Σύνδεση

View Full Version : Suzuki Gladius V2 650

pantheo
25/09/2008, 20:51
http://www.motoblog.it/galleria/big/suzuki-gladius-la-nuda-protagonista-a-parigi/1

golis
25/09/2008, 20:55
Έλεοc ποια με αυτά τα ΚΛΟΠΥ ΠΕΙΣΤ των απανταχού κατασκευαστών...

TOLISTOLAROS
25/09/2008, 21:06
Συγκινούμαι όταν βλέπω....:bigcry:

ότι.....

..............

τελικά το SV δεν ξεπερνιέται έυκολα...και δε μιλάω μόνο για το μοτέρ.Το πλαίσιό του είναι σχεδόν το ίδιο!
Να δείτε ότι θα το βγάλουν και σε κλιπονάτη έκδοση(S)...:cool: :cool: :a016:

el_hymador
25/09/2008, 21:23
Aς προσλαβει η Suzuki εναν σχεδιαστη της προκοπης πια ελεος!!!!! :yuck:

taksidiotis25
25/09/2008, 22:00
δε κοιτανε να βγαλουν κανενα νεο on-off

gcrook
26/09/2008, 10:31
Πιο ξεροκεφαλη εταιρεια δεν υπαρχει ρπμ.
Θα φανε κραξιμο παγκοσμιως απο τους SVαδες ετσι και βγει αυτο το πραγμα.

makis206
26/09/2008, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Πολύ φοβάμαι ότι (http://motorrad.suzuki.de/index.php?id=656&tx_mcproducts)...:D

Αν και εμένα δεν με χαλάει και τόσο :cool:

makis206
26/09/2008, 10:57
:D

143196

makis206
26/09/2008, 10:59
:p

143197

makis206
26/09/2008, 11:00
:evil:

143198

filipp0s
26/09/2008, 11:01
Πιο ξεροκεφαλη εταιρεια δεν υπαρχει ρπμ.

γιατί ρε μαγκες? Δεν είναι ασχημο... Σε συγκριση με κατι gsr είναι κούκλα. Αντιγραφάρα αλλά κούκλα

gcrook
26/09/2008, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολύ φοβάμαι ότι (http://motorrad.suzuki.de/index.php?id=656&tx_mcproducts)...:D

Αν και εμένα δεν με χαλάει και τόσο :cool:

Μαλιστα.
Αρα σταματαει επισημα πλεον η παραγωγη των SV.
Μπραβο ρε πουτανα σουζουκι.Χρονια τωρα σου ζητανε μια αναβαθμιση του μοντελου αλλα εσυ πηγες και εφτιαξες το μεγα υβριδιο λεμε.

Νεξτ ΒεΔυο...φρομ Ιταλυ φορ μι.

makis206
26/09/2008, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Σε συγκριση με κατι gsr είναι κούκλα.

Είπες τη μαγική λέξη ! (αυτή με τους αγγλικούς χαρακτήρες):lol:

:beer:

el_hymador
26/09/2008, 11:08
Aν βαλεις τιμονι και δυο ροδες σε αυτο που απεικονιζεται πιο κατω, θα ειναι πολυ πιο ομορφο απο αυτη την π@π@ρι@....

143201

catmaster
26/09/2008, 11:10
Πάντως όταν βλέπω όλα σχεδόν τα τελευταία μοντέλα των Ιαπώνων δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν προσλάβει πιτσιρικάδες σχεδιαστές και κάνουν ασκήσεις επι χάρτου η έχουν πιεί τίποτα περίεργα ματζούνια και τα λέπουν όλα όμορφα ....

Μαλιστα.
Αρα σταματαει επισημα πλεον η παραγωγη των SV.
Μπραβο ρε πουτανα σουζουκι.Χρονια τωρα σου ζητανε μια αναβαθμιση του μοντελου αλλα εσυ πηγες και εφτιαξες το μεγα υβριδιο λεμε.

Μη μου στεναχωριέσαι εσύ λουκουμαδουλίνι μου ....

Σου έχω έτοιμη την αναβάθμιση ....

και άπσαϊντ ντάουν από τζουξουρού
και αχτινικιές δαγκάνες
και αχτινικιά τρόμπα να φρενάρεις στο τέρμα της ευθείας στα μέγαρα και να κάνεις εμετό
και πάουα κομμάντα με φίλτρα και εξατμισόνια που κάνουν τέτοιο τσαμπουκά που τρώνε 2 Tuono με εξατμίσεις σαν του Βύρωνα για μπρέκφαστ ...
και δεύτερο κουστούμι για ντράγκ νταίης

:D :D

τι ξεστόμισε το πρόστυχο στόμα του λέμε ...

:smokin:

makis206
26/09/2008, 11:10
:)

143202

makis206
26/09/2008, 11:11
Πάρτε και μια πιο "μούρικια":lol:

143204

TOLISTOLAROS
26/09/2008, 11:15
Οι εξατμίσεις πάντως θυμίζουν το GSXR K9 που παίζει σ'άλλο thread...

gcrook
26/09/2008, 11:17
γιατί ρε μαγκες? Δεν είναι ασχημο... Σε συγκριση με κατι gsr είναι κούκλα. Αντιγραφάρα αλλά κούκλα

Εκει ειναι το προβλημα.
Εστησε ενα SV πανω στην σχεδιαση του GSR.Για να δικαιολογησει τις σχεδιαστικες μαλακιες της κλασσικα οπως και πολλοι Ιαπωνες κατασκευαστες τα τελευταια χρονια που απεγνωσμενα ψαχνουν να βρουν σχεδιαστικες "γραμμες" .

Εγω βλεπω ενα SV λοιπον με το ιδιο ψαλιδι τον ιδιο κινητηρα τα ιδια περιφερειακα ακριβως πλην του πλαισιου το οποιο φαινεται να προερχεται απο bandit δεκαπενταετιας.
Γαμω το στανιο τους ουτε ενα φθηνο USD σαν αυτα που βαζει η Χοντα στα στρητ της δεν μπορουν να βαλουν;
Ουτε το πλαισιο δεν κρατησανε οι καργιοληδες για αισθητικους λογους περα απο τους πρακτικους.

Ουσιαστικα δεν αλλαξε τιποτα υστερα απο τοσο χρονια γκρινιας.

Θα πεσει κραξιμο τρελλο λεμε μολις παρουνε γραμμη σε κανα svrider.

makis206
26/09/2008, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Οι εξατμίσεις πάντως θυμίζουν το GSXR K9 που παίζει σ'άλλο thread...

Που ακριβώς ρε'σύ Τόλη ;:confused:

143205

filipp0s
26/09/2008, 11:24
Εκει ειναι το προβλημα.
Εστησε ενα SV πανω στην σχεδιαση του GSR.Για να δικαιολογησει τις σχεδιαστικες μαλακιες της κλασσικα οπως και πολλοι Ιαπωνες κατασκευαστες τα τελευταια χρονια που απεγνωσμενα ψαχνουν να βρουν σχεδιαστικες "γραμμες" .

Εγω βλεπω ενα SV λοιπον με το ιδιο ψαλιδι τον ιδιο κινητηρα τα ιδια περιφερειακα ακριβως πλην του πλαισιου το οποιο φαινεται να προερχεται απο bandit δεκαπενταετιας.
Γαμω το στανιο τους ουτε ενα φθηνο USD σαν αυτα που βαζει η Χοντα στα στρητ της δεν μπορουν να βαλουν;
Ουτε το πλαισιο δεν κρατησανε οι καργιοληδες για αισθητικους λογους περα απο τους πρακτικους.

Ουσιαστικα δεν αλλαξε τιποτα υστερα απο τοσο χρονια γκρινιας.

Θα πεσει κραξιμο τρελλο λεμε μολις παρουνε γραμμη σε κανα svrider.

δεν έχεις αδικο! Ενα φτηνό V2 όμως θέλουνε να βγαλουνε με φτηνα περιφερειακα για μαζικές πωλήσεις

TOLISTOLAROS
26/09/2008, 11:27
Που ακριβώς ρε'σύ Τόλη ;:confused:
Στην καμπυλότητα που θυμίζει χατζάρα του '21...

makis206
26/09/2008, 11:32
Στην καμπυλότητα που θυμίζει χατζάρα του '21...

Πάσο, προσωπικά όμως δεν μου δείχνει τόσο έντονο όσο του Κ9 :beer:

Road67
26/09/2008, 11:33
Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν εξατμίσεις σε σχέδιο γόβα στιλέτο :confused: :bigcry: :rotflmao:

TOLISTOLAROS
26/09/2008, 11:45
Πάσο, προσωπικά όμως δεν μου δείχνει τόσο έντονο όσο του Κ9 :beer:
Ρε συ gladius=ρωμαϊκό ξίφος (http://en.wikipedia.org/wiki/Gladius) .
Δε μοιάζει βέβαια με καμπυλωτό γιαταγάνι του '81 αλλά δε γμτ...
Προφανώς σχετίζεται με το gladiator=μονομάχος......

Κοινώς.....

Η σουτζουκάρα ετοίμασε το μο(υ)νομάχο των δρόμων!!

Γιούργια!!!!! :lol: :rotflmao: :lol:

el_hymador
26/09/2008, 11:56
δεν έχεις αδικο! Ενα φτηνό V2 όμως θέλουνε να βγαλουνε με φτηνα περιφερειακα για μαζικές πωλήσεις

Δηλαδη ενα μηχανακι με την σχεδιαστικη απλοτητα του Bros ειναι τοσο δυσκολο να το βγαλουν;

Ακομα και το προηγουμενο SV650N ηταν κλασεις ανωτερο απο αυτη την ηλιθιοτητα! (και να φανταστεις οτι δεν μου αρεσε...)

makis206
26/09/2008, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δηλαδη ενα μηχανακι με την σχεδιαστικη απλοτητα του Bros ειναι τοσο δυσκολο να το βγαλουν;
Ακομα και το προηγουμενο SV650N ηταν κλασεις ανωτερο απο αυτη την ηλιθιοτητα! (και να φανταστεις οτι δεν μου αρεσε...)

Καλά, για τα μοντέλα του 2010 θα σε πάρουμε τηλέφωνο απ'την Ιαπωνία να μας δώσεις έγκριση :lol:

Aggelos_SV
26/09/2008, 12:18
Άντε γεια...!!!
Γιατί έχουν τέτοια μανία με αυτό το σχεδιαστικό χάος από χαζοκαμπύλες που μπλέκονται η μία μες την άλλη....γελοίο ρεζερβουάρ,γελοία ενιαία σέλα ,μάπα κώλος, και γενικά:a04:

SV ρεεεεεεεεεεε!!!!

143213

Tpap
26/09/2008, 12:21
ρε αφήστε τα αυτά,

και τρέξτε να πουλήστε τα εσβε σας και να πάρτε κανα γλάδιους. Μιλάμε για τρελό μονομάχο. :alien:

μου κυκλοφορείτε με εσβε από την μια και λέτε το γλάδιους βλακεία απο την άλλη.. :lol:

byron
26/09/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και πάουα κομμάντα με φίλτρα και εξατμισόνια που κάνουν τέτοιο τσαμπουκά που τρώνε 2 Tuono με εξατμίσεις σαν του Βύρωνα για μπρέκφαστ ...

Ετσιιιιι ρε χαμούρες,..... benchmark θα τα έχετε τα Ιταλικά.

Θα τα χώνετε σε SVRVGSV @@V, και θα κάνετε όνειρα ότι μοιάζει με ιταλίδα....:wave2:

catmaster
26/09/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετσιιιιι ρε χαμούρες,..... benchmark θα τα έχετε τα Ιταλικά.

Θα τα χώνετε σε SVRVGSV @@V, και θα κάνετε όνειρα ότι μοιάζει με ιταλίδα....:wave2:

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

ναί ναι Βύρωνα ..... πες κι άλλα μπας και το πιστέψεις και ο ίδιος ....

(φέρε μια το παρτάλι σου σήμερα να το ψεκάσω με ενα μπράου .... ):lol:

el_hymador
26/09/2008, 12:58
Καλά, για τα μοντέλα του 2010 θα σε πάρουμε τηλέφωνο απ'την Ιαπωνία να μας δώσεις έγκριση :lol:

Πλακα, πλακα ας εκαναν ενα Poll...

ειναι και βλαμμενοι ρε παιδι μου....το GSR πηγε απατο και αυτοι εκει! στην ιδια μ@λ@κι@....

:rotflmao:

Road67
26/09/2008, 13:04

ειναι και βλαμμενοι ρε παιδι μου....το GSR πηγε απατο και αυτοι εκει! στην ιδια μ@λ@κι@....

:rotflmao: Στη ντουντούκα δεν κάνανε poll για ένα μοντέλο;

madox
26/09/2008, 13:11
Παρτε το χαμπαρι οσο οι πωλησεις παγκοσμιως θα ανεβαινουν τοσο πιο "μαζικα"μηχανακια θα κυκλοφορουν τα οποια θα ειναι ευκολα για καποιον αρχαριο.Παντως μια καινουργια γενια TL δεν θα με χαλουσε καθολου.: :mad: αλλα που .....:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

gixxerpap
26/09/2008, 13:31
gsr δεν εχουν πουληθεί και λίγα.... και το gladius είναι πολύ πιο όμορφο απο gsr ....

road spirit
26/09/2008, 13:36

:rotflmao:

παίδες μη κρίνετε με το τι αρέσει και τι πουλάει στην Ελλάδα... στα @@ τους μας έχουν γραμμένους, ειμαστε ας πουμε το 1% της πίτας? Η κεντρική και δυτική Ευρώπη καθορίζει τα πράγματα και η Αμερική, και εκεί τα μηχανάκια πουλάνε αλλιώς.

:wave2:

TOLISTOLAROS
26/09/2008, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και το gladius είναι πολύ πιο όμορφο απο gsr ....
Συμφωνώ με εξαίρεση την εξάτμιση:τα τελικά σε συνδυασμό με το πίσω μέρος του gsr είναι πολύ όμορφος συνδυασμός

div400
26/09/2008, 18:04
...και δε μιλάω μόνο για το μοτέρ.Το πλαίσιό του είναι σχεδόν το ίδιο!
Να δείτε ότι θα το βγάλουν και σε κλιπονάτη έκδοση(S)...:cool: :cool: :a016:

για βγάλε κανα πλαστικό απο το δικό σου να δείς που ακριβώς ειναι σχεδόν ίδιο το πλάισιο.....

μια μαπα και μισή ειναι (εμφανισιακά, αν και επιφυλάσσομαι να το δω απο κοντά για τελική άποψη..)και πολύ φοβάμαι οτι θα το βγάλουν και σε 1000κεκ......:sad:

SV 4 EVER!!!

Tpap
26/09/2008, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
SV 4 EVER!!!

:lol: :rotflmao: :bigcry:

el_hymador
26/09/2008, 18:40
Ρε ουξω λεμε με το Gladius....:D

143240

el_hymador
26/09/2008, 18:40
Βγηκε και το 1100 με μονομπρατσο...

143241

Tpap
26/09/2008, 18:42
Ρε ουξω λεμε με το Gladius....:D

και εικονίζει δουκάτι...

:lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

el_hymador
26/09/2008, 18:42
Και εκδοση S με Ohlins και ανθρακες... :cool:

143242

el_hymador
26/09/2008, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και εικονίζει δουκάτι...

Γιατι δεν σου αρεσει το Monsterακι; σε σχεση με το Gladius ειναι ....:a25:

Tpap
26/09/2008, 18:46
Γιατι δεν σου αρεσει το Monsterακι; σε σχεση με το Gladius ειναι ....:a25:

βρε, ωραίο είναι,
αλλά αν δεν σταματήσετε μια ο ένας με εσβε φορεβα, μια ο άλλος με τα ιταλο αλά μπρατσέτα έχω λιώσει...:lol: :lol:

byron
26/09/2008, 18:49
και εικονίζει δουκάτι...

Ρε μαν, ήμαρτον λέμε.... Συγκρίνεις τη κουκλαρα με τη πατημένη σκατούλα? Αν έκρυβαν το Suzuki θα έβαζα στοίχημα ότι είναι Κινέζικο.

Tpap
26/09/2008, 18:53
Ρε μαν, ήμαρτον λέμε.... Συγκρίνεις τη κουκλαρα με τη πατημένη σκατούλα?

σε καμία περίπτωση δεν τα συγκρίνω....αλλά γελάω και με τα δύο. :lol:

Αν έκρυβαν το Suzuki θα έβαζα στοίχημα ότι είναι Κινέζικο.

συμφωνώ.

el_hymador
26/09/2008, 18:57
βρε, ωραίο είναι,
αλλά αν δεν σταματήσετε μια ο ένας με εσβε φορεβα, μια ο άλλος με τα ιταλο αλά μπρατσέτα έχω λιώσει...:lol: :lol:

Ρε συ ανθρωπε μια χαρα ηταν το παλιο καλο SV...αν του εκαναν ενα αξιοπρεπες Face - lift και το εριχαναν παλι στην αγορα θα πηγαινε τρενο στις πωλησεις αλλα 10 χρονια (στο εξωτερικο...γιατι εδω εχουμε μονο κλωνους Rossi και Peterhansel...)

Πηγαν και βγαλαν αυτο το πραμα που δεν ξερει ουτε το ιδιο σε ποια κατηγορια ανηκει...

Ε αν ηθελα δικυλινδρο στα μεσαια κυβικα υπαρχει το ER-6n , το Monsterατσι και στην τελικη υπαρχει και το Shiver...

Και μην μου αρχισεις τα περι αξιοπιστιας κτλ γιατι χιλες φορες να το πηγαινω μαστορα καθε μηνα, παρα να παθω γλαυκωμα και καταρακτη στα πρωτα -αντα μου... :winka:

makis206
26/09/2008, 19:07
Ε αν ηθελα δικυλινδρο στα μεσαια κυβικα υπαρχει το ER-6n

Με το Monsterάκι και το Shiver (κουκλάρα δεν το συζητώ) όλα καλά, αυτό το ασχημορήμαδο που παράθεσα τι τό'θελες τώρα κι εσύ ; Κλάσεις ανώτερο το Suzuki από δαύτο...:D

θα βγάλουμ'άκρη... :bigcry:

el_hymador
26/09/2008, 19:15
Με το Monsterάκι και το Shiver (κουκλάρα δεν το συζητώ) όλα καλά, αυτό το ασχημορήμαδο που παράθεσα τι τό'θελες τώρα κι εσύ ; Κλάσεις ανώτερο το Suzuki από δαύτο...:D

θα βγάλουμ'άκρη... :bigcry:

Οντως...:D

Υλικά:
1.5 κιλό σπανάκι
0.5 κιλό κρεμμύδια φρέσκα
2 πράσσα
1 ματσάκι άνιθο
400 γρ φέτα χοντροκομμένη
1 κουταλιά της σούπας ρύζι (τραβά να υγρά)
10 φύλλα μπακλαβά - λαδάκι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Το κόβουμε σαν σαλάτα, το αλατίζουμε, το τρίβουμε με τα χέρια να λιώσει και το στίβουμε καλά.
Ψιλικόβουμε τα πράσσα και τα κρεμμυδάκια και τα μαραίνουμε με λάδι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, απλώνουμε τα μισά λαδομένα φύλλα στο ταψί μας, και ρίχνουμε τα υλικά μας. Απλώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα λαδομένα, χαράζουμε την πίτα κάθετα και οριζόντια και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.

makis206
26/09/2008, 19:18
400 γρ φέτα χοντροκομμένη

Να το κάνω μυζήθρα η θα γίνουμε κώλος ;:lol:

el_hymador
26/09/2008, 19:31
Να το κάνω μυζήθρα η θα γίνουμε κώλος ;:lol:

Η καλη η σπανακοπιτα εχει μιξη (οχι μυξη...μΙξη!) τυριων...

δεν μιλαμε για γκουντα, εμενταλ, ρεγκατο και τετοιες ευρωπαϊκες μ@λ@κιες, αλλα για ελληνικα τυρια...

αν θες να την κανεις light στην γευση, η μυζηθρα ειναι μια χαρα...

:wave2:

Aggelos_SV
26/09/2008, 20:52
Συγγνώμη...αλλά το νέο Monster είναι μπλιάχ...

Συγκρίνεται με αυτό???
(για το S4r λέω)

143255

karaferas
26/09/2008, 21:09
οντως το χαλασαν :sad: γιαπωνεζιζει λιγο το νεο "τερατακι" η κανω λαθος? αν βγαλεις το σημα κ βαλεις σουζουκι η γιαμαχα καταλαβαινεις διαφορα?:beer: προτιμω το παλιο 620 εστω κ απλο, με μασκουλα:smilea:

gcrook
26/09/2008, 22:49
βρε, ωραίο είναι,

Ειπε σαρκαστικα και ετρεξε να μετρησει την μεση καταναλωση στο Αγγλικο τριμπουρδελο...:lol:

filipp0s
26/09/2008, 22:52
Ειπε σαρκαστικα και ετρεξε να μετρησει την μεση καταναλωση στο Αγγλικο τριμπουρδελο...:lol:

λες κι έχει και νόημα... τόσοι που το έχουν καλύτερα να μετρήσουν την κατανάλωση στο ταξί που γεμίζουν...:lol: :lol: :lol:

Tpap
26/09/2008, 23:17
Ειπε σαρκαστικα και ετρεξε να ........

...αλλάξει το μοτέρ στο εσβε του, πριν το καταλάβουν οι φίλοι του και τον αρχίσουν ΠΑΛΙ στις φάπες... :lol:

λες κι έχει και νόημα... τόσοι που το έχουν καλύτερα να μετρήσουν την κατανάλωση στο ταξί που γεμίζουν...:lol: :lol: :lol:

Όντως...
είναι κρίμα να στεναχωριούνται ορισμένοι με 650 και 30 λιγότερα άλογα, όταν βλέπουν ίδια ή και μεγαλλίτερη κατανάλωση....:lol:

gcrook
26/09/2008, 23:18
Βρε καλως τον....:D

Υ.Γ γελακια δεν βλεπω και πιστευω ακραδαντα οτι στην περιπτωση σου ισχυει το γνωστο "τριβεσαι σαν την προβατινα στην γκλιτσα του τσοπανη. (το αφηνω χωρις γελακια για να συνεννοηθουμε)" .Οπως επισης και το "Παραδεξου το τιπαπ.Δεν μπαινεις στο θρεντ του"Γκλαντιους για να πεις την γνωμη σου.:lol: (εδω εβαλα γελακι γιατι μου φανηκε αστειο) .

Tropeas
27/09/2008, 00:08
:bigcry: :cry: αηδία.... γμτ... καλά για V4 απο δω δεν περιμένω....:sad:

Tpap
27/09/2008, 00:53
Βρε καλως τον....:D
Υ.Γ γελακια δεν βλεπω και πιστευω ακραδαντα οτι στην περιπτωση σου ισχυει το γνωστο "τριβεσαι σαν την προβατινα στην γκλιτσα του τσοπανη. (το αφηνω χωρις γελακια για να συνεννοηθουμε)"

αν είναι να μου το κρατήσεις, γύρνα και κοίτα...μόλις έβαλα.

Οπως επισης και το "Παραδεξου το τιπαπ.Δεν μπαινεις στο θρεντ του"Γκλαντιους για να πεις την γνωμη σου.:lol: (εδω εβαλα γελακι γιατι μου φανηκε αστειο) .

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer:

(και μένα ρε..!)

madox
27/09/2008, 01:51
Βγηκε και το 1100 με μονομπρατσο...

ποσο ομως κανενα 12αρι++ με το μοτερ απο το 1850?να τα χεσω τα ohlins αν δεν παει βημα (για 1100)

el_hymador
27/09/2008, 02:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
ποσο ομως κανενα 12αρι++ με το μοτερ απο το 1850?να τα χεσω τα ohlins αν δεν παει βημα (για 1100)

Καλα το δεν παει βημα -πιστεψε με- ειναι πολυ σχετικο...

εχεις οδηγησει κανενα καινουργιο αεροψυκτο L2 ψεκαστο;

div400
27/09/2008, 07:49
:lol: :rotflmao: :bigcry:

το ξέρω, ειναι αντίφαση μιας και κανένα sv δεν αντέχει 4 ever αλλα.....:rolleyes:

υγ: και από εκεί που δεν έβαζες πουθενά emoticon, έχεις γ@#θει τελευταία έτσι?....:lol: :rotflmao:

gcrook
27/09/2008, 10:20

υγ: και από εκεί που δεν έβαζες πουθενά emoticon, έχεις γ@#θει τελευταία έτσι?....:lol: :rotflmao:

Ειδες ο κερατας;
Ποσο με συγκινουν οι αγνες προθεσεις του.:lol:

Tpap
27/09/2008, 11:13

εφ'όσον μου γκρινιάζετε/στραβώνετε όταν δεν βάζω ρε.

madox
27/09/2008, 13:06
Καλα το δεν παει βημα -πιστεψε με- ειναι πολυ σχετικο...

εχεις οδηγησει κανενα καινουργιο αεροψυκτο L2 ψεκαστο;

Οδηγησα το νεο 690 και απλα απογοητευτικα.Αν κοστιζε 6500-6800 θα ηταν αποδεκτο αλλα με 8000 ειναι κατω των προσδοκιων και για αυτο φταιει το αναιμικο μοτερ.Δεν λεω καλο για να μαθεις σουζες και για μεσα στην πολη.:beer:

el_hymador
27/09/2008, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Οδηγησα το νεο 690 και απλα απογοητευτικα.Αν κοστιζε 6500-6800 θα ηταν αποδεκτο αλλα με 8000 ειναι κατω των προσδοκιων και για αυτο φταιει το αναιμικο μοτερ.Δεν λεω καλο για να μαθεις σουζες και για μεσα στην πολη.:beer:

696 λεγεται το μοντελο, αλλα νομιζω πως η παρατηρηση σου ειχε να κανει με το 1100...ετσι δεν ειναι;

οδηγησε ενα και θα καταλαβεις...

:winka:

DimChios
28/09/2008, 02:16

κατι λεγαμε προχτες στο ΔΣ!

:smokin: :D

TROOPER
28/09/2008, 04:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheo
http://www.motoblog.it/galleria/big/suzuki-gladius-la-nuda-protagonista-a-parigi/1

:eyepop:

ασχολειστε με κατι μηχανακια ρε παιδι μου....:sad:

div400
28/09/2008, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:eyepop:

ασχολειστε με κατι μηχανακια ρε παιδι μου....:sad:

και με τι μηχανάκια να ασχοληθούμε δηλ. ρε Γιωργο?......STOCK?

:look:

:lol: :rotflmao:

Scandal
04/10/2008, 00:20
Τι να πω ρε παιδιά... Δεν είμαι και ο τρελός οπαδός των γυμνών μηχανών αλλά κάποιες γυμνές δεν περνάνε και απαρατήρητες. Τις βλέπω στο δρόμο να περνάνε, ακούω την γλυκιά τους εξάτμιση και γυρνώ να δω και το κωλαράκι τους καθώς με αφήνουν μέτρα πίσω.

Ε η συγκεκριμένη μηχανή με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ούτε κλικ ΜΕ κάνει ούτε μπιπ ούτε ντιπ για ντιπ.
Θα της ρίξω κι αυτής μια ματιά αλλά ίσα ίσα από ανδρική περιέργεια. Δεν θα πάει το μυαλό μου στο "πονηρό".

Όχι δεν είμαι μηχανόβιος καιρό αλλά μάτι παίρνω εδώ και χρόνια.

Καταρχήν το μηχανάκι για μένα δεν είναι SV και ούτε θέλει/μπορεί να το αντικαταστήσει. Απευθύνεται σε άλλο κοινό οπότε κακώς κάνουν και ασχολούντε οι κάτοχοι των SV. Η suzuki μια αρπαχτή θέλει να κάνει. Είδε ότι δεν έχει κάτι ανάλογο στα naked που "παίζουν" σήμερα οπότε γρήγορα γρήγορα έφτιαξε αυτό το... πράγμα. Βιαστική κίνηση από την μία αλλά δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς χάνοντας χρόνο και φυσικά χρήμα.

Δεύτερον επειδή όπως είπα το μηχανάκι πάει να χτυπήσει αλλού έπρεπε να γίνει σχεδιαστικά... έτσι όπως έγινε... Εγώ το λέω gay εσύ πες το trendy. Εγώ το λέω προχειροδουλειά... εσύ πες το γλυκούλι. Εγώ το λέω αντιγραφή... εσύ πες το μοντέρνο σχεδιασμό. Δεν έχει σημασία.

Αυτό το μηχανάκι δεν είναι για μένα. Είναι για σένα. Είτε trendy νεαρός είσαι, είτε τρελάρας μπαμπάς που θέλει να πάρει μηχανή στην κόρη του, είτε την αράζεις όλη μέρα για καφέ παραλία και θες αυτό το άσπρο με κόκκινο ή μπλε να κάνει μπαμ από μακριά και να ρίχνεις γκόμενες. Είτε τελοσπάντων πιστεύεις ότι αυτή είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις με αυτά τα λεφτά ή το θες ντε και καλά επειδή είναι νέο μοντέλο.

Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι αυτό το μηχανάκι δεν προορίζεται για μένα αλλά για σένα. Κι εγώ όσο και να γκρινιάξω τίποτα δεν θα αλλάξει, κι εσύ θα το αγοράσεις και θα το ευχαριστηθείς και η suzuki τα λεφτά της θα τα βγάλει. Απλά πράγματα.

Μπορεί πολλοί να περιμένουν ένα νέο SV αλλά αν οι "αναλυτές" λένε ότι σήμερα μεγάλο κομμάτι στην πίτα έχουν οι νεαροί και οι νεαρές τι να κάνει και η ριμάδα η suzuki? Άλλοι λένε ότι το μηχανάκι θα πατώσει άλλοι ότι θα τα πάει καλά. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ένα τόσο gay-trendy-γλυκούλι-αντιγραφή της κακιάς στιγμής-αρπαχτή του κώλου-πες το όπως θες μηχανάκι. Το θέμα είναι ότι αυτοί που θέλουν κάτι τέτοιο αυτό το μηχανάκι θα αγοράσουν. ΤΕΛΟΣ! :P

Αυτά περί των αρχικών εντυπώσεων τουλάχιστον από φωτογραφίες και βιντεάκια στο youtube. Δεν θέλω να μπω στη φάση "καλά τι πλαίσιο είναι αυτό; Η εξάτμιση πως είναι έτσι; Χάλια η θέση..." γιατι είναι εντελώς υποκειμενικό και στην τελική αν αρχίσω να το βλέπω στους δρόμους σιγά σιγά θα το συνηθίσω.

Αλλά όπως και να 'χει αν είχα τα λεφτά αυτή την στιγμή και ήθελα να αγοράσω μηχανή, το gladius θα διαγραφόταν από την λίστα μου πρώτο πρώτο.

madox
04/10/2008, 00:53
696 λεγεται το μοντελο, αλλα νομιζω πως η παρατηρηση σου ειχε να κανει με το 1100...ετσι δεν ειναι;

οδηγησε ενα και θα καταλαβεις...

:winka:

το καινουργιο τωρα βγηκε και θα εχει το μοτερ του hypermoterd.Τεσπα για 1100 ειναι λιγο και πανακριβο(το παλιο) και το tuono ειναι δυο κλασεις πανω και στα ιδια λεφτα ............αυτη ειναι η γνωμη μου:beer:

anf125
05/10/2008, 21:45
Διάβασα κι εγώ μια αναφορά στο 0300 που κυκλοφορεί... αναμένεται άνοιξη του 09. Εμένα μου φαίνεται έξυπνη κίνηση της Suzuki επιχειρηματικά για να χτυπήσει ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς. Που θέλει φτηνό, αξιόπιστο, ευκολοδήγητο και σύγχρονο. Λέει το περιοδικό για τον κινητήρα τον SV και V-strom με ψεκασμό, περίπου 70 άλογα και σε καλή τιμή. Αν προσ φέρεται και με ABS θα είναι πολύ καλή επιλογή για όσους ψάχνουν μια φιλική, φθηνή και αξιόπιστη μηχανή μέσου κυβισμού, ειδικά νέοι αναβάτες και σχετικά συντηρητικοί. Το σχεδιαστικό μέρος είναι υποκειμενικό αλλά νομίζω ταιριάζει με τη φιλοσοφία του τάργκετ γκρουπ που απευθύνεται. Αν είναι καλή μηχανή από τεχνική και οδηγική αποψη ας έχουμε λίγη υπομονή να έρθει και να τη δούμε από κοντά.

Dekaoxtouros
09/10/2008, 17:13
Προσωπικη ιστορια:Ως νεος 23 ετων μου την καρφωσε απο περυσι τον σεπτεμβριο να παρω μηχανη.Στα σχολικα χρονια ειχα ενα αθανατο FB50(πιο πολυ το κουβαλουσα εγω παρα αυτο εμενα!!!)και ενα scooter 50 πιο μετα.Βεβαια οδηγουσα και κατι 125αρια αλλα επειδη ηθελα να ημουν νομιμος ειχα 50 αρια.(δεν γουσταρω να παρακαλαω να μην με γραψουν...)
Περυσι λοιπον το φθινοπωρο πρωτα εβγαλα διπλωμα, μετα εβαλα στην ακρη λεφτα για κρανος και μπουφαν και μετα αρχισα να ψαχνω για μηχανη.Πηρα περιοδικα,κοιτουσα αποψεις των μηχανων στο site και κατεληξα οτι μου αρεσουν πολυ τα "
naked".
Ελα ομως που δεν βασιζομαι να ανεβω πανω σε 90+ αλογα!!! Την μηχανη την ηθελα για χαλαρες βολτες,ηρεμες καταστασεις,να εχει χαμηλη θεση οδηγησης,νορμαλ καταναλωση,ομορφη και οχι για κοντρες και μακακιες...
Πανω σε μια γυμνη μηχανη δεν μπορεις να πας πανω απο 130-140 με νορμαλ θεση οδηγησης..
Οποτε για ποιο λογο να δωσω 7000-8000 χιλιαρικα για να παρω μια τετοια μηχανη?Τζαμπα λεφτα θα ηταν.Ασε που τα τετρακιλυνδρα οσο φτηνα και να ειναι θα σου φανε τα λεφτα μετα στην συντηρηση.
Μεταχειρισμενο δεν θελω γιατι θελω η μηχανη να ειναι "ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ"(προσωπικο κολλημα ειναι αυτο).
Αρχισα να κοιταω τα YBR 250 και CBF 250 αλλα οσους μηχανοβιους ρωτησα με ειπαν οτι θα τα βαρεθω γρηγορα.(κατι παραπανω θα ξερουν)
Κατεληξα σε δικυλινδρα αλλα το μονο που υπηρχε σε normal τιμη, ηταν το ΕR6N(χαλια εμφανιση).
Οποτε αποφασισα να περιμενω για καινουργια μοντελα.
Και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!
GLADIUS κυριοι και μολις ερθει το τσιμπησα σε μαυρο χρωματακι.
Δικυλινδρο, ομορφο(για εμενα), χαμηλη θεση οδηγησης, καλο βαρος(ουτε ελαφρυ αλλα ουτε και βαρυ), αρκετα αλογα(καπου στα 70+ ειναι, δεν θυμαμαι ακριβως)
Τα μονα που περιμενω ειναι η καταναλωση και η τιμη.
Αν η καταναλωση ειναι κατω απο 7 και η τιμη ειναι γυρω στα 6500 με ΑBS(ξερω σιγουρα οτι θα βγει με ABS) τοτε το πηρα με κλειστα ματια!!!
Αυτα λοιπον και ευχαριστω εκ των υστερων που διαβασατε το αρκετα μεγαλο μηνυμα μου.

Υ.Γ.(κακιας):Μηπως αυτοι που το θαβουν το μηχανακι εχουν ηδη μετανιωσει που εδωσαν τα λεφτουδακια τους για να παρουν ενα ασυμφορο μηχανημα με δυο ροδες?

Operater
09/10/2008, 17:45
Ωραία τοποθέτηση Δεκαωχτούρε! :beer:

tsofras
10/10/2008, 08:12
Φίλε Dekaoxtoure μία απο τα ίδια ισχύουν και για μένα.
Απλά θα περιμένω να έρθει το καινούριο Kawasaki ER-6n 2009 που μου αρέσει περισσότερο απο το Gladius ( γούστα είναι αυτά), και έχει όλα όσα ζητάς (δικύλινδρο, 650cc, 70 άλογα, χαμηλή κατανάλωση).
Απλά δεν ξέρω το συγκεκριμένο μου κάνει πολύ αντιγραφή απο το ER-6n ( ή είναι ιδέα μου?)

144791

Dekaoxtouros
13/10/2008, 09:24
File tsofra san na exeis dikio gia to er 6n 2009!!!
k emena polu mou arese to kainourgio.
Alla...ta xalame sto xroma...
Mauro kai pali mauro!!

tsofras
14/10/2008, 09:04
μα και εγλω μαύρο θα το πάρω με το καλό :smilea: απλά είπα να ανεβάσω το άσπρο χεχε

Dekaoxtouros
15/10/2008, 13:19
Δεν μπορω να βρω φοτο απο το μαυρο..:bigcry: :bawl:

apav
15/10/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dekaoxtouros
Δεν μπορω να βρω φοτο απο το μαυρο..:bigcry: :bawl:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67194 :a9:

Dekaoxtouros
15/10/2008, 14:12
Ευχαριστω APAV αλλα εννουσA απο το μαυρο ER 6N

apav