PDA

View Full Version : Μηχανή και επάγγελμα

Operater
06/10/2008, 14:56
Κάνω ένα επάγγελμα (θα το πω με λίγα λόγια για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση)
όπου με μια βιντεοκάμερα με καλούν να "τραβήξω" social events... Free lancer ένα πράμα.Μαζί με τη βιντεοκάμερα, καλούμε να έχω μαζί μου και φωτιστικά, καλώδια, τριπόδια κτλ κτλ... Πρόκειται για αρκετά σημαντική δουλειά και με ευθύνη απέναντι στον πελάτη, τόσο κατά τη διάρκεια της λήψης, όσο και μετά, με το μοντάζ κτλ.

Επειδή το κυκλοφοριακό στην Αθήνα έχει παραγίνει και επειδή αρκετότατες φορές, με στέλνουν σε περιοχές όπως Κυψέλη, στη Μητρόπολη, σε κάτι στενά στο Μαρούσι, σε περιοχές τελος πάντων που δεν πέφτει καρφίτσα, έχω έντονο τον προβληματισμό αντί για το αυτοκίνητο, να βρω τρόπο με ενισχυμένες βαλίτσες, να χρησιμοποιώ την μηχανή μου για αυτές τις δουλειές.

Το πως θα τα μεταφέρω, υπάρχει σαν project, οπότε δεν με απασχολεί.

Αυτό που με απασχολεί, λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι αν αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο, να "ρισκάρω" τον εξοπλισμό μου (αξίας λίγων χιλιάδων ευρώ) έναντι της εξυπήρέτησής μου?

Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας (όχι απαραίτητα το ίδιο επάγγελμα) όπου να χρησιμοποιεί τη μηχανή του στην εργασία του? Εννοώ,όχι να κουβαλάει καμμιά τσάντα με χαρτιά...

Και αυτό που με απασχολεί, δευτερολογώντας βέβαια, είναι ποια μηχανή μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά? Μία μηχανή με αρκετά κυβικά (πάνω από 600) όπου να αντέχει και το βάρος των 30 κιλών περίπου εξοπλισμού, ή μια μηχανή 250 όπου να μπορεί και να παρκάρει οπουδήποτε?

Αν θεωρήσετε κάποια ερώτηση αφελής, θα χαρώ να ακούσω την ανταπάντηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

:)

Operater
06/10/2008, 15:02
Άλλα ένα στοιχείο, για να σας βοηθήσω στον συνπροβληματισμός σας, είναι ότι δεν πηγαίνω κάθε μέρα σε social events καθότι οι πιο πολλοί πελάτες διαλέγουν μέρες ώστε να μη δουλεύει ο πολυς κόσμος. ΠαρασκευοΣ/Κ κυρίως.

Και επίσης άλλο ένα στοιχείο είναι ότι μαρέσει σφόδρα και γουστάρω παράφορα να βρίσκομαι με τη μηχανή μου, σε οποιαδήποτε έκφανση της καθημερινότητάς μου. Οπότε, αν μου έφευγαν απολύτως όλοι οι ενδοιασμοί, θα το έκανα με απόλυτη ευχαριστηση...

:) :wave2:

road spirit
06/10/2008, 15:28
εσυ ξέρεις την αξία του εξοπλισμού σου και εμείς δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε αυτό.

Αν παρόλα αυτά υποθέσουμε ότι πας σε μοτο-κουβάλημα, τότε νομίζω θες μεταλλικό (αλουμινένιες) τριβάλιτσο. Τύπου zega, motech, darr, κλπ ...

είναι ο πιο ανθεκτικός τύπος βαλιτσών. Οπότε αν μπορείς να επενδύσεις σε αυτές (είναι ακριβές) και αν χωράει ο εξοπλισμός σου μέσα (μια δοκιμή πριν αγοράσεις), το κάνεις.

Το ρίσκο στο δρόμο Φώτη ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να το ελαχιστοποιήσεις. Ήσουν παρών στο σεμινάριο του Θ.Χ. και δεν χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο... :wave2:

devil's animal
06/10/2008, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μία μηχανή με αρκετά κυβικά (πάνω από 600) όπου να αντέχει και το βάρος των 30 κιλών περίπου εξοπλισμού, ή μια μηχανή 250 όπου να μπορεί και να παρκάρει οπουδήποτε?

ρε Φωτη τι λες??
μια 250αρα δλδ δεν αντεχει το βαρος 30+ κιλων??:hypnotize οταν παιρνεις συνεπιβατη δλδ τι γινετε??

λοιπον,οχι μονο το αντεχει..αλλα πηγαινει και αξιπρεπεστατα μεσα στην πολη ακομα και δικαβαλο να παρεις οταν εχεις τα συνεργα...

ή μηπως το 600αρι δεν παρκαρει παντου?? τι το εμποδιζει?

δεν πιανω τον συλλογισμο σου...:sick:

δες τι σου ταιριαζει και κρινε...

φυσικα κοιτας λυσεις εντουροειδεις ετσι...
οπως επισης αποκλειεις και τα ss...
:wave2:

Gandalf dr685sm
06/10/2008, 15:36
δύο laptop , 3 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με πολύ ευαίσθητα δεδομένα εντός αυτών , κινητά κτλ... που πάνε περίπου σε αξία 3-4.000? με κατατάσσουν σε αυτή την κατηγορία που λες;

Βασικά το πρόβλημα σου δεν θα έπρεπε να είναι το πόσο κοστίζουν αλλά το πόσο βαρύς είναι ο εξοπλισμός σου και τι μπορεί να τον κουβαλήσει σε μια μηχανή επάνω. Για 250cc δεν νομίζω οτι θα σε βολέψουν πάντως. Ίσως κάτι πιο μεγάλο που να μπορεί να πάρει και κανά τρίποδο κατά πλάτος/μήκος και φυσικά να μπορεί να κουβαλήσει και ενισχυμένη τριπλέτα που θες για βαλίτσες.

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά το θέμα πτώση με την μηχανή... ε... ρε παιδάκι μου λίγο παραπάνω προσοχή και λίγα χιλιόμετρα όταν έχεις εξοπλισμό πάνω σε αυτή. Ούτως ή άλλως τον χρόνο θα τον γλυτώσεις απο εκείνον που τρώς για παρκάρισμα και κίνηση μέχρι να φτάσεις στις περιοχές που αναφέρεις.

Gandalf

zephyr1
06/10/2008, 15:38
Αυτα τα αγορια μ'αρεσουν , ευσωμα και με ορεξη για καθημερινη χρηση μοτοσυκλετας.:D

Λοιπον να καταθεσω και εγω την αποψη μου.
Κινουμε καθημερινα με το FZs1000 και κουβαλαω (δεν κανω διαφημιση:D )ταμειακες μηχανες,Η/Υ ,Κονσολες , γενικα πραγματα αξιας.

Καποιες φορες το σκεφτομε το θεμα πτωσεις-ζημιας(ειδικα μια φορα με σακο στην πλατη, ανοιξε και μοιραζα πραγματα απο παλληνη μεχρι σπατα :lol: ), αλλα ρε Φωτη οταν σκεφτομε οτι με αμαξι δεν θα εφτανα ποτε...........καθομε στα αυγα μου ,κο-κο-κο.

Και για να μην σε ζαλιζω αλλο , η προταση μου: CBF 1000, ουτε τρομαχτικο γκαζι, ουτε λιγο, τελεια κυβικα , φορτωμα, σκυλι και .................honda.:blush:

Στο προτεινα και δελεαρ? :confused:

tai
06/10/2008, 15:44
οποιοδήποτε μηχανάκι κάτω απο 600 μπορεί να κουβαλήσει 30 κιλά!!

καθημερινά σχεδόν κουβαλάω επάνω σε παπί 40-50 κιλά (σασμάν αυτοκ/του στην σχάρα)

παρε κατι οικονομικό σε βενζίνες και συντήρηση, ταίριαξέ του επάνω μεταλλικές βαλίτσες όπως τα bmw ή ktm και τελείωσες.:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
δύο laptop , 3 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με πολύ ευαίσθητα δεδομένα εντός αυτών , κινητά κτλ... που πάνε περίπου σε αξία 3-4.000?
Gandalf

απο ποιον δρόμο περνάς συνήθως? :evil: :alien:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
η προταση μου: CBF 1000,

ρε εισαι αρωστος?:confused:
1000cc για να κυκλοφορείς στην πόλη??:eyepop:

Tpap
06/10/2008, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Κινουμε καθημερινα με το FZs1000 και κουβαλαω ......
...
..
η προταση μου: CBF 1000...
...
...
τελεια κυβικα...

τώρα γιατί εμένα μου φαίνονται λίγα τα 1000κε ...?
τον βλέπω να βολεύεται καλλίτερα με κάτι ανάμεσα σε 1300-1600κε για καθημερινή χρήση, ίδίως εφ'όσον το πρόγραμμα περιλαμβάνει κουβάλημα.

Operater
06/10/2008, 15:49
Στα άμεσά μου σχέδια δεν είναι η αγορά μηχανής. Πιστεύω ότι αν φορτώσω και τον πήγασο μέχρι να πάρω άλλη, δεν θα πάθει τίποτα.

Τα ss τα έχω αποκλείσει γιαυτή τη δουλειά. Κάτι που να περνάει πάνω από τους καθρέφτες :lol:
Και φυσικά, ότι μηχανή πάρω, θα του βάλω καινούριες αναρτήσεις.

Ευχαριστώ που καταθέτετε την γνώμη σας και την εμπειρία σας! Με βοηθάτε πολύ! :wave2:

@zephyr: μου το πρότεινες :winka:

zephyr1
06/10/2008, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τώρα γιατί εμένα μου φαίνονται λίγα τα 1000κε ...?
τον βλέπω να βολεύεται καλλίτερα με κάτι ανάμεσα σε 1300-1600κε για καθημερινή χρήση, ίδίως εφ'όσον το πρόγραμμα περιλαμβάνει κουβάλημα.

Λεει πανω απο 600 και φανταζομε κατω απο 1300κε.;)

road spirit
06/10/2008, 15:58
Στα άμεσά μου σχέδια δεν είναι η αγορά μηχανής. Πιστεύω ότι αν φορτώσω και τον πήγασο μέχρι να πάρω άλλη, δεν θα πάθει τίποτα.

... τι να πάθει ρε μαν? να κλάσει ο ... διακόπτης απο το φόρτωμα ? :lol: :lol:

με μια μικρή επιφύλαξη για αυτό που θα γράψω (κάποιος που να έχει μεταλλικές να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει) :
έχε υπόψη σου ότι οι μεταλλικές βαλίτσες πρέπει να τρυπηθούν για να κάτσουν πάνω στις βάσεις. και η τοποθέτηση του κιτ στήριξης διαφέρει απο κάγκελο σε κάγκελο (αναλόγως της μάρκας δλδ). Οπότε αν αλλάξεις μηχανή και έχεις ήδη πάρει μεταλλικές, θα πρέπει να μεριμνήσεις ωστε τα κάγκελα της επόμενης μοτο να είναι τα ίδια με της προηγούμενης και να έρχονται στην ίδια θέση οι βαλίτσες, αλλιώς θα τις γεμίσεις τρύπες...

edit : so fuckin what τώρα που το ξανασκέφτομαι... τους καθίζεις ένα μεταλλικό μπάλωμα :rolleyes: , απλά ενδεχόμενη ταλαιπωρία που θα μπορείς να αποφύγεις

Operater
06/10/2008, 16:06
Φαντάζεσαι να μείνω από ηλεκτρικά την ώρα που πάω σε κανένα γάμο???
Ούτε να το σκέφτομαι..

Γιαννάρα έχεις δίκιο γιαυτό, δεν το είχα σκεφτεί, αν και έχω βρει ένα παλληκαρι που κάνει μόνος του βαλίτσες, και με επιτυχία, και ίσως βοηθήσει. :)

road spirit
06/10/2008, 16:09
... αν και έχω βρει ένα παλληκαρι που κάνει μόνος του βαλίτσες, και με επιτυχία, και ίσως βοηθήσει. :) τα στοιχεία του με πμ παρακαλούμε :D

tai
06/10/2008, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τα στοιχεία του με πμ παρακαλούμε :D

Γιαννιό γιατιίίίί ?
αλλοι δεν ενδιαφέρονται λές? :rolleyes:

μοναχοφάι:a26:

filipp0s
06/10/2008, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
....
με μια μικρή επιφύλαξη για αυτό που θα γράψω (κάποιος που να έχει μεταλλικές να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει) :
έχε υπόψη σου ότι οι μεταλλικές βαλίτσες πρέπει να τρυπηθούν για να κάτσουν πάνω στις βάσεις. και η τοποθέτηση του κιτ στήριξης διαφέρει απο κάγκελο σε κάγκελο (αναλόγως της μάρκας δλδ). Οπότε αν αλλάξεις μηχανή και έχεις ήδη πάρει μεταλλικές, θα πρέπει να μεριμνήσεις ωστε τα κάγκελα της επόμενης μοτο να είναι τα ίδια με της προηγούμενης και να έρχονται στην ίδια θέση οι βαλίτσες, αλλιώς θα τις γεμίσεις τρύπες...

edit : so fuckin what τώρα που το ξανασκέφτομαι... τους καθίζεις ένα μεταλλικό μπάλωμα :rolleyes: , απλά ενδεχόμενη ταλαιπωρία που θα μπορείς να αποφύγεις

ισχυει αλλα την μόντα την κάνεις στο καγκελο κι όχι στη βαλίτσα :winka: :wave2:

filipp0s
06/10/2008, 17:36
Οι αλουμινένιες βαλίτσες είναι μια λύση για μεταφορά αλλά να ξέρεις πως γενικά εξέχουν (όπως όλες αλλωστε οι βαλίτσες), κι αυτό δεν είναι ίσως ότι καλύτερο για μετακίνηση στο κεντρο, χώσιμο αναμεσα στ' αυτοκίνητα κτλ.

Τωρα επειδή λες πως έχεις βρει ανθρωπο να σου τις φτιάξει, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις προσαρμόσεις όσο το δυνατόν στο πλάτος της μηχανής ώστε να μην περισσευουν τόσο...:wave2:

Operater
07/10/2008, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Οι αλουμινένιες βαλίτσες είναι μια λύση για μεταφορά αλλά να ξέρεις πως γενικά εξέχουν (όπως όλες αλλωστε οι βαλίτσες), κι αυτό δεν είναι ίσως ότι καλύτερο για μετακίνηση στο κεντρο, χώσιμο αναμεσα στ' αυτοκίνητα κτλ.

Τωρα επειδή λες πως έχεις βρει ανθρωπο να σου τις φτιάξει, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις προσαρμόσεις όσο το δυνατόν στο πλάτος της μηχανής ώστε να μην περισσευουν τόσο...:wave2:

επειδή στις πλαϊνές έχω σκεφτεί να βάζω καλώδια, πολύπριζα κτλ. θα τις φτιάξουμε να είναι όσον το δυνατόν μακρόστενες (όχι τετράγωνες) και να μην εξέχουν πολύ. Τα τριπόδια όρθια και δίπλα στην πινακίδα..κάπως έτσι το σκέφτομαι... :beer:

koukos
07/10/2008, 15:06
Για τους μερακληδες που πιανουν τα χερια τους και κοβει η γκλαβα τους: http://www.varaderoforum.gr/main/showthread.php?t=11008 Δειτε και τι αλλο εκανε ο τυπος καθως και το ταξιδι του: http://s219.photobucket.com/albums/cc167/alexpezzi/

Operater
07/10/2008, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από koukos
Για τους μερακληδες που πιανουν τα χερια τους και κοβει η γκλαβα τους: http://www.varaderoforum.gr/main/showthread.php?t=11008 Δειτε και τι αλλο εκανε ο τυπος καθως και το ταξιδι του: http://s219.photobucket.com/albums/cc167/alexpezzi/

το πρώτο λινκ δεν δουλεύει, θέλει register.

όσο για το δεύτερο... όμορφο το έχει κάνει ο τύπος...
αλλά εγώ θέλω βαλίτσες να κουμπώνουν και να ξεκουμπώνουν ΠΑΡΑΥΤΑ! χωρίς ιμάντες κτλ..

Ευχαριστώ όμως για τις ιδέες!!! :beer:

koukos
07/10/2008, 15:35
Φωτη εχεις πμ. :wave2:

Operater
07/10/2008, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από koukos
Φωτη εχεις πμ. :wave2:

Φίλε μου το έλαβα και την είδα τη σελίδα! Πρόκειται για πολύ έξυπνο project και μπορώ να το προσαρμόσω στις διαστάσεις που θέλω!!! Ευχαριστώ!!! :beer: :beer:

lilipoua
07/10/2008, 16:23
Φώτη, ρίξε μια ματιά στις εταιρείες με τα φωτογραφικά είδη για επαγγελματίες.

Υπάρχουν ειδικές τσάντες ( που φοριούνται και στην πλάτη σαν σακίδιο) όπου χωράνε 2- 3 αυτοκέφαλα flash και έχουν κάθετα στο πλαι θήκες και για τα τριπόδια!

Νόμιζω η μάρκα lastolite έχει τετοιες τσάντες! Αν θες μπορω να σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία του αντιπροσωπου να ρωτήσεις!

Operater
07/10/2008, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Φώτη, ρίξε μια ματιά στις εταιρείες με τα φωτογραφικά είδη για επαγγελματίες.

Υπάρχουν ειδικές τσάντες ( που φοριούνται και στην πλάτη σαν σακίδιο) όπου χωράνε 2- 3 αυτοκέφαλα flash και έχουν κάθετα στο πλαι θήκες και για τα τριπόδια!

Νόμιζω η μάρκα lastolite έχει τετοιες τσάντες! Αν θες μπορω να σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία του αντιπροσωπου να ρωτήσεις!

ναι..το έχω δει και απο τις τσάντες που δίνει η bowens...απλά θα ήθελα να αποφύγω το βάρος στη πλάτη...

lili θα το έκανες ποτέ αυτό? να κουβαλάς τον εξοπλισμό με τη μηχανή?

lilipoua
08/10/2008, 21:23
[i]\

lili θα το έκανες ποτέ αυτό? να κουβαλάς τον εξοπλισμό με τη μηχανή? [/B]

Η αλήθεια είναι πως όταν κουβαλάς την μια μικρή περιουσία με την οποία "βγάζεις το ψωμί" σου, το σκεφτεσαι λιγάκι!! Άν (μακρυά απο μας) γίνει κάτι, μπορεί να κατασταφούν και μαζί με τα "λοιπά σπασμένα" να χρειαζεσαι και καινούργιο εξοπλισμό, άσε που δεν θα μπορείς να δουλέψεις άμεσα, ωστε να βγάλεις κανα φράγκο (μύλος η κατάσταση χαχαχαχα) !!

Απο την άλλη, άν σκεφτόμασταν κάθε φορά έτσι, τότε δεν θα ανεβαίναμε ξανα στη μηχανη μήπως φαμε τα μούτρα μας!!

Ναι, μάλλον θα το έκανα, αλλά φροντίζοντας να προφυλάξω τον εξοπλισμό μου όσο περισσότερο γίνεται!!

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, πες μου!! :D

:wave2:

AVATOS
09/10/2008, 13:22
...ισως μια ερωτηση σε καποιον ασφαλιστη, για πιθανη ασφαλεια επαγγελματικου εξοπλισμου
για να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο.
βεβαια προσθετο εξοδο, αλλα μεγαλη οικονομια χρονου η σκεψη σου!

Operater
10/10/2008, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
...ισως μια ερωτηση σε καποιον ασφαλιστη, για πιθανη ασφαλεια επαγγελματικου εξοπλισμου
για να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο.
βεβαια προσθετο εξοδο, αλλα μεγαλη οικονομια χρονου η σκεψη σου!

μόνο οι κάμερές μου μπορώ να ασφαλίσω μιας και έκανα κόπο να βρω τα τιμολόγια :winka: .
Έκανα την ερώτηση και θα την ασφαλίσω οσονούπω. Ευχαριστώ για την παρατήρηση! Βέβαια δεν παίρνω μεγάλη αποζημίωση αλλά από το ολότελα...

Όντως μεγάλη οικονομία χρόνου αλλά ότι κίνηση και να έχει θα φτάσω πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο, με προσοχή βέβαια.

harvester
14/10/2008, 12:31
βασικα μονο με σκουτερ την κανεις την δουλεια ανετα.
ουτε καν δυο χερια στο τιμονι δεν χρεαζεται.ουτε βαλε βγαλε ταχυτητα.
βαζεις και δυο σαμαρια.στο ενα εχεις τα φωτα στο αλλο τα τριποδια.
την καμερα μπορεις να την εχεις κατω απο την σελλα ανετα

Operater
14/10/2008, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
βασικα μονο με σκουτερ την κανεις την δουλεια ανετα.
ουτε καν δυο χερια στο τιμονι δεν χρεαζεται.ουτε βαλε βγαλε ταχυτητα.
βαζεις και δυο σαμαρια.στο ενα εχεις τα φωτα στο αλλο τα τριποδια.
την καμερα μπορεις να την εχεις κατω απο την σελλα ανετα

Tα δύο χέρια στο τιμόνι δεν τα χρειάζεται το σκουτερ....αλλά εγώ.

Αλλα ρε συ harv...σκουτερ??? Δεν μπορώ να τα οδηγήσω, με τίποτα....:eyepop:

Πιστεύω ότι ο πήγασος για παράδειγμα, φορτώνεται πιο εύκολα από ένα σκούτερ...
Γνώμη μου...

harvester
15/10/2008, 08:22
Tα δύο χέρια στο τιμόνι δεν τα χρειάζεται το σκουτερ....αλλά εγώ.

Αλλα ρε συ harv...σκουτερ??? Δεν μπορώ να τα οδηγήσω, με τίποτα....:eyepop:

Πιστεύω ότι ο πήγασος για παράδειγμα, φορτώνεται πιο εύκολα από ένα σκούτερ...
Γνώμη μου...
να μην σου πω οτι αυτα με τον μεγαλο κωλο χωρανε καμερα και τριποδια κατω απο την σελα και στην μπαγκαζιερα βαζεις ενα σακο με καλωδια και φωτιστικα και σου μενει και ενα χερι να κρατας τον φραπε για την πρωινη κυριακατικη βαφτιση :D
ασε που το πεζεις και large. τους λες δεν ειχα που να παρκαρω το ml και ηρθα με το μηχανακι μου, ενω ο πηγασος ειναι banal :lol:

Desperado
15/10/2008, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
να μην σου πω οτι αυτα με τον μεγαλο κωλο χωρανε καμερα και τριποδια κατω απο την σελα και στην μπαγκαζιερα βαζεις ενα σακο με καλωδια και φωτιστικα και σου μενει και ενα χερι να κρατας τον φραπε για την πρωινη κυριακατικη βαφτιση :D
ασε που το πεζεις και large. τους λες δεν ειχα που να παρκαρω το ml και ηρθα με το μηχανακι μου, ενω ο πηγασος ειναι banal :lol:

Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο, αν και αντιπαθώ τα σκούτερ!! έχουν τεράστιους χώρους κάποια κ χωράνε ότι θέλεις μέσα. Βάζεις κ μια βαλίτσα μεγάλη πίσω κ καθάρισες , επίσης δεν βρέχεσαι, αέρας- τι είναι αυτό???, και είναι και κυριλέ!! Δεν κακή ιδέα, σκέψου το:winka: