View Full Version : Μπαμ ηκούσθει στον αέρα ............
Μπαμ ηκούσθει στον αέρα ............ και ήταν η μηχανή μου, που χτυπημένη από αυτοκίνητο έπεφτε στην άσφαλτο ................
Ο τύπος γκάζωσε και έφυγε, ενώ εγώ κατέβαινα προσπαθόντας ταυτόχρονα να βάλω το παντελόνι μου και ο συναγερμός με την τηλεειδοποίηση να ουρλιάζουν ..........
Κάποιος σημείωσε τον αριθμό του τύπου και αρχίζει ξανά το τρέξιμο !!!
Αυτή τη φορά η ζημιές είναι πολλές ............
Γρατσουνιές φαίρινγκ (πάνω κάτω) ουρά, σπασμένο κωλοφάναρο, εμπρός αριστερό φλάς, αριστερή εξάτμιση, έκοψε η πολλαπλή, έκοψε η βάση του πίσω παταρακιου, στράβωσε ο καθρέπτης ο αριστερός και το υποπλαίσιο του φαίρινγκ ............ αυτά με μια πρόχειρη ματιά .........
Το κακό είναι ότι χωρίς εξάτμιση η μηχανή δεν κινήται και θα μείνω χωρίς μέσο μετακίνησης !!!
:mad: :mad: :mad: :sad: :sad: :sad: :mad: :mad: :mad:
fantacid
10/10/2008, 00:33
καλα ξεμπερδεματα............
:sad:
gixxerpap
10/10/2008, 00:40
αντε πάλι τα ίδια .... τι να πω ρε παιδί? ελπίζω ότι με αυτό, τελειώνει και η περίοδος γκαντεμιάς ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αντε πάλι τα ίδια .... τι να πω ρε παιδί? ελπίζω ότι με αυτό, τελειώνει και η περίοδος γκαντεμιάς ....
Τα ίδια και χειρότερα αυτή τη φορά Pap !!!
Δε μπορώ να καταλάβω ........... όλοι απάνω μου πέφτουνε ;;;
Ένας μήνας και 1 εβδομάδα από τα προηγούμενα !!!
Δε με νοιάζει τίποτε άλλο αλλά έχω στεγνώσει εντελώς ................
vestromas
10/10/2008, 00:55
Οχι ρε πστ μου απ την μια στιγμη στην αλλη να παθεις τετοια νιλα.
Χιλια περαστικα ρε αρχαιε, μακαρι να την φιαξεις γρηγορα την κουκλα και να μην σου ξανασυμβει τιποτε παρομοιο:(
blackbusa
10/10/2008, 01:22
πες μου οτι εχεις και αλλο μηχανακι εκτος απο το busa.....αυτο πες μου μονο.....:sad: :sad: :sad: και οτι το αλλο εφαγε τον τσαμπουκα......
:a018:
αν οχι.....ΓΑΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ......:a023: :a023: :a023:
DimChios
10/10/2008, 06:31
ρε συ Κωστα, τι να πω ρε φιλε!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ!!!!!! :sad:
Βρες τον τουλαχιστον και παρ του τα σωβρακα!
Μηπως και εσυ ρε παιδι μου δεν προσεχεις που την αφηνεις?
Τι αλλο να πω δλδ?
makis206
10/10/2008, 07:14
Ε δεν είναι δυνατόν πάλι... ευτυχώς που υπάρχει η πινακίδα του, ευτυχώς.:sick:
GIXXERAKIAS
10/10/2008, 07:43
Mαθε απο τον ασφαλιστη σου τα στοιχεια του με την πινακιδα του και παρτον τηλ.Η μου κανεις δηλωση με υπαιτιοτητα 100% η σε παω δικαστικος και σου παιρνω τα σωβρακα.Ετσι να του πεις. (το εκανα εγω πριν ενα χρονο οταν καποιος την κοπανησε οταν βαρεσε το αμαξι του πατερα μου στην γειτονια και την κοπανησε αλλα ενας γειτονας τον ειδε για κακη του τυχη.:smokin: )
Και καλα ξεμπερδεματα,ποτε ξανα.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Mαθε απο τον ασφαλιστη σου τα στοιχεια του με την πινακιδα του και παρτον τηλ.Η μου κανεις δηλωση με υπαιτιοτητα 100% η σε παω δικαστικος και σου παιρνω τα σωβρακα.Ετσι να του πεις. (το εκανα εγω πριν ενα χρονο οταν καποιος την κοπανησε οταν βαρεσε το αμαξι του πατερα μου στην γειτονια και την κοπανησε αλλα ενας γειτονας τον ειδε για κακη του τυχη.:smokin: )
Και καλα ξεμπερδεματα,ποτε ξανα.:beer:
Πολυ σωστα .....
Ρε Κώστα...
Μήπως να πάμε να μας διαβάσει κανάς παπάς, καμιά καφεντζού, κανάς μωαμεθανός, κάτι τέλος πάντων...
Τι να πω....
Προφανώς ο τύπος είναι της γειτονιάς για να παρκάρει εκεί...?
Μόλις γυρίσω από Αθήνα σφύρα μου κλέφτικα ποιο αυτοκίνητο είναι να πάμε να τον βρούμε όλοι παρεούλα.....
Όσο για το Haya που μας καίει θα το φτιάξουμε άμεσα.
Ξεκίνα τον στα τηλ & από Τρίτη αν δεν έχει κάνει δήλωση & δεν έχουν παρθεί φωτογραφίες θα τον επισκεφθούμε...
Γαμ@ τη πο@τ@ν@ μου με του μ@λ@κες τους Ηρακλειώτες πια.
:mad: :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πες μου οτι εχεις και αλλο μηχανακι εκτος απο το busa.....αυτο πες μου μονο.....:sad: :sad: :sad: και οτι το αλλο εφαγε τον τσαμπουκα......
:a018:
αν οχι.....ΓΑΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ......:a023: :a023: :a023:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το Busa είναι .................:mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε συ Κωστα, τι να πω ρε φιλε!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ!!!!!! :sad:
Βρες τον τουλαχιστον και παρ του τα σωβρακα!
Μηπως και εσυ ρε παιδι μου δεν προσεχεις που την αφηνεις?
Τι αλλο να πω δλδ?
Μητσο είμαι υποχόνδριος με το παρκάρισμα .............. παρ' ΄πλα αυτά ............ :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
...
Γαμ@ τη πο@τ@ν@ μου με του μ@λ@κες τους Ηρακλειώτες πια.
:mad: :mad: :mad: :mad:
Αθηναϊκό νούμερο MIke ...............
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αθηναϊκό νούμερο MIke ...............
Καταλαβαίνεις που θέλω να καταλήξω όμως......
Όλοι σταρχιδιστες είναι πια.. τι να πω..
mikios400
10/10/2008, 08:25
Κωστή περαστικά σας... είσαι τυχερός που έχεις την πινακίδα, καλή τύχη!
Αν θες πλάτες για καυγά εδώ είμαι :p :p
Δες το θετικά... καινούρια εξάτμιση δεν ήθελες;; :D
Aν καταλαβαίνω λέει ;;;;; Μιχάλη την προηγούμενη ήδη την πλήρωσα από την τσέπη μου .......
:sad: :sad: :sad:
Αλλά ρε Μιχάλη αυτό που μου τη βαράει είναι ότι ΠΑΛΙ πρέπει να βρώ δε ξέρω πόσα για να την επισκευάσω και να τα πάρω όόόόόταν ...............
Και να τα βρω που ;;;
Aν καταλαβαίνω λέει ;;;;; Μιχάλη την προηγούμενη ήδη την πλήρωσα από την τσέπη μου .......
:sad: :sad: :sad:
Αλλά ρε Μιχάλη αυτό που μου τη βαράει είναι ότι ΠΑΛΙ πρέπει να βρώ δε ξέρω πόσα για να την επισκευάσω και να τα πάρω όόόόόταν ...............
Και να τα βρω που ;;;
Δε θα πληρώσεις τίποτα από τη τσέπη σου.. Θυμάσαι πως το έκανα εγώ?
Ε το ίδιο θα κάνουμε.
Ας ξεκινήσει η διαδικασία (χαρτιά & φωτογραφίες & πραγματωνόμονας) & μετά πάμε παρέα στην ασφαλιστική να πάρουμε την επιταγή.
Ίσως χρειαστεί και μια μήνυσούλα ο τύπος.
devil's animal
10/10/2008, 08:36
ρε Αρχαιε μακαρι πραγματικα να ειναι το τελευταιο....:rolleyes:
οταν ακουω για τετοια πεσιματα,με πιανει η καρδια μου..:sad:
ελπιζω να την φτιαξεις γρηγορα την μπουμπου σου με του αλλου τα λ7!!
:beer: :beer: :beer:
ρε Κώστα, έλεος πια
Τι να πω?
ΚΟΥΡΑΓΙΟ και παρτου και τα σώβρακα!:evil:
Gandalf dr685sm
10/10/2008, 08:57
em....να ρωτήσω κάτι γιατί δηλώνω άσχετος με το συγκεκριμένο σενάριο;
Αν ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. δηλώσει πως δεν ήταν εκείνος και το Ι.Χ δεν είχε και ασφάλεια τι γίνεται;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
em....να ρωτήσω κάτι γιατί δηλώνω άσχετος με το συγκεκριμένο σενάριο;
Αν ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. δηλώσει πως δεν ήταν εκείνος και το Ι.Χ δεν είχε και ασφάλεια τι γίνεται;
Gandalf
1ον. Δεν έχει σημασία ποιος οδηγούσε το Ι.Χ
2ον. Αν το ΙΧ είναι ανασφάλιστο τότε αν στην ασφάλεια σου έχεις κάνει τη κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα είσαι οκ.
sapila racing
10/10/2008, 08:59
Κωστα κατ αρχήν πήγαινε στην αστυνομία και κανε μια μύνηση για εγκατάλειψη ατυχήματος.
Μετα τον τρέχουνε κι αυτοί και θα σε παρακαλάει.
Κατα δευτερον απ οτι ξερω πλεόν, μπορεί να φτιαχτεί η μηχανή και ν απληρωσει η ασφάλεια κατ ευθείαν.
Δες το σαν ευκαιρία να παρεις τα aftermarket που ηθελες, και να στα πληρώσει ο π@π@ρας.
:wave2:
Gandalf dr685sm
10/10/2008, 09:12
MikeG...
Αν το ΙΧ είναι ανασφάλιστο τότε αν στην ασφάλεια σου έχεις κάνει τη κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα είσαι οκ.
αν δεν έχω;... τότε.. τον ήπιαμε , κοινώς;
O λόγος που ρωτάω είναι πως με τις επερχόμενες αυξήσεις στα ασφάλιστρα (μέχρι και 20%) κάποιος που θα πρέπει να δίνει 600-700 ευρώ τον χρόνο για ενα 1400cc (μέσος όρος Ι.Χ.) μπορεί να αρχίσει να το κυκλοφορεί χωρίς , λόγω αδυναμίας πληρωμής ασφαλίστρων.
Και εντάξει σε ατύχημα... (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) .. πας δικαστικά , μυνήσει κτλ... σε τέτοια περίπτωση όμως και με την πιθανότητα να μην έχεις την κάλυψη που λες , τι γίνεται;
Gandalf
MikeG...
αν δεν έχω;... τότε.. τον ήπιαμε , κοινώς;
O λόγος που ρωτάω είναι πως με τις επερχόμενες αυξήσεις στα ασφάλιστρα (μέχρι και 20%) κάποιος που θα πρέπει να δίνει 600-700 ευρώ τον χρόνο για ενα 1400cc (μέσος όρος Ι.Χ.) μπορεί να αρχίσει να το κυκλοφορεί χωρίς , λόγω αδυναμίας πληρωμής ασφαλίστρων.
Και εντάξει σε ατύχημα... (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) .. πας δικαστικά , μυνήση κτλ... σε τέτοια περίπτωση όμως και με την πιθανότητα να μην έχεις την κάλυψη που λες , τι γίνεται;
Gandalf
Αν δεν έχεις κάλυψη από την ασφάλεια σου για ανασφάλιστο όχημα τότε πας καθαρά δικαστικά & τα πληρώνει ο τύπος από τη τσέπη του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αποδείξεις ότι είναι αυτός ο υπαίτιος & στη συνέχεια δικαστικά. Σίγουρα βέβαια η όλη διαδικασία θα κρατήσει πολύ καιρό.
Πλέον οι περισσότερες ασφαλιστικές στο απλό συμβόλαιο τους σε καλύπτουν από ανασφάλιστα οχήματα μέχρι ένα ποσό.
Το αυτοκίνητο ....................... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!! Όπως πριν από λίγο έμαθα, πριν 3 μέρες από Αθήνα .........
:sick: :sick: :sick:
Τι άλλο μπορεί να μου τύχει πιά ;;;;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
......
Δες το σαν ευκαιρία να παρεις τα aftermarket που ηθελες, και να στα πληρώσει ο π@π@ρας.
Τα ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ................... πάνε τα Yoshimuraκια !!!:bawl: :bawl: :bawl:
danaos75
10/10/2008, 10:50
ΤΙΙΙΙΙ;;;
:uplate: :eyepop: :mad:
όχι ρε φίλε, τι γκαντεμια είναι αυτή... πάνω που πήγα να γράψω να μην ανησυχεις...
μου πέσαν τα μαλλια....
κουραγιο... και ας είναι το τέλος της γκαντεμομητσοτακοπεριοδου
Λεωνίδας
10/10/2008, 10:52
Το αυτοκίνητο ....................... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!! Όπως πριν από λίγο έμαθα, πριν 3 μέρες από Αθήνα .........
Τι άλλο μπορεί να μου τύχει πιά ;;;;;;;; έλεος :a4: :a4: :a4:
blackbusa
10/10/2008, 11:02
Χωρις να θελω να πω καμμια μαλακια.....αν το αυτοκινητο εχει ασφαλεια.....νομιζω παλι με καποιο τροπο αποζημιωνεσαι.....για ψαξτο καλυτερα.....:sad: :sad: :sad:
DimChios
10/10/2008, 11:09
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ!!!!!!!
ΡΕ ΚΟΠΑΝΑΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΜΕ!!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!
ΡΕ ΦΙΛΕ...
τοση ατυχια πια ρε γαμωτο? ΤΟΣΗ?????????
DimChios
10/10/2008, 11:12
Και δλδ εφυγε ενα κλεμμενο ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, πηγε ΗΡΑΚΛΕΙΟ και βρεθηκε να πεσει ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?????
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!
Τωρα θα μου πεις δε σου δινω κουραγιο με αυτα που γραφω αλλα αγανακτω κι εγω ο ιδιος ρε γμτ!!!!!!!
Τεσπα, για ψαξτο, μη τα παρατας ρε Κωστα... μπορει να βρεις και παλι την ακρη σου!
Και (δε ξερω που και αν πιστευεις) πάντως πηγαινε κανε κανενα ευχελαιο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Χωρις να θελω να πω καμμια μαλακια.....αν το αυτοκινητο εχει ασφαλεια.....νομιζω παλι με καποιο τροπο αποζημιωνεσαι.....για ψαξτο καλυτερα.....:sad: :sad: :sad:
Έχεις δίκιο σ' αυτό ............. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ...........
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Και δλδ εφυγε ενα κλεμμενο ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, πηγε ΗΡΑΚΛΕΙΟ και βρεθηκε να πεσει ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?????
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!
Τωρα θα μου πεις δε σου δινω κουραγιο με αυτα που γραφω αλλα αγανακτω κι εγω ο ιδιος ρε γμτ!!!!!!!
Τεσπα, για ψαξτο, μη τα παρατας ρε Κωστα... μπορει να βρεις και παλι την ακρη σου!
Και (δε ξερω που και αν πιστευεις) πάντως πηγαινε κανε κανενα ευχελαιο!
Το θέμα είναι .......... μα κανείς δεν επιβλέπει - ενημερόνεται για τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων που μπαινοβγαίνουν στα πλοία ;;;;;
Κανείς δεν ελέγχει ;;;;;;;;
Παίρνω τηλ. στην Τροχαία να τους ενημερώσω ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο .............. και μου είπανε να πάρω τηλ. ΚΑΙ στην Ασφάλεια να τους ενημερώσω !!! Να ενημερώσω ΕΓΩ την Ασφάλεια !!! ΕΛΕΟΣ !!! Τους λέω ότι κλεμμένο αυτοκίνητο από Αθήνα κυκλοφορεί - βρίσκεται στο Ηράκλειο και αυτοί δεν παίρνουν ΧΑΜΠΑΡΙ !!!
Όσο για το ευχέλαιο ................ έκαμα !!!
Βάζω και τον Φώτη (θρησκευτικός) στο σχολείο να με ξεματιάζει συχνά - πυκνά ................... αλλά τι να το κάμεις ;;;;;;;
Αμα είσαι ομορφάντρας .................:lol: :lol: :lol:
blackbusa
10/10/2008, 11:24
Έχεις δίκιο σ' αυτό ............. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ...........
ρε Κωστακη οτι και να ειναι.....θα ειναι σιγουρα πιο καλα απο το να τα ξαναβαζεις απο την τσεπη σου.....υπομονη σου ευχομαι....
Το θέμα είναι .......... μα κανείς δεν επιβλέπει - ενημερόνεται για τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων που μπαινοβγαίνουν στα πλοία ;;;;;
Κανείς δεν ελέγχει ;;;;;;;;
:lol: :lol: :lol:
Το μόνο που τσεκάρουν είναι αν έχεις εισιτήριο. Τίποτα άλλο δε κοιτάνε..
Γι'αυτό και τόσοι λαθρομετανάστες πάνε πάνω κάτω Πειραιά - Ηράκλειο & γενικά σε άλλα νησιά χωρίς να τρέχει τίποτα.
τι να πω ρε φιλε και εμενα μου παει σκατα το 08 αλλα εσυ
εχεις σπασει ολα τα κοντερ:( :( :(
κουραγιο και μακαρι να πανε ολα καλα:wave2:
κατι ακομα πιστευω οτι καποιος πρεπει να πληρωνει για αυτη
τη ζημια το επικουρικο ισως;
μακαρι..
Φιλε Αρχαιε,
Πρωτον, παρε ένα παπι και κλειδωσε το μπουσα για κανα διμηνο…..δεν σε παει φιλε!!
Δευτερον κανε δηλωση και παρε αντιγραφο του συμβαντος από την αστυνομια, παρε αναλυση ζημιων και κοστους από φιλικο συνεργειο και πηγαινε στο επικουρικο και πες ότι θελεις προκαταβολή αποζημιωσης…..υπαρχει ειδικη διαδικασία.
Οταν πληρωθεις, την προκαταβολη την βαζεις για φτιαξιμο, πας τα τιμολογια στο επικουρικο και αποζημιωνεσαι σε κανα 2μηνο!
Φιλικα Αντώνης
Operater
10/10/2008, 11:32
Σου εύχομαι να βρεις το δίκιο σου Κώστα όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα γίνεται!!!
Και να χαμογελάς πάντα !! :winka: :sun:
κοινώς;
Αποζημιώνεσαι από το επικουρικό. :winka:
Έλεος ρε Κώστα.. :uplate: Vespes, νιπτήρες, κλεμμένα αυτοκίνητα.. ελπίζω να βγάλεις άκρη.. πραγματικά αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Σοβαρά τώρα, όταν τελείωσεις με όλη αυτήν την ιστορία και αποζημιωθείς, βρες κανένα παπάκι, scooterάκι, εντουράκι να κάνεις την δουλειά σου στο Ηράκλειο γιατί δεν πάει άλλο.. :sick: Θα τα πούμε και από κοντά τώρα που γύρισα..
Lilith_tzw
10/10/2008, 13:24
Υπομονη μεχρι να βγαλεις ακρη μην τα παρατησεις οσο και αν τα εχεις παιξει για να καταφερεις να πληρωθεις..Καντα λαμπογυαλο αν δεις οτι δεν βγαινει οταν φτανεις στα ακρα παντα βρισκεις λυση ειδικα με τις δημοσιες υπηρεσιες (αστηνομια και τετοια) γιατι βαριουντε να ασχοληθουν αλλα οταν κυκλωφορει συνεχεια ενας τρελος που εχει δικιο κατι κανουν....Το εχω δει και το βλεπω συνεχεια...Οποτε υπομονη και βασισου οτι εχεις δικιο!!!!!!!!!!!!!!
Υπομονη θα σου χρειαστει
reinmeister
10/10/2008, 13:30
ασχημο φιλε...:(
Δε μπορω να το πιστέψω ρε συ...
Έλεος!
Αν υπάρχει λύση με το επικουρικό (που δεν ξερω τι ειναι) τότε ψάξτο και ας σου παρει και λιγο χρόνο...
Λοιπόν ................ μάλλον καλά τα νέα !!!
Αφού η δήλωση κλοπής είχε γίνει πριν 3 μέρες δεν υπάρχει πρόβλημα !!!
Ο τύπος συνελήφθει από το λιμενικό το οποίο τον καταδίωκε όταν με τράκαρε !!! Μαζί έχει χτυπήσει άλλα 4 αυτοκίνητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει ............
Η ιδιοκτήτρια (ευτυχώς για αυτήν) δεν έκοψε την ασφάλεια και έτσι αποζημιώνομαι από την ασφαλιστική της ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!! Ήδη έχει κάνει και δήλωση πέρνοντας από την ασφαλιστική τα στοιχεία μου !!! Ας είναι καλά η κοπέλα ...........
Αν είχε κόψει την ασφάλιση θα πλήρωνε από την τσέπη της, καθώς οι παθόντες κινούνται ενάντια στον ιδιοκτήτη του οχήματος και καλά ξεμπερδέματα για τον ιδιοκτήτη !!!
Από Δευτέρα αρχίζει το τρέξιμο για τις επισκευές .............
Να δω που θα βρω και τα φράγκα ................... αντε να δούμε !!!
TOLISTOLAROS
10/10/2008, 16:12
Πάλι καλά φίλε,πάλι καλά...Σκίστονε το μαλάκα,πάρτου μέχρι και για ηθική βλαβη...
Συμπλήρωσε και το ψυγείο της μπούσας σου με κανά μισόκιλο αγιασμό!:beer: :wave2:
sapila racing
10/10/2008, 16:15
Πάλι καλά τελικά.....
Τι να πεις, λες κι ευχαριστω τελικα. Αλλά μην βάλεις παλι τις Yoshimura, βαλε αλλες καλού κακού!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Πάλι καλά φίλε,πάλι καλά...Σκίστονε το μαλάκα,πάρτου μέχρι και για ηθική βλαβη...
Συμπλήρωσε και το ψυγείο της μπούσας σου με κανά μισόκιλο αγιασμό!:beer: :wave2:
Εναντίον αυτού δεν θα κινηθώ εγώ αλλά η ασφαλιστική .............. από ότι κατάλαβα όμως έχει μεγάλο φάκελλο στα ευαγή ιδρύματα .......... όπως Ασφάλεια Αττικής .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πάλι καλά τελικά.....
Τι να πεις, λες κι ευχαριστω τελικα. Αλλά μην βάλεις παλι τις Yoshimura, βαλε αλλες καλού κακού!
:beer:
Κι άμα την έβλεπες φωτόου .......... κούκλα ήταν με τα Yoshi !!!
red_monster
10/10/2008, 16:43
Ας είναι καλά η κοπέλα ...........
Αν είχε κόψει την ασφάλιση θα πλήρωνε από την τσέπη της, καθώς οι παθόντες κινούνται ενάντια στον ιδιοκτήτη του οχήματος και καλά ξεμπερδέματα για τον ιδιοκτήτη !!!
\
Σοβαρά μιλας , δηλ και σε κλέβουν και πληρώνεις....
Αφού βρήκες άκρη όλα καλά , περαστικά στο busa και σε εσένα...
mikios400
10/10/2008, 16:43
καλά ξέτελα με τα μαστορέματα...
να περάσω τη Δευτέρα να σε πάρω να πάμε Τίτα;;; :D
παλι καλά:sick:
Να'ναι το τελευταίο εύχομαι
όχι ρε φίλε...:mad: :mad:
τουλ έβγαλες άκρη και τέλος καλό...:wave2:
castoras
10/10/2008, 19:34
Πωωωωωω ρε π@υστη μου!!!!Τώρα διαβασα όλο το θέμα μονοκοπανιά!!!
Τι κωλοχώρα έχουμε γίνει ρε!!!Απίστευτο μου φαίνεται!!!
Τι American Bar και μαλακίες....Ελλαδάρα ρε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
καλά ξέτελα με τα μαστορέματα...
να περάσω τη Δευτέρα να σε πάρω να πάμε Τίτα;;; :D
Φιλ αν είναι θα τα πούμε με πμ, πάντως ευχαριστώ για την προσφορά .........
να δω ποτε θα λυθουν τα μαγια ειμαι περιεργος κωστη...αλλη μια φορα περαστικα...:sick:
DimChios
12/10/2008, 07:15
Παλι καλα!!!
Απο την αλλη βεβαια, να παμε και στην πλευρα της κοπέλας... φανταζεσαι να την ειχε κοψει την ασφαλεια?
Δηλ, να το ξερουμε αν ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ μας τυχει να ΜΗΝ κοψουμε την ασφαλεια...
Ακου να δεις!
:rolleyes:
Ας ειναι το τελευταιο Κωστα!
Παιδιά, όλα τα λεφτά ήταν το πρωί που πήγα στην ασφαλίστριά μου …………….
-Καλημέρα Ε……
-Καλημέρα, τι κάνετε ;
-Να το πω ή δε χρειάζεται ;
-ΟΧΙ
-ΝΑΙ
-ΠΑΛΙ ;
-ΝΑΙ
Της περιγράφω τι έγινε ………….. κοιτά στο μητρώο και βρίσκει που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ……..
-Ωραία ………. Θα κάνω ένα τηλέφωνο στην Ασφαλιστική της !!!
Παίρνει τηλέφωνο δίνει τα στοιχεία, περιμένει λίγο ………… και ασπρίζει !!!
Κλείνει το τηλέφωνο ……….
-Αν είναι δυνατόν !!! Κύριε Μπρα ……… είναι 3 μέρες ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!!
- …………………
-Δεν γίνονται αυτά !!! Κλέβεται αυτοκίνητο στο Χαϊδάρι, μπαίνει και ταξιδεύει με πλοίο ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ………….. έρχεται Ηράκλειο …………… 250000 κάτοικοι και από ΟΛΟΥΣ αυτούς , πέφτει επάνω σας !!! Αν είναι ποτέ δυνατόν ……. Ο Μητσοτάκης σας βάφτισε ;;; Αν είναι δυνατόν !!!
9 χρόνια ασφαλίστρια όλα τα περίεργα με εσάς ασφαλισμένο έχουν γίνει !!!
(μας έχει πιάσει νευρικό γέλιο που να μην σταματά)
-Είδες που σας κρατάω σε εγρήγορση και φροντίζω να ενημερώνεστε στα πιο περίεργα ;;; Να μου μειώσετε τα ασφάλιστρα !!! Πάντως Ε…… μου πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε έτσι, γιατί κάθε ραντεβού μου στοιχίζει πολλά …..
:lol: :lol: :lol:
akaposto
12/10/2008, 13:19
Δηλαδή τώρα εσάς σας φαίνεται λογικό να πρέπει να
κάνει δήλωση ο ιδιοκτήτης που του έχουν κλέψει το όχημα?
Και αφού θα καλύψει τις ζημιές,λογικά θα αυξηθούν και τα ασφάλιστρα.
Απο που και ως που?
Θα μας τρελάνουν οι ασφα-ληστρικές?
Και αν το όχημα έχει κλαπεί κανά τρίμηνο,θα πληρώνεις σαν μ@λάκας ασφάλεια?
Ε ρε κομπίνες...
Αρχαίε,καλή δύναμη!
Gandalf dr685sm
13/10/2008, 09:56
Για αυτό κάνεις ασφάλεια κλοπής στο Ι.Χ. σου,
στο κλέβουν , .. το δηλώνεις..., αποζημιώνεσαι και απο εκεί και μετά αναλαμβάνει η ασφαλιστική σου. Οπότε ξεμπερδεύεις μια και καλή.
Απλά δεν ξέρω ποιά είναι η περίοδος αναμονής , για να πάρεις την αποζημίωση της κλοπής του Ι.Χ. σου. Σε Βρεττανία πάντως είναι 1 μήνας, όπου αν βρεθεί το όχημα , τότε δεν παίρνεις αποζημίωση. Ακόμα και αν έχουν "ψειρίσει" τα πάντα απο πάνω.
Gandalf
Akatanomastos
13/10/2008, 15:10
Απλά δεν ξέρω ποιά είναι η περίοδος αναμονής ,
Gandalf
απο τι εχω διαβασει στο φορουμ πρεπει να ναι 3 μηνες
ρε κωστα, μεταξυ μας, δεν τα πουλας ολα να παρεις κανα ποδηλατο-πατινι???:lol:
ελεος πια!
αντε μακαρι να ναι το τελευταιο, και αφου εισαι εσυ καλα μην μασας:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε κωστα, μεταξυ μας, δεν τα πουλας ολα να παρεις κανα ποδηλατο-πατινι???:lol:
ελεος πια!
Και μετά πως θα πάμε στο .............. ΠΑΡΙΣΙ ;;;
:lol: :lol: :lol: :winka: :winka: :winka:
Πρόσεχε τι θα απαντήσεις ............ γιατί θα σε δώσω στεγνά !!!
:evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
13/10/2008, 15:50
Και μετά πως θα πάμε στο .............. ΠΑΡΙΣΙ ;;;
:lol: :lol: :lol: :winka: :winka: :winka:
Πρόσεχε τι θα απαντήσεις ............ γιατί θα σε δώσω στεγνά !!!
εγω θα παω
και εσυ δωσε με οπως θες, ειτε στεγνα ειτε υγρα, νο προμπλεμ:D
και ειπαμε οχι παρισι, στρασβουργο:wave2: