Σύνδεση

View Full Version : athens late night kagkouries

nikos force
13/10/2008, 11:48
http://www.youtube.com/watch?v=aqE0F0oAmtE

Vourkoufales
13/10/2008, 11:51
Ροδα τσάντα και κοπάνα και μαρσάρω τη Χουσβάρνα. . .

(μόνο που δεν υπήρχε χουσβάρνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Vandarero
13/10/2008, 11:53
Ναί, και μετά θα γράφουν "καλό ταξίδι στο παιδί", "του βγήκε ο κωλόγερος" και διάφορες άλλες τέτοιες π@π@ριές.

NikosKK
13/10/2008, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vandarero
Ναί, και μετά θα γράφουν "καλό ταξίδι στο παιδί", "του βγήκε ο κωλόγερος" και διάφορες άλλες τέτοιες π@π@ριές.

++πολλα...

θα κλαιγαν πολυ λιγοτερες οικογενειες αν δεν υπηρχαν τετοιοι καγκουρες..

swork21
13/10/2008, 12:10
Όχι ρε παιδιά σε δρόμους τέτοια πράγματα.

Vourkoufales
13/10/2008, 12:37
ναι, έχετε δίκαιο αυτα θα πρέπει να γίνονται σε πίστα και δε ελεγχόμενο πάντα περιβάλλον και κάτω απο προϋποθέσεις

Το θέμα είναι που είναι αυτο το ελεγχόμενο περιβάλλον, η πίστα γιατί οι προϋποθέσεις απ όσο βλέπω υπήρχαν!

nikos force
13/10/2008, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
++πολλα...

θα κλαιγαν πολυ λιγοτερες οικογενειες αν δεν υπηρχαν τετοιοι καγκουρες.. σε εχουμε πετυχει σε καποιο track day ??????? σε τιποτα κιουρκα εστω να προσπαθεις ??????????? η κυκλοφορεις με κανα παπακι και το Κ το εχεις σαλονι και το κοιτας ????? η κυκλοφορεις με το Κ και πας με 50-60-70-80 χλμ μαξ ?????? Η μηπως εισαι απο αυτος που βγαινουν αττικη οδο και πανε τερματα ????????? για πες μας σε ποια κατηγορια ανηκεις ???????? σε ενα ποστ που ξεκαθαριζει απο το τιτλο σε τι αναφερεται και καλλιστα μπορουσες να μην κανεισ ΚΑΝ το κοπο να το ανοιξεις και να τσεκαρεις ...και εσυ ΚΑΙ Ο απο πανω

NikosKK
13/10/2008, 13:03
Δε θα καταταξω τον εαυτο μου σε καποια απο τις "κατηγοριες" σου,αλλα και αν το εκανα σιγουρα δε θα ημουν στην κατηγορια "καγκουρευω στην παραλιακη και ας κοστισει τη ζωη μου η καποιου αλλου"

Tα "athens late night" σκηνικα καθημερινα καταληγουν σε τετοια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67128&highlight=%C3%C9%D9%D1%C3%CF%D3)

Vourkoufales
13/10/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
σε εχουμε πετυχει σε καποιο track day ??????? σε τιποτα κιουρκα εστω να προσπαθεις ??????????? η κυκλοφορεις με κανα παπακι και το Κ το εχεις σαλονι και το κοιτας ????? η κυκλοφορεις με το Κ και πας με 50-60-70-80 χλμ μαξ ?????? Η μηπως εισαι απο αυτος που βγαινουν αττικη οδο και πανε τερματα ????????? για πες μας σε ποια κατηγορια ανηκεις ???????? σε ενα ποστ που ξεκαθαριζει απο το τιτλο σε τι αναφερεται και καλλιστα μπορουσες να μην κανεισ ΚΑΝ το κοπο να το ανοιξεις και να τσεκαρεις ...και εσυ ΚΑΙ Ο απο πανω

εγω τρώω λίοσπορους στο Ρίμπας :look:

και εσύ ξέρεις τι έχω και να μην απευθύνεσαι σε μένα αλλα ρώτα για άλλους :Κωλοδάχτυλο: :D

όταν θα μπω πίστα θα μπω για να ρίξω το Μπούστα :sun:

Aggelos_SV
13/10/2008, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales

όταν θα μπω πίστα θα μπω για να ρίξω το Μπούστα :sun:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Vourkoufales
13/10/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

τι? περίεργο σου φαίνεται? :mad:

Θα τον κουτουλήσω με έντο στην Κ1 να μάθει :sun:

Aggelos_SV
13/10/2008, 16:12
τι? περίεργο σου φαίνεται? :mad:

Θα τον κουτουλήσω με έντο στην Κ1 να μάθει :sun:

...αυτά μόνο ο Τζιμπερνάους τα κάνει....:lol: :lol:

Vourkoufales
13/10/2008, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...αυτά μόνο ο Τζιμπερνάους τα κάνει....:lol: :lol:

κ άλλος που μ αντιγράφει? :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gi_4ce
13/10/2008, 16:51
Μωρε και η καγκουριά καλή είναι αρκεί να γίνεται εκεί που δεν έχει κόσμο... (Γι αυτο και γουσταρω την ΕΡΗΜΙΚΗ Κερατέα και το παλιό αμαξοστάσιο που δεν παταει ψυχη...)

Και να πέσεις, μόνος θα πέσεις, εσύ θα χτυπήσεις... δεν θα παρεις κανεναν άλλον στο λαιμό σου...

Τώρα στην παραλιακή ανάμεσα απο τα αμάξια, λιμανάκια και λοιπές παπαριές, ευχαριστώ, δεν θα παρω...

Επίσης, καλό είναι εκτος απο το κράνος, κανα μπουφανάκι και κανα γαντάκι... μλκια να πεσεις με 40 και να ξενερωσεις με σημάδια και αίματα...

Άρα εγω δηλώνω τοπικός (στυλ εποχιακου) κάγκουρας!

:beer:

TOLISTOLAROS
13/10/2008, 17:28
http://www.youtube.com/watch?v=aqE0F0oAmtE
Φίλε ποστάροντας τέτοια link κάνεις έμμεσα διαφήμιση στους τύπους που γυρίσανε το video.Τους δίνεις κίνητρο να το ξανακάνουν και δε λέει...Πιθανότατα θα δουν ότι το link τους παίζει στο moto.gr και θα γουστάρουν

odt
13/10/2008, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Φίλε ποστάροντας τέτοια link κάνεις έμμεσα διαφήμιση στους τύπους που γυρίσανε το video.Τους δίνεις κίνητρο να το ξανακάνουν και δε λέει...Πιθανότατα θα δουν ότι το link τους παίζει στο moto.gr και θα γουστάρουν

σιγά μην κοιτάνε και τα views...νομίζω ότι χΙεστήκανε κιόλας για το μοτογρ...:wave2:

Tomahawk
13/10/2008, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως ο δημιουργός του θέματος θα ήταν ένας απο τους πρωταγωνιστές στο video???

Nikos force, τώρα τι περιμένεις, να σου πούμε μπράβο?

OzZzZzY
13/10/2008, 21:07
νικολακη δν αποσυρεις το ποστ για να μην εχεις και γκρινιες?

Red Rider
13/10/2008, 22:15
Γιατι να το αποσυρει?
Και απο ολους εμας ελαχιστοι-ισως και κανενας-δεν εχει κανει ποτε του "καγκουριες" οποτε ας κοιταξουμε την καμπουρα μας..
Απλα το μονο κατακριτεο ειναι οτι το "εγκλημα" ειναι προμελετημενο,δηλαδη βγαινω για να κανω μαλακιες,φοραω και μια καμερα στο κεφαλι,και ο θεος βοηθος..

NikosKK
13/10/2008, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Γιατι να το αποσυρει?
Και απο ολους εμας ελαχιστοι-ισως και κανενας-δεν εχει κανει ποτε του "καγκουριες" οποτε ας κοιταξουμε την καμπουρα μας..
Απλα το μονο κατακριτεο ειναι οτι το "εγκλημα" ειναι προμελετημενο,δηλαδη βγαινω για να κανω μαλακιες,φοραω και μια καμερα στο κεφαλι,και ο θεος βοηθος..

Καλα σιγουρα ολοι μας εχουμε κανει και κανουμε εστω και λιγο καγκουριες...
Αλλα ειναι ακριβως αυτο που λες,οτι βγαινουν με την προθεση να κανουν μαλακιες και μονο,και το προωθουν κι'ολας...

fantacid
13/10/2008, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
νικολακη δν αποσυρεις το ποστ για να μην εχεις και γκρινιες?

απτο ζορι γκρινιαζουν ρε...

επειδη βλεπουν ολα τα sm μαζεμενα να πηγαινουν οπως πανε κ στα trailers,
ετσι πανε κ "τα δικα" τους στα trailer πριν παρουν τα πραπρα τους,
αλλα μετα ανακαλυπτουν..........την αληθεια!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[καφρος μοουντ ον]
εςεμ κ μυαλα στην ασφαλτο!!!
[/καφρος μοουντ οφ]
:evil: :evil: :evil:

soteas
13/10/2008, 23:05
τα κανω κι εγω αυτα ρεεεε!!!

αλλα παντα ματε ξυπναω. :rotflmao:

nikos force
14/10/2008, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Γιατι να το αποσυρει?
Απλα το μονο κατακριτεο ειναι οτι το "εγκλημα" ειναι προμελετημενο,δηλαδη βγαινω για να κανω μαλακιες,φοραω και μια καμερα στο κεφαλι,και ο θεος βοηθος.. πως δεν γινεται ''προμελετημενα'' ενα τετοιο εγκλημα ?????????????? πας και ζητας απο τροχαια τα βιντεο απο της καμερες ??????

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΟΡΘΟΛΟΓΟΥΣ ... Ο τιτλος ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ... ΝΥΧΤΑ ...ΑΘΗΝΑ ...ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ... οποτε δεν σας αναγκαζει ΚΑΝΕΙΣ να το δειτε ... ΚΑΝΕΙΣ ...αν θελετε λοιπον να γκρινιαξετε για κατι ...ξεκινηστε να λυσετε τα οικογενειακα ...προσωπικα ...ψυχολογικα σας προβληματα ... ο fanta man τα ειπε ολα .... αν σας πετυχουμε με τα τραιλερ να πηγαινετε τα 1000ρια σας σε καμια πιστα ...θα σας ζητησουμε ΚΑΙ συγνωμη

DUKASII
14/10/2008, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
απτο ζορι γκρινιαζουν ρε...

επειδη βλεπουν ολα τα sm μαζεμενα να πηγαινουν οπως πανε κ στα trailers,
ετσι πανε κ "τα δικα" τους στα trailer πριν παρουν τα πραπρα τους,
αλλα μετα ανακαλυπτουν..........την αληθεια!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[καφρος μοουντ ον]
εςεμ κ μυαλα στην ασφαλτο!!!
[/καφρος μοουντ οφ]
:evil: :evil: :evil: A KALO RE GELASAME PALI..

:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

ENA TREILER ME SM NA KANOYN SOYZES PARAKALO STO 5...

KAGOURIA EINAI NA KANEIS SOYZA ME HARLEY...H ME KANA GOLDWIND ...ME SM..EINAI FYSIKO EPAKOLOYTHO..:smokin:

nikos force
14/10/2008, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
A KALO RE GELASAME PALI..

:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

ENA TREILER ME SM NA KANOYN SOYZES PARAKALO STO 5...

KAGOURIA EINAI NA KANEIS SOYZA ME HARLEY...H ME KANA GOLDWIND ...ME SM..EINAI FYSIKO EPAKOLOYTHO..:smokin: τωρα καταλαβα οτι μαλλον εννοει video trailer ...kai oxi to τροχοφορο

DUKASII
14/10/2008, 08:52
τωρα καταλαβα οτι μαλλον εννοει video trailer ...kai oxi to τροχοφορο ναι και εγω για βιντεο νομιζω πωσ λεει..

jasondakar
14/10/2008, 10:02
εω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οκ γαμιουνται στα σουζιδια και στα εντο οκ και? δεν ξερω αν κανενας απο αυτους οντως μπορει να οδηγησει σουπερμοταδικα (προσοχη εχω καταδικαση την φαση εξ αρχης οτι ειναι σε δημοσιο δρομο και με μηχανακια μερικοι που δεν ασφαλιζονται). παπαρια ολο σουζες και εντο ετνο και ζουζες αααα και φαναρια. ασε που και οι περισσοτεροι το κανουν για τα ματια του κοσμου και οχι για προσωπικη ευχαριστηση

nikos force
14/10/2008, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
εω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οκ γαμιουνται στα σουζιδια και στα εντο οκ και? δεν ξερω αν κανενας απο αυτους οντως μπορει να οδηγησει σουπερμοταδικα (προσοχη εχω καταδικαση την φαση εξ αρχης οτι ειναι σε δημοσιο δρομο και με μηχανακια μερικοι που δεν ασφαλιζονται). παπαρια ολο σουζες και εντο ετνο και ζουζες αααα και φαναρια. ασε που και οι περισσοτεροι το κανουν για τα ματια του κοσμου και οχι για προσωπικη ευχαριστηση ΘΑ σε καλυπτε αν σου απανταγα ''οτι σε εχουμε '' ???????????? ΠΑΝΤΟΥ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

byron
14/10/2008, 10:07
ΘΑ σε καλυπτε αν σου απανταγα ''οτι σε εχουμε '' ???????????? ΠΑΝΤΟΥ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Πσσσσσσσ........

nikos force
14/10/2008, 10:08
ΘΑ σε καλυπτε αν σου απανταγα ''οτι σε εχουμε '' ???????????? ΠΑΝΤΟΥ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: ΕΓΡΑΨΕ ?????? :D :D :D :D :D :D αφου ρωταει να μην απαντησω ????

Μικρή Λουλού
14/10/2008, 10:11
τρελαινομαι για αγορακια με πολλη τεστοστερονη και καβατζα αυτοπεποιθηση...:smokin:

nikos force
14/10/2008, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
τρελαινομαι για αγορακια με πολλη τεστοστερονη και καβατζα αυτοπεποιθηση...:smokin:
αυτοπεποιθηση- ΝΑΙ
τεστοστερονη- ΟΧΙ ...οι μισοι ειναι γκει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Vourkoufales
14/10/2008, 10:38
κουλομαρίες είναι!
Το βίντεο είναι μονταρισμένο απο 3Dα και οι σούζες και τα endo είναι όλα animation,

:smokin:

devil's animal
14/10/2008, 11:23
ΘΑ σε καλυπτε αν σου απανταγα ''οτι σε εχουμε '' ???????????? ΠΑΝΤΟΥ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

κοντρα??? κανονιστηκε???
που,που????

jasondakar
14/10/2008, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κοντρα??? κανονιστηκε???
που,που????

εσυ αραξε ο πολεμος θα αργησει να ξεκινησει:smokin:

Vourkoufales
14/10/2008, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
σιγά μην κοιτάνε και τα views... νομίζω ότι χΙεστήκανε κιόλας για το μοτογρ...:wave2:

:D

SpineshankD
14/10/2008, 12:40

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ μπα σε καλο σου με εκανες κ γελασα!
αντε τωρα παγαινε κανε κανα εντοσουζο αναμεσα στα αμαξια γιατι εμεις οι υπολοιποι το βαζουμε καπου τα βραδυα!:wave2: :wave2:

Spazz
14/10/2008, 12:41
εω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οκ γαμιουνται στα σουζιδια και στα εντο οκ και? δεν ξερω αν κανενας απο αυτους οντως μπορει να οδηγησει σουπερμοταδικα (προσοχη εχω καταδικαση την φαση εξ αρχης οτι ειναι σε δημοσιο δρομο και με μηχανακια μερικοι που δεν ασφαλιζονται). παπαρια ολο σουζες και εντο ετνο και ζουζες αααα και φαναρια. ασε που και οι περισσοτεροι το κανουν για τα ματια του κοσμου και οχι για προσωπικη ευχαριστηση

φυσικα για τα ματια του κοσμου!τι για την παρτη μας νομιζες?για το θεαμτα παιδια! :lol:

ο rossi για την παρτη του τρεχει?για το κοινο!

εβλεπα moto gp τις προαλλες... ουτε μια σουζα ρε παιδια τοση ωρα... αρα δεν ξερουν σουζα!ευκολο συμπερασμα...

φιλε εισαι βαθια νυχτωμενος γενικοτερα... ξαπλωσε παλι...

nikos force
14/10/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
εμεις οι υπολοιποι το βαζουμε καπου τα βραδυα!:wave2: :wave2: η ακατανοητη ειναι η φραση σου η ασεμνη !!!!!!

jasondakar
14/10/2008, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
φυσικα για τα ματια του κοσμου!τι για την παρτη μας νομιζες?για το θεαμτα παιδια! :lol:

ο rossi για την παρτη του τρεχει?για το κοινο!

εβλεπα moto gp τις προαλλες... ουτε μια σουζα ρε παιδια τοση ωρα... αρα δεν ξερουν σουζα!ευκολο συμπερασμα...

φιλε εισαι βαθια νυχτωμενος γενικοτερα... ξαπλωσε παλι...

καλα ασε μας ρε φιλε. εχω δει ποσοι απο εσας εχουν ερθει στα παγκοσμια super motard που εχουν γινει στα μεγαρα. Εκει τελειωνει η μοτοσυκλετιστικης παιδια. αντε κανε καμια σουζα να ψαροσουν οι αλλοι και ασε μας εμας να κοιμομαστε

Spazz
14/10/2008, 13:35
καλα ασε μας ρε φιλε. εχω δει ποσοι απο εσας εχουν ερθει στα παγκοσμια super motard που εχουν γινει στα μεγαρα. Εκει τελειωνει η μοτοσυκλετιστικης παιδια. αντε κανε καμια σουζα να ψαροσουν οι αλλοι και ασε μας εμας να κοιμομαστε

τι εννοεις εχεις δει?μπορεις και ξεχωριζεις τους μεν απο τους δε... για πες μου κι εμενα πως... :lol:

α καλα αρχισαμε για μοτοσυκλετιστικες παιδειες?απο αυτους εισαι?τραβα καμια εκδρομη με κανα φορουμ λεω εγω...

ενδεικτικα ετρεχα και στο πανελληνιο για καποιο καιρο...

μιας και δεν σου κανουν μονο οι σουζες....

φιλακια :wave2:

nikos force
14/10/2008, 13:37
καλα ασε μας ρε φιλε. εχω δει ποσοι απο εσας εχουν ερθει στα παγκοσμια super motard που εχουν γινει στα μεγαρα. Εκει τελειωνει η μοτοσυκλετιστικης παιδια. αντε κανε καμια σουζα να ψαροσουν οι αλλοι και ασε μας εμας να κοιμομαστε απλα για να εχουμε κατι να λεμε ...

SUPERMOTO Π. Π. ΑΜΟΤΟΕ 1ος αγώνας 06-04-08
http://www.postimage.org/image.php?v=gx13q99S http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1faaES

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto στα Μέγαρα 21/11/07
http://www.postimage.org/image.php?v=gx13qD5A
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1e9Sq0
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1e9UV9

γαμωτο μαλακιζετε το ποστ ιματζ ... να σου εδειχνα και αλλεσ ... και απο πατρα και απο καλαματα και απο ελληνικο ... κριμα κριμα ...απλα να εχουμε κατι να λεμε

nikos force
14/10/2008, 13:42

EIDES ...και racing team οι καγκουρες ...:D :D :D :D :D :D απλα χωρισ μπουστα δεν υπηρχε ανταγωνισμος και τους αφησαμε στη μοιρα τους

Tpap
14/10/2008, 13:46
@νικοςδυναμόν: κάνε παλικάρι μου ότι γουστέρνεις και μην μασάς από κανέναν ''καθωσπρέπει'' που προσπαθεί να ''στην πεί'' εδώ μέσα.

τράβα τα ταινιάκια σου με τα κολλητάρια και ανέβασέ τα, όχι μόνον εδώ, αλλά και στο υτούμπε, να αρέσεις και σε πολύ περισσότερο κόσμο. Καλά κάνετε. Όσο ακόμη μπορείτε.
:wave2:

Vourkoufales
14/10/2008, 13:51
Κάνει κ ένα θόρυβο (http://www.youtube.com/watch?v=l3R1i0HnC68) το ρημάδι! :uplate: :blush: :D

145286

nikos force
14/10/2008, 13:55
Κάνει κ ένα θόρυβο (http://www.youtube.com/watch?v=l3R1i0HnC68) το ρημάδι! :uplate: :blush: :D καβασακι ειναι ...μαλ@κια θορυβο κανει ...

Vourkoufales
14/10/2008, 13:59
καβασακι ειναι ...μαλ@κια θορυβο κανει ...

145287

jasondakar
14/10/2008, 14:06
τι εννοεις εχεις δει?μπορεις και ξεχωριζεις τους μεν απο τους δε... για πες μου κι εμενα πως... :lol:

α καλα αρχισαμε για μοτοσυκλετιστικες παιδειες?απο αυτους εισαι?τραβα καμια εκδρομη με κανα φορουμ λεω εγω...

μιας και δεν σου κανουν μονο οι σουζες....

φιλακια :wave2:

ωραια ομορφα και τι λες? οκ ετρεχες και πανελληνιο αυτο δεν μου λεει οτι τα παλικαρια στο βιντεο ξερουν και αγαπανε το super motard. στα μεγαρα παπαρια κοσμο ειχε για παγκοσμιο σουπερ μοταρντ. ποσοι ειναι οι καγκουρες και ποσοι το αγαπανε πανε σε πιστες οσες εχουμε και προπονουντε?

εγω δεν ομοδοποιουμε με κανενα δεν εχω αναγκη. και προσεχε τα λογια σου οταν το πας σε προσωπικο επιπεδο

Spazz
14/10/2008, 14:12
ωραια ομορφα και τι λες? οκ ετρεχες και πανελληνιο αυτο δεν μου λεει οτι τα παλικαρια στο βιντεο ξερουν και αγαπανε το super motard. στα μεγαρα παπαρια κοσμο ειχε για παγκοσμιο σουπερ μοταρντ. ποσοι ειναι οι καγκουρες και ποσοι το αγαπανε πανε σε πιστες οσες εχουμε και προπονουντε?

εγω δεν ομοδοποιουμε με κανενα δεν εχω αναγκη. και προσεχε τα λογια σου οταν το πας σε προσωπικο επιπεδο

θα αρχισω να προσεχω τα λογια μου οταν αρχισεις να τα προσεχεις κι εσυ...

εστω οτι οι περισσοτεροι ειναι καγκουρες... ε και?ο καθενας οπως θελει χρησιμοποιει το μηχανακι του... αλλοι το εχουν για να τρεχουν σε κανα πρωταθλημα, αλλοι για την καφετερια κι αλλοι για το γκαραζ τους...

nikos force
14/10/2008, 14:13

εγω δεν ομοδοποιουμε με κανενα δεν εχω αναγκη. και προσεχε τα λογια σου οταν το πας σε προσωπικο επιπεδο ολοι αυτοι που ειναι στο βιντεο ...ειναι αυτοι που ηταν και στα μεγρα ...και στα καθε μεγρα ...και στον ασπροπυργο και καθε ασπροπυργο με την πρωτη ευκαιρια ...και οσο για το που ειχε κοσμο ασε να το λενε αυτοι που ηταν εκει ...γιατι εμεις ειμασταν εκει ...αλλοι για δουλεια ...αλλοι για καβλα...αλλοι για ''ματι''

... και σου ξαναλεω ... το βιντεο μπορουσες να μην μπεις και να μην το κρινεις καν αφου εισαι τοσο αντιθετος ...η εφοσων και το εκρινες ...μπορουσες ΕΣΥ να μην πας το θεμα σε προσωπικο επιπεδο , γαι το τι-ποιοι ειμαστε και που εχουμε βρεθει και για το τι αγαπαμε-γουσταρουμε ...

Spazz
14/10/2008, 14:14

... για το ποιος ξεκινησε με παπαρια και μεντολες...

δευτερον επειδη εισαι και βιαστικος ολα τα μηχανακια που εμφανιζονται στο βιντεο ειναι ασφαλισμενα κανονικοτατα!

Akatanomastos
14/10/2008, 14:18
απο ποτε οι αγωνιζομενοι σε πρωταθληματα ειναι ολοι τους καλα παιδια, κυριες στον δρομο, και με οδηγικη παιδεια που την τηρουν παντα? :look:

δεν ειναι επαγγελματιες οι περισσοτεροι, για την ταβλα τους τρεχουν, που σημαινει πως και εξω απο την πιστα δεν εχουν ενδοιασμους..

byron
14/10/2008, 14:19
... και σου ξαναλεω ... το βιντεο μπορουσες να μην μπεις και να μην το κρινεις καν αφου εισαι τοσο αντιθετος ...η εφοσων και το εκρινες ...μπορουσες ΕΣΥ να μην πας το θεμα σε προσωπικο επιπεδο , γαι το τι-ποιοι ειμαστε και που εχουμε βρεθει και για το τι αγαπαμε-γουσταρουμε ...

Δεν παίζει αυτό παίδες. Δημόσιο και ανοιχτό φόρουμ είναι και βάλατε ένα video για σχολιασμό. Κάποιοι που δεν το γουστάρουν το λένε, και μπορούν να πουν και μαλάκες όσους συμμετείχαν.
Τόσο απλά.

jasondakar
14/10/2008, 14:19
το οτι ο καθενας κανει οτι θελει με το μηχανακι του χαιρω πολυ απο την τσεπη μου το κανει?:confused:

το προσωπικο επιπεδο ξεχαστε το να λιξουμε τους τονους λιγο οποιος και να το ξεκινησε.

απλα απο οσα εχω δει οι περισσοτεροι (μιλαω γενικα τωρα και οχι για το βιντεακι) εχουν το μηχανακι για γκαγκουριλικια και ουδε μια σχεση εχουν με πραγματικη οδηγηση σουπερ μοταρντ. Δεν καταδικαζω κανενα απλα συμπαιρενω καποια πραγματα.

Akatanomastos
14/10/2008, 14:25
να συμπληρωσουμε βεβαια καπου εδω πως αυτα που ειπαν διαφοροι ποιο πριν,
του τυπου ο καθενας εχει το μηχανακι για να κανει οτι γουσταρει ειναι μ@λ@κιες απο την στιγμη που οτι βλεπουμε στο βιντεο ειναι παρανομο και θετει σε κινδυνο αθωους πολιτες..

και ειναι ωραιο να εκτονονουμε την πιεση και την μ@λ@κι@ που εχουμε μεσα μας, αλλα ας το κανουμε καπου καπως καποτε χωρις να κινδυνευουμε να σκοτωσουμε καποιον

σε ενα μπουρδελο θα ηταν μια καλη αρχη..

nikos force
14/10/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν παίζει αυτό παίδες. Δημόσιο και ανοιχτό φόρουμ είναι και βάλατε ένα video για σχολιασμό. Κάποιοι που δεν το γουστάρουν το λένε, και μπορούν να πουν και μαλάκες όσους συμμετείχαν.
Τόσο απλά. καποιοι δεν γουσταρουν τα ιταλικα ... αλλα αμα σε πουν μαλακα , με τοσο απλα λογια , νομιζω θα ξυπνησει ετσι απλα ο μοντ μεσα σου ... right ?????? εσυ δεν εισαι που ποσταρες μια φωτο ,ε εναν τυπα που εκανε σουζα με ΧΡ σε ενα ποστ για τα 80'σ . Τοτε οι δρομοι ηταν πιστες ??????? γιατι περα απο γελακια δεν ειδα καποια αυστηρη κριτικη... ουτε καποιον να σε λεει μαλακα , ετσι απλα ??????

nikos force
14/10/2008, 14:37
Τόσο απλά. επισης σε αλλο φορουμ εσυ εισαι που μου ειπες οτι το τουνο σηκωνει σουζα αποτομα ... μονο μεσα σε πιστα το διαπιστωσες αυτο ??????????????? απλα πιστευω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι υπαρχουν ατομα ( ανεγκεφαλα κατα εσενα ισως ) που γουσταρουν τετοια βιντεο ...σε αυτους απευθυνετε το βιντεο ... και κρινω κατ'ιδιαν οπως δεν με ενδιαφερει και δεν θα μπω να σχολιασω -κρινω-κατακρινω τα βστρομ π.χ. ετσι πιστευω κανει και ο καθε ανθρωπος που δεν τρωγεται με τα ρουχα του

Vourkoufales
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
. . . .σε ενα μπουρδελο θα ηταν μια καλη αρχη..

μα αυτά κλείνουν νωρίς :rolleyes:

DUKASII
καποιοι δεν γουσταρουν τα ιταλικα ... αλλα αμα σε πουν μαλακα , με τοσο απλα λογια , νομιζω θα ξυπνησει ετσι απλα ο μοντ μεσα σου ... right ?????? εσυ δεν εισαι που ποσταρες μια φωτο ,ε εναν τυπα που εκανε σουζα με ΧΡ σε ενα ποστ για τα 80'σ . Τοτε οι δρομοι ηταν πιστες ??????? γιατι περα απο γελακια δεν ειδα καποια αυστηρη κριτικη... ουτε καποιον να σε λεει μαλακα , ετσι απλα ?????? KALA MALAKAS EINAI KAI AYTOS ALLA DE TOY TO LEME GIATI EXEI ALLA BASANA TORA MORE..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

nikos force
14/10/2008, 14:39
μα αυτά κλείνουν νωρίς :rolleyes: αν θες να βολευτεισ ΕΣΥ ειδικα ...υπαρχουν και αλλα μερη

Vourkoufales
14/10/2008, 14:40
αν θες να βολευτεισ ΕΣΥ ειδικα ...υπαρχουν και αλλα μερη δε μ αφήνει η μαμα μου να πάω εκει :D

Akatanomastos
14/10/2008, 14:40
αν θες να βολευτεισ ΕΣΥ ειδικα ...υπαρχουν και αλλα μερη

that's true

Spazz
14/10/2008, 14:42
απο ποτε οι αγωνιζομενοι σε πρωταθληματα ειναι ολοι τους καλα παιδια, κυριες στον δρομο, και με οδηγικη παιδεια που την τηρουν παντα? :look:

δεν ειναι επαγγελματιες οι περισσοτεροι, για την ταβλα τους τρεχουν, που σημαινει πως και εξω απο την πιστα δεν εχουν ενδοιασμους..

αυτο πηγαινε στο "μονο σουζες και εντο κανουν και δεν οδηγανε supermotardαδικα....

ναι πολλοι τρεχουν και εξω απο την πιστα... και δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω...

GIXXERAKIAS
14/10/2008, 14:43
Ρε καγκουρια ειστε ολοι εδω μεσα που ποσταρατε και οιθ μεν και οι δε...τι στα δι@λ@ τρωγεστε ε??:mad:

Προτεινω να λυθουν οι διαφορες σα στην βουτα και για το ποιος θα βγαλει ολη την ευθεια ορθιος με 6η τελικη.

Εδω να σας δω...:smokin:

ps:Μην πεταχτει κανενας και πει οτι η βουτα ειναι ακαταλληλη και βουρτσες μπλε...την καταλληλη ωρα ειναι η καταλληλοτερη για τετοια πραγματα και ειναι ολη δικια μας ..(και των τσαιων:blush: ):D

DUKASII
14/10/2008, 14:44
αυτο πηγαινε στο "μονο σουζες και εντο κανουν και δεν οδηγανε supermotardαδικα....

ναι πολλοι τρεχουν και εξω απο την πιστα... και δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω... megale oloi emeisi oi ypoloipoi leme exoyme kofth sta mhxanakia mas sta 120...giati toso leei o nomos..

ante moy tsoglania!tendyboydes

Vourkoufales
14/10/2008, 14:45
that's true

ΕΓΩ ειδικά πού να πάω? :rolleyes:

nikos force
14/10/2008, 14:46
ΕΓΩ ειδικά πού να πάω? :rolleyes: ξερεις ξερεις :winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

GIXXERAKIAS
14/10/2008, 14:47
megale oloi emeisi oi ypoloipoi leme exoyme kofth sta mhxanakia mas sta 120...giati toso leei o nomos..

Με πρωτη πας ρε???:eyepop:
Το εχεις καψει και δεν το ξερεις το εργαλειο.:lol: :lol:

ps:Ηταχυτητα ειναι ενδεικτικη και για τα στενα ε??:blush:

Spazz
14/10/2008, 14:50
λιγο βαρετο να ανατρεξουμε στους καθενος τα ποστ και τα λοιπα....

εχω την εντυπωση πως η πλειοψηφια εχει κανει...η συνεχιζει να κανει τις μαλακιουλες της...

για το θεμα "διαφημισης"... το βιντεο το ποσταρε ατομο που ειναι φιλος... αλλα δεν συμμετειχε στην βολτα εκεινη...

αν ο καθενας ψαχτει αρκετα θα συνειδητοποιησει πως κανει απειρα πραγματα που βλαπτουν τον περιγυρο του.. κ ιαυτο δεν ειναι μονο η επικινδυνη οδηγηση...

εσυ που καπνιζεις... σεβεσαι τον διπλα σου?αρχιδια... τον καθιστας αυτοματως παθητικο καπνιστη με οποια συνεπεια εχει αυτο...

τετοια παραδειγματα υπαρχουν απειρα...

μετρο και λιγο αυτοσεβασμος ειναι το κλειδι σε κατι τετοιες περιπτωσεις...

εσεις βγαζετε συμπερασματα για ανθρωπους μεσα απο ενα βιντεο 2.. 3 λεπτων... ελεος...

Akatanomastos
14/10/2008, 14:50
ΕΓΩ ειδικά πού να πάω? :rolleyes:

εδω
http://www.elassona.com.gr/dhmoi/elassonas/pka.php

byron
14/10/2008, 14:54
καποιοι δεν γουσταρουν τα ιταλικα ... αλλα αμα σε πουν μαλακα , με τοσο απλα λογια , νομιζω θα ξυπνησει ετσι απλα ο μοντ μεσα σου ... right ?????? εσυ δεν εισαι που ποσταρες μια φωτο ,ε εναν τυπα που εκανε σουζα με ΧΡ σε ενα ποστ για τα 80'σ . Τοτε οι δρομοι ηταν πιστες ??????? γιατι περα απο γελακια δεν ειδα καποια αυστηρη κριτικη... ουτε καποιον να σε λεει μαλακα , ετσι απλα ??????

Ασχετο το θέμα με τα ιταλικά :lol: και δεν θα ξυπνήσει ο mod μέσα μου. Ημαρτον λέμε :lol:

Το θέμα με την σούζα του τότε και του τώρα, είναι σχεδόν το ίδιο. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι τότε ήταν ο κανόνας και δεν έκανε και σπουδαία εντύπωση η καγκουριά, μιας και οι έχοντες μοτο ήταν σχετικά ταξινομημένοι ως τσόγλανοι. Παρόλα αυτά και τότε κάποιοι ρίχνανε μπινελίκια όταν τράβαγα σούζες και δεν υπάρχει και σοβαρός αντίλογος αν γίνεται χύμα στον δρόμο.

Στην κριτική που δεν μου κάνανε, τι να σου πω; Όταν μπήκε η φωτό δεν ήμουν mod αν αυτό υπονοείς. Πιθανόν να χεστήκανε στα γέλια με τη φάτσα μου, αλλά αν μου έκαναν κάποια κριτική δίκιο θα είχαν.
Προσωπικά γουστάρω τις σούζες και όσους τις κάνουν αρκεί να μην βάζουν κι άσχετους στο παιχνίδι που ούτε γουστάρουν να συμμετέχουν και ούτε φταίνε σε τίποτα.

Vourkoufales
14/10/2008, 14:55
εδω
http://www.elassona.com.gr/dhmoi/elassonas/pka.php

Είναι αυτο ανοιχτά μετα τις 12 :eyepop:

byron
14/10/2008, 14:56
εσεις βγαζετε συμπερασματα για ανθρωπους μεσα απο ενα βιντεο 2.. 3 λεπτων... ελεος...

Το μόνο συμπέρασμα που έχουμε βγάλει για σένα είναι ότι είσαι Ο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ του όρους Πεντέλη. :smokin:

Vourkoufales
14/10/2008, 14:59
Το μόνο συμπέρασμα που έχουμε βγάλει για σένα είναι ότι είσαι Ο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ του όρους Πεντέλη. :smokin:

. . . και η *Βουγιουκλάκη της καγκουριας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

*Clopywrite

kost rider
14/10/2008, 15:01
Καλα κανουν τα παιδια ρεεεεε!!!!!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

byron
14/10/2008, 15:04
megale oloi emeisi oi ypoloipoi leme exoyme kofth sta mhxanakia mas sta 120...giati toso leei o nomos..

Δεν λέγεται κόφτης. Αγκύλωση* ή κουλαμάρα λέγεται. :wave2:

*Πάρε τηλ. τον Trooper για καμμιά φυσιοθεραπεία.

Vourkoufales
14/10/2008, 15:07
... το βιντεο το ποσταρε ατομο που ειναι φιλος... αλλα δεν συμμετειχε στην βολτα εκεινη...

Τη βενζίνη δε την πίνουν ρε, στο ντεπόζιτο τη βάζουν! :lol: :lol:

ξανακοίτα το πρώτο πόστ :D :rotflmao: :rotflmao:

zephyr1
14/10/2008, 15:10
Παντως κατα 22.00 με 22.30 καθε βραδυ γυριζω απο μαραθωνος και η χαρα μου ειναι να πετυχω κανα κακγουρα να παμε παρεα.:p

Οποιος δεν διασκεδαζει να συναντησει ''καποιον'' στο δρομο και να ρολαρουν μαζι, εχει προβλημα.:sick:

nikos force
14/10/2008, 15:11
Τη βενζίνη δε την πίνουν ρε, στο ντεπόζιτο τη βάζουν! :lol: :lol:

ξανακοίτα το πρώτο πόστ :D :rotflmao: :rotflmao: megas roufianos eisai ...MEGAS

Vourkoufales
14/10/2008, 15:13
megas roufianos eisai ...MEGAS

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

145295

byron
14/10/2008, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Παντως κατα 22.00 με 22.30 καθε βραδυ γυριζω απο μαραθωνος και η χαρα μου ειναι να πετυχω κανα κακγουρα να παμε παρεα.:p

Οποιος δεν διασκεδαζει να συναντησει ''καποιον'' στο δρομο και να ρολαρουν μαζι, εχει προβλημα.:sick:

Καμμιά σουζίτσα εσύ;;:blush: Τίποτα;;;:sad:

zephyr1
14/10/2008, 16:25
Καμμιά σουζίτσα εσύ;;:blush: Τίποτα;;;:sad:

Οταν μεγαλωσω.:blush:

:rotflmao:

Μικρή Λουλού
14/10/2008, 16:57
μολις τελειωσουμε με το ποιος την εχει μεγαλυτερη θα ηθελα να πω στο παλληκαρι που εβαλε το βιντεακι οτι το θεμα δεν ειναι ποιος μπορει ή δεν μπορει να κανει κατι με το μηχανακι του,αλλα ποιος μπορει να αισθανθει λιγο την ευθυνη των γραφομενων του γνωριζοντας οτι εδω μεσα μπαινουν και αναβατες μικρης ηλικιας.

ενα προχειρο παραδειγμα και σορυ που χρησιμοποιω το νικ του.

Corvo

June 28, 1992

κ.α..

για να μην μιλησω και για αναβατες που μπορει να εχουνε μεγαλυτερη ηλικια,αλλα στην συμπεριφορα τους τους ειναι πιο κατω κι απο του κορβο...:D

ολοι οι αλλοι Φαρισαϊσμοι περι σωστης οδηγηση,δεν με αφορουν καν..

ο αναμαρτητος πρωτος...:smokin:

nikos force
14/10/2008, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
μολις τελειωσουμε με το ποιος την εχει μεγαλυτερη θα ηθελα να πω στο παλληκαρι που εβαλε το βιντεακι οτι το θεμα δεν ειναι ποιος μπορει ή δεν μπορει να κανει κατι με το μηχανακι του,αλλα ποιος μπορει να αισθανθει λιγο την ευθυνη των γραφομενων του γνωριζοντας οτι εδω μεσα μπαινουν και αναβατες μικρης ηλικιας.

ενα προχειρο παραδειγμα και σορυ που χρησιμοποιω το νικ του.

Corvo

June 28, 1992

κ.α..

για να μην μιλησω και για αναβατες που μπορει να εχουνε μεγαλυτερη ηλικια,αλλα στην συμπεριφορα τους τους ειναι πιο κατω κι απο του κορβο...:D

ολοι οι αλλοι Φαρισαϊσμοι περι σωστης οδηγηση,δεν με αφορουν καν..

ο αναμαρτητος πρωτος...:smokin: ευτυχως Η δυστηχως το καθε παιδι εχει απειρες πηγες λανθασμενων παραδειγματων ...ισως και σε ενα φορουμ ακουσουν και καταλαβουν αυτο που δεν καταλαβαινουμε εμεις ...

145304

Xlitos
14/10/2008, 17:44

\

κι έλεγα αυτό το παιδί που παει στη ρόδα μακρύτερα απ όλους κάποιον μου θυμίζει. :lol:

τελικά θα πας στρατό? :lol: αν πας θυμίσου...όλα σηκώνονται :lol:

145312

NikosKK
14/10/2008, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
\

κι έλεγα αυτό το παιδί που παει στη ρόδα μακρύτερα απ όλους κάποιον μου θυμίζει. :lol:

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Spazz
14/10/2008, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
\

δεν το βλεπω....δεν μου εμπιστευονται με τιποτα τα μηχανακια της στρατονομιας!

την καναδεζα ετσι και την πεταξω πουθενα με βλεπω να μετραω εσο... οποτε.. :wave2:

Mr.T
14/10/2008, 21:32
Πάντως όλα τα περιοδικά που έχουν θέμα μηχανές και έχουν εξώφυλλο μια μηχανή με σούζα στο δρόμο πρέπει να τους κάνουμε μήνυση ^^ Δεν θα πω για όλα τα περιοδικά που έχουν ένα drift η μια σούζα στο περιεχόμενο επίσης. Φυσικά έχουν κλείσει το δρόμο πρώτα. XAaxXaAXaxxa

Και αυτοί πληρώνονται και όλας.. και τους πληρώνουμε και εμείς για να διαβάζουμε τις kangoyries τους. ^^

Aλλο ένα θέμα είναι το γιατί να πουλάνε μηχανές που πάνε πάνω από 120 km/h ; Αφού ξέρουμε ότι απαγορεύεται Δηλαδή και ότι σίγουρα πολλοί θα πάνε γρήγορα στο δρόμο αφού μπορούν... όλες αυτές η μηχανές είναι για πιστά;

Εγώ πάντως προτού πάρω μηχανάκι σοβαρό όλο έκραζα "τετιοια" συμπεριφορά, το γκάζι είναι γλυκό όμως. Και είμαι σίγουρος στα 100% ότι όσοι κράξανε κάποια στιγμή ανοίξανε και οι ίδιοι γκάζι παρόλα που δεν ήταν νόμιμο.

Επίσης οι άλλοι μισοί εάν είχαν δυνατότητα να κάνουν video από τις βόλτες τους θα το κάνανε και οι ίδιοι.

δηλαδή θα είχε πολύ γέλιο να έρθει κανεις κάποια στιγμή σε μια συνάντηση moto.gr με κάμερα, και ας μην φαίνεται, και όντως να διαπιστώσει (και καλά) ότι πάμε όλοι με 50 η 120 max :rotflmao:

Πάντως τα παιδιά στο video είναι τελείως ζώα. Ούτε προσέχουν τον κάμεραμαν στις προσπεράσεις... :eyepop:

nikos force
15/10/2008, 07:52
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

DUKASII
15/10/2008, 08:29
ρε μαλακες βαλτε πανω πανω στο βιντεο το σηματακι .."ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ..:lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

reinmeister
15/10/2008, 09:29
νικολακη ντροπη και αισχος...τετοια βιντεο δεν πρεπει να ανεβαινουν...ο ηχος ειναι μετριοτατος,το contrast απαραδεκτο...βλεπει και κοσμος στο εξωτερικο και γινομαστε ρομπες...

ευχομαι το επομενο να ειναι πιο προσεγμενο...:rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. νομιζω οτι στα μικρα ανοιγματα γκαζιου το ktm ψιλομπερδευει...αλλα με τετοιο ηχο δεν μπορω να εκφερω ουσιαστικη αποψη...:mad:

nikos force
15/10/2008, 09:35
ελπιζω να γινουν αποδεκτες οι ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΜΟΥ :D :D :D :D

στο part2 , part 3 kai dirt part ελπιζω να τα καταφερουμε καλυτερα ...αλλιως το τεχνικο επιτελειο θα στο φερω για ''γενικο σερβις'' :D :D :D :D :D

το κτμ μπορει και να μπερδευει ...λογικο δεν ειναι ???? ολο στη μια παει το τσογλανι