PDA

View Full Version : Τραγούδησαν όλοι για το πράσινο...

latris mixanis
24/09/2008, 01:17
Μεγάλη συναυλία για τα δάση, με 15 κορυφαίους καλλιτέχνες, συνδιοργανώνουν στις 22 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ο ΣΚΑΪ, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία.

Κεντρικό σύνθημα της συναυλίας: "Μαζί τραγουδάμε για το πράσινο, τραγουδάμε για τη ζωή"

Τα εισιτήρια διατίθενται στα Metropolis και στην ιστοσελίδα ticketservices.gr, στην τιμή των 10?.

Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία είναι οι: Χάρις Αλεξίου, Γιωργος Ανδρέου, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανόλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπαμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και Μαρία Φαραντούρη.

Την ίδια ημέρα ο ΣΚΑΪ διοργανώνει ραδιομαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Τα χρήματα από τη συναυλία και το ραδιομαραθώνιο, θα συγκεντρωθούν στο λογαριασμό του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Στη συνέχεια θα δοθούν στο υπουργείο Ανάπτυξης για το "Ταμείο Δασών".

Τις πληροφορίες τις πήρα από τη σελίδα του Σκαι (http://www.skai.gr/master_story.php?id=91333)

latris mixanis
24/09/2008, 01:22
Ήταν όλοι εκεί... (http://www.skai.gr/master_avod.php?id=94741)

Μπράβο για τη προσπάθεια και ελπίζω τα χρήματα να πάνε εκεί που πρέπει.

Επίσης μπράβο στο Μικρούτσικο και στο Β.Παπακωνσταντίνου που έκραξαν Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που δεν επέτρεψε να μαγνητοσκοπήσουν, να δείξουν, να ακουστεί live η συναυλία για να μη βγουν τα χάλια μας προς τα έξω.
Μπράβο σε όλους τους πολίτες που ήταν εκεί !!

:wave2:

Υ.Γ Φωτογραφίες ή βίντεο από αύριο.

vangelis 64
24/09/2008, 01:22
Έλενα,αυτό το "αφιλοκερδώς" ξέχνα το.:sad:

latris mixanis
24/09/2008, 01:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έλενα,αυτό το "αφιλοκερδώς" ξέχνα το.:sad:

Βασικά τις πληροφορίες της βρήκα από τη σελίδα του Σκαι.

Ειλικρινά δε με νοιάζει αν τους πλήρωσαν, με ενδιαφέρει όμως τα χρήματα που μαζεύτηκαν να πάνε εκεί που πρέπει και όχι σε αμάξια ή νέα Δημαρχεία!!

vangelis 64
24/09/2008, 01:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Βασικά τις πληροφορίες της βρήκα από τη σελίδα του Σκαι.

Ειλικρινά δε με νοιάζει αν τους πλήρωσαν, με ενδιαφέρει όμως τα χρήματα που μαζεύτηκαν να πάνε εκεί που πρέπει και όχι σε αμάξια ή νέα Δημαρχεία!! Δεν ξέρω πού θα πάνε τα χρήματα,δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι θα πάνε εκεί που πρέπει.
Νομίζω πως,αν το κράτος ήθελε πραγματικά τη βιωσιμότητα τού πρασίνου,δεν θα είχε την ανάγκη να κάνει τέτοιου είδους αφιλοκερδείς συναυλίες.
Το ξέρω,μπορεί να γίνομαι απαισιόδοξος,(δεν είμαι)αλλά τέτοιες εκδηλώσεις,και καλά μ' αυτόν τον χαρακτήρα,μού δίνουν στα νεύρα.:beer: :beer:

OzZzZzY
24/09/2008, 01:44
καλυτερα να τσεπωναν ολα τα φραγκα και να αλλαζαμε μυαλα παρα να αξιοποιησουν τα χρηματα και να συνεχισουμε να μαστε "κουρκουτια"

alximistis
24/09/2008, 01:53
Δεν ξέρω πού θα πάνε τα χρήματα,δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι θα πάνε εκεί που πρέπει.
Νομίζω πως,αν το κράτος ήθελε πραγματικά τη βιωσιμότητα τού πρασίνου,δεν θα είχε την ανάγκη να κάνει τέτοιου είδους αφιλοκερδείς συναυλίες.
Το ξέρω,μπορεί να γίνομαι απαισιόδοξος,(δεν είμαι)αλλά τέτοιες εκδηλώσεις,και καλά μ' αυτόν τον χαρακτήρα,μού δίνουν στα νεύρα.:beer: :beer:

Ένα από τα πλέον τεράστια προβλήματα του λαού μας είναι και αυτό. ότι έχουμε καταντήσει δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω να μην πιστεύουμε σε τίποτα και να βλέπουμε παντού μίζες αρπαχτές κλπ.
Από την άλλη μακάρι να μπορούσα να πω ότι έχει άδικο ο Βαγγέλης σε αυτά που λέει αλλά τελικά θα καταλήξω στο εξής. Ας μην είναι τελείως αφιλοκερδώς. Ας πάρουν και αυτοί κάτι. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων ας πάει εκεί που πρέπει. :)

ΥΓ Αν και να πω κάτι τελευταίο... ανάγκη μωρέ Βαγγέλη έχει ο Μικρούτσικος και η Αλεξίου και ο Παπακωνσταντίνου για μερικά ευρά παραπάνω;;;

vangelis 64
24/09/2008, 02:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

ΥΓ Αν και να πω κάτι τελευταίο... ανάγκη μωρέ Βαγγέλη έχει ο Μικρούτσικος και η Αλεξίου και ο Παπακωνσταντίνου για μερικά ευρά παραπάνω;;; Ειλικρινά δεν ξέρω ρε Στέλιο,πιστεύω πως όχι...δεν έχουν ανάγκη.
Άντε όμως τώρα εσύ πες τους να πα να τραγουδήσουνε(που θα πει πρόβες,που θα πει πολυ παίδεμα)στο τζάμπα.
Βάλε τώρα και τον Νταλάρα στο κόλπο:D και έδεσ' η μαγιά.Δεν τούς κατηγορώ αν ζητάνε αμοιβή να κάνουνε μια τέτοια συναυλία.Ίσα ίσα!
Απλά,γνωρίζω ότι το "αφιλοκερδώς" σπανίζει έως δεν υπάρχει.:wave2:

Και πού'σαι,δεν είναι απλά "μερικά ευρώ παραπάνω",είναι κάμποσα.:wacko:

alximistis
24/09/2008, 02:02
Ειλικρινά δεν ξέρω ρε Στέλιο,πιστεύω πως όχι...δεν έχουν ανάγκη.
Άντε όμως τώρα εσύ πες τους να πα να τραγουδήσουνε(που θα πει πρόβες,που θα πει πολυ παίδεμα)στο τζάμπα.
Βάλε τώρα και τον Νταλάρα στο κόλπο:D και έδεσ' η μαγιά.Δεν τούς κατηγορώ αν ζητάνε αμοιβή να κάνουνε μια τέτοια συναυλία.Ίσα ίσα!
Απλά,γνωρίζω ότι το "αφιλοκερδώς" σπανίζει έως δεν υπάρχει.:wave2:

Και πού'σαι,δεν είναι απλά "μερικά ευρώ παραπάνω",είναι κάμποσα.:wacko:

ναι δεν θα διαφωνήσω. Ειδικά με τον Νταλάρα... καθόλου...

DimChios
24/09/2008, 04:20
Λοιπον, εγω λέω οτι εκτος απο τους μουσικους και τα συνεργεια ηχου και φωτισμού, οι άλλοι δεν πληρωθηκαν!

Γνωμη μου!

Uriah Heep
24/09/2008, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τα χρήματα από τη συναυλία και το ραδιομαραθώνιο......
...... Στη συνέχεια θα δοθούν στο υπουργείο Ανάπτυξης για το "Ταμείο Δασών".

Θα ήμουν πιό "ήσυχος" άμα τα έδιναν στους αδελφούς Παλαιοκώστα...

:beer: :beer: :beer:

el_hymador
24/09/2008, 07:31
Kαι εγω δεχομαι οτι δεν πληρωθηκαν.

Τα χρηματα ποιος τα εισεπραξε και πως θα τα διαχειριστει;

Δεν αναφερομαι σε πρωτο επιπεδο, οπου προφανως μπηκαν σε ενα ταμειο και ο ΣΚΑΪ θα τα διαθεσει οπου νομιζει...

Αναφερομαι στο "μετα" που τα φραγκα θα καταληξουν σε φορεις, νομαρχες, τοπικη αυτοδιοικηση κτλ-κτλ

Εδω καταχαραστηκαν τα χρηματα που ειχε στειλει ως αρωγη για της πυροπληκτες περιοχες της Ηλειας η Αυστραλιανη κυβερνηση...για να χτισουν δημαρχειο στην Ζαχαρω!!!

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_27/08/2008_245898

...στα χρηματα του ΣΚΑΪ θα κολησουν;...

el_hymador
24/09/2008, 07:35
...α τωρα το ειδα!!!

στο ταμειο Δασων του υπουργειου αναπτυξης θα πανε! :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Θα αγορασουν JCB και σκαπτικα για να οικοδεποιησουν περισσοτερα στρεμματα δασους...

Θα τα μοιραστουν οι εχοντες την κουταλα και τα ζουμια για να χτισουν βιλλες

....και ισως (λεμε ισως) ψιχουλα απο το ποσο χρηματων που συγκεντρωθηκε θα χρησιμοποιηθουν για να φτιαξουν παρκα αναψυχης για τα ματια του κοσμου...

δεν ειμαι πεσιμιστης ουτε απαισιοδοξος...

...ρεαλιστης ειμαι!

latris mixanis
24/09/2008, 08:02
Εγώ χτες χάρηκα το Β. Παπακωνσταντίνου που έκανε μια χωσιματική καλή και έκραξε με τη νεολαία, ίσως και τους μεγαλύτερους να "ζητωκραγαύζουν".....
Βέβαια όλα αυτά τα προβλήματα τα θυμόμαστε σε συναυλίες, όταν έρχεται η ώρα της ψήφου όλα καλά τα χουμε!!

Για όλα φταίει η 17 Νοέμβρη μη σου πω και Αυγούστου !

gcrook
24/09/2008, 08:07
Μολις τωρα καταλαβα ποσο ταιριαστος ειναι ο τιτλος του θρεντ.

el_hymador
24/09/2008, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μολις τωρα καταλαβα ποσο ταιριαστος ειναι ο τιτλος του θρεντ.

σωστοοοοοοοοοοοοος

και οταν βγει το πρασινο, θα τραγουδαμε για το μπλε....(της θαλασσας)

gcrook
24/09/2008, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σωστοοοοοοοοοοοοος

και οταν βγει το πρασινο, θα τραγουδαμε για το μπλε....(της θαλασσας)

Aκομα σωστοτερος.
Εγω για το "μαρουλακι" εκανα λογο αλλα τελικα αυτο ειναι πιο σωστο.:beer:

el_hymador
24/09/2008, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Aκομα σωστοτερος.
Εγω για το "μαρουλακι" εκανα λογο αλλα τελικα αυτο ειναι πιο σωστο.:beer:

Θες να τα φτιαξουμε; :blush:

golis
24/09/2008, 09:20
Απο το σάιτ του ΣΚΑΙ :

"Την όμορφη ατμόσφαιρα και την επιτυχία της συναυλίας δεν κατόρθωσε να χαλάσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μίνως Κυριακού,
ο οποίος λόγω της θέσης του διαχειρίζεται το Καλλιμάρμαρο και δίχως λόγο αρνήθηκε να δώσει άδεια για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοσή της."

Ο καλός ο κυριούλης ο Μίνωας,
έχει τον ΑΝΤ1 ,τον Πανελλήνιο Γ.Σ ,και κάποιες μικρές αντιδικίες με το Κράτος,
για μια ψευτό καταπατησούλα στο φτωχό καλυβάκι του που έχει σε ένα ξερονήσι....

Το σημαντικότερο όμως μάλλον δεν το ξέρει :
DEN THA PAREI TIPOTA MAZI TOY STON TAFO TOY. :evil:

makis206
24/09/2008, 10:04
Θες να τα φτιαξουμε; :blush:

Άντε ρε να πούμε τώρα όλοι μαζί ένα τραγούδι για το ροζ ! :a30:

:lol:

Operater
24/09/2008, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε ρε να πούμε τώρα όλοι μαζί ένα τραγούδι για το ροζ ! :a30:

:lol:

μου φαίνεται δεν έχεις αγοράσει ακόμα τα Mazoo & the zoo....:lol:

makis206
24/09/2008, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
μου φαίνεται δεν έχεις αγοράσει ακόμα τα Mazoo & the zoo....:lol:

πάλι μου κόλλησε στο μυαλό την καμήλα ο αθεόφοβος !! :bigcry: :a018: :a11: :rotflmao:

Tpap
24/09/2008, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
DEN THA PAREI TIPOTA MAZI TOY STON TAFO TOY. :evil:

Επειδή το μόνο -πράγματι- που θα πάρουμε μαζί μας είναι τα μυστικά μας, μπορούμε όλοι μας να κάνουμε κάτι γι αυτούς που θα μείνουν πίσω...

ΦΥΤΕΨΤΕ ΚΑΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΡΕ...!!! :sun:

Σήμερα, είναι πιό σημαντικό από ποτέ.

(ωραίες κ οι συναυλίες αλλά για άλλους λόγους).

gdevelek
24/09/2008, 10:38
Kαι εγω δεχομαι οτι δεν πληρωθηκαν.

Τα χρηματα ποιος τα εισεπραξε και πως θα τα διαχειριστει;

Δεν αναφερομαι σε πρωτο επιπεδο, οπου προφανως μπηκαν σε ενα ταμειο και ο ΣΚΑΪ θα τα διαθεσει οπου νομιζει...

σύμφωνα με όσα έλεγαν στον σκάι χθες, τα χρήματα ΔΕΝ θα περάσουν απόν τον σκάι, θα πάνε κατευθείαν σε κάποιο περιβαλλοντικό φορέα (που δεν θυμάμαι πώς λέγεται)

κατά τα άλλα τέτοιες συναυλίες έχουν ένα κίνδυνο: να περάσει τεχνηέντως στο μυαλό των πολιτών πως η υπόθεση "προστασία δασών" αποτελεί ευθύνη τέτοιων ιδιωτικών πρωτοβουλιών και όχι βασικόΤΑΤΗ ευθύνη του κράτους

Operater
24/09/2008, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
σύμφωνα με όσα έλεγαν στον σκάι χθες, τα χρήματα ΔΕΝ θα περάσουν απόν τον σκάι, θα πάνε κατευθείαν σε κάποιο περιβαλλοντικό φορέα (που δεν θυμάμαι πώς λέγεται)

κατά τα άλλα τέτοιες συναυλίες έχουν ένα κίνδυνο: να περάσει τεχνηέντως στο μυαλό των πολιτών πως η υπόθεση "προστασία δασών" αποτελεί ευθύνη τέτοιων ιδιωτικών πρωτοβουλιών και όχι βασικόΤΑΤΗ ευθύνη του κράτους

Ταμείο Δασών λέγεται... :wave2:

iosif
24/09/2008, 11:48
ΒΕΒΑΙΩς ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥς ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ-ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ!

mpou
24/09/2008, 11:48
Ατακα Βασιλαρα: Η Ολυμπιακη φλογα πηγε απο την Ολυμπια στο Πεκινο ...

απο δεντρο σε δεντρο.

Δεν ξερω που θα πανε τα λεφτα, αλλα το γενικοτερο κραξιμο που επεσε εμενα μου φτανει

latris mixanis
24/09/2008, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΒΕΒΑΙΩς ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥς ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ-ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ!

Όντως, οι περισσότεροι άφησαν πολύ σκουπίδι πίσω τους!!!:sad:

Δυστυχώς δεν έχουμε τρόπους...

gdevelek
24/09/2008, 11:57
ο νεοέλληνας βλέπει ευθύνες παντού αλλού

MitsosNaked
24/09/2008, 14:39
A ωστε αυτό γινόταν χθές και έφαγα την τρελλή ήττα από την αρδήττου ώς το καλλιμάρμαρο. Είχα έρθει ξαναμμένος από Σουνιάδα και σε εκείνο το σημείο έφαγα τη φρίκη και σταμάτησα γιατί το μοτέρι είχε γίνει αερόθερμο!!! :mad:

περίπου spam αλλά σόρρυ...:blush:

orizontas
24/09/2008, 19:22
καποιοι μαζευουν λεφτα παλι για να φτιαξουν περισοτερεσ βιλες

με μεγαλυτερεσ πισινες καπου εκει ψηλα που καποτε ηταν δασος παρθενο ...

αλλα τωρα ξεπαρθενιαζονται αυτοι .....

:sad: :sad:

ΙΠΠΕΑΣ
24/09/2008, 19:58
Φοβάμαι ότι, όλοι αυτοί που τσιμεντώνουν το πράσινο γύρω μας το κάνουν σαν επάγγελμα, συλλογικά, μεθοδικά και εντατικά ,
ενώ όλοι εμείς που καθημερινά δεχόμαστε τις συνέπειες του προηγουμένου αδυνατούμε να τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο
τρόπο, δηλαδή συλλογικά, μεθοδικά και εντατικά αφού κατά κάποιο τρόπο προσπαθούμε να το επιτύχουμε σαν να είναι κάποιο χόμπυ.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το άνισο της ανωτέρω μάχης.

Η μοναδική περίπτωση που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα μεγάλο πλήγμα στην βιομηχανία τσιμεντοποίησης, είναι εμείς οι ίδιοι
με εργαλεία, δεντράκια που αγοράζουμε, καθώς και προσωπικό χρόνο να αρχίζουμε να πρασινίζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Κάπου εδώ εμφανίζεται δυστυχώς το ανυπέρβλητο θεριό που λέγεται έλλειψη ελεύθερου χρόνου... και συνεχίζει ο φαύλος κύκλος.

Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω κανένα από τέτοιου είδους διοργανώσεις μετά από αυτά που έχουμε δει και ακούσει τα τελευταία χρόνια .

Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες αλλά δυστυχώς ο στόχος της εκδήλωσης δεν νομίζω ότι έχει επιτευχθεί. Ίσως θα έπρεπε εξ αρχής η συναυλία να είχε ως στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών και όχι την χρηματοδότηση της διατήρησης και προστασίας των υπαρχόντων-άθικτων δασών. Επαναλαμβάνω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι τα χρήματα δεν πάνε για αναδάσωση αλλά για "προστασία των υπαρχόντων δασών", ότι και αν σημαίνει αυτό.

Πηγή για την κατάθεση μου αυτή, αποτελεί η εκπομπή "Ανεμολόγιο" του Σκαι 100,3 .

Εγώ μία λύση βλέπω για να αρχίσει να ανακάμπτει η χλωρίδα στην χώρα μας και σε όλες τις άλλες που πλήτονται καθημερινά, να αρχίσει να φθήνει η ανθρωποειδής πανίδα.

castoras
24/09/2008, 19:58

Έτσι ακριβώς έγινε...νέοι γέροι και παιδιά δε σεβάστηκαν ούτε καν την ιστορόα του χώρου και η απάντηση που πήρα από κάποιους ήταν "να τα μαζέψει ο Δήμαρχος¨.

Πάντως ένα μεγάλο μπράβο στους ηλικιωμένους που έφαγαν την ταλαιπωρία της ζωής τους με την ορθοστασία και το σπρώξιμο που έπεσε κατά την είσοδο και την έξοδο από το στάδιο και ένα ακόμα μεγαλύτερο για την κυρία στο αναπηρικό που ήρθε με τις κόρες της

dimdil
24/09/2008, 20:56

σωστοςςςςς:rolleyes:
δεν θα γινουμε ανθρωποι βρεεε:rolleyes: --με τιποτα:rolleyes:
συναυλια για το περιβαλλον και τα σκουπιδια που αφησαν πισω θα τα μαζευουν καποιοι δυο μερες:uplate:

για το χαβαλε πηγαν οι περισσοτεροι---και ναι μαλλον ειμαι απαισιοδοξος πια---με τη φαρα μας:uplate: :alien:

Λεωνίδας
24/09/2008, 22:24
παιδιά να λερώνετε γιατί δημιουργούνται θέσεις εργασίας :wave2:

TROOPER
25/09/2008, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
παιδιά να λερώνετε γιατί δημιουργούνται θέσεις εργασίας :wave2:

:lol: :lol: κλασικος!