PDA

View Full Version : Χωροδικτυωμα και αντοχή υλικών

kalgeorge
09/10/2008, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster

re seis auto einai san na anevaineis se skalwsia apo oikodomi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
09/10/2008, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re seis auto einai san na anevaineis se skalwsia apo oikodomi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι πεζός άνθρωπος...:look:

red_monster
09/10/2008, 15:36

ναι αλλά όταν ανέβεις στο ρετιρε...εεε :D

kalgeorge
09/10/2008, 17:38
ναι αλλά όταν ανέβεις στο ρετιρε...εεε :D

oute me sfaires
ase pou moiazei me tin aidia to ducati monster :wave2:

sakisvolos
09/10/2008, 18:25

Τα έλεγα κι εγώ αυτά αλλά.............................................................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bentouza
09/10/2008, 20:33
oute me sfaires

βά'ι' βά'ι'....
κατσε να το δει ο red_monster:cry:

red_monster
09/10/2008, 21:42
oute me sfaires

αηδια το monster , αηδία το delirio... πιπέρι θα σου βάλω...

:rotflmao:

sakisvolos
09/10/2008, 22:34
αηδια το monster , αηδία το delirio... πιπέρι θα σου βάλω...

:rotflmao:

Ε! Δεν το λες και όμορφο το monster!:yuck:

red_monster
10/10/2008, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ε! Δεν το λες και όμορφο το monster!:yuck:

ο καθένα έχει την αποψή του
κάθε άποψη δεκτη αρκεί να είναι υπερ της ducati ... είμαι μακαρονάς τι να κάνω??

:wave2:

Elle
10/10/2008, 17:23
κάθε άποψη δεκτη αρκεί να είναι υπερ της ducati ... είμαι μακαρονάς τι να κάνω??

Ax!!! Μα δεν είναι θεσπέσιο;;;
Τι καμπύλες, τι γραμμές!
Ladies and Gentlemen η εικόνα μιλά απο μόνη της!

144834

vestromas
10/10/2008, 17:32
Σκαλωσια χτισμενη πανω σε μπλεντερ για γρανιτες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:

sakisvolos
10/10/2008, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σκαλωσια χτισμενη πανω σε μπλεντερ για γρανιτες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:

+10000000:a18:

Συμφωνώ απόλυτα! Τα ρουμπινέτα λείπουν μόνο! Και οι μούφες επίσης! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
10/10/2008, 17:38

Χα χα! Τα μακαρόνια παχαίνουν πολύ πρόσεχε! :rotflmao: :rotflmao:

:wave2: :wave2:

sakisvolos
10/10/2008, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ax!!! Μα δεν είναι θεσπέσιο;;;
Τι καμπύλες, τι γραμμές!
Ladies and Gentlemen η εικόνα μιλά απο μόνη της!

Αρκεί να μη κόβουν πλαίσιο κι αυτά!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:D

144835

Tpap
10/10/2008, 17:50
η αερόψυξη, αερόψυξη....αλλά και το δέσμο εκεί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

Aggelos_SV
10/10/2008, 18:24
Αρκεί να μη κόβουν πλαίσιο κι αυτά!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:D

Δικτύωμα με σωστά συγκολλημένες ράβδους ΔΕΝ κόβεται εκτός κι αν τρακάρει άσχημα (τυχηματική κατάσταση για την οποία δεν είναι σχεδιασμένη καμία μοτοσυκλέτα).

Δικτυώματα καταπονούμενα ΚΑΙ από ροπές( βλέπε την νεα μαλακιά GLADIUS:yuck: και την έδραση του μοτέρ του.... ) τότε ναι...είναι πολύ πιθανό να "ανοίξουν"

144837

sakisvolos
10/10/2008, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Δικτύωμα με σωστά συγκολλημένες ράβδους ΔΕΝ κόβεται εκτός κι αν τρακάρει άσχημα

Μα αυτό που έβαλα εγώ στη φοτό ΔΕΝ τράκαρε απλά κόπηκε!:winka:

Aggelos_SV
10/10/2008, 18:36
Μα αυτό που έβαλα εγώ στη φοτό ΔΕΝ τράκαρε απλά κόπηκε!:winka:

...όσο και να την κοιτάω δεν μπορώ να διακρίνω κάτι "λάθος"...πού κόπηκε:confused: :confused:

Edit...το είδα.Όπως είδα επίσης και τα υπολείμματα από το μανιτάρι:rolleyes:

red_monster
10/10/2008, 19:30
...όσο και να την κοιτάω δεν μπορώ να διακρίνω κάτι "λάθος"...πού κόπηκε:confused: :confused:

Edit...το είδα.Όπως είδα επίσης και τα υπολείμματα από το μανιτάρι:rolleyes:

Σωστός ... Πήγα να το πω ,το μανιτάρι είναι κομμάτια , άρα το μοτορι έφαγε αεροπλανική άρα τα δικτυώματα δν κόβονται στις συγκολλήσεις γιατι πολύ απλά δν δέχονται μεγάλες δυνάμεις εκεί . Την καταπόνιση την δέχεται η ράβδος είτε είναι ευελκυστική είτε είναι θλιπτική.

sakisvolos
10/10/2008, 23:09
Κόπηκε το μανιτάρι και δε γρατσουνίστηκε πουθενά αλλού? Για δείτε!

