PDA

View Full Version : egine malakia...

banditgr
18/10/2008, 20:40
simera kata tis 13.30,stin amfiali (nero) ego anevena na vgo sto fanari tis salaminos,kai prin to fanari,apo ena stenaki me stop,vgenoun 2 pitsirikades me papi ntougrou....ego tous vlepo 3-4 metra prin,frena...mplokarisma empros....ptosi.Apotolesma.....spasmeni kleida.Fisika foraga mpoufan,kranos.I mixani,olos periergos exei elaxisti zimia..(vasika mono gdarmeno kapaki poinion)....ta manitaria ekanan tromeri douleia.
To kranos paei gia diakosmitiko (uvex helix rs carbon) alla ekane tin douleia tou....
i malakia einai oti tha eimai 4 vdomodes sakatis...kai ponaei i kleida....

a kai i pliktrologisi me 1 xeri einai paketo

dirtbird
18/10/2008, 20:43
Περαστικά κι αγύριστα :wave2:

cityfly
18/10/2008, 20:51
περαστικά

τα παπιά σταμάτησαν ή την έκαναν;

banditgr
18/10/2008, 21:10
eyxaristo...stamatisan....fovismenoi,ta vrika me tous goneis,kai ta paradextikan olla.

Respect
18/10/2008, 21:12
Περαστικά!

id12586
18/10/2008, 21:41
Όχι ρε γαμώτο..
Προσοχή με την κλείδα, δεν θέλει βιασύνες..
Τουλάχιστον είναι χειμώνας και βρέχει οπότε που να τρέχεις τέτοια κωλο-εποχή με την μηχανή! (για να νιώσεις λίγο καλύτερα) ;)

Περαστικά και μη χειρότερα.. :wave2:

GIXXERAKIAS
18/10/2008, 22:34
Περαστικα φιλε μου.Παλι καλα που σταματησαν κα ιτα βρηκατε.;)

Εγω τη εσπασα στις σερρες τον μαιο που μας περασε και ακομα με ταλαιπωρει με πιασιμο και πονο που και που.Αλλα θα περασει απο οτι μου ειπαν θελει το χρονο της.Κανε οταν με το καλο γινεις καλα σε κανα μηνα φυσιοθεραπειες...εγω ο μλκς δεν εκανα πιστευα οτι θα ηταν οκ αλλα τωρα που αλλαξε ο καιρος με ψιλοενοχλει γμτ.:sad:

MitsosNaked
18/10/2008, 22:38
Περαστικά φίλε και να είναι το τελευταίο. Αφού τα βρήκατε όλα καλά.

ΥΓ

Μόνο ο Haga σε καταλαβαίνει αυτή την ώρα....:lol:

Λεωνίδας
18/10/2008, 22:40
περαστικά κ αγύριστα :wave2:

TROOPER
18/10/2008, 22:59
περαστικα.

η κλειδα....το πρωτο σημειο που ενας σωστος μοτοσυκλετιστης σπαει!

και λεω σωστος γιατι το καταγμα της κλειδας γινεται εξ αιτιας της χρησης κρανους :winka:

και για να μην παρεξηγηθω...φυσικα προτιμουμε να σπασουμε τη κλειδα μας απο το να σπασουμε το κεφαλι μας.

απο κει και περα...ακινητοποιηση,προσοχη και οταν δωσει ο γιατρος ''οκ'' φυσ/πειες και κολυμβητηριο.

ποτε ξανα !!!!

:beer: :beer: :beer:

devil's animal
19/10/2008, 00:07
περαστικα σου και ευχομαι γρηγορη αναρρωση!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

dodos 900
19/10/2008, 00:12
Περαστικά!

banditgr
19/10/2008, 08:33
eyxaristo re paidia...pragmatika voithate!
logika tha xreiastei fisiotherapeies.....ayrio tha pao kai se idioti pauologo na paro ali mia apopsi giati sto geniko kratko,kala
me antimetopisan,den leo,alla den pira kai polles plirofories gia to rhema.:beer: :beer:

sapila racing
19/10/2008, 09:32
Περαστικα και γρήγορα θα εισαι παλι ετοιμοπόλεμος! :wave2:

Anritsu
19/10/2008, 10:08
Κλείδα είχα σπάσει και εγώ πριν 2.5 χρόνια . Θα σου βάλουνε φάκελο λογικά γιατί γύψος δεν πάει εκεί . Εμένα ευτυχώς έσπασε οριακά και τα 2 κομμάτια είχαν επαφή χωρίς να μετατοπιστούν οπότε και κόλλησε χωρίς να αφήσει δυσμορφία . Υπομονή θέλει και να μην το κουράζεις . Εμένα μου είχαν πει για 40 μέρες για να κολλήσει . Κανα 6μήνο ωστόσο θα κάνει να σταματήσει να σε ενοχλεί . Περαστικά και σιδερενιός ....

Αλήθεια αν είχες ABS θα το σωζές ???

ΥΓ . Εγω είχα πάει με την κλείδα σπασμένη στο ΛΑΙΚΟ που εφημέρευε και μόνο που δεν με αποτελείωσαν εκεί . Την επομένη πήγα στο ΚΑΤ και με κοιταξάνε πολύ καλύτερα

banditgr
19/10/2008, 10:14
den to vlepo....pithanotera tha eixa pesei pano sto mixanaki.opos mplokarisa kai epese,me tin gonia pou pire i mixani perase
3ista apo to papi.Tous eida toso apotoma pou den to pisteya oti vgikan etsi.syn oti ypirxan kai parkarismena pano stin strofi kai
den mporousa na do kalitera....eytyxos ta xlm mou den itan pano apo 30-40.Otan irthe i troxaia vevea....ekopse kliseis se ola ta
aytokinita.
i malakia einai oti i douleia mou einai varia,kai an den mporo na sikono varoi klp. tha exo megalo provlima.:confused:

nobody
19/10/2008, 10:21
περαστικα φιλε κι γρηγορη αναρρωση!

Corvo
19/10/2008, 10:44
περαστικα και αγυριστα να ειναι φιλε...

id12586
19/10/2008, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
den to vlepo....pithanotera tha eixa pesei pano sto mixanaki.opos mplokarisa kai epese,me tin gonia pou pire i mixani perase
3ista apo to papi.Tous eida toso apotoma pou den to pisteya oti vgikan etsi.syn oti ypirxan kai parkarismena pano stin strofi kai
den mporousa na do kalitera....eytyxos ta xlm mou den itan pano apo 30-40.Otan irthe i troxaia vevea....ekopse kliseis se ola ta
aytokinita.
i malakia einai oti i douleia mou einai varia,kai an den mporo na sikono varoi klp. tha exo megalo provlima.:confused:

Τότε δεν κάνεις φιλική δήλωση αφού υπάρχει τραυματισμός και διεκδικεις απο την άλλη ασφαλιστική χαμένα μεροκάματα

TOLISTOLAROS
26/10/2008, 19:11
Περαστικά ρε συ,σιδερένιος.
Κωλοχρονιά...πριν 10 μέρες στην Αθήνα τράκαρε κολλητό μου με vespa ένα φορτηγάκι!Δεν έπεσε,άπλωσε το πόδι και ξεκαβάλησε,είχε σχεδόν σταματήσει.
ΥΓ:Οδηγά μηχανάκια από 11 χρονών καιδεν είχε πέσει ΠΟΤΕ!Ούτε τώρα έπεσε δηλαδή αλλά σκέφτεται να τα παρατήσει...
ΥΓ2:Ετοιμαστείτε για έκπληξη...SVουριχτή...:cool: :cool: :cool:

odt
26/10/2008, 19:16
Περαστικά μαν...Οι πρώτες 10 μέρες είναι δύσκολες μετά ο πόνος, αν και υπαρκτός, θα παλεύεται...Τι να πω κι εγώ που την είχα σπάσει (τότε) τέλη Μαΐου και είχα χάσει όλον τον Ιούνιο...(βέβαια εγώ είχα κι άλλα σπασμένα...:D )

Μακάρι να είναι το χειρότερό σου αυτό...και στατιστικά έχεις μηδενίσει το κοντέρ για 2 χρονάκια :wave2:

banditgr
26/10/2008, 19:24
eyxaristo paidia.
Ontos to statistiko isxyei..mias kai to proigoumeno mou atyxima itan prin 2-2.5 xronia (xoris traymatismo eytyxos).
O ponos idi 8 meres meta exei miothei poli,kai yparxei kathe mera kai veltiosi.Se 2 cdomades tha vgalo ali mia aktina gia na doume pos paei i epoulosi....kai vlepoume.
Pantos exo mia megali melania stin kleida,kai ena karoumpalo (kokalo) pou mou eipan oti tha minei etsi xoris omos na dimiourgei provlima.
Idomen.

TOLISTOLAROS
26/10/2008, 19:28
kai ena karoumpalo (kokalo) pou mou eipan oti tha minei etsi xoris omos na dimiourgei provlima.
Idomen.
Αυτό ισχύει,το'χει ξάδερφός μου.Με τα χρόνια θα μικραίνει με αργό όμως ρυθμό,ίσως σε πολλά χρόνια να φύγει εντελώς.Μη σε νοιάζει,το θέμα είναι να'ναι λειτουργικό το χέρι σου.
Μη βιαστείς πάντως να ξεκινήσεις γυμναστική ούτε να φορτίζεις την άρθρωσή σου. :wave2:

castoras
26/10/2008, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
ΥΓ2:Ετοιμαστείτε για έκπληξη...SVουριχτή...:cool: :cool: :cool:

Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης??????

PortisHead
26/10/2008, 22:47
Περαστικά γειτονάκι !!!
Το συγκεκριμενο σημειο ειναι αρκετα επικίνδυνο.
Σιδερένιος.....
:beer:

odt
27/10/2008, 09:25
eyxaristo paidia.
Ontos to statistiko isxyei..mias kai to proigoumeno mou atyxima itan prin 2-2.5 xronia (xoris traymatismo eytyxos).
O ponos idi 8 meres meta exei miothei poli,kai yparxei kathe mera kai veltiosi.Se 2 cdomades tha vgalo ali mia aktina gia na doume pos paei i epoulosi....kai vlepoume.
Pantos exo mia megali melania stin kleida,kai ena karoumpalo (kokalo) pou mou eipan oti tha minei etsi xoris omos na dimiourgei provlima.
Idomen.

η μελανιά θα αργήσει να φύγει...Το καρούμπαλο...είναι ουσιαστικά το κόκκαλο που πετάει...Πέραν του αισθητικού μέρους...δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Εδώ που τα λέμε και γυμνές φωτογραφίσεις να κάνεις θα σου το σιδερώνουν με photoshop...:lol:

vthn
27/10/2008, 11:23
Φίλε περαστικά και ποτέ ξανά!!

Σήκωσε και μια φώτο του κράνους σου, για παραδειγματισμό των υπολοίπων..

banditgr
27/10/2008, 13:21
eyxaristo paidia.
tha valo kai mia photo tou kranous,parolo pou den exei tipota tromero,an itan to kefali mou.....as poume pos to carbon einai pio anthektiko!

EVI
27/10/2008, 15:15
ωχ περαστικα ρε συ :sick:

Silver_Rider
27/10/2008, 16:03
Περαστηκά σου ρε φιλαράκη! Γειά σου Έβη!

sakisvolos
27/10/2008, 16:40
Περαστικά! :wave2:

TOLISTOLAROS
27/10/2008, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης??????
Μπι πέισεντ,Κάστορ-σαν,μπι πέισεντ...:cool: :cool: :cool:

banditgr
03/11/2008, 13:49
proxeires foto apo to kranos
mporei na min fenontai trela xtipimata,alla an skeftei kaneis oti exei "spasei" i ritini kai to carbon,tha itan zoriko gia to kefali.

147079

banditgr
03/11/2008, 13:50
ali mia...

147080

TOLISTOLAROS
03/11/2008, 14:58
Φίλος το ίδιο κράνος έχουμε αλλά εσύ κοπανήθηκες περισσότερο...Περαστικά και εβίβα! :beer:

banditgr
03/11/2008, 20:38
xexe eyxaristo.
Pantos to kranos mporo na po oti ekane kali douleia...den katalava kan to xtipima para mono otan eida to kranos.

foititis
14/12/2008, 19:06
perastika k apo enan papista;)