View Full Version : eBay με paypal
LogOutGoRide
30/09/2008, 20:42
Καλησπέρα σε όλους.
Για πρώτη φορά πραγματοποίησα μια αγορά μέσω e Bay για κράνος από Ιαπωνία.
Στην ενεργοποίηση της prepaid visa που ενεργοποίησα, το paypal μου ζήτησε να ενεργοποιήσω την κάρτα με έναν τετραψήφιο αριθμό που θα εμφανιστεί μετά από 2-3 μέρες σε έναν λογαριασμό paypal :confused:
Εγώ συνέχισα την αγορά και μου ήρθε μήνυμα στο mail μου ότι η αγορά είναι ΟΚ από το paypal.
Δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβεται αλλα σαν πρωτη αγορά εχω λιγο μπερδευτει , σας παρακαλω τα φωτα σας οι εμπειρει του e Bay και paypal:rolleyes:
LogOutGoRide
30/09/2008, 20:55
Eπειδή μάλλον τα έκανα λίγο σαλάτα το μήνυμα από το paypal είναι :
Confirm my debit or credit card - Enter the 4-digit PayPal code from your card statement to get Verified and lift your limits.
Το μήνυμα από την απόδειξη είναι:
Dear XXXX XXXXX,
This email confirms that you, XXXXXXXXXXXX, have paid ΧΧΧ@hotmail.com $ΧΧΧ USD using PayPal.
This credit card transaction will appear on your bill as "PAYPAL *ΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ".
Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα στην απόδειξη είναι αυτό:
Address status: Unconfirmed
ενώ ο πωλητής έλεγε confirmed address required
Ελάτε ρε παιδιά κάποιος:wave2:
απλά ειναι για το paypal για να δεί οτι ειναι ''έγκυρη'' η καρτα σου...
το θεμα ειναι οτι ,αν θυμάμαι καλα, δεν σε αφηνει να κανεις αλλες συναλλαγες μεχρι να δωσεις τον τετραψηφιο κωδικο (που δεν θα μπορεις γιατι ως prepaid κάρτα δεν σου έρχεται λογ/μος...αν ειανι Κυρπου μπορείς ισως μεσο e-banking να δει τον κωδικο...για ρωτα..)
εγω απλά εδωσα την ''κανονική'' για το verification (και μονο) και μετα απλά καταχωρησα την prepaid....
:wave2:
μπορει να κανω και λαθος στα παραπάνω (εχω πολυ καιρο που το εκανα και δεν θυμαμαι και πολλα...)
Το paypal χρεώνει γύρω στο 1,5 ευρώ για την επιβεβαίωση.
Μέσα σε ένα μήνα απο την χρεώση αυτή θα σου έρθει λογαριασμός στο σπίτι που θα δίνει ένα 4ψήφιο κωδικό που θα πρέπει να βάλεις στο paypal για τελειώσει η επιβεβαίωση (οτι είσαι εσύ ο κάτοχος)
Για να μην περιμένεις, πάρε ένα τηλ την τράπεζα σου και πες τους να σου πούν την τελευταία χρέωση και τις πληροφορίες της. Εξήγησε τους ότι είναι για paypal.
* Το 1,5 ευρώ δεν το χάνεις. Θα το πάρεις πίσω στην πρώτη σου αγορά ;)
Btw, ποια κάρτα έχεις?
Λοιπόν το paypal σου χρέωσε ένα ποσό (1-2?). Στην αναλυτική που κανονικά έρχεται ανα δίμηνο (τουλάχιστον σε prepaid της Alpha) θα γράφει οτι πληρώθηκε αυτό το ποσό στο paypal και ένα τετραψήφιο αριθμό.
Λογικά αυτό θα μπορείς να το δεις και απο την "σελίδα" της κάρτας σου. (e-banking που είπε ο div)
Ποιάς τράπεζας είναι?
LogOutGoRide
30/09/2008, 21:26
Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση
Δηλαδή (κάτσε τώρα που σε βρήκα) η συναλλαγή είναι ολοκληρωμένη όπως γράφει και στην απόδειξη; Μπορώ να μετράω μέρες;(Α ρε και να μου έρθει κανένα SEFEBET ή FLYHORSE σε κούτα Arai με αεραγωγούς δουλεμένους στο χέρι με κατσαβίδι:bigcry: )
Ουσιαστικά είναι και επιβεβαίωση διεύθυνσης.
Απο την στιγμή που πλήρωσες δεν θα έχεις πρόβλημα με τον πωλητή. Αν σου πει μα μου, πες του ότι είσαι νέος πελάτης στο paypal και περιμένεις το confirmation απο την τράπεζα. Αν δεν σου πεί τίποτα, μην πείς ούτε εσύ.
Επειδή και εγώ έχω κάνει ότι λέει ο div, έχω 3 κάρτες στο paypal και χρησιμοποιώ πια μόνο μια που δεν έχει confirmed address. Αυτό δεν με εμπόδισε ποτε ;)
Καλορίζικο!
LogOutGoRide
30/09/2008, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Το paypal χρεώνει γύρω στο 1,5 ευρώ για την επιβεβαίωση.
Μέσα σε ένα μήνα απο την χρεώση αυτή θα σου έρθει λογαριασμός στο σπίτι που θα δίνει ένα 4ψήφιο κωδικό που θα πρέπει να βάλεις στο paypal για τελειώσει η επιβεβαίωση (οτι είσαι εσύ ο κάτοχος)
Για να μην περιμένεις, πάρε ένα τηλ την τράπεζα σου και πες τους να σου πούν την τελευταία χρέωση και τις πληροφορίες της. Εξήγησε τους ότι είναι για paypal.
* Το 1,5 ευρώ δεν το χάνεις. Θα το πάρεις πίσω στην πρώτη σου αγορά ;)
Btw, ποια κάρτα έχεις?
Παιδιά έχω πάθει πλάκα!!! Σας ευχαριστώ όλους!!!. Η κάρτα είναι από την Κύπρου prepaid και όντως μου χρέωσαν 1.5 ευρώ. Όλα αυτά γίνονται για το ποσό αυτό;
όλα αυτά γίνονται για να σιγουρέψει το paypal ότι είσαι εσύ κάτοχος της κάρτας και την διεύθυνση σου.
Το 1,5 ευρώ θα στο επιστρέψει το paypal στην επόμενη αγορά.
Καλορίζικο λέμε!! :beer:
LogOutGoRide
30/09/2008, 21:35
Ουσιαστικά είναι και επιβεβαίωση διεύθυνσης.
Απο την στιγμή που πλήρωσες δεν θα έχεις πρόβλημα με τον πωλητή. Αν σου πει μα μου, πες του ότι είσαι νέος πελάτης στο paypal και περιμένεις το confirmation απο την τράπεζα. Αν δεν σου πεί τίποτα, μην πείς ούτε εσύ.
Επειδή και εγώ έχω κάνει ότι λέει ο div, έχω 3 κάρτες στο paypal και χρησιμοποιώ πια μόνο μια που δεν έχει confirmed address. Αυτό δεν με εμπόδισε ποτε ;)
Καλορίζικο!
Ευχαριστώ id12586
Τι εννοείς αν σου πει μα μου, ποιος; ο πωλητής; πότε να μου το πει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Παιδιά έχω πάθει πλάκα!!! Σας ευχαριστώ όλους!!!. Η κάρτα είναι από την Κύπρου prepaid και όντως μου χρέωσαν 1.5 ευρώ. Όλα αυτά γίνονται για το ποσό αυτό;
Δεν είναι το ποσό, όπως είπε ο id12586, απλά είναι μια επιπλέον δικλίδα ασφαλείας.
Τον αριθμό τον βρήκες στο e-banking?
LogOutGoRide
30/09/2008, 21:37
όλα αυτά γίνονται για να σιγουρέψει το paypal ότι είσαι εσύ κάτοχος της κάρτας και την διεύθυνση σου.
Το 1,5 ευρώ θα στο επιστρέψει το paypal στην επόμενη αγορά.
Καλορίζικο λέμε!! :beer:
THANX Το έχω μεγάλο καημό αυτό το Arai :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
LogOutGoRide
30/09/2008, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Δεν είναι το ποσό, όπως είπε ο id12586, απλά είναι μια επιπλέον δικλίδα ασφαλείας.
Τον αριθμό τον βρήκες στο e-banking?
πως το κάνω αυτό;;;
Πήγαινε στη σελίδα της τράπεζας http://www.bankofcyprus.gr/ και μετά κάτω δεξιά που λέει Internet banking, εκεί έχει οδηγείες. Λογικά πρέπει να σου έχουν δώσει και έναν κωδικό που αναφέρει, αλλιώς πάρε ένα τηλεφωνάκι αύριο να σου στείλουν.
Επειδή έκανα μόλις την διαδικάσια paypal confirmation βλέπω ότι το paypal δεν τραβάει άμεσα τα λεφτά. :rolleyes:
Όπως λέει ο φίλος lamoun ενεργοποίησε to web-banking. Όχι μόνο για το paypal αλλά θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις.
Αν απο την άλλη δεν θες να μπλέξεις, πάρε ένα τηλέφωνο αύριο στην τράπεζα σου και ρώτησε τους για την τελευταία χρεώση της κάρτας.
Αυτό που είπα για τον πωλητή, ήταν ότι δεν νομίζω να σου πεί δεν σου το στέλνω επειδή δεν έχεις confirmed address γιατί θα πρέπει να επιστρέψει τα λεφτά. Αν σου κάνει κούβεντα πές του ότι είσαι νέος στο paypal και τώρα κάνεις confirm..
Θα μας δώσεις λινκ να το δούμε και εμείς το κρανάκι?
LogOutGoRide
30/09/2008, 21:57
Το κράνος είναι αυτό
http://www.arai.co.jp/jpn/fullface/rr5_c.htm
Glass Black
Τιμή 538.95 USD με μεταφορικά :D :beer: :D :beer: :D
LogOutGoRide
30/09/2008, 22:00
Με το hyperwords διαβάζεις και Γιαπωνέζικα:sun:
LogOutGoRide
30/09/2008, 23:08
Πω Πω !!!
Είναι τόσο άσχημο;:bawl:
Τελικά η αγορά είναι εντάξει ;
Η ενεργοποίηση της κάρτας αναφέρεται σε επόμενες αγορές ;
Μετράω μέρες για το κράνος ;:look:
Πω Πω !!!
:lol: :lol: :lol:
Δεν είσαι και πολύ "χρωματιστός" τύπος ε; :p
Καλοφόρετο και αχρείαστο να είναι! :beer:
Για την παραγγελία δε θα ανησυχούσα. :winka:
LogOutGoRide
01/10/2008, 00:29
Εδώ στην γειτονιά το παίζω ghost rider :winka:
Κανείς δεν με ξέρει ,δεν έχουν δει το πρόσωπό μου :eyepop:
Σοβαρά τώρα. Θα έπαιρνα το shoei του Elias αλλά μου είχε μπει αυτό στο μυαλό , εδώ και πολύ καιρό.
Μηχανή μαύρη (εκτός από πιρούνι) , ρούχα μαύρα , μπότες μαύρες , γάντια μαύρα(ζωή να δεις μαυρίλα) ε......κράνος μαύρο:smokin:
LogOutGoRide
01/10/2008, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
:lol: :lol: :lol:
Δεν είσαι και πολύ "χρωματιστός" τύπος ε; :p
Καλοφόρετο και αχρείαστο να είναι! :beer:
Για την παραγγελία δε θα ανησυχούσα. :winka:
Ευχαριστώ πολύ
:beer: παγωμένες :beer:
Καλές βόλτες ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ
,,,,
αμα βγεις καλοκαιρι στον ηλιο θα δεις τι ωραια ειναι τα μαυρα!!!
στο θεμα μας τωρα!
για την αγορα μην αγχωνεσαι καθολου (ισως για το τελωνιο αλλα δεν ειναι της παρουσης) σε 10 το πολυ 15 μερες από την στιγμη που θα στο στειλει (οποτε πρεπει να τσεκαρεις ποτε ακροβως θα στο στειλει και αν μπορεις να παρεις και το tracking number ακομα καλυτερα!).
Θεμα δευτερο και πιο σοβαρο!
Το ξερεις πως τα Ιαπωνεζικα arai εχουν αλλο καλουπι? ειναι πιο στρογγυλο, ενω τα ευρωπαικα πιο οβαλ. εχεις δοκιμασει ιαπωνικο arai? Αν ναι τοτε ολα κομπλε, αν οχι τοτε εδω ειναι που πρεπει να ανησυχεις....
Σου ευχομαι με το καλο να το παρεις και να σου τεριαζει, ειναι απιστευτο κρανος και το καινουριο RX7 GP στα ευρωπαικα ακομα καλυτερο.!!
αντε να βγει και σε κανενα καλο χρωμα να το τσιμπισω!!
LogOutGoRide
01/10/2008, 06:39
Ναι ξέρω ότι η Arai έχει διαφορετικό μέγεθος στα ευρωπαϊκά και ασιατικά κράνη.
Το ίδιο όμως κάνει και η Shoei . Η μέτρηση της περιφέρειας του κεφαλιού όμως είναι η ίδια (M 57-58).
Μπορεί να έχει διαφορετικό κέλυφος αλλά οι διαστάσεις είναι ίδιες.
Ενα άλλο παλικάρι που πήρε από τον ίδιο πωλητή shoei x-11 , σε επικοινωνία που είχαμε μου είπε ότι το κράνος του έκατσε κουτί ,στο ίδιο μέγεθος από Ελλάδα.Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
Τώρα για το χρώμα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .Τουλάχιστον για την ζέστη έχει μαμάτους αεραγωγούς.
Η παραγγελία έφυγε σήμερα και έχω και το tracing number.Πως το χρησιμοποιώ;
Ο costasr1 που πήρε κράνος από εκεί δεν πλήρωσε τελωνείο(USPS ) Ελπίζω να μην μου έρθει τίποτα. Ακόμη και αν την πατήσω ξέρετε περίπου γιατί ποσό μιλάμε;
LogOutGoRide
01/10/2008, 06:42
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
[B]αμα βγεις καλοκαιρι στον ηλιο θα δεις τι ωραια ειναι τα μαυρα!!!
Φέτος από τον Μάιο μέχρι τώρα με μαύρα έγραψα 10.000 χλμ και τα ρούχα όλα είναι μαύρα. Για την ζέστη λάθος πόρτα χτύπησες (όπως και την βροχή, το κρύο):wave2:
georgis4
01/10/2008, 09:15
Πω Πω !!!
Τελικά η αγορά είναι εντάξει ;
Η ενεργοποίηση της κάρτας αναφέρεται σε επόμενες αγορές ;
Μετράω μέρες για το κράνος ;:look:
Kαι να μη κανεις confirm την καρτα σου παλι μπορεις να κανεις αγορες (εχεις καποια ορια ομως) γιατι απο τη στιγμη που ειχες λεφτα στην καρτα και το paypal καταφερε να σε χρεωσει το ?1.50 σημαινει πως γραφτηκες επιτυχως..Επανω στην κυπρου στο πισω μερος εχει τα τηλεφωνα που παιρνεις για να σου πουν το υπολοιπο σου..Αφου γραφτηκες στο paypal παρε και καντους ερωτηση για αναλυτικο και ο τηλεφωνητης/τρια ξερει περι paypal και θα σου πει τον τετραψηφιο που θελεις χωρις αναλυτικους και τετοια!Σε εμενα ετσι εγινε...:D Βασικα επειδη τον αναλυτικο τον χρεωνουν ?0.95 το μηνα μπορεις να ζητησεις να σου ερθει 1 φορα μονο και να χρεωθεις μονο 1 φορα.Το confirm αξιζει να το κανεις γιατι ορισμενοι πωλειτες που εχουν υποστει απατη καποια στιγμη δεν θα δεχτουν πληρωμη σου μεσω paypal αν δεν εισαι αξιοπιστος χρηστης του paypal...
Ναι ξέρω ότι η Arai έχει διαφορετικό μέγεθος στα ευρωπαϊκά και ασιατικά κράνη.
Το ίδιο όμως κάνει και η Shoei . Η μέτρηση της περιφέρειας του κεφαλιού όμως είναι η ίδια (M 57-58).
Μπορεί να έχει διαφορετικό κέλυφος αλλά οι διαστάσεις είναι ίδιες.
Ενα άλλο παλικάρι που πήρε από τον ίδιο πωλητή shoei x-11 , σε επικοινωνία που είχαμε μου είπε ότι το κράνος του έκατσε κουτί ,στο ίδιο μέγεθος από Ελλάδα.Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
Τώρα για το χρώμα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .Τουλάχιστον για την ζέστη έχει μαμάτους αεραγωγούς.
Η παραγγελία έφυγε σήμερα και έχω και το tracing number.Πως το χρησιμοποιώ;
Ο costasr1 που πήρε κράνος από εκεί δεν πλήρωσε τελωνείο(USPS ) Ελπίζω να μην μου έρθει τίποτα. Ακόμη και αν την πατήσω ξέρετε περίπου γιατί ποσό μιλάμε;
Άλλη εταιρεια η shoei και άλλη η arai!
η arai εχει τρια διαφορετικα σχηματα στα κράνη της και δεν λεω για το κελυφος, αλλα για το εσωτερικο σχημα.
Το ασιατικο που ειναι στρογγυλο και παρ'ολο που η περιφερεια του κεφαλιουσου ειναι η ιδια, το σχημα δεν ειναι με αποτελεσμα να σε πιεζει πολυ στο μετωπο, γιατι οι "κιτρινιαριδες" εχουν στρογγυλα κεφαλια.
το ευρωπαικο: που ειναι πιο οβαλ, ειναι αυτο που δοκιμασες εδω και σου εκατσε κουτι, το ιαπωνικο δεν θα σου κατσει και λυπαμαι που το λεω αυτο.
και το αμερικανικο (αυτο που εχω εγω) που ειναι μεν σαν το ευρωπαικο, άλλα λιγο πιο ευριχωρο.
η shoei δεν το εχει αυτο παντου ειναι ολα ιδια!!!!
και δεν μιλαω για το μεγεθος του κελυφους, πως ολες οι εταιρειες εχουν διαφορετικα μεγεθη για το S, L, XL αναφερομαι στο σχήμα του.
αφου εχεις το tracking number μπες εδώ:
www.usps.com
καi καπου δεξια εχει ενα μενου εκει κλικαρεις βαζεις τον αριθμο και σου λέει που βρησκεται.
για το τελωνιο, αν δεν στο εχει σημειωσει ως gift ισως και να περάσεις, δεν ξερω.
Σε κατι γαντια που πηρα τωρα στα 166? μου χρεωσε 3?.
LogOutGoRide
01/10/2008, 15:39
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μου ταιριάζει;
Θα είναι στενό 100%;
Έχει πάρει άλλος από Ιαπωνία Arai;:sad:
LogOutGoRide
01/10/2008, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Άλλη εταιρεία η shoei και άλλη η arai!
η
η shoei δεν το έχει αυτό παντου είναι όλα ίδια!!!!
Δλδ όσοι πήραν Arai από J-helmet τόσα χρόνια τα άλλαξαν όλοι;
Στα shoei πως ταιριάζουν όλα τα κεφάλια και των Ασιατών και Ευρωπαίων και Αμερικάνων ;:confused:
Σε έναν Ευρωπαίο το medium είναι κούτα και το ίδιο ταιριάζει και σε πολλούς (πάρα πολλούς) Ασιάτες ; (ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΚΑΘΕΤΑΙ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ)
Τες-Πα το κράνος τώρα είναι στο αεροδρόμιο της Narita .
Τα υπόλοιπα , όταν με το καλό έρθει θα γράψω εντυπώσεις
petrogazz
01/10/2008, 20:01
Τιμή 538.95 USD με μεταφορικά :D :beer: :D :beer: :D
Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σε αγορές εκτός ΕΕ ενδέχεται να πληρώσετε τελωνείο. Αν γίνει αυτό μάλλον δεν συμφέρει η αγορά.
bentouza
01/10/2008, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από petrogazz
Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σε αγορές εκτός ΕΕ ενδέχεται να πληρώσετε τελωνείο. Αν γίνει αυτό μάλλον δεν συμφέρει η αγορά.
εχει ξανασυζητηθει.ψαξτε για "arai απο ebay" ή καπως ετσι.εχει αρκετα χρησιμα πραγματα μεσα.
οπως υπαρχει κ ενας οδηγος για το ebay.εχει γινει sticky.
Δλδ όσοι πήραν Arai από J-helmet τόσα χρόνια τα άλλαξαν όλοι;
Στα shoei πως ταιριάζουν όλα τα κεφάλια και των Ασιατών και Ευρωπαίων και Αμερικάνων ;:confused:
Σε έναν Ευρωπαίο το medium είναι κούτα και το ίδιο ταιριάζει και σε πολλούς (πάρα πολλούς) Ασιάτες ; (ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΚΑΘΕΤΑΙ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ)
Τες-Πα το κράνος τώρα είναι στο αεροδρόμιο της Narita .
Τα υπόλοιπα , όταν με το καλό έρθει θα γράψω εντυπώσεις
μονο οταν το παραλαβεις θα μαθεις αν σου κανει ή οχι, οποτε υπομονη
δες και ενα προσφατο ποστ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67286
LogOutGoRide
02/10/2008, 16:21
Έχει σχέση με αυτό;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=66445&highlight=arai
LogOutGoRide
02/10/2008, 16:23
Ακόμη ελπίζω, δεν το παρατάω:p
(για καλό και κακό έχω ήδη βρει κάποιον να το σπρώξω)
LogOutGoRide
02/10/2008, 20:17
Άσχετο . Αναζήτηση αν έχουμε tracking number το λινκ είναι :http://www.track-trace.com/
LogOutGoRide
04/10/2008, 10:00
Καλημέρα σε όλους :sun:
Σήμερα είχα νεότερα από την παραγγελία του κράνους.
Αφιξη Αθήνα 3/10/2008 23:45
αποστολή συσκευασίας 4/10/2008 00:28 κέντρο ταχ/ράς (ώρα Ελλάδος)
Πέρασε απο τελωνείο ή θα περάσει αργότερα ;
Δεν μπορείς να ξέρεις.
Αν και λόγω ώρας, μάλλον χλωμό. Την Δευτέρα θα περάσει μάλλον.
Γρήγορα σου ήρθε..!
Καλημέρα σε όλους :sun:
Σήμερα είχα νεότερα από την παραγγελία του κράνους.
Αφιξη Αθήνα 3/10/2008 23:45
αποστολή συσκευασίας 4/10/2008 00:28 κέντρο ταχ/ράς (ώρα Ελλάδος)
Πέρασε απο τελωνείο ή θα περάσει αργότερα ;
prepei na perase, logika deftera mesimeri tha to exeiw!
ante me to kalo na sou erthei!!
:beer: :beer:
LogOutGoRide
05/10/2008, 00:51
Μακάρι ,δεν μπορώ να περιμένω άλλο και θέλω να μου φύγει η αγωνία για το μέγεθος.
Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω.:wave2:
zuki1000k5
05/10/2008, 20:44
Μακάρι ,δεν μπορώ να περιμένω άλλο και θέλω να μου φύγει η αγωνία για το μέγεθος.
Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω.:wave2:
Φιλαρακι την παραγγελια την εκανες απο Ιαπωνια απο J-Helmet???Αν οχι,μπορεις να βαλεις καποιο link με το μαγαζι???
Ευχαριστω προκαταβολικα!:wave2: :beer:
zuki1000k5
05/10/2008, 20:49
ΩΠ sorry!!Tωρα ειδα το αρχικο σου ποστ οτι το πηρες απο ebay...Μπορεις να βαλεις σε παρακαλω ενα link???
Παιδια ξερεις κανεις αν το J-Helmet στελνει Ελλαδα κρανη arai???Εχει βγαλει μια ανακοινωση οτι πλεον δεν στελνει ουτε shoei ουτε arai εκτος Ιαπωνιας...
Στειλτου μειλ
Στελνει στη ζουλα :winka:
LogOutGoRide
06/10/2008, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
ΩΠ sorry!!Tωρα ειδα το αρχικο σου ποστ οτι το πηρες απο ebay...Μπορεις να βαλεις σε παρακαλω ενα link???
Παιδια ξερεις κανεις αν το J-Helmet στελνει Ελλαδα κρανη arai???Εχει βγαλει μια ανακοινωση οτι πλεον δεν στελνει ουτε shoei ουτε arai εκτος Ιαπωνιας...
Είναι από Ιαπωνία ,το site στο e-bay είναι :
http://stores.ebay.com/MAX-Sports-Outlet_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsxQ3asstQQtZkm
Οι τιμές είναι οι καλύτερες που βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο.Ρώτησε οτι θες απο τον τύπο ,απαντάει άμεσα .Το μόνο ''κακό'' είναι ότι δεν έχει πολύ μεγάλη ποικιλία.
zuki1000k5
06/10/2008, 12:34
Είναι από Ιαπωνία ,το site στο e-bay είναι :
http://stores.ebay.com/MAX-Sports-Outlet_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsxQ3asstQQtZkm
Οι τιμές είναι οι καλύτερες που βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο.Ρώτησε οτι θες απο τον τύπο ,απαντάει άμεσα .Το μόνο ''κακό'' είναι ότι δεν έχει πολύ μεγάλη ποικιλία.
THANKS...!!!:beer: :beer: :wave2:
zuki1000k5
06/10/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Στειλτου μειλ
Στελνει στη ζουλα :winka:
Ευχαριστω και σενα φιλε μου....Το επιασα το υπονοουμενο...:lol: :winka:
Μόλις ενεργοποίησα και εγώ το paypal μου . Αδικα περίμενα από την τραπεζα κυπρου να μου στειλει λογαριασμό .Ενά τηλεφώνακι ήταν αρκετό. Επειδή έχω σταμπάρει ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό από το Αμέρικα ξέρει κανείς τι παίζει σε τέτοια περίπτωση ??? Η παραλαβή θα γινει στο τελωνείο η μπορεί να έρθει να ερθει σαν πακετάκι σπιτι μου ??? Πρόκειται για ένα σετακι κλιπονς , που πόσο βάρος να έχουνε ???
Ευχαριστώ :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Μόλις ενεργοποίησα και εγώ το paypal μου . Αδικα περίμενα από την τραπεζα κυπρου να μου στειλει λογαριασμό .Ενά τηλεφώνακι ήταν αρκετό. Επειδή έχω σταμπάρει ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό από το Αμέρικα ξέρει κανείς τι παίζει σε τέτοια περίπτωση ??? Η παραλαβή θα γινει στο τελωνείο η μπορεί να έρθει να ερθει σαν πακετάκι σπιτι μου ??? Πρόκειται για ένα σετακι κλιπονς , που πόσο βάρος να έχουνε ???
Ευχαριστώ :smilea:
μεταχειρισμενα δεν περνανε απο τελωνειο (δλδ δεν εχουν δασμους) αλλα και παλι διαλεξε usps για να εισαι 100% ησυχος!
και βέβαια έρχονται σπίτι σου.
Για την ακρίβεια έρχεται χαρτί απο τα ΕΛΤΑ να πας να το παραλάβεις ;)
LogOutGoRide
07/10/2008, 08:59
Μάγκες το κράνος είναι στην πόλη μου, το περιμένω από ώρα σε ώρα στο μαγαζί !!!
Τελωνείο πέρασε αέρα δεν πλήρωσα τίποτα. Μέχρι εδώ καλά.
Το θέμα τώρα είναι το μέγεθος :confused:
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μου ταιριάζει;
Θα είναι στενό 100%;
Έχει πάρει άλλος από Ιαπωνία Arai;:sad:
Δεν είχα πρόβλημα. Κουτί μου έκατσε και το Ευρωπαϊκό και το japan :wave2:
LogOutGoRide
07/10/2008, 14:31
Αναμονή Τ Ε Λ Ο Σ !!!!!
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ Ο Υ Τ Ι :a2: :a54:
Εννοείται χωρίς τελωνεία και λοιπές χρεώσεις στην πόρτα μου :D
Αναμονή Τ Ε Λ Ο Σ !!!!!
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ Ο Υ Τ Ι :a2: :a54:
Εννοείται χωρίς τελωνεία και λοιπές χρεώσεις στην πόρτα μου :D
Μεγειές και αχρείαστο να είναι. :wave2:
LogOutGoRide
07/10/2008, 14:39
Μερικές φωτό απο κινητό
LogOutGoRide
07/10/2008, 14:41
1
144577
LogOutGoRide
07/10/2008, 14:42
2
144578
LogOutGoRide
07/10/2008, 14:43
Ευχαριστώ πολύ byron:beer: :beer: :beer:
LogOutGoRide
07/10/2008, 14:49
3
144584
Τελος καλο, όλα καλα !!!
Καλοριζικο και αχρειαστο !!!!
:beer: :beer: :beer:
LogOutGoRide
08/10/2008, 19:23
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Το μπουκαλάκι με την σιλικόνη, μήπως είναι για το λάστιχο στην ζελατίνα ;
Αν ναι κάθε πότε είναι καλό να βάζω ;
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Το μπουκαλάκι με την σιλικόνη, μήπως είναι για το λάστιχο στην ζελατίνα ;
Αν ναι κάθε πότε είναι καλό να βάζω ;
ειναι για το λαστιχο αλλα και για να βαζεις μεσα στα αυτια ωστε να μπαινει πιο ευκολα η ζελατινα.
αυτο το μπουκαλακι στο εδωσαν για να φτασει για 5 χρονια, όποτε βάζε πολι λιγο και σπανια (εκοτς και αν χρειαζεται ) και δεν κυκλοφορα στην αγορα.
LogOutGoRide
09/10/2008, 08:28
Το μπουκαλάκι είναι πάρα πολύ λίγο για να φτάσει 5 χρόνια .
Υπάρχει κάπου link να δείχνει πως ακριβώς μπαίνει η σιλικόνη στα αυτιά ;:confused:
zuki1000k5
09/10/2008, 09:37
Καλοριζικο και αγρατζουνιστο...!!!:beer:
p.s:Τι γινεται αν μας στειλουν απο ebay λαθος προιον απο αυτο που εχουμε επιλεξει???Μπορουμε να ζητησουμε τα χρηματα μας πισω?Η μπορουμε να στειλουμε πισω το προιον αλλα χωρις να πληρωσουμε εμεις τα μεταφορικα?
p.s:Τι γινεται αν μας στειλουν απο ebay λαθος προιον απο αυτο που εχουμε επιλεξει???Μπορουμε να ζητησουμε τα χρηματα μας πισω?Η μπορουμε να στειλουμε πισω το προιον αλλα χωρις να πληρωσουμε εμεις τα μεταφορικα?
Αναλογα τη συννενοηση με το πωλητη
Αλλα τα μεταφορικα τις επιστροφης δεν τα γλιτωνεις
LogOutGoRide
09/10/2008, 10:09
Καλοριζικο και αγρατζουνιστο...!!!:beer:
:wave2: Ευχαριστώ πολύ :beer: :beer: :beer:
Ακριβώς όπως τα λέει ο παραπάνω. Μερικοί πωλητές αναφέρουν ακριβώς την πολιτική επιστροφών. Λεφτά πίσω δύσκολα, αντικατάσταση με άλλο πράγμα γίνεται αλλά τα μεταφορικά επιβαρύνουν εσένα.
zuki1000k5
09/10/2008, 10:26
Thanks για τις απαντησεις παιδες!!!See u around...:beer: :beer: :beer:
zuki1000k5
11/10/2008, 11:35
Χιλια συγνωμη που σπαμαρω σε αυτο το θρεντακι αλλα εχω αλλη μια απορια...
Εστειλα μαιλ στο J-Helmet και μου ειπε οτι απο την στιγμη που θα κανω την πληρωμη,θα μου στειλει το κρανος σε 4-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!:eek: :eek: :eek:
Δεν νομιζω οτι με συμφερει λοιπον...
Σκεφτoμαι λοιπον να κανω την αγορα απο το ebay απο το link που μας εδωσε ο φιλος honda kos ...Ο τροπος αποστολης του ειναι ''Worldwide flat rate shipping via EMS(postal express mail service)(Ιαπωνια)''αυτος ειναι ο αντοιστιχος της USPS???:confused:
:beer:
Εστειλα μαιλ στο J-Helmet και μου ειπε οτι απο την στιγμη που θα κανω την πληρωμη,θα μου στειλει το κρανος σε 4-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!:eek: :eek: :eek:
Σκεφτoμαι λοιπον να κανω την αγορα απο το ebay απο το link που μας εδωσε ο φιλος honda kos ...Ο τροπος αποστολης του ειναι ''Worldwide flat rate shipping via EMS(postal express mail service)(Ιαπωνια)''αυτος ειναι ο αντοιστιχος της USPS???:confused:
από Αμερική ασχολήθικες καθόλου?
LogOutGoRide
11/10/2008, 13:22
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Σκεφτoμαι λοιπον να κανω την αγορα απο το ebay απο το link που μας εδωσε ο φιλος [B]honda kos ...Ο τροπος αποστολης του ειναι ''Worldwide flat rate shipping via EMS(postal express mail service)(Ιαπωνια)''αυτος ειναι ο αντοιστιχος της USPS???:confused
Εμένα μου ήρθε με EMS πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα. Ήρθε σε 6 μέρες με αξία 4.000 γιεν (στην απόδειξη) με ΕΛΤΑ COURIER. Θα ερχόταν μάλλον νωρίτερα αν ήμουν στον άξονα Αθήνα-Θεσ/νικη
Τα ΕΛΤΑ συνεργάζονται με την EMS. Έχω λάβει πολλά πράγματα και δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο με την EMS.
Έχω φέρει ακόμα και καινούργια fairings :D
zuki1000k5
11/10/2008, 13:40
Ok παιδια Ευχαριστω πολυ!Απ'οτι βλεπω παω για Shoei X-11...
Εψαξα και απο Αμερικη μερια αλλα δεν μου καλοκαθονται οι τιμες τους,σε σχεση με Ιαπωνια παντα...:winka:
Ok παιδια Ευχαριστω πολυ!Απ'οτι βλεπω παω για Shoei X-11...
Εψαξα και απο Αμερικη μερια αλλα δεν μου καλοκαθονται οι τιμες τους,σε σχεση με Ιαπωνια παντα...:winka:
4-8 εβδομάδες ???? :confused:
Κάτι δεν πάει καλά. Σε 4 ημέρες μου το έστειλε εμένα. Μήπως κατάλαβε ότι θα το στείλει με πλοίο?:look: :lol:
Εdit: το άτομο με το οποίο είχα συνεννοηθεί λεγόταν Howard Sugii
zuki1000k5
11/10/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
4-8 εβδομάδες ???? :confused:
Κάτι δεν πάει καλά. Σε 4 ημέρες μου το έστειλε εμένα. Μήπως κατάλαβε ότι θα το στείλει με πλοίο?:look: :lol:
Εdit: το άτομο με το οποίο είχα συνεννοηθεί λεγόταν Howard Sugii
Και εμενα μου εκανε τρελη εντυπωση!Σκεφτομαι να ξαναστειλω μηπως και εκανε καποιο γραφικο λαθος. :hypnotize :sick: :wacko:
Παραθετω το mail που μου εστειλε...
Dear Giannis,
Thank you for a question.
We will ship the Arai helmet to Greece.
The price as follows.
RX7RR5 HAGA : 74,800JPY ( about 499EUR ) including the shipping cost
to Europe.
The optional shields for RX7RR5:
Super adsis i shied clear: 5,000JPY.
Super adsis i shied light smoke ( standard equipment ): 5,000JPY.
Super adsis i shied smoke: 5,000JPY.
You can see the above all RX7R5 helmets at the following site.
http://www.arai.co.jp/jpn/fullface/rr5_c.htm
This helmet is newest model. Therefore, we do not have the stock of
size XS as the standard line up.
We will accept your order of size XS now. However, the delivery time
will be in 4-8 weeks after your payment.
Another way:
The size S is the standard line up. We may receive the size S of
RX7RR5 Haga within 3-4 weeks.
You purchase the size S helmet at first. And you purchase the
interior for size XS for 10,000JPY ( 74EUR ).
If you have any further question, please do not hesitate to contact
to us.
Best regards,
------------------------------------------------------------------------
--------------------
Howard Sugii
JAPAN HELMET STORE
e-mail: info@j-helmet.com
http://www.j-helmet.com
Copyright (C) 2005-2008 JAPAN HELMET STORE. All rights reserved.
:dizzy:
Και εμενα μου εκανε τρελη εντυπωση!Σκεφτομαι να ξαναστειλω μηπως και εκανε καποιο γραφικο λαθος. :hypnotize :sick: :wacko:
Παραθετω το mail που μου εστειλε...
:dizzy:
To πρόβλημα είναι εξαιτίας του μεγέθους XS που δεν έχουν σε stock αν κατάλαβα καλά. Εxtra small φοράς?
zuki1000k5
11/10/2008, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
To πρόβλημα είναι εξαιτίας του μεγέθους XS που δεν έχουν σε stock αν κατάλαβα καλά. Εxtra small φοράς?
Ναι,στο rx7 φοραω xs...Προσεξες ομως οτι και για το small λεει οτι θα κανει 3-4 εβδομαδες???:confused: :sick:
zuki1000k5
22/10/2008, 14:55
Παιδες μολις εκανα και γω την παραγγελια μου για ενα shoei x-11 Kiyonari απο MAX Sports Outlet...!!!:D :D :D
Ξερετε ποσο περιπου κανει να ερθει?Καμια εβδομαδα?Τον αριθμο αποστολης θα μου τον στειλει απο την στιγμη που θα φυγει το κρανος απο εκει η θα πρεπει να του στειλω μαιλ για να μου τον πει???
o_gavros
22/10/2008, 16:03
Παιδες μολις εκανα και γω την παραγγελια μου για ενα shoei x-11 Kiyonari απο MAX Sports Outlet...!!!:D :D :D
Ξερετε ποσο περιπου κανει να ερθει?Καμια εβδομαδα?Τον αριθμο αποστολης θα μου τον στειλει απο την στιγμη που θα φυγει το κρανος απο εκει η θα πρεπει να του στειλω μαιλ για να μου τον πει???
5 εργάσιμες ημέρες και είναι στην πόρτα σου.
τον Ιούλιο αγόρασα απο αυτόν και πήγαν όλα απροβλημάτιστα.
αν δεν ήτανε και ...βρόντηδες στα ελτα της γειτονιάς μου θα το είχα και 2 μέρες νωρίτερα.
Συνολικά μια βδομάδα μου πήρε για να το έχω στα χέρια μου.
Δε θυμάμαι να σου πω σχετικά με τον αριθμό αποστολής αλλά φαντάζομαι με ένα μαιλ στον τύπο το βρίσκεις κι αυτο.
Καλορίζικο!
zuki1000k5
22/10/2008, 16:10
Ευχαριστω φιλε μου!!!Μολις με το καλο το παραλαβω θα ποσταρω φωτο...:D :D :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
zuki1000k5
23/10/2008, 13:39
Λοιπον επανερχομαι...Μου εστειλε σημερα τον αριθμο αποστολης και δοκιμασα στο καπακι να μπω στα ελτα και να ψαξω που βρισκεται το δεμα...Δεν βρηκε τιποτα!Δοκιμασα και στο site της EMS αλλα και παλι τιποτα...Μηπως βιαστηκα?Σημερα το εστειλε απο εκει.
zuki1000k5
23/10/2008, 14:23
ΑΚΥΡΟ!Την βρηκα την ακρη.Το καρανκι μου ειναι στο αεροδρομιο Narita...:D :D :D
LogOutGoRide
23/10/2008, 16:43
Με το καλό το νέο κράνος . Λεπτομέρειες για το πόσες μέρες κάνει να έρθει γράφω σε παραπάνω post όπως επίσης και για τον αριθμό του voucher. Το δικό μου ήταν στην Narita περίπου για 4 μέρες. Τώρα λίγη υπομονή και σε λίγο η αγωνία ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
Αναζήτηση αν έχουμε tracking number το λινκ είναι και αυτό :http://www.track-trace.com/
Βάζεις τον αριθμό εκεί που λέει EMS :wave2:
zuki1000k5
23/10/2008, 20:26
Με το καλό το νέο κράνος . Λεπτομέρειες για το πόσες μέρες κάνει να έρθει γράφω σε παραπάνω post όπως επίσης και για τον αριθμό του voucher. Το δικό μου ήταν στην Narita περίπου για 4 μέρες. Τώρα λίγη υπομονή και σε λίγο η αγωνία ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
Αναζήτηση αν έχουμε tracking number το λινκ είναι και αυτό :http://www.track-trace.com/
Βάζεις τον αριθμό εκεί που λέει EMS :wave2:
Thanks φιλαρακι...!!!:beer: :beer: Trucking number μου εδωσε αμεσως μολις εστειλε το κρανος...
Αντε με το καλο να μου ερθει γιατι εκτος του οτι εχω μεγαλη αγωνια,εχω ξεσκιστει να βλεπω φωτο στο ιντερνετ του Kiyonari να φοραει αυτο κρανος...:lol: :lol: :lol:
LogOutGoRide
24/10/2008, 15:36
Πάντως και ο Kiyonari είναι απίστευτος οδηγός και το κράνος του πανέμορφο , σε όλες τις αποχρώσεις . Αγωνία ε;
spam on
Τώρα εγώ έχω το κράνος αλλά δεν έχω την μηχανή .Ξανά υπομονή:bawl: Τες Πα
spam off
zuki1000k5
24/10/2008, 22:08
Πάντως και ο Kiyonari είναι απίστευτος οδηγός και το κράνος του πανέμορφο , σε όλες τις αποχρώσεις . Αγωνία ε;
spam on
Τώρα εγώ έχω το κράνος αλλά δεν έχω την μηχανή .Ξανά υπομονή:bawl: Τες Πα
spam off
Αστα να πανε!Πολυ αγωνια...Ακομα στο αεροδρομιο Narita ειναι...:D
Τσακο και ενα βιντεακι του Kiyonari με το κρανος του στα χρωματα που το πηρα...:eek: :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=KycZk1M7g24
zuki1000k5
25/10/2008, 19:21
To κρανος μου εφτασε στην Αθηνα.Συγκεκριμενα ''Arrival at inward office of exchange ATHENS AMU EMS''...
Τι λετε???Ποτε θα το εχω?????Η αγωνια μου εχει φτασει στο φουλ...!:uplate:
LogOutGoRide
26/10/2008, 10:00
To κρανος μου εφτασε στην Αθηνα.Συγκεκριμενα ''Arrival at inward office of exchange ATHENS AMU EMS''...
Τι λετε???Ποτε θα το εχω?????Η αγωνια μου εχει φτασει στο φουλ...!:uplate:
Αν είσαι απο Αθήνα μπορεί την Δευτέρα το αργότερο την Τρίτη:wave2:
zuki1000k5
26/10/2008, 13:30
Oct 23
16:34 Posting/Collection
NARITA AIRPORT Branch
Chiba prefecture
282-8799
Oct 23
16:40 Dispatch from outward office of exchange
NARITA AIRPORT Branch
Chiba prefecture
282-8799
Oct 25
17:15 Arrival at inward office of exchange ATHENS AMU EMS GREECE
Oct 25
18:48 In Customs ATHENS AMU EMS GREECE
Oct 26
9:24 Departure from inward office of exchange ATHENS AMU EMS GREECE
Tι λετε???Το γλυτωσα το τελωνειο ε????:D :D :D :D :D :D :D :D
LogOutGoRide
27/10/2008, 14:58
Ακριβώς ότι έγραφε σε μένα με λίγες ώρες διαφορά . Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τίποτα παραπάνω. Απλά είναι θέμα ωρών να το έχεις στα χέρια σου.
zuki1000k5
27/10/2008, 15:46
Ακριβώς ότι έγραφε σε μένα με λίγες ώρες διαφορά . Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τίποτα παραπάνω. Απλά είναι θέμα ωρών να το έχεις στα χέρια σου.
Μεχρι τωρα δεν εχει ερθει κανενα κουριερ,μεχρι τι ωρα δουλευουν?...:( Προφανως απο Τεταρτη δηλαδη...
LogOutGoRide
27/10/2008, 18:48
Μεχρι τωρα δεν εχει ερθει κανενα κουριερ,μεχρι τι ωρα δουλευουν?...:( Προφανως απο Τεταρτη δηλαδη...
Την Τετάρτη. Τώρα χαλάρωσε και πήγαινε μια βόλτα. Όλα Ο.Κ. :beer:
zuki1000k5
29/10/2008, 09:47
To παρελαβα πριν λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι τελειο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zuki1000k5
29/10/2008, 10:03
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1289853#post1289853