View Full Version : Προς Βόρειους (2)
angels_gr
21/02/2005, 09:49
Λοιπόν παλικάρια του βορρά, έχει γίνει πλέον θεσμός σε μας τους βόρειους να συναντιόμαστε μια φορά των χρόνο. Προτείνω φέτος να σπάσουμε το ρεκόρ και να βρεθούμε περισσότερες φορές. Τι λετε και ‘σεις??? Θα γίνει επιτέλους η πρώτη συνάντηση του 2005??? Θα θέλατε να κόψουμε και εμείς καμιά πίτα??? Ή έστω τουλάχιστον να γίνουμε πίτα??? Ή να φάμε καμιά πίτα??? Ή τέλος πάντων κάτι να κάνουμε??? Άντε περιμένω απαντήσεις.
:beer:
Dodok edessa
21/02/2005, 10:57
ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ .ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΨΥΧΗ ????:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ...
Στο "να γίνουμε πίτα" τσίμπησες ???
:beer: :beer: :beer:
angels_gr
21/02/2005, 11:54
Βλέπω ότι η συμμετοχή είναι μικρή ακόμη. Λοιπόν, δικαιολογίες του στυλ έχω εξετάσεις δεν είναι δεκτές. Οι εξετάσεις τελείωσαν και όλοι έχουν χρόνο. Dodoc δεν χάθηκα, εδώ μέσα γυρίζω και εγώ. Άντε να βρεθούμε να τα πούμε και από κοντά. Πάντως αν δεν δω συμμετοχές, θα κάνουμε την Εδδεσογιαννιτσιωτικη συνάντηση. :wave2:
:confused: :confused: :confused:
Κάτσε μπρε καρντάση,
Αυτοί που δουλεύουν, πως να απαντήσουν ???
Και αυτοί που ΔΕΝ δουλεύουν, χωνεύουν τα χθεσινά "ξύδια"...
Ανυπόμονο και ανήσυχο σε βλέπω !!!:nono: :nono: :nono:
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ !!!
:wave2: :beer: :wave2:
angels_gr
21/02/2005, 12:08
Το παραπάνω πήγαινε μπηκτή για τον Tami. Ελπίζω να μην μας κρεμάσει. Και πράγματι είμαι ανυπόμονος και ανήσυχος διότι και εφόσον εδώ στον βορά δεν είμαστε αρκετά δραστήριοι. :beer:
Που ;
Πότε ;
Πως ;
Ειδοποιήστε και είμαι μέσα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asotos
Που ;
Πότε ;
Πως ;
Ειδοποιήστε και είμαι μέσα...
Διαπιστώνω ότι "ποιείς την νήσσαν" σχετικά με την αγορά "χωμάτινου" ή κάνω λάθος ??? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Το παραπάνω πήγαινε μπηκτή για τον Tami. Ελπίζω να μην μας κρεμάσει.
Α ρε με προλάβατατε!
Σήμερα τον πέτυχα στον δρόμο και λέγαμε να κανονίσουμε όλοι για καφέ!
Τελειώσαμε και οι δυό τις εξεταστικές και είμαστε εύκαιροι!
Μας έγινε και μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης το παιδί, να μην τον καλωσορίσουμε;
Λοιπόν προτείνω Σάββατο μεσημεράκι, τι λέτε;
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Διαπιστώνω ότι "ποιείς την νήσσαν" σχετικά με την αγορά "χωμάτινου" ή κάνω λάθος ??? :confused:
Η απάντηση προφορικά και δημόσια, Σάββατο μεσημέρι, όπως είπαν τα παιδιά......
Η απάντηση προφορικά και δημόσια, Σάββατο μεσημέρι, όπως είπαν τα παιδιά......
Ο.Κ. Θα προσπαθήσω (αν δεν είμαι στο βουνό) .....
Dodok edessa
21/02/2005, 19:28
Ο.Κ. Θα προσπαθήσω (αν δεν είμαι στο βουνό) .....
ΒΟΥΝΟ ????
ΧΑΛΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …:lol: :rotflmao:
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ παοκ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ milaber …..
:lol: :lol: :wave2:
ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ .ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ .
ΘΑ ΦΑΜΕ ??????????
9096
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ παοκ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ milaber.
ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ .
ΘΑ ΦΑΜΕ ??????????
Tι ώρα είναι ο αγώνας ρε;
Αν γουστάρεις πάμε και εκεί να δούμε τον αρούλη σου!
:D :D :D
Ρε άμα θέλετε και καφέ θα πιούμε και πίτα θα κόψουμε και κανά τσίπουρο θα πιούμε και κανά κοψίδι θα φάμε!
Όρεξη να υπάρχει!
Μέρα είπαμε, τώρα εσείς που δουλεύετε πείτε και ώρα που σας βολεύει!
transalpboy
21/02/2005, 19:48
mesa gia mesa!!!!!!!!!an kai to savato aravwniazetai o brother kai mallon de 8a mporesw.kalyt
era kyriakh h paraskevh
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpboy
mesa gia mesa!!!!!!!!!an kai to savato aravwniazetai o brother kai mallon de 8a mporesw.kalytera kyriakh h paraskevh
Καλά μην χάσεις και τον αρραβώνα για να δεις τα μούτρα μας!
:lol: :lol: :lol:
Για Παρασκευή χλωμό το κόβω γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν.
Για Κυριακή εγώ δεν έχω πρόβλημα, να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι!
Dodok edessa
21/02/2005, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Tι ώρα είναι ο αγώνας ρε;
Αν γουστάρεις πάμε και εκεί να δούμε τον αρούλη σου!
Ρε άμα θέλετε και καφέ θα πιούμε και πίτα θα κόψουμε και κανά τσίπουρο θα πιούμε και κανά κοψίδι θα φάμε!
Όρεξη να υπάρχει!
Μέρα είπαμε, τώρα εσείς που δουλεύετε πείτε και ώρα που σας βολεύει!
Κυριακή στις 19:00.
ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ .ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ:lol: :rotflmao:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ (transalpboy,) ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
angels_gr
22/02/2005, 08:37
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την μέρα, την ώρα και τον τόπο. Ας προτείνουν όποιοι έχουν πρόβλημα αλλά θέλω να το γνωρίζω μέχρι την Παρασκευή γιατί έχω κανονίσει και μονοήμερη εκδρομούλα. Άντε, για πείτε, για πείτε!!!
Κυριακή στις 19:00.
ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ .ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
Θα γίνει και γαμώ τα ματς για ακόμα μια φορά!
Πάνω απ' όλα θα δούμε ποιοτική μπάλα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά ρε...
Αληθεύει ότι με τα έσοδα από τα εγκάινια της μπουτίκ του άρεως ξεχρεώσατε τον ένα νέο μαύρο;
Από το σούπερ τους πήρατε ρε πούστη μου;
Πως τις ρίχνουν έτσι τις τιμές;
transalpboy
23/02/2005, 00:55
th kyriakh kata to meshmeraki nomizw oti 8a htane kala.gia thn wra den exw provlhma 8a meinw salonika to vrady,opote mporoume na pinoume krasia mexri arga to vrady......
:beer: :beer: :beer: :beer: :hypnotize :hypnotize
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
angels_gr
23/02/2005, 08:47
Άντε παλικάρια, προτάσεις δεν βλέπω να γίνονται. Λοιπόν προτείνω Κυριακή μετά το μεσημεράκι να συναντηθούμε κάπου στην Κρήνη. Συμφωνείτε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Άντε παλικάρια, προτάσεις δεν βλέπω να γίνονται. Λοιπόν προτείνω Κυριακή μετά το μεσημεράκι να συναντηθούμε κάπου στην Κρήνη. Συμφωνείτε???
Ναι!
Αφού μπορεί και ο transalpboy και οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα.
Ώρα να πούμε ή βλέπουμε;
transalpboy
23/02/2005, 15:24
εγω 8α ειμαι και σημερα και αυριο σαλονικα οποτε οποιος μπορει κανονιζουμε για κανενα καφεδακι,κρασακι,τσιπουρο τσικουδια κτλ!!!!!!!!!!
:rotflmao: :beer: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
transalpboy
23/02/2005, 15:27
α ξεχασα το τηλ μου 6947127527 gregory(the great!!!!!!!) γιατι αν δε παινεψεις το σπιτι σου πεφτει και σε πλακωνει!!!!!!!
:D :D :rolleyes: :rolleyes:
angels_gr
24/02/2005, 09:57
Γρηγόρη το τηλέφωνο σου καταγράφηκε. Λοιπόν, προτείνω να βρεθούμε κατά τις 16:00 στην κρήνη. Μέρος δεν προτείνω γιατί δεν ξέρω. Συμφωνούν και ο Tamis και ο SvsGreek. Άντε πείτε και μέρος να το κλείσουμε.
angels_gr
24/02/2005, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpboy
εγω 8α ειμαι και σημερα και αυριο σαλονικα οποτε οποιος μπορει κανονιζουμε για κανενα καφεδακι,κρασακι,τσιπουρο τσικουδια κτλ!!!!!!!!!!
:rotflmao: :beer: :rotflmao:
Γρηγόρη, για πες μας από που είσαι??? :wave2:
Συγνώμη, ξέρετε τι θα γίνεται κατά τις 4:00 στην Κρήνη??? :eyepop: Πανικός :nono: Δεν θα βρούμε πουθενά να καθίσουμε :( Δεν λέει. Επειδή όμως γενικά την Κυριακή γίνεται παντού πανικός προτείνω να βρεθούμε πιο νωρίς.
paidia mesa kiriaki 4 i wra einai teleia!!! adeee reee tha ginei xamos this time!!! loipon ta leme oloi ekei!!! aa steilte minimata se olous osous xerete ok? ade giati eimai apo tin douleia sas xereto!!!:wave2:
loipon anathewrw me lazaro ontos paidia kata tis 1-2 den einai kalitera? na doume kai ligo kosmo na erxete oxi kosmo na feugei!!! ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
loipon anathewrw me lazaro ontos paidia kata tis 1-2 den einai kalitera? na doume kai ligo kosmo na erxete oxi kosmo na feugei!!!
Oπότε το λήγουμε Κυριακή στις 1;
Να πούμε στο μεξικάνικο στην αρχή της παραλίας στην Κρήνη και μετά τα παίρνουμε όλα σβάρνα να βρούμε να κάτσουμε;
Λέτε!
Δεν βλέπω να απαντάτε και ανησυχώ...
transalpboy
25/02/2005, 00:12
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ.ΣΑΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΑΒΩΝΙΑΖΕΤΑΙ Ο BROTHER.Ε,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΩΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΕΡΙ??STANDART!!ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΝΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ!!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΛΛΆ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!!!!! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΑΡΓΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΤΑΜΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ
6993152686 Tamis
pare me tilefwno na sou pw pou eimaste!
Paidia ekleise 1 i wra stin gwnia sto mexikaniko! addeeee na sas blepw na erxesteeee
Την καλημέρα μου στους Βόρειους.
Εμένα, στην παρέα σας .. με θέλετε;
Μου είπανε πως στην σαλόνικα υπάρχουν ωραίες γυναίκες ..
Κάτι πήρε το μάτι μου σε κάποιο Floca-Cafe, κάπου ..
Ψιλή, ξανθιά, ανοιχτομάτα, με πολύ ωραία .. «πνευμόνια» ..
Αχ ρε πουσ%$#@ μου τι χαίρονται μερικοί μερικοί ..
Πολλές «συμμετοχές» βλέπω και πολλές σελίδες επίσης ..
Τα πολλά «ΝΑΙ» να φοβάσαι Κωστή ..
Αλλά περιμένω να μάθω αν τελικά βρεθήκατε.
Αλήθεια βρε παίδες, που μαζεύεστε είπατε;;
Πότε;; και τι ώρες;;
Έτσι ρωτώ διότι αν κάποιος από μας [Αθηναίους] «ανέβει»
να μπορεί να σας βρει .. και να σας γνωρίσει.
Άντε καλές βόλτες
Τζίμης
Δεν βλέπω να απαντάτε και ανησυχώ...
Να μην ανησυχείς ...........
Και αθηναίους δεχόμαστε, δεν έχουμε πρόβλημα, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικών πεποιθήσεων.
Άλλωστε η Τούμπα είναι γεμάτη από παναθηναϊκούς, ολυμπιακούς και αεκτζήδες, όπως βεβαιώνει ένας πολύ καλός συνάδελφος.
angels_gr
25/02/2005, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
Μου είπανε πως στην σαλόνικα υπάρχουν ωραίες γυναίκες ..
Κάτι πήρε το μάτι μου σε κάποιο Floca-Cafe, κάπου ..
Ψιλή, ξανθιά, ανοιχτομάτα, με πολύ ωραία .. «πνευμόνια» ..
Αχ ρε πουσ%$#@ μου τι χαίρονται μερικοί μερικοί ..
Πολλές «συμμετοχές» βλέπω και πολλές σελίδες επίσης ..
Τα πολλά «ΝΑΙ» να φοβάσαι Κωστή ..
Αλλά περιμένω να μάθω αν τελικά βρεθήκατε.
Αλήθεια βρε παίδες, που μαζεύεστε είπατε;;
Πότε;; και τι ώρες;;
Έτσι ρωτώ διότι αν κάποιος από μας [Αθηναίους] «ανέβει»
να μπορεί να σας βρει .. και να σας γνωρίσει.
Άντε καλές βόλτες
Τζίμης
Όχι, εσένα δεν σε θέλουμε γιατί όλο αγριογούρουνα ζητάς!!! Το ξέρεις πως ο Οβελίξ μου το ξεκαθάρισε. Μου είπε πως αν ξανά κεράσω αγριογούρουνο θα μου κάνει ζημιά!!!
:rotflmao:
Άσε φίλε, το ξανθό εκείνο που είδαμε στο floca, άλλος του δίνει το φιλί της ζωής.
Εμείς δεν συναντιόμαστε ακόμη πολύ συχνά, αλλά στο προσεχές μέλλον θα καθιερώσουμε κάτι καλύτερο. Όποιος από τους κάτω θέλει να έρθει στους πάνω, ας επικοινωνήσει μαζί μου για να των ξεναγήσω.
angels_gr
25/02/2005, 09:08
6993152686 Tamis
Paidia ekleise 1 i wra stin gwnia sto mexikaniko! addeeee na sas blepw na erxesteeee
Ωραία, θα είμαι και εγώ στις 1 εκεί. Αλλά για πείτε μου ρε παίδες, που είναι το Μεξικάνικο???
SvsGreek
25/02/2005, 11:06
Loipon, Kyriakh 1 h ora sthn krhnh radevou ola ta tsakalakia, kardasakia, AREIANAKIA, SUPERAKIA, BULLDOGAKIA klp .
To mexikaniko einai to proto magazi pou synantas sthn krhnh(apo kentro meria).
To magazi einai vevaia kseneroto gia fai ekei....
Gia to pou 8a katsoume afiste to se mena...ta kone' me krhnh ti ta exo dhladh? To hlektra einai to 2o mou spiti k mporo an goustarete na kleiso olo to magazi gia parth mas.Exei k kati servitores....mourlia..e vgaino k mazi tous san saliarhs pou eimai....
Epeidh einai standard oti kapoioi 8a argisoun as shmeiosoun ta pio pano thl oste na mas vroune argotera.
Meta 8a pame gia fai k meta OLOI mazi sthn 8riylikh 8yra 3 gia to mats!!!!e re glentia pou 8a kanoume....an k 8a ponesoun ta matia mas...
Den vlepo omos symmetoxh apo oraio filo k anhsyxo....pali "agorakia" 8a koitame???!!!:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xaxaxaxa...
An allaksei kati parakalo enhmeroste me me mhnyma sto gnosto thl giati exo problem me thn syndesh sto thl...
VAMOS NORTH BOYS...VAMOS AREIANARA
Το "μεξικάνικο" είναι αυτό που έχει απ'έξω κάτι ψάθινα Harley κάτι τέτοιο ???
sto prwto fanari einai opws erxese apo kentro paraliaka. nai nomizw pws exei kati psathina harley ap exw auto prepei na nai...
transalpboy
25/02/2005, 15:20
6993152686 Tamis
ok tami,ta leme
:sun: :sun: :sun: :sun:
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Το "μεξικάνικο" είναι αυτό που έχει απ'έξω κάτι ψάθινα Harley κάτι τέτοιο ???
Ναι ναι αυτό είναι!
Εσύ θα μας την κάνεις τελικά την τιμή να αφήσεις το βουνό για εμάς;
Ρε συ Tασο τον Λάζαρο τον ενημέρωσες;
Μην μας λειπει!
Ρε συ Tασο τον Λάζαρο τον ενημέρωσες;
Μην μας λειπει!
Are you talking about me??? :D :rotflmao: Θα έρθω μόνο αν έρθει ο Άσωτος :beer: :uplate: :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zalaros
Are you talking about me??? :D :rotflmao: Θα έρθω μόνο αν έρθει ο Άσωτος :beer: :uplate: :eek:
Όχι παληκάρι μου, δε λέμε για σένα. Εσύ δεν ξέρεις από Fazer..........
Αλλά πάλι, τόση εξάρτηση ;
Θέλεις να σου δώσω το μηχανάκι για βόλτα ;
Zan_Prizol
25/02/2005, 18:50
Nα ερθω και εγω ρε παιδια?Θα με κανετε παρεα που ειμαι μονος?Ειμαι λιγο ντροπαλος και θελω λιγο ενθαρρυνση και κουραγιο για να ερθω...
Να ερθω ε?
Ωραια...
Ζαλαρε,Λαζαρε,Ροζαλια η οτι αλλο καλλιτεχνικο εχεις,σουρχομαι παλιολουμπινα (none εδω):smokin:
Dodok edessa
25/02/2005, 19:03
καλε κορίτσια !!!!!
και εγω ειμαι εδω.Καλα ε!!!πρωτα συναντηση με εσας και μετα στον ναο Κλεανθης Βικελίδης !!!
ελπιζω να μην είστε καντέμηδες ........Αιντε ΑΡΗ ..........
τελικα για φαγητό θα πάμε η για καφέ?Την αλλη φορα με σκίσατε στην δίαιτα !!!:lol:
Την βασιλόπιτα ποιος θα την φέρει???
Αλλά άσε ,αφού θα είναι και ο ταμι να κόψουμε Κανά κατσίκι λέω εγώ ….
Εγώ θα έρθω διπλός (όχι σε κιλά ,με συνοδηγό)
:lol: :wave2:
9360
Dodok edessa
25/02/2005, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
Άντε καλές βόλτες
Τζίμης
Jimbar ,έλα εσυ και όλα κερασμένα !!περιμένω και κάτι φιλαράκια crs-free rider-avapxia –katana – κτλ .κανονίστε καμία βολτίτσα προς τα πάνω
:wave2:
Jimbar ,έλα εσυ και όλα κερασμένα !!περιμένω και κάτι φιλαράκια crs-free rider-avapxia –katana – κτλ .κανονίστε καμία βολτίτσα προς τα πάνω
Κερνα εσυ τον χρονο, και τ' αλλα ΟΛΑ ειναι δικα μου ... :sick:
Dodok edessa
25/02/2005, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
εγω δημόσιος υπάλληλος είμαι.Χρόνο να θες !!!!:lol: :lol: :beer: :beer:
Όχι παληκάρι μου, δε λέμε για σένα. Εσύ δεν ξέρεις από Fazer..........
Αλλά πάλι, τόση εξάρτηση ;
Θέλεις να σου δώσω το μηχανάκι για βόλτα ;
Εξάρτηση δεν θα πεις τίποτα... :winka: Και φυσικά θέλω να μου δώσεις το μηχανάκι βόλτα αλλά ποιο μηχανάκι ξέρεις??? Το scouter :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :uplate: Βασικά θέλω να είμαι παρών στις ανακοινώσεις... :beer: και κάποιο πουλάκι μου είπε πως θα μας ανακοινώσεις κάτι...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
Nα ερθω και εγω ρε παιδια?Θα με κανετε παρεα που ειμαι μονος?Ειμαι λιγο ντροπαλος και θελω λιγο ενθαρρυνση και κουραγιο για να ερθω...
Να ερθω ε?
Ωραια...
Ζαλαρε,Λαζαρε,Ροζαλια η οτι αλλο καλλιτεχνικο εχεις,σουρχομαι παλιολουμπινα (none εδω):smokin:
Μωρή Λουκία ο κόσμος χρησιμοποιεί το ίδιο nickname παντού :look: εσύ πως την είδες??? Αυτό το nickname κάτι μου θυμίζει, κάτι που έχει σχέση με φαγητό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Άντε να σε δούμε και σένα με το... μοτοποδήλατό σου :wacko: :D
Are you talking about me???
Θα έρθω μόνο αν έρθει ο Άσωτος.
Nαι about you!
Θα έρθεις τελικά;
Κι αν δεν έρθει ο Asotos το πολύ πολύ να τον πάρουμε σηκωτό από το σπίτι του!
Κι αν όχι αυτόν τουλάχιστον το μηχανάκι του!
:lol: :lol: :lol:
Λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας είμαστε μέσα αν δεν κάνω λάθος:
εγώ
tamis
zalaros
Dodok
Svs
Asotos
Oldman
transalpboy
Zan_Prizol
angels_gr
Σωστά;
free rider
25/02/2005, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
εμμμ...
τα βλέπεις μωρε???
αμα είχες κανα γρηγορο σκυφτό θα πεταγόμαστε για καφέ στα παιδιά...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τώρα αμα ξεκινήσεις σήμερα θα πρέπει να διανυκτερεύσεις στη μέση...
και ξέρεις τι ωραίες βόλτες κάνεις πάνω με μηχανή...
Βασικά θέλω να είμαι παρών στις ανακοινώσεις... :beer: και κάποιο πουλάκι μου είπε πως θα μας ανακοινώσεις κάτι...:rolleyes:
Μάλλον θα ανακοινώσει ότι ΔΕΝ πήρε χωμάτινο μηχανάκι ....
:sad: :sad: :sad:
Μάλλον θα ανακοινώσει ότι ΔΕΝ πήρε χωμάτινο μηχανάκι ....
:sad: :sad: :sad:
Παιδιά, δεν είμαι εκατομμυριούχος.
Ένας απλός - προβληματικός - μικρομεσαίος......
ΥΓ. Για να με γνωρίσετε, θα δείτε έναν κοντό, φαλακρό με γυαλιά και κοιλίτσα, να διαβάζει εφημερίδα...
ΥΓ. Για να με γνωρίσετε, θα δείτε έναν κοντό, φαλακρό με γυαλιά και κοιλίτσα, να διαβάζει εφημερίδα...
Τι εφημερίδα ???
Τι εφημερίδα ???
Όποια έχει τα πιο πολλά dvd.
Έχεις καμμιά προτίμηση ;
Όποια έχει τα πιο πολλά dvd.
Έχεις καμμιά προτίμηση ;
Όχι ρε Βαγγέλη, αλλά επειδή ο κοντός, χοντρός, φαλακρός με γυαλιά ΔΕΝ είναι σπάνιο είδος, έκανα διευκρινιστική ερώτηση ...
Όχι ρε Βαγγέλη, αλλά επειδή ο κοντός, χοντρός, φαλακρός με γυαλιά ΔΕΝ είναι σπάνιο είδος, έκανα διευκρινιστική ερώτηση ...
Όταν όμως συνοδεύει κυρία του τύπου της Μάρως Κοντού ;
Καλά δουλεύεις και σήμερα, Σάββατο ;
Νόμιζα πως μόνο εγώ δουλεύω ...
Όταν όμως συνοδεύει κυρία του τύπου της Μάρως Κοντού ;
Καλά δουλεύεις και σήμερα, Σάββατο ;
Νόμιζα πως μόνο εγώ δουλεύω ...
Για το πρώτο, πάω πάσο !!! (Τιμή του και καμάρι του)!!
Για το δεύτερο, κανονικά όχι...
Κατέβηκα να πάρω το μηχανάκι για βουνό, αλλά λίγο ο καιρός... λίγο τα χθεσινά ξύδια... λίγο η παρέα που λάκισε...
είπα να κάνω κάτι δουλίτσες στον υπολογιστή !!!
:wave2: :wave2:
:ninja: :ninja: :ninja: Opa opa vre paides eimai ki egw edw apo ditika...mporw na paravrethw ki egw??????:smokin: :smokin: :smokin: :blush: :blush: :rotflmao:
Dodok edessa
26/02/2005, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZXR-400
:ninja: :ninja: :ninja: Opa opa vre paides eimai ki egw edw apo ditika...mporw na paravrethw ki egw??????:smokin: :smokin: :smokin: :blush: :blush: :rotflmao:
πάρε χάπια για τα νευρα σου και έλα :lol: :lol: :wave2:
SvsGreek
27/02/2005, 10:25
Ante na ksekiname!!!
Forame ta kitrina kaskol mas k pame krhnh gia kafe....
A dikaiologies meta den einai dektes apo kanenan.....mhn peite den mporesa klp...k o kairos gamaei ekso...liakada k zesth...
Ante Areianaraaaaaaa
transalpboy
27/02/2005, 15:13
paidia na mai ki egw!!!!!!!!oxi sth synanthsh giati molis ksypnhsa......meta th x8esinh oinoposia kai ouiskoposia kai ta paidakia meta gia prwino katelhksa na gyrisw spiti stis 9 to prwi me kamposo oinopneyma sto stomaxi...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
to kserw oti sas eleipsa....alla ti na kanoume?(megalh idea exw gia ton eayto mou o pousths!!!!!):ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
elpizw na perasate gamata kai na kanonisoume kati allo syntoma opou 8a parevre8w standart!!!!!!!!!!!
KEEP COOL
:blush: :blush: :blush:
Λοιπόν περάσαμε τελικά και γαμώ και μαζευτήκαμε και πολλά άτομα.
Ξεκινήσαμε από καφέ στην Κρήνη και καταλήξαμε για ρετσίνες στο Ουζο Μέλαθρον.
Για να αρχίσει το ρουφιάνεμα...
:evil: :evil: :evil:
Mε την σειρά: Λάζαρος, Asotos, Χρήστος, Χρήστος, Svs, tamis, milaber, angels
9401
Kαι πάλι με την σειρά: Zan, Eπιστήμονας, Zalaros, Λάζαρος, Asotos
ξέχασα την φωτό ο μαλάκας...
9403
Ο Dodok προσπαθεί να με κάνει σκούλικα!
9404
Ζan_Prizol με ύφος πορτιέρης σε μαγαζί.
9405
Zan_Prizol
27/02/2005, 18:47
Το γελας μωρι λουλου?
Εχω κανει κιολας...:lol: :lol: :lol:
Πισω και σας ελιωσα ρεεεε
Dodok, aglels και Zan με πιό νορμάλ ύφος.
Πάλι ξέχασα την φωτό.
9406
Oι δύο Λάζαροι και ο Asotos.
9407
O Χρήστος που δεν άφησε κουλουράκι για κουλουράκι!
9408
tamis και Dodok σε στιγμές χαλάρωσης...
9409
Ο Svs φωτογραφίζει τον εαυτό του (όλο το απόγευμα δεν σταμάτησε να μιλάει και να κουνιέται)!
9410
Zan_Prizol
27/02/2005, 18:59
Επερασαμε ομορφα...:)
Εφαγαμε ομορφα...:D
Ηπιαμε ομορφα...:smilea:
Δεν γ...ησαμε ομορφα :bawl: αλλα δεν πειραζει... Την επομενη φορα...:smokin:
Γενικως ητανε πολυ καλα και ομορφα!
Σας αγαπησα ολα βρε...:blush:
Anticipating next time :beer: :beer: :beer:
Οι δυο κοπέλλες που μας ήρθαν μετά (συγγνώμη αλλά ονόματα δεν θυμάμαι).
9411
Α ρε Σαλονίκη με τους φραπέδες σου (και κάπου τα χέρια του Svs να κάνουν επίθεση στα κουλουράκια)!
9412
Η κοιλίτσα κάποιου (ονόματα δεν λέμε- βρείτε το μόνοι σας)!
9413
Το τούμπανο με το οποιό μας ήρθε ο Dodok!
Την μπουκαλίτσα προσέξτε...
9414
Και μια από κοντά...
9415
Και μία από την εξάτμιση που λάτρεψα:
9416
Επερασαμε ομορφα...
Εφαγαμε ομορφα...
Ηπιαμε ομορφα...
Δεν γ...ησαμε ομορφα αλλα δεν πειραζει... Την επομενη φορα...
Γενικως ητανε πολυ καλα και ομορφα!
Σας αγαπησα ολα βρε...
Anticipating next time
Έτσι, έτσι...
Και γαμώ ήτανε!
Zan_Prizol
27/02/2005, 19:23
Να συμπληρωσω για τις κοπελες...
Απο αριστερα : Φωτεινη και Ελενη
free rider
27/02/2005, 19:49
Μπράβο ρε μάγκες ειστε μια χαρά...
λοιπόν τώρα...
ρε dook εσυ παιδίμ καβαλάς
απο τα σωστά μηχανάκια γιατί
με βάζεις να σε παρεξηγήσω λέμε???
:smokin: :smokin: :smokin:
αντε πάντα τέτοια ...
και την επόμενη φορά να παίζει και κανένα μπριζολίκι....
ρε ακούτε ρεεεεε
καλά περνάνε οι πάνω ρε μα@@κες
ακούτε χαμένοι εδώ...
αντε καλοί είμαστε όλοι...
αλλά ρε μιλουπάκο πως θα σε κάνει γαμπρό ο crs πρέπει να ξυριστείς ...
καλά η μπουκάλα τι έχει??
τσίπουρο??
Zan_Prizol
27/02/2005, 19:52
Μα...επαιξε ΚΑΙ μπριζολικι!
Ρε,ειμαστε μερακληδες εδω πανω εμεις ρεεεε :beer:
free rider
27/02/2005, 20:06
Ρε,ειμαστε μερακληδες εδω πανω εμεις ρεεεε :beer:
αυτό το ξέρω σίγουρα
και απο πρώτο χέρι...
Nα φανταστείς ρε free την φωνούλα του Zan από την ώρα που ήρθαν τα φαγητά δεν την ακούσαμε!
Kάτι ξέρει και μιλάει!
Zan_Prizol
27/02/2005, 20:11
Ειμαι φαγανο παιδι τι να κανω ρε?
Εχω και τριψηφιο αριθμο κυβικων...
Το ιδιο το παπι το ιδιο το χιλια? :lol: :rotflmao: :lol:
Χάρηκα για την "φατσική" γνωριμία ρε μάγκες, είσαστε ωραίοι εκει πάνω ρεεεεεεεεεεεε!!!
γειά σου dodok, η μπουκαλίτσα γιατί αποσυνδεμένη;
καλά να περνάτε. να δώ πότε θα συναντηθούμε όλοι μαζί σε τίποτα λάρισα ή γιάννενα !!! εσείς απο γρεβενά εμείς απο αγρινιο αρτα !
Dodok edessa
28/02/2005, 07:35
Ρε σείς !!!!!!!!!
Ένσταση ένσταση …..!!!!!!!!!
Πως είμαι έτσι ρε μα@@@@ες ????????
Την επόμενη Κυριακή συνάντηση ξανά μανά από την αρχή .να κουρεύω να ξυριστώ και τότε να βγάλουμε φωτο..
Τέλος πάντων .Ήταν πολύ όμορφα ,υπήρχε ήδη η προηγούμενη συνάντηση και ήμασταν ήδη γνωστοί και φίλοι !!!!
Το φαγητό πολύ καλό ,η παρέα πολύ καλή ,όλα καλά !!!!!!
9424
Dodok edessa
28/02/2005, 07:38
τα φιλαρακια που μας πουλήσανε στο φαγητο.Την επομενη φορά !!!:wave2:
9425
Dodok edessa
28/02/2005, 07:45
και τώρα .......ταρατατζούμ !!!!!!!!!!!!!:D
ο ηρωας ,ο ένας ,ο μοναδικός, Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ,με την καλή του ,
:nono: :nono: οχι οχι ,δεν την λένε χρυσόστομη,την λένε ΕΛΕΝΗ.μονο καλές κουβεντες βγαινουν απο το στόμα της !!!!:lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :wave2:
9426
Καλα να περνατε παντα παιδακια! :wave2:
Αληθεια ...
Ο Γερος-man πως και δεν ηρθε ?
Σε κανα Χορτιατη ετρεχε παλι ?
:lol: :rotflmao: :lol:
Dodok edessa
28/02/2005, 07:47
μανούλα μου !!!!!!!!
o zan εφαγε ,και αφου τελείωσε,πηγε για φαγητό !!!!!!:lol: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao:
9427
Dodok edessa
28/02/2005, 07:50
ουτε ο φακός δεν τους βλέπει !!:lol:
9428
Dodok edessa
28/02/2005, 07:51
ρε αυτοι οι αλητες με τα δρόμου ολο ετρωγαν ετρωγαν ....ετρωγαν!:uplate:
9429