View Full Version : Μεγαλοσ Βαλτοσ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
maintenance
25/02/2005, 09:27
:smokin: Τι εγινε ωρε forum ίτες θα μπουνε υποψυφιοτητες για την ΚΥΡΙΑΚΗ;:wave2: :wave2: :wave2:
ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
ΔΕΝ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ:rotflmao:
maintenance
25/02/2005, 09:45
Μα αυτο ρε παιδι μου......... να μαζευονται απειροι....... και στο τελος να ειναι τοσο λιγοι....................:bigcry:
Το βλεπω απο τους λιγους φιλους με μηχανη που εχω.
Κανονιζουμε και ολο προβληματα τυπου "να ξεκουραστω, να χεσω, να κοιμηθω, κ.α"
Εχει μπερδευτει η εννοια της ξεκουρασης.
ΨΥΧΙΚΗ ή ΣΩΜΑΤΙΚΗ;;;:wave2: :wave2: :eyepop: :eyepop:
sotosfz6
25/02/2005, 09:48
μεσα...
Μέσα επίσης! Με την μικρή επίφυλαξη που ανέφερα στο άλλο topic και ίσως να μην κάτσω για το φαγητό αλλά....................μέσα!!!!!
Μάγκες συμβουλή.... μιας και αυριο-μεθαύριο πατε βολτα και δεν υπάρχει καιρος να οργανωθείτε καλύτερα
Δωστε ενα σημειο συνάντησης που ξερουν οι παντες και ακριβής ωρα
(πχ Περιπτερο Χαϊδαρίου 9/2/2008 στις 10:00 ... λεμε τωρα)
Μη τρελαίνεστε να απαντατε σε στιλ «εγω μπορω τοτε εσυ τοτε να το κανουμε αύριο» κτλ...
Εκει! Τότε! Όποιος θελει έρχεται... so simple!
Θα αιφνιδιασθείτε με το ποσοι μπορει να μαζευτούν απο το πουθενά, αν ειναι καλος ο καιρος
KAI VRA EXOYME ΠΕΙ ΣΤΙΣ 10.00 ΚΑΙ ΤΟΠΟ, ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 9 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
KAI VRA EXOYME ΠΕΙ ΣΤΙΣ 10.00 ΚΑΙ ΤΟΠΟ, ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 9 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ:winka: \
σημ
οι περισσοτεροι ΔΕΝ μπαινουν ΣΚ στο site
οτι κανονισατε κανονισατε
καλα να περασετε βρε
ride safe :beer:
ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙ ΑΚΔΡΟΜΗ Η ΛΕΦΚΑ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ-ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΤΟ
Καλημερα, αν μαζευτουν και on-off για τι βαριεμαι να κυνηγαω στριταδες και γουσταρετε να ερθω με το Βαραντερακι μου, μαλλον ειμαι μεσα, απλα να δουμε ποσοι ειμαστε..Θα το παμε μονοκαβαλο ή να φερω και την κυρια μου που αν μαθει οτι παω βολτι και δεν ερθει θα με φαει??
Αλλοι εχουν προβλημα να ανεβασουν τι κοπελα τους επανω στο μηχανακι και αλλοι να την κατεβασουν...:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αλλοι εχουν προβλημα να ανεβασουν τι κοπελα τους επανω στο μηχανακι και αλλοι να την κατεβασουν...:smilea:
Καλαααααααα..... :evil:
nikoskkk
25/02/2005, 12:52
ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Ρε βλακα ngaxrv750 δεν πηγενε σε εσενα μονο αυτο, γενικα ελεγα οτι βολτα μονος μου σημαινει οτι θα ζηλευει η παλαβη κοπελα μου...Αλλο οτι εσενα δεν ανεβαινει ουτε μεχρι το Σουνιο..
Οπως εχουν τα πραγματα και γω μεσα ειμαι, αλλα για μασα δεν με πολυβλεπω, με πιεζει ο χρονος κομματακι.
Αντε να ξεσκουριασουμε και λιγο:sun: :cool:
ΣΕΜΝΑ BOYS.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΚΑΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝ-OFF ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ,ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΟΛΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ:smilea:
Ρε βλακα ngaxrv750 δεν πηγενε σε εσενα , απλα ελεγα οτι αν παω μονος βολτα η κοπελα ζηλευει γιατι γουσταρει τρελα...αλλο αν εσενα δεν ανεβαινει ουτε μεχρι το Σουνιο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ρε βλακα ngaxrv750 δεν πηγενε σε εσενα , απλα ελεγα οτι αν παω μονος βολτα η κοπελα ζηλευει γιατι γουσταρει τρελα...αλλο αν εσενα δεν ανεβαινει ουτε μεχρι το Σουνιο..
Το ξέρω... αλλά εμένα εκεί με πονάει...:rolleyes:
:wave2:
μη μασας SCBR1000RR με τον ngaxrv750
καταλαβαινομαστε, και αν δεν σας πειραζει να τη φερω πιστεψε με δεν καταλαβαινει τιποτα απο ταχυτητα και στροφιλικια, σουζες μαλακιες ειναι στο στοιχειο της...
nikoskkk
25/02/2005, 13:11
ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!! :)
EΙΠΑΜΕ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ON-OFF ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΜΟΤΟΜΑΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΤΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
nikoskkk
25/02/2005, 14:18
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!:smilea: :smilea:
Λοιπόν έχω την εντύπωση πως μέχρι το πρωί της Κυριακής θα μεταφερθεί το forum κανά 2-3 φορές ακόμα απο το πολύ το μπούρου-μπούρου.
Αφού έχουμε πει και το που και το πότε. Μη το κουράζουμε πολύ το θέμα. Και είπαμε οτι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, και ειδικά οι Varaderάδες. Δε νομίζω να έχετε πρόβλημα ακόμα και αν πηγαίνουμε με τελικές.
Ραντεβού στα διόδια...
nikoskkk
26/02/2005, 18:14
Ανησυχώ, δεν έχει γράψει κανείς κάτι νεώτερο…………...............................................................................δ λ. η βόλτα ισχύει???????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα 1000 φορές.
Διάβασε τι έχουμε γράψει παραπάνω και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Ότι διαβάζεις αυτό ισχύει...
Δεν είναι και τόσο δύσκολο πιστεύω...
sotosfz6
26/02/2005, 19:09
εκανα ενα τσεκ σε διαφορα sites.οπως φαινεται ο καιρος θα μας κανει τη χαρη.τα λεμε και το πρωι αφου δουμε πρωτα τον πολυποθητο ηλιο!!!παω να γρασωσω σε λιγο!!!!
adam_tsouk
26/02/2005, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
εκανα ενα τσεκ σε διαφορα sites.οπως φαινεται ο καιρος θα μας κανει τη χαρη.τα λεμε και το πρωι αφου δουμε πρωτα τον πολυποθητο ηλιο!!!παω να γρασωσω σε λιγο!!!!
Άντε να δούμε πια αυτόν τον καιρό!
Τι.... θα γρασώσεις;;;;
:confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao:
sotosfz6
26/02/2005, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Άντε να δούμε πια αυτόν τον καιρό!
Τι.... θα γρασώσεις;;;;
:confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao:
που παει το μυαλο σου!!!!!:lol: :rotflmao: .........
την αλυσιδα...
free rider
27/02/2005, 02:29
που παει το μυαλο σου!!!!!:lol: :rotflmao: .........
την αλυσιδα...
aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν παίδες ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ας μην έχει βγει ο ήλιος
Σύννεφα έχει μόνο στα βουνά και αυτά σκορπίζουν
εκτός από ένα
Αυτό επάνω από τον μεγάλο βάλτο
(Μέχρι στιγμής κάνω πλάκα για το συγκεκριμένο σύννεφο) :sun:
λοιπον τωρα που ξημερωσε για τα καλα
εφυγε και το συννεφο απο τον μεγαλο βαλτο
και πηγε στον μικρο βαλτο :sun:
edw athina , xaidari sygkekrimena o kairos einai anoixtos.
o oyranos katharos. siga siga stegnwnei kai o dromos!
Λοιπόν καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται
Λίγα σύννεφα έχει προς την Πάτρα και Γαλαξίδι
Στυμφαλία- βαλτσα(μεγάλος βάλτος ) είναι πεντακάθαρα
Τι ώρα υπολογίζεται να είσαστε Ξυλόκαστρο για καφέ για να έρθω να σας βρω ?
Να υποθέσω ότι 12 θα πίνετε ακόμα καφέ? Και σε πιο καφε ?
:)
10.00 ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
GSX-R K4
27/02/2005, 08:12
ok
Λοιπόν ο καιρός είναι super-duper γαμάτος. Έφυγα.
Άντε και καλή μας βόλτα παίδες...
Χρήστο , FREERIDER!!!!!!
ΈΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΏ!
Ε
ΧΑ
ΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
είμασταν 3 σταύροι, 2 με σουζούκια και ένας χοντικός RR
ο μήτσος με το RR600
ο Σωτήρης με τη γυμνή του fazer
ο Κ4
ο κωσταντίνος κανένας
και ο ΜΑΙNTENANCE με την ΚΤΜ ίνα του (160 ακατέβατα στον γυρισμό ο αθεόφοβος!!!)
πολύ όμορφα ρε παιδιά. σας ευχαριστώ για την παρέα σας!!!
ήταν μια βόλτα Τ Ι Γ Κ Α μιλάμε (για όσους κατάλαβαν!!!:winka: )
free rider
27/02/2005, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Χρήστο , FREERIDER!!!!!!
ΈΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΏ!
Ε
ΧΑ
ΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
είμασταν 3 σταύροι, 2 με σουζούκια και ένας χοντικός RR
ο μήτσος με το RR600
ο Σωτήρης με τη γυμνή του fazer
ο Κ4
ο κωσταντίνος κανένας
και ο ΜΑΙNTENANCE με την ΚΤΜ ίνα του (160 ακατέβατα στον γυρισμό ο αθεόφοβος!!!)
πολύ όμορφα ρε παιδιά. σας ευχαριστώ για την παρέα σας!!!
ήταν μια βόλτα Τ Ι Γ Κ Α μιλάμε (για όσους κατάλαβαν!!!:winka: )
Ρε Σταύρε σίγουρα τοπιστεύω αλλα έπεσε πολύ πιο σημαντικό θέμα μέσα στο σκ και δεν μπορεσα...
πάντως θα βρεθούμε και άλλες φορές τωρα που ανοίγει ο καιρός θα οργανωθούμε πιο καλά...
πάντα τέτοια...
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Ρε Σταύρε ...
πάντα τέτοια...
χρήστο πρέπει να ρυθμίσουμε τα carbs μου, στα χαμηλά βήχει και στις ψηλές βγάζει μάυρο πίσω!
άλλαξα και λάστιχα έβαλα τις μαμα διαστάσεις (γι'αυτό και την βόλταρα, για να δώ τις διαφορές) τώρα έγινε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, πολύ σταθερή!
free rider
27/02/2005, 17:10
χρήστο πρέπει να ρυθμίσουμε τα carbs μου, στα χαμηλά βήχει και στις ψηλές βγάζει μάυρο πίσω!
άλλαξα και λάστιχα έβαλα τις μαμα διαστάσεις (γι'αυτό και την βόλταρα, για να δώ τις διαφορές) τώρα έγινε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, πολύ σταθερή!
οταν υπάρχει μηχανική δουλειά ...
sto Free rider Team...
πάντως τοι δικό μου το ρημάδι έιναι αστέρι...
να σκεφτείς που μου ζητήσαν να τους πάω τα οργανα στο ΤΕΕ για να κάνουμε επίδειξη στα εργαστήρια των μηχανολόγων ...
καλά ρε
εμείς είμαστε της πληροφορικής με τις μουτζούρες τι θέλουμε???
χαχαααχχαχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
free rider
27/02/2005, 17:11
ομως πές ρε φίλε που να πάω να αλάξω και γω τα παπούτσια της μικρής μου...
της το χρωστάω τώρα που έστρωσε..
α ασε το πως παίρνει μπρός ...
τσακμάκι...
τέρμα το σπρώξιμο...
:nono: :nono: :nono: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
.
να σκεφτείς που μου ζητήσαν να τους πάω τα οργανα στο ΤΕΕ για να κάνουμε επίδειξη στα εργαστήρια των μηχανολόγων ...
ωραία θα φέρω την σούζι να της κάνουμε πειράματα με ακροατήριο:winka:
λάστιχα θα σε πώ σε π.μ.
sotosfz6
27/02/2005, 19:40
οντως η βολτα ηταν πολυ τιγκα!!θα δειτε και στις φωτογραφιες!!!!παντα τετοιες ωραιες βολτες.για ριξε κανενας εαν θυμαται τι ειναι τα 7Φ
:beer: :beer:
SORRY ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ:rotflmao: :rotflmao:
ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΑΝ ΤΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ Ο KATANAS ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
nikoskkk
27/02/2005, 21:08
Παίδες μπράβο, ο μαλ…. Ψαρωσα με τον καιρό το βράδυ και με πείσανε να βγούμε!! Το πρωί όταν ξύπνησα ήταν αργά……..11:00. πήγα και εγώ μια τσάρκα στο πατρικό (Χαλκίδα) για ένα καφέ και πλύσιμο μηχανής και πίσω.
ΚΑΝΤΕΜΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ ΣΑΒΒΑΤΟ:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
ΤΙΓΚΑ PLACE ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
9417
ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ:rotflmao: :rotflmao:
9418
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΜΑΙΝΤΕΝΑΝCE ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΑΠΛΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΦΛΟΡΟΥΜ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙL ΤΟΥ.
:smokin: ΤΙΓΚΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ:beer: ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ:D
9419
ΤΑ 7Φ
ΦΑΕ
ΦΙΛΕ
ΦΡΕΣΚΟ
ΦΑΓΗΤΟ
ΦΥΓΕ
ΦΕΡΕ
ΦΙΛΟΥΣ
Τι λέ ρε παιδί μου...
Μετά τη βόλτα πήγα για καφέ με φίλους, και γυρνάω σπίτι και βλέπω οτι έχετε προσθέσει και 2 σελίδες στο topic έτσι... Καλή φάση.
Λοιπόν εγώ να ξεκαθαρίσω προκαταβολικά τα εξής:
1) Κατ'αρχήν: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακουστεί, γραφτεί ή δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες στο forum σχετικά με εμένα και το τι κατανάλωσα στα 7Φ αποτελεί αποκυήματα της φαντασίας των εχθρών μου που θέλουν να μου κάνουν κακό και να με διαβάλλουν στην αγαπητή ομύγηρη. Εγώ απλώς "τσίμπησα" κάτι ελαφρύ για τη λιγούρα για να με κρατήσει, μέχρι να πάω σπίτι και να φάω ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να ΤΙΓΚΑΡΩ !!!!
2) Με τη σειρά μου να ζητήσω κι'εγω συγνώμη απο το Σωτήρη και το Σταύρο (Κατάνα) αλλά στην επιστροφή προσπαθούσαμε να φτάσουμε τον Αντώνη που δε σταμάτησε για Βενζίνη, και αν δε το "ανοίγαμε" λιγουλάκι, δε θα τον φτάναμε ούτε στην Αττική οδό.
Χωρίς πλάκα πάντως, ήταν εκπληκτική πρώτη βόλτα, και είμαι σίγουρος οτι θα ακολουθήσουν πολλές και ακόμα καλύτερες.
Και ρίχνω και ιδέα: Κάποιος να ανοίξει καινούργιο post για το που να πάμε το επόμενο ΣΚ.
Τα SS δε μπορούν να περιμένουν...
Παλι εχασα καλη βολτα ο κοπανος.
Ρε π****τη μου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παλι εχασα καλη βολτα ο κοπανος.
Ρε π****τη μου....
δε πειράζει γιώργο, την άλλη εβδομάδα!!!
σήμερα στο γυρισμό θα καταλάβαινες σε πόσο καλό σημείο εχεις την πινακίδα σου!!!:rotflmao: :rotflmao:
ο SCBR1000RR άφησε το μισό ALL STAR στην άσφαλτο χεχεχε
προτείνω τα κόστος και τον χρόνο της μάσας να τον κάνουμε καύσιμα και
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-(ΠΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ)-ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘ-ΠΑΤΡ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (εκει που είμασταν σήμερα)- ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ
προτείνω τα κόστος και τον χρόνο της μάσας να τον κάνουμε καύσιμα και
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-(ΠΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ)-ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘ-ΠΑΤΡ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (εκει που είμασταν σήμερα)- ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ
Διανυκτερευση που θα παιξει;:hypnotize
Ακου διαδρομη που σκαρφιστηκε ο τρελοκομειος:lol :bigcry: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Διανυκτερευση που θα παιξει;:hypnotize
Ακου διαδρομη που σκαρφιστηκε ο τρελοκομειος:lol :bigcry: :lol:
μπορούμε και να μην κατέβουμε εθνική αλλά συνεχίζοντας απο τα βουνά να φτάσουμε στον πύργο απο όπου
ΠΥΡΓΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΑΝΤΙΡΙΟ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΙΤΕΑ-ΔΕΛΦΟΥΣ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΚΑΣΤΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΘ-ΛΑΜΙΑΣ
με ξηρούς καρπούς και καφέ πάνω μας!
σκεφτείτε το
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Τ Ι Γ Κ Α ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΨΙΛΟΒΡΕΧΕ ΜΕΤΑ ΗΛΙΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡ@@@ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
Το ξέρω ρε σταύρακα , είμουν στα 200 μέτρα περίπου πιο πίσω. εγώ βέβαια συνέχισα απο καβάλας.
εχεις δίκιο για πολύ πρωινό ξύπνημα.
τέτοιες διαδρομές είναι πιο εύκολα εφικτές όταν καλοκαιριάζει και η ημέρα μεγαλώνει.
maintenance
28/02/2005, 08:05
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Η ΜΑΖΩΞΙΣ!!
9436
maintenance
28/02/2005, 08:09
ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ..............
9437
maintenance
28/02/2005, 08:11
ΕΠΙΣΕΙΣ......
9438
maintenance
28/02/2005, 08:12
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ!
9439
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ:wave2:
maintenance
28/02/2005, 08:13
ΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
9440
maintenance
28/02/2005, 08:15
ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!
9441
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΩΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΒΑΛΑΡΕΟΙ:bigcry:
maintenance
28/02/2005, 08:16
ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.........
9442
maintenance
28/02/2005, 08:17
Τ Ι Γ Κ Α !:rotflmao:
9443
maintenance
28/02/2005, 08:18
ΧΜΜΜΜΜΜ.............................
9444
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΜΟΤΟΛΥΚΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:rotflmao: ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ RR ΕΧΕΙ
maintenance
28/02/2005, 08:19
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙ;;;
9445
maintenance
28/02/2005, 08:20
ΟΧΧΧΧΧΧ!!! ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!:bigcry:
9446
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ:lol:
maintenance
28/02/2005, 08:22
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.......
ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΤΟΥΠΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.
9448
maintenance
28/02/2005, 08:23
Τ Ι Γ Κ Α.
9449
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ.
ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΥ:D
maintenance
28/02/2005, 08:25
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.
ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΖΟ ΕΧΟΥΜΕ;
9450
maintenance
28/02/2005, 08:26
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.
9451
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ´´ΕΜΠΕΙΡΗ´´ ΟΜΑΔΑ.ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ :beer:
maintenance
28/02/2005, 08:28
ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟΥΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ.:lol:
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ GSXR.:wave2: :wave2:
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΚΡΙΜΑ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ
νιαμ νιαμ τα είδα και μου ξαναάνοιξε η όρεξη πρωινιάτικα!!!
maintenance
28/02/2005, 08:57
AΛΗΘΕΙΑ! ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ;
Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ!!!
ΤΟ ΚΤΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ.
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΕΝΖΙΝΑ:confused:
ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ STREET ΑΔΕΣ;
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟΥΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ.:lol:
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ GSXR.:wave2: :wave2:
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΚΡΙΜΑ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ
Καταρχάς να πω ότι ήταν η πρώτη μου βόλτα με παιδιά από το forum.
Κατά δεύτερον απορώ γιατί δεν το έκανα νωρίτερα! Παίδες ήταν πολύ καλή φάση, η διαδρομή πολύ καλή, ο ρυθμός μια χαρά για "αναγνωριστική" βόλτα. Δεν περίμενα οτι ΚΤΜ θα πήγαινε με τόσο μεγάλη μέση ταχύτητα σε Εθνική και μάλιστα με τόσο αέρα (σε κάτι στιγμές εγώ πρέπει να είχα 15-20 μοίρες κλίση στην ευθεία....)! Μπράβο στον πιλότο! Το ίδιο και για τους άλλους πιλότους με τα γυμνά! :)
Δυστυχώς δεν με έπαιρνε χρονικά λόγω διαβάσματος και για το φαγητό, μετά τον καφέ φύγαμε με τον GSX-R K4 καθώς κι εκείνος ήταν χωρίς αδιάβροχα και ανησυχούσε για βροχή. Μπορώ να πω ότι η επιστροφή ήταν πιο σβέλτη, τέλεια δηλαδή, ίσως κρατούσα λίγο τον Παναγιώτη πίσω αλλά είμαι και νέος βλέπετε......;)
Σίγουρα να το επαναλάβουμε αλλά με περισσότερη οδήγηση ψηφίζω κι εγώ. Μια ιδέα, Μπράλλος πως σας φαίνεται? Ανοιχτή διαδρομή από Εθνική, μετά καφέ στον προορισμό και όποιος θέλει ανεβοκατεβαίνει το βουνό. Αν έχει καλό καιρό μια απο τις δυο μέρες του ΣΚ εγώ λέω να ανέβω σίγουρα να δω επιτέλους τι λέει η άσφαλτος εκεί!
Και αυτή τη βδομάδα θα βάλω το κώλο μου κάτω να καθαρίσω με το διάβασμα τις καθημερινές!!!!! ;)
ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.
ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΦΟΒΕΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ.
Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΝ ΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΙΣΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΟΚΟ.
sotosfz6
28/02/2005, 09:14
για να καταλαβουν ολοι τι εγινε...
χθες ειχε λιγο αερακι και οι κυριοι κυριοι με κατι μηχανες ολο πλαστικα αρχισαν να διαμαρτυρονται.Εχω να τους προτεινω να τα βγαλουν να συνηθισουν στον αερα(ακομα και με νηνεμια) και την επομενη φορα να μην φοβουνται τιποτα!!!!(mitso1 καλα τα λεω??)
ΣΤΟ ΜΠΡΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΝ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ Η ΒΡΑΧΙΑ ΠΑΣ Η ΓΚΡΕΜΟ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΕΣ ΚΤΛ ΦΥΓΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ:winka:
ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ:rotflmao:
maintenance
28/02/2005, 09:26
ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.
ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΦΟΒΕΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ.
Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΝ ΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΙΣΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΟΚΟ.
ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΙ;;;;;:confused:
ΣΤΟ ΜΠΡΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΝ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ Η ΒΡΑΧΙΑ ΠΑΣ Η ΓΚΡΕΜΟ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΕΣ ΚΤΛ ΦΥΓΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ:winka:
Ok, μια ιδέα ήταν, δε ξέρω γιατί δεν έχω πάει, απλά άκουσα ότι είναι καλά.
Μια χαρά τα Μέγαρα, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό αν και μάλλον με βλεπω για Σέρρες καθώς παίζει σπίτι Θεσσαλονίκη και από εκεί είναι 1 ωρίτσα! :)
Αναμένουμε για post λοιπόν για next week! Προτείνετε ότι θέλετε και βλέπουμε. :)
για να καταλαβουν ολοι τι εγινε...
χθες ειχε λιγο αερακι και οι κυριοι κυριοι με κατι μηχανες ολο πλαστικα αρχισαν να διαμαρτυρονται.Εχω να τους προτεινω να τα βγαλουν να συνηθισουν στον αερα(ακομα και με νηνεμια) και την επομενη φορα να μην φοβουνται τιποτα!!!!(mitso1 καλα τα λεω??)
:)
Πάντως στο γυρισμό που ο αέρας ήταν από πίσω μια χαρά μας έκατσε! :)
sotosfz6
28/02/2005, 09:31
ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ:rotflmao:
κοιταξτε πως εγινα!!!!!και δεν φαινεται και ο σβερκος που τραβηξε τα περισσοτερα.
9469
ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ:rotflmao: :rotflmao:
Καλά ρε, τι θα γίνει με τη πάρτυ σας ρε άτομα??? Κάθε φορά που θα μπαίνω μέσα, θα έχετε προσθέσει και 2-3 σελίδες σε κάθε topic???? :p :p :p
Πάντος κι'εγώ πολύ χαίρομαι που το βλέπω αυτό, γιατί αυτό δείχνει οτι ήταν μια φανταστική βόλτα, και πως όλοι περάσαμε καλά (εκτός από το καιμένο το αρνάκι στα 7Φ !!!)
Εγώ να πώ μόνο οτι συμφώνω απολύτως με το road book που δημοσίευσε ο Κατάνας 2-3 σελίδες πρίν (ακόμα και με το μεγάλο κύκλο: Επίδαυρος, Ναύπλιο, Πύργος, Πάτρα, Ιτέα, Α8ήνα), και είμαι έτοιμος να πάμε όποτε θέλετε, και να ξυπνήσουμε και νωρίς, και απ'όλα, αλλά θα διαφωνήσω με ένα πράγμα μόνο: Δε χρεiάζεται να κάνουμε τσιγκουνιές στο φαγητό ρε παιδιά !!! Ζητώ τη κατανόηση σας δηλαδή !!! Έλεος...
Όπως το μηχανάκι χρειάζεται βενζίνη για να δουλέψει, έτσι και ο Μήτσος χρειάζεται κανά 2 κιλά παιδάκια, 2 μερίδες χωριάτικο λουκάνικο, 2 σαλάτες, 2 πατάτες, 2 τζατζίκια και 2 κιλά ψωμί έτσι για να έρθει στα ίσα του... :eyepop: :hypnotize :eyepop:
Μετά... είμαι έτοιμος να πάμε όπου θέλετε. Έτσι για να γουστάρουμε δηλαδή. Επίσης ακόμα και η διανυκτέρευση δε με χαλάει καθόλου. Μπορούμε άνετα να μείνουμε ένα βράδυ στη Πάτρα για παράδειγμα, ειδικά τώρα που έρχονται και απόκριες και όλα τα γκρούπ θα έχουν πάρτυ θα γίνεται χαμός εκεί κάτω. Και μετά επιστροφή από Γαλαξίδι όμορφα και οραία, για να κλείσει με το καλύτερο τρόπο αυτό το ΣΚ.
Μιλάμε οτι με μια τέτοια εκδρομή θα κάνουμε τόσα χιλιόμετρα που μετά θα θέλουμε και λάστιχα, αλλά κυριολεκτικά χαλάλι του. Σκεφτείτε το παίδες...
Άντε και καλά μας χιλιόμετρα ρε...
nikoskkk
28/02/2005, 14:08
Και εγώ μέσα!!
Δεν ξαναβγαίνω Σάββατο βράδυ!!
Δεν ξαναχανω εκδρομή!!!
sotosfz6
28/02/2005, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Όπως το μηχανάκι χρειάζεται βενζίνη για να δουλέψει, έτσι και ο Μήτσος χρειάζεται κανά 2 κιλά παιδάκια, 2 μερίδες χωριάτικο λουκάνικο, 2 σαλάτες, 2 πατάτες, 2 τζατζίκια και 2 κιλά ψωμί έτσι για να έρθει στα ίσα του... :eyepop: :hypnotize :eyepop:
Μετά... είμαι έτοιμος να πάμε όπου θέλετε. Έτσι για να γουστάρουμε δηλαδή. Επίσης ακόμα και η διανυκτέρευση δε με χαλάει καθόλου. Μπορούμε άνετα να μείνουμε ένα βράδυ στη Πάτρα για παράδειγμα, ειδικά τώρα που έρχονται και απόκριες και όλα τα γκρούπ θα έχουν πάρτυ θα γίνεται χαμός εκεί κάτω. Και μετά επιστροφή από Γαλαξίδι όμορφα και οραία, για να κλείσει με το καλύτερο τρόπο αυτό το ΣΚ.
Άντε και καλά μας χιλιόμετρα ρε...
εγω ως πατρινος και ΜΕΓΑαααΛΟΣ καρναβαλος θα διαφωνησω????αντε να δουμε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Και εγώ μέσα!!
Δεν ξαναβγαίνω Σάββατο βράδυ!!
Δεν ξαναχανω εκδρομή!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ πλάκα πλάκα εχώ χάσει πολύ κόσμο από τότε που πήρα τη μηχανή! 1000 φορές βόλτα πρωί πρωί με το μωρό (τη μηχανή, ΌΧΙ τη γκόμενα!) παρά ξενύχτι Παρασκευή-Σάββατο!!!
ΤΙΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ,ΘΑ ΣΥΣΚΕΥΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