Σύνδεση

View Full Version : husqvarna 610 te'04 vs adventure 640

sanguini
27/09/2008, 21:41
γεια και χαρα το διλημα μου ακουει στις παραπανω μηχανες,η χρηση προορειζεται για travel enduro( και οτι προκυψει φυσικα!!!!!!!! )και αχθοφορος σπιτι δουλεια(5χλμ )τι λενε οι παλιοτερες καραβανες οσον αφορα ικανοτητες-ευχρηστια-το ktmακι πανω κατω το ξερω και απο τα καλα και απο τα...κακα,το husky τι λεει ρε παιδια για βοηθηστε!(το εχω οδηγησει μονο στην ασφαλτο και σε μορφη motard)με δελεαζει αρκετα η τιμη που το εχω βρει:2500 του 04 με 18000χλμ πρωτο χερι ατρακαριστο:eyepop:

STOYBI
27/09/2008, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
γεια και χαρα το διλημα μου ακουει στις παραπανω μηχανες,η χρηση προορειζεται για travel enduro( και οτι προκυψει φυσικα!!!!!!!! )και αχθοφορος σπιτι δουλεια(5χλμ )τι λενε οι παλιοτερες καραβανες οσον αφορα ικανοτητες-ευχρηστια-το ktmακι πανω κατω το ξερω και απο τα καλα και απο τα...κακα,το husky τι λεει ρε παιδια για βοηθηστε!(το εχω οδηγησει μονο στην ασφαλτο και σε μορφη motard)με δελεαζει αρκετα η τιμη που το εχω βρει:2500 του 04 με 18000χλμ πρωτο χερι ατρακαριστο:eyepop:

Πανω κατω απο συμπεριφορες κτλ ειναι τα ιδια πραγματα.....

Η τιμη ακουγετε αρκετα καλη......

(Μετα απο τον σχολαστικο ελεγχοπου θα εχεις κανει βεβαια...) :winka:

:wave2:

Μικρή Λουλού
28/09/2008, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Πανω κατω απο συμπεριφορες κτλ ειναι τα ιδια πραγματα.....

Η τιμη ακουγετε αρκετα καλη......

(Μετα απο τον σχολαστικο ελεγχοπου θα εχεις κανει βεβαια...) :winka:

εκει που βγαζουν το προβλημα,τι ελεγχο να κανει ρε Κωστα..?
το γαμημενο το ρευμα ρε γμτ...
μια ζωη ηλεκτρικα...:(

Μικρή Λουλού
28/09/2008, 19:03
γιατι θες σωνει και καλα αντβεντσουρ..??

γιατι δεν κοιτας τα LC-4 ?

STOYBI
28/09/2008, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εκει που βγαζουν το προβλημα,τι ελεγχο να κανει ρε Κωστα..?
το γαμημενο το ρευμα ρε γμτ...
μια ζωη ηλεκτρικα...:(

Ειλικρινα .... Για προβλημα σε ρευμα στα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ηξερα.... :blush:

( Μην νομιζεις... εκτος απο κανα δυο βολτες δεν ειχα και ποτε ιδιαιτερες σχεσεις με δαυτα..) :smilea:

:beer: :beer:

Μικρή Λουλού
28/09/2008, 19:25
Μικρή Λουλού...

Χασκι με προβλημα στα ηλεκτρικα???
περιεργο..
πολυ περιεργο....

OldMan
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από loga
ηρονικα το λες η σοβαρα?
--------------------------------------------------------------------------------

Δεν ξέρω αν ο ανωτέρω συνφορουμίτης ειρωνεύεται (πράγμα μάλλον απίθανο... ) αλλά εγώ προσωπικά έγινα ηλεκτρολόγος από το Benelli και ηλεκτρονικός από το Husky !!

:beer: :beer: :)

KaTaNaS
29/09/2008, 06:55
πάρε ΚΤΜ τα βρισκεις σε εξισου καλες τιμές και εχεις και πολλες εναλλακτικες περιπτωσεις...

κοιτα να δοκιμασεις το lc 4 και το adventure, με το 28λιτρο ντεποζιτο αλλαζει τελειως η συμπεριφορα στο χωμα περισσοτερο και ενω νοιωθεις πιο ντακαριστας στην πολη δεν βολευει τοσο οσο το στενο ντεποζιτο... αλλιως εχουμε και 13λιτρο εξτρά να σου δωσουμε (απο τα πραγματα που μου μείνανε)

το κτμ εκτος απο ραγισμα κεφαλης (που αν ειναι η μοιρα σου να το βγαλει απλα θα στο βγαλει)

δεν εχει αλλο στανταρ προβλημα... καλο ειναι να ξερεις τον ιδοκτητη ή να ξερεις τον μηχασνικο που το συντηρουσε για την πιστοποιηση της σχολαστικης συντηρησης... χρειαζονται εξαερωση σε καθε αλλαγη λαδιων που αν δεν γινεται by the book μπορει να αρπαξει το ενα ρολεμαν στροφαλοφορου...

το χασκι δε το ξερω, το ΚΤμ παντως σε διδασκει... σε κανει να νοιωθεις πιλότος , επίσης καταβαλει απιστετες προσπαθειες να μη το ρίξεις κατω ειτε σε χωμα ειτε σε ασφαλτο... αν τα καταφερεις παντως απλα welcome to the club :lol: :lol:

αν καταληξεις σε 640, εδω ειμαι να σου πω οτι ξερω και τραβαει η ψυχη σου!

αν δεν γνωριζεις μηχανικο να δει μηχανακι πριν την αγορα πες μου περιοχη να σου πω που μπορεις να πας.... :wave2:

sanguini
04/10/2008, 16:34
το ψαχνω παιδες.θα σας ενημερωσω για την καταληξη:winka: