PDA

View Full Version : Έκτακτο Track Days 28/9

Σελίδες : 1 2 [3]

Aggelos_SV
13/10/2008, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ

Λοιπον μολις γινω 32 χρονων θα παω να χρεωθω μεχρι το λαιμο,θα βαλω ενεχειρο το σπιτι μου και θα παρω μια Ferrari..

Φρόντισε να έχεις δύο σπίτια για ενέχειρο όμως,γιατί θα φας όλα τα λεφτά του δανείου σε βενζίνες ,τέλη κυκλοφορίας,service,ασφάλειες...κλπ:lol: :lol:

SUZUKAKIAΣ
13/10/2008, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γιατί το λες ρε μαν; Τα endo με την πιτσιρίκα ξεκράνωτοι κι ωραίοι, μια χαρά ώριμότητα δείχνουν....

Ρε 40 χρονων ανθρωπος δεν εχεις μαθει ακομα οτι οταν μιλας για ενα θεμα ,για να το στηριξεις δινεις επειχηρηματα για το ιδιο θεμα?

Απο την ωρα που χω μπει σε αυτο το φορουμ με τους οριμους 40 αρηδες (οριμος ενας που ναι ολη μερα στο φορουμ και ειναι 40 χρονων) καθε φορα που τα λεω στα ισια και σας προσβαλω στα ισια δεν μου λετε επειχηρηματα παρα μου αλλαζετε το θεμα συνεχεια...

Και να σασταν και ελευθεροι παει στο διαολο....αλλα οικογενειαρες ανθρωποι??

Ρε χεστειτε που θα καθομαι να μιλαω με ασχετους....εχω εδω που ειμαι και στα χανια ατομα με την μιση ηλικια που εχουν τουλαχιστον τα αρχιδια να παραδεχτουν και να μου δωσουν 2 επιχειρηματα και να παρω και κατι απο αυτους.....και θα καθμαι να μμιλαω με τους αργοσχολουσ...

Αλλα γαμωτο παρασειρομαι

Καντε με ρε αχρηστοι ενα μπαν η οπως αλλιως το λενε να μην μπορω να μπω στην διαδικτιακη μαλακια που χετε φτιαξει.....

Και αντε .......τρωτε λιγοτερο κανετε οικονομια στο φαι για να πατε σε κανενα μαθημα.....

Η αληθεια ποναει ε???Νουμερα!

byron
13/10/2008, 15:22
Και αντε .......τρωτε λιγοτερο κανετε οικονομια στο φαι για να πατε σε κανενα μαθημα.....

40 χρονών άνθρωπος που καβαλάει αυτό που αγόρασε με τα λεφτά που δούλεψε και όχι με τα λεφτά που τσιμπάει απ΄τον μπαμπά μικρέ.
Όταν θα αγοράσεις κάτι με τα @@ σου έλα να μας κάνεις μάθημα για τα λεφτά και πως βγαίνουν. Μέχρι τότε συνέχισε το μπλα μπλα στον μπαμπά μπας και σου πάρει κανένα GSXR να πηγαίνει και ασορτί με τις αφίσες στο γκαράζ.

Αιντε λέμε ....

Aggelos_SV
13/10/2008, 15:22

Καντε με ρε αχρηστοι ενα μπαν η οπως αλλιως το λενε να μην μπορω να μπω στην διαδικτιακη μαλακια που χετε φτιαξει.....

...Άλλος ένας εξαρτημένος του moto.gr :bawl: :bawl:

SUZUKAKIAΣ
13/10/2008, 15:26
40 χρονών άνθρωπος που καβαλάει αυτό που αγόρασε με τα λεφτά που δούλεψε και όχι με τα λεφτά που τσιμπάει απ΄τον μπαμπά μικρέ.
Όταν θα αγοράσεις κάτι με τα @@ σου έλα να μας κάνεις μάθημα για τα λεφτά και πως βγαίνουν. Μέχρι τότε συνέχισε το μπλα μπλα στον μπαμπά μπας και σου πάρει κανένα GSXR να πηγαίνει και ασορτί με τις αφίσες στο γκαράζ.

Αιντε λέμε ....

Δεν το πιστευω αυτο ρε 40αρη

Παλι αλλαξες θεμα...

Καλα δεν παιζεσαι...α και για την σχεση μου εμενα με την δουλεια δεν ξερεις τιποτα...πραγματικα..

Αλλα και να σου πω (σε πμ βεβαια) παλι δεν θα καταλαβεις..αλλα θα κανω την προσπαθεια ετσι για να παρεις μια ιδεα.!

TOLISTOLAROS
13/10/2008, 15:29
Ο καθένας μπορεί να διαθέσει τα λ7 του όπως θέλει.Μπορεί επίσης να κόψει από δω,να κάνει οικονομίες από κει για να πάει μια στο τόσο σε πίστα να γουστάρει.Δεκτό,σεβαστό και μαγκιά του.
Μαλακία καταντάει όταν στερείσαι άλλες βασικότερες ανάγκες για τη μηχανή,τότε είσαι moto-junkie,όχι μοτοσυκλετιστής.
Ακόμα μεγαλύτερη μαλακία όταν κλαίγεσαι(το χειρότερο για έναν άνθρωπο)για το κόστος.Αφού ξέρεις ρε φίλε ότι η μοτο θέλει μαρούλι.Αν δε το'ξερες πριν την αγοράσεις πάλι μαλακία σου που δε το'ψαξες.

Μ'άλλα λόγια.....

μην απλώνεις τα πόδια σου έξω απ'την κουβέρτα,θα κρυώσεις...

sniper
13/10/2008, 15:37
αν συνεχιστεί το καντηλογαμοσταρυρίδι θα φύγει άπατο ολο....

nktR
13/10/2008, 15:38
Ρε 40 χρονων ανθρωπος δεν εχεις μαθει ακομα οτι οταν μιλας για ενα θεμα ,για να το στηριξεις δινεις επειχηρηματα για το ιδιο θεμα?

Απο την ωρα που χω μπει σε αυτο το φορουμ με τους οριμους 40 αρηδες (οριμος ενας που ναι ολη μερα στο φορουμ και ειναι 40 χρονων) καθε φορα που τα λεω στα ισια και σας προσβαλω στα ισια δεν μου λετε επειχηρηματα παρα μου αλλαζετε το θεμα συνεχεια...

Ρε χεστειτε που θα καθομαι να μιλαω με ασχετους....εχω εδω που ειμαι και στα χανια ατομα με την μιση ηλικια που εχουν τουλαχιστον τα αρχιδια να παραδεχτουν και να μου δωσουν 2 επιχειρηματα και να παρω και κατι απο αυτους.....και θα καθμαι να μμιλαω με τους αργοσχολουσ...

Αλλα γαμωτο παρασειρομαι

βράζει το αίμα σου και αυτό το γουστάρω.....αλλά βούτα πρώτα την γλώσσα αου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις.....
και ότι μου λες τα διαγράφω γιατί άνθρωπος χωρίς αρχές και σεβασμό στον οποιονδήποτε είναι μόνο για καφέ και χαβαλέ....
όσο πιο λίγα λέμε τόσο καλύτερα συννενοούμαστε :rolleyes:

Μαζί με τα Californian Superbike School ξεκίνα και μαθήματα συμπεριφοράς, κερδισμένος θα βγείς :a013:

byron
13/10/2008, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
.....αλλά βούτα πρώτα την γλώσσα αου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις.....

To παλεύει αλλά είναι δύσκολη και άγνωστη διαδρομή φιλαράκι. :lol: :bigcry: :rotflmao: :bawl:

DimChios
13/10/2008, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
αν συνεχιστεί το καντηλογαμοσταρυρίδι θα φύγει άπατο ολο....

ρε Νικο πλακα κανεις?

Εδω μας επιτειθετε στα ισα και ειδικα σε μενα (καλα, οχι οτι εσας σας αφησε απ εξω)

Το δικο μου εσβησες? Γιατί? επειδη τον ειπα μαλακισμενο?

Δεν ειναι ε? :rolleyes:

Ελα μωρε με τον "επαναστατη" του κωλου λεμε!

Θα μας κανει και μαθημα "αληθειας που ποναει" και πως βγαζουμε-βρισκουμε λεφτα

sniper
13/10/2008, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε Νικο πλακα κανεις?

Εδω μας επιτειθετε στα ισα και ειδικα σε μενα (καλα, οχι οτι εσας σας αφησε απ εξω)

Το δικο μου εσβησες? Γιατί? επειδη τον ειπα μαλακισμενο?

Δεν ειναι ε? :rolleyes:

Ελα μωρε με τον "επαναστατη" του κωλου λεμε!

Θα μας κανει και μαθημα "αληθειας που ποναει" και πως βγαζουμε-βρισκουμε λεφτα

Καθόλου.... και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορει να σου επιτεθει κάποιος χωρίς όπλα...

If you get my drift....

DimChios
13/10/2008, 15:48
Καθόλου.... και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορει να σου επιτεθει κάποιος χωρίς όπλα...

If you get my drift....

μωρε εγω το πιανω το drift σου!

Το θεμα ειναι μπας και πιασει κι αυτος τπτ και τον σωσουμε απο την ηλιθιοτητα που τον δερνει!

Δες πχ τα βιντεακια που εχει στο youtube και κοψε "μοτοσυκλετιστη" που μας κανει μαθηματα!

:rolleyes:

Τεσπα, εμεις ειμαστε αργοσχολοι ρε, δε θα δουμε ποτε μας προκοπη!

:wave2:

sniper
13/10/2008, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μωρε εγω το πιανω το drift σου!

Το θεμα ειναι μπας και πιασει κι αυτος τπτ και τον σωσουμε απο την ηλιθιοτητα που τον δερνει!

Δες πχ τα βιντεακια που εχει στο youtube και κοψε "μοτοσυκλετιστη" που μας κανει μαθηματα!

:rolleyes:

Τεσπα, εμεις ειμαστε αργοσχολοι ρε, δε θα δουμε ποτε μας προκοπη!

Αδελφέ εν μοτο Δμήτριε,

αν περιμένεις εσυ κάποιος με τον εγκέφαλο τον συγκεκριμένο να κάτσει και να σκεφτεί όσα διαβάζει και να αλλάξει κάτι τότε είσαι πολύ αισιόδοξος....

Xαρά μου :lol: :lol: :lol:

SUZUKAKIAΣ
13/10/2008, 15:52
Ποναει η αληθεια ε???

Και ειδικα οταν εισαι σε μια ηλικια που ξερεις οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα πλεον...

Εγω ειμαι ο ασχετος ε??

Οκκκκκ!!!!!!!!!!!!

Οταν βγαλετε @@ να παραδεχεστε καταστασεις πεστε μου το!

Προς το παρον .........καψιμο!

gcrook
13/10/2008, 15:53
Ποναει η αληθεια ε???

Και ειδικα οταν εισαι σε μια ηλικια που ξερεις οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα πλεον...
!

Παλι καλα που υπαρχει και το μπλε χαπακι...:rotflmao:

byron
13/10/2008, 15:54
Ποναει η αληθεια ε???

Εγω ειμαι ο ασχετος ε??

Οκκκκκ!!!!!!!!!!!!

Οταν βγαλετε @@ να παραδεχεστε καταστασεις πεστε μου το!

Προς το παρον .........καψιμο!

Re man.....

Τσουτσούνισες με το endo, ή τσάμπα η μόστρα στο youtube?? :lol: :bawl: :rotflmao:

SUZUKAKIAΣ
13/10/2008, 15:54
Και επιτελους ας βρεθει ενας ανθρωπος (ακομα και 40αρης οικογενειαρχης αργοσχολος) να μου πει ενα κωλο επηχειρημα

Λοιπον ακουστε τι κανετε

Πρωτα μου δινατε ασχετα επειχηρηματα και μετα που σας την ειπα καταλαβατε την μαλακια σας και τωρα απλα λετε οτι κανω λαθος και με βριζεται και μου την λετε...

Ενα κωλοεπειχηρημα μπορω να χω?

sniper
13/10/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

τέρμα το αλκοολ το ρίξαμε στα χάπια;

SUZUKAKIAΣ
13/10/2008, 15:55
Re man.....

Τσουτσούνισες με το endo, ή τσάμπα η μόστρα στο youtube?? :lol: :bawl: :rotflmao:

Α λαθος το τελευταιο ποστ...

Συναχιζετε τα ασχετα με το θεμα!

DimChios
13/10/2008, 15:58
ΜΗ ΤΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΟ ΝΕΙΑΤΟ!

Παρ τε το με το καλο να μη γινεις σαν κι εμας! Αυτος εχει ολα τα χρονια μπροστα του να αλλαξει!

SUZUKAKIAΣ
13/10/2008, 15:59
Λοιπον τελος απο μενα το θεμα....χεστηκα αν καποιοι ειναι μαλακες και προτιμουν να χουν αδειο στομαχι και γεματο γκαραζ..

Πραγματικα αφου δεν αφορα εμενα τι καθομαι και μαλωνω..

Αντε τα λεμε την επομενη φορα που θα παρασειρθω και δεν θα χω και τι να κανω και θα μπω εδω!

Αντε ciao!!

gcrook
13/10/2008, 16:01

Αντε τα λεμε την επομενη φορα που θα παρασειρθω και δεν θα χω και τι να κανω και θα μπω εδω!

Aμε στο καλο παλικαρι μου.

Μουκλεψε την ατακα ο τσογλανος.....:sad:

byron
13/10/2008, 16:02

Τι συμβουλή να δώσουμε εμείς αι οικογενειάρες (sic) άνθρωποι ρε Dimshamothraki;

μακρυά απ΄τα μηχανάκια ρεεεεεεεε !!!

DimChios
13/10/2008, 16:03
Γμτ, καποιος του ειπε οτι ειμαι κ@λ@μπαρας γι αυτο εφυγε!

:sad:

devil's animal
13/10/2008, 16:14

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Θάνος
13/10/2008, 21:03
Αν τα td του 0300 είναι κλειστά μόνο για τους μαθητές, τότε και αυτός που εχει κάνει το riding school των 180 ευρώ μαθητής θεωρείται και για τέτοιο κόστος άμα θέλει να λύσει το θέμα με τα trackdays, αξίζει να τα δώσει χαμένα δεν πάνε, χρήσιμα πράγματα θ'ακούσει. Τα 3χίλιαρα που λέτε παραπάνω είναι εξωπραγματικά.

Από κει και πέρα η διοργάνωση ενός td έχει κόστος και ρίσκο γιατί μία βροχή να πιάσει χάνουν τα λεφτά τους. Οπότε όπως θέλουν να τα κάνουν δικό τους θέμα και δικαίωμα είναι. Και μένα μ'ενοχλεί που ο Ζαφειρόπουλος στριμώχνει τους ιδιώτες στα ολοήμερα trackdays από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και μετά δίνει την πίστα στους αγωνιζόμενους, αλλά αυτός τα διοργανώνει δικαίωμα του είναι επίσης.. έχω επιλέξει λοιπόν να μην πηγαίνω.

Τα css είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο και απορώ γιατί τα έχετε ρίξει όλα στο καζάνι...

Ένα σχολείο είναι, μονοπώλειο υπάρχει, τα έχουν υπερτιμημένα! Δεν είναι το Α και το Ω στην οδήγηση, είναι μόνο το Α και το Β, αλλά όπως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, έτσι κι αυτά έχουν τη σπουδαιότητα τους.

Ένας μέσος οδηγός μπορεί να περάσει όλη του τη μοτοσυκλετιστική καριέρα μόνο με το riding school και να μπει και πίστα μια χαρά. Ένας λίγο πιο απαιτητικός οδηγός που θέλει να πάει καλύτερα στην πίστα θα πιαστεί και με το css. Κάποιος που ψάχνεται και θέλει να πάει ακόμα παραπέρα υπάρχει πάρα πολύ υλικό που πάλι δεν αγγίζουν στα μαθήματα. Η γνωση δεν τελειώνει ποτέ και ο καθένας φτάνει μέχρι εκεί που θέλει και μπορεί.

yannis27
14/10/2008, 10:31
ρε σεις την πεσατε ολοι στο πιτσιρικα γιατι εχει το δικαιωμα να σκεφτεται φωναχτα?????

να γινει κι αυτος σαν και μας οταν μεγαλωσει....ε???αστε αδερφια αρκετα εχει προσφερει η γενια μας στη διαμορφωση της σημερινης κοινωνιας ....καταναλωτικα δανεια...business executives,του κωλου στελεχη εταιρειων...νεοπλουτοι οικογενειαρχεσ με στεγαστικο και πιστωτικες...θαμωνες του καθε κολαδικου με αλλοδαπες αρτιστες...

Χαρη τη μερα που θα σταματησεις να κανεις "λαθη" και να κρεμας στους τοιχους αφισες
και θα σταματησεις να φωναζεις αυτα που σκεφτεσαι τοτε σε νικησαμε μεγαλε.....

gcrook
14/10/2008, 10:46
Exουμε χασει την μπαλα νομιζω.

[filosofies tou kwlou]

Οταν καποιος φωναζει αντιδρα.
Οταν σκεφτεται δρα.
Οταν αποφασιζει να κανει και τα δυο πρεπει να ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και να σκεφτεται και να φωναζει.
0/2 για τον φιλο μας του σουζουκακια.

[/filosofies tou kwlou]

SUZUKAKIAΣ
14/10/2008, 11:09

[filosofies tou kwlou]

Οταν σκεφτεται δρα.
Οταν αποφασιζει να κανει και τα δυο πρεπει να ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και να σκεφτεται και να φωναζει.

[/filosofies tou kwlou]

Αμα βρεις την μπαλα πηγαινε και πουλα την για να βγαλεις λευτα μηπως και τα κανεις δωρεα σε κανενα που καλως η κακως δεν ειχε την τυχη να μπορει να ακολουθησει αξιοπρεπως αυτο το αθλημα και καθετε και κλεγετε μεσα απο τα φορουμ.....

:a31:

Ελπιζω να μην με κανετε να ξαναστειλω....

Οσο για την απαντηση του yanni27 :

Γι αυτο κανουμε παρεα ρε φιλε γιατι ''εχουμε χασει και οι δυο την μπαλα'' και γουσταρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για τους Αθηναιους......οντως πρεπει να βρεθει λυση για το νεφος.....εδω εμεις ανεβαινουμε Αθηνα για σκ και μας επηρεαζει....σκεψου να χεις γεννηθει κ ολας εκει.....!!!

Αλλα παραδεχομαι 5-6 φιλους-φιλες που χω Αθηναιους και το παραδεχονται και οι ιδιοι!Αυτα ειναι!Αυτογνωσια.

DimChios
14/10/2008, 11:11
γμτ πανω που ελεγα να κλεισω να παω καμμια βολτα να ρουφηξω καθαρο νεφος!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
14/10/2008, 11:14

[filosofies tou kwlou]

Οταν σκεφτεται δρα.

[/filosofies tou kwlou]

ποσο σοφο ειναι αυτο το παιδι??:confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nktR
14/10/2008, 11:19
....ακόμα ασχολείστε :confused: :p
πάντως ότι και να συνεχίζεις να γράφεις η άποψή μου για το αγαπημένο νησί και δη στα Χανιά που έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις (6 φορές έχω κατέβει) δεν πρόκειται ο χαρακτήρας σου να μου αλλάξει γνώμη. Όταν θα κατέβω θα πάμε στο "Λεβέντη" απ΄τα μέρη σου να κεράσω ;)

στο θέμα μας

Έκτακτο Track Days 28/9

blackbusa
14/10/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27

Χαρη τη μερα που θα σταματησεις να κανεις "λαθη" και να κρεμας στους τοιχους αφισες
και θα σταματησεις να φωναζεις αυτα που σκεφτεσαι τοτε σε νικησαμε μεγαλε.....

απλα θα εχει εισελθει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.....οπου ειμαι και το παιζω μαγκας με τα δικα μου @@.....

υ.γ. αν εσενα σε επιασε μανια πλουτισμου και σε εχουν φεσωσει μεχρι τα μπουνια καλα να παθεις.....εγω ξερω πολυ κοσμο που ειναι φεσωμενος γιατι απλα δεν εβγαινε....και ουτε για βιλλες μιλαμε ουτε για μερσεντες....

sniper
14/10/2008, 11:52
....

στο θέμα μας

Έκτακτο Track Days 28/9

Ναι.. πήγαμε κι ήταν σουπερ!

Next please....

nktR
14/10/2008, 11:56
Ναι.. πήγαμε κι ήταν σουπερ!

Next please....

...κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι και εγώ εκεί.... :rolleyes: :p
πότε θα πάτε πάλι για να έρθω να σας δω και να πιω καφεδάκι ? :wave2:

sniper
14/10/2008, 11:58

Όταν βρούμε σπόνσορα :lol: :lol: :lol:

devil's animal
14/10/2008, 12:03

αυριο.
:smokin:

byron
14/10/2008, 12:03
Οταν ξανακάνουν Κυριακή, γιατί Τετάρτες δεν.........:mad:

devil's animal
14/10/2008, 12:05
Οταν ξανακάνουν Κυριακή, γιατί Τετάρτες δεν.........:mad:

Τεταρτες εχει πολυ λιγοτερο κοσμο και το ευχαριστιεσαι καλυτερα...

SUZUKAKIAΣ
14/10/2008, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
απλα θα εχει εισελθει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.....οπου ειμαι και το παιζω μαγκας με τα δικα μου @@.....

υ.γ. αν εσενα σε επιασε μανια πλουτισμου και σε εχουν φεσωσει μεχρι τα μπουνια καλα να παθεις.....εγω ξερω πολυ κοσμο που ειναι φεσωμενος γιατι απλα δεν εβγαινε....και ουτε για βιλλες μιλαμε ουτε για μερσεντες....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ??

Για τον κλεφτη ας πουμε ο πραγματικος κοσμος ειναι της κλεψιας...Αυτο που λες δεν εχει βαση!

sniper
14/10/2008, 12:22
Κλειδώνει γιατί του αλλάξαμε τα φώτα.

Τσακώνεστε με την ησυχία σας αλλού.