
latris mixanis
25/09/2008, 14:15
φίλη μας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :a38: Βλαμμένο
hidefnick
25/09/2008, 14:18
'Ετσι είναι η Ευρώπη;
Αφού δεν πήγαν Ρουμανία λέμε............ (και εσύ ΄δεν μετοίκισες ακόμα):D :D
lilipoua
25/09/2008, 14:20
Αυτά τα "λίγα" σχόλια απο μενα!!!
Άν και θα ήθελα να είχαμε περισσότερες μέρες στη διάθεσή μας (και χρήματα), γύρισα με γεμάτες μπαταρίες και όμορφες εικόνες !!!
ελπιζω την επόμενη φορά να πάμε και με τα 2 μοτόρια!!! :D
Δίνω τη σκυτάλη στο μεσιέ alximisti για τον επίλογο!!!!!
@ alximistis
το "ευχαριστώ" είναι λίγο και αυτό που περιγράφει το πως πέρασα στο ταξιδι μας, πολύ προσωπικό, δεν γράφεται εδω :smilea: you know :winka:
και όπως θα έλεγε και ο πρόεδρος..... Πάντα τέτοια!!
:beer:
143118
lilipoua
25/09/2008, 14:21
'Ετσι είναι η Ευρώπη;
Κανάγια!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
sergiosm
25/09/2008, 14:47
Ευτυχώς που δεν έλλειπαν τα ωραία θεάματα... το τι άκουσα γι αυτή τη φωτό... δεν περιγράφεται... :blush:
και λίγα σου είπε ...
ακούς εκεί ...
κουνημένη φωτογραφία έβγαλες ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
25/09/2008, 15:21
ναι ρε γαμώτο δίκιο έχεις. Κουνημένη ήταν. :D
Λοιπόν παίδες εγώ θα βάλω το δικό μου επίλογο όπως εγώ το βλέπω.
Εξηγούμαι από την αρχή πως ΔΕΝ δίνω συμβουλές ούτε το παίζω ειδήμων, έκανα ένα ταξίδι κι έμαθα τα πάντα. Αυτό που λέμε σαρκαστικά έμαθα και σταυροβελονιά και γαμώ το μάστορα μου :lol: :lol: είναι όμως κάποια πράγματα που θέλω να τα πω όπως τα νιώθω καινομίζω ότι έχουν μία μικρή αξία να τους ρίξετε ένα βλέφαρο. :)
1). Για τους λαούς που "επισκεφθήκαμε". Οι Ιταλοί για αρχή είναι όντως ούνα φάτσα-ούνα ράτσα. Φωνακλάδες, απατεωνίσκοι, φανφαρόνοι ενίοτε και αγενείς. Όμως... για να μην λέμε μπούρδες το σύστημα τους και η δομή του κράτους τους λειτουργεί άψογα! Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δική μας. Το βλέπεις παντού. Από τους δρόμους και τα πάρκιν έως και στα μουσεία που πας να επισκεφτείς. Από μία άποψη είναι... μυστήριο. Πως τόσο κοντινός λαός σε μας σε συμπεριφορά έχει καταφέρει να έχει τόσο καταπληκτική κρατική οργάνωση. Μπράβο τους. :) Να ξέρετε όμως πως τον Αύγουστο η χώρα κατά μία έννοια υπολειτουργεί. Διακοπές και ραχάτι. :lol:
Οι Ελβετοί. άλλο... καπέλο. Έχουν χρήματα έχουν φινέτσα είναι ευγενέστατοι αν και κάπως επιτηδευμένα ευγενικοί μερικές φορές και διακατέχονται ιδιαίτερα από "άέρα". Βλέποντας τους μία λέξη μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό. Ευρωπαίοι! Με τα όλα τους. Ωστόσο "βγάζουν" στη συμπεριφορά τους κάτι το "ελιτίστικο" κάποιες φορές. Δεν είναι σνομπ όπως οι Βρετανοί ας πούμε που μιλάνε λες και είναι όλη από την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ μη χέσω αλλά βγαίνει κάτι τέτοιο από μέσα τους. Για την κρατική τους δομή δεν το συζητάμε οι άνθρωποι είναι μακράν μπροστά.
Οι Γερμανοί είναι περίπου στο ίδιο μήκος κύματος δίχως όμως τον ελιτισμό των Ελβετών. Παντού διακρίνεται η απίστευτη οργανωση και οργανωτικότητα τους όπως και ο τρομερός ορθολογισμός τους. Ο πραγματισμός σε όλο του το μεγαλείο. ένα απλό παράδειγμα. Τουαλέτες σε δημόσιο πάρκιν στην εθνική. Δεν το συζητάμε πεντακάθαρες. Πάω για ούρηση. Ψάχνω καζανάκι πουθενά κοιτάω στο πόδι μου τίποτα. Λέω δεν γίνεται να έχει φωτομαλακία εδώ σιγά. Φεύγω δεν τρέχει νερό καιπάω να πλύνω τα χέρια μου. με το που πλησιάζω τη βρύση ξεκινά να τρέχει νερό αυτή τρέχει νερό και το καζανάκι!!!!!
Εντούτοις ομολογώ πως υπάρχει για όποιον ξέρει να βλέπει πίσω από τις εικόνες και να "διαβάζει" καλύτερα τα τεκταινόμενα ένας υφέρπων φασισμός μία φασίζουσα νοοτροπία του "σωστού" και του "προγράμματος" του "όπως πρέπει να είναι τα πράγματα" που εμένα μ ενόχλησε και με έκανε να νιώσω περίεργα.
Οι Ολλανδοί... δεν μπορώ να κρίνω αμερόληπτα. Είναι από τις μεγάλες μου αγάπες. :blush: Βγάζουν ένα στιλ σοφιστικέ μία κουλτούρα ακόμα κι όταν δεν την έχουν ;) κοσμοπολίτες ντύνονται καταπληκτικά και το υποστηρίζουν ελεύθερα σε γενικές γραμμές πνεύματα.
Ωστόσο έχουν το κόμπλεξ του είμαι ο καλύτερος και ο δικός μου τρόπος είναι ο καλύτερος ενώ δυστυχώς θεωρούν τους ευατούς τους ως λαό ιδιαίτερα έξυπνους επομένως και ξεχωριστούς. Μιλάνε τέλεια αγγλικά πάντως.
alximistis
25/09/2008, 15:31
2). Οδηγικά και οι δρόμοι. Μιλάμε πάντα έχοντας ως στοιχεία αυτά που είδαμε.
Με άριστα το 10 για τους δρόμους η βαθμολογία έχει ως εξής:
Ελβετία 9
Γερμανία 8,8
Λουξεμβούργο 8
Αυστρία 8
Ιταλία 7
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση οι πιο τέλειοι δρόμοι ήταν στην Ελβετία. Γιατί κατά κάτι καλύτεροι από τους επίσης τέλειους γερμανικούς; Διότι ήταν λιγότερο βαρετοί. Όσο για τους ιταλικούς η autostrada δεν παίζεται φοβερή εθνική πολύ καλοί και οι επαρχιακοί όμως βρήκαμε προς Ασίζη φρικτό επαρχιακό ο οποίος θύμιζε ελληνικό βρήκαμε και μέσα στην Ανκόνα τέτοιο δρόμο με λακούβες και χάλια οδόστρωμα ενώ ο δρόμος προς Βερόνα από Ινσμπρούκ είναι από τους χειρότερους που έχω δει σε επίπεδο φωτισμού. Μιλάμε πάντα για ευρωπαϊκά επίπεδα.
Οδηγικά τώρα...
ξέρω ότι οι περισσότεροι εδωμέσα θα γουστάρατε τρελλά τον τρόπο που οδηγούν στην Ιταλία. Είναι επιθετικοί οδηγοί, πολύ επιθετικοί κάποιοι από αυτούς, χώνονται κάνουν σφήνες το πατάνε αλλά έχουν τρομερά αντανακλαστικά και όλα τα κάνουν με μία υπέροχη ηρεμία. Σου βγάζουν την αίσθηση πως παίζουν όλη την ώρα αλλά ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν. :)
Οι Ελβετοί θα έλεγα αδιάφοροι έως βαρετοί. Εννοείται πως ξέρουν να οδηγούν εννοείται πως έχουν μία άνεση στον τρόπο που κινούνται όμως τους βρήκα βαρετά ομαλούς. :D
Προσωπικά γούσταρα τρελλά τους Γερμανούς. Τρέχουν θα έλεγα παρατρέχουν (όταν κινείσαι με 180-190 και έχουν βγάλει φλας από πίσω για προσπέραση ναι τρέχουν) αλλά ξέρουν τέλεια που να τοκάνουν και πότε. Σημαντικοί παράγοντες και οι δύο. Άστε που σ έχουν δειαπό... χλμ. Έβγαζα φλας για προσπέραση και δεν έκανε στην άκρη μόνο ο μπροστά μου αλλά και ο επόμενος κάποιες φορές και ο μεθεπόμενος. Είναι μηχανική η οδήγηση τους λες και βγήκε από καλούπι αλλά εγώ καραγούσταρα. Τρέχεις και νιώθεις άνετα που το κάνεις.
Οι Ολλανδοί καλοί έως πολύ καλοί αλλά το παρακάνουν με τα όρια. 120 αυστηρά και όπουέγε 80 ή 100 με τόσα πήγαιναν. Αλλά από την άλλη με τόσους μπάφους... ποιος να βιάζεται;;; :lol:
alximistis
25/09/2008, 15:41
τελειώνοντας και σόρι κιόλας για το πρήξιμο... να πω μια δυο μαλακίες γιαι όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν Ευρώπη.
Κάντε το παιδιά είναι εμπειρία! Κάντε το αξίζει! Με κλειστά μάτια.
Να θυμάστε μόνο 3 πράγματα:
1). ΔΕΝ υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα ελληνικά φαινόμενα του στιλ προσπέραση από δεξιά καιτέτοιες μπούρδες. ΔΕΝ θα σας κάνουν χώρο επειδή χώνεστε από δεξιά ενώ αν είστε στη Γερμανία ή στην Αυστρία κάποιος θα σας καρφώσει θα φάτε πρόστιμο και θα πείτε κι ευχαριστώ.
2). Η οδήγηση είναι πραγματική απόλαυση εκεί έξω. Χαρείτε την απολαύστε την. Είναι απλό.
3). και τελευταίον. Επικρατεί μερικές φορές η άποψη πως τι θα πάθεις μωρέ στην ευρώπη αφού όλοι σε προσέχουν. Ή δεν πέφτεις δεν γλιστράνε οι δρόμοι. Σωστά αυτά μέχρι ένα σημείο όμως. Γιατί οι οδηγοί του ΣΚ πάντα υπάρχουν καιπαντού ο παππού ςπου έχει αφήσει τα αντανακλαστικά του μαζί με την νιότη του κάτι χρόνια πίσω επίσης υπάρχειπαντου όπως υπάρχουν και οι οδηγοί που γυρνάνε από διακοπές ή οι νέοι (ρωτήστε την lilipoua για την νέα οδηγό έξω από το Μάαστρχιτ). Όπως λέει ο φίλος Ηλίας "απαγορεύεται να πέσεις". Την λέξη πέσιμο την ξεχνάς. Είναι πολλά τα χλμ και οι πίσω έρχονται πατημένοι. Ότι κάνεις απλώς... το κάνεις. Συνειδητοποιημένα, με όλο σου το μυαλό εκεί απόλυτα συγκεντρωμένος και ψύχραιμος!!! Ειδικά το τελευταίο! Η ψυχραιμία της Κωνσταντίνας και μετά η δικιά μου μας έσωσαν από πολύ άσχημο σκηνικό στο δρόμο προς Βερόνα. Κι επειδή οι αποστάσεις είναι μεγάλες ξεκουραζόμαστε συχνά ή όποτε το νιώθουμε.
alximistis
25/09/2008, 15:51
Με αυτά και με αυτά...
ευχαριστώ τη μαμά μου το μπαμπά μου την ακαδημία που με στήριξε στην προσπάθεια... όχι πάλι ονειρευόμουνα πως ήμουν ηθοποιός. γράψτε λάθος.
Λοιπόν...
ταξίδι ή εμπειρία ζωής;;; That's the question! Η απάντηση είναι το δεύτερο. Τόσο καλά πέρασα. Συναίσθημα στα ύψη γεμάτος εικόνες ένα χαμόγελο χτα χείλη αλλά και εσωτερικά να με κάνει να αισθάνομαι σαν ένα κοάλα αγκαλιά με τους ευκάλυπτούς του. :D Το χαμόγελο αυτό το κουβαλάω φυσικά μέσα μου και με κάνει να αισθάνομαι πολλές στιγμές απλώς υπέροχα.
Όπως κουβαλάω μαζί μου και τα συμπεράσματα από σκέψεις που έκανα αλλά και σκέψεις αυτούσιες. Και είμαι ευχαριστημένος γι αυτό! Διότι παίδες... ένα ταξίδι είναι και εσωτερική αναζήτηση, ρωτάς και παίρνεις απαντήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. :)
ΕΥΤΥΧΩΣ είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος μπόρεσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και με κατάλαβε αρκετά και το κυριότερο ανέχτηκε περίεργες πτυχές του χαρακτήρα μου ΧΩΡΙΣ να το βγάλει με γκρίνια ή να χαλάσει το όλο σκηνικό. Αντίθετα τα πάντα έρρεαν κυλούσαν απλά και χαλαρά.
Ευχαριστώ;;; Χμμμμ... δεν αρκεί. Έζησα καταπληκτικά... και ας μην κάναμε κλάμπιν!!! Thanks κουκλί. :)
Ομορφα πολυ ομορφα....
Στα επομενα με υγεια :beer:
Βαλε και κανα στατιστικο για το ταξιδι.
Καυσιμα
χλμ
χρηματα (κοστος ανα χωρα κτλ)
κτλ
alximistis
25/09/2008, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ομορφα πολυ ομορφα....
Στα επομενα με υγεια :beer:
Βαλε και κανα στατιστικο για το ταξιδι.
Καυσιμα
χλμ
χρηματα (κοστος ανα χωρα κτλ)
κτλ
Έχεις δίκιο. :)
χλμ είναι γύρω στα 3000+ ακριβώς δεν ξέρω.
καύσιμα τι εννοείς; υπολόγιζε γύρω στα 2-3 ντεπόζιτα την ημέρα ανάλογα και με τα χλμ που είχαμε να διανύσουμε.
χρήματα εμένα μου φάνηκαν μία χαρά. Πραγματικά μια χαρά.
2 άτομα βενζίνες διαμονές μοτοσικλέτα καράβι πήγαινε έλα για 12 μέρες μας πήγε 1.900 ευρώ. Αν κάνω λάθος θα με διαψεύσει η κυρία. :)
alximistis
25/09/2008, 16:00
Α να επισημάνω ότι θεωρήσαμε πως Ελβετία και Αυστρία δεν έχουν διόδια κι έτσι δεν πληρώσαμε ούτε ευρώ εκεί. Αλλιώς θα ήταν κομματάκι παραπάνω, κανά διχίλιαρο στρογγυλό.
Α να επισημάνω ότι θεωρήσαμε πως Ελβετία και Αυστρία δεν έχουν διόδια κι έτσι δεν πληρώσαμε ούτε ευρώ εκεί. Αλλιώς θα ήταν κομματάκι παραπάνω, κανά διχίλιαρο στρογγυλό.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lilipoua
25/09/2008, 16:01
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τί γελά ρε??
ακόμα εκει θα ημασταν να σπάμε πέτρες!!!!! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Καυσιμα οταν λεω ποσα λιτρα εκαγε κατα μεσο ορο το ντουκ
Επισης το κοστος διατροφης-διαμονης-καυσιμο στις χωρες αυτες :D
Σορρυ αν σας πρηζω αλλα το σκεφτομαι για δ. ευρωπη του χρονου απλα να γνωριζω τι και πως!
filipp0s
25/09/2008, 16:59
βρε, βρε τα παιζακια... :a22: :smokin:
Μπράβο και εις ανώτερα!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
25/09/2008, 21:00
Πφφφφφφ..... :smokin:
Ευθειάκιδες.... :smokin:
:lol: :rotflmao:
Στέλιο, Μικρή...
Δε χρειάζεται να πω τα αυτονόητα. Του χρόνου :beer: :beer: :beer: :beer:
Kostas NL
25/09/2008, 23:04
Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία!!!
Φαγατε και βροχούλα τελικά?
Ελπίζω όλα καλά με τον εξοπλισμό σας.
Να είστε καλά μαζί και να μας δείξετε και άλλα ταξίδια σας!
:beer: :beer: :beer:
Ταξιδευτής
25/09/2008, 23:38
Αυτα ειναι..... ΜΠΡΑΒΟ ρε Στελαρα και Ντιακι!!!! :beer: :beer: :beer:
Μπραβο που πηγατε μαζι, αγαπημενοι και περασατε τοσο ομορφα ο ενας με τον αλλον!!! Αυτα ειναι τα καλυτερα... :winka:
Παντα τετοια (ΤΜ) και καλυτερα ευχομαι!!! :beer:
υγ. Στελακο την επομενη φορα που θα περασεις απο Αυστρια κανε εναν κοπο και παρε μια Βινιετα.... Δεν κακο!!! :lol: :lol: :lol:
makis206
26/09/2008, 08:00
Αυτό να κάνω και μετά παντρεύομαι δεν έχω πρόβλημα !:rotflmao:
Μοναδικό, απίστευτο, φανταστικό ! Εμπειρία ζωής που θα μείνει για πάντα μέσα σας, εύχομαι να καταφέρετε να ξανακάνετε κάτι τέτοιο σύντομα γεμίζοντας την ψυχή σας κι άλλες τέτοιες εικόνες !
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Πάντως, είσαι ομορφάντρας ρε Στέλιο ...!!! :wave2: :beer:
Στέλιο βάλε και εναν χαρακτηριστικό τίτλο με το που πήγατε...
το οι διακοπές του χ & ψ δεν λένε κάτι σε ενδεχόμενο search...:rolleyes:
alximistis
26/09/2008, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάντως, είσαι ομορφάντρας ρε Στέλιο ...!!! :wave2: :beer:
Με κάνετε και κοκκινίζω κύρε μου... :blush:
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια να είστε όλοι πάντα καλά και όρθιοι.
Φίλε Κώστα βροχή φάγαμε από ελάχιστη ως καθόλου. Την πιο πολύ τη φάγαμε στο Βέλγιο προς Λιέγη πριν μπούμε Ολλανδία (αχ... Ολλανδία σας είπα ότι την λατρεύω αυτήν τη χώρα) αλλά και πάλι δεν ήταν κάτι τρομερό. Μια χαρά οι προστασίες μας μικρό-πολύ μικρό πρόβλημα τα γάντια λόγω δέρματος αλλά όχι κάτι φοβερό. :)
Ηλία μου... λυπάμαι που θα σαε απογοητεύσω μοτοσικλετιστικά μιλώντας αλλά ουδέποτε ο σκοπός μου ήταν ενώ συνοδεύομαι από γυναίκα να "χτυπήσω" χλμ. Δεν βγήκα Ευρώπη με την Κωνσταντίνα να κάνω χλμ. Γύρισα κι ακόμα λέω ότι τελικά έπρεπε να είχαμε δει κι άλλα. :)
Φίλε sapadak...
υπολόγιζε 2-2,5 ντεπόζιτα την ημέρα ανάλογα βέβαια και τα χλμ. Διατροφή εξαρτάται φίλε. Θα είσαι μόνος ή με συνεπιβάτη; Γυναίκα ή άντρα; κακά τα ψέμματα δεν είναι ωραίο να βγεις Ευρώπη με τη φίλη ή το φίλο σου και να την περνάς με τούρκικο γύρο και πατάτες. Είμαι απόλυτα υπέρ της άποψης του όταν κάνεις ταξίδι να είσαι άρχοντας. Για φαγητό και μόνο εμείς ήμασταν στα περίπου 40- 50 ευρώ την ημέρα.
Και του χρόνου και του χρόνου !!!!
ωραιες εικονες και ωραια χαμογελα μας γεμισατε και οι δυο, εχουμε πολλα κοινα σημεια παιδες , ειμαστε 2 ζευγαρια που ταξιδεψαν στην Ευρωπη , και οι 4 εχουμε μοτο , και μας αρεσουν οι φωτο !!!!! Προσεχως (ΣΚ) το δικο μας ταξιδιωτικο !!!
Να στε καλα και κανονιστε καμμια βολτα να τα πουμε...
143220
alximistis
26/09/2008, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Και του χρόνου και του χρόνου !!!!
ωραιες εικονες και ωραια χαμογελα μας γεμισατε και οι δυο, εχουμε πολλα κοινα σημεια παιδες , ειμαστε 2 ζευγαρια που ταξιδεψαν στην Ευρωπη , και οι 4 εχουμε μοτο , και μας αρεσουν οι φωτο !!!!! Προσεχως (ΣΚ) το δικο μας ταξιδιωτικο !!!
Να στε καλα και κανονιστε καμμια βολτα να τα πουμε...
Δεν βγαίνω με λέοντες κυρία μου... τους φοβάμαι!!! :lol: :lol:
Δεν βγαίνω με λέοντες κυρία μου... τους φοβάμαι!!! :lol: :lol:
νννιιιιιιααααααρρρρρρρ:blush:
143223
alximistis
26/09/2008, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
νννιιιιιιααααααρρρρρρρ:blush:
αυτό για γάτα μου ακούγεται καλέ... χαχαχαχα
get a fuckin room you two.....
:blush:
alximistis
26/09/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
get a fuckin room you two.....
:blush:
τσαμπουκάδες κύριε... στα δικάσ ου θρεντάκια και στο sv σου!!! :D :lol: :lol:
DimChios
27/09/2008, 03:34
ειχα πει να το αφησω να σχολιασω στο τελος αλλα τωρα τα ξεχασα οσα ηθελα να πω και βαριεμαι να το ξαναδιαβαζω!
:lol: :lol:
Κοιτατε, ωραιο ταξιδι και μπραβο σας αλλα πραγματικα ενα τετοιο ταξιδι, ετσι οπως το κανατε, μονο εσεις οι δυο συγκεκριμενα και μαζι, θα μπορουσατε να το κανετε!
:hypnotize :dizzy:
Οχι, νταξ', μπραβο δηλαδη!!!
ΜΠΡΑΒΟ που μπορει και ανεχεται ο ενας τον αλλον!
ΗΡΩΕΣ ΛΕΜΕ!!!!!
:a23: :a19:
Αντε και του χρονου σπιτια μας!
Σας φιλώ στα μουτρα και τους δυο! :blush:
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
μαζι?:rolleyes:
δεν παμε καλα !!
ξεφύγαμε ρεεεεε!!
ξεφραξαμε !!
ουουουου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
27/09/2008, 17:45
ειχα πει να το αφησω να σχολιασω στο τελος αλλα τωρα τα ξεχασα οσα ηθελα να πω και βαριεμαι να το ξαναδιαβαζω!
Κοιτατε, ωραιο ταξιδι και μπραβο σας αλλα πραγματικα ενα τετοιο ταξιδι, ετσι οπως το κανατε, μονο εσεις οι δυο συγκεκριμενα και μαζι, θα μπορουσατε να το κανετε!
:hypnotize :dizzy:
Οχι, νταξ', μπραβο δηλαδη!!!
ΜΠΡΑΒΟ που μπορει και ανεχεται ο ενας τον αλλον!
ΗΡΩΕΣ ΛΕΜΕ!!!!!
:a23: :a19:
Σας φιλώ στα μουτρα και τους δυο! :blush:
Είχαμε δεν είχαμε... πάλι μας φίλησε με την στοματάρα του!!! :D
DimChios
28/09/2008, 01:52
Είχαμε δεν είχαμε... πάλι μας φίλησε με την στοματάρα του!!! :D
μη σας γλυψω με τη γλωσσαρα μου να λες!
ή ακομα χειροτερα ή και καλυτερα, ποτε δεν ξερεις) μη σας ....με τη.... :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
η αγαπη και το παθος ξεχειλισαν το θρεντίον τούτο! :blush:
Uriah Heep
30/09/2008, 18:25
Πάντα τέτοια...χαμόγελα στα ταξίδια σας!
alximistis
30/09/2008, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Πάντα τέτοια...χαμόγελα στα ταξίδια σας!
Ευχαριστούμε πολύ. :) Τα ίδια χαμόγελα σε όλους και σε σένα. :)
taxydromos
30/09/2008, 20:10
ωραια πραματα βρε παιδια..:beer: :beer:
με τον σεχ πως ηταν?
alximistis
01/10/2008, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ωραια πραματα βρε παιδια..:beer: :beer:
με τον σεχ πως ηταν?
E;;;;;;;;; Περικαλώ;;;;;;;;;;;;;;;; :blush:
taxydromos
01/10/2008, 15:47
ω...συγνωμη....τον σεφ στο ξενοδοχειο εννοουσα..
:bigcry:
μπράβο πάντα τέτοια
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
vestromas
03/10/2008, 23:47
Παντα τετοια παιδια. Πολυ ωραιο ταξιδιωτικο. Σχεδον ηρθα κ εγω μαζι σας με ολες αυτες τις εικονες και τα ωραια σχολια. Ο Θεος να σας εχει καλα και να ταξιδευετε οπου γουσταρετε.:beer: :beer: :beer: :wave2:
alximistis
04/10/2008, 03:42
Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. :)
LsKostas
15/10/2008, 01:25
Πολυ ωραιο θρεντ :cool:
Παντα τετοια παιδια , ταξιδι στο ονειρο :beer: :beer: :beer: