PDA

View Full Version : pick up drill

b_bong12
07/10/2008, 12:29
Παιδες,
ειδα ενα ντοκυμαντερ για το CSS με andy ibbot.

Αφου ασχοληθηκε με το που κοιταμε κ τα entry points, αναφερει ενα κολπακι που μου εκανε εντυπωση γιατι το twist of the wrist δεν το αναφερει πουθενα.

και εξηγουμαι..

Μετα το apex αρχιζεις να σηκωνεις τη μηχανη διατηρωντας ομως το σωμα σου στο πλαι της μηχανης.
Αυτο το κανεις τραβοντας το εσωτερικο clip. Καθως τραβας το clip ανοιγεις και το γκαζι.
Ο λογος που τραβας το εσωτερικο κ δεν σπρωχνεις το εξωτερικο ειναι οτι αν χρησιμοποιησεις το εξωτερικο clip θα εχεις το χερι σου τεντωμενο και ετσι θα ασκηθει μη επι8υμητη πιεση στη μηχανη.
Ενω με το εσωτερικο δεν υπαρχει αυτο το προβλημα κ ταυτοχρονα σου επιτρεπει να ανοιξεις το γκζι.
Αυτος που ειναι ασος σε αυτη την τεχνικη ειναι ο Pedrossa.
Αυτη η τεχνικη σου δινει extra ωθηση στην εξοδο της στροφης.

Επισης αυτη την τεχνικη δεν την εχω δει σε κανενα προγραμμα των level του CSS.

sniper
07/10/2008, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
Παιδες,
ειδα ενα ντοκυμαντερ για το CSS με andy ibbot.

Αφου ασχοληθηκε με το που κοιταμε κ τα entry points, αναφερει ενα κολπακι που μου εκανε εντυπωση γιατι το twist of the wrist δεν το αναφερει πουθενα.

και εξηγουμαι..

Μετα το apex αρχιζεις να σηκωνεις τη μηχανη διατηρωντας ομως το σωμα σου στο πλαι της μηχανης.
Αυτο το κανεις τραβοντας το εσωτερικο clip. Καθως τραβας το clip ανοιγεις και το γκαζι.
Ο λογος που τραβας το εσωτερικο κ δεν σπρωχνεις το εξωτερικο ειναι οτι αν χρησιμοποιησεις το εξωτερικο clip θα εχεις το χερι σου τεντωμενο και ετσι θα ασκηθει μη επι8υμητη πιεση στη μηχανη.
Ενω με το εσωτερικο δεν υπαρχει αυτο το προβλημα κ ταυτοχρονα σου επιτρεπει να ανοιξεις το γκζι.
Αυτος που ειναι ασος σε αυτη την τεχνικη ειναι ο Pedrossa.
Αυτη η τεχνικη σου δινει extra ωθηση στην εξοδο της στροφης.

Επισης αυτη την τεχνικη δεν την εχω δει σε κανενα προγραμμα των level του CSS.

Css level 2

devil's animal
07/10/2008, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Css level 2

και σου λενε οτι ιδανικη στροφη για να το κανεις αυτο (στα Μεγαρα τουλαχιστον) ειναι η Κ6 (μετα την ευθεια)...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

catmaster
07/10/2008, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και σου λενε οτι ιδανικη στροφη για να το κανεις αυτο (στα Μεγαρα τουλαχιστον) ειναι η Κ6 (μετα την ευθεια)...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ποια ;; αυτή με τον τάφο μες στη μέση ;; :rolleyes:

devil's animal
07/10/2008, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ποια ;; αυτή με τον τάφο μες στη μέση ;; :rolleyes:

ναι ρε.

τα μνηματα ειναι στην καρδια...

για την εξοδο μιλαμε....
:wave2:

lamoun
07/10/2008, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Css level 2

Ακριβώς, αλλά άν θυμάμαι καλά μας είπαν πάντα με το αριστερό χέρι.... ή κάνω λάθος?

odt
15/10/2008, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ακριβώς, αλλά άν θυμάμαι καλά μας είπαν πάντα με το αριστερό χέρι.... ή κάνω λάθος?

το αριστερό χέρι...είναι από την εσωτερική πλευρά στις αριστερές...στις δεξιές τι γίνεται? Μήπως το θυμάσαι λάθος...?

lamoun
15/10/2008, 12:10
Πιθανών να μου μιλούσε για συγκεκριμένη στροφή που είχα πρόβλημα (η συζήτηση έγινε στα pits όχι στην θεωρία).

Πάντως και από θέμα βολέματος, το εσωτερικό το χειρίζεσαι καλύτερα.. και i'll stick with it!

PQC
11/01/2009, 17:59
ναι ρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα αυτη η τεχνικη σε τι ακριβως εξυπηρετει?

dodos 900
11/01/2009, 20:21
Σηκώνεται πιο γρήγορα η μηχανή και μπορείς να ανοίξεις πιο γρήγορα το γκάζι.:a013:

PQC
13/01/2009, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Σηκώνεται πιο γρήγορα η μηχανή και μπορείς να ανοίξεις πιο γρήγορα το γκάζι.:a013:

:a20

:beer: :beer: