View Full Version : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!
Άργησα να έρθω στη δουλειά μου γιατί η αγγελία έλεγε ''40.000Km, ατρακάριστη σε γκαράζ, yoshimura, 6.400E'' και πήγα :mad:
ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΗ : ΔΕΝ υπήρχε πλαστικό που να μην έχει ράγισμα συν μια απίστευτη θαμπάδα σα να 'ταν εκατό χρονών.
40.000Km : Ξέρω 'γω μπορεί να 'ταν βλαμμένος και να γύρισε το κοντέρ πάντως έλεγε 64.000:evil:
YOSHIMURA : Δεν είμαι γνώστης πάντως αν και έμοιαζε δεν έγραφε πουθενά yoshimura και συν τοις άλλοις στους αρμούς είχε σκουριά όπως και στο στόμιο της εξάτμισης.
6.400Ε : Αν την αγόραζα τη Δευτέρα θα μου έκανε και σκόντο να την πάρω 6.200Ε :a29: :a29:
Α κι όσο για το μηχανικό ''ό,τι θέλεις φιλαράκο μπορώ να στο πω εγώ, ασχολούμαι''!!! Πάντως είχε κι ένα δικό του μηχανικό αλλά τη συζήτηση για να μεταφερθεί αυτό το πράγμα σε δικό μου μηχανικό την απέφυγε.
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ όταν έχεις χάσει το πρωινό σου μ' ένα κεφτέ;;
manhunter
27/09/2008, 11:59
Τι να κάνεις.....
Υπάρχουν πολλά λαμόγια.
Αν και δεν νομίζω να πρόκειται για λαμόγιο, γιατί συνήθως για να κάνεις λαμογία πρέπει να έχεις και ένα δράμι τουλάχιστον μυαλό..
έπεσες σε μεγάλο βλάκα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως κρίμα που άφησες την ευκαιρία να πάει χαμένη......:rotflmao: :rotflmao:
gdevelek
27/09/2008, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
40.000Km : Ξέρω 'γω μπορεί να 'ταν βλαμμένος και να γύρισε το κοντέρ πάντως έλεγε 64.000:evil:
μιας και τα νούμερα ταιριάζουν, μάλλον τα 40.000 ήταν μίλια :lol:
από τη βλακεία του πάντως μόνο αυτός θα βγει χαμένος, μετά τον 20ο ενδιαφερόμενο που θα φύγει με ελαφρά όπως εσύ, πού θα πάει, θα το πιάσει το υπονοούμενο
Για τι μηχανάκι μιλαμε? ?:blush:
1300R :sad:
Σπάστηκα πάρα πολύ γιατί μου λείπουν τρία αλλά θα μπορούσα να τα βρω
SpineshankD
27/09/2008, 13:08
..ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ??????:eek: :confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao:
σιγα το νεο που μας ειπες !!!!!
Και αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν αυτός ο μαλ@κας να κυκλοφορεί στους δρόμους; Μα καλά πώς την οδηγεί; Και πόσες φορές την έριξε για να την κάνει έτσι; Γιατί οι μλκς έχουν τα λεφτά και τις παίρνουν καινούργιες:bigcry: σορρυ αν παρεκτρέπομαι φραστικά αλλά την ήθελα, μα δε μπορώ να πάρω τέτοιο ρίσκο.
sergiosm
28/09/2008, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
μα δε μπορώ να πάρω τέτοιο ρίσκο.
ρίσκο;;
ποιο ρίσκο;;
:lol: :lol:
veletzas
28/09/2008, 13:59
6.400Ε : Αν την αγόραζα τη Δευτέρα θα μου έκανε και σκόντο να την πάρω 6.200Ε :a29: :a29:
επειδη εισαι καλο παιδι?'η επειδη σε συμπαθισε?(αλλη κλασικη ατακα τετοιας φασης)
¨Φαντάσου να έχεις ξεκινησει απο Αθήνα ... να εχεις πάει Τρίπολη...
Και το μηχανάκι που σου παρουσίαζε σαν καλοσυντηρημένο απο το τηλέφωνο να είναι βαμμένο με σπρει....
Εκει να δεις νεύρα....:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
επειδη εισαι καλο παιδι?'η επειδη σε συμπαθισε?(αλλη κλασικη ατακα τετοιας φασης) επειδή με συμπάθησε και έκρινε οτι το ...''μωρό'' :eyepop: του θα πάει σε καλά χέρια:bawl:
reinmeister
29/09/2008, 09:45
παιζει να εχω ενα 03 για πουλημα συντομα...λεω για 7.000 ευρω...εχει 4,000 σε εξτρα...μοτερ δεν εχει:eyepop: ηταν τουμπανο και το πουλησα χρυσαφι...μολις βρω καλο στοκ μοτερ θα μπει αγγελια...μαλλον...
παντως ειναι ευκαιρια να το τσεκαρεις τωρα που ειναι φυλλο και φτερο και φαινονται τα παντα...:rotflmao:
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕ 6 ΧΗΝΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ?:confused:
SnakeMJK
29/09/2008, 10:59
Δεν μας είπες που είναι να το θαυμάσουμε και εμείς το κελεπούρ' :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕ 6 ΧΗΝΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ?:confused: Εφ' όσον πρόκειται για μοντέλο 7ετίας κάτι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Επίσης υπολόγισε πως δεν είναι τόσο το θέμα του πως ήταν το μηχανάκι, αλλά η περιγραφή. Όταν στο τηλέφωνο ρωτάω αν έχει ραγίσματα, τρακαρίσματα, γρατσουνιές και η απάντηση είναι ''φιλαράκι το μηχανάκι είναι τζετ'' δεν περιμένω να το βρω λαμπόγυαλο. Επιπλέον υπολόγισε οτι δε θα είχα αντίρρηση αν μου έλεγε οτι είχε 60.000 χιλιόμετρα αλλά έλεγε για 40.000 και πάω εκεί και βλέπω 64.000.
Με πήρε τηλέφωνο να μάθει αν θα το πάρω γιατί το ζητάνε . . . ΠΟΛΛΟΙ :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: