Σύνδεση

View Full Version : Τρόπος Προστασίας Ισόγειου Γραφείου

xtapodias
13/10/2008, 17:57
Το πρόβλημα είναι το εξής :

Αλλάζω διεύθυνση στο γραφείου μου και πάω σε ένα άλλο αρκετά κοντά μου.
Από τη στιγμή που το νοίκιασα, εδώ και κανα μήνα, έχουν πάει να μπούν μέσα 4-5 αυτοκίνητα.
Αυτό γιατι είναι στη δεξιά μεριά ενός δρόμου που όλοι πάνε με 50-60 χλμ. και απο απροσεξία αυτων που βγαίνουν από τον κάθετο δρόμο (που έχει στοπ) στουκάρουνε και και καβαλάνε το πεζοδρόμιο του γραφείου μου (σταματάνε μεχρι τώρα 10 πόντους από τη τζαμαρία).
Απευθύνθηκα στο δήμο πρώτα για την προστασία μου (και των συνεργατών μου) αλλά και τη προστασία της περιουσίας μου. Η απάντηση ήταν οτι έχω δίκιο και οτι παλιότερα είχαν αναφερθεί απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ανάλογα περιστατικά, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μου πρότειναν δε να βάλω κολωνάκια και αν με καταγγείλει κάποιος να κάνουν τα στραβά μάτια.
Εγώ δε θέλω να βάλω κολωνάκια διότι αν χτυπήσει κάποιος μοτοσυκλετιστης θα ακρωτηριαστεί.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Σκέφτομαι να κινηθώ με δικηγόρο.

Εσεις έχετε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο??

m1ke
13/10/2008, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Το πρόβλημα είναι το εξής :

Αλλάζω διεύθυνση στο γραφείου μου και πάω σε ένα άλλο αρκετά κοντά μου.
Από τη στιγμή που το νοίκιασα, εδώ και κανα μήνα, έχουν πάει να μπούν μέσα 4-5 αυτοκίνητα.
Αυτό γιατι είναι στη δεξιά μεριά ενός δρόμου που όλοι πάνε με 50-60 χλμ. και απο απροσεξία αυτων που βγαίνουν από τον κάθετο δρόμο (που έχει στοπ) στουκάρουνε και και καβαλάνε το πεζοδρόμιο του γραφείου μου (σταματάνε μεχρι τώρα 10 πόντους από τη τζαμαρία).
Απευθύνθηκα στο δήμο πρώτα για την προστασία μου (και των συνεργατών μου) αλλά και τη προστασία της περιουσίας μου. Η απάντηση ήταν οτι έχω δίκιο και οτι παλιότερα είχαν αναφερθεί απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ανάλογα περιστατικά, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μου πρότειναν δε να βάλω κολωνάκια και αν με καταγγείλει κάποιος να κάνουν τα στραβά μάτια.
Εγώ δε θέλω να βάλω κολωνάκια διότι αν χτυπήσει κάποιος μοτοσυκλετιστης θα ακρωτηριαστεί.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Σκέφτομαι να κινηθώ με δικηγόρο.

Εσεις έχετε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο??

Βάλε τσιμεντένεις ζαρντινιέρες. Το μαγαζί του πατέρα μου το σώσαν μία φορά πάντως.

Red Rider
13/10/2008, 18:46
Παρομοια κατασταση εχω δει ,σε ενα μαγαζι με στρωματα,οπου καθε βδομαδα κυριολεκτικα εμπαιναν στην βιτρινα του ανθρωπου καθε ειδους τροχηλατα..
Τα τελευταια χρονια καποιος(δεν ξερω αν το εκανε ο ιδιος,η ο δημος)εχουν βαλει κρασπεδο80-90 ποντους υψουςκαι απο πανω κολωνακια!
Φαντασου ομως οτι εχω δει τα απιστευτα σε αυτη την διασταυρωση,μεχρι και τουμπαρισμενο αυτοκινητο:eyepop:
Και ολα αυτα μεσα στο κεντρο της πολης μας..

Stergios69
13/10/2008, 18:52
Αν βάλεις οτιδήποτε (ζαρντινιέρα, κολωνάκια) πάνω στο πεζοδρόμιο, το πιο πιθανό είναι όταν κάποιος πέσει πάνω τους να σε τραβάει με μυνήσεις και αγωγές...
Ίσως αν τράβαγες ένα βάψιμο κιτρινο-μαυρό το πεζοδρόμιο να φαίνεται πιο πολύ, να βοηθούσε περισσότερο...

xtapodias
13/10/2008, 19:18
Ο δρόμος έχει επαρκή σήμανση οπότε δε νομίζω οτι απο αυτή την άποψη μπορώ να κάνω κάτι.
Τελικά νομίζω οτι ο νόμος για ακόμη μια φορά δικαιώνει τον παράνομο και αφήνει εμας να σταυροκοπιόμαστε μη βρεθούμε με κανα saxo στη πλάτη, που πάει με 80 μέσα σε κατοικημένη περιοχή επειδή κάποια γκόμενα μισοπαραβίασε το στοπ.
Ε τι να πω??????

Ασωτος
13/10/2008, 19:23
Ξαναπήγαινε στο Δήμα και ζήτησε άδεια για να βάλεις τσιμεντένια ζαρντινιέρα πάνω στο πεζοδρόμιο ....

soteas
13/10/2008, 23:12
πες στον ιδιοκτητη να σου πληρωνει ψυχηκη οδυνη και κατσε να το απολαυσεις...:rotflmao:

fantacid
13/10/2008, 23:59
σιδερια τουμπανιασμενη κ ασφαλισε την για τρελο ποσο,
με τον πρωτο που θα σε κοπανησει πανε αγορασε ρετιρε στο παρισι!

:lol: :lol:

bentouza
14/10/2008, 13:02
βαλε μια ξυλινη μαλακιά κατασκευη(σε στυλ γλαστρας μεγαλης), ασε λιγο αερα πισω της και βαλε καποια μπετονενια κατασκευη.
και τα μηχανακια σωζεις και τα αυτοκινητα δεν θα μπουνε στο γραφειο.

airamhag
14/10/2008, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Βάλε τσιμεντένεις ζαρντινιέρες. Το μαγαζί του πατέρα μου το σώσαν μία φορά πάντως.

επισης επικυνδινες..κ δεν ξερω κατα ποσο θα αφησουν χωρο στο πεζοδρομιο για τουσ πεζους..
σαμαρακι?ξερω τα καταστρεφει ολα..αλλα μονο αν τρεχεις..:winka:

sniper
14/10/2008, 14:25
Μπορείς να βάλεις νάρκες κατά οχημάτων....

ή να σκάψεις μία τάφρο.....

ή να μετακομίσεις.

gdevelek
14/10/2008, 14:57
βαριά σιδερένια μπάρα στην πρόσοψη ακριβώς μπροστά από τη τζαμαρία

ή από τοίχο σε τοίχο αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα

ή σε Π ακριβώς μπροστά από τη τζαμαρία, πακτωμένο στο πεζοδρόμιο

τουλάχιστον να μη μπει το κουτί στο γραφείο σου

και χωρίς καμία ενόχληση στο πεζοδρόμιο ή στους αλήτες μηχανόβιους

Draculas-GR
14/10/2008, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
βαριά σιδερένια μπάρα στην πρόσοψη ακριβώς μπροστά από τη τζαμαρία
ή από τοίχο σε τοίχο αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα
ή σε Π ακριβώς μπροστά από τη τζαμαρία, πακτωμένο στο πεζοδρόμιο
τουλάχιστον να μη μπει το κουτί στο γραφείο σου

βασικά είναι το πιο σωστό!
ακόμα και μηχανάκι να πέσει, θα πρέπει να διασχίσει ολο το πεζοδρόμιο για να φτάσει τα σίδερα και να χτυπήσει, ενω απο την άλλη το αυτοκίνητο θα σταματήσει ακριβώς πριν το τζάμι..
(αρχεί να είναι λίγο ενισχυμένο το σίδερο..)

SeNNinhA
14/10/2008, 15:55
Εαν εβαζες μερικές φωτό από το σημείο θα βοηθούσε πολύ να σχηματήσουμε άποψη και να σου δώσουμε καλύτερες συμβουλές.

xtapodias
14/10/2008, 16:34
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Σήμερα που πήγα από ένα μαγαζί που πουλάει μπάρες κλπ, μου είπε κι αυτός αυτό που πρότεινε παραπάνω ο φίλος gdvelek.

Ή βάζω μπάρα (ή προστατευτικά σε σχήμα "π") απο τοίχο σε τοίχο ακριβώς μπροστά από τη τζαμαρία, ή επειδή έχω χώρο εσωτερικά μπάρα ή "π" απο τη μέσα (εντός του γραφείου) πλευρά της τζαμαρίας (αφου λογικά τη τζαμαρία σε περίπτωση που σπάσει την αποζημειώνει αυτός που προκάλεσε το ατύχημα).

Νομίζω οτι αυτή είναι η καλύτερη και λιγότερο επικίνδυνη λύση απο όλες.

Red Rider
14/10/2008, 16:59
Kαι τζαμια ασφαλειας κοιτα,μην την γλυτωσεις απο το οχημα και την παθεις απο τα τζαμια...:beer:

banditgr
14/10/2008, 18:21
ektipose merikes photo apo paidakia se pragmatiko megethos,kola ta stin tzamaria.......isos na kovoun ligo mexri na to katalavoun.

div400
14/10/2008, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Kαι τζαμια ασφαλειας κοιτα,μην την γλυτωσεις απο το οχημα και την παθεις απο τα τζαμια...:beer:

+1000

:eek: :uplate:

Red Rider
14/10/2008, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
ektipose merikes photo apo paidakia se pragmatiko megethos,kola ta stin tzamaria.......isos na kovoun ligo mexri na to katalavoun.

κατι παρομοιο:rotflmao: :rotflmao: :smokin:
http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/SOx37nTu8xI/AAAAAAAAAx8/Kgp4Cbi4T84/s1600-h/lowbudgetpolice.jpg

odt
15/10/2008, 11:10
Μήπως η περίπτωσή σου είναι από τις λίγες που δικαιολογείται η χρήση σαμαριών?

Zid
15/10/2008, 11:17
Η περιπτωσή σου μου θύμισε κατάστημα με Υαλικά... στο Ιλιον...

Το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν σε γωνία και παρόλο που είχε και σιδερένια καγκελα στο πεζοδρόμιο...

Κάθε 3-4 μήνες ένα αμάξι καρφωνόταν στη τζαμαρία του ... !!!! Εγώ προσωπικά ημουν μάρτυρας τουλάχιστον 5-6 ατυχημάτων οπου τα αμάξια ειχαν διαλύσει τζαμαρία και βιτρινα...!!

Τελικά μετακόμισε σε άλλο μέρος !!!:bigcry:

AntoD
15/10/2008, 12:29
Ασχετο αλλά...

ODT to avatar σου το γνωριζεις προσωπικα...θα μπορουσα να εχω τηλεφωνο...
Ερωτευτηκα!

hidefnick
15/10/2008, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Ασχετο αλλά...

ODT to avatar σου το γνωριζεις προσωπικα...θα μπορουσα να εχω τηλεφωνο...
Ερωτευτηκα!

Για μπάρες σε πεζοδρόμια θα μίλαγε αν ήξερε αυτόν τον κ@ (ουπς) δεσποινίδα:nono: :nono:

odt
15/10/2008, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD

ODT to avatar σου το γνωριζεις προσωπικα...

εγώ είμαι στο άβαταρ....:blush:

:lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα...σε ένα παρόμοιο σημείο στην Οδό Φιλικών στο Περιστέρι, σε ένα σημείο που ο δρόμος στρίβει δεξιά...(στο βενζινάδικο ΕΚΟ, για όσους ξέρουν) συνέχεια θα υπήρχε κάποιος ανίκητος που θα έφευγε ευθεία στην αυλή ενός σπιτιού...Κάποια στιγμή ο Δήμος έβαλε σαμαράκια επειδή "και καλά" υπάρχει και ένα σχολείο εκεί κοντά...αλλά ξένοιασε και ο άνθρωπος που ξύπναγε κάθε πρωί με ένα αυτοκίνητο στην αυλή του...

Βέβαια, τα σαμαράκια που έχουν μπει είναι παράνομα, μιας και δεν πληρούν, ούτε τις κατασκευαστικές προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος(είναι ψηλά και τσιμεντένια :eyepop: ) , αλλά δεν πληρούν και όλες τις προϋποθέσεις που (πάλι) ορίζει ο νόμος για την τοποθέτησή τους...(μπέρδεμα:sad: )

yannis24
15/10/2008, 15:52
γεμισε τον τοπο με φωτογραφιες του αβαταρ του odt, και αναγκαστικα ολοι θα κοβουν ταχυτητα να το "θαυμασου" και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο !!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

VanDiemen
15/10/2008, 17:31
Λοιπόν μάγκα, άκου και προβληματίσου: Θα βάλεις σαμάρι, κολωνάκια, μια σιδερένια μπάρα, ζαρντινιέρες, τζάμια ασφαλείας και τέλος σκάψε μια βαθειά τάφρο και ρίξε μέσα κι έναν κροκόδειλο! Και βάλε και ένα αυτοκόλλητο "welcome" στη βιτρίνα! :rolleyes:

MIXALHS 400SF R
16/10/2008, 02:25
Μ@@@λακίες λέτε... Σπάσε αγόρι μου τη βιτρίνα σου μόνος σου... πέτα τα γυαλιά κατά μήκος του δρόμου. Έτσι θα εκτροχιαστούν νωρίτερα και θα πέσουν στον από δίπλα και παράλληλα δεν θα αγωνιάς για την κατάσταση της τζαμαρίας σου...:beer: :beer:

harvester
16/10/2008, 10:09
πριν τα βαλεις αυτα γινεται να παρκαρουμε το σκουτερ μου για λιγο εξω να παρω τα λεφτα απο την φιλικη να παρω το καινουριο er6f?

xtapodias
04/10/2009, 13:23
Επανέρχομαι στο θέμα, διότι έγινε αυτο που ακριβως φοβόμουν, και περιέγραψα στο αρχικο ποστ.

Πριν λίγες ημέρες μια κοπέλα παραβίασε το στοπ επερχόμενος κανονικά οδηγός (ο οποίος όμως σίγουρα έτρεχε πάνω από το όριο της πόλης) έπεσε πάνω της.
Η κοπέλα κατέληξε σε ένα παρτέρι μισό μέτρο από την τζαμαρία και πάνω στο πεζοδρόμιο και ο ηλικιωμένος κύριος πάνω σε μια κολώνα φωτισμού η οποία συγκράτισε μέρος της φόρας που είχε. Τελικά αυτός σταμάτησε 10 πόντους από τη τζαμαρία, αλλά η κολώνα του φωτισμού έπεσε πάνω στη τζαμαρία την οποία και ράγισε.
Ευτυχώς δεν την έριξε, απλά πετάχτηκαν θράυσματα από τα οποία δεν έπαθε κανένας τίποτα.

Η ασφάλεια θα με αποζημιώσει αλλάτο πρόβλημα θα παραμείνει.
Ως απόδειξη ότι τελικά δεν θα μπορούσα να βάλω κάποια προστασία εγώ, απλά να σας πω οτι η τροχαία με ρώτησε αν ο στύλος ήταν φωτισμού ή δικός μου. Αυτό τα λέει όλα.

Αντε και εις άλλα με υγεία!!!!!

:cry: :cry:

cityfly
04/10/2009, 13:36
δηλαδή σου ρθε από αυτό που δεν είχε προβλέψει κανείς

κοίτα να δεις
δες το από την άλλη πλευρά, ενα χρόνο την έβγαλες καθαρή

:wave2: :wave2:

fantacid
04/10/2009, 13:42
Επανέρχομαι στο θέμα, διότι έγινε αυτο που ακριβως φοβόμουν, και περιέγραψα στο αρχικο ποστ.

Πριν λίγες ημέρες μια κοπέλα παραβίασε το στοπ επερχόμενος κανονικά οδηγός (ο οποίος όμως σίγουρα έτρεχε πάνω από το όριο της πόλης) έπεσε πάνω της.
Η κοπέλα κατέληξε σε ένα παρτέρι μισό μέτρο από την τζαμαρία και πάνω στο πεζοδρόμιο και ο ηλικιωμένος κύριος πάνω σε μια κολώνα φωτισμού η οποία συγκράτισε μέρος της φόρας που είχε. Τελικά αυτός σταμάτησε 10 πόντους από τη τζαμαρία, αλλά η κολώνα του φωτισμού έπεσε πάνω στη τζαμαρία την οποία και ράγισε.
Ευτυχώς δεν την έριξε, απλά πετάχτηκαν θράυσματα από τα οποία δεν έπαθε κανένας τίποτα.

Η ασφάλεια θα με αποζημιώσει αλλάτο πρόβλημα θα παραμείνει.
Ως απόδειξη ότι τελικά δεν θα μπορούσα να βάλω κάποια προστασία εγώ, απλά να σας πω οτι η τροχαία με ρώτησε αν ο στύλος ήταν φωτισμού ή δικός μου. Αυτό τα λέει όλα.

Αντε και εις άλλα με υγεία!!!!!

:cry: :cry:

αν πας στη τροχεα κ ζητησεις τις αναφορες του ατυχηματος κ με δυο φωτο πας στο δημο για να παρεις αδεια να τοποθετισεις κανα κωλονακι/ζαρτινιερα/δε ξερω τι αλλο ???

παλι καλα τη γλυτωσες!!!

:wave2:

sergiosm
04/10/2009, 14:05
Υπάρχει πάντα η λύση του τζαμιού ασφαλείας.
Αν όμως ο χώρος δεν είναι δικός σου δεν συμφέρει (από οικονομικής άποψης)

Υπάρχουν όμως ειδικά προστατευτικά films για τα τζάμια που αποκλείουν (ή τουλάχιστον ελαττώνουν) την εκτόξευση των θραυσμάτων σε περίπτωση ατυχήματος.

Τα έχω δει σε μαγαζιά με παιδικά όπως στο
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110207&itmid=12121
σίγουρα όμως αν το ψάξεις θα μπορέσεις να τα βρεις σε άλλα μαγαζιά πιο φτηνά.

:wave2:

chris1980
04/10/2009, 15:02
ενα καλο μετρο προστασιας και σχετικα φιλικο προς τον αναβατη ειναι η τοποθετηση θαμνωδων φυτων στο πεζοδρομιο,χωρις ζαρτινιερες βεβαια.

αρκει βεβεαια το πεζοδρομιο να εχει τις διαστασεις αυτες που να επιτρεπουν κατι τετοιο ωστε να μενει χωρος και για τους πεζους.

Gandalf dr685sm
04/10/2009, 17:40
ενα καλο μετρο προστασιας και σχετικα φιλικο προς τον αναβατη ειναι η τοποθετηση θαμνωδων φυτων στο πεζοδρομιο,χωρις ζαρτινιερες βεβαια.

Πάρα πολύ σωστό... δύο - τρία δεντράκια στο πεζοδρόμιο, μπροστά απο την τζαμαρία είναι καθόλα νόμιμα, και με αρκετό όγκο ώς φυσικό εμπόδιο να κόψει κάθε επερχόμενο όχημα που δεν έχει προλάβει να φρενάρει. Επίσης είναι και πάρα πολύ καλαίσθητο , συν το οτι θα μπορούν να σου κάνουν και λίγο σκιά μπροστά στο τζάμι... και δεν θα μπορεί και κανένας να σου κάνει αγωγή για τα δεντράκια.. και ούτε φυσικά μπορεί κάνεις να τα καβαλήσει και να παρκάρει εκεί.

Πάρα πολύ καλή λύση του φίλου.. chris1980

Gandalf

xtapodias
04/10/2009, 17:55
Η λύση με τα δεντράκια είχε πέσει στο τραπέζι και μάλιστα είχε αρχίσει να υλοποιείται.

Με κάρφωσε όμως ένας γείτονας επειδή έβγαλα μια πλάκα από το πεζοδρόμιο και έστειλε ένα συνεργείο του δήμου.

Αυτοί ξαναέβαλαν την πλάκα στη θέση της και μου είπαν πως επειδή το πεζοδρόμιο είναι νεου τύπουμ με διαγραμίσεις για τυφλούς, ράμπες πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες, κλπ, δεν μπορούσα να κάνω καμία μετατροπή. Απο τη μια είχαν δίκιο αλλα κι εγώ τι να έκανα??

Φανταστείτε ότι το εν λόγω στοπ που διαρκώς παραβιάζεται είναι διπλό (έχει σημα κι αριστερά και δεξιά του δρόμου) τα οποία και τα δύο ήταν πολύ καλά κρυμένα πίσω από δέντρα.

Ο ίδιος γείτονας που με κάρφωσε δεν άφηνε να κόψουμε λίγα κλαδιά για να φαίνονται τα στοπ, κι αναγκάστικα να κάνω αίτηση στο δήμο, για να είμαι νόμιμος, που ήρθε όμως και τα κλάδεψε μετά απο 2 μήνες.

Δεν νομίζω τελικά πως θα γίνει κάτι, σκέφτομαι απλά να βάλω μπάρες μέσα από το τζάμι για να γλυτώσω κάποια στιγμή την αγκαλιά με το αυτοκίνητο.

Τα τζάμια όμως θα τα γλυτώσω ή θα με αποκεφαλίσουν???

Akatanomastos
04/10/2009, 17:59
καλα, σορρυ κιολας ρε φιλε, αλλα ξεκολλησες πλακα απο το πεζοδρομιο:confused:

Gandalf dr685sm
04/10/2009, 18:03
αν δεν είναι δυνατόν να μπεί άνοιγμα στο πεζοδρόμιο για να μπεί φυτό (ακόμα και μετά απο αίτηση στον δήμου που συνήθως τέτοια κίνηση δεν την κόβουν) μπορείς να πάρεις μεγάλες πλαστικές γλάστρες και να βάλεις μέσα φυτά και να τά έχεις στην άκρη του πεζοδρομίου (επάνω σε αυτό).

Το πλαστικό δεν θα είναι επικίνδυνο για τον οποιοδήποτε... αλλά και σίγουρα θα έχει τον απαραίτητο όγκο.

Gandalf

GSF
04/10/2009, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr

αν και λίγο παλιά ίσως είναι η πιο σωστή απάντηση και λύση στο θέμα... μ****κες έλληνες...

edit: φίλε σε νιώθω γιατι πρίν κάτι χρόνια δούλευα σε ένα περίπτερο οπου έβλεπα μέσο όρο 1-2 τρακαρίσματα την ημέρα, maximum είχα δεί 5 μέσα σε 4 ώρες... εκεί βέβαια υπήρχαν κάτι κάγκελα που δεν ξέρω καν ποίος και πότε τα είχε βάλει και είχαν σώσει το περίπτερο αρκετές φορές.. κάγκελα που θα μπορούσαν να τραυματίσουν βέβαια κάποιον μοτοσυκλετιστή .. ! το αποτέλεσμα? ακόμα και σήμερα, 5 χρόνια μετά, δεν έχει αλλάξει τίποτα στα φανάρια και στα σήματα στην περιοχή, το μόνο που λείπει είναι το περίπτερο (για άλλους λόγους) .. το θέμα πιο είναι λοιπόν? η τροχαία δεν νοιάζεται, οι οδηγοί δεν νοιάζονται, εσύ γιατι να κάνεις τον μ***κα? ξήλωσε πεζοδρόμια κάνε τα δικά σου και όποιος σου μπεί εμπόδιο απείλησε τον και λίγο (με τρόπο πάντα...)

FestoNero
04/10/2009, 18:59
Τα κλασσικά κάγκελα που βάζουν σε γωνίες σε κεντρικούς δρόμους δεν μπορούν να μπουν;
Όχι αυτά του Αβραμόπουλου, κάτι άλλα, πολύ χοντρά, που τα βάζουν συνήθως σε επικίνδυνα για τους πεζούς σημεία..
Πόσο καθυστερημένος μπορεί να είναι ο γείτονας ρε συ..
Να μην αφήνει να κλαδέψουν 2 δέντρα για την ασφάλεια του κόσμου..:sick:

TROOPER
05/10/2009, 09:58
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:

Banana hammock#
05/10/2009, 11:37
Με κάρφωσε όμως ένας γείτονας επειδή έβγαλα μια πλάκα από το πεζοδρόμιο και έστειλε ένα συνεργείο του δήμου.
......................
Ο ίδιος γείτονας που με κάρφωσε δεν άφηνε να κόψουμε λίγα κλαδιά για να φαίνονται τα στοπ, κι αναγκάστικα να κάνω αίτηση στο δήμο, για να είμαι νόμιμος, που ήρθε όμως και τα κλάδεψε μετά απο 2 μήνες.

Προσελαβε καποιον επαγγελματια με πειθω, για να του εξηγησει πολιτισμενα το προβλημα που αντιμετωπιζεις και να του μεταφερει πως με την αντικοινωνικη του συμπεριφορα σε εχει οδηγησει σε αδιεξοδο. :rolleyes:

FestoNero
06/10/2009, 02:09
Αν τους πιάσουν, απ'ότι έχω ακούσει, θα δικαστούν σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο, υποθέτω λόγω "σύστασης συμμορίας".
Απ'ότι έχω ακούσει πάντα.