PDA

View Full Version : Yamaha, τα λεφτά μου να ΄χα ???

Σελίδες : [1] 2 3

peskandritsos
26/09/2008, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
μηχανακη ειναι στημενο για μεγαλεσ επιδωσεις και αυτο βρησκει και τους αναλογους αγωραστες!

αλλα καποιοι περα απο τησ επιδοσεις θελουν κατι πιο απλο και on off στο δρομο,,,, το tenere παλι εχει διαλεξει κατι αναμεσα στα δυο...... πιο ασχημο απο το gs αλλα πιο ομορφο απο το κτμ!
με το 1000 παλι το tenere θα μπει αναμεσα τουσ!!! και θα παιξει ρολο αν ειναι και πιο οικονομικο γιατι το κτμ ρουφαει!

και απο τα 2 (ktm -gs) το tenere βγαινει πιο χωματινο ,,,,και πιο παιχνιδιαρικο!

(να πωσ διμιουργει μια δικια του κατηγορια και περνει ενα μεγαλο μερος της αγωρας!)

εγω θα το σκεφτομουνα πολυ αν το tenere 1000 εχει φτηνα ανταλακτικα και χαρακτηρα adventure! οτι σχεδων ζηταω απο ενα new africa! αρκει να μην ειναι πολυ βαρη........

γιατι μεχρι στιγμης δεν αλαζω το αφρικα που εχω με το tenere 660!

καλημερα παλικαρια!!!!! Δεν αντιλεγω οτι ειναι πιο στημενα τα Αυστριακα διτροχα αλλα και οι υπερβολες του τυπου η γιαμαχα δεν ξερει απο στησιμο ε, απευθυνεται τουλαχιστον σε ηλιθιους και ασχετους.
Το θεμα πιο μου αρεσει πιο πολυ ειναι προσωπικο και δεν ειναι σωστο να προσβαλεις το γουστο του καθενος που δεν τον ξερεις κιολας.
Δεν ειναι δυνατο να συμφωνουν ολων τα γουστα εδω μεσα και αν καποιου δεν του αρεσει κατι ας γραψει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του αποψη χωρις να προσπαθει να εκφρασει αποψεις αλλων με τα γραφομενα του.
Εξαλου ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.
Εγω ας πουμε θα θυσιαζα (και αυτο κανω) τις απολυτες επιδοσεις για χαρη της αξιοπιστιας.
Δεν θελω να γινω κολλητος του συνεργειατζη.
Και εσενα αφου εισαι ορκισμενος αφρικανος θα πω στην γιαμαχα να μην σου δωσουν τενερε οσο και να τους παρακαλεσεις... :lol: :lol: :lol:

LARISEOS
26/09/2008, 08:30
δωσε και μενα,,,,,,λιγο φιλε.. εχει κανα teneraki γκια μενα?

εχεχεχεχεχεχχ νωμηζω ομως πως πως το μεγαλο tenere θα εχει μικρες διαφορες απο το μικρο....και ετσι νωμηζω ειναι καλυτερα! αλλα να ειναι λιγο πιο τουμπανο,,,,να κανει την διαφορα !!!

..... βασικα ακουσατε τπτ και για το varadero το καινουριο? το ειδα σε μια φωτο και δεν ητανε ασχημο? αλλα αυτην η honda τι κολιμα εχει φαει με το varadero,,,,,,δεν ξερω!

peskandritsos
26/09/2008, 08:46
δωσε και μενα,,,,,,λιγο φιλε.. εχει κανα teneraki γκια μενα?

εχεχεχεχεχεχχ νωμηζω ομως πως πως το μεγαλο tenere θα εχει μικρες διαφορες απο το μικρο....και ετσι νωμηζω ειναι καλυτερα! αλλα να ειναι λιγο πιο τουμπανο,,,,να κανει την διαφορα !!!

..... βασικα ακουσατε τπτ και για το varadero το καινουριο? το ειδα σε μια φωτο και δεν ητανε ασχημο? αλλα αυτην η honda τι κολιμα εχει φαει με το varadero,,,,,,δεν ξερω! Λιγη υπομονη και θα το δουμε...
Οσο για την χοντα δεν εχει πουλησει και λιγο το βαραντερο..

DUKASII
26/09/2008, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν αντιλεγω οτι ειναι πιο στημενα τα Αυστριακα διτροχα αλλα και οι υπερβολες του τυπου η γιαμαχα δεν ξερει απο στησιμο ε, απευθυνεται τουλαχιστον σε ηλιθιους και ασχετους.
Το θεμα πιο μου αρεσει πιο πολυ ειναι προσωπικο και δεν ειναι σωστο να προσβαλεις το γουστο του καθενος που δεν τον ξερεις κιολας.
Δεν ειναι δυνατο να συμφωνουν ολων τα γουστα εδω μεσα και αν καποιου δεν του αρεσει κατι ας γραψει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του αποψη χωρις να προσπαθει να εκφρασει αποψεις αλλων με τα γραφομενα του.
Εξαλου ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.
Εγω ας πουμε θα θυσιαζα (και αυτο κανω) τις απολυτες επιδοσεις για χαρη της αξιοπιστιας.
Δεν θελω να γινω κολλητος του συνεργειατζη.
Και εσενα αφου εισαι ορκισμενος αφρικανος θα πω στην γιαμαχα να μην σου δωσουν τενερε οσο και να τους παρακαλεσεις... :lol: :lol: :lol: Για πες μας ρε γνωστη κανα αξιοπιστο γιαμαπα να μαθουμε και εμεις που τα εχουμε για το πουτσο τελειως τα συγκεκριμενα μηχανακια.
και ποιο λες ομορφο το τενερε το 660??με τα μπαρσπιε του ΧΤ 125 ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΝ-ΟΦΦ ΜΗΧΑΝΑΚΙ??? Α ΡΕ ΓΝΩΣΤΗ... και αυτο ειναι το γουστο ολων εδω μεσα?
και συμπερανες εσυ οτι μπορεις να τη "λες" σε οποιον εχει αλλη αποψη ε?

εσυ παλι μπορει να θυσιαζες και τη κόρη σου στη γιαμαχα για να μη παρεις αλλη μαρκα μοτοσκυκλετα.
εμας τι μας ενδιαφερει αυτο?
θυσιασε εσυ οτι θες αλλα μηχανη να συγκριθει με τα αντιστοιχα που αναφερεις δε θα χεις ?θα χεις?
παρε ενα παπακι λοιπον θυσίασε εκει οτι προσφερει η μοτοσυκλετα και μη μας τα ζαλίζεις.

γιναν και τα γιαμαχα αξιοπιστα τωρα ξαφνικα.κανα tps οπως του 660 να μην εχει το 1200 μονο και τρεχετε και δε φτανετε.

εβγαλε τωρα η γιαμαπα το 660 με..μολις 216 κιλα λεει..ον-οφφ εργαλειο.του βαλε και ενα τενερε πανω και χεστηκε η φατμε στο γεντι κουλε.
απο προοδο το μηχανακι 0 φυσικα..αλλα οσο υπαρχουνε θυματα που θυσιαζουνε οσα μπορουν να εχουνε απο εξελιξη σε μια μοτοσυκλετα -για ενα αυτοκολλητο τενερε...θα πουλαει.
οποτε ποιος ο λογος.
γιαμαχα ..τα λεφτά μου να χα.
:bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl:

ggs
26/09/2008, 09:08
Το τελευταίο ον-οφφ που είχε βγάλει η ΥΑΜΑΗΑ ήταν τεχνολογίας του .1990 (super Tenere)
To τελευταίο ον –οφφ που είχε βγάλει η HONDA ήταν το Africa & το Τρανσαλπ (αντίστοιχης τεχνολογίας)

Οι δυο μεγάλοι γιαπωνέζοι την παρατήσανε γρήγορα την κατηγόρια (η HONDA κράτησε λίγο παραπάνω με τις «ανανεώσεις» του τρανσαλπ και με την είσοδο στα μαστόδοντα (Βαραντέρο).

Ταυτόχρονα , παραιτήθηκαν και από τον πιο σκληρό και διάσημο αγώνα το Παρίσι-Ντακαρ…

Αυτό λοιπόν δημιούργησε ένα τεράστιο κενό στην κατηγορία που ήλθε πολύ έξυπνα η ΚΤΜ να το καλύψει η οποία μέχρι τότε έφτιαχνε ελαφριά οφφ μηχανάκια.
Πήρε νίκες στο Ντακάρ (με δικύλινδρο ΜΙΑ) αφού έτρεχε ΜΟΝΗ της χωρίς κανένα εργοστασιακό αντίπαλο.
Έφτιαξε μια μηχανή με θαυμάσια περιφερειακά, τεράστιο μάρκετινγκ αλλά τέρας αναξιοπιστίας …ήταν όμως μονόδρομος .

Όλα αυτά μέχρι σήμερα …Η Υαμαχα ξύπνησε ….άμα ξυπνήσει και η Χοντα και φτιάξουν μηχανές στην φιλοσοφία των τενερε και των αφρικα και κατεβούν εργοστασιακά σε μεγάλους αγώνες ,τουλάχιστον στην Ελλάδα θα είναι είδος προς εξαφάνιση τα Ευρωπαϊκά μεγάλα ον-οφφ.(πλην των BMW…)

Φιλε peskandritso μην στεναχωριέσαι που μας λένε το μηχανάκι μας μικρό σε κυβικά…
Και η ΚΤΜ με 690 κυβικά πήρε σχεδόν όλα τα Ντακαρ …όχι με 950 ή 990

:wave2: :wave2:

peskandritsos
26/09/2008, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Για πες μας ρε γνωστη κανα αξιοπιστο γιαμαπα να μαθουμε και εμεις που τα εχουμε για το πουτσο τελειως τα συγκεκριμενα μηχανακια.
και ποιο λες ομορφο το τενερε το 660??με τα μπαρσπιε του ΧΤ 125 ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΝ-ΟΦΦ ΜΗΧΑΝΑΚΙ??? Α ΡΕ ΓΝΩΣΤΗ... και αυτο ειναι το γουστο ολων εδω μεσα?
και συμπερανες εσυ οτι μπορεις να τη "λες" σε οποιον εχει αλλη αποψη ε?

εσυ παλι μπορει να θυσιαζες και τη κόρη σου στη γιαμαχα για να μη παρεις αλλη μαρκα μοτοσκυκλετα.
εμας τι μας ενδιαφερει αυτο?
θυσιασε εσυ οτι θες αλλα μηχανη να συγκριθει με τα αντιστοιχα που αναφερεις δε θα χεις ?θα χεις?
παρε ενα παπακι λοιπον θυσίασε εκει οτι προσφερει η μοτοσυκλετα και μη μας τα ζαλίζεις.

γιναν και τα γιαμαχα αξιοπιστα τωρα ξαφνικα.κανα tps οπως του 660 να μην εχει το 1200 μονο και τρεχετε και δε φτανετε.

εβγαλε τωρα η γιαμαπα το 660 με..μολις 216 κιλα λεει..ον-οφφ εργαλειο.του βαλε και ενα τενερε πανω και χεστηκε η φατμε στο γεντι κουλε.
απο προοδο το μηχανακι 0 φυσικα..αλλα οσο υπαρχουνε θυματα που θυσιαζουνε οσα μπορουν να εχουνε απο εξελιξη σε μια μοτοσυκλετα -για ενα αυτοκολλητο τενερε...θα πουλαει.
οποτε ποιος ο λογος.
γιαμαχα ..τα λεφτά μου να χα.
:bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: Επειδη τον εχετε μεγαλο τον π....ο για να χωραει ολη την αναξιοπιστη γιαμαχα που δεν ξερει απο ον-οφ (αληθεια πιο ηταν το πρωτο κατ εξοχην ον-οφ που βγηκε?) αν γνωριζεις μεγαλε σχετικουλα???
Και επειδη δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα η συγκεκριμενη αντιπαραθεση αλλα η ενημερωση για το αναμενομενο μοντελο εγω προσωπικα στις γυφτοαναιδης προσφωνησεις σου θα σταματησω να απαντω...:wave2: :wave2: :wave2:

DUKASII
26/09/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Το τελευταίο ον-οφφ που είχε βγάλει η ΥΑΜΑΗΑ ήταν τεχνολογίας του .1990 (super Tenere)
To τελευταίο ον –οφφ που είχε βγάλει η HONDA ήταν το Africa & το Τρανσαλπ (αντίστοιχης τεχνολογίας)

Οι δυο μεγάλοι γιαπωνέζοι την παρατήσανε γρήγορα την κατηγόρια (η HONDA κράτησε λίγο παραπάνω με τις «ανανεώσεις» του τρανσαλπ και με την είσοδο στα μαστόδοντα (Βαραντέρο).

Ταυτόχρονα , παραιτήθηκαν και από τον πιο σκληρό και διάσημο αγώνα το Παρίσι-Ντακαρ…

Αυτό λοιπόν δημιούργησε ένα τεράστιο κενό στην κατηγορία που ήλθε πολύ έξυπνα η ΚΤΜ να το καλύψει η οποία μέχρι τότε έφτιαχνε ελαφριά οφφ μηχανάκια.
Πήρε νίκες στο Ντακάρ (με δικύλινδρο ΜΙΑ) αφού έτρεχε ΜΟΝΗ της χωρίς κανένα εργοστασιακό αντίπαλο.
Έφτιαξε μια μηχανή με θαυμάσια περιφερειακά, τεράστιο μάρκετινγκ αλλά τέρας αναξιοπιστίας …ήταν όμως μονόδρομος .

Όλα αυτά μέχρι σήμερα …Η Υαμαχα ξύπνησε ….άμα ξυπνήσει και η Χοντα και φτιάξουν μηχανές στην φιλοσοφία των τενερε και των αφρικα και κατεβούν εργοστασιακά σε μεγάλους αγώνες ,τουλάχιστον στην Ελλάδα θα είναι είδος προς εξαφάνιση τα Ευρωπαϊκά μεγάλα ον-οφφ.(πλην των BMW…)

Φιλε peskandritso μην στεναχωριέσαι που μας λένε το μηχανάκι μας μικρό σε κυβικά…

:wave2: :wave2: καλα εσεις νομιζετε οτι ξυπνησε η γιαμαπα τωρα με το τενερε δηλαδη ε??
εσεις να δω ποτε θα ξυπνησετε.

:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

ggs
26/09/2008, 09:15
καλα εσεις νομιζετε οτι ξυπνησε η γιαμαπα τωρα με το τενερε δηλαδη ε??

:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

φιλαράκι , σε έχει «διακορεύσει» κανένα Yamaha και κτυπιέσαι έτσι ???

DUKASII
26/09/2008, 09:17
Επειδη τον εχετε μεγαλο τον π....ο για να χωραει ολη την αναξιοπιστη γιαμαχα που δεν ξερει απο ον-οφ (αληθεια πιο ηταν το πρωτο κατ εξοχην ον-οφ που βγηκε?) αν γνωριζεις μεγαλε σχετικουλα???
Και επειδη δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα η συγκεκριμενη αντιπαραθεση αλλα η ενημερωση για το αναμενομενο μοντελο εγω προσωπικα στις γυφτοαναιδης προσφωνησεις σου θα σταματησω να απαντω...:wave2: :wave2: :wave2: καλα αφου εβγαλε η γιαμαπα πρωτη ον οφφ παναθεμά το κιολας..να το κλεισουνε οι αλλοι το μαγαζι ρε αχ αχ αχ
αχ
αχ αχαχ
ε τι το θες το καινουριο..??λιγο τα γραφικα και η μασκα αλλαξε απο τοτε.
αντε παρε το παλιο και βαψτο.:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

και μη μου το κανεις αυτο ρε παλικαρι και δε μου απαντας γιατι τετοιους κολλημενους δυσκολα βρισκω να κανω κουβεντα εδω μεσα.

ανεκδοτο λεμε θα το κανω..ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΓΙΑΜΑΧΑ.!!!:bawl: :lol: :rotflmao:

peskandritsos
26/09/2008, 09:18

:wave2: :wave2: Θα στεναχωριομουνα μονο αν μου την ελεγαι κανενας που εχω σε εκτιμηση, απο χθεσινοβραδυνους απλως δεν ασχολουμαι. :lol:

DUKASII
26/09/2008, 09:19
φιλαράκι , σε έχει «διακορεύσει» κανένα Yamaha και κτυπιέσαι έτσι ??? ναι ρε μαστορα το βρηκες..το γιαμαπα το τενερε..των 216 κιλων και 43 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ..

ΜΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕ ..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

πλακα εχετε ρε.
αντε καντε καμια θυσια λεμε...:bawl: :lol: :rotflmao:

DUKASII
26/09/2008, 09:20
Θα στεναχωριομουνα μονο αν μου την ελεγαι κανενας που εχω σε εκτιμηση, απο χθεσινοβραδυνους απλως δεν ασχολουμαι. :lol: χθεσινοπρωινος μαστορα. ο βραδυνος κοιμαται τωρα.

LARISEOS
26/09/2008, 09:30
για φαγομαρα και ουτε να μιλαμε ετσι......εδω ειναι το thread για tenere και λιγο σεβασμος δεν θα ητανε κακο!

τώρα οσο για το tenere φίλε να σου πω οτι με το που βγήκε ολοι το φάγανε ,,,,,, ασχημο , βλακεια κτλ.....

και όμως θα πουλήσει ισως επειδή γράφει και tenere επάνω ! αλλα να σου πω κάτι τι σας χαλάει.....

αμα το μηχανάκι έγραφε κτμ επανω θα λεγατε πως ειναι η επανάσταση του αιώνα σε ομορφιά!

αρα της ιδιες μλκσ εχει δικαίωμα να της λεει ο καθένας αλλα λιγο πιο χαλαρά!

τωρα το tenere θα απόδειξή στα χρόνια τη κανει....και νομίζω πωσ το 660 ήτανε απλα ενας πρόλογος για το 1000 εκει θα ειναι το πραγματικό tenere! και ασ το αφήσουμε να δούμε τη θα κάνει!!!!!

και κατι ακομα μιλας για μασεπιεδες ....ετσι? ποσοι απο εδω μεσα εχουν on off και πανε χώμα?

εγω παω ανα εβδομαδα και θα τούς αλαζα ισως! καποια στιγμη γιατι χτες πατησα σε λάσπες και γλιστρούσαν οι μπότες! αλλα πες μου ειλικρινά ποσοι με κτμ και gs θα το κανουν το 3% ?

εεε αν το κατάλαβες οι κατηγορία on off μετα το στρομ εχει γηνει touring....ευκολία στην κίνηση , πεζοδρόμια κτλ!!!!

θα δεις πως το tenere θα παει καλα...... αλλα ειλικρινά και εγω περιμένω κατι παραπάνω απο το 660.....! ενα πιο καθαρόαιμο on off απο τα αλλα στην αγωρα με δυναμικη προστασία και κατανάλωση και φτηνά ανταλακτικα και υποστηρίξει και αξιοπιστία...(καλυτερη πολυ απο καποια αλλα),,,,, και αν ειναι και σε καλη τιμη θα δειτε μετα τι θα πουλαει! γιατι όπως λεει και ο πεσκαντριτσασ ειναι μια ιστορία το μηχανάκι!!!!

143176

ggs
26/09/2008, 09:32
ναι ρε μαστορα το βρηκες..το γιαμαπα το τενερε..των 216 κιλων και 43 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ..

ΜΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕ ..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

πλακα εχετε ρε.
αντε καντε καμια θυσια λεμε...:bawl: :lol: :rotflmao:

Ααα….συγνώμη για ότι είπα…δεν είχα καταλάβει ότι ΔΕΝ γνωρίζεις ότι Yamaha ΔΕΝ είναι ένα μοντέλο που το λένε χαϊδεύτηκα τενερε , αλλά εργοστάσιο μοτοσικλετών που βγάζει ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ…

Και για να σε βηθησω www.yamaha-motor.gr
:wave2:

DUKASII
26/09/2008, 09:37
Ααα….συγνώμη για ότι είπα…δεν είχα καταλάβει ότι ΔΕΝ γνωρίζεις ότι Yamaha ΔΕΝ είναι ένα μοντέλο που το λένε χαϊδεύτηκα τενερε , αλλά εργοστάσιο μοτοσικλετών που βγάζει ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ…

:wave2: Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 750 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕ..:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

DUKASII
26/09/2008, 09:45

:wave2: ρε μηπως λες για τις κιθαρες???:lol: :rotflmao: :lol:

DUKASII
26/09/2008, 10:10
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΤΜ ΚΑΝΑ 690 adventure...γιατι θα ειναι καλυτερο και πιο γρηγορο και απο το 1200 το γιαμαπα λεω εγω...και πουστε μη περιμενετε τιποτα δραματικες αλλαγες..ξερετε στο δρομο που βαδιζει και το 660 θα ειναι και το μεγαλο..λιγο μαρκετινγκ..λιγο τενερε λιγο αμο στα πλαστικα...να ψαρωσετε.. λιγο ιστορια απο τα παλια που ηταν καλα χρονια.. γιατι ευρωπαιοι δεν υπηρχαν..λιγο κρασι..λιγο ηλιο..και το κοριτσι μου
lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

Anty12
26/09/2008, 10:10

Καρντάσι....να σε ρωτήσω λίγο μαθές....:D

τωρα ξαφνικα.κανα tps οπως του 660 να μην εχει το 1200 μονο και τρεχετε και δε φτανετε.

Τι ακριβώς παίζει με το TPS….???

183 γράφει στο manual…βάλε λάδια –ξίδια καύσιμα άλλα 25 ...δεν βγαίνει η πρόσθεση

απο προοδο το μηχανακι 0 φυσικα..αλλα οσο υπαρχουνε θυματα που θυσιαζουνε οσα μπορουν να εχουνε απο εξελιξη
Ολοκαίνουργιο πλαίσιο , ψεκασμός , και σύστημα ψύξης πολύ μεγαλύτερο από όλα της κατηγορίας...εεεε...δεν μπορείς να πεις , κάτι έγινε από θέμα εξέλιξης

καλα εσεις νομιζετε οτι ξυπνησε η γιαμαπα τωρα με το τενερε δηλαδη ε??

Κάντο ποιο λιανά μαθές........??

ανεκδοτο λεμε θα το κανω..ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΓΙΑΜΑΧΑ.!!!
Για το συγκεκριμένο θα δείξει ...είναι νωρίς ακόμα.
Τα ποιο δουλεμένα που αναφέρθηκαν στο νετ έχουν 22.000 Χλμ.....χωρίς γκουκ-μουκ μέχρι τώρα.

Μόνο που δεν θυμάμαι ....ποια κόβουν πλαίσιο μετά από στατική...τα GSX-R ή τα Fazer ???

ναι ρε μαστορα το βρηκες..το γιαμαπα το τενερε..των 216 κιλων και 43 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ..

48 ρε μάστορα...είναι που είναι λίγα ...μη κλέβεις και στο ζύγι....:beer: :beer:

DUKASII
26/09/2008, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καρντάσι....να σε ρωτήσω λίγο μαθές....:D

Τι ακριβώς παίζει με το TPS….???

183 γράφει στο manual…βάλε λάδια –ξίδια καύσιμα άλλα 25 ...δεν βγαίνει η πρόσθεση

Ολοκαίνουργιο πλαίσιο , ψεκασμός , και σύστημα ψύξης πολύ μεγαλύτερο από όλα της κατηγορίας...εεεε...δεν μπορείς να πεις , κάτι έγινε από θέμα εξέλιξης

Κάντο ποιο λιανά μαθές........??

Για το συγκεκριμένο θα δείξει ...είναι νωρίς ακόμα.
Τα ποιο δουλεμένα που αναφέρθηκαν στο νετ έχουν 22.000 Χλμ.....χωρίς γκουκ-μουκ μέχρι τώρα.

Μόνο που δεν θυμάμαι ....ποια κόβουν πλαίσιο μετά από στατική...τα GSX-R ή τα Fazer ???

48 ρε μάστορα...είναι που είναι λίγα ...μη κλέβεις και στο ζύγι....:beer: :beer: κατσε γιατι εσυ σε πονηροπουλο..
εγω το χω εδω σε περιοδικο μετρημενο στα 216 κιλακια..ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΜΗΧΑΝΑΚΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ.
ΚΑΙ 43 ΨΩΡΑΛΟΓΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.
ΤΟ ΤΠΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΧΑΑΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΜΑΠΑ Ε?ΓΙΑ ΨΑΞΕ.
ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ GSXR ME TO FAZER RE MASTORA?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΙΖΕΡ ΚΟΒΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ..ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕς ΔΕ ΡΩΤΑΓΕς ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.

DUKASII
26/09/2008, 10:15
ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΤΜ ΠΑΝΩ Ε???ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΜΑΠΑ...:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

DUKASII
26/09/2008, 10:23
ΕΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..:bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
26/09/2008, 10:23
ρε πάρτε ενα africa twin !!! να χαλαρώνεται!!!!

πρωι πρωι έβγαλε ήλιο σήμερα!!:sun:

Anty12
26/09/2008, 10:29
κατσε γιατι εσυ σε πονηροπουλο..

Είμαι ..είμαι ....:D
τρίων χρονών ήσουν όταν αλφαδιάστικα από ένα XLR πρώτη φορά...εεε..του π@υστη...όλο και κάτι θάμαθα (λέμε τώρα) δεν νομίζεις.

εγω το χω εδω σε περιοδικο μετρημενο στα 216 κιλακια..ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΜΗΧΑΝΑΚΙ

Α ..."το έχεις δει σε περιοδικό", γιατί νόμιζα ότι μιλάς για την μηχανή που έχω έξω από την τζαμαρία του γραφείου μου παρκαρισμένη αυτή την στιγμή

ΚΑΙ 43 ΨΩΡΑΛΟΓΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.

Τα παλιοπ@υσταριά...θα τα πιμίσω να αλλάξουν το manual…κοτζάμ Yamaπα , γράφουν και ψέματα

ΤΟ ΤΠΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΧΑΑΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΜΑΠΑ Ε?ΓΙΑ ΨΑΞΕ.

Πέστο ρε μάστορη, μη με βάζεις σε κόπο να χαρείς...αφού το ξέρεις πέστο...

ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ GSXR ME TO FAZER RE MASTORA?
Καμία ...απλά δεν θυμάμαι ποιο κόβει πλαίσιο μετά από ΣΤΑΤΙΚΗ...?

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΤΜ ΠΑΝΩ Ε???
Ρε π@υστη γέρασα και δεν γλέπω πια...όσο και να το ψάχνω δεν γλέπω....:mad:

ggs
26/09/2008, 10:35
ΕΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..:bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Είπε ο μέγας χατμάνος των μοτοσικλετιστών….έντρομοι οι αλλόθρησκοι εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και αποσύρθηκαν στην άπω ανατολή από την οποία εφόρμησαν…οι πιστοί του μέγα χατμανου τον σήκωσαν ευλαβικά στους ώμους τους και τον εναπόθεσαν στον χρυσοποίκιλτο θρόνου του μέσα στα paddock …άλλη μια μάχη είχε κερδιθεί…..

DUKASII
26/09/2008, 10:35
Είμαι ..είμαι ....:D
τρίων χρονών ήσουν όταν αλφαδιάστικα από ένα XLR πρώτη φορά...εεε..του π@υστη...όλο και κάτι θάμαθα (λέμε τώρα) δεν νομίζεις.-ΚΑΛΑ ΤΟΣΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ?

Α ..."το έχεις δει σε περιοδικό", γιατί νόμιζα ότι μιλάς για την μηχανή που έχω έξω από την τζαμαρία του γραφείου μου παρκαρισμένη αυτή την στιγμή-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ..ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟΥΤΑ ΜΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ..ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 100 ΚΙΛΑ.
ΤΟ ΖΥΓΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ε?

Τα παλιοπ@υσταριά...θα τα πιμίσω να αλλάξουν το manual…κοτζάμ Yamaπα , γράφουν και ψέματα-Α ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗΣ..ΚΑΛΑ ΟΚ ΕΙΝΑΙ 90 ΑΛΟΓΑ ΤΟ ΓΙΑΜΑΠΑ ΣΟΥ.

Πέστο ρε μάστορη, μη με βάζεις σε κόπο να χαρείς...αφού το ξέρεις πέστο...-ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΑ..

Καμία ...απλά δεν θυμάμαι ποιο κόβει πλαίσιο μετά από ΣΤΑΤΙΚΗ...?-ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΙΑΜΑΠΑ ΕΛΛΑΣ ΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΦΡΙΤΕΙΖΕΡ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΨΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ.ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Ε?ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕς ΜΟΤΟ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ SUZUKI EINAI ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΛΕΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ..ΑΛΛΑ ΣΤΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.

Ρε π@υστη γέρασα και δεν γλέπω πια...όσο και να το ψάχνω δεν γλέπω....:mad:-ΔΗΛΑΔΗΣ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΚΤΜ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ Ε???ΑΛΗΤΗΗΗΗΗ... ΑΧ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..:rotflmao:

DUKASII
26/09/2008, 10:36
Είπε ο μέγας χατμάνος των μοτοσικλετιστών….έντρομοι οι αλλόθρησκοι εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και αποσύρθηκαν στην άπω ανατολή από την οποία εφόρμησαν…οι πιστοί του μέγα χατμανου τον σήκωσαν ευλαβικά στους ώμους τους και τον εναπόθεσαν στον χρυσοποίκιλτο θρόνου του μέσα στα paddock …άλλη μια μάχη είχε κερδιθεί….. εχεις καψει φλατζα εσυ ε?:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

Anty12
26/09/2008, 10:42
ΑΧ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..:rotflmao:

Το νου σου δερβίση .....Gay Alert.....Παοκτσή άνθρωπο μη μΕ λες τέτοια....:blush: :blush: :D :beer:

byron
26/09/2008, 10:49
Mπορείτε να ξεκατινιαστείται με ευπρέπεια εδώ....:smokin:

ΥΓ: Ρε γιαμαχαίοι βεδουϊνοι, 210 φεύγα κιλά σαν πολλά δεν ακούγονται ??? :look:
Ποιό βαρύ απ΄το Tuono μου γεμάτο είναι ρε ΄σεις....:(

ggs
26/09/2008, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Σωστός ο byron..

Το είχαμε γ@μησει το άλλο thread….

Όσο για τα κιλά ….είναι βαρυκόκαλο
:D

dirtbird
26/09/2008, 10:58
Σωστός ο byron..

Πόσο σίγουρος είσαι γι αυτό? :confused: :confused:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

byron
26/09/2008, 10:58
Όσο για τα κιλά ….είναι βαρυκόκαλο

Βγαίνουν 120/70/17 και 190/50/17 με τακούνια ρε μάγκες; Μου βάλατε ιδέες λέμε....:smokin:

Gandalf dr685sm
26/09/2008, 11:00
DUKASII

Γέρασες.. άλλαξες 1000+ μηχανάκια και ακόμα μυαλό δεν έχεις βάλει..

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ... θέμα μεγάλο και έχει να κάνει πρώτα με τον αναβάτη και μετά με την μηχανή. Επειδή όμως το θίγεις.. το ΧΤ τι σου λέει (προ 2004) σαν αξιοπιστία;..χμμ

TPS...Δεν στα έχουν πεί καλά.. δεν χαλάει.. ήταν προβληματική κατασκευή μέχρι και το 05 όπου και ανακλήθηκαν όλα τα μοντέλα για να διορθωθεί. Πλέον δεν υφίσταται σαν πρόβλημα.

Βάρος... 215 κιλά;... με τον αναβάτη μαζί ίσως..

Για ιπποδύναμη δεν ξέρω.. αλλά μάλλον αναφέρεσαι στο ΧΤ-X/R και οχι στο Tenere. Γιατί αυτό αν θυμάμαι καλά αναφέρει τα 40-43 σαν ιπποδύναμη.

Α... και για να το τελειώνουμε.. το Paris Dakar ... τα πρώτα.. τα κέρδιζε εκείνο το Tenere με το τεράστιο ντεπόζιτο.. το θυμάσαι;.. που ήταν και μπλέ-κίτρινο.. όταν τα ΚΤΜ δεν υπήρχαν καν ακόμα στον χάρτη.

πάντως το θέμα το κόβω ίσα με 40 σελίδεςς....χαχαχαχα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

byron
26/09/2008, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Πάρε να ΄χεις Μπαμπινιώτη

143199

filipp0s
26/09/2008, 11:03
Βγαίνουν 120/70/17 και 190/50/17 με τακούνια ρε μάγκες; Μου βάλατε ιδέες λέμε....:smokin:

έχεις 43 τροχό :confused: :look:

Anty12
26/09/2008, 11:03

Είναι Βύρωνα είναι....
και με αρκετά ψηλά το κέντρο βάρους (η σέλα είναι στους 90 πόντους).
Δεν είναι να ξεκαβαλάς χωρίς ανοιγμένο σταντ....:D

Γιαυτό τρωγώμαστε με την μεγάλη που έρχεται το άλλο μήνα.
Πόσο ψηλή θα την κάνουν με 19ρι τροχό μπροστά και USD?...και πόσα κιλά...?
Ανάθεμα τους αν μπουν στο τριπάκι με τα ποταμόπλοια, και χαλάσουν το στυλ (όπως αυτό της μικρής)

dirtbird
26/09/2008, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
έχεις 43 τροχό :confused: :look:

mpa 17 exei....:bigcry: :bigcry:

filipp0s
26/09/2008, 11:06
mpa 17 exei....:bigcry: :bigcry:

strofallo? :eyepop: :bigcry: :bigcry:

dirtbird
26/09/2008, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
strofallo? :eyepop: :bigcry: :bigcry:
roda lemeeeeee

DUKASII
26/09/2008, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
DUKASII

Γέρασες.. άλλαξες 1000+ μηχανάκια και ακόμα μυαλό δεν έχεις βάλει..

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ... θέμα μεγάλο και έχει να κάνει πρώτα με τον αναβάτη και μετά με την μηχανή. Επειδή όμως το θίγεις.. το ΧΤ τι σου λέει (προ 2004) σαν αξιοπιστία;..χμμ

TPS...Δεν στα έχουν πεί καλά.. δεν χαλάει.. ήταν προβληματική κατασκευή μέχρι και το 05 όπου και ανακλήθηκαν όλα τα μοντέλα για να διορθωθεί. Πλέον δεν υφίσταται σαν πρόβλημα.

Βάρος... 215 κιλά;... με τον αναβάτη μαζί ίσως..

Για ιπποδύναμη δεν ξέρω.. αλλά μάλλον αναφέρεσαι στο ΧΤ-X/R και οχι στο Tenere. Γιατί αυτό αν θυμάμαι καλά αναφέρει τα 40-43 σαν ιπποδύναμη.

Α... και για να το τελειώνουμε.. το Paris Dakar ... τα πρώτα.. τα κέρδιζε εκείνο το Tenere με το τεράστιο ντεπόζιτο.. το θυμάσαι;.. που ήταν και μπλέ-κίτρινο.. όταν τα ΚΤΜ δεν υπήρχαν καν ακόμα στον χάρτη.

πάντως το θέμα το κόβω ίσα με 40 σελίδεςς....χαχαχαχα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΓΕΡΑΣΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΤΟ ΝΑ ΧΩ ΝΑ ΛΕΩ..ΤΑ ΣΚΙΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΩ.
ΕΣΥ?
ΤΟ ΧΤ ΜΕ ΤΑ 30 ΑΛΟΓΑ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ?
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟ 6ΒΟΛΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ..

ΤΟ ΤΕΝΕΡΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 215 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΣΣΣΣΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ?ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΑΝΑΒΑΤΗ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 300 ...
43 ΑΛΟΓΑ ΡΟΔΑ ΜΕΤΗΡΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ..ΤΕΣΠΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ 48???ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ?:bawl:

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ??:confused: ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΤΕ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?

dirtbird
26/09/2008, 11:10
Re DUKAS.....

Den kanoyn ta aloga ton odigo....:winka: :winka:

DUKASII
26/09/2008, 11:11
Re DUKAS.....

Den kanoyn ta aloga ton odigo....:winka: :winka: ουτε τα ρασσα το παπα...ασχετο αλλα τι μας κοφτει αυτο ρε Σωτο μου?

filipp0s
26/09/2008, 11:12
ουτε τα ρασσα το παπα...ασχετο αλλα τι μας κοφτει αυτο ρε Σωτο μου?

Astona re gia ton Byron to leei...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Tpap
26/09/2008, 11:14
εχμ...εδώ μιλάμε για τενερέ...?

byron
26/09/2008, 11:14
ασχετο αλλα τι μας κοφτει αυτο ρε Σωτο μου?

Εσένα όχι, αλλά τον βρωμόπουλο τον κόφτει αφού καβαλάει XTR. :rotflmao: :bigcry: :bawl:

DUKASII
26/09/2008, 11:16
Εσένα όχι, αλλά τον βρωμόπουλο τον κόφτει αφού καβαλάει XTR. :rotflmao: :bigcry: :bawl: το ξερω το ξερω πως δαγκωνεται τοση ωρα για να μη μου τη "πει" :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

ελα νταξει ρε πλακιτσα εκανα εγω γιατι βαριεμαι στη δουλεια..

Gandalf dr685sm
26/09/2008, 11:16
εμ διόρθωσις... το ΧΤΧ έχω..

Και ο λόγος που δεν αλλάζω συνέχεια μηχανές είναι πως οτι παίρνω το κοιτάω πολύ πρώτα για..

- Αξιοπιστία.
- Συντήρηση.
- Ευχρηστία.
- Να μου κάνει και λίγο "κλικ".

Η διαφορά μου ειναι πως , η μηχανή που θα πάρω είναι για να την ευχαριστηθώ και οχι για να λέω πως έχω το τάδε ή το δείνα μηχανάκι... απλά λίγα λόγια για μένα είναι αυτά.

Για την ιστορία πάντως, ο λόγος που παίρνω "ψηλόφτερα" ή supermotard είναι επειδή τα σκυφτά τα αφήνω για τους θεωρητικά "γλήγορους" και τα μαστόδοντα επειδη δεν πάω τα τεράστια ταξίδια ,οπότε δεν βρίσκω λογικό να έχω 900+ κυβικά να με ταλαιπωρούν πιο πολύ απο όσο χρειάζεται στην μετακίνηση.

Αν σε κάποιον αρέσουν τα αντίθετα... περί ορέξεως .. κολοκυθόπιτα.

Gandalf

DUKASII
26/09/2008, 11:18
εμ διόρθωσις... το ΧΤΧ έχω..

Και ο λόγος που δεν αλλάζω συνέχεια μηχανές είναι πως οτι παίρνω το κοιτάω πολύ πρώτα για..

- Αξιοπιστία.
- Συντήρηση.
- Ευχρηστία.
- Να μου κάνει και λίγο "κλικ".

Η διαφορά μου ειναι πως , η μηχανή που θα πάρω είναι για να την ευχαριστηθώ και οχι για να λέω πως έχω το τάδε ή το δείνα μηχανάκι... απλά λίγα λόγια για μένα είναι αυτά.

Για την ιστορία πάντως, ο λόγος που παίρνω "ψηλόφτερα" ή supermotard είναι επειδή τα σκυφτά τα αφήνω για τους θεωρητικά "γλήγορους" και τα μαστόδοντα επειδη δεν πάω τα τεράστια ταξίδια ,οπότε δεν βρίσκω λογικό να έχω 900+ κυβικά να με ταλαιπωρούν πιο πολύ απο όσο χρειάζεται στην μετακίνηση.

Αν σε κάποιον αρέσουν τα αντίθετα... περί ορέξεως .. κολοκυθόπιτα.

Gandalf αυτη ειναι η διαφορα μας ρε μαγε.
εγω αγοραζω μοτο μονο για να εχω να λεω πως εχω το ταδε η το δεινα μηχανακι.
μαλακιες θα κανουμε τωρα?

Gandalf dr685sm
26/09/2008, 11:21
αυτη ειναι η διαφορα μας ρε μαγε.
εγω αγοραζω μοτο μονο για να εχω να λεω πως εχω το ταδε η το δεινα μηχανακι.

Αλλιώς το έγραψα ... αλλιώς κατανοήθηκε.. μισό λεπτό φίλε.. δεν πήγαινε για σένα αυτό. Σε ξέρω (απο τα γραπτά σου) αρκετά καλά για να ξέρω οτι αυτή η μαλακία δεν σου ταιριάζει. Γενικό σχόλιο ήταν αυτό. Συγνώμη αν πέρασε σαν προσωπική μομφή.. δεν γράφτηκε με αυτό τον σκοπό.

Gandalf

DUKASII
26/09/2008, 11:23
Αλλιώς το έγραψα ... αλλιώς κατανοήθηκε.. μισό λεπτό φίλε.. δεν πήγαινε για σένα αυτό. Σε ξέρω (απο τα γραπτά σου) αρκετά καλά για να ξέρω οτι αυτή η μαλακία δεν σου ταιριάζει. Γενικό σχόλιο ήταν αυτό. Συγνώμη αν πέρασε σαν προσωπική μομφή.. δεν γράφτηκε με αυτό τον σκοπό.

Gandalf ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΑΓΕ ΑΜΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΚΑΝΑ ΤΕΝΕΡΕ 660 ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΡΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..:bawl: :lol: :rotflmao:

byron
26/09/2008, 11:25
Δλδ, για να καταλάβω......

Σας την πέφτει ο DukasII για την αξιοπιστία των Yamaha, προτάσσοντας την αξιοπιστία των ΚΤΜ και κάνετε ρε τα παγώνια ;;; :uplate: :hypnotize :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:

DUKASII
26/09/2008, 11:26
Δλδ, για να καταλάβω......

Σας την πέφτει ο DukasII για την αξιοπιστία των Yamaha, προτάσσοντας την αξιοπιστία των ΚΤΜ και κάνετε ρε τα παγώνια ;;; :uplate: :hypnotize :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΨΑΡΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΟΥ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΑΧ ΑΧ

ΑΧ

ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
:lol: :rotflmao: :bawl:

byron
26/09/2008, 11:31
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΨΑΡΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΟΥ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΑΧ ΑΧ

ΑΧ

ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
:lol: :rotflmao: :bawl:

Με πρώτο και καλύτερο τον βρωμοκόκκορα....:rotflmao: :rotflmao:

Νταξ.....τώρα που το σκέφτομαι αυτός είναι μπερδεμένος ακόμα.....Εδώ έκανε το ΚΤΜ αυτόματο για να του χαλάει ο λεβιές τη μπότα :lol: :bawl: :lol:

Gandalf dr685sm
26/09/2008, 11:34
ε οχι και ψαρώσαμε.. αφού του είπα για το ΧΤ και το μόνο που ψέλισε ήταν κάτι για ιπποδυνάμεις και λοιπά.

Σιγά μην κολώσουμε με τα ΚΤΜ..ή αλλιώς (Κ)αλημέρα (Τ)ου (Μ)άστορα ή (Κ)λώτσα (Τ)ην (Μ)ανιβέλα... κτλ.

Απλά θα πάμε σε ανακύκλωση γιατί τα έχουμε πεί και στο παρελθόν για αυτή την κόντρα Ιαπώνων και Ευρωπαίων.
Χαμένος χρόνος είναι.. μυαλό δεν βάζει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

byron
26/09/2008, 11:34
..... βασικα ακουσατε τπτ και για το varadero το καινουριο? το ειδα σε μια φωτο και δεν ητανε ασχημο? αλλα αυτην η honda τι κολιμα εχει φαει με το varadero,,,,,,δεν ξερω!

Κάνε κράτει φιλαράκι.....έρχεται το Varadero V5 με 100 hp στρόφαλο, τρακτερωτά, 278kg κενό και βάψιμο Rotmans Racing. Μην πέσεις ακόμα στα Yamaha. :wave2:

dirtbird
26/09/2008, 11:37
Με πρώτο και καλύτερο τον βρωμοκόκκορα....:rotflmao: :rotflmao:

Νταξ.....τώρα που το σκέφτομαι αυτός είναι μπερδεμένος ακόμα.....Εδώ έκανε το ΚΤΜ αυτόματο για να του χαλάει ο λεβιές τη μπότα :lol: :bawl: :lol:

ρε ανεμοκτπημένε...

δε πας να ανοίξεις καμμιά τρύπα στο βολάν μπας και ανεβάζει στροφές το ρημάδι να μην καθυστερούμε.....

:D :D

Anty12
26/09/2008, 11:38
Ε ρε γλέντια....ε ρε γλέντια λέμεεεεε.............

143208

Tpap
26/09/2008, 11:38

για κοίτα ρε, που έχουμε φτάσει σε αυτό το φόρουμ.... :eyepop:

μήπως να το γυρίσουμε σε κτμ.γρ? :confused:

MikeG
26/09/2008, 11:42
Να ρωτήσω εγώ κάτι...
Λέτε ότι το νέο 1000 θα έχει κινητήρα από TDM.
Ο κινητήρας του TDM δεν έχει βγάλει βλάβες? Επειδή θυμάμαι κάποια threads με διάφορα προβληματάκια.... Ας πει όποιος ξέρει.

peskandritsos
26/09/2008, 11:44
ε οχι και ψαρώσαμε.. αφού του είπα για το ΧΤ και το μόνο που ψέλισε ήταν κάτι για ιπποδυνάμεις και λοιπά.

Σιγά μην κολώσουμε με τα ΚΤΜ..ή αλλιώς (Κ)αλημέρα (Τ)ου (Μ)άστορα ή (Κ)λώτσα (Τ)ην (Μ)ανιβέλα... κτλ.

Απλά θα πάμε σε ανακύκλωση γιατί τα έχουμε πεί και στο παρελθόν για αυτή την κόντρα Ιαπώνων και Ευρωπαίων.
Χαμένος χρόνος είναι.. μυαλό δεν βάζει.

Gandalf Δεν μπορω να κρατηθω αλλο...
Υπαρχει και το ΚοΤούλεςΜου...

gcrook
26/09/2008, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Ο κινητήρας του TDM δεν έχει βγάλει βλάβες?

Αφθαρτο!
Σαν το Μπρουζ Γουιλις.
Τωρα εκεινο το ρημαδι στην Βουλιαγμενης γιατι ανατιναχτηκε μπροστα μου μετα απο γερογκαζια δεν καταλαβα ποτε. :sad:

byron
26/09/2008, 11:48
Ε ρε γλέντια....ε ρε γλέντια λέμεεεεε.............

Μανούλααααα :uplate:

Μη τα πετάς έτσι ρε Αnty... σαν τον woody woodpecker είναι το πράμα :look:

DUKASII
26/09/2008, 11:57
Ε ρε γλέντια....ε ρε γλέντια λέμεεεεε............. :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ggs
26/09/2008, 12:04
Τρομοκρατία από το photoshop …σκέψου να το βγάλουν και στην παραγωγή….
Η χρυσή Ευκαιρία θα γίνει σαν τον Χρυσο Οδηγό από τις αγγελίες των ΚΤΜ-ΒΜW
:lol: :lol: :lol:

DUKASII
26/09/2008, 12:06
ΝΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΤΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΤΔΜ ΜΕ ΤΑ 75 ΑΛΟΓΑ..ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 660 ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΟΥ...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΟΥ ΛΕΩ.
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 660 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΟΒΙΟΙ ..:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

byron
26/09/2008, 12:07
:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Eλααααα....σοβαρέψου λίγο :cry:

143212

peskandritsos
26/09/2008, 12:10
Τρομοκρατία από το photoshop …σκέψου να το βγάλουν και στην παραγωγή….
Η χρυσή Ευκαιρία θα γίνει σαν τον Χρυσο Οδηγό από τις αγγελίες των ΚΤΜ-ΒΜW
:lol: :lol: :lol: Εχουμε ξαναπει, φοβου τους σχιστοματηδες και μηχανες φερουσι.:wave2:

peskandritsos
26/09/2008, 12:13
Eλααααα....σοβαρέψου λίγο :cry: Ο Κουασιμοδος σε νεα εκδοση ειναι αυτο???

DUKASII
26/09/2008, 12:14
Ο Κουασιμοδος σε νεα εκδοση ειναι αυτο??? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ε???:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

sniper
26/09/2008, 12:16
Ο Κουασιμοδος σε νεα εκδοση ειναι αυτο???

Ναι ο Κουασιμόδος.... αλλά.... αν σε γ@μάει ο κουασιμόδος, τότε τι να λέμε....

@DUKASII : αν σε πηδάνε στα 4 που να δεις τον πίσω.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ggs
26/09/2008, 12:16
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ε???:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

αφού ειναι ολη μέρα κλεισμένα στο συνεργείο ....που να τα δεις ...

:lol: :lol: :lol:

peskandritsos
26/09/2008, 12:20
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ε???:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: Σιγα τα γκαζια ρε παιδια..
Αν γουσταρει καποιος γκαζι και κρατημα αυτες τις μλκιες θα κοιταξει η κανενα σοβαρο εργαλειο οπως R1,R6,BUSA κλπ???Αληθεια η ΚοΤούλαΜου εχει βγαλει τιποτα πραγματικα γρηγορο??:beer: :beer:

byron
26/09/2008, 12:22
Αληθεια η ΚοΤούλαΜου εχει βγαλει τιποτα πραγματικα γρηγορο??:beer: :beer:

Παραγωγής ή racing σε ενδιαφέρει; :smokin:

sniper
26/09/2008, 12:22
Σιγα τα γκαζια ρε παιδια..
Αν γουσταρει καποιος γκαζι και κρατημα αυτες τις μλκιες θα κοιταξει η κανενα σοβαρο εργαλειο οπως R1,R6,BUSA κλπ???Αληθεια η ΚοΤούλαΜου εχει βγαλει τιποτα πραγματικα γρηγορο??:beer: :beer:

Όχι τίποτα....

Κάτι χρέπια έχει αλλά μην δίνεις σημασία..... έτσι κι αλλιώς δεν θα τα δεις και ποτέ....

:smokin:

MikeG
26/09/2008, 12:23
:bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :eek: :eek: :eek: :eyepop: :eyepop: :a022: :a022:

peskandritsos
26/09/2008, 12:25
Οχι αλλα σε κατι αγωνες που βλεπω που και που εναν Ιταλο γιατρο βλεπω να τα σκιζει ολα και αν δεν με γελαν τα ματακια μου δεν τρεχει με ΚΤΜ.

DUKASII
26/09/2008, 12:25
Σιγα τα γκαζια ρε παιδια..
Αν γουσταρει καποιος γκαζι και κρατημα αυτες τις μλκιες θα κοιταξει η κανενα σοβαρο εργαλειο οπως R1,R6,BUSA κλπ???Αληθεια η ΚοΤούλαΜου εχει βγαλει τιποτα πραγματικα γρηγορο??:beer: :beer: ελα ντε!!αλλα σιγα το γκαζι για μηχανακι στα ιδια κυβικα με το δικο σου με 15 αλογα περισσότερα??

peskandritsos
26/09/2008, 12:26
Οχι αλλα σε κατι αγωνες που βλεπω που και που εναν Ιταλο γιατρο βλεπω να τα σκιζει ολα και αν δεν με γελαν τα ματακια μου δεν τρεχει με ΚΤΜ. Κατα ταλλα η YAMAHA δεν ξερει απο στησιματα για μερικους εδω μεσα.

peskandritsos
26/09/2008, 12:27
ελα ντε!!αλλα σιγα το γκαζι για μηχανακι στα ιδια κυβικα με το δικο σου με 15 αλογα περισσότερα?? Δεν ειπα ποτε οτι το διαλεξα για το γκαζι..:wave2: :wave2:

Tpap
26/09/2008, 12:27
Παίδες, το εικονιζόμενο από τον Βύρωνα, είναι -με πολύ μεγάλη ανοχή στην επιείκειά μου- απλά απαράδεκτο...

Και δεν νομίζω ότι χωρά καμία αμφιβολία.

sniper
26/09/2008, 12:28
Κατα ταλλα η YAMAHA δεν ξερει απο στησιματα για μερικους εδω μεσα.

Να σου πω ρε παλικάρι....

Εχω ένα crypton.... το θες ή να του βάλω φωτιά;

peskandritsos
26/09/2008, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να σου πω ρε παλικάρι....

Εχω ένα crypton.... το θες ή να του βάλω φωτιά; Και αυτο ακομα για την κατηγορια του ειναι απο τα καλυτερα.:wave2: :wave2:

sniper
26/09/2008, 12:33
Και αυτο ακομα για την κατηγορια του ειναι απο τα καλυτερα.:wave2: :wave2:

Για φωτιά το βλέπω..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το καλυτερο λέει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

peskandritsos
26/09/2008, 12:38

1ο χρειαζεσαι οπτικο να αλαξεις γυαλια, γραφω απο τα καλυτερα στην κατηγορια του
και 2ο πηγαινε σε ενα ποδηλαταδικο, εχουν κατι ποδηλατακια ΚΤΜ και παρε ενα α! και μην ξεχασεις να παρεις και μαγιουδακι (εχουν βγαλει και σε στριγκακια και σε τοπλες,τα ειδα φετος στην παραλια):yuck: :wave2: :wave2:

ggs
26/09/2008, 12:38

Oχι ρε φίλε ….μην του βάλεις φωτιά ….κρίμα είναι ….
Χάρισε το σε κανέναν με ΚΤΜ για να έχει να κινείται….

:rotflmao: :rotflmao:

sniper
26/09/2008, 12:40
Συνεχίστε...

τα γιαμάχα γ@μούν.....

DUKASII
26/09/2008, 12:41
Κατα ταλλα η YAMAHA δεν ξερει απο στησιματα για μερικους εδω μεσα. χα αχ
αχ
αχ
αχαχ τωρα το ειδα ρε...

αυτοσ κανει κουβεντα μονος του αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ αχ αχ
αχαχ
:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

peskandritsos
26/09/2008, 12:42
Συνεχίστε...

τα γιαμάχα γ@μούν..... :beer: :beer: :beer:

sniper
26/09/2008, 12:42
:beer: :beer: :beer:

Τους ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

DUKASII
26/09/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Παίδες, το εικονιζόμενο από τον Βύρωνα, είναι -με πολύ μεγάλη ανοχή στην επιείκειά μου- απλά απαράδεκτο...

Και δεν νομίζω ότι χωρά καμία αμφιβολία. +1 αλλα τα επομενα ειναι πανεμορφα δε νομιζω να διαφωνεις?DUKE III SMC 69O ..

MikeG
26/09/2008, 12:43
Μετά τους BMWδάκηδες καλωσορίστε τους Yamahaκηδες ή καλύτερα τους Tenerakiδες.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά για μένα είναι αποτυχία το Tenere, παρότι το περίμενα τόσο καιρό.
Και αρκετά ακριβό για ότι προσφέρει. :wave2:
Συνεχίστε πάλι ελεύθερα...:wave2:

peskandritsos
26/09/2008, 12:44
Τους ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: Και αυτο..:beer: :beer: :beer:

makis206
26/09/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μετά τους BMWδάκηδες καλωσορίστε τους Yamahaκηδες ή καλύτερα τους Tenerakiδες.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά για μένα είναι αποτυχία το Tenere, παρότι το περίμενα τόσο καιρό.
Και αρκετά ακριβό για ότι προσφέρει. :wave2:
Συνεχίστε πάλι ελεύθερα...:wave2:

Βγάλε και το Τρανσάλπ στην απ'έξω και τι μας μένει γι'ακόμα μια φορά ;:a23: :a23: :a23:

:rotflmao: :a11: :rotflmao:

143214

peskandritsos
26/09/2008, 12:46
χα αχ
αχ
αχ
αχαχ τωρα το ειδα ρε...

αυτοσ κανει κουβεντα μονος του αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ αχ αχ
αχαχ
:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: χα
χα
αχαχ
χα
χαχα
χααχ
Ρε αυτη γελαει μονη της :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
26/09/2008, 12:47
AXXX

παλιες καλες εποχες..:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

MikeG
26/09/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βγάλε και το Τρανσάλπ στην απ'έξω και τι μας μένει γι'ακόμα μια φορά ;:a23: :a23: :a23:

:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :a4: :a4:

DUKASII
26/09/2008, 12:48
χα
χα
αχαχ
χα
χαχα
χααχ
Ρε αυτη γελαει μονη της :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κανε παραθεση τωρα αυτα που εγραψες και γελα παλι ρε κακομοιρη :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:

peskandritsos
26/09/2008, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βγάλε και το Τρανσάλπ στην απ'έξω και τι μας μένει γι'ακόμα μια φορά ;:a23: :a23: :a23: Και κανενα μαμουθ ακομα!!!
Κανει και αυτο για ον-οφ

ggs
26/09/2008, 12:57
κανε παραθεση τωρα αυτα που εγραψες και γελα παλι ρε κακομοιρη :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:

Κοίτα παλικαράκι ,

Μπορούμε να κάνουμε διαμάχη με χαβαλέ και πειράγματα για χιλιάδες σελίδες και όλα ΟΚ….

Το να ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε είναι άλλο πράγμα…

Μπορεί να έχεις χιλιάδες μηνύματα , να είσαι κολλητός με τους admins , να νομίζεις ότι το forum είναι δικό σου ,αλλά αυτό ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να υπερβαίνεις τους κανόνες του …

DUKASII
26/09/2008, 12:59
Κοίτα παλικαράκι ,

Μπορούμε να κάνουμε διαμάχη με χαβαλέ και πειράγματα για χιλιάδες σελίδες και όλα ΟΚ….

Μπορεί να έχεις χιλιάδες μηνύματα , να είσαι κολλητός με τους admins , να νομίζεις ότι το forum είναι δικό σου ,αλλά αυτό ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να υπερβαίνεις τους κανόνες του … ΑΧ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ???ΜΠΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ..:smokin:

DUKASII
26/09/2008, 13:01
Κοίτα παλικαράκι ,

Μπορεί να έχεις χιλιάδες μηνύματα , να είσαι κολλητός με τους admins , να νομίζεις ότι το forum είναι δικό σου ,αλλά αυτό ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να υπερβαίνεις τους κανόνες του … ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ADMIN ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΝ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
αλλα πραγματικα κανε κατι γιατι μονο τη κλαψα δε μπορω.