144868

sakisvolos
10/10/2008, 23:10
Άλλη μία! :eek:

144869

sakisvolos
10/10/2008, 23:13
Και άλλη μία από την άλλη μεριά!
Και για να προλάβω μερικούς το συγκεκριμένο πλαίσιο κόπηκε μόνο του ΑΝΑΙΤΙΑ κύριοι!
Θα το ψάξω να ξαναβρώ το λίνκ του φόρουμ από το οποίο τις πήρα τις φοτό και θα το διαβάσετε μόνοι σας!:D

144871

vestromas
10/10/2008, 23:20
Σακη εισαι απαιχτος ρε φιλε! Ξεφωνυμα με ντοκουμεντα και αποδειξεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2:

sakisvolos
10/10/2008, 23:32
Σακη εισαι απαιχτος ρε φιλε! Ξεφωνυμα με ντοκουμεντα και αποδειξεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Όχι ρε θα το άφηνα!
Θα ψάξω και θα βρω κι άλλα έτσι γιατί μου τη σπάει που πριν κάμποσο καιρό είχανε λυσσάξει
όλοι ότι μόνο τα γιαπωνέζικα κόβουν πλαίσιο!
Ε λοιπόν κύριοι κόβουν και οι ''ωραίες'' ιταλίανες πλαίσιο ΑΝΑΙΤΙΑ το ξαναλέω αυτό!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

byron
10/10/2008, 23:35
Κάτι μου λέει ότι σου ΄χουν μείνει απωθημένα απ΄το japan vs europe. Exει καμμιά σχέση το αν κοβει πλαίσιο κάποιο duc με το ερώτημα του topic? :confused:

sakisvolos
10/10/2008, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτι μου λέει ότι σου ΄χουν μείνει απωθημένα απ΄το japan vs europe. Exει καμμιά σχέση το αν κοβει πλαίσιο κάποιο duc με το ερώτημα του topic? :confused:

Εγώ γουστάρω το tuono όχι ότι θα το πάρω δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση λόγω και μόνο της απαράδεκτης
αντιπροσώπευσης αυτό μου φτάνει!

Ίσως να έχεις κάποιο δίκιο σε ότι αφορά τα απωθημένα που λες αλλά όταν λες μια γνώμη και ο άλλος
σου απαντάει αυτό...

Ε! κι εγώ έδωσα απάντηση!

Υ.Γ. ΟΚ ναι είμαστε πολύ εκτός topic αλλά καμιά φορά αυτές οι δουλειές αυτά έχουν!

:a6:

vestromas
10/10/2008, 23:51
Βυρωνα, δεν επρεπε να μπουνε τα ντουκατι στα καγκουραδικα στριτ φαιτερ.
Ειναι και κοκκινα και αγριευουν οι Ταυροι με τα Γιαπωνεζικα.:lol:
Ενταξει τ Απριλια τα Τραιαμφ και κτμ.
Αλλα ποσο να την κανουν γαργαρα οι γιαπωνεζοφιλοι με τα ντουκατι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειδικα οταν κοβει η σκαλωσια και κινδυνευει να πεσει ο μαστορας με την σπατουλα στο χερι;:bawl: :rotflmao: :beer: :wave2:

sakisvolos
10/10/2008, 23:53
Ειδικα οταν κοβει η σκαλωσια και κινδυνευει να πεσει ο μαστορας με την σπατουλα στο χερι;:bawl: :rotflmao: :beer: :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
10/10/2008, 23:56
:rolleyes:

144872

vestromas
10/10/2008, 23:58
Ωχ!!! Μλκ, μας ταπωσε ο Μαλτσεχ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2:

sakisvolos
10/10/2008, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rolleyes:

Έκανε και η Honda κάποιες βλακείες κατά καιρούς τι να κάνουμε?:D :D :D

sakisvolos
11/10/2008, 00:12
Πάλι είμαι λιιιιιγο εκτός θέματος αλλά ρίξτε μια ματιά εδώ! (http://www.mcnews.com/mcn/board/Topic26959-4-1.aspx)

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Aggelos_SV
11/10/2008, 14:39
@ red_monster:Οι συγκολλήσεις είναι πλέον με την σημερινή τεχνολογία διαμόρφωσης συγκολλήσεων τα πλέον "άκαμπτα" σημεία ενός πλαισίου (είτε δικτυώματος είτε ολόσωμου).Αν δεις το κόψιμο είναι ακριβώς περιμετρικά της συγκόλλησης.Αυτό που λες ότι στις συγκολλήσεις δεν δεχονται μεγάλες δυνάμεις τα δικτυώματα δεν ισχύει.Απλά οι συγκολλήσεις μεταβιβάζουν τις αξονικές δυνάμεις στις οποίες υπόκειται μία ράβδος ,στην γειτονική της.

Άλλο ένα παράξενο της φωτογραφίας είναι ότι η αστοχία του πλαισίου ειναι καθαρά διατμητική και απόλυτα συμμετρική και στις δύο πλευρές.Σαν να έχει στραφεί όλο το πίσω μέρος της μοτοσυκλετας λες κι έκατσε ελέφαντας πάνω στη θέση του συνεπιβάτη.Όχι απλα κόπηκε αλλά έχουν μετατοπιστεί και οι ράβδοι αρκετά μεταξύ τους.Πολύ φοβάμαι πως μπορεί να είναι κατασκευαστικό λάθος ,δηλαδή έκκεντρη συγκόλληση των δύο ράβδων στην "χιαστί" της ,ανάπτυξη ροπής στην σύνδεσης και αστοχία λόγω των μεγάλων διατμητικών τάσεων που προκληθηκαν απ΄την ροπή στην διατομή της ράβδου

Το πλάισιο στο σημείο του κοψίματος είναι γεμάτο σκουριά...πότε πρόλαβε και σκούριασε...
Το δεξί μανιτάρι είναι κυριολεκτικά διαλυμένο σε σχέση με το μέγεθος του αριστερού...και παρότι διαλυμένο το ποδόφρενο τα μαρσπιέ κι οι εξατμίσεις είναι άθικτες...πολύ περιέργα μου φαίνονται αυτά

red_monster
11/10/2008, 20:06
@ red_monster:Οι συγκολλήσεις είναι πλέον με την σημερινή τεχνολογία διαμόρφωσης συγκολλήσεων τα πλέον "άκαμπτα" σημεία ενός πλαισίου (είτε δικτυώματος είτε ολόσωμου).Αν δεις το κόψιμο είναι ακριβώς περιμετρικά της συγκόλλησης.Αυτό που λες ότι στις συγκολλήσεις δεν δεχονται μεγάλες δυνάμεις τα δικτυώματα δεν ισχύει.Απλά οι συγκολλήσεις μεταβιβάζουν τις αξονικές δυνάμεις στις οποίες υπόκειται μία ράβδος ,στην γειτονική της.

Άλλο ένα παράξενο της φωτογραφίας είναι ότι η αστοχία του πλαισίου ειναι καθαρά διατμητική και απόλυτα συμμετρική και στις δύο πλευρές.Σαν να έχει στραφεί όλο το πίσω μέρος της μοτοσυκλετας λες κι έκατσε ελέφαντας πάνω στη θέση του συνεπιβάτη.Όχι απλα κόπηκε αλλά έχουν μετατοπιστεί και οι ράβδοι αρκετά μεταξύ τους.Πολύ φοβάμαι πως μπορεί να είναι κατασκευαστικό λάθος ,δηλαδή έκκεντρη συγκόλληση των δύο ράβδων στην "χιαστί" της ,ανάπτυξη ροπής στην σύνδεσης και αστοχία λόγω των μεγάλων διατμητικών τάσεων που προκληθηκαν απ΄την ροπή στην διατομή της ράβδου

Το πλάισιο στο σημείο του κοψίματος είναι γεμάτο σκουριά...πότε πρόλαβε και σκούριασε...
Το δεξί μανιτάρι είναι κυριολεκτικά διαλυμένο σε σχέση με το μέγεθος του αριστερού...και παρότι διαλυμένο το ποδόφρενο τα μαρσπιέ κι οι εξατμίσεις είναι άθικτες...πολύ περιέργα μου φαίνονται αυτά

Στο χωροδικτύομα ασκούνται ροπές που δν προέρχονται από ζεύγοι δυνάμεων??
Η γνώση μου στα χωροδικτυόματα περιορίζεται στη μηχανικη ΙΙ και στα δικτυόματα...:cry:

Το κόψιμο είναι πάνω στη ράβδο άπό τη μία πλευρά και όχι στην κόλληση. Η ράβδος σε όλο το μήκος της έχει τα ίδια χαρακτηριστικά-διάμετρο , άρα γιατί κόπηκε εκει πέρα?

kalgeorge
12/10/2008, 01:34
re seis xekinate diamaxi apo post mou kai den enimerwnomai????:lol:

parakalw na svistoun ta dika mou postakia apo to thema :wave2: