Σύνδεση

View Full Version : eida sto fz1s ston dromo me fairing kanoniko.....

spytas
04/10/2008, 17:00
kalhspera paidia.......eida sto dromo ena fz1s san to diko mou me fairing kanoniko kai htan koukla.......ksereis kaneis tipota???poios to bgazei......yamaha h after??kai tairiazei h thelei patenta.........bohthiste giati to eida kai htan koukla.........oso gia ton suntonismo thanks to eftiaksa......................

el_hymador
04/10/2008, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από spytas
kalhspera paidia.......eida sto dromo ena fz1s san to diko mou me fairing kanoniko kai htan koukla.......ksereis kaneis tipota???poios to bgazei......yamaha h after??kai tairiazei h thelei patenta.........bohthiste giati to eida kai htan koukla.........oso gia ton suntonismo thanks to eftiaksa......................

Ειναι extra που δινει η Yamaha. Για τιμες κτλ δεν ξερω, αλλα ειναι "επισημο" αξεσουαρ της Yamaha και οχι after market.

Ενα τηλ. στην Μοτοδυναμικη θα σου λυσει τις απορειες...:wave2:

spytas
04/10/2008, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ειναι extra που δινει η Yamaha. Για τιμες κτλ δεν ξερω, αλλα ειναι "επισημο" αξεσουαρ της Yamaha και οχι after market.

Ενα τηλ. στην Μοτοδυναμικη θα σου λυσει τις απορειες...:wave2:
thanks..........................:smilea:

george72
04/10/2008, 18:33
κοστος
(σε ευρω με φπα)

πλευρικα τμηματα φερινγκ 710
εργασια για φερινγκ 40
συνολο 750 ε στην μοτοδυναμικη
η εργασια και τοποθετηση ειναι απλη και διαρκει περιπου στα 30 λεπτα.

αλλαζει μορφη εντελως η μοτοσυκλετα μετατρεπεται σε ενα ελαφρυτερο και ταχυτερο FJR
στα κατα η θερμοκρασια που αναπτυσεται στο κινητηρα, βρισκει διεξοδο στα ποδια του αναβατη.
πραγματικα τους καλοκαιρινους μηνες υποφερεις.

το ειχα σκεφτει και εγω για το δικο μου, αλλα αλαξα γνωμη οταν οδηγησα το φειζερ ενος φιλου με το "κουστουμακι" τον Αυγουστο.

george72
04/10/2008, 20:12
στο τευχος 422 του μοτο
(σεπτεμβρης 08)

αφιερωμα στα πλευρικα πλαστικα του fazer στο long term test

spytas
04/10/2008, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
κοστος
(σε ευρω με φπα)

πλευρικα τμηματα φερινγκ 710
εργασια για φερινγκ 40
συνολο 750 ε στην μοτοδυναμικη
η εργασια και τοποθετηση ειναι απλη και διαρκει περιπου στα 30 λεπτα.

αλλαζει μορφη εντελως η μοτοσυκλετα μετατρεπεται σε ενα ελαφρυτερο και ταχυτερο FJR
στα κατα η θερμοκρασια που αναπτυσεται στο κινητηρα, βρισκει διεξοδο στα ποδια του αναβατη.
πραγματικα τους καλοκαιρινους μηνες υποφερεις.

το ειχα σκεφτει και εγω για το δικο μου, αλλα αλαξα γνωμη οταν οδηγησα το φειζερ ενος φιλου με το "κουστουμακι" τον Αυγουστο.
thanks...polu kalh plhroforia..........einai koukla alla kai h timh tou einai tsouxtra........protimo ta 750 telika na ta rikso se kana stabilizater se kana kalutero amortiser piso se kana karbon.......thanks guys.......

george72
04/10/2008, 20:22
σιγουρα τα φραγκα ετσι θα πιασουν τοπο....

σταμπιλιζατερ το σκεφτομαι και γω για αργοτερα...

προς το παρων ριχτου μια ψηλοτερη ζελατινα τουραδικη και θα βρεις την υγεια σου, η μαμισια στο 1000 ειναι απαραδεκτη κοντη και θολη, και θα σταματησει και ο συντονισμος στις 4,000 σαλ.

εγω του εβαλα της puig της ησυχασα!
(τρενο παει τωρα)

:beer:

spytas
05/10/2008, 01:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
σιγουρα τα φραγκα ετσι θα πιασουν τοπο....

σταμπιλιζατερ το σκεφτομαι και γω για αργοτερα...

προς το παρων ριχτου μια ψηλοτερη ζελατινα τουραδικη και θα βρεις την υγεια σου, η μαμισια στο 1000 ειναι απαραδεκτη κοντη και θολη, και θα σταματησει και ο συντονισμος στις 4,000 σαλ.

εγω του εβαλα της puig της ησυχασα!
(τρενο παει τωρα)

:beer:
thanks giati kai zelatina skeftomouna..........kai exo dei kai ermax kai mra kai den enthousiasthka....an kai sthn yamaha accessories sto international bgazei mia mayrh konth h yamaha kai ginete san supersport me kourmpa...tha do.....thanks...............

laryfz1
11/10/2008, 14:38
omorfo

144884

laryfz1
11/10/2008, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
omorfo

144885

laryfz1
11/10/2008, 14:42
kai etsi