View Full Version : Ηρθε.....SHOEI XR1000 Diabolic Revelation
manhunter
10/10/2008, 12:55
Σημερα έφτασε στα χέρια του κολλητού μου, το κρανάκι της φωτογραφίας
Το παραγγείλαμε Σάββατο και σήμερα το πρωί ήρθε...
Ήρθε με UPS από Γερμανία σε 5 εργάσιμες ημέρες
Μια χαρά το μέγεθος και όλα
Μάλιστα επειδή δεν ήταν σπίτι τον περίμενε από κάτω να επιστρέψει η ups!!!!!
Για άλλη μια φορά, απέδειξε γιατί το fc-moto είναι (κατά εμέ), το καλύτερο site για αγορές από το εξωτερικό.
Το μονο που μας χρειάζεται είνα μια dark smoke ζελατίνα, γιατί ξεχάσμαε να πάρουμε
Αυτά από εμένα, και όποιος θέλει να ψωνίσει από εκεί, απλά απέκτησε ακόμα ένα ευχαριστημένο πελάτη
:wave2: :wave2: :wave2:
144809
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Για άλλη μια φορά, απέδειξε γιατί το fc-moto είναι (κατά εμέ), το καλύτερο site για αγορές από το εξωτερικό.
Το μονο που μας χρειάζεται είνα μια dark smoke ζελατίνα, γιατί ξεχάσμαε να πάρουμε
Αυτά από εμένα, και όποιος θέλει να ψωνίσει από εκεί, απλά απέκτησε ακόμα ένα ευχαριστημένο πελάτη
:wave2: :wave2: :wave2: με πΟσο???
Αγρατζούνιστο εύχομαι! :beer:
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secU4L2_C_29VY/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shoei-XR-1000-Diabolic-Revelation-TC-5/SubProducts/Shoei-XR-1000-Diabolic-Revelation-TC-5-0002
419 Ευρώ
manhunter
10/10/2008, 14:08
434 κομπλέ
Μικρή η διαφορά, αλλά ένεκα των συμπεριφορών του καταστήματος στην ελλάδα (όλοι ξέρετε τι εννοώ), προτιμήσαμε να το πάρουμε από εκεί
manhunter
10/10/2008, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Αγρατζούνιστο εύχομαι! :beer:
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secU4L2_C_29VY/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shoei-XR-1000-Diabolic-Revelation-TC-5/SubProducts/Shoei-XR-1000-Diabolic-Revelation-TC-5-0002
419 Ευρώ
Ελλάδα στην πόρτα μας
434?
Ευχαριστώ για την ευχή!!!!
:wave2: :wave2:
kakofonixx
10/10/2008, 14:28
παρεπιπτοντως το δοκιμασα σημερα σε πολυ γνωστο καταστημα της Αθηνας και ειχε τελικη τιμη 420!
οποτε, ας μην κρινουμε παντα ασχημα την ελληνικη αγορα... :rolleyes:
btw καλοφορετο και αχρειαστο να΄ναι! :beer:
manhunter
10/10/2008, 14:33
Δεν αναφέρθηκα στην τιμή
Αναφέρθηκα στην συμπεριφορά του καταστήματος
Η τιμή που αναφέρεις είναι καταπληκτική, γιατί ο εισαγωγέας της SHOEI στην Ελλάδα δείχνει στο site του τιμή 479?
:wave2:
Τηλεφώνησα
εδώ (http://www.tzortzopoulos.gr)
και μου ανέφερε την τιμή που σου λέω
479?
Δεν μας λες με πμ που το βρήκες τόσο?
Δεν μας λες με πμ που το βρήκες τόσο?
εσυ γιατι δεν μας ειπες με pm απο που το αγορασες,παρα ανοιξες ολοκληρο θεμα.. :D
πεσ τα ολα χυμα kakofonixx,να μαθουμε κ εμεις!!
Εγώ πάντως ρε παιδιά απο xs-moto το δικό μου XR-1000 το πήρα ?370 (μάζι με τα μεταφορικά) :wave2:
DIMITRIS Z750
10/10/2008, 18:47
Παιδια εγω το xr 1000 το πηρα πριν 1 χρονο 440 απο ελλαδα και 6 ατοκεs
kakofonixx
10/10/2008, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sofix
εσυ γιατι δεν μας ειπες με pm απο που το αγορασες,παρα ανοιξες ολοκληρο θεμα.. :D
Αν θεωρηθει διαφημιση, ας πραξουν αναλογως οι μοντερειτορς... :o
Παπασταυρου, Γρ.Λαμπρακη στον Κορυδαλλο
?479 (?379 τα μονοχρωμα), αλλα οταν του ειπα πληρωμη cash μου ειπε ?420
Απτα τα ολιγα :)
necromayhem
10/10/2008, 19:50
:wave2: :wave2: :wave2:
Φιλε μου καλοφορετο. Υποσιαγονο και μυτακι ειχε το κρανος?
manhunter
10/10/2008, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sofix
Προφανώς για να πάρω τις γνώμες που πήρα :winka:
Εχω πάει παντού, είπα τι ίδια ατάκα, μίλησα για μετρητά, η καλυτερη τιμή που μου έγινε ήταν 450
όπως και να έχει, μας βγηκε μια χαρα αγορα, και χωρίς τις βενζίνες για να πάμε στα μαγαζιά
(χαβαλέ κάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε)
:lol: :lol:
ΥΓ Το κράνος είχε μέσα μόνο το pinlock
:D
o_gavros
10/10/2008, 22:02
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δε μπορώ να μη ρωτήσω.
Απο τη στιγμή που αποφασίσατε να ψωνίσετε απο το εξωτερικό,τα 439? για το συγκεκριμένο δεν είναι πάρα πολλά λεφτά όταν με 340? παίρνεις το X-Spirit (οχι μονόχρωμο) στην πόρτα σου???
τεσπα οπως και να'χει καλοφόρετο & αχρείαστο να'ναι στον κάτοχο του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Απο τη στιγμή που αποφασίσατε να ψωνίσετε απο το εξωτερικό,τα 439? για το συγκεκριμένο δεν είναι πάρα πολλά λεφτά όταν με 340? παίρνεις το X-Spirit (οχι μονόχρωμο) στην πόρτα σου???
και εμενα ετσι μου φαινεται!!!
καλοφορετο & αχρειαστο!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δε μπορώ να μη ρωτήσω.
τεσπα οπως και να'χει καλοφόρετο & αχρείαστο να'ναι στον κάτοχο του.
Στο εφσι-μοτο.ντε δεν χρειαζετε να εχεις πεϊπαλ ή και πιστωτικη.
Στο στελνει αντικαταβολη και τελειωνει η ιστορια
Καταρχάς εύχομαι αγρατζούνιστο!!
Θα πρέπει όμως πριν τις αγορές μας από το net να έχουμε στο νου μας και αυτή τη περίπτωση και το πως θα βγάλουμε άκρη αν μας κάτσει: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=64332
Από εκεί και πέρα εγώ στο 2τροχο στη Πάτρα πέρυσι, πήρα 2 XR-1000 μαύρα στη τιμή των 330ευρό το ένα τα οποία συνοδευόντουσαν με υποσιάγωνα και αντιθαμβωτικές.
μεγεια ειναι πανεμορφο (και καλο κρανος εχω και εγω)
παιδια μην παραπονιεστε πριν 4-5χρονια οταν πηρα εγω το XR-1000 DIABOLIC 2 δεν ηξερα τοτε τιποτα για νετοαγορες και τα εσκασα ζεστα 500ευρο +αλλα δε θυμαμαι καπου στα 50 για φιμε ζελατινα+20 για ςεπιρινιο :sick:
μια χαρα εισαστε.:beer:
υσ¨βεβαια εχω να πω οτι τωρα μου εβγαλε τα πρωτα προβληματα κοντα στο τελος της 5ετιας που το εχω και τεχνικη υποστιριξη δεν υπαρχει. Μου ξεκολησε το πλαστικο-αεροδυναμικο που καλυπτει τους αεραγωγους πισω και μου ζητανε λεφτα να τον κολλησουν και ο αεραγωγος μπροσα δεν ανοιγει και μου λενε να το στειλω(ουν)Ιαπωνια λεει ...
:eyepop:
αυτα ειναι τα σημαντικοτερα ολων
evi, λένε καλό είναι να αλλάζεις το κρανάκι κάθε 5 χρόνια
οπότε μπορεί και να έφαγε τα ψωμιά του
εγώ πάντως ένα xr-1000 που χα, έσωσε το κεφάλι μου (4 μήνες έχουν περάσει και ακόμα κάποια σημεία με πονάνε να σκεφτείς!)
440 το δίνει και το Δίκυκλο στην Βουλιαγμένης...
παρε κοσμε και ασε τους εμπορους εδω να κουρευονται...
Αξιοπιστο μαγαζι,χωρις τελωνειο και σε μια βδομαδα σπιτι σου...
Αν παραγγειλεις θα του πεις να γραψει στο κουτι αξια κατω απο 50 ευρω...
http://stores.ebay.com/MAX-Sports-Outlet